Mario Party Island Tour

Bereid je voor op een draagbaar feestje in de palm van je hand - de ultieme minigame-ervaring is gearriveerd met Mario Party: Island Tour, exclusief voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie!

Zet je stappen op bijzondere spelborden, en bestrijd je tegenstanders in maffe minigames! Of je nu in je eentje speelt of met vrienden, met zeven nieuwe spelborden, 80 nieuwe minigames en diverse unieke spelstanden raak je niet snel uitgespeeld in de eerste Mario Party voor Nintendo 3DS! Je hebt slechts één Game Card nodig om met vier spelers te kunnen samenspelen via Download Play*. Dankzij de even spannende als toegankelijke actie is Mario Party: Island Tour een spel waar echt iedereen van zal genieten!

Op een dag verschijnt in Mushroom Kingdom een luchtbel, met daarin een brief die Mario en zijn vrienden uitnodigt voor een feestje in de wolken. Daar zeggen ze natuurlijk geen nee tegen! Al snel reizen al je favoriete personages in luchtbellen van Mushroom Kingdom naar Party-eiland Island, klaar voor een hele reeks spannende spellen en uitdagingen... en jij bent ook uitgenodigd!

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Mario Tennis Open

In Mario Tennis Open voor Nintendo 3DS kun je gebruik maken van de knoppenbesturing van eerdere titels in de serie, maar met de toevoeging van zowel bewegingsgevoelige- als touchscreen-besturing kun je genieten van tactisch tennis voor Nintendo 3DS met meer diepte dan ooit tevoren.

Speel alleen of met tot drie andere spelers in een keur aan verschillende standen. Je kunt dit zowel lokaal als online doen! Serveer, volley en smash je een weg door de ranglijst en kijk of je de top van de divisie kunt bereiken. Als je vrienden in de buurt hebt kun je zels met- en tegen hen spelen met slechts één exemplaar van het spel, via Nintendo 3DS Download Play!

Kies uit een verscheidenheid aan favoriete Nintendo-personages of gebruik je Mii-personage voor een ongekend persoonlijke tennisbeleving. Je kunt je speler ook aanpassen door munten te winnen en voorwerpen aan te schaffen in de winkel in het spel.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Professor Layton and the Azran Legacy Dutch

Het langverwachte volgende hoofdstuk van Professor Laytons puzzelavonturen komt aan het licht, op Nintendo 3DS!

Het laatste hoofdstuk van de Professor Layton-serie laat je puzzels oplossen over de hele wereld, met het meest ambitieuze avontuur van de speurende heer tot nu toe. Na het ontvangen van een mysterieuze brief waarin wordt beweerd dat er een levende mummie is ontdekt, reizen Layton en zijn team af naar een stad diep in het poolgebied. Daar bevrijden ze een jongedame uit een gevangenis van ijs, wat een groots avontuur in beweging zet. Een luchtschip neemt ze mee naar spectaculaire locaties, op het spoor van de raadsels van eeuwenoude beschavingen.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Wario Land 3 Virtual Console

Het is weer zover, Wario's gierigheid heeft hem de das omgedaan. Opgesloten in een muziekdoos moet hij op zoek naar de vrijheid - terwijl hij alle buit meegraait natuurlijk.

Wario Land 3 is een immens avontuur met platform-elementen. Elk van de gebieden heeft een dag- en nachtversie, 100 schatten om te ontdekken, een scala aan geheimen en de zotte humor die zo kenmerkend is voor Wario.

Wario kan ook nieuwe transformaties ondergaan zoals Electrische Wario, Onzichtbare Wario en Vampier Wario. Er is zelfs een Time Attack-stand en een Golf-minigame te ontdekken!

€ 4.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Super Mario Bros. 2 Virtual Console

Ga met Mario en vrienden mee op een tocht waarin je de wereld van Subcon probeert te redden van de tirannieke kikker Wart.

Super Mario Bros. 2 biedt de vrijheid om levels niet alleen horizontaal, maar ook verticaal te verkennen terwijl je power-up-voorwerpen verzamelt, groenten ontwortelt en naar de vijand werpt en op zoek gaat naar verborgen 'Sub-space'-kamers.

