ManEater Day One Edition

Jij bent de haai!

Ervaar de ultieme krachtfantasie als het toproofdier van de zeeën - een gigantische haai! Terroriseer de kust. Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan.

Maneater is een single player actie-RPG, gesitueerd in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Vecht om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren met op elke diepte gevaar op de loer. Dompel jezelf onder in een levende, ademende wereld vol bedreigingen en beloningen. Verken gezonken wrakken, sluip door moerassen of cruise gewoon door de open oceaan op zoek naar prooi om je te voeden. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt. Zowat alles staat op het menu ... doden of gedood worden.

Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door 'Scaly' Pete. De zeeën zijn niet groot genoeg voor beiden, terwijl ze op weg zijn naar een epische confrontatie. 'Scaly' Pete is een visser die is opgevoed met verhalen over hoe zijn vader werd gedood door een grote witte haai. Haaien gaven zijn vader geen genade, hij toont de beesten geen genade terug, en jaagt overal op hen.

Belangrijkste kenmerken
- Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.

- Speel door een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)

- Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij wat de natuur bedoelde.

- Verken 7 grote regio's, waaronder de baai van de golfkust, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.

- Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.

- Hunter Parties en Bounty System - de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiff's tot de kustwacht.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Megaman X Legacy Collection 1 2

Bevat een gamekaart voor Mega Man X Legacy Collection en een downloadcode voor Mega Man X Legacy Collection 2
Let op: om de downloadcode te gebruiken die bij deze game zit is het nodig om een Amerikaanse eShop account aan te maken.

De gevierde Mega Man X-serie komt naar Nintendo Switch! Speel als Mega Man X - de krachtige evolutie van de klassieke vechtrobot Mega Man - terwijl hij vecht tegen een verscheidenheid aan dodelijke bazen die bekend staan als Mavericks in acht opwindende actie-platformgames. Mega Man X Legacy Collection bevat de legendarische 16-bits titels en de spannende uitstap van de serie in 32-bits: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 en Mega Man X4.

De heroïsche robot wordt sterker als hij Mavericks neerhaalt en hun wapens steelt, en heeft ook de mogelijkheid om te rennen en te wall-jumpen voor spannende, snelle gevechten. Mega Man X's mysterieuze vriend, Zero, doet ook mee aan de strijd als een speelbaar personage verderop in deze verzameling.

Mega Man X Legacy Collection 2 beslaat ook twee gaming-tijdperken en toont de evolutie van de serie met Mega Man X5, Mega Man X6, Mega Man X7 en Mega Man X8. Een derde speelbaar personage, Axl, sluit zich aan bij de cast in Mega Man X7 en Mega Man X8 terwijl de serie springt in een nieuw rijk van 3D-personagemodellen en -omgevingen.
€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Bendy and the Ink Machine

De geheimen van Bendy en de inktmachine staan op het punt om tot leven te komen!

Bendy en de Ink Machine is een first-person puzzel-actie-horrorspel met een unieke cartoonsfeer en een intense, angstaanjagende verhaallijn die je blijft verbazen.

Henry was de hoofdanimator bij Joey Drew Studios in zijn hoogtijdagen in de jaren dertig, een studio die vooral bekend was geworden door het produceren van geanimeerde cartoons van hun meest populaire en geliefde personage, Bendy. Vele jaren later ontvangt Henry een mysterieuze uitnodiging van Joey Drew zelf om terug te keren naar de oude cartoonworkshop. Reis diep in de schetsmatige waanzin van deze verwarde cartoonnachtmerrie.


