Get Even

Get Even is een psychologische thriller met elementen uit de Telltale Games en shooter gameplay. Het is een unieke combinatie die nog niet eerder zo is uitgewerkt.

€ 24.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 


Assassin's Creed Rogue

De 18e eeuw, Noord Amerika. Shay Patrick Cormac is een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat, tussen het geweld van de Franse en Indiase oorlog door, een duistere transformatie, dat de toekomst van de broederschap voor altijd verandert. Na een ruzie over een missie die tragisch afliep, wordt Shay verraden door de Assassins die hem proberen te vermoorden.

Na aan de kant gezet te zijn door zijn broeders, maakt Shay het zijn doel om elke Assassin die zich tegen hem keerde te vermoorden, om zo de meest gevreesde Assassin jager ooit te worden.

Assassins Creed Rogue is het meest duistere deel in de Assassins Creed-franchise tot nu toe. Ervaar de transformatie van Assassin naar Assassin jager als Shay. Volg je eigen regels en begin aan een ongelooflijke reis door New York, de River Valley en ver weg naar de koude wateren van de Noord Atlantische Oceaan, met als einddoel; het uitschakelen van de Assassins.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Speedlink Contus Gaming Mouse (Zwart Rood)

Voor doorslaggevende rersultaten: De CONTUS Gaming Mouse staat met vijf knoppen, een uitgekiende ergonomie en een nauwkeurigheid tot 3200dpi garant voor optimale precisie en comfort. De CONTUS heeft een modus Automatisch vuren die automatisch 50 clicks per seconde uitvoert, zodat u in de strijd om te overleven niet steeds op een muisknop hoeft te drukken. Omdat de CONTUS bovendien ook nog in zeven kleuren oplicht, geeft hij een duidelijk optisch signaal af. Voorbeeldig en passant dient de verlichting ook nog als indicatie van het gekozen profiel.

Kenmerken:

- Gaming-muis met vijf knoppen
- Uiterst precieze optische sensor met instelbare nauwkeurigheid van 1.200 tot 3.200dpi
- LED-verlichting in 7 sfeer kleuren
- Inschakelbare modus Automatisch vuren voor 50 clicks/s
- Ergonomisch gevormd met duimpositie voor rechthandigen
- Knop voor het snel wisselen van dpi-resolutie
- Rubberen oppervlak voor optimale, stevige greep
- Scrollwiel met rubbercoating
- Verlichting met wisselende kleuren en breathing-effect
- Snel en eenvoudig installeren zonder extra stuurprogrammas
- Flexibele USB-kabel met slijtvaste mantel (1,8m)

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

PDP Wired Controller (Blue Camo)

PDP Wired Controller (Blue Camo) Xbox One

Kenmerken:

- Anti-slip grip met textuurtriggers en -schouderknoppen.
- Audio-ondersteuning en -bediening.
- Vibratiefeedback en impulstriggers.
- Afneembare 8kabel.
- Kabellengte: 2,5 m.

€ 34.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Railway Empire Complete Collection

In Railway Empire creëer je een uitgebreid en breed spoorwegnet, koop je meer dan 40 verschillende, buitengewoon gedetailleerde treinen en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om met jouw netwerk voor te blijven op de concurrentie. Je moet ook personeel inhuren en beheren als je een efficiënte treindienst wilt verzekeren; ondertussen ontwikkel je ook meer dan 300 technologieën, variërend van mechanische verbeteringen aan de treinen zelf tot werkplekinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen terwijl je door vijf tijdperken van technologische innovaties reist .

Je bereikt de top niet gewoon al bouwend of door onderzoek - de concurrentie slaapt nooit en om jouw bedrijf draaiende te houden, zul je moeten overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om aan de top te komen, moet je misschien wel toevlucht nemen tot meer geslepen tactieken terwijl je jouw tegenstanders aanvalt en saboteert door middel van raids en industriële spionage.

Met Railway Empire Complete Collection krijg je ook toegang tot de DLC's 'Mexico', 'The Great Lakes' en 'Crossing the Andes' en ontgrendel je nieuwe scenario's op de bestaande mappen, extra soundtracks, locomotieven en de nacht- en sneeuwmodus.