Super Mario Bros. 2 was het eerste Mario-spel waarin spelers personages zoals Princess Toadstool (Peach) en Toad konden besturen, elk met zijn eigen vaardigheden. Het is ook het spel waarin andere personages die later vaker terugkeerden in de Mario-reeks, zoals Shy Guy and Birdo, als eerste verschenen.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Pokémon X

Ga op avontuur in een adembenemende 3D-wereld met Pokémon X, alleen voor Nintendo 3DS. Reis af naar de Kalos-regio, een land vol mysterieën, en kies uit drie nieuw ontdekte Pokémon om mee te beginnen.

Kies in deze RPG uit Chespin (Grass-type), Fennekin (Fire-type) en Froakie (Water-type) en zet je eerste stappen in een nieuw avontuur. Elke Pokémon heeft zijn eigen speciale bewegingen, verdient ervaring met gevechten, wordt sterker en zal uiteindelijk evolueren.

In Pokémon X krijgt je Pokémon-avontuur een compleet nieuwe dimensie. Elke uithoek van de stervormige Kalos-regio komt tot leven, van de bekeide straten van Lumiose City tot de duisterste plekjes in de wildernis. Lumiose City is een bruisende metropolis en van de iconische toren in het centrum tot de drukbezochte winkels... je vindt er genoeg om te ontdekken.

Er wachten je een aantal nieuw ontdekte Pokémon: Gogoat is een Pokémon van het Grass-type die zo groot is dat hij mensen op zijn rug kan dragen, Sylveon is een nieuw ontdekte Evolutie van Eevee en er is een mysterieuze Pokémon die een onduidelijke band met Mewtwo heeft. En dan is er ook nog Xerneas, een net ontdekte legendarische Pokémon.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Mario Kart 7

Zweef door de lucht, duik onder water en geniet van spectaculaire 3D-effecten in een wereld vol raceplezier!

Je kunt je kart nu geheel naar eigen wensen aanpassen, of zelf achter het stuur kruipen en sturen met de bewegingssensor.

Het is nu leuker dan ooit om met anderen te racen. Speel op nieuwe manieren tegen mensen in je buurt, of race via internet tegen mensen van over de hele wereld!

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Pokémon Alpha Sapphire

Duik in een ongelooflijk avontuur in Pokémon Alpha Sapphire voor de Nintendo 2DS en 3DS! Herontdek de wereld die je voor het eerst zag in Pokémon Sapphire Version, dat uitkwam voor de Game Boy Advance in 2003. Dankzij de verbeterde graphics en de gloednieuwe content kun je bewijzen dat jij de beste Pokémon-trainer in de regio bent. Vang, train en vecht met je Pokémon in deze meeslepende RPG!

Reis door de regio Hoenn, waar twee grote organisaties in een hevige strijd zijn verwikkeld: Team Magma en Team Aqua. Team Magma wil de landmassa in Hoenn uitbreiden, terwijl Team Aqua de zeespiegel wil laten stijgen. In Pokémon Alpha Sapphire is Team Aqua het sterkst, terwijl Team Magma de bovenhand heeft in Pokémon Omega Ruby. Welke versie je ook kiest, je zult je al snel in het heetst van de strijd bevinden!

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Yoshi's New Island

Yoshi's New Island is het eerste deel in de serie sinds Yoshi's Island DS uit 2006.

Yoshi's oude vertrouwde fladdersprong, stampsprong en eierworpen zijn weer terug, naast nieuwe krachten en uitdagingen die gebruik maken van de onderdelen van Nintendo 3DS. Gebruik reusachtige eieren die Mega-Eggs heten, om blokken en pijpen te vernietigen en geheimen te onthullen. Hoe meer je vernielt, hoe meer de Mega-Egg-meter gevuld wordt, wat je extra levens oplevert!

Het prachtige uiterlijk is gebaseerd op verschillende kunstmaterialen, waaronder olieverf, waterverf en pastelkrijt.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Super Mario World Virtual Console

Let op, deze digitale download werkt enkel op de NEW Nintendo 3DS XL en New Nintendo 2DS XL.

Het eerste avontuur van Mario en Luigi op de Super NES bracht ze naar een nieuw land met nieuwe personages, nieuwe vaardigheden en veel meer waardoor het spel een regelrechte bestseller werd.