- Een first-person puzzel-actie-horrorspel met een intense en angstaanjagende verhaallijn
- Een prachtige cartoonwereld die liefdevol is gemaakt door een kleine indie-studio
- Speel als de gekwelde maar altijd vindingrijke Henry - hoofdanimator bij Joey Drew Studios
- Gevarieerde gameplay; first person combat, horror, puzzels, stealth en verborgen geheimen
- Word lid van de Bendy online community van fans
- Los de raadsels op en vecht om te overleven

€ 34.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Touhou Genso Wanderer Reloaded

Touhou Genso: Wanderer Reloaded is de definitieve editie van een rogue-like meesterwerk, gevuld met nieuwe kerkers om te ontdekken, nieuwe items te verzamelen en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Nieuwelingen en veteranen van de Touhou-serie zullen dol zijn op reizen door het land van Gensokyo met Reimu Hakurei, het heiligdommeisje van de Hakurei-schrijn, evenals nieuwe gezichten zoals de pittige tovenaar Marisa Kirisame en windpriesteres Sanae Kochiya. En nu, met een hoop nieuwe content, kunnen nieuwe en ervaren spelers de wereld van Touhou ervaren.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Trials Rising Gold Edition

Trials Rising is het grootste en meest ambitieuze deel uit Ubisofts zinderende motorcross-serie en combineert de heftige actie van de Trials-franchise met een frisse look, gloednieuwe opties en genadeloze rivaliteit.

In een felle competitie krijgen nieuwe spelers rustig de kans om te wennen aan de realistische gameplay. Met meer tracks dan ooit rijden beginners soepel naar de overwinning, terwijl de vaardigheden en zenuwen van ervaren spelers op de proef worden gesteld in de meest geavanceerde uitdagingen. Dit is Trials op zijn best!

Inhoud van de GOLD EDITION:

Gamecontent
- Standaard game Trials Rising
- De uitbreidingspas met toegang tot aanvullende motoren, parcours en meer.

Fysieke content
- Een stickerboek van 16 pagina's met daarin de vetste kunst die speciaal is gecreëerd voor de game.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

XIII Limted Edition

XIII is de volledige remake van de first-person shooter die uitkwam in 2003. Je kruipt in de huid van XIII, een man zonder identiteit als gevolg van geheugenverlies, tijdens een solocampagne met vele intriges en plotwendingen. Naast de solocampagne bevat ook de remake de iconische multiplayer waarin je het in lokale split screen multiplayer met maximaal 4 spelers tegen elkaar kunt opnemen.

De game is geïnspireerd op het Belgische stripverhaal met dezelfde naam. Het verhaal en de gameplay ontvouwen zich als een echte comic. Geluiden van wapens en explosies worden bijvoorbeeld, doormiddel van tekst in beeld gebracht, soms vindt de gameplay plaats op verschillende pagina's en dankzij de verbeterde cel-shading techniek en design, die volledig opnieuw is opgebouwd voelt, het alsof je speelt in een interactieve comic book. Hoewel de cel-shading oogt als het geliefde origineel zijn er hier en daar subtiele tweaks aangebracht die de ervaring meer dan ooit tot leven laten komen op jouw scherm.

Het verhaal:
De Verenigde Staten is nog in shock na de moord op president Sheridan. Jij ontwaakt, met geheugenverlies en verwondingen, op een verlaten strand aan de oostkust. De enige aanwijzingen die jij hebt is een kluissleutel en een mysterieuze tatoeage naast in je hals met de tekst: “XIII”.

Gaandeweg kom je erachter dat je de reflexen hebt van een getrainde soldaat. Ontdek je verleden en de rol die hebt gespeeld bij de moord op de president van de Verenigde Staten waarbij de meest angstaanjagende samenzwering uit de hele geschiedenis van het land aan het licht komt…

Kenmerken:
- Volledige remake van de geliefde, iconische shooter
- Sterren voicecast met onder andere David Duchovny (Californication, X-Files) als hoofdpersoon XIII, Rapper Eve als Major Jones en Adam West (Batman) als General - Carrington
- Dezelfde geliefde soundtrack als het origineel
- Authentiek comic book gevoel met verwijzingen naar het bronmateriaals, geluiden en teksten die grafisch worden weergegeven en meer
- Spannende solocampagne met een samenzweringsscenario vol plotwendingen
- Split screen multiplayer tot 4 spelers

The Limited Edition bevat het volgende:
- Een dubbelzijdig bedrukte metalen collector's case
- De game verpakt in een unieke collector's sleeve
- 3 art card
- 3 art prints
- Digitale soundtrack
- Het XIII Golden Classic Weapon Skins Pack

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

XCom 2 Collection

Let op: om de downloadcode te gebruiken die bij deze game zit is het nodig om een Amerikaanse eShop account aan te maken.

