Damages Seizoen 3

Het derde seizoen van deze bekroonde serie, met tweevoudig Emmy winnaar Glenn Close als de juriste Patty Hewes, is geïnspireerd op de recente, wereldwijde economische gebeurtenissen. Patty beleeft de grootste uitdaging uit haar loopbaan als ze, samen met haar trouwe rechterhand Tom Shayes, het gevecht aangaat met de machtige familie Tobin, bestaande uit matriarch Marilyn, haar zoon Joe en hun advocaat Leonard Winstone. Als voormalig protegee Ellen Parsons er ook bij betrokken raakt, ontdekt die dat ze nog lang niet van Patty af is.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Sons Of Anarchy Seizoen 4

Rij nu plankgas met de motorclub 'Sons of Anarchy' door het meest intense, adrenaline-gepompte seizoen ooit! De clubleden van SAMCRO zijn na een gevangenisstraf weer op vrije voeten. Maar hoe lang gaat dat goed? Want al snel worden ze geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand die ze op een gevaarlijk nieuw pad brengt. Terwijl de kern van de club wordt opgeschud door een dodelijke interne machtsstrijd, worstelt ook Jax met het nalatenschap van zijn vader. Kijk mee hoe hij de toekomst van zijn gezin veilig stelt in deze tijden van chaos, corruptie, verraad en moord. Barstensvol actie en bloedstollende extra lange afleveringen, Sons of Anarchy Seizoen 4 neemt je mee op de rit van je leven!

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Inspector Morse Seizoen 1

De tv-serie Inspector Morse, gebaseerd op een reeks detectiveromans van Colin Dexter, heeft zelfs binnen de rijke Britse crimetraditie een speciale status verworven. In dit eerste seizoen maken we kennis met de flamoyante speurder en zijn liefde voor muziek, bier en zijn klassieke Jaguar Mark II. Met zijn betrouwbare assistent Lewis onderzoekt Morse de meest fascinerende moordzaken in en rond de statige universiteitsstad Oxford. Zo wordt het duo in de eerste aflevering geconfronteerd met de verdachte zelfmoord van een vriendin van Morse. Vervolgens komen ze na een moord ook nog een mogelijk geval van examenfraude op het spoor. En in de derde aflevering lijkt er een gevaarlijke psychopaat actief, die in korte tijd meerdere slachtoffers maakt. Het bijzondere van deze nieuwe dvd-uitgave is dat de afleveringen digitaal geremasterd zijn. Zo scherp hebben zelfs de trouwste fans Inspector Morse nog nooit gezien!

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Lucifer Seizoen 2

Lucifer Morningstar en LAPD-rechercheur Chloe Decker zijn terug! Samen lossen ze moorden op in de bloedhete straten van Los Angeles. Nu ze elkaar steeds beter leren kennen, neemt de spanning tussen de twee toe. En wanneer Lucifers moeder Charlotte ontsnapt uit de hel, kan hij niet anders dan samenwerken met zijn broer, de engel Amenadiel. Helaas hebben de broers geen al te beste band met elkaar. Een duivels dilemma!

€ 31.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Felony

Na een succesvolle arrestatie, waarbij rechercheur Mal Toohey een schietpartij overleefde, gaan Mal en zijn collega's nog wat drinken. Aan het eind van de avond heeft hij behoorlijk wat gedronken. Toch kruipt Mal achter het stuur. Onderweg naar huis gebeurt het ondenkbare: hij rijdt een kind aan. Geholpen door zijn oudere collega Carl weet hij zijn betrokkenheid bij het ongeluk te verdoezelen. Maar de jonge, ambitieuze politieman Jim ruikt onraad en doet er alles aan om erachter te komen wat er werkelijk gebeurde op dat donkere kruispunt. Hoe ver gaat Jim om de waarheid te achterhalen? En hoe ver gaat Mal om zijn hachje te redden? In een zenuwslopende finale komen de twee mannen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Knives Out

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z'n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen. Genomineerd voor 1 Oscar

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

The Firm Seizoen 1 Deel 1

Advocaat Mitchell McDeere probeert zijn leven op te pakken na tien jaar lang in het getuigenbeschermingsprogramma te hebben gezeten vanwege zijn sleutelrol als getuige bij het oprollen van het corrupte advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke. Hij komt er al snel achter dat gevaren uit het verleden en nieuwe bedreigingen nog steeds op de loer liggen. De bloedspannende serie The Firm pakt de draad op, tien jaar na het gelijknamige boek en de film van bestsellerauteur John Grisham