In Super Mario World bezoeken de twee loodgieterbroers Dinosaur Land, ontmoeten ze hun schattige kameraad Yoshi en nemen ze het op tegen Bowser en zijn gemene handlangers in tientallen geniepige levels bomvol geheimen.

Naast dat je op Yoshi kunt rijden en vijanden te lijf kunt gaan, kun je het ook hogerop zoeken met behulp van de Cape Feather en zo een wereld aan avonturen inzweven!

€ 7.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Pokémon Ultra Sun

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen spelers een alternatieve verhaallijn volgen in de wereld van Pokémon Sun en Pokémon Moon. In deze nieuwe games kom je ook nieuwe Pokémon tegen die niet voorkomen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon bevatten daarnaast extra content die het avontuur nog specialer maakt.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden wereldwijd uitgebracht op 17 november 2017. Later dit jaar wordt er meer over deze games bekendgemaakt.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

The Legend of Zelda A Link to the Past Virtual Console

LET OP! Deze digitale game kan je enkel spelen op een NEW Nintendo 3DS of NEW Nintendo 3DS XL

In een donkere, stormachtige nacht begint de jonge Link aan een avontuur dat hem - en jou - voor altijd bijblijft! Princess Zelda is gevangen genomen door een kwaadaardige tovenaar die probeert om Ganon, koning van het kwaad, los te laten met alle gevolgen van dien. Alleen Link heeft de moed om Hyrule te redden!

A Link to the Past is het bejubelde Super NES-hoofdstuk in de Legend of Zelda-saga, beroemd om zijn sfeervolle graphics en geluid, listige kerkers en het introduceren van inmiddels als klassiek bekendstaande voorwerpen als de Hookshot, de Pegasus Boots en het Master Sword.

€ 7.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Kirby's Pinball Land Virtual Console

Trek eens op een andere manier ten strijde met Kirby in deze Game Boy™-klassieker en versla King Dedede en zijn volgelingen met behulp van een flipperkast!

Stuiter Kirby van hot naar her in drie kasten boordevol actie met plenty vijanden, bonussen en geheimen. Ontspan met knettergekke mini-games en neem het aan het eind van elk gebied op tegen een eindbaas.

Kirby's Pinball Land zit vol met leuke spelelementen voor de Kirby-liefhebber en flipperkastactie die de echte flipperfanaten graag in de vingers willen krijgen!

€ 2.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Super Mario Bros. 3 Virtual Console

Wanneer Bowser en zijn kinderen de koningen van de Paddenstoelwereld in dieren hebben veranderd en hun koninklijke toverstaffen hebben gestolen, moeten Mario en Luigi weer in actie komen.

In het enthousiast ontvangen Super Mario Bros. 3 kan Mario meer dan ooit: vliegen als Wasbeer Mario, zwemmen als Kikker Mario, vuurballen gooien als Vuur Mario en in een onkwetsbaar standbeeld veranderen als Tanooki Mario! Je hebt al deze mogelijkheden nodig om de nakomelingen van Bowser te verslaan, die zich ophouden in hun zwaarbewapende luchtschepen.

Met acht grote werelden, ontelbare geheimen om te ontdekken en zelfs een stand voor twee spelers waarin je kunt samenwerken of tegen elkaar kunt strijden, verdient Super Mario Bros 3. absoluut de status als een van de beste computerspellen ooit.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Donkey Kong Country Virtual Console (New 3DS New 2DS only)

LET OP! Deze digitale game kan je enkel spelen op een NEW Nintendo 3DS, NEW Nintendo 3DS XL of NEW Nintendo 2DS XL.

In 1994, de dageraad van de 32-bit systemen, veegde één spel de vloer aan met alle andere. Het bood 3D pre-rendered graphics, cartooneske animatie en sfeervolle muziek - op de 16-bit Super Nintendo!

Donkey Kong Country blies de oude aap nieuw leven in en liet gamers kennis maken met Diddy Kong, Cranky Kong, en de Kremlings die de rol van slechteriken vervulden.

DK en Diddy zijn op een zoektocht naar hun gestolen lading bananen. Baan je een weg door meer dan 30 uitdagende levels, neem plaats op de rug van je dierenvriendjes en houd je goed vast tijdens de dollemansritten in mijnwagens. Gaan met die banaan!

