Bewust Vitaal Cardio

Bewust Vitaal neemt u mee in een oefenprogramma dat met specifieke trainingen uw lichaam binnen afzienbare tijd helemaal aftraint. Duidelijke oefeningen die u gewoon thuis kunt doen zonder dat u naar de fitnessschool hoeft. Door het toepassen van de bewuste en intensieve Cardio oefeningen versterkt u niet alleen het hart maar zult u zien dat het lichaam snel fit wordt en dat u zich substantieel beter voelt.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Tai Chi Workout

Tai Chi is een harmonieuze interactie tussen lichaam en geest. Tai Chi focust op de stroom van Chi-energie door en rond het lichaam. Het gaat hierbij om een serie eeuwenoude bewegingen en regels die u helpen uw fysieke kracht te kalmeren, ontspannen of concentreren. Op deze manier kunt u uw spirituele kracht verzamelen om zo beter om te kunnen gaan met een stressvolle of energieke situatie. Tai Chi is een combinatie van bewegingen en meditatietechnieken waarvan de oorsprong ligt in China. Hier wordt het nog steeds regelmatig en op grote schaal beoefend.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Geri Yoga

Een fantastisch fitnessprogramma voor elke leeftijd dat Geri tijdens de voorbije twaalf maanden hielp om een mooier lichaam te krijgen. Deze DVD, gemaakt en ingeleid door Geri's yoga-instructeur Katy Appleton, toont oefeningen en houdingen die zowel door beginners als door meer gevorderden kunnen worden uitgevoerd. De DVD is zo opgebouwd dat u uw eigen tempo en programma kan kiezen naargelang u zich op een bepaald moment voelt. U hebt de keuze uit oefeningen die kalmeren, oefeningen die energie leveren en stimuleren en oefeningen die vermoeidheid wegnemen. Ongeacht uw conditie of maat, of u nu lenig bent of niet yoga is ook voor u de oplossing! “Ik begon twee jaar geleden met yoga, omdat ik op een andere manier wou afvallen en het heeft me inderdaad geholpen om in vorm te blijven. Yoga doet echter nog zoveel meer voor mij. Wilt u zich beter voelen in uw vel, u ontspannen en gezonder voelen, dan is dit precies wat u zoekt!” Geri Halliwell

€ 19.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Vetverbranding Voor Dummies

Ontdek hoe u: - eigenschappen van aerobicsoefeningen optimaal benut - zonder misstappen overgaat van de ene naar de andere oefening - de intensiteit van uw training bijhoudt - aerobicvariaties uit kunt voeren die voortvloeien uit eenvoudige basisbewegingen Dit toegankelijke programma legt aerobicsoefeningen uit door middel van alledaags taalgebruik. Niet alleen verbrandt u vet op een efficiënte manier en verandert uw lichaam met deze DVD, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Als u moeite hebt om naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts te bewegen en tegelijk te ademen, zult u met dit programma in een mum van tijd moeiteloos bewegen. Aerobic is gemakkelijk als u de beginselen kent en deze DVD leert u de passen eenvoudig, zodat u maximaal voordeel uit uw aerobicsoefening haalt. VETVERBRANDING VOOR DUMMIES biedt stapsgewijze introducties voor de tien basisoefeningen waaruit elke aerobicsoefening bestaat en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. De DVD biedt een effectieve aërobe training met opties voor zware en minder zware belasting en helpt u meer vet te verbranden, dagelijks meer calorieën te verbruiken en uw fitnessdoelen te bereiken.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Yoga Voor Beginners

U hebt al van yoga gehoord, maar u voelt dat uw zelfvertrouwen nog wat moet groeien om die unieke houdingen onder de knie te krijgen? Goed, dan is dit baanbrekende programma iets voor u! Yoga is zowat de meest populaire, alternatieve lifestyle geworden met een scala aan voordelen; van een strakker lichaam tot meer ontspanning. Susan Fulton toont u hoe het moet en leidt u door een reeks van lichaamsoefeningen die speciaal zijn ontworpen voor diegenen onder u die nieuw zijn in de wereld van de yoga.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Tibet Meditations

