Fidel Castro

Als jonge Cubaan komt Fidel hard in aanraking met het regime van Batista. Hij vlucht naar Amerika en Mexico waar hij zich voorbereid op zijn onmogelijke missie. In 1956 keert hij met een handvol strijdmakkers, waaronder Che Guevara, terug en brengt het regime uiteindelijk ten val. Al snel worden de banden met Amerika verbroken en schokkende gebeurtenissen houden de wereld in haar ban. Eens afhankelijk van het communistische Rusland, nu het laatste overgebleven communistische bolwerk.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Danielle Steel Perfect Stranger

De jonge en beeldschone Raphaella Phillips is getrouwd met de veel oudere, rijke diplomaat John Henry. Raphaella en John zijn dolgelukkig met elkaar tot het moment dat John een beroerte krijgt. John kan bijna niks meer en Raphaella voelt zich eenzaam en alleen. Na verloop van tijd ontmoet ze de charmante Alex Hale, die in sombere tijden voor haar klaar staat. Raphaella wordt verliefd op Alex, maar ze wil haar man trouw blijven en besluit om een einde aan de relatie met Alex te maken. Maar een geheime afspraak zou de sleutel kunnen zijn tot een gelukkige toekomst voor Raphaella en Alex…

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Everybody Knows (Todos Lo Saben)

Laura en haar gezin reizen terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Sonny Cher I Got You Babe

Het Amerikaanse pop duo Sonny & Cher begon hun carrière in de jaren '60. Op deze live DVD zingen zij vele bekende hits van veelal andere wereld artiesten o.a. “The Letter”, “All I Ever Need Is You”, ”Bad Moon Rising”, “Bad Bad Leroy Brown”, “Love Grows Where My Rosemary Goes”e.v.a. Sonny Bono kwam in 1998 om het leven bij een ski-ongeluk waarbij Cher een betraande lofrede gaf op zijn begrafenis gaf. In 2008 werden Sonny & Cher opgenomen in de Hollywood Walk of Fame.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Lemon Tree Passage

Twee Australiërs vertellen drie Amerikaanse backpackers het verhaal van de lokale legende van Lemon Tree Passage, waar een geest van een motorrijder jonge bestuurders waarschuwt om langzamer te rijden. Na het zien van de geest ontdekken ze een kwaadaardige kracht die het gebied bezit en die dreigt om zich te wreken tijdens de laatste dagen van hun vakantie. Geïsoleerd en duizenden kilometers van huis zitten de toeristen gevangen in de klauwen van een kwade kracht.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Building A Broken Mousetr

'Building A Broken Mousetr' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €10.99!

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Modern Family Seizoen 7

Geniet van een nieuw hoofdstuk bomvol liefde en hilariteit in het 7e seizoen van Modern Family, winnaar van maar liefst vijf Emmy Awards voor beste comedyserie. In huize Dunphy worden nieuwe familieleden verwelkomt wanneer Phil een drietal Wees eendjes adopteert, terwijl de rebelse Dunphy kinderen hun vleugels uitslaan. Cam en Mitchel's wereld staat op hun kop door grote financiële problemen en Cam raakt bevriend met een groep wilde studenten. Jay en Gloria bereiden Joe voor op de peuterschool en Manny verovert het dating veld. En zijn Haley en Andy voorbestemd om een stel te zijn? Nieuwe avonturen in de grappigste comedy serie allertijden met de heerlijke acteerkunsten van Ed O'Neill, Sofia Vergara en Jesse Tyler Ferguson.