€ 7.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Donkey Kong Country Returns 3D

Bereid je voor op apenstreken, met de koning van de jungle! Donkey Kong en zijn primatenhulpje Diddy Kong Diddy Kong zijn terug voor meer van actie vergeven platformgrollen in Donkey Kong Country Returns 3D, een verrijkte versie van Wii-avontuur Donkey Kong Country Returns, alleen voor Nintendo 3Ds en Nintendo 3DS XL!

Spring, race en rol je een weg over Donkey Kong Island op een missie om de geliefde bananenvoorraad van de Kong terug te winnen uit de grijpgrage klauwen van de vervelende Tiki Tak-stam. Spring op vijanden, verzamel trossen aan bananen en berijd raketten, neushoorns en nog veel meer in klassieke 2D-platformactie vol spectaculaire scènes en venijnige valstrikken. Zodra Diddy op DK's schouders plaatsneemt, kun je bovendien de jetpack van de kleine aap gebruiken om over grote afgronden te zweven en zo proberen alle geheimen in de levels te ontdekken.

Houd dus je ogen open voor verzamelbare voorwerpen tijdens je tocht door de jungle, over stranden en verder. Pak de letters die de naam 'KONG' vormen en verzamel puzzelstukjes om extra content, zoals de superuitdagende Trophy-levels te ontgrendelen. Speel deze allemaal uit en je krijgt een nieuwe verrassing als beloning!

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Super Mario Land Virtual Console

In Mario's veelgeprezen debuut op de Game Boy neemt 's werelds beroemdste loodgieter je mee naar een nieuwe wereld, Sarasaland, waar het kwade ruimtemonster Tatanga het volk heeft gehypnotiseerd en de lieftallige prinses Daisy heeft ontvoerd!

Hoewel het spel met de geliefde mix van de bekende besturing en power-ups op het eerste gezicht vertrouwd aanvoelt, introduceert Super Mario Land twee unieke voertuigen. Verken de wereld met Mario aan het roer van het nieuwe Sky Pop-vliegtuig en de Marine Pop-onderzeeër!

Je zult op het land, in zee en in de lucht al je vaardigheden nodig hebben om de uitdagingen in de vier verschillende koninkrijken van Sarasaland te doorstaan. Ga op pad en versla de gemene Tatanga om prinses Daisy te redden!

€ 3.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Mario Luigi Dream Team Bros.

Dit vierde deel in de populaire RPG-serie van Mario & Luigi begint als prinses Peach en haar personeel, met Mario en Luigi in hun kielzog, vertrekken naar het mysterieuze Sluimereiland - op uitnodiging van de al even mysterieuze eigenaar van het eiland, Dr Snoozemore. Maar na een warm welkom op het eiland - waarbij Dr Snoozemore gek genoeg ontbreekt - gebeurt er een ramp. Prinses Peach wordt ontvoerd naar dromenland door een nieuwe vijand in de serie, de spookachtige vleermuiskoning Antasma.

Om de schuilplaats van deze nieuwe vijand te vinden en prinses Peach te redden, moet Mario dromenland binnengaan via de dromen van de slapende Luigi, wiens hersensignalen op dezelfde golflengte blijken te zitten als die van de bewoners van Sluimereiland. Wisselend tussen Luigi's droomwereld en de wakkere wereld, moeten Mario en Luigi puzzels oplossen, vijanden verslaan, en zelfs Luigi's dromen manipuleren om te vorderen!

€ 19.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Tomodachi Life

Je Mii-personages komen tot leven!

Je kunt een Mii-personage helemaal zelf maken, een foto gebruiken of een Mii uit Mii-maker overdragen naar de game. In Tomodachi Life kun je je Mii-personages stemmen en een persoonlijkheid geven. Hun karakter bepaalt hoe ze zich gedragen, wat ze zeggen en nog veel meer!

Zodra je je Mii-personage een woning hebt gegeven in de Mii-appartementen, kun je leven in de brouwerij brengen door Mii-personages te maken van je familie, vrienden en beroemdheden. Als je verschillende personen in de game stopt, kunnen er de gekste situaties ontstaan. Je kunt ook Mii-personages krijgen van andere spelers via Local Play of door QR Code-afbeeldingen te scannen.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Fire Emblem Fates

Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest in Fire Emblem Fates voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als een Hoshidan-prins die is grootgebracht aan het hof van Nohrian, word je verscheurd tussen twee families. Het pad dat je kiest, bepaalt het lot dat je te wachten staat en welk leger je moet aanvoeren. Geef de juiste bevelen en smeed sterke familie- en vriendschapsbanden in deze ambitieuze turn-based strategiegame.

