Eindeloos Backgammon

Backgammon is één van de populairste spellen ter wereld. Er zijn door de jaren heen verschillende manieren om te spelen ontstaan. Al deze backgammon varianten komen voorbij in Backgammon op de Nintendo DS!

Backgammon neemt je mee op een reis naar Turkije, de Bahamas, Las Vegas, Dubai, Nieuw Zeeland, Rusland en Monaco. Met uitgebreide trainingsmethoden om de beginselen rustig te leren tot een heus wereldkampioenschap waarin je vecht met de de ultieme Backgammon meesters; het zit allemaal in Backgammon op de Nintendo DS!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 


Rango

De game Rango is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. Rango is een kameleon die als huisdier werd gehouden in een terrarium, maar terechtkomt in het wildweststadje Dirt. In dit stadje roept Rango zichzelf uit tot sheriff.

De criminele inwoners van Dirt hebben het echter niet zo op helden en dolle ritten, maffe personages en heftige vuurgevechten zijn dan ook eerder regel dan uitzondering in Rango's avontuur.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Chrono Trigger

Na dertien jaar keert de RPG van de eeuw terug. Crono ontmoet een avontuurlijk meisje met de naam Marle. Hij keert per ongeluk vierhonderd jaar terug in de tijd. Dan begint het avontuur.

Een verbeterde versie van het unieke Active Time Battle (ATB) Systeem maakt de game geweldig.

€ 119.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Natalie Brooks Treasures of the Lost Kingdom

Tienerdetective Natalie Brooks krijgt een schijnbaar onmogelijke taak voorgeschoteld in 'Natalie Brooks: Secret Lost Kingdom'. Ze krijgt slechts drie dagen de tijd om haar grootvader te redden! Deze wereldberoemde archeoloog zou in het bezit zijn van een schatkaart en daarom is hij gevangen genomen door een stel kidnappers.

Natalie heeft drie dagen de tijd om verrassende plekken te doorzoeken, puzzels op te lossen en de oude schatkaart te vinden om het losgeld aan de ontvoerders te betalen. Tijdens haar speurtocht ontdekt ze een verschrikkelijke vloek en onthult ze de waarheid achter een legendarische spooktrein!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Murder in Venice

De jonge studente Vera is in Venetië getuige van de dood van een onbekende man. Nieuwsgierig als ze is, gaat ze op onderzoek uit en belandt ze midden in een spionageaffaire die internationale gevolgen kan hebben. Om een van de grootste geheimen van de Russische inlichtingendienst te ontrafelen moet Vera samenwerken met een voormalige KGB-agent. Maar het is nog maar de vraag of ze hem kan vertrouwen...

Los puzzels op en zoek aanwijzingen in dit verhaal over de opzienbarende ontsnapping van een geniale Tsjechische wetenschapper en zorg dat zijn briljante idee wordt uitgevoerd.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Star Fox Command

Star Fox gaat terug naar zijn roots met een spectaculaire space-shooter op de Nintendo DS. Lylat heeft hulp nodig. Spelers springen in hun Arwing-gevechtsraket en vechten zich door een aantal unieke missies, allemaal prachtig driedimensionaal weergegeven.

Star Fox Command introduceert een heel nieuw strategisch element in de serie, het zicht op de missie vanuit het oogpunt van de commandant. Op het Touch Screen kunnen spelers de vliegroutes tekenen die zij en hun teamgenoten zullen nemen. Vervolgens kunnen ze het gevecht aangaan met de vijanden om 'bases' in beslag te nemen en op strategische manier voortgang te boeken.

Tot 8 spelers kunnen via een draadloze LAN verbinding, vrienden uit de lucht blazen in luchtgevechten, of de strijd aangaan met tot vier spelers van over de hele wereld via Nintendo Wi-Fi Connection.

€ 18.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Madden NFL 09

Madden NFL is al jaren een zeer succesvolle franchise. Het is de enige American football-game die de officiële licentie van de National Football League heeft. Madden NFL 09 is al de negentiende versie van Madden NFL en beschikt over alle nieuwe spelersnamen en statistieken.

De besturing wordt versimpeld en verschillende acties worden ondergebracht onder één enkele knop. Welke actie er dan wordt uitgevoerd, bepaalt de game. Hierdoor kan Madden NFL 09 zowel door beginners als door ervaren gamers gespeeld worden.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Charlottes Web

Charlotte's Web is gebaseerd op de gelijknamige film die op zijn beurt weer is gebaseerd op een populair kinderboek. Spelers van alle leeftijden kunnen in deze game vier verschillende werelden doorzoeken, allerlei missies doen en minigames spelen. De speler neemt de rol op zich van Wilbur het varken en Templeton de rat.