€ 24.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Rubber

In de woestijn komt Robert, een verlaten autoband, zonder duidelijke reden tot leven. Hij ontdekt zijn telekinetische vermogen om zonder te bewegen explosies te veroorzaken. Hij begint klein, met het verpletteren van schorpioenen en flesjes, maar heeft het gaandeweg op een grotere prooi voorzien: de mens. Ondertussen worden zijn verrichtingen vanaf een heuvel met de verrekijker gadegeslagen door een groepje nieuwsgierigen. Rubber is een komische horror roadmovie met een glansrol voor een moordlustige autoband die, naast grappenmakerij, ook reflecteert op de relatie tussen publiek en schouwspel.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bloodrayne 3

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de Apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Maar onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stelling stand en wordt de doorgang van transportvoertuigen naar het concentratiekamp verzekerd, waar de psychotische kamparts gruwelijke experimenten op de gevangenen uitvoert. Zijn voorkeur gaat uit naar het opensnijden van vampieren. Rayne - half mens, half vampier - kiest de kant van de verzetsstrijders en raakt betrokken in een bloedig gevecht met de duivelse commandant Brandt. Maar Rayne heeft geen idee dat Brandt zichzelf met haar bloed heeft geïnfecteerd en een leger van ondoden tot leven aan het wekken is. Rayne en het verzet moeten de vampiertroepen uitschakelen voor de ondoden kunnen oprukken naar Berlijn om Hitler tot een onsterfelijke dictator te kronen.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Penny Dreadful

Als kind was Penny betrokken bij een gruwelijk auto ongeluk, waarbij haar ouders om het leven kwamen. Vanaf de achterbank zag ze hoe haar moeder doodbloedde. Als jonge vrouw heeft Penny nog steeds last van angstaanvallen en nachtmerries. Haar psychiater stelt voor om met de auto naar de plek van het ongeluk te rijden, als onderdeel van haar therapie. Maar wanneer de twee vrouwen op een verlaten weg in de bossen het pad kruisen van een duistere en mysterieuze lifter verandert hun therapeutische trip in een ware nachtmerrie. Penny en Orianna belanden in een strijd op leven en dood met een meedogenloze, geobsedeerde killer……

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Transformers 1 5

Deze filmbox bevat de volgende films: - Transformers Wanneer hun eeuwenoude oorlog zich naar de aarde verplaatst, is het aan Sam Witwicky om te voorkomen dat de Deceptions de ultieme macht in handen krijgen. Beleef een ware strijd om de mensheid in dit buitengewone avontuur dat enkele van de meest spectaculaire actiescènes en speciale effecten binnen het genre bevat. . - Transformers 2: Revenge of the Fallen Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen! De regie is opnieuw in handen van Michael Bay, het scenario is geschreven door Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman. - Transformers 3: Dark of the Moon De 'Robots In Disguise' komen terug in 'Transformers 3: Dark Of The Moon'. In dit derde deel, horen de Autobots van een Cybertronian ruimtevaartuig die verborgen is op de maan. Ze strijden tegen de Decepticons om het ruimtevaartuig als eerst te bereiken en de geheimen ervan te leren. - Transformers 4: Age of Extinction De mensheid wordt met uitsterven bedreigd door een angstaanjagende nieuwe vijand en het is aan Optimus Prime en de Autobots om de wereld te redden. Allen heeft de regering zich nu tegen hen gekeerd en moeten ze op zoek naar nieuwe bondgenoten, die ze vinden in de uitvinder Cade Yeager en de indrukwekkende Dinobots. - Transformers 5: The Last Knight In de spectaculaire nieuwe actie-film TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock).

€ 32.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Take Ten

Take Ten is alweer het tiende theaterprogramma van Het Groot Niet Te Vermijden. Take Ten is een show over spiksplinternieuwe ontmoetingen met wereldburgers en wereldvreemde ontwikkelingen, van Barbapapa tot outer space. De heren zijn nu alweer in het theater te zien met hun nieuwe show “ Long Way Home”.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

Wild

Acadamy Award winnares Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in WILD, een waargebeurd en inspirerend verhaal. Van de regisseur van Dallas Buyers Club komt nu het avontuur van Cheryl Strayed, die na jaren van roekeloos gedrag en de dood van haar moeder een impulsieve beslissing maakt om helemaal alleen aan een 1700km voettocht over de Pacific Crest Trail te beginnen. Zonder enige ervaring en voorbereiding begint ze aan een reis. Onderweg ontmoet ze bijzondere mensen waaronder de aantrekkelijke Jonathan die zorgen voor veel zelfreflexie voor Cheryl. WILD is een bijzonder avontuur vol met zelfontdekking en verlossing. Genomineerd voor 2 Oscars, beste actrice (Reese Witherspoon) en beste actrice in bijrol (Laura Dern).

