Kent U Deze Nog Piet Bambergen Zijn 10 Allerbeste Kluchten (6 DVD)

In deze bijzondere DVD box vind u een bijna complete verzameling aan kluchten van Piet Bambergen. Hij wordt bijgestaan door veel bekende namen zoals Rudi Falkenhagen, Carrie Slee, Guus Verstraete, Carry Tefsen, John Kraaijkamp jr en vele anderen. De laatste drie shows heeft hij met René van Vooren gespeeld. Het draait in de kluchten natuurlijk om de onvoorspelbare en onvoorziene ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen en de daaruit voortkomende komische en hilarische momenten. Hoe ernstiger alles uit de hand loopt hoe groter de discipline van de spelers om in een steeds groter wordende chaos toch die humor te brengen. Piet Bambergen kon dit als geen ander. Niet voor niks was hij één van de grootste komieken die Nederland heeft gekend. Sleeswijk Entertainment produceerde in de negentiger jaren deze zeer succesvolle kluchten met Piet Bambergen. De kluchten staan nog steeds garant voor vele uren top amusement!

€ 27.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Nigel Williams Terrorist

Nigel Williams veroverde met 'De Penismonoloog' Vlaanderen stormenderhand. Meer dan 40.000 mensen zagen hem aan het werk. Nu bekent hij kleur: Nigel is eigenlijk een terrorist. Met zijn onfeilbaar gevoel voor humor als wapen en de lachspieren van het publiek als doelwit, trekt hij in zijn nieuwe programma van leer tegen de cultuur van de angst die ons doen en laten begint te overheersen. Sinds 11 september 2001 lijkt het immers alsof er maar 2 soorten mensen op de wereld zijn: de terroristen en de mensen die bang zijn voor terroristen...

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Snip Snap Proficiat 75 Jaar

Ja, dat was revue! Met hun komische scènes en hilarische uitspraken hielden Willy Walden en Piet Muyselaar meer dan dertig jaar lang miljoenen Nederlanders in hun ban. De DVD box geeft een boeiend beeld van de onvergetelijke SNIP & SNAP REVUE waarvan Willy Walden en Piet Muyselaar 40 jaar lang het middelpunt vormden. Van de bijzondere geboorte van het dames duo, de lichtpuntjes in de donkere oorlogsjaren, de glorieuze Carré-jaren, de rol van de televisie tot het afscheid. Met geestige sketches, fraaie balletten, opvallend zang- en acteerwerk én natuurlijk de geestige belevenissen van de dames Snip & Snap. Deze complete box is een eerbetoon aan twee onvergetelijke komieken. Met als bonus: de aflevering “TV Monument Sleeswijk”. Hierin vertelt Hans Sleeswijk over de betekenis van zijn vader en het belang van de Snip & Snap revue.

€ 17.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product