Eigenschappen:
- Benut de economische kansen van de Verenigde Staten in een uitgebreide campagne en werk stap voor stap van kust tot kust doorheen dit geweldige continent.
- Leid jouw spoorwegimperium naar succes door een uitgebreid spoorwegnetwerk op te zetten en het vervoer van passagiers en goederen te optimaliseren.
- Beheers uitdagingen en doelstellingen door middel van een reeks scenario's, of creëer jouw perfecte spoorwegnet in de construction mode zonder enige financiële druk.
- Meer dan 40 historisch nauwkeurige locomotieven en meer dan 30 verschillende wagons kunnen in de loop van het spel worden aangeschaft en moeten op de beste manier worden gebruikt om te profiteren van hun sterke punten.
- Investeer in meer dan 300 nieuwe technologieën doorheen vijf verschillende tijdperken om vooruitgang te boeken en het potentieel van uw spoorwegnet te maximaliseren.
- Ga de strijd aan met maximaal drie concurrerende bedrijven en saboteer zelf hun inspanningen door het gebruik van bandieten en spionnen.
- Bevat de extra DLC's: 'Mexico', 'The Great Lakes' en 'Crossing the Andes'.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Planetary Annihilation Early Access Edition

Let op: Early Access Edition. Includes free upgrade to full game.

Koloniseer zonnestelsels, verover complete werelden en verneder je vijanden in epische gevechten met meerdere spelers en duizenden units. Je moet niet alleen winnen, je moet vernietigen!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

USB Classic Controller Dogbone Shaped

Heb je er altijd van gedroomd je NES-controller te gebruiken bij je favoriete PC-game? Nu is je kans! In retro-stijl gemaakt door Retro-Bit, kan deze Retrolink USB-controller direct in elke PC of MAC met een USB-poort worden geplugd, waardoor je dat klassieke NES-gevoel krijgt. Of je nou op het punt staat het op te nemen tegen Koopa, of je de vetste PC-multiplayer de baas bent - nu kan je old school gaan met elk wapen in je arsenaal.

- Speel op elke PC of Mac met een USB-poort
- Alle knoppen kunnen worgen ingesteld
- Herbeleef de klassieke NES-ervaring met de games van vandaag!

€ 14.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Great War Nations The Spartans

De Griekse stadstaten zijn in conflict, de Macedoniërs bedreigen het vasteland. In deze spannende tijden is het aan jou om nieuwe allianties te smeden en je vijanden voor eens en voor altijd te verslaan. Combineer economische ontwikkeling met tactische real-time gevechten, allemaal volledig weergegeven in glorieus 3D in 'Great War Nations: The Spartans.'

Bevat twee campagnes met elk zeven missies, neem de controle over de legendarische mensen van Macedonië en Sparta over en breng vrede in de stadstaten van het oude Griekenland.

€ 3.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Blacksad Under the Skin

Ontdek een duister corruptieschandaal in het hart van New York City's onderwereld...

De vroege jaren 50: Joe Dunn, eigenaar van een boksclub, wordt dood aangetroffen. Ondertussen is rijzende ster Robert Yale, die naar de ring gaat voor het belangrijkste gevecht in zijn carrière, op mysterieuze wijze verdwenen.

Sonia Dunn, Joe's dochter, neemt de club over en moet omgaan met haar financiële ellende. Ze neemt privédetective John Blacksad in dienst om de verdwijning van Yale te onderzoeken en de vermiste man te vinden. Deze sinistere zaak zal onze onderzoeker meenemen naar de donkerste, meest akelige diepten van New York.

Onderzoeken, zoeken naar aanwijzingen, gevechten, getuigenverhoren: laat je katachtige instinct je begeleiden terwijl je de corrupte wereld van het boksen infiltreert.

Kenmerken:
- Een officieel en geheel nieuw verhaal voor BLACKSAD, opgenomen in de unieke wereld van de stripboekenreeks, perfect herschapen voor gamers.
- Een onderzoeksspel met gameplay waarin onderzoek, puzzels, snelle tijdsgebeurtenissen (QTE) en meerkeuzedialogen worden gecombineerd.
- Meer dan 30 karakters, elk met hun eigen verhaal en side quests.
- Een meeslepende wereld met een jazz-soundtrack om het beste van Hollywood's film noir te evenaren.
- Fans van avontuurlijke spellen zullen dol zijn op het spel en de vertelling, terwijl fans van de stripserie graag de karakters en grafische stijl van deze unieke wereld zullen herontdekken.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 


Carrier Command Gaea Mission

Carrier Command: Gaea Mission is een adembenemende combinatie van een actiegame met strategische elementen in een grote gedetailllerde archipel. Het vernieuwt de klassieke gameplay van het originele Carrier Command om een echt next-gen ervaring.

U bent de commandant van een vliegdekschip van een immense macht, met vele wapens en voertuigen tot je beschikking. Je landt in een onbekende, geheel vrij toegankelijke universum en dient het ultieme belang, vrijheid en veiligheid.

€ 5.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

King's Bounty Crossworlds

In Orcs on the March, hunt down the powerful foe behind the rampaging orcish hordes in the lands of Teana. Then take up the role of Arthur the mercenary, transported into the world of Litan to battle a throng of fearsome adversaries and become Champion of the Arena.