De XCOM® 2-collectie bevat het bekroonde strategiespel XCOM 2, vier DLC-pakketten (Resistance Warrior Pack, Anarchy's Children, Alien Hunters, Shen's Last Gift) en de War of the Chosen-uitbreiding in één pakket. Activeer de aanvullende inhoud (DLC's en de uitbreiding) of speel gewoon het basisspel.

De aarde is veranderd. Twintig jaar is voorbij sinds de wereld leiders zich hebben overgegeven aan de buitenaardse legers. XCOM, 's werelds laatste verdedigings linie, bleef maar weinig van over. Nu regeren de buitenaardse wezens over de aarde. Ze bouwen gigantische nieuwe steden, met prachtige gebouwen die een mooie toekomst voor de mensheid beloven. Al deze mooie steden verbergen echter een kwaadaardige agenda van de buitenaardse leiders, iedereen die tegen hen ingaat word uit de weg geruimd.

Enkel degene die aan de rand van de wereld leven hebben nog enige vorm van vrijheid. Dit is dan ook waar de mensheid langzaam aan samen komt om terug te vechten. XCOM moet weer herrijzen uit de as en de kwaardaardige plannen bekent maken en tegen houden.

€ 59.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Valfaris

Na op onverklaarbare wijze van de galactische kaart te zijn verdwenen, dook het fort van Valfaris plotseling op in de orbit van een stervende zon. Eens een autonoom paradijs speelde de grandioze citadel nu tweede viool in een steeds groter wordende duisternis.

Therion, de onverschrokken en trotse zoon van Valfaris, keerde terug naar huis om daar de waarheid over zijn gedoemde lot te onthullen en het mysterieuze kwaad in het hart te treffen.

Voornaamste kenmerken:

- Doodskoppen in de ruimte! Ingewanden in de ruimte! Kogels in de ruimte!
- Maak met verwoestende wapens op beestachtige wijze korte metten met vijanden
- Verken verschillende besmette gebieden als je de duistere wereld van Valfaris steeds verder betreedt
- Wees dodelijke vijanden en bazen te snel af, van de meest geschifte tot de meest groteske (en sommige zijn gewoon grotesk geschift)
- Check de waanzinnig mooie, met de hand getekende pixel-art van Andrew Gilmour

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Panda Hero

Verken vier werelden met meer dan 50 levels als je favoriete soort held: Panda Hero, gewapend met zijn Kungfu-vaardigheden en zijn bamboestok.
Ontdek verborgen speurtochten terwijl je van platform naar platform springt en steeds tegen nieuwe vijanden vecht. Vergeet niet om munten te verzamelen om nieuwe krachten en vaardigheden te krijgen. Alleen jij hebt het in je om te overleven… Jij bent Panda Hero!

- 4 avontuurlijke werelden met meer dan 50 levels.
- Aan het eind van elk level een spannend eindbaas-gevecht.
- Verzamel muntjes en breid je vaardigheden uit.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

The Unicorn Princess

- Een game die het realisme van paarden combineert met de fantasie van eenhoorns
- 15 verschillende missies verdeeld over twee werelden
- Veel mogelijkheden om je personage en paard aan te passen
- Een open wereld om te verkennen op de rug van een van de zes beschikbare paarden

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Black Future '88

Black Future '88 is een Synth-Punk roguelike 2D action Shooter. Beklim verticaal een altijd evoluerende proceduretoren om de top te bereiken en de krankzinnige eigenaar te doden ... voordat je hart explodeert. Schiet, hak, ren en upgrade jezelf om de eindeloze golven van dodelijke vallen, moorddadige AI, gekke junkies en kolossale Wardens te overleven die je in de weg staan in een stijlvolle alternatieve versie van 1988.