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

The Rolling Stones Charlie Is My Darling (1965)

'The Rolling Stones - Charlie Is My Darling (1965)' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €23.99!

€ 23.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

La Pivellina

Als de roodharige circusvrouw Patti op zoek gaat naar haar verdwenen hond, stuit zij in plaats van op het beestje op de twee jaar oude Asia. Wanneer het begint te regenen, ontfermt Patti zich over het kind en neemt het mee naar haar caravan in een buitenwijk van Rome. Eenmaal hier ontdekt ze een briefje van de moeder waarin deze meldt dat ze snel weer terugkomt. Samen met Tairo, een 13-jarige buurjongen, gaat Patti op zoek naar Asia's moeder en probeert het meisje tegelijk een warm en veilig thuis te bieden. Asia is inmiddels in de circusgemeenschap opgenomen en in ieders hart gesloten; hoewel het de circusartiesten aan geld ontbreekt, is er aan liefde geen gebrek. De met prijzen overladen La Pivellina is de eerste speelfilm van regisseursduo Tizza Covi en Rainer Frimmel die daarvoor documentaires maakten. De film tracht in de neorealistische traditie zo dicht mogelijk bij de realiteit, bij het leven van de mensen, te komen. Die authenticiteit wordt bereikt door amateuracteurs zichzelf te laten spelen in een fictie die draait rond mensen, gedrag en emoties. Het gebruik van enkel natuurlijk licht, observerend camerawerk, bijzondere kleurstellingen en verbluffend acteerwerk kenmerken deze intieme film over de hedendaagse buitenbeentjes in het huidige Italië.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Barbie Kerstverhaal

Barbie speelt de rol van Eden Starling, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op Kerstdag moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het echte kerstgevoel en de vreugde van het geven.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

La Vida Breve

'La Vida Breve' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €36.99!

€ 36.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product
 

The Spiral

Arturo (Johan Leysen), de mysterieuze leider van een kunstgemeenschap uit Kopenhagen genaamd The Warehouse, is berucht om zijn gewaagde acties tegen de gevestigde orde. Zijn laatste plan is om samen met zes jonge kunstenaars zes kunstwerken uit zes Europese musea te stelen en deze middels een ingenieus postplan over de wereld te sturen. De kunstroven verlopen bijna perfect, maar dan gaat er iets gruwelijks mis. De kunstenaars moeten vervolgens niet alleen het plan, maar ook zichzelf van de ondergang zien te redden, met o.a. de Europol op hun hielen.

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Tarzan apos s Revenge

De Olympische atleten Glenn Morris en Eleanor Holm vormen een aantrekkelijk paar in deze “swingende” film. Een akelige jungle Sultan heeft zijn oog laten vallen op de mooie Eleanor en wil haar voor zijn harem. Maar Tarzan zou Tarzan niet zijn als hij daar niet wat aan zou doen. En als ze veilig is wat zal er dan gebeuren tussen haar en Tarzan met ook nog een verloofde langs de zijlijn?

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Riphagen

De beruchte Amsterdamse crimineel Andries 'Al Capone' Riphagen werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog fanatiek samen met de Duitsers. Riphagen wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers, en waant zich hierbij onaantastbaar. Maar als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

10 Cloverfield Lane

Buiten is het gevaarlijk en binnen is het angstaanjagend in deze nieuwe thriller van producer J.J. Abrams. na een ernstig auto-ongeluk wordt Een jonge vrouw wakker in een bunker. Terwijl zij vreest te zijn ontvoerd, claimt een Doomsday Prepper haar te hebben gered van een apocalyptische aanval waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden. Zijn verdachte handelingen laten haar twijfelen aan zijn motieven, ze zal moeten ontsnappen om de waarheid te ontdekken.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

