Aquaman (4K Ultra HD En Blu Ray)

Aquaman volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Everest De Jonge Yeti (Abominable)

Als de ondeugende vrienden Yi (Chloe Bennet), Jin en Peng een jonge Yeti op hun dak ontdekken besluiten ze hem Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

La Antena

Met La Antena duikt regisseur Esteban Sapir in de schatkamer van de zwijgende cinema en smeedt hij diverse invloeden tot een beeldschoon sprookje-met-boodschap. Navertellen doet haast afbreuk, want La Antena is een film die vooral gezien moet worden. Elk shot kan zo worden ingelijst. Een stad zwicht in stilte onder het juk van een dictator, Mr TV. De hele bevolking is zijn stem kwijt, op een mysterieuze zangeres na. Zij is de spil in een duivels complot om de gehele bevolking te beroven van alle communicatievaardigheden. Een uitvinder en zijn gezin bieden moedig weerstand. De inspiratie ligt bij de pioniers uit de begintijd van de cinema, maar toch is La Antena een door en door moderne film. Zowel in thematiek -monopolisering- als door de montage en gebruikte technieken. Esteban Sapir stond in de jaren negentig aan de wieg van de nieuwe Argentijnse film. Met deze tweede film maakt hij een inventief en verrassend sprookje over de kracht van de menselijke stem.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Sunshine Cleaning

Rose (Amy Adams) en haar zus Norah (Emily Blunt) hebben moeite om rond te komen en starten vervolgens een ongewoon schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in misdaadlocaties: 'Sunshine Cleaning'. De zussen worden gesteund door hun vreemde vader Joe (Alan Arkin) die helemaal in hun idee mee gaat.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Jumpen Doe Je Zo! 2

MICHAEL: - Tutorial 1: Tiksprong - Tutorial 2: Zijwaarste tik - Tutorial 3: Dubbele beenhaak - Tutorial 4: Knietik Combo - Tutorial 5: Beenlift advanced combo WIM: - Tutorial 1: Knielock - Tutorial 2: Switch 180 - Tutorial 3: Advanced switch - Tutorial 4: Double turn stretch - Tutorial 5: Cross over - Tutorial 6: Appelen basis - Tutorial 7: Appelen back step MAARTEN: - Tutorial 1: Voorwaartse tik - Tutorial 2: Hieltik draai - Tutorial 3: Front to back - Tutorial 4: Side to heel - Tutorial 5: Heelkick MAXIME: - Tutorial 1: Basis vrouwen - Tutorial 2: Knie-tap - Tutorial 3: Slide hook - Tutorial 4 : 360 gr ab MAXIM JUMPER: - Tutorial 1: Basis - Tutorial 2: Dubbele draai - Tutorial 3: Dubbele 'V' - Tutorial 4: Zijwaarts - Tutorial 5: Switch draai

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Nitty Gritty Dirt Band Keep On The Sunnyside

'Nitty Gritty Dirt Band - Keep On The Sunnyside' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €15.99!

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Wild For The Night

Als de zon ondergaat in Hollywood komt een nieuwe wereld tot leven, de wereld van dance, clubs, seks en drugs. In deze wereld, waarin glamour en misdaad hand in hand gaan, probeert Wyatt door te breken als danser. Vanwege zijn criminele verleden wordt hij door de politie onder druk gezet om undercover te gaan in een van de populairste nachtclubs van Hollywood. De politie verdenkt de eigenaar van grootschalige drugshandel. Alles verandert wanneer Wyatt verliefd wordt op de dochter van de eigenaar. Nu staat hij voor een onmogelijke keuze…

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Monty Python apos s Flying Circus De Complete Serie 1 4

Wat moeten we zeggen over de meest geslaagde komische show uit de televisiegeschiedenis? John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Terry Gilliam en Graham Chapman haalden de regels van humor en van sketches overhoop, en ook dat overhoop halen werd weer onderdeel van hun grappen: And now for something completely different. Verscheidene sketches zijn legendarisch geworden en bekend gebleven onder eigen titels: de Dead Parrot-sketch met de man die een dode papegaai op de toonbank slaat, the Ministry of Silly Walks, The Lumberjack Song door een groep transseksuele houthakkers, nudge nudge… Als je ze niet kent, waar praten we dan nog over?

€ 61.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Esina,Shishov,Peci Swan Lake Wenen 2014

'Esina,Shishov,Peci - Swan Lake Wenen 2014' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €26.99!