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

The Team Seizoen 2

In een Deens moerasgebied worden in een geheim onderkomen zes mensen vermoord. Alleen de jonge Syrische Malu weet te ontsnappen. Onder de slachtoffers zijn twee Belgische zussen die contact hadden met een extremistische militie. De belangrijkste verdachte is Bob, de Duitse eigenaar van het pension. Europol stelt een internationaal onderzoeksteam samen dat bestaat uit de Deense rechercheur Nelly Winther, de Hamburgse commissaris Gregor Weiss en de Belgische terreurexpert Paula Liekens. De eerste sporen wijzen naar een aanslag van rechtsextremisten. Draait de zaak inderdaad om vreemdelingenhaat?

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Crime Scene Investigation Seizoen 3 Afl. 3.13 3.23

Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij hebben de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen. Het televisiepubliek stemde al massaal af op deze spannende serie misdaadthrillers met een goed uitgedachte plotline. Met deze fantastische reeks DVD's kunt u nogmaals genieten van de eerste vijf seizoenen!

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Csi Seizoen 2 Deel 1

Sinds CSI: Crime Scene Investigation in 2000 van start ging, is de serie uitgegroeid tot een van de populairste tv-programma's ter wereld. Miljoenen kijkers volgen de verrichtingen van het gespecialiseerde team van forensische detectives in Las Vegas. Als in de gokstad een misdaad wordt gepleegd, zijn de mensen van Gil Grissom onmiddellijk ter plaatse om met complexe wetenschappelijke methoden de dader te ontmaskeren.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

House Of Cards Seizoen 1 T M 6 (Complete Collection)

House of Cards - Seizoen 1 Het geslepen en genadeloze congreslid Francis Underwood en zijn vrouw Claire wijken nergens voor terug om alles te bemachtigen. Dit verdorven politieke drama dringt diep door in de duistere wereld van hebzucht, seks en corruptie in het hedendaagse Washington. Kate Mara en Corey Stoll schitteren eveneens in deze eerste originele serie van David Fincher en Beau Williom. House of Cards - Seizoen 2 Meesterlijk, verleidelijk en charismatisch. Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn even ambitieuze vrouw Claire (Robin Wright) gaan door met hun meedogenloze klim naar de macht in het tweede seizoen van "House of Cards". Achter de schermen van macht, seks, ambitie, liefde, hebzucht en corruptie in het moderne Washington D.C., moeten de Underwoods afrekenen met bedreigingen van vroeger en nu. Er ontstaan nieuwe banden en ze laten zich door niets en niemand van hun doel weerhouden. House of Cards - Seizoen 3 In het derde seizoen van “House of Cards” probeert President Underwood zijn nalatenschap te waarborgen. Claire wil meer zijn dan de first lady. Hun grootste vijand is hun onderlinge strijd. In deze met een Emmy bekroonde, spannende en originele serie speelt Golden Globe winnaar Kevin Spacey de genadeloze en sluwe Francis Underwood, die zich door niets laat tegenhouden om de macht in Washington D.C. te grijpen. Zijn geheime wapen: zijn beeldschone, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe winnaar Robin Wright). House of Cards - Seizoen 4 Ze waren altijd een geweldig team. Maar nu worden Frank (Kevin Spacey) en Claire (Robin Wright) nog grotere tegenstanders als hun huwelijk uiteen begint te vallen en hun ambities op gespannen voet staan. House of Cards - Seizoen 5 Tijdens de presidentiële verkiezingen lopen de spanningen in het Witte Huis op, wanneer Frank en Claire door hun politieke carrières navigeren en hun relaties herdefiniëren - vooral die met elkaar. Seizoen vijf van het met Emmy's bekroonde politieke drama wordt gemarkeerd door gewelddadige machtspelletjes, nieuwe bondgenootschappen, verrassend verraad en zoals altijd, een drang om koste wat kost te winnen - en niet alleen door Frank Underwood. House of Cards - Seizoen 6 The final season! Nu Frank niet meer in beeld is, neemt Claire Underwood met de rol van eerste vrouwelijke president op zich. Maar impactvolle bedreigingen brengen haar nalatenschap aan het wankelen. Het laatste seizoen van deze Emmy® Award-winnende* dramaserie bouwt op naar een spannende, onvergetelijke climax. Winnaar van 2 Golden Globes en 6 Primetime Emmy Awards.