De wereld wankelt van een nucleaire ramp, gecreëerd door Duncan, de torenarchitect. De eerste van zijn bommen viel in de zomer van 1988 en tegen december hadden ze de zon verduisterd met eindeloze regen. We besloten om te stoppen met het bijhouden van de tijd, en het is sindsdien 1988. Alles wat de eerste aanval heeft meegemaakt, is gestorven in de extreme overstromingen die volgden. Dit zijn de tijden daarna, waar er geen maanden of zelfs weken meer zijn ... alles wordt gemeten in minuten om te leven.

Neem het op tegen een van de laatst overgebleven buitenbeentjes en vecht je een weg naar de top van de toren om de architect te doden en de eindeloze nucleaire regen te stoppen. Stijg op om te sterven en sterf om te overleven.

Kenmerken:
Death Ascendant: Beklim een altijd evoluerende proceduretoren en vecht om te overleven door een constante aanval van dood door vuur, lasers en schuine strepen.

Unieke Synth-Punk Wereld: speel via een unieke kijk op een retro cyberpunk dystopie en vecht om te overleven door 5 verschillende zones met elk hun eigen uitdagingen.

Kies je vergif: speel als een van de 5 speelbare personages, elk met hun eigen unieke buffs en zwakheden.

Ruïnevriendschappen: test je verstand en reflexen met een vriend in coöp op de bank en ervaar een volledig unieke kijk op de co-op roguelike.

Kill the Wardens: Vecht om te overleven door de talloze unieke eindbazen uit te dagen die elk van de zones van het spel bewaken.

Mistmachines en laserstralen: breng een pistool en laserzwaard naar een vuurgevecht door jezelf te bewapenen met een selectie van de 50 unieke wapens in de game, elk met hun eigen unieke effecten.

Evolueer om te overleven: De enige manier om te overleven wanneer alles, inclusief je eigen hart, je probeert te doden, is om jezelf zorgvuldig te stimuleren of te vervloeken door strategisch te kiezen - en te combineren uit 30 verschillende buffs en debuffs.

Dailies: Elke dag wordt een nieuwe uitdaging gegenereerd met unieke attributen die je vaardigheden zullen testen en je laten zien hoe je vaardigheden zich verhouden tot andere spelers in een wereldwijd Leaderboard. Vecht niet alleen om te overleven, maar om de glorie!

Ear Candy: Death klonk nog nooit zo goed dankzij een originele moordende originele analoog-synth soundtrack uitgevoerd door Tremor Low.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Dungeon of the Endless

Dungeon of the Endless is het bekroonde Rogue-achtige spel voor kerkerverdediging, waarin jij en je team van helden de generator van je gecrashte schip moeten beschermen terwijl ze een steeds groter wordende kerker verkennen, terwijl ze worden geconfronteerd met golven van monsters en speciale evenementen terwijl je probeert je weg naar buiten te vinden ...

Wat zit er achter de deur
Een paar honderd veroordeelde criminelen werden aan boord van de Hulk-gevangenis 'succes' naar het auriga-systeem verscheept. Hoewel dit werd gepresenteerd als een kans om hun plaats in de samenleving terug te verdienen door hard te werken voor het algemeen welzijn, begrepen ze dat ze in feite slavenarbeid zouden zijn, gestuurd om een onontgonnen planeet te koloniseren. Alles wat ze wisten over auriga Prime was wat de sondes hun vertelden: het had water, temperatuurzones, plantenleven en veel metalen in de korst. In feite was de planeet auriga ooit gastheer van een grote nederzetting van de melkwegreizende voorouders die bekend staat als het eindeloze.

Bovendien draaide de planeet nog steeds door een functionerend (en goed verhuld) verdedigingssysteem, dat gretig tot leven kwam bij de komst van het succes. Binnen een paar minuten was het schip niets anders dan een paar grote stukken metaal die naar de planeet vielen. Gelukkig fungeerde elke set van Cells ook als een ontsnappings-POD, dus het schip liet zichzelf desintegreren en de overlevende gevangenen raakten gekneusd maar (tijdelijk) levend en (tijdelijk) veilig naar de planeet beneden.