Ga mee op reis naar het meditatieve hart van Tibet. We reizen van het hedendaagse leven in Tibets hoofdstad Lhasa tot diep in de bergen van de Himalaya en de uitgestrekte vlaktes van dit prachtige, ontzagwekkende land. De inspirerende en indrukwekkende beelden worden verweven met de muziek van Nawang Khechog en Alain Presencer, waardoor de film ook een ervaring wordt. Het werkt meditatief. We kijken naar de rustgevende beelden, volgen de golven van onze ademhaling en staan onszelf toe om ondergedompeld te worden. TIBET MEDITATION is een liefdeslied aan de Himalaya, een ode aan Boeddhisme en een ontdekking van het levende spirituele hart van de tibetaanse levensstijl in de 21e eeuw.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Tracey Mallett Fitness Renew You Sleek Lean

'Tracey Mallett Fitness - Renew You Sleek & Lean' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €13.99!

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Cat Fight

Catfight Glamourmodel Boxing is de nieuwste TV hype in Amerika en Engeland. Prachtige dames die normaal poseren voor mannenbladen en badmode showen, ruilen hun nagelvijltjes lipgloss in voor een paar bokshandschoenen. Op deze dvd komen 12 bloedmooie modellen in actie. De meisjes laten zich van hun beste kant zien. Na een relaxmoment op Tenerife moet er hard getraind worden. Tijdens de bootcamp onderscheiden zich al de winnaars van de verliezers, maar tijdens het ultieme Catfight boksgala wordt het pas echt duidelijk. Geniet van deze prachtige dames en zie hoe ook zij rake klappen weten uit te delen. Dit is (m)entertainment op zijn best!

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Bewust Vitaal Pilates

Bewust Vitaal neemt u mee in een oefenprogramma dat met specifieke trainingen uw lichaam binnen afzienbare tijd helemaal aftraint. Duidelijke oefeningen die u gewoon thuis kunt doen zonder dat u naar de fitnessschool hoeft. Pilates is een populaire training methode die helemaal past in onze hectische tijd waarin vele kampen met stressverschijnselen. Mensen die de methode toepassen zullen, zich gracieuzer bewegen, krachtiger spieren ontwikkelen en minder last van stress hebben.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Yoga Compleet

Zin in een uitdaging en wil je op een leuke manier je lichaam versterken? Yoga is één van de meest populaire, alternatieve lifestyle geworden met een scala aan voordelen; van een strakker lichaam tot meer ontspanning. Fit for Life - Yoga Compleet laat zien dat Yoga over de relatie met uw lichaam en geest gaat. U kunt zelf beslissen op welk niveau u wilt starten. Terwijl de beweeglijkheid van uw gewrichten toeneemt, brengt elke oefening u een stapje verder. De 4DVD box Fit for Life - Yoga Compleet bevat de volgende delen: Yoga voor beginners, Power Yoga, Verlies gewicht met Yoga en Yoga buig en strekoefeningen . VERLIES GEWICHT MET YOGA Deze innovatieve vorm van Yoga maakt gebruik van de technieken en houdingen van Hatha Yoga. Ze zijn speciaal ontworpen om de spanning van spieren, uw houding, en bij regelmatig gebruik, uw figuur te verbeteren. Hiermee worden voorwaarden gecreëerd om af te vallen. De algemene opvatting is dat een gezonde geest en een gezond lichaam elkaar ondersteunen en aanvullen. Dit idee wordt met dit programma onderschreven. Verlies Gewicht met Yoga is zo ontwikkeld dat het toegankelijk is voor iedereen, door middel van verschillende houdingen. U kunt zelf beslissen op welk niveau u wilt starten. Terwijl de beweeglijkheid van uw gewrichten toeneemt, brengt elke oefening u een stapje verder. YOGA BUIG EN STREK OEFENINGEN Deze DVD is gemaakt om de algemene opvatting dat je lenig moet zijn om Yoga te beoefenen, tegen te spreken. Leeftijd, lengte of stijfheid zijn geen obstakels om yoga te gaan doen. Deze dvd is bedoeld om u te laten zien dat Yoga over de relatie met uw lichaam en geest gaat en hoe u deze kunt verbeteren. Het uiteindelijke doel van dit programma is dat u zich goed voelt. YOGA VOOR BEGINNERS U hebt al van yoga gehoord, maar u voelt dat uw zelfvertrouwen nog wat moet groeien om die unieke houdingen onder de knie te krijgen? Goed, dan is dit baanbrekende programma iets voor u! Yoga is zowat de meest populaire, alternatieve lifestyle geworden met een scala aan voordelen; van een strakker lichaam tot meer ontspanning. Susan Fulton toont u hoe het moet en leidt u door een reeks van lichaamsoefeningen die speciaal zijn ontworpen voor diegenen onder u die nieuw zijn in de wereld van de yoga. POWER YOGA Dit is een compleet trainingsprogramma op basis van één van de populairste vormen van yoga. Bij deze oefeningen, die ook wel Ashtanga- yoga worden genoemd, word je ademhaling gebruikt om verschillende houdingen vloeiend in elkaar te laten overlopen, zoals de beroemde 'Zonnegroet' en de 'krijger' houdingen. Ze zijn geschikt voor beginners en gevorderden zodat je meteen op eigen niveau aan de slag kunt gaan. Leer de houdingen en ontwikkel zo spierkracht, uithoudingsvermogen en emotioneel evenwicht.