Finally, return to Darion where Princess Amelie, accompanied by her faithful dragon, wages war in unique tactical arenas, and faces a challenge which will earn her the title of Defender of the Crown.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles

Vier handen op een schild. Zo luidde eens het credo van vier dappere, groene helden levend in de riolen van New York. Raphael, Donatello en Michelangelo verliezen echter langzaam maar zeker het geloof in hun ninjavaardigheden. Het is aan hun grote broer Leonardo en meester Splinter om het eliteteam van schilpadden op tijd te herenigen en de stad van de ondergang te behoeden.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Warhammer End Times Vermintide

Vermintide neemt plaats in en om Ubersreik, een stad die over is genomen door de Skaven. Je neemt de rol op je van 1 van de 5 helden, elk met een andere speelstijl, vaardigheden en persoonlijkheid. Door samen te werken moet je een verwoestende invasie van de Skaven zien te overleven. De gevechten in Vermintide zullen zich over de hele stad en omgeving plaatsvinden, van de Magnus Tower tot de Under Empire.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

MX vs ATV Supercross Encore

Race hard, Finish als eerste!

Nieuwe features in MX vs. ATV Supercross:
- 17 Supercross Tracks voor zowel MX als ATV
- Carrierre mode met 5 series (250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 MX vs. ATV)
- Meer dan 80 gelicenseerde motocross bedrijven zitten in de game voor maximale authenticiteit
- Meer dan 40 professional racers om tegen te racen
- Verbeterde physics en een beter controle systeem dat de fan favoriete 'pre-load' uit de klassieke MX vs ATV games bevat
- Multiplayer tot en met 12 spelers
- Splitscreen Mode voor 2 spelers lokaal
- Real-time Terrain Deformation (RTD): de groeven die je maakt door het racen blijven de gehele race in de baan zitten, het terrein veranderd dus tijdens de race
- Practice Mode om vrij te oefenen op tracks
- Motoclub Depot voor geregelde content updates

€ 3.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Men of War Vietnam

Men of War: Vietnam is een nieuw spel uit de alom geprezen serie. De nieuwe game, die op een verhaal is gebaseerd, biedt een explosieve mix van de jungle, Huey's en rock-n-roll uit 1968. Tijdens dit conflict gebruikten de Amerikaanse troepen niet alleen nieuwe wapens, maar ook nieuwe tactieken. De oorlog in Vietnam werd het eerste militaire conflict, waarbij helikopters een belangrijke rol speelden en dit is een van de belangrijkste kenmerken van dit spel.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Bridge Constructor Triple Pack

Ga naar de tekentafel en gebruik je fantasie en creativiteit! De Brigde Constructor Triple Pack biedt spellen voor jong en oud!

Inhoud:
- Bridge Constructor
- Bridge Constructor Playground
- Bridge Constructor Medieval

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 


Retro Bit SEGA Saturn USB Controller (Black)

- Officiële licentie
- Compatibel met PC, Mac en Steam

€ 24.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Wasteland 3 Day One Edition

Het is een koude oorlog in Colorado

Meer dan een eeuw na de bommen is Arizona stervende. De patriarch van Colorado heeft beloofd om het te redden als de Desert Rangers zijn land kunnen redden van zijn drie bloeddorstige kinderen. In deze tactische RPG moeten de Rangers naar het noorden reizen om een nieuwe basis te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruten op te leiden, de vijandige bevroren afval van Colorado te verkennen, de lokale bevolking te ontmoeten en te beslissen wie ze willen helpen.

Word een Ranger...

Pas jouw beleving aan met ons uitgebreide systeem voor het aanmaken van personages en kies vaardigheden en voordelen om je gewenste speelstijl te ondersteunen. Begin je reis met aangepaste of kant-en-klare personages en vul je team vervolgens aan met kleurrijke metgezellen die je onderweg tegenkomt. Het is jouw team, jij beslist.

Aanschouw exotische landen...

De nucleaire winter van het post-apocalyptische Colorado is net zo wreed als het landschap mooi is. Maar je bent hier niet alleen om te kijken, Ranger. Om te slagen, moet je een hoofdkwartier oprichten en upgraden dat sterk en goed bemand is, en in staat is om je te voorzien van de wapens en uitrusting die je nodig hebt om te overleven.

Ontmoet interessante mensen...

Ondanks de kou zit Colorado vol met mensen, sommigen vriendelijk, anderen net iets minder. Vaardigheden als Leiderschap, Kiss Ass en Hard Ass helpen je om je uit of in de problemen te praten en je te laten navigeren door keuzes die je missie, je verhaal en de wereld kunnen veranderen.

...en maak korte metten met ze

Soms faalt de diplomatie en moet je het op de ouderwetse manier regelen. Als de geweren worden bovengehaald en de kogels in het rond vliegen, kun je met het tactische en turn-based gevechtssysteem van Wasteland de strijd aangaan met je vijanden.