Veilig, dat wil zeggen, totdat ze zich realiseerden dat ze door een soort eindeloze voorziening waren neergestort, helemaal tot in een onderkelder die zo diep en oud was dat hij net zo goed een kerker kon worden genoemd

€ 34.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

1 2 Switch

Let op! Om deze game op de Nintendo Switch Lite te spelen heb je een paar Joy-Con controllers nodig (apart verkrijgbaar).

Dit is de eerste game van Nintendo waarbij spelers niet naar de tv maar naar elkaar moeten kijken, terwijl ze het tegen elkaar opnemen in grappige activiteiten. De minigames in 1-2-Switch, waarbij spelers bijvoorbeeld met elkaar duelleren in het Wilde Westen of elkaars danspasjes moeten nadoen, maken creatief gebruik van talloze functies van de Nintendo Switch. Met deze game worden feestjes altijd, overal en met iedereen nóg leuker. 1-2-Switch wordt op 3 maart tegelijk met de Nintendo Switch uitgebracht.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Street Outlaws The List

Doe je gordels om en maak een ritje in de wereld van het Amerikaanse straatracen in STREET OUTLAWS! Van een aangepaste streetrid tot een raceklare Farmtruck, de voertuigen - en hun bestuurders hebben één ding gemeen: de behoefte aan snelheid. Als je niet op 'The List' staat, maakt het niet uit. De 'Lijst' bevat de 10 snelste straatraceauto's in Oklahoma City en ze zijn de beste van het beste. Deze jongens doen alles - ALLES - om op deze lijst te komen, ze doen er alles aan om op de ranglijst te blijven.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Super Robot Wars T (Chinese Cover)

Aziatische import: Japanse audio, ondertiteling in het Engels.

- Een simulatie-RPG met verschillende robots die oversteken van verschillende series om te vechten tegen gemeenschappelijke vijanden
- Het spelsysteem en de grafische weergave zijn verbeterd
- First-timers van de Super Robot Taisen-serie zullen ook genieten van het nieuwe wereldbeeld en het op zichzelf staande verhaal
- Bevat de volgende series:
Invincible Robo Trider G7
Aura Battler Dunbine
New Story of Aura Battle Dunbine
Mobile Suit Zeta Gundam
Mobile Suit ZZ Gundam
Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack
Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack - Beltorchika's Children (Units only)
Mobile Suit Crossbone Gundam
Mobile Suit Crossbone Gundam: Skull Heart (Units only)
Mobile Suit Gundam: Steel 7 (Units only)
Mobile Fighter G Gundam
Armored Trooper Votoms
Armored Trooper Votoms: The Last Red Shoulder (Units only)
Armored Trooper Votoms: Big Battle
The Brave Express Might Gaine
The King of Braves GaoGaiGar
Cowboy Bebop
Gunbuster
Martian Successor Nadesico: The Motion Picture - Prince of Darkness
Getter Robo Armageddon
Mazinger Z: Infinity
Arcadia of My Youth: Endless Orbit SSX
Magic Knight Rayearth
Gun X Sword
Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise

€ 69.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Moto Racer 4

In een wereld waarin freestyle en het nemen van risico domineren, doe je je besturingsstijl gelden in alle uithoeken van de wereld. Maak indruk op je tegenstanders en win je races!

Moto Racer 4 is een solo racegame en biedt een Asfalt- en Zandmodus
De snelste motoren zijn je beste bondgenoten om de rider in je te vormen. Beheers drifts, wheelings, zwenkingen en nog veel meer andere technieken om dit doel te bereiken.

Pas je motor aan naar jouw evenbeeld en verbeter hem om verder te komen in de sublieme omgevingen die vorm krijgen in Moto Racer 4.
Van de Verenigde Staten tot in de Himalaya en via de woestijn: Moto Racer 4 laat je onderduiken in adembenemende gevaarlijke circuits.

Obstakels, felle tegenstanders, verkeer dwarsbomen je op je weg om je te stoppen. Gebruik de decors en reliëfs van de circuits om je bestuurderstalenten goed uit te laten komen.
1 Game, 2 Categorieën: Asfalt & Zand

Steeds meer uitdagingen
In de Progression-modus overtref je jezelf en win je de voorgestelde uitdagingen om steeds weer meer content vrij te spelen!

