October Baby

Elk leven is mooi Als het gordijn openschuift stapt Hannah twijfelend het podium op voor haar eerste toneeloptreden. Maar voordat ze haar eerste zin kan uitspreken zakt Hannah in elkaar voor het geschrokken publiek. Na ontelbare medische onderzoeken wijst alles naar Hannah's moeilijke geboorte. Dat is echter niets vergeleken met wat ze van haar ouders te horen krijgt: ze is geadopteerd ... na een mislukte poging tot abortus. Aangeslagen, boos en verward, wendt Hannah zich tot Jason, haar oudste vriend. Aangemoedigd door zijn avontuurlijke instelling, sluit Hannah zich aan bij zijn groep vrienden tijdens een voorjaarsvakantie trip, op weg om haar verborgen verleden te ontdekken ... en vindt hoop voor haar onbekende toekomst. Te midden van haar ongelooflijke reis ontdekt Hannah dat het leven zoveel meer kan zijn dan wat je zelf hebt gepland.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Konovalova,Shishov,Baranowicz The Nutcracker, Wenen 2014

'Konovalova,Shishov,Baranowicz - The Nutcracker, Wenen 2014' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €28.99!

€ 28.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

David Fray Philharmonia Orchestra Mozart Concertos No 22, 25

'David Fray/Philharmonia Orchestra - Mozart Concertos No 22, 25' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €13.99!

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Finding Your Feet

Wanneer Lady Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif, die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat het leven pas begint op je 60ste. En dat een scheiding je (liefdes) leven een frisse start kan geven.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Tiger Lily Seizoen 1

Fabulous in de veertig, deze vrouwen blijven trouw aan wat ze waren: een unieke jaren '80 rock band! Tiger Lily? Ze zijn een rock band die wordt gevormd door vier vrouwen die aan het einde van de jaren '60 zijn geboren. Vandaag de dag zijn de dames, Rita, Rachel, Mariel en Stéphane, getrouwd, moeder of single en ze hebben lang geleden hun gitaren opgegeven. Al die tijd hebben ze vastgehouden aan de aspiraties van toen ze twintigers waren, maar nu worden ze geconfronteerd met hun kinderen die inmiddels ook tieners zijn. Er is echter één ding niet veranderd: ze zijn nog steeds energiek en geloven dat op hun 45e alles nog mogelijk is!

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Lynyrd Skynyrd Live In Atlantic City

'Lynyrd Skynyrd - Live In Atlantic City' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €15.99!

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Blood On The Floor

'Blood On The Floor' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €30.99!

€ 30.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Reservation Road

Een fataal verkeersongeluk verwoest het leven van twee mannen. De één overmand door schuldgevoelens, de ander gedreven door wraakzucht en uiteindelijk tot elkaar veroordeeld. Op een warme nazomeravond worden de levens van twee gezinnen volledig op z'n kop gezet. Advocaat Dwight rijdt laat op de avond per ongeluk de zoon van Ethan aan. Het jongetje overlijdt ter plekke. Dwight beseft niet wat hij heeft gedaan en rijdt door… Het leven van de ouders van het slachtoffertje is in een genadeloze klap veranderd. Ethan en zijn vrouw gaan alleen op een totaal andere manier met het verlies om. Hij kan het verlies niet verwerken zolang de dader nog vrij rondloopt. Als de politie hem niet snel genoeg antwoorden kan geven, besluit hij zelfs een eigen advocaat op de zaak te zetten. En dat brengt hem bij Dwight… Niet wetend hoe dicht hij bij de waarheid is, ontstaat er een psychologisch kat-en-muisspel.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

The Kelly Family We Got Love Live At Loreley)

'The Kelly Family - We Got Love Live At Loreley)' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €27.99!

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

The Team Seizoen 2

In een Deens moerasgebied worden in een geheim onderkomen zes mensen vermoord. Alleen de jonge Syrische Malu weet te ontsnappen. Onder de slachtoffers zijn twee Belgische zussen die contact hadden met een extremistische militie. De belangrijkste verdachte is Bob, de Duitse eigenaar van het pension. Europol stelt een internationaal onderzoeksteam samen dat bestaat uit de Deense rechercheur Nelly Winther, de Hamburgse commissaris Gregor Weiss en de Belgische terreurexpert Paula Liekens. De eerste sporen wijzen naar een aanslag van rechtsextremisten. Draait de zaak inderdaad om vreemdelingenhaat?

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Jeff Mills Planets

'Jeff Mills - Planets' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €43.99!