€ 49.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Hawaii Five 0 Seizoen 5

Het Hawaii Five-0 team onder leiding van Steve McGarrett en Danny “Danno” Williams krijgt te maken met de grootste criminelen wanneer zij het paradijs beschermen. Het leven van Danny's broer staat op het spel wanneer hij wordt ontvoerd, Danny probeert het geld bij elkaar te krijgen om het vrij te kopen. In zijn poging om te helpen zet Chin Ho Kelly zijn carrière op het spel. Steve ontmoet een vrouw met wie hij de onopgeloste zaak van zijn vaders dood heropent en hij wordt ontvoerd door Wo Fat. Kono Kalakaua en Chin worden gegijzeld tijdens een undercover operatie op de zwarte markt waar ze de kunst verhandelen. Lou Grover heeft veel meer begrip voor de onorthodoxe manier waarop het team te werk gaat na de ontvoering van zijn dochter. Het is een vloedgolf aan actie in de 25 afleveringen van dit vijfde seizoen van Hawaii Five-0

€ 28.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Designated Survivor Seizoen 2

Na inmiddels een jaar heeft Tom Kirkman zich eindelijk gesetteld in zijn functie van president. Met de hulp van zijn trouwe medewerkers navigeert hij door de dagelijkse crisisstroom binnen de West Wing. De terroristen die het Capitool verwoestten zijn nog steeds op vrije voeten. Kirkman stopt niet voordat hij hen ter verantwoording kan roepen voor de mensen die zijn omgekomen bij de aanslag. Zelfs als dat betekent dat hij er persoonlijke offers voor moet brengen.

€ 28.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Pretty Little Liars Seizoen 1 7

Het geheim ligt op tafel: alle leugens komen eindelijk tot een einde! Het mysterie begint in het kleine dorpje Rosewood wanneer vier tienermeiden - Aria Montgomery, Hanna Marin, Spencer Hastings en Emily Fields - dreigberichten ontvangen van iemand genaamd “A”, na de moord en verdwijning van hun queen-BFF Alison DiLaurentis. Wat volgt zijn zeven spannende, schandalige en angstaanjagende seizoenen waarin de meiden een kleverig web van geheimen en leugens ontrafelen om de niet zo prettige waarheid over Alison boven tafel te krijgen. Volg de Liars met hun hechte vriendschappen, moeilijke liefdeslevens, ingewikkelde ouders, middelbare school, studie en carrières - terwijl ze schokkende geheimen blootleggen en een moorddadig complot ontmaskeren. De serie is gebaseerd op de bestsellers van Sara Shepard, en deze complete set bevat alle zeven verslavende seizoenen. Het spel is “A”AN!

€ 64.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Those Who Kill Darkness (Seizoen 2)

Het tweede seizoen van Those Who Kill is een reboot met nieuwe gezichten, internationaal gekend als Those Who Kill: Darkness. Kenneth M. Christensen (The Legacy) en Natalie Madueño (Follow The Money) vertolken de hoofdrollen in de achtdelige Deense misdaadserie van de producenten van o.m. Beck, Wallander en Dicte. In de eerste aflevering zoekt rechercheur Jan Michelsen naar een vermiste tiener. Hij ontdekt dat de vermissing te maken heeft met een oudere zaak en komt een seriemoordenaar op het spoor. Om de dader te vinden, roept hij de hulp in van forensisch psychiater Louise Bergstein.

€ 23.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

The Spiral

Arturo (Johan Leysen), de mysterieuze leider van een kunstgemeenschap uit Kopenhagen genaamd The Warehouse, is berucht om zijn gewaagde acties tegen de gevestigde orde. Zijn laatste plan is om samen met zes jonge kunstenaars zes kunstwerken uit zes Europese musea te stelen en deze middels een ingenieus postplan over de wereld te sturen. De kunstroven verlopen bijna perfect, maar dan gaat er iets gruwelijks mis. De kunstenaars moeten vervolgens niet alleen het plan, maar ook zichzelf van de ondergang zien te redden, met o.a. de Europol op hun hielen.

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

L.A. Confidential

In deze verfilming van de roman “L.A. Confidential” (in het Nederlands vertaald onder de titel “Strikt Vertrouwelijk”) van James Ellroy wordt de kijker door regisseur Curtis Hanson en zijn fantastische cast meegezogen in een meeslepend verhaal over een corrupt politiekorps en de glamour van Hollywood. Drie politieagenten (Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce), een callgirl (Kim Basinger), een mysterieuze miljonair (David Strathairn), een roddeljournalist (Danny DeVito) en een hoofdcommissaris van politie (James Cromwell) raken steeds dieper verstrikt in een verhaal vol van geheimen, jaloezie, romantiek en humor. In 1998 werd de film bekroond met twee Oscars: voor de beste vrouwelijke bijrol (Basinger) en voor het beste aangepaste scenario (Brian Helgeland & Curtis Hanson).