Indrukwekkende en gevariëerde omgeving
Van de Bay Area tot de Himalaya en via de woestijn: kom bewijzen dat freestyle op de motor mogelijk is, en wel in elke willekeurige omgeving!

Motoren naar jouw evenbeeld
In de aanpassingsmodus kun je je motor aanpassen zodat hij zo optimaal mogelijk bij jouw stijl past.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Yoku's Island Express

Zeg hallo tegen Yoku de mestkever, een nieuwe held die op het eiland Mokumana is gearriveerd om de inheemse pterodactyl-postbeambte, of Posterodactyl, zoals hij bekend is, te bevrijden van zijn taken.

Hij is klaar voor het gemakkelijke leven, genieten van de zon en het afleveren van pakjes in een tropisch paradijs!

Yoku zal echter snel ontdekken dat een oude godheid van het eiland gevangen zit in een rusteloze slaap, en dat een groot aantal kleurrijke, eigenzinnige eilandbewoners geplaagd worden door aardbevingen en stormen die voortkomen uit nachtmerries.

Het is allemaal aan Yoku om het eiland te doorkruisen met een unieke mix van flipperkast gameplay en open wereldverkenning, in een verbazingwekkende zoektocht om mensen in nood te helpen!

Draai en stoot onze kleine held rond in het prachtige, handgeschilderde eiland tijdens je zoektocht om het postkantoor te herbouwen en een oude god uit zijn diepe sluimer te wekken.

Open-Wereld flipperkastavontuur:
In combinatie met zijn unieke flipperkastplatform-speelstijl biedt Yoku's Island Express niet-lineaire gameplay die je de vrijheid geeft om je eigen pad te kiezen over meerdere questlines.

Welkom bij Mokumana Island:
Naadloos meerdere gebieden van het eiland verkennen, inclusief tropische stranden, weelderige jungles, besneeuwde bergen, mysterieuze grotten en stomende warmwaterbronnen!

Ontgrendel geweldige nieuwe vaardigheden:
Help de vriendelijke lokale bevolking en verdien een hele reeks fantastische nieuwe power-ups! Zuig explosieve slakken op en wek slaperige dorpsbewoners met de noisemaker!

Boeiend verhaal:
Ontmoet een cast van onvergetelijke personages over meerdere verhaallijnen - en onthul tegelijkertijd de diepste geheimen van de eilanden. En misschien ook het postkantoor herbouwen!

Mooi kunstwerk:
Geef je ogen de kost en geniet van het adembenemende, met de hand geschilderde artwork, gemaakt door veteranen uit de game-industrie.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Azure Striker Gunvolt Striker Pack

Azure Striker Gunvolt - Striker Pack brengt Azure Striker Gunvolt en Azure Striker Gunvolt 2 samen in één geweldig pakket voor de Nintendo Switch! Een heleboel nieuwe functies, verbeteringen en bonus content zorgen voor de ultieme Azure Striker Gunvolt-ervaring.

Deze ongelooflijke 2D actieplatformspellen nemen je terug naar de tijd van de Japanse klassieke 2D side-scrollers met hun geweldige controls, scherpe graphics, unieke gameplay mechanics, memorabele personages en epische baasgevechten.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Death Mark

In death mark verspreidt zich een vreemd gerucht in de H-stad van Tokio: degenen die de 'Death Mark' bezitten, zullen sterven. Onverwacht verschijnt op het lichaam, zoals een opgekauwde moedervlek, de 'Death Mark' zou leiden tot een onbekende dood. Nu, nadat je je geheugen kwijt bent, sta je voor een geheimzinnig huis die de degenen die het 'Death Mark' bezitten beschermen terwijl de deuren openzwaaien, het aftellen naar de dood is al begonnen.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Hunting Simulator 2

In Hunting Simulator 2 verken je grotere, meer gevarieerde en spectaculairdere natuurlijke omgevingen dankzij volledig opnieuw ontworpen graphics en geluidseffecten. De game biedt vele uren aan uitdagingen tussen de flora en fauna van enkele van de mooiste gebieden van Europa en de Verenigde Staten.

