Metroid (NES Classics)

Voor Prime en Fusion was er Metroid... Herontdek Samus Arans klassieke eerste avontuur, met Metroid als NES Classic op de Game Boy Advance. Infiltreer Zebes, de thuisplaneet van de Space Pirates, en reken af met de dreiging van het Mother Brain! Dring diep door in het vijandige gebied en verover upgrades voor je pak zoals de Morph Ball en Ice Beam en behoed het universum voor de ondergang.

€ 69.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Joytech Screen Protector

- Protect your screen from scratches and damage
- Easily removed
- Protect your investment

€ 3.00

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Accessoires
Product
 

World Championship Poker

Nu kun je de beste spellen spelen die Las Vegas, Atlantic City en New Orleans te bieden hebben in de palm van je hand. In World Championship Poker kun je een verscheidenheid aan casino's bezoeken om spellen te spelen zoals poker, blackjack, video poker en slots. Hoewel je AI-gestuurde tegenstanders zwaar zijn, heeft elke speler een unieke set 'vertelt' die je meer informatie geeft over de kaarten die hij of zij vasthoudt. Win geld in wedstrijden voor één speler of daag maximaal drie vrienden uit met een Game Boy Advance-verbindingskabel.

€ 9.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 Eragon

De strijd tussen goed en kwaad krijgt in dit derdepersoons actie-avontuur, dat is gebaseerd op de Eragon film, een geheel eigen betekenis. Gedetailleerd gevechtssysteem met onder andere de volgende kenmerken: dynamisch ontwijken, spaarzaam blokkeren en spectaculaire aan elkaar gekoppelde moves. Heftige grondgevechten met de woeste draak Saphira en Dragon Rider-gevechten waarin je zowel Eragon als Saphira bestuurt.

€ 14.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

7 in 1 USB Charge Cable (KMD)

Deze multifunctionele oplaadkabel is 1 van de beste uitvindingen. Je hoeft niet meer alle kabels apart mee te nemen. Nu heb je genoeg aan 1 kabel!

- Werkt met GBA® SP, DS®, DS® Lite, DSi®, DSi XL®, 3DS® and PSP® 1000/2000/3000
- Kabel lengte: 1,8m

€ 9.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Accessoires
Product
 


The Lost Vikings

Dit had een dag als alle andere moeten zijn voor de vervaarlijke Vikings Erik de Snelle, Baleog de Wilde en Olaf de Strijdvaardige: bootje varen en dorpen plunderen. Maar opeens worden ze ontvoerd door buitenaardse wezens. Het is nu aan jou om hen terug te halen, maar let op! Elke deur die je opent stuurt hen misschien naar een ander tijdperk A'n in de armen van nieuwe vijanden.

€ 49.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Tomb Raider Legend

Tomb Raider Legend is zelfs voor de meest bedreven grafplunderaar een fantastische uitdaging. Onze erfgename annex ontdekkingsreizigster is bovendien weer helemaal in vorm. Met een berg nieuwe apparatuur, zoals magnetische grijphaken, verrekijkers, fragmentatiegranaten, een persoonlijk belichtingsapparaat en communicatiemiddelen wordt het plunderen van graven een volledig nieuwe ervaring. De nieuwe animaties en besturing stellen je in staat Lara gracieus en met precisie door de verbluffende omgevingen te leiden. Tegelijkertijd is de game trouw aan het verkennen-en-puzzels-oplossen uit de vorige delen.

€ 14.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Need for Speed Underground

Let op: Koopt u deze game nieuw? Dit exemplaar is onverzegeld maar nog volledig nieuw!

14 Van de snelste racemonsters op de openbare weg kunnen volledig getuned worden. Als je wagen jouw persoonlijkheid uitstraalt, kan je deelnemen aan de nachtelijke wedstrijden zonder podia, zonder sponsors en zonder politietoestemmingaEURe er is enkel de adrenaline en de snelheid.