Voor het eerst is de avatar die je zelf hebt samengesteld, de held van het verhaal. Je staat aan het hoofd van een leger ridders, magiërs, boogschutters en andere eenheden, met wie je de meest uitdagende gevechten in de geschiedenis van de serie aangaat. Elke eenheid en elk wapen heeft sterke en zwakke punten die je moet uitbalanceren met het oog op de vijanden tegen wie je in het strijdperk treedt. Kies bondgenoten die elkaar in het gevecht kunnen helpen. Het vormen van banden is essentieel. Hoe meer je bondgenoten met elkaar verbonden zijn, hoe beter ze samen zullen vechten.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

The Legend of Zelda Virtual Console

De epische The Legend of Zelda-reeks begon hier, met de heldhaftige Link die een gevaarlijk avontuur beleeft in de fantastische wereld van Hyrule. Gebruik je zwaard, je schild en je verstand om de acht fragmenten van de Triforce terug te vinden en prinses Zelda te redden.

Dit baanbrekend spel introduceerde vernieuwende ideeën die je 25 jaar na dato nog steeds kunt terugzien in de Zelda-spellen. In Links oorspronkelijke avontuur krijg je niet alleen te maken met enorm veel actie, maar ook met raadselachtige kerkers die je moet verkennen en een groot aantal mysteries die wachten om ontdekt te worden.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Pokémon Y

Ga op avontuur in een adembenemende 3D-wereld met Pokémon Y, alleen voor Nintendo 3DS. Reis af naar de Kalos-regio, een land vol mysterieën, en kies uit drie nieuw ontdekte Pokémon om mee te beginnen.

Kies in deze RPG uit Chespin (Grass-type), Fennekin (Fire-type) en Froakie (Water-type) en zet je eerste stappen in een nieuw avontuur. Elke Pokémon heeft zijn eigen speciale bewegingen, verdient ervaring met gevechten, wordt sterker en zal uiteindelijk evolueren.

In Pokémon Y krijgt je Pokémon-avontuur een compleet nieuwe dimensie. Elke uithoek van de stervormige Kalos-regio komt tot leven, van de bekeide straten van Lumiose City tot de duisterste plekjes in de wildernis. Lumiose City is een bruisende metropolis en van de iconische toren in het centrum tot de drukbezochte winkels... je vindt er genoeg om te ontdekken.

Er wachten je een aantal nieuw ontdekte Pokémon: Gogoat is een Pokémon van het Grass-type die zo groot is dat hij mensen op zijn rug kan dragen, Sylveon is een nieuw ontdekte Evolutie van Eevee en er is een mysterieuze Pokémon die een onduidelijke band met Mewtwo heeft. En dan is er ook nog Yveltal, een net ontdekte legendarische Pokémon.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Wario Land Virtual Console

Wees getuige van Wario's wereldberoemde debuut als speelbaar personage in dit eerste spel dat de Wario Land-naam draagt.

In Wario Land: Super Mario Land 3 gaat de hebberige schatzoeker op reis naar Kitchen Island met het plan de schat van de piraten te stelen, om daarmee een kasteel te bouwen dat groter is dan dat van Mario.

In tegenstelling tot Mario heeft Wario wat brute moves tot zijn beschikking zoals de lichaamsdreun, en kan hij verschillende magische bekers vinden die hem in Jet Wario, Bull Wario, en zelfs Dragon Wario zullen doen veranderen!

€ 3.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Pokémon Ultra Moon

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen spelers een alternatieve verhaallijn volgen in de wereld van Pokémon Sun en Pokémon Moon. In deze nieuwe games kom je ook nieuwe Pokémon tegen die niet voorkomen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon bevatten daarnaast extra content die het avontuur nog specialer maakt.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden wereldwijd uitgebracht op 17 november 2017. Later dit jaar wordt er meer over deze games bekendgemaakt.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product