Onder de vele nieuwe functies van Hunting Simulator 2 kunnen jachtfans vertrouwen op hun jachthond, wiens vaardigheden een grote troef zullen zijn voor het opsporen van dieren. Er zijn meer dan 33 diersoorten te vinden in Hunting Simulator 2. Aan de kunstmatige intelligentie voor elke soort is aanzienlijk gewerkt waardoor hun unieke en realistische gedrag is vernieuwd. Leer hoe je met behulp van jouw trouwe viervoeter kunt helpen om hun sporen te volgen om jouw doelstellingen te voltooien!

€ 54.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Ice Age Scrat's Nutty Adventure

Ga mee op Scrat's zoektocht naar de favoriete sabeltand-eekhoorn van Crystal Nuts Ice Age, Scrat, is er weer bovenop in een gloednieuw avontuur! Een mysterieus mechanisme in een oude Scratazontempel heeft zijn kostbare bezit op slot gedaan - en de enige manier om het terug te krijgen is een epische zoektocht naar vier legendarische Crystal Nuts, verspreid over het land. Het is aan jou om Scrat door een hilarisch 3D-actie-avontuur te loodsen, waar je wordt geconfronteerd met woeste prehistorische wezens, die gekke rampen overleeft en de ontbrekende relikwieën naar hun rechtmatige huis terugstuurt.

Betreed de wereld van Ice Age!
Maak je op voor een bezoek aan een groot aantal klassieke Ice Age-locaties, waar je van ijspegel naar ijspegel zult springen, razende geisers zult meemaken, over brandende lava gaat en reikt naar onmogelijke hoogten, allemaal met Scrat's hilarische slapstickacrobatiek. Misschien zie je zelfs een aantal bekende Ice Age-vrienden langs de weg!

Jaag op speciale krachten!
Ontdek locaties vol met avontuur om schatten te ontdekken die speciale krachten ontgrendelen en help Scrat om hoger te springen, zwaardere voorwerpen te grijpen en elke laatste schat te vinden.

Het is een gevaarlijke wereld
Het heeft lef nodig om de Crystal Nuts te krijgen! Bereid je voor op het omgaan met woeste wolven, verraderlijke insecten, gigantische prehistorische bazen en - het meest gevaarlijk van allemaal - de eeuwige pech van Scrat!

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Collection of Mana

Inhoud:
- Final Fantasy Adventure
- Secret of Mana
- Trials of Mana

Final Fantasy Adventure
Gevangen in het Glaive Castle, wordt onze held gedwongen om elke dag te vechten voor zijn leven tegen angstaanjagende monsters. Omdat hij zijn mede-gladiatoren genadeloos achter elkaar ziet, verzet hij zich op zijn tijd op zoek naar een opening en vlucht de arena door de monsterpoort. Nadat hij met succes ontsnapt is, begeeft hij zich naar een nabijgelegen klif, uitkijkend over een waterval dicht bij het kasteel, maar hoort een clandestiene ontmoeting tussen Julius en de Heer van het Duister. Hij verraadt zijn aanwezigheid en wordt in het kolkende bekken beneden geworpen en verliest het bewustzijn.

Bij het ontwaken dwaalt onze held door onbekend land totdat hij de heldin van het verhaal tegenkomt en haar redt van een monsterlijke aanval. Je ontdekt dat ze op zoek is naar een man genaamd Bogard en je hebt geen eigen doelen, en besluit de vrouw mee te nemen op haar reis. Weinig weet hij dat zijn acties hem hebben getrokken in de machtige en meedogenloze stromen van het lot!