De speler moet op zoek naar allerlei letters die zinsneden kunnen vormen. Wanneer deze zinsneden in het web van Charlotte zijn verweven zal de hele wereld kunnen lezen dat Wilbur een wonderbaarlijk varken is.

€ 20.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

A Christmas Carol

Disney's A Christmas Carol is een game gebaseerd op de film van Robert Zemeckis. En natuurlijk is deze film weer gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. A Christmas Carol is een puzzel avontuur en de game brengt het verhaal op een interactieve manier tot leven.

A Christmas Carol voor de Nintendo DS maakt gebruik van de microfoon en het touchscreen. Zo moet je blazen en schreeuwen, maar ook tikken en wrijven. A Christmas Carol laat spelers op een leuke manier het beroemde verhaal ervaren.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All

Ace Attorney Phoenix Wright keert terug om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te straffen in dit vervolg op een van de meest verrassende en originele Nintendo DS-toppers van 2006. In Justice for All onderzoek je vier nieuwe zaken die stuk voor stuk bijzonder ingewikkeld zijn en bomvol zitten met kleurrijke figuren. Wederom is elke zaak in twee fases opgesplitst.

In de onderzoeksfase bezoek je de plaats van de misdaad, interview je getuigen en verzamel je bewijsmateriaal. In de rechtszaalfase moet je resultaten laten zien, de getuigen aan een kruisverhoor onderwerpen en zorgen dat feiten en fictie gescheiden worden. Alleen zo kun je er voor zorgen dat jouw client vrij wordt gesproken en de ware schuldige gevonden.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Cars

Cars is het spel dat bij de gelijknamige animatiefilm van Disney behoort. Niet geheel vreemd gaat het hier om een racegame. Je rijdt door een open wereld en kan desgewenst een aantal races afwerken waarbij je de verhaallijn volgt. In het spel kunt je het verhaal van de film naspelen tijdens races.

Je kunt met meer dan 10 karakters uit de film in 50 verschillende races racen. Het spel bevat ook de stemmen die in de film worden gebruikt, deze worden onder andere verzorgd door Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Shin Megami Tensei Devil Survivor 2

Mysterieuze binnendringers, de Septentriones genaamd, komen aan in Japan en beginnen het land aan te vallen op een zondag. Om terug te vechten hebben de helden in Devil Survivor 2 een pact met de duivel gesloten om de Thirteen Devil Messengers te worden.

De Septentriones dagen minstens een keer per dag op en je hebt een tijdslimiet van 7 dagen om ze te verslaan.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 


Evolution GT

Evolution GT is een racespel dat de speler de kans geeft om zich tot een echte coureur te ontpoppen en zich te ontwikkelen tijdens zijn carriere. Door de juiste tactieken en rijstijl te kiezen en je goed te plaatsen in de races kun je uitgroeien dat de beste coureur en nieuwe bolides tot je beschikking krijgen, waaronder droomauto's zoals de Bugatti EB110 en de Pagani Zonda. De races in Evolution GT spelen zich af in Europa. Van het prachtige landschap in Schotland en de kust van Frankrijk tot de rijke historie van London en Barcelona, zonder de beroemde raceplekken te missen zoals Laguna Seca en Hockenheim. In de carrieremodus kun je vier verschillende fases van het racersleven bespelen, beginneling, amateur, professional en veteraan. In de Championship-modus speel je auto's en parkoersen vrij die hierna kunnen worden gebruikt in de Quick Race-modus. In de Multiplayer-modus kun je bovendien met 4 personen tegen elkaar racen.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Guitar Hero On Tour Decades Bundle (los)

Let op! Losse bundel zonder doos.
De Guitar Hero Grip werkt enkel op de Nintendo DS en DS Lite.


Wordt een rockster! Speel klassieke songs uit de '70s, '80s, '90s maar ook populaire songs van vandaag. De grootste collectie muziek op je Nintendo DS ooit. Inclusief onder andere: Fall Out Boy, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, REM, Queen en veel meer.
Deze bundel is los verpakt maar nog volledig nieuw.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Megaman ZX Advent

Het is al weer meer dan twee decennia geleden dat Mega Man voor het eerst in de schijnwerpers stond op het Nintendo Entertainment System. In de daaropvolgende jaren inspireerde de kleine held met zijn enorme armkanon tientallen spellen, een stripreeks en zelfs een televisieserie.

Mega Man ZX Advent is een zijwaartsscrollend spel dat exclusief voor Nintendo DS is ontwikkeld. De hoofdpersonen van het spel zijn de helden Grey en Ash die middenin in een oorlog tussen mensen en robots terecht zijn gekomen. Zowel Grey als Ash zijn speelbare personages in het spel. Ieder heeft unieke vaardigheden en aparte verhaallijnen die langzaam naar elkaar toegroeien.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Cloudy With a Chance of Meatballs 2

Cloudy with a chance of meatballs 2 is de knotsgekke game op basis van de gloednieuwe film! Urenlang speelplezier met eten.