€ 17.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Stretch Workout

Dit programma is speciaal ontworpen om u te leren ontspannen en uw lichaam te bevrijden van stress en spanning. Het zal u energieker maken en nieuwe kracht geven. Susan Folton, geschoold danseres en gymnaste, begeleidt u bij het aanleren van een reeks van houdingen die praktisch en gemakkelijk uit te voeren zijn, spierspanningen wegnemen en de spier tonus bevorderen. Met deze eenvoudige oefeningen leert u de spanning in uw lichaam los te laten en zo volledig te ontspannen. Het gevolg is een groter gevoel van welbehagen.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Power Yoga

Dit is een compleet trainingsprogramma op basis van één van de populairste vormen van yoga. Bij deze oefeningen, die ook wel Ashtanga- yoga worden genoemd, word je ademhaling gebruikt om verschillende houdingen vloeiend in elkaar te laten overlopen, zoals de beroemde 'Zonnegroet' en de 'krijger' houdingen. Ze zijn geschikt voor beginners en gevorderden zodat je meteen op eigen niveau aan de slag kunt gaan. Leer de houdingen en ontwikkel zo spierkracht, uithoudingsvermogen en emotioneel evenwicht.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Body Training Fit In Een Week

Fit in één week: verbeter uw silhouet met 7 verschillende oefeningen van 15 minuten. Nancy Marmorat, gediplomeerde van de dansschool Irène Popard, lerares dans, stretching en tonische gym, stelt u een programma voor waarbij u in één week opnieuw in topvorm raakt. Doe dagelijks gedurende 15 minuten verschillende oefeningen om zo op een evenwichtige manier een versterkt, verfijnd en mooi ontwikkeld silhouet te bekomen. Nancy stelt voor om een dag met spierversterkende oefeningen voor uw hele lichaam, af te wisselen met een dag stretchen om uw lenigheid te behouden.

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Pilates Voor Dummies

Ontdek hoe u: - Leniger wordt terwijl u uw spieren versterkt - Uw buikspieren platter maakt en uw houding verbeterd - Uw training verbetert door een goede ademhalingstechniek - Een correcte houding gebruikt om uw lichaam voor altijd te veranderen Dit gemakkelijk te volgen programma maakt niet alleen uw hele lichaam sterker, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Wat is het ultieme fitnessapparaat? Jouw Lichaam! Met de authentieke Pilates-methode kan je jouw hele lichaam nieuwe vorm geven en definiëren. Je ziet er langer en slanker uit dankzij deze eenvoudige en toch affectieve technieken. Iedereen kan aan Pilates doen, ongeacht leeftijd of conditie. Jij dus ook! Deze dvd biedt stapsgewijs instructie voor achttien populaire Pilates matoefeningen en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. Het programma omvat vloertechnieken die onderdeel vormen van elke Pilates matcursus en helpen jouw spieren te versterken en te verlengen, jouw houding te verbeteren en jouw lichaam strak te maken.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Dance Workout Voor Dummies