In Wasteland 3 hangt het lot van Arizona af van het lot van Colorado. Je bent een Desert Ranger, die een verloren strijd levert om je geliefde Arizona in leven te houden, wanneer de zelfverklaarde patriarch van Colorado je belooft te helpen als je een taak opneemt die hij alleen aan een buitenstaander kan toevertrouwen: zijn land redden van de ambities van zijn drie bloeddorstige kinderen.

Dus je reist van de verzengende woestijnen naar de bevroren bergen en begint van nul af aan, bouwt een nieuwe basis, vindt een sneeuwwaardig voertuig, traint nieuwe rekruten en vecht je een weg door vijandige wildernissen, terwijl je tegelijkertijd probeert te beslissen wie je vertrouwt in een land dat wordt verscheurd door corruptie, intriges, oorlogvoerende facties, waanzinnige sektes, moordende bendes en bittere rivaliteit. Je weet niet eens zeker of je de patriarch kunt vertrouwen, maar aangezien hij het voortbestaan van Arizona in zijn handen heeft, kun je het je veroorloven om dat niet te doen?

Wasteland 3 is een team-gebaseerde roleplaying game van inXile entertainment, met uitdagende tactische gevechten, uren van exploratie, en een diep, reactief verhaal vol wendingen en wrede ethische beslissingen. Speel in singleplayer of co-op en creëer een team van maximaal zes Rangers en pas ze aan met extra's en vaardigheden die zijn afgestemd op je speelstijl. Je krijgt zelfs je eigen gevechtstruck die je kunt upgraden tot een gehard oorlogsbeest, vol met wapens, om je vijanden te helpen verslaan. Colorado redden zal niet gemakkelijk zijn, maar Arizona rekent op je, dus... verpest het niet.

De Day One Edition bevat:
- Opgepoetste ranger-badge
- Hoed en bril van de ranger general
- Sneeuwcamouflagewapens*

*gebaseerd op spelerskeuzes gemaakt bij creatie van personages

€ 54.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Trine 4 The Nightmare Prince (Code in a Box)

Intuïtieve puzzels. Gebruik de elementen zelf en experimenteer met nieuwe vaardigheden om uitdagingen en obstakels te overwinnen

Dynamische realtime gevechten. Schakel snel tussen personages en pas je aan elke situatie aan

Grens verleggende afbeeldingen. Meeslepende sfeer met next-gen visuals creëren een fantasiewereld die smeekt om ontdekt te worden

Betekenisvolle karaktervorming. Verdien ervaringspunten en investeer in upgrades voor de vaardigheden van de helden

Lonende verkenning. Tientallen zorgvuldig ontworpen en diverse niveaus om te verkennen, elk met duidelijk unieke omgevingen en stijlen die boordevol geheimen zijn om te ontdekken

Lokale en online multiplayer. Brave het avontuur alleen of met vrienden in online of lokale co-op

Boeiend verhaal. Een uitgestrekt verhaal dat zich afspeelt tijdens vier fantastische sprookjesachtige avonturen

€ 29.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Port Royale 3 Gold Edition

In Port Royale 3: Pirates and Merchants ga je als speler op avontuur in het 17e eeuwse carribische gebied. Je zult zaken doen met de havens, en hevige gevechten meemaken tussen schepen.

De Gold Edition bevat de officiële expansion pack Treasure Island.

€ 14.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Speedlink Tyalo Gaming Mouse

De TYALO gamingmuis is met zijn futuristische, metalen design en coole lichteffecten voor muis en toetsenbord ideaal voor elke stijlvolle gamingroom. Zij biedt je vijf ergonomisch geplaatste knoppen om je game te domineren, met de twee dpi-schakelaars kun je tussen 1200 en 3200dpi schakelen en zo de resolutie van de sensor aanpassen aan de spelsituatie. Met een comfortabele kabellengte van 1,7 meter kun je vrij bewegen en ben je geweldig uitgerust voor avontuurlijke gamingavonturen vol actie.

Kenmerken:
- Verlichte USB-gamingmuis in metalen design.
- Multicolour ledverlichting.
- Vijf knoppen en twee dpi-schakelaars.
- Optische sensor met instelbare resolutie van 1.200/1.600/2.400/3.200dpi.
- 1.000Hz pollingfrequentie.

€ 79.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Dark

Dark is een stealth action game met RPG elementen waarmee je de rol van ultieme killer aanneemt ….een vampier. Besluip je vijanden in de schaduw, gebruik de krachtige vampier talenten en val aan. Het spannende verhaal Dark dompelt je onder in een wereld vol bloed, duisternis, waarin de jager op elk gewenst moment de prooi kan worden.

Ontrafel het mysterie achter een wereldwijd conglomeraat Geoforge dat overal aanwezig is en alom machtig lijkt. Verbeter je personage continue, door het ontwikkelen van krachtige vaardigheden en talenten.

€ 5.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product