€ 26.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Finally... Phil Collins The First Farewell Tour

Op de dubbel-dvd Finally... the first farewell tour zie je Phil Collins' allergrootste hits, live uitgevoerd in Bercy, Parijs. Bijna zes uur lang live-muziek, extra videoclips van vrijwel alle nummers, een tourfotogalerij, tv-special, uitgebreide beelden achter de schermen. DVD 1 - Live At Bercy, Paris: 1. Drums, Drums & More Drums 2. Something Happened On The Way To Heaven + Video 3. Against All Odds + Video + Live Aid-Philadelphia 4. Don't Lose My Number + Video 5. Chat To Audience 6. You'll Be In My Heart + Video 7. One More Night + Video 8. Can't Stop Loving You + Video 9. Hang In Long Enough + Video 10. True Colours + Video 11. Come With Me + 1 Extra Angle 12. Groovy Kind Of Love + Video 13. I Missed Again + Video 14. Another Day In Paradise + Video 15. No Way Out + Video 16. Separate Lives + Video + Wild Card DVD 2 - Live At Bercy, Paris: 1. In The Air Tonight + Video + Secret Policeman's Other Ball 2. Dance Into The Light + Video 3. You Can't Hurry Love + Video 4. Two Hearts + Video 5. Wear My Hat + 1 Extra Angle + Video 6. Easy Lover + 2 Extra Angles + Video 7. Sussudio + Video 8. It's Not Too Late 9. Take Me Home + Video Extra's: Phil's World: A Bit Of A Parking Problem - But First... The Final Documentary - Phil's Flash Gallery (Tour Photo Gallery) - Phil's Special: At Last...The Long Lost Network Tv Special

€ 36.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Only

Wanneer een passerende komeet de aarde bedekt met een laag giftige as, leidt dit tot een dodelijk virus wat enkel vrouwen treft. Een beperkt aantal vrouwen blijkt echter bestand tegen het virus en wereldleiders roepen hen op zich bij de politie te melden voor hun eigen veiligheid, aangezien vrouwen schaars worden. Will is vastbesloten zijn vrouw Eva te beschermen tegen het virus en de buitenwereld. Hij houdt haar in huis verborgen omdat hij de overheid niet vertrouwt. De situatie wordt onhoudbaar als diezelfde overheid beloningen uitloof om vrouwen aan te geven en uit te leveren. Will en Eva moeten vluchten en op zoek naar een voor hen hopelijk veiligere plek.

€ 12.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

De Zwanenprinses

Prinses Odette en prins Derek willen dolgraag met elkaar trouwen, maar Ruigbaard, een gemene tovenaar, steekt daar een stokje voor. Hij ontvoert de mooie Odette en tovert haar om in een zwaan. Samen met haar nieuwe vriendjes Puffun de papagaai, Speed de schildpad en Jean-Bob de kikker doet Odette al het mogelijke om de betovering te verbreken..

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Give Em Hell Malone

Thomas “The Punisher” Jane is Malone, een detective met een keiharde reputatie. Hij krijgt als opdracht om een koffertje op te halen in een hotel, echter hij loopt in een val. Hiervoor verantwoordelijk is gangsterbaas Whitmore. Malone zweert wraak en schiet zich een weg door de gangsters, huurmoordenaars en criminelen die Whitmore op hem afstuurt. Deze groep wordt geleid door Boulder en heeft maar 1 doel: Het uitschakelen van Malone en het koffertje. Maar Malone is één van de hardste motherfuckers op aarde en zal niet zomaar opgeven zonder te weten wat de betekenis is van het koffertje en waarom hij in de val gelokt is... Give 'm Hell Malone is geregisseerd door Russell Mulcahy die eerder films als Resident Evil: Extinction en Highlander heeft gemaakt. De film combineert een explosief actievol verhaal en met het visuele spektakel van “Sin City

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Stone Is The Earth

De dag dat Vergel terugkeert uit de mijnen ontstaat er onrust in de levens van zijn kleine broertjes en zus. Zij hadden het immers prima voor elkaar, zo zonder ouders rustig levend in hun hutje op het prachtige Filippijnse platteland, dat met zijn glooiende heuvels en rijstvelden de indruk wekt van overvloedige agrarische rijkdom. De koortsachtige en verwoede zoektocht naar grondstoffen doorkruist de vrijheid en educatie van jonge kinderen op het platteland. Vergels eergevoel en zorgzaamheid voor zijn stoute broertje en verliefde grote zus slaat om in onverdraagzame hebberigheid wanneer hij goud vindt op zijn land. Mes De Guzmans (1971) Stone Is the Earth vormt een onderdeel van zijn Earth trilogie. De film werd ondersteund door het Hubert Bals Fonds van het IFFR. Het is in de eerste plaats een mooi verhaal met een duidelijk gevoel voor metaforen, gemaakt in een naturalistische en haast geïmproviseerde stijl. De Guzman vond een mooie tussenweg tussen ernst en humor, waardoor de film gevoelig, maar ook onderhoudend werd.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Chernobyl

De nieuwe hitserie van HBO! Deze 5-delige miniserie vertelt het verhaal van de kernramp in Tsjernobyl in april 1986 in de voormalige Sovjet-Unie. We volgen de verhalen van de mannen en vrouwen die getroffen werden door de ramp, en van hen die hun leven opofferden om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Al snel na uitzending nam Chernobyl de nummer 1 positie in op de lijst van beste tv-series aller tijden, gebaseerd op de stemmen van gebruikers van de toonaangevende filmwebsite IMDb. Chernobyl werd genomineerd voor maar liefst 19 Emmy Awards en 4 Golden Globes.