Dee laagdrempelige danstechnieken in alledaags taalgebruiken uit. Naast het afvallen zal deze dvd ook uw gehele kijk op het doen van oefeningen veranderen! Dance Workout voor Dummies is een leuke en makkelijke manier om extra calorieën te verbranden en uw fitnessniveau te verhogen. Gebruik beide 20 minuten dance workouts regelmatig en u zal niet alleen een verandering aan uw uiterlijk, maar ook aan uw innerlijk ervaren omdat het dansen zowel uw zelfvertrouwen als uw energieniveau een boost geeft. Maakt u zich geen zorgen als u nooit eerder gedanst hebt; deze routines zijn makkelijk te volgen en beginnen met simpel voetenwerk, waarna geleidelijk armbewegingen en nieuwe stijlen worden toegevoegd. Om het makkelijker te maken om deze dance workouts te volbrengen hebben we extra uitleg toegevoegd die de basisbewegingen nader verklaren. Hierdoor kunt u op uw eigen tempo de basistechnieken volgen, zodat u probleemloos de vervolgstappen kunt zetten.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fit For Life Verlies Gewicht Met Yoga

Deze innovatieve vorm van Yoga maakt gebruik van de technieken en houdingen van Hatha Yoga. Ze zijn speciaal ontworpen om de spanning van spieren, uw houding, en bij regelmatig gebruik, uw figuur te verbeteren. Hiermee worden voorwaarden gecreëerd om af te vallen. De algemene opvatting is dat een gezonde geest en een gezond lichaam elkaar ondersteunen en aanvullen. Dit idee wordt met dit programma onderschreven. Verlies Gewicht met Yoga is zo ontwikkeld dat het toegankelijk is voor iedereen, door middel van verschillende houdingen. U kunt zelf beslissen op welk niveau u wilt starten. Terwijl de beweeglijkheid van uw gewrichten toeneemt, brengt elke oefening u een stapje verder.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Alles Over Roofblei Door Willem Stolk

Willem Stolk schreef in 2005 het eerste boek “Alles over Roofblei” …..en nu is ook de eerste film over roofblei een feit. Willem viste op de Maas, Waal, Rijn en in Hongarije op de rivier de Tisza en zowel vanaf de kant als vanuit de boot. De aanbeten zijn magnifiek en Willem toon hoe je op verschillende manieren met divers kunstaas roofblei kunt vangen. Deze film bevat tevens prachtige natuurbeelden in binnen en buitenland - ook dat is machtig mooi om te zien. De eerste recensies zijn veelbelovend - en allen afkomstig van vissers die genieten van natuur en hengelsport. Dit is de allereerste roofblei film ooit, met o.a. meer dan 10 vissen groter dan 70 centimeter! - dit moet je gewoon gezien hebben…..

€ 18.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Fitnessbal Voor Dummies

Gebruik de bal om je hele lichaam te versterken en verstevigen! Ontdek hoe u: - 15 uitdagende baloefeningen kunt leren - uw spieren in uw romp versterkt waardoor uw evenwicht en houding verbeteren - diepliggende houdingsspieren aan kunt spreken, zodat u langer en slanker lijkt - leniger wordt. Dit toegankelijke programma laat door middel van alledaags taalgebruik zien hoe u een fitnessbal moet gebruiken. U kunt er niet alleen uw hele lichaam mee in vorm brengen en versterken, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Verstevig uw hele lichaam met het meest actuele fitnessapparaat op de markt - de fitnessbal. Met deze workout haalt u meer plezier én effect uit uw oefening. Omdat de bal uw evenwicht telkens op de proef stelt, moeten uw diepliggende spieren harder werken om stabiel te blijven. Iedereen, ongeacht leeftijd of conditie, kan de bal gebruiken voor een betere workout, en dat geldt ook voor u! FITNESSBAL VOOR DUMMIES biedt stapsgewijze instructie bij vijftien oefeningen waarmee u uw hele lichaam traint. Voor veel van de oefeningen zijn aanpassingen mogelijk, zodat u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt trainen. Deze workout omvat oefeningen voor het boven-, midden- en onderlichaam die u helpen uw spieren te versterken, meer calorieën per dag te verbranden, uw houding te verbeteren en uw fitnessdoelen te bereiken. Naast een fitnessbal worden een of twee sets gewichten van anderhalf tot vijf kilo aanbevolen.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Kidyogi