L.A. Confidential

In deze verfilming van de roman “L.A. Confidential” (in het Nederlands vertaald onder de titel “Strikt Vertrouwelijk”) van James Ellroy wordt de kijker door regisseur Curtis Hanson en zijn fantastische cast meegezogen in een meeslepend verhaal over een corrupt politiekorps en de glamour van Hollywood. Drie politieagenten (Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce), een callgirl (Kim Basinger), een mysterieuze miljonair (David Strathairn), een roddeljournalist (Danny DeVito) en een hoofdcommissaris van politie (James Cromwell) raken steeds dieper verstrikt in een verhaal vol van geheimen, jaloezie, romantiek en humor. In 1998 werd de film bekroond met twee Oscars: voor de beste vrouwelijke bijrol (Basinger) en voor het beste aangepaste scenario (Brian Helgeland & Curtis Hanson).

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Supernanny Jo Frost Ehbo Bij Opvoeden 1

Op deze DVD staan drie afleveringen waarin Jo Frost adviezen en tips geeft voor problemen op het gebied van o.a. slecht slapen en eten, zeuren en huilen, onderlinge ruzies, jaloezie en vernielzucht. - Aflevering 1: Familie Woods - vader, moeder, peuter van 2, jongen van 10 en meisje van 12. Peuter domineert het gezin volledig en krijgt alle aandacht. De rest van het gezin is bang van hem. - Aflevering 2: Familie Steer - alleenstaande moeder, kleuters van 4 en 5. De kinderen hebben onderling vaak ruzie en breken het huis letterlijk af. Ze eten en slapen slecht en zijn zeer brutaal naar de moeder. - Aflevering 3: Familie Charles - vader, moeder, tweeling van 15 maanden en kleuter van 4. De kleuter is jaloers op de tweeling en vraagt continu aandacht. De tweeling huilt veel en slaapt zeer slecht. Bovendien zitten de ouders niet op één lijn.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Open City

Regisseur Lee Sang-Ki toont in de indrukwekkende thriller “Open City” de strijd van de Koreaanse FBI tegen de brute en over de grenzen actieve zakkenrollerbendes van Korea. Het op ware gebeurtenissen gebaseerde verhaal laat beangstigend precies en gedetailleerd zien hoe snel en gewetenloos de zakkenrollers te werk gaan en overtuigt met de voortreffelijke acteurs Kim Myeong-min (“Wide Awake“) en Son Ye-jin in alle opzichten. Met haar zakkenrollersbende verdient Baek Jang-mi veel geld. Als ze op een dag na een geslaagde actie door leden van een rivaliserende bende wordt aangevallen en bruut in elkaar wordt geslagen, redt Dae-young haar op het laatste moment. Beide voelen direct een sterke erotische aantrekkingskracht voor elkaar, maar als Jang-mi erachter komt dat haar redder een politieman is, verdwijnt ze meteen. Dae-young komt er al snel achter dat de onbekende schoonheid een van de meest gezochte zakkenrollers van Korea is. Toch begint hij aan een gevaarlijk spel en wil meer dan ooit bij Jang-mi zijn. Hij is gefascineerd door haar smetteloze schoonheid en erotische uitstraling en raakt al snel verstrikt in haar gevaarlijke greep...

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Uit Thuis

Deze dvd biedt ruim drie uur lang een kijkje in het leven van Wolter Kroes. Wolter zoals hij thuis is, bij zijn ouders, in de studio. Maar ook beelden van zijn geliefde, zijn kinderen, een schaatsende Wolter en Wolter aan de Schweinhaxe. Ook ziet u de aanloop naar en zijn optreden in Ahoy. Kortom, een uitgebreide docusoap over het leven van deze sympathieke zanger van het Nederlandstalige lied. Met acht videoclips en een extra clip met Harry Vermeegen van de voetbalhit van het jaar: We scoren, we winnen. Laat me zweven - Ik voel me goed - e.a.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Muziek dvd apos s blu rays
Product