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Jeune Femme Montparnasse Bienvenue

In deze energieke, levendige karakterstudie van debuterend regisseur Léonor Serraille volg je de chaotische, impulsieve dertiger Paula (met verve vertolkt door Leatitia Dosch). Paula is blut, draagt een gestolen jas, heeft een verse schram op haar voorhoofd en is behoorlijk overstuur. Tien jaar lang was ze met haar vroegere docent en nu heeft hij haar gedumpt. Als wraak ontvoert ze zijn kat als ze begint aan haar zwerftocht door Parijs. Balancerend op het randje van dakloosheid probeert de vroegere 'vriendin van' zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze belandt in een identiteitscrisis en werkt zich van de ene lastige in de andere absurde situatie door zich steeds voor te doen als een ander persoon. Zo vindt Paula een baan als au pair terwijl ze zelf nog vaak kinderlijk onverantwoordelijk is en bluft ze haar weg door een sollicitatie voor lingerieverkoopster. Dit portret van een zoekende generatie is gemaakt door een vrijwel geheel vrouwelijke crew en won de Camera D'or in Cannes.

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Rosas

De beste werken van 'Rosas'- Anne Teresa De Keersmeakers's International Renowned Dance Company. In vier films voor het eerst verkrijgbaar in een mooie 4 DVD box. Een must-have voor alle dansliefhebbers!

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Retreat

In een poging hun relatie te redden vertrekken Kate en Martin naar een eiland langs de kust van Engeland. Het is een plek waar ze vroeger hele fijne weken hebben doorgebracht met elkaar. De eenzaamheid moet hen helpen elkaar terug te vinden. Maar wanneer een bebloede vreemdeling bij hun bungalow aanklopt, verandert hun vakantie in een nachtmerrie. De vreemdeling beweert dat een dodelijk virus is uitgebroken in Europa en dat het eiland weldra overspoeld zal worden door vluchtelingen die het virus dragen. Hun enige hoop is het huis te barricaderen en zich te verdedigen met alle mogelijke middelen. Maar vertelt de geheimzinnige vreemdeling wel de waarheid? Een superspannende thriller vol verrassende wendingen!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Perfect Strangers Live

'Perfect Strangers Live' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €19.99!

€ 19.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Complete Story

'Complete Story' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €19.99!

€ 19.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

The Saddle Club Seizoen 1 Deel 2

Leef mee met de avonturen van Lisa, Carole en Stevie: The Saddle Club. Op deze dubbel-dvd staan de laatste 13 superspannende afleveringen van het eerste seizoen van deze topserie. 14. Weggelopen Liam, het neefje van Red, zorgt voor opschudding op Pine Hollow, omdat hij de hele tijd liegt. Liam vindt Lisa in het bos met een blindedarmontsteking. 15. Geboorteperikelen Tina, het vroegere vriendinnetje van Stevie, komt naar Pine Hollow, maar ze is behoorlijk veranderd. Stevie vergeet een afspraak met Carole. Met nog 11 leuke en spannende afleveringen!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

One

Politierechercheur Gabriel wordt geconfronteerd met zijn meest gevreesde tegenstander: zichzelf. De duistere en sinistere versie van Gabriel is ontsnapt uit een veel verder ontwikkelde, parallelle wereld en is naar aarde gekomen om Gabriel te doden. De jacht op het kwaad is geopend...

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Laurent Voulzy DVD Live

'Laurent Voulzy - DVD Live' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €18.99!

€ 18.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Performing Teaching Bernstein At Schleswig Holstein Mus

'Performing Teaching - Bernstein At Schleswig-Holstein Mus' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €34.99!

€ 34.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

From Dusk Till Dawn 2

In dit verhaal zijn vijf vrijbuiters op weg naar de Titty Twisterbar, waar ze een afspraak hebben met Seth en Richie Gecko. Zij zijn in het bezit van plattegronden van een grote Mexicaanse bank die de groep van plan is te beroven. Seth wordt echter tijdens een wilde achtervolging door de politie neergeschoten en Richie blijkt plots een bloeddorstige vampier te zijn en maakt een van de leden van de bende tot zijn slachtoffer. Het wordt pas echt een chaos als ook alle klanten en werknemers van de beruchte bar veranderen in de angstaanjagende wezens. De overgebleven leden van de groep redden het vege lijf en ontsnappen naar een nabij gelegen hotel. Aldaar blijkt dat FBI agent Stanley Chase de criminelen al langer observeerde. Samen met de leider van de bende, Buck, vechten ze de ultieme strijd om te overleven, tot de laatste druppel bloed.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product