Yoga wordt sinds duizenden jaren onderwezen en is een manier om het lichaam, de geest en de ziel gezond te houden. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Kinderen vinden de speelse oefeningen, motiverende muziek en makkelijke aanwijzingen heel erg leuk. De lichaamsoefeningen zijn speciaal voor hen ontwikkeld, zodat ze de beweeglijkheid aanzienlijk verbeteren, foute lichaamshoudingen voorkomen en het immuunsysteem versterken. Bewust ademen maakt nieuwe energieën vrij en bevordert de concentratie. Ontspanning vermindert stress en maakt gelukkig. Kinderen kunnen er alleen maar van profiteren! En hun mama's en papa's trouwens ook! Deze zinvolle en leuke oefeningen zijn voor het hele gezin! - Ademhaling kan lichamelijke en geestelijke kracht vrijmaken en opslaan. - Ontspanning helpt het lichaam om weer op te laden en de energie goed te gebruiken. - Lichaamsoefeningen / Asana's activeren het lichaam, bevorderen de gezondheid en sterken de zenuwen.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Baby2Body Fit Tijdens En Na De Zwangerschap

Baby2Body is een nieuw, leuk, veilig en vooral functioneel fitness programma voor tijdens en na de zwangerschap. Het Baby2Body programma helpt je met een gezonde levensstijl en zorgt ervoor dat je je zwangerschap fit beleeft. Het Baby2Body programma is zelfs meer dan een workout: het omvat naast oefeningen ook voedingstips en (online) advies. Groot voordeel van de Baby2Body aanpak is dat je veel sneller dan anders na je bevalling weer in shape bent. Welke jonge moeder wil dat nou niet? De DVD bevat 2 complete workouts die ook alleen op muziek te volgen zijn: - Workout 1: Oefeningen voor tijdens de zwangerschap (45 minuten) - Workout 2: Snel weer in shape komen na de bevalling (45 minuten) Over het baby2body programma: - Veilig en effectief - Compleet fitness programma met zowel elementen van krachttraining, cardio-training, yoga en stretching - Gericht op de 'probleemgebieden' tijdens en na je zwangerschap - Online support en forum op www.baby2body.com Exclusieve DVD features: - Nederlands gesproken instructies - Zeven secties om uit te kiezen. Doe zo veel of zo weinig als je wilt! - Makkelijk om mee te doen - Extra optie workout op muziek (zonder instructies) - Essentiële informatie om te lezen

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Meer Yoga Voor Dummies

Ontdek hoe u: - yogaoefeningen aan kunt leren om uw huidige yogaprogramma mee aan te vullen - ademhalingsmethoden kunt gebruiken om uw techniek en uw yoga-ervaring te verbeteren - yoga kunt gebruiken als een wat uitdagender trainingsoptie. Dit toegankelijke programma voert de lichamelijke uitdaging op en breidt uw yogaoefeningen uit. Dit makkelijk te volgen programma maakt niet alleen uw hele lichaam sterker, u leert ook meer over de voordelen van yoga. Als Yoga Voor Dummies u beviel, bent u klaar om uw yogabeoefening te intensiveren door dieper in te gaan op de andere belangrijke aspecten van yoga. U krijgt tips om elke houding te verfijnen en u te concentreren op uw adem, zodat yoga u meer goed zal doen dan ooit. MEER YOGA VOOR DUMMIES bouwt voort op de basis die u met Yoga Voor Dummies hebt gelegd en voert u langs nog eens twaalf houdingen die een stap verder gaan. En als u het yoga beginnerprogramma niet kent, kunt u toch genieten van deze iets zwaardere oefeningen, want bij de meeste houdingen zijn aanpassingen mogelijk waarmee u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt trainen. Bij consequent gebruik kunt u hiermee uw houding verbeteren en uw spierspanning vergroten.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Zwanger Fit Na De Zwangerschap