€ 9.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Tony Hawk American Sk8land

Bewijs je skatevaardigheden tijdens honderden waanzinnige uitdagingen, terwijl je probeert de glorie van het in verval geraakte American Sk8land te herstellen. Met Tony Hawk's American Sk8land kun je in stijl door heel Los Angeles skaten.

€ 8.00

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 


Hi Hi Puffy Ami Yumi

Help Ami en Yumi om hun irritante nummer één fan, Harmony, op te sporen en hun instrumenten en managern, Kaz te redden.

€ 9.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Meet the Robinsons

Disneys Meet the Robinsons, gebaseerd op de aankomende animatiefilm van Walt Disney Pictures, is een actie-/avonturenspel waarin tijdreizen centraal staat. Spelers beleven het avontuur door de ogen van Wilbur Robinson. Ze helpen hem de snode Bowler Hat Guy en zijn duivelse robothoed Doris door verschillende tijdslijnen te achtervolgen, in een poging hun kwaadaardige plannen te dwarsbomen. Het spel zigzagt door het plot van de film. Het breidt de wereld van de Robinsons uit en biedt een geheel nieuw avontuur. Wilbur heeft een scala aan technische snufjes tot zijn beschikking om vijanden mee te bestrijden en puzzels mee op te lossen, terwijl hij Bowler Hat Guy achtervolgt en probeert de toekomst niet te veranderen.

€ 8.00

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 


Charlottes Web

Maak je klaar voor een inspirerend avontuur, gebaseerd op de film Charlotte's Web, en beleef een van de meest geliefde verhalen aller tijden! Speel als Wilbur of Templeton en ontrafel de mysteries van Charlotte's Web, terwijl je de verbazingwekkende wereld van de Zuckerman Farm verkent tijdens je tocht. De wereld van Charlotte's Web in de fillm van Nickelodeon en Paramount Pictures uit 2006 komt opnieuw tot leven in een ontroerend en meeslepend spel voor de PC, Nintendo DS en Game Boy Advance. Dwaal rond in vier unieke werelden uit de lm -met elk vier niveaus- en speel als een van de verschillende personages, waaronder Wilbur en Templeton. De PC-CD Charlotte's Web Activity Center bevat negen complete games met de populaire personages uit de film van Nickelodeon Movies en Paramount Pictures, die in December 2006 in premiere gaat in bioscopen; een perfect Sinterklaas- of kerstcadeau. Het opwindende, afwisselende spel wordt gekenmerkt door primaire en secundaire doelen in elk spelstadium, zodat het avontuur blijft boeien en de minigames die kunnen worden vrijgespeeld maken het spel nog leuker.

€ 8.00

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Justice League Heroes The Flash

JUSTICE LEAGUE HEROES is gebaseerd op het legendarische superheldenteam uit de DC Comics. De helden werkten voor het eerst samen in The Brave and the Bold #28 (1960). Het is een actie-avontuurgame met roleplaying-elementen, waarin je zelf een groep misdaadbestrijders kunt vormen. Je kunt kiezen uit de populairste comicspersonages ooit: Superman, Batman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter en Zatanna.
Elke held beschikt over een brede keuze aan personagegebonden superkrachten die je kunt upgraden. Hiermee bepaal je hun ontwikkeling en creA<

€ 15.00

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product
 

Monster House

Monster House is een game naar de gelijknamige animatiefilm van Columbia Pictures en Sony Pictures Imageworks. De film is een film waarin drie kinderen de strijd aangaan tegen een mysterieus en spookachtig huis dat op Halloween alles wat de oprit opkomt of durft aan te bellen oppeuzelt.

In de game kun je de belangrijkste momenten uit de film opnieuw beleven. Als de drie kinderen bezoek je elke kamer van het huis en daarmee de unieke avonturen die geïnspireerd zijn op de gebeurtenissen uit de film.

€ 9.99

Meerinformatie

Games GameBoy Advance Games
Product