€ 43.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Scary Movie

Een waanzinnige babe (Carmen Electra) wordt vermoord door een gek in een zwart pak, een wit masker en een héle enge stem. Haar klasgenoten schrikken zich een ongeluk: is dit misschien wraak voor de visser die ze vorige zomer aanreden en in zee dumpten? Voor ze het weten wordt de groep één voor één om zeep geholpen door de mysterieuze killer. Ze moeten wat doen! En dan worden ze ook nog eens voortdurend voor de voeten gelopen door die irritante verslaggeefster Gail Hailstorm. Klinkt bekend? Elke gelijkenis met Scream, I Know What You Did Last Summer, The Sixth Sense, The Matrix en The Blair Witch Project berust op louter opzet!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

One Way

Eindelijk heeft reclameprofessioneel Eddie Schneider het voor elkaar: hij kan partner bij het reclamebureau worden en zijn huwelijk met de dochter van zijn baas staat voor de deur. Alles lijkt perfect maar dan verkracht zijn toekomstige zwager Anthony op brute wijze een medewerkster en dwingt Eddie om een valse getuigenis af te leggen. Als Anthony kort daarna wordt vermoord, valt de verdenking op Eddie... Deze filmische interpretatie van een bekend thema is vakkundig gemaakt en het verhaal van 'liegen loont niet' wordt als een knap geconstrueerde geschiedenis verteld. Ook de rechtbankscènes zijn interessant, geloofwaardig en boeiend, waarbij steeds weer nieuwe aanwijzingen de spanningsboog tot aan het verrassende einde hoog weten te houden. De grandioos acterende internationale cast geeft de kijker een genadeloze inkijk in de duisternis van de menselijke ziel. De oorspronkelijke geweldscènes en de beklemmende onmacht van de slachtoffers zorgen ervoor dat het de kijker niet meer loslaat.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Star Trek The Original Series Complete Collectie

Reis mee met de oorspronkelijke bemanningsleden Kirk & Spock van de U.S.S Enterpise op hun moedige vijfjarige missie… naar plekken waar niemand ooit geweest is. Met klassieke afleveringen zoals 'Balance of Terror', 'Arena', 'Devil in the Dark' en de populaire 'City on the Edge of Forever'. Een complete box met 23 discs.

€ 77.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Op En Rond Het Spoor Nederland

De dubbel-dvd 'Op en rond het spoor - Nederland' neemt u mee op een reis door de geschiedenis van de spoorwegen in Nederland tot aan het einde van de vorige eeuw. Want Nederland is niet alleen het land van tulpen, molens en klompen, maar ook het land met één van de drukste en modernste spoorwegnetten van Europa. Genoeg moois om te tonen dus! Van Blokkendozen tot stroomlijntreinstellen, van Jeeps tot Jumbo's en van de stoomtram tot elektrische locomotieven: u ziet het allemaal voorbij komen op deze dvd-box vol bijzondere en authentieke treinbeelden. Deze dubbel-dvd bevat de volgende films: - NS in beeld 1947-1955. Deze film is een samenvoeging van zes door de Nederlandse Spoorwegen uitgebrachte films uit de periode 1947-1955: · De Reis van het Zwarte Goud (1947) · Herstellingsoord der ijzeren Paarden (1947) · Een dienstregeling wordt geboren (1947) · De treindienstleider (1948) · Na zeven maanden (1948) · Hellingen, Scheluwten en Bogen (1955) - Jumbo's, Jeeps en Blokkendozen. Niet alleen de Engelse oorlogslocomotieven Jeeps en Jumbo's, maar ook de eerste elektrische locomotieven in Nederland zijn in deze film te zien, evenals de laatste stoomtram van de NS. - Spoorwegen in Nederland. Deze film toont een overzicht van oud en nieuw NS-materieel en laat een bezoek zien aan een aantal verschillende stoommuseumbedrijven. De film geeft een beeld van het materieel en de infrastructuur tot aan het eind van de vorige eeuw. Ook verkrijgbaar: 'Op en rond het spoor - Duitsland', 'Op en rond het spoor - Groot-Brittannië' en 'Op en rond het spoor - Zwitserland'. Speelduur: ca. 170 minuten

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Once Upon A Time Seizoen 6

Nadat Regina eindelijk het hart van haar Duistere Helft heeft gebroken lijkt de rust wedergekeerd te zijn in Storybrooke. Dit blijkt echter maar van korte duur te zijn want de Evil Queen is terug en zint op wraak zo extreem dat dit al haar eerdere daden doet verbleken. Vastberaden om haar tegenhanger's gruweldaden recht te zetten gaat Regina de ultieme strijd aan tegen haar aartsvijand maar kan het één overleven wanneer het ander is verwoest? Ondertussen hebben Gold's pogingen om Belle voor zich terug te winnen hartverscheurende gevolgen; hangt er een nieuwe, nog verraderlijkere vloek boven het hoofd van Snow en David; en net wanneer Emma een 'happy ending' met Hook voor zich ziet, ontdekt ze dat ze als Savior is voorbestemd om te sterven door het zwaard van een moordenaar, tenzij ze haar lot kan veranderen.

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Santiano Mit Den Gezeiten Live Aus Der O2

'Santiano - Mit Den Gezeiten - Live Aus Der O2' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €23.99!

€ 23.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Kung Fu Panda 1 3

In deze boxset van Kung Fu Panda krijg je een driedubbele dosis plezier van DreamWorks Animation! In Kung Fu Panda zien we hoe een vrolijke panda genoemd Po zijn lot omhelst als de Dragon Warrior. In Kung Fu Panda 2 werken Po en zijn collega-kung fu meesters samen om de Vallei van de Vrede te beschermen tegen een gevaarlijke vijand. In Kung Fu Panda 3 moet Po een heel dorp van onhandige panda's trainen om een bovennatuurlijke vijand te verslaan! Geniet met al je vrienden en familie van deze drie avontuurlijke en lachwekkende films in één boxset!