Met Erin O'Brien en James Denton (Desperate Housewives) in een partner workout. Train comfortabel thuis. Resultaat in slechts 15 min. per dag. De baby is er. Je bent heel blij, misschien een beetje overdonderd en zeker toe aan het terugkrijgen van je oude vorm! Met dit unieke Zwanger & Fit programma helpt Hollywood trainer Erin O'Brien je hierbij! In drie progressieve trainingssessies kun je na de bevalling weer verantwoord fit worden zonder te veel van jezelf te vragen. In slechts 15 minuten per dag train je je rug, buik, billen, benen en heupen en kom je snel weer in vorm. Als bonus bevat de DVD een sectie met rustige stretches en ademhalingsoefeningen die je zelfs kunt doen voordat je klaar bent om weer te gaan trainen. Erin O'Brien is een geschoolde fitness instructeur. Haar echtgenoot James Denton (Desperate Housewives) heeft een gastrol op deze DVD.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Body Training Dijen Billen

Dijen - Billen (geef uw dijen de ideale vorm, ontwikkel uw bilspieren) Nancy Marmorat, gediplomeerde van de dansschool Irène Popard, lerares dans, stretching en tonische gym, heeft voor u 3 programma's uitgewerkt om uw conditie te verbeteren en om uw spierkracht te bewaren en te ontwikkelen. Elke sessie legt de nadruk op een heel specifiek deel van uw lichaam. U hebt ervoor gekozen uw dij- en bilspieren te versterken. Deze training speelt u thuis beslist klaar, op uw eigen ritme.

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

In Vorm Met Gewichten Voor Dummies

Ontdek hoe u: - uw spieren sterker maakt door krachttraining - meer calorieën per dag kunt verbranden, wat betekent dat u vet verliest - een correcte houding kunt aannemen voor veilige en optimale resultaten - veel voorkomende blessures kunt voorkomen. Dit toegankelijke programma legt fitnesstechnieken uit door middel van alledaags taalgebruik. Met deze DVD verbetert u niet alleen uw figuur, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Als het enige 'losse gewicht' dat u kent, het extra gewicht is dat u kwijt wilt raken, probeer dan IN VORM MET GEWICHTEN VOOR DUMMIES om uw lichaam steviger en beter gevormd te maken. Dit is de optimale manier om uw lichaam voorgoed te veranderen! Iedereen kan in vorm komen met gewichten, ongeacht leeftijd of conditie - en u dus ook! IN VORM MET GEWICHTEN VOOR DUMMIES biedt stapsgewijze instructie voor twaalf cruciale oefeningen en maakt het gemakkelijk om op uw eigen niveau te trainen. Het omvat oefeningen voor zowel het boven- als onderlichaam en helpt u uw spieren te definiëren, meer calorieën per dag te verbranden en uw fitnessdoelen te bereiken. Een set gewichten van anderhalf tot zeven kilo wordt aanbevolen.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product
 

Afvallen Met Pilates Voor Dummies

Dit laagdrempelige programma biedt u een perfecte pilates houding en vloer workout in alledaags taalgebruik. U zal niet alleen calorieën verbranden door deze routine, maar het zal ook uw idee over een workout totaal veranderen! Als u wilt afvallen, calorieën wilt verbranden en een makkelijke en fijne workout zoekt, dan is deze Afvallen met Pilates voor Dummies echt iets voor u! Deze workout neemt de originele pilates methode - bekend om zijn fantastische vormende vermogen - en telt hier simpele ritmische bewegingen bij op die uw hartslag verhogen. Hierdoor verbrandt u meer calorieën dan een traditionele pilates workout. Afvallen met Pilates voor Dummies biedt stapsgewijs instructies voor zowel staande als grondoefeningen en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. Dit programma is comfortabel en doeltreffend; u maakt uw lichaam sterker, verbrandt calorieën en hebt plezier!

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Documentaire
Product