Volg het verhaal van de film in een prachtige 3D setting en speel met alle bekende karakters uit de film. De game kent maar liefst 15 levels op 5 fantastische film locaties.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Legende van Ga'Hoole

Legende van Ga'Hoole - de game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm waarin uilen mythologische strijders zijn in een eeuwenoud gevecht tussen goed en kwaad. De uilen vliegen niet alleen door fantasievolle omgevingen maar nemen het ook tegen elkaar op in races en in gevechten.

Als speler heb je in de Legende van Ga'Hoole de game de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe hun eigen uil er in het spel uitziet. Door het mythologische land te beschermen in races en gevechten verdien je bovendien ervaringspunten waarmee je je uil nog meer kan aanpassen.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 


Deal or No Deal

Deal or No Deal is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. De regels zijn simpel: 20 kandidaten hebben ieder een eigen doos met daarin een onbekend geldbedrag. Zij beantwoorden één vraag. Hij of zij die dat het snelste doet mag gaan spelen. In de eerste ronde moet de kandidaat zes dozen wegspelen. Vervolgens komt de bank met een bod, waarna de kandidaat voor de keus staat: het bod accepteren of doorspelen.

Na het eerste bod zijn er nog maximaal vier rondes waarin de kandidaat per ronde drie dozen weg moet spelen. Na iedere ronde bestaat er de mogelijkheid om het nieuwe bod te accepteren of toch door te spelen. Wie heeft er stalen zenuwen en lef genoeg om tot het uiterste te gaan tot er nog twee dozen over zijn? Want dan volgt de ultieme vraag: ingaan op het definitieve bod van de bank of kiezen voor de inhoud van de eigen doos?

€ 8.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Settlement Colossus

Het verhaal van Settlement Colossus is dat van een oude keizer die de toorn van de god Helios over zich heeft afgeroepen en nu dreigt zijn levensdagen te moeten slijten zonder zijn geliefde aan zijn zijde. Gelukkig is er een uitweg en wie zijn wij dat wij deze goede man niet een handje zullen helpen? Settlement Colussus is een mix van een zoek- en-vind-spel en city-building. In de verborgen object velden zoek je naar grondstoffen en bonussen om deze daarna te kunnen gebruiken om je rijk verder op te bouwen.

Alle verschillende gebouwen in je rijk geven je bonussen en nieuwe mogelijkheden om je spel voort te zetten. Kies de juiste strategie en voer daarmee aantrekkingskracht uit op nieuwe bewoners, die graag jouw rijk komen bevolken Zo speelt het spel langzaam naar een zinderende climax waarin de keizer wordt herenigd met zijn grote liefde. Waarna het ze leefde nog lang en gelukkig kan beginnen.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

G Force

De Amerikaanse National Security Agency (NSA) heeft een nieuw en supergeheime eenheid in het leven geroepen. Deze eenheid wordt ook wel G-Force genoemd. De G in G-Force staat voor Guinea Pig, de engelse benaming van een cavia of hamster. De taak om de wereld te beschermen tegen het grootste robotleger dat de wereld wilt veroveren, ligt nu in de handen of pootjes van deze schattige haarballen.

Jij neemt de rol aan van superhamster Darwin, de leider van de G-Force eenheid en als de bromvlieg Mooch die verantwoordelijk is voor het spionnenwerk. Samen met de andere leden van de G-Force eenheid moet je de mensheid van de ondergang redden. Omdat te verhinderen, maak je gebruik van allerlei high-tech gadgets.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Mario and Sonic op de Olympische Winterspelen

Mario en Sonic hebben het al tegen elkaar opgenomen op de baan, maar nu bereiden ze zich voor op de skischansen. Hun rivaliteit is namelijk nog ijziger geworden in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Nintendo DS. Het spel neemt je mee naar Vancouver, Canada - gaststad voor de Olympische Winterspelen in 2010 - en nodigt spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus uit om bijeen te komen en voor goud te gaan in disciplines als Alpine Skiing, Speed Skating en nog veel meer!

De simpele en intuïtieve besturing, die profiteert van de unieke functies van de DS, zorgt dat je telkens, wanneer de wedstrijd van start gaat, het gevoel krijgt dat je midden in de actie staat. Aan welke van de vele uitdagingen je ook meedoet, je hebt voor elke klus de perfecte atleet nodig. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen kent een legendarische cast aan speelbare personages!

€ 59.99

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product