Secret of Mana
Lang geleden…
Gebruikmakend van de kracht van Mana was de beschaving sterk gegroeid ...
Na verloop van tijd was Mana gebruikt om het ultieme wapen te maken: het Mana-fort ...
Dit maakte de goden kwaad, en ze stuurden hun beesten om het fort te vernietigen ...
Een gewelddadige oorlog tussen de beesten en het fort stortte de wereld in chaos, en Mana leek bijna te verdwijnen ...
Voordat alles verloren was, sloeg een held met het zwaard van de mana het fort plat ...
Hoewel de beschaving was vernietigd, was de wereld weer vredig.
Maar de tijd stroomt als een rivier ... en de geschiedenis herhaalt zich

Trials of Mana
In de eeuwen dat de wereld nog steeds in duisternis was verzegeld, pakte de godin van Mana het zwaard van Mana en versloeg de Acht Benevodons, viel avatars van cataclysme die alle landen op de rand van de ondergang had gebracht. Daarna heeft ze de gevallen dieren in de Mana-stenen verzegeld.

Na verloop van tijd klaarde de duisternis op en ontstond de wereld.

De godin van Mana veranderde zichzelf in een machtige boom en viel in slaap. Veel tijd vertstreek ...

Echter, de vuren van oorlog zijn opnieuw begonnen te woeden, zoals sommigen proberen de Benevodons uit hun stenen gevangenissen te bevrijden in de hoop de macht te verkrijgen om zelfs de goden te verduisteren en de wereld voor hun eigen te nemen. Zo wordt een gordijn getrokken op het fragiele tijdperk van vrede.

De kracht van Mana neemt snel af van het land en de Mana Tree begint te verdorren ...

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

NBA 2k19

NBA 2K viert 20 jaar van herdefiniëren van wat sportgamen kunnen zijn, van de beste graphics en gameplay tot baanbrekende gamemodi en een meeslepende open-world 'Neighborhood'. NBA 2K19 blijft grenzen verleggen omdat gaming een stap dichter bij real-time komt levens basketbal opwinding en cultuur.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

LEGO The Incredibles

LEGO The Incredibles, geïnspireerd op beide Incredibles-films, laat spelers misdaad bestrijden als de superheldenfamilie Parr. De game stimuleert samenwerking doordat spelers de vaardigheden en unieke krachten van de Incredibles familie moeten combineren om misdaad en het gezinsleven te overwinnen in een LEGO-wereld vol pret en humor.

Je kunt verhaallevels vol actie en een epische hubwereld ontdekken, waaronder Municiberg en Nomanisan Island, terwijl je unieke superkrachten gebruikt om de schurken uit de stad voor de rechter brengt. Daarnaast kun je fantastische LEGO-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden, in de co-opmodus voor twee spelers voor dubbel zoveel plezier.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Oddworld Stranger's Wrath HD

Unique
Oddworld: Stranger's Wrath heeft een uniek hybride gezichtspunt dat de speler naar eigen smaak schakelt tussen first en thridperson, afhankelijk van hun situatie. Firstperson voor gevechtssituaties, Thridperson voor wereldreizen.

Vreemdeling

Je kunt als pacifist door het spel spelen, vijanden vangen en vastbinden voor grotere beloningen. Stranger zelf is een onrustig personage, met een mysterieus geheim en een compromisloze benadering van zijn missie. Zijn westerse esthetiek en droge humor maken hem een vertederend karakter, maar hij wil niet je vriend zijn - er is werk aan de winkel!

Live Ammo

Een premiejager die weigert wapens te gebruiken, heeft een alternatief nodig. De oplossing van Stranger is om verschillende soorten beestjes te verzamelen en ze vanaf zijn kruisboog naar zijn vijanden te lanceren. Sommige soorten zijn boze bolletjes met vacht en tanden, andere zijn geëlektrificeerd, pakken stingers in, slaan met een klap of hebben verschillende andere pijnlijke vormen van straf voor de ongelukkige premie van Stranger.

Eigenschappen
- Uniek schakelperspectief tussen eerste en derde persoon
- Innovatieve mix van schiet-, platformer- en puzzelgenres
- Aantrekkelijk centraal personage
- Vertederende ondersteunende cast
- Live Ammo-systeem van jachtbeestjes om te gebruiken als munitie
- Gameplay in pacifistische stijl wordt beloond met hogere premies

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product