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Midsomer Murders Seizoen 10 Deel 1

In het tiende seizoen van deze Britse misdaadserie worden Inspecteur Tom Barnaby en zijn collega Sergeant Ben Jones opnieuw geconfronteerd met moord en doodslag in het wreedzame Engelse graafschap Midsomer. Midsomer lijkt dan wel ogenschijnlijk een vredig stukje platteland in het Engelse Somerset, maar met regelmaat van de klok worden de inwoners opgeschrikt door misdaad en moord. De verhalen zijn gebaseerd op de romans van Caroline Graham. - Dance with the Dead: Het lichaam van een jonge man wordt dood aangetroffen in een Humber uit de Tweede Wereldoorlog. Op het eerste zicht lijkt dit op zelfmoord. Maar Simon vertoont een klap op het hoofd. - The animal within: Faith Alexander komt in Midsomer Deverell haar oom Rex Masters opzoeken. Maar er wacht haar een onaangename verrassing. Rex is spoorloos verdwenen en heeft iedereen verteld dat zijn nichtje in een vliegtuigcrash is omgekomen. - Kings Crystal: Als Alan King, mede-eigenaar van de Kings Crystal glasfabriek, in Shanghai komt te overlijden, dreigen er financiële problemen voor de fabriek . Zijn broer neemt de touwtjes in handen en trouwt een half jaar later met Alans weduwe. Dat laatste tot grote ergernis van Ian, haar zoon. Kort nadien wordt de boekhouder van het bedrijf dood aangetroffen..… - The Axeman cometh: Barnaby's favoriete rockband 'Hired Gun' is te gast op het plaatselijke Midsomer Rockfestival. De spanning die destijds de breuk bij de band veroorzaakte steekt weer de kop op en heeft desastreuze gevolgen…

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Dexter Seizoen 1

Dexter met in de hoofdrol de fantastische, voor een Emmy award genomineerde acteur Michael C. Hall, is één van de best ontvangen televisieseries van het jaar; die moet je echt gezien hebben! Deze weerzinwekkende en verslavende Blu-ray set bevat alle twaalf bloedstollende afleveringen van seizoen 1 van deze ongekende misdaadserie.

€ 28.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Flikken Maastricht Seizoen 6

De Amerikaanse president komt naar Limburg voor een bezoek aan de militaire erebegraafplaats in Margraten. Het team heeft de handen vol aan de voorbereidingen. In de kraakscene van Maastricht duikt ineens een groep fanatieke Griekse anti-globalisten op. Als enkele leden van die groep worden betrapt in een afpersingszaak, wordt het rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs duidelijk dat de groep een complot voor een aanslag op de Amerikaans president beraamt. Een hoge Amerikaanse secret service-agent komt het onderzoek naar het complot leiden en trekt alle beschikbare middelen naar zich toe in zijn strijd tegen de anti-globalisten, waardoor hij flink bots met de Nederlandse rechercheurs. En als Van Dongen en Wolfs beginnen te vermoeden dat het hele complot een afleidingsmanoeuvre is voor een andere aanslag wil de secrect serviceman er niets van weten. Dan ontdekken Wolfs en Eva dat er inderdaad een tweede geheime aanslag wordt voorbereid. Maar de vraag is of ze op tijd zijn en de Amerikanen kunnen overtuigen. Ook in de persoonlijke levens van de hoofdpersonen is het turbulent. Een nieuw chef, een nieuwe liefde en een zwangerschap zetten de onderlinge verhoudingen op scherp.

€ 25.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Detective Montalbano Seizoen 7

4 nieuwe afleveringen van de Italiaanse detective Montalbano. Gebaseerd op de boeken van de Siciliaanse schrijver Andrea Camilleri, biedt detective Montalbano al jaren een unieke kijk op misdaadonderzoek. Deze vier nieuwe en spannende afleveringen wijken dan ook niet af van de bekende succesformule.