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Standing Firm

Een gevoelig en schitterend verhaal over geloof, liefde en de kracht van het bidden… Na de dood van zijn vrouw, ziet de terughoudende kerkganger Dave Corwin het helemaal niet meer zitten. Terwijl zijn bitterheid met God toeneemt, krijgt hij steeds meer ruzie met zijn zoon Steven, de enige christelijke thuis. Steven vraagt advies en gebeden van anderen om hem heen en probeert van alles om vader en zoon bij elkaar te houden. Lukt het hem om zijn vader te bereiken, voordat de familie uitelkaar valt…?

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

American Warships 2

Een missie om de reddingsboei van een neergestorte Air Force One terug te vinden ontaardt in een strijd met een oerkracht in de Bermudadriehoek. Nadat het presidentiële vliegtuig Air Force One neerstort tijdens een storm boven de Bermuda Driehoek, wordt een marinevloot er op uit gestuurd om de ontsnappingscapsule met daarin de president aan wal te brengen. De crash heeft echter een prehistorisch monster doen ontwaken op de bodem van de oceaan dat het reddingsteam aanvalt. Zijn vernuftigheid, strategie en moderne wapens genoeg om het wezen te verslaan en veilig terug te keren met de president?

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Voetbal Bloopers De Beste Uit De Premier League

Deze voetbal blooper DVD bevat de allerleukste bloopers uit wat wel de beste competitie van de wereld wordt genoemd: De Engelse Premier League! Je lachspieren zullen het zwaar te verduren krijgen met deze kansloze missers voor open doel, opzichtig blunderende keepers, fantastische eigen doelpunten en zeer ongelukkige scheidsrechters. Vooral scheidsrechters blijken altijd weer in staat precies daar te lopen waar ze niet hadden moeten zijn... Dus ook de sterspelers uit de Premier League hebben zo nu en dan hun mindere voetbalmomenten... Kortom, een verzameling ongelooflijke bloopers die je moet zien!

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Ted De Schat Van De Mummie

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere. Maar hij geeft niet op! Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. Daar wachten professor Lavrof en zijn mooie dochter Sara hem op. Ze hopen dat Ted hen de weg kan wijzen naar de Verborgen Stad Paititi. Helaas zijn zij niet de enigen. Een bende louche figuren is ook op zoek naar de stad...

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Raigyo

Tegen de achtergrond van een verlaten mistroostig verdraait en vervreemdend Japan verteld Raigyo het verhaal van een vrouw die een man vermoordt die zij zojuist ontmoet heeft via een telefoon seks club. De door haar uitgekozen locatie voor de executie, waar zij hem zal doodsteken, draagt de naam 'het liefdes hotel' Raigyo versterkt de gebruikte thema's van willekeurige seks, en toevallige liefde door er een flinke dosis willekeurig geweld aan toe te voegen.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Shanghai Trance

Shanghai Trance bestaat uit drie afzonderlijke, door elkaar gemonteerde liefdesgeschiedenissen. Xu Yu, een intelligente jongen van eenvoudige komaf, moet toezien hoe de door hem begeerde 'Apple' van hem vervreemdt als ze met haar plotseling rijke familie verhuist. Hippe nachtvlinders Jenny en haar vriend, de populaire nachtclub-dj Calvin, die zich langzaam realiseren dat hun manier van leven kwetsbaar is. En de Nederlandse architect Jochem (Tygo Gernandt), sinds kort in Shanghai, die zich aangetrokken voelt tot de elegante, ambitieuze Zhang Yi. De jonge filmmaker David Verbeek is gefascineerd door de Aziatische cinema en maakte een in veel opzichten Chinese film, met een grotendeels Chinese cast en crew. Het onderwerp is Shanghai, een van 's werelds grootste en meest dynamische steden en de film gaat over de generatie twintigers in een stad die sneller veranderde dan zij konden opgroeien.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Executor

Priesters zijn doorgaans vredelievende mensen. Dat geldt duidelijk niet voor eerwaarde Antonio, een creep die wil bepalen wie recht heeft op leven. Hij heeft daarvoor zijn leerling Kyle gehersenspoeld en een ijskoude moordenaar van hem gemaakt. Kyle straft zijn doelwitten meedogenloos af en maakt daarbij een kleine jongen tot weeskind. Hij neemt het jong mee naar huis waar zijn knappe buurvrouw helpt om het ventje een nieuw thuis te geven. Dat geeft Kyle te denken: liever een fijn gezinnetje dan een bestaan als killer. Het gevolg is een keiharde strijd tussen Kyle en de waanzinnige priester met meer dood en verderf tot gevolg. Deze bloedstollende thriller toont dat de duivel misschien wel écht bestaat, maar zich heel goed kan vermommen.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product