€ 23.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Midsomer Murders Seizoen 7 Deel 2

Midsomer Murders onderzoekt moord en doodslag te midden van charmante cottages in een pittoreske countryside omgeving. Sergeant Troy krijgt promotie en besluit daarom Midsomer te verlaten. Een nieuwe, jonge inspecteur zal hem vervangen: Daniel Scott. Scott denkt hier een rustig leventje te kunnen leiden, maar Barnaby helpt hem van die gedachte af wanneer ze samen hun eerste zaak oplossen. - The Maid In Splendor: Barman Jamie Cruickshank heeft een oogje op een collega in de pub maar het gevoel is niet wederzijds. Hij vermoedt dat ze met iemand anders omgaat en volgt haar stiekem wanneer ze 's avonds het bos in gaat. Hij zal echter niet meer levend uit het bos komen. Barbnaby en Scott ontdekken tijdens het onderzoek dat er in de pub een conflict heerste tussen de nieuwe rijken, de plaatselijke, oorspronkelijke bewoners en een oude landeigenaar en diens zoon... - The Straw Women: Een traditioneel festival in Midsomer Parva eindigt bijzonder tragisch met de gruwelijke dood van predikant Alex Dakin wanneer hij verbrandt in een pop gemaakt uit stro. Wanneer zijn homoseksuele minnaar spontaan ontbrandt en sterft doen rond Midsomer geruchten de ronde over hekserij en tovenarij. Sommige dorpsbewoners verdenken orgiegastheer Alan Clifford, anderen de lerares die de traditie van de stropop in ere herstelde... - Ghost of X-mas Past: De familie Villiers komt voor Kerstmis bijeen in hun vervallen maar historische huis. Negen jaar geleden pleegde Ferdy Villiers zelfdoding wat voor een bedrukte sfeer zorgt. Binnen de familie Villiers loopt de spanning steeds meer op omdat iedereen duistere geheimen verborgen tracht te houden. Dan overlijdt tante Lydia. Het lijkt eerst een ongeluk... maar later blijkt het om moord te gaan. Barnaby en Scott komen in actie... - BONUS - MIDSOMER SUPER SLEUTH: Midsomer Murders is één van de meest geliefde Britse detective series op televisie. Maar wat is nu het geheim achter deze succesvolle serie? We gaan op bezoek bij o.a de schrijfster van de boeken, Caroline Graham, de hoofdrolspelers, de regisseur en andere mensen die er toe bijdragen dat deze serie zo'n succes is geworden.

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Crimi Clowns Seizoen 1

Wesley Tersago studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar wordt daar na zijn vierde jaar aan de deur gezet. Hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny wanneer ze samen een elektrozaak overvallen. Met een van de gestolen fototoestellen besluit Wesley de praktijken van het genootschap op band te zetten. Wat volgt zijn gewelddadige, maar ook humoristische en zelfs emotionele scènes.

€ 28.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Hannibal Seizoen 1

Mens en monster. Intelligent en bloeddorstig. Doortrapt en hoffelijk. Dat kenmerkt Dr. Hannibal Lecter, het wereldberoemde personage uit de boeken van Thomas Harris en films als The Silence of the Lambs en Red Dragon. Nu is hij voor het eerst te zien in een televisieserie die het verhaal vertelt dat aan de boeken en films voorafging. Will Graham is een profiler voor de FBI: hij heeft een bijzondere gave om in het hoofd van seriemoordenaars te kruipen. Hij voelt aan hoe ze denken, wat hen motiveert tot hun gruwelijke daden en hoe ze te werk gaan. Maar de seriemoordenaar waar hij nu jacht op maakt, stelt hem voor een raadsel. Daarom roept hij de hulp in van de briljante psychiater Dr. Hannibal Lecter, met alle gevolgen van dien….

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Stockholm Trilogy DVD

In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld van Zweden nauw met elkaar verbonden zijn, kruisen de wegen van drie jonge mannen elkaar. De ambitieuze student JW zoekt koortsachtig manieren om zijn dure levensstijl te kunnen blijven betalen. Jorge is een drugsdealende latino die uit de gevangenis ontsnapt. En de Joegoslavische huurling Mrado probeert de voogdij over zijn dochtertje te krijgen. Alle drie zwichten ze voor de destructieve lokroep van de Zweedse onderwereld. De STOCKHOLM TRILOGIE, bestaande uit de keiharde thrillers SNABBA CASH I, II en III, vertelt het verhaal van drie personages, wiens lot verbonden raakt in een strijd van leven en dood binnen de duistere wereld van de georganiseerde misdaad van Stockholm.

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product