De Zwanenprinses

Prinses Odette en prins Derek willen dolgraag met elkaar trouwen, maar Ruigbaard, een gemene tovenaar, steekt daar een stokje voor. Hij ontvoert de mooie Odette en tovert haar om in een zwaan. Samen met haar nieuwe vriendjes Puffun de papagaai, Speed de schildpad en Jean-Bob de kikker doet Odette al het mogelijke om de betovering te verbreken..

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

The Saddle Club Seizoen 1 Deel 2

Leef mee met de avonturen van Lisa, Carole en Stevie: The Saddle Club. Op deze dubbel-dvd staan de laatste 13 superspannende afleveringen van het eerste seizoen van deze topserie. 14. Weggelopen Liam, het neefje van Red, zorgt voor opschudding op Pine Hollow, omdat hij de hele tijd liegt. Liam vindt Lisa in het bos met een blindedarmontsteking. 15. Geboorteperikelen Tina, het vroegere vriendinnetje van Stevie, komt naar Pine Hollow, maar ze is behoorlijk veranderd. Stevie vergeet een afspraak met Carole. Met nog 11 leuke en spannende afleveringen!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Barbie Kerstverhaal

Barbie speelt de rol van Eden Starling, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op Kerstdag moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het echte kerstgevoel en de vreugde van het geven.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

A Princess For Christmas

Het leven van Jules Day (Katie McGrath) staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo (Travis Turner) en nichtje Maddie (Leilah de Meza) op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen. Jules, Milo en Maddie reizen op uitnodiging van een uit het oog verloren familielid (Roger Moore) naar Europa, waar ze kerst zullen vieren op Castleburry Hall. De bewoners van het kasteel zijn alles wat Jules niet is: rijk, koninklijk en altijd even feilloos. Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker - tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan....

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bassie Adriaan En Het Geheim Van De Schatkaart 1

Het circusseizoen is afgelopen dus Bassie & Adriaan - hebben vakantie. Op een dag gaan zij naar de rommelmarkt en komen met hun armen vol aankopen weer terug bij de caravan. Tussen de spullen zit ook een oud schilderij en op de achterkant van dat schilderij ontdekken Bassie & Adriaan - een schatkaart. Hiermee begint een spannend avontuur, want ook de boeven de Baron, B2 en Vlugge Japie hebben het op de schat voorzien. Op allerlei gemene manieren proberen zij de schatkaart te pakken te krijgen. Maar Bassie & Adriaan - en hun vriendjes steken daar een stokje voor!

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Heartland Deel 1 Coming Home

De succesvolle jeugdboeken van Lauren Brooke lagen aan de basis van deze meeslepende serie over Paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden. Amy is een paardenfluiteraar, net als haar moeder. Samen met haar zus Lou en opa Jack vecht ze om de droom van Heartland levend te houden… Deel 1 - Coming home, bevat 4 afleveringen; Aflevering 1. Coming home Aflevering 2. After the storm Aflevering 3. Breaking free Aflevering 4. Taking chanses

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Nachtwacht De Poort Der Zielen

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen? EXTRA: Nachtwacht Halloweenshow

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Dora Een Puppy Feestje

Zet je schrap voor 4 schattige avonturen! Red samen met Dora, Boots en een paar puppies de weggelopen Kleine Boots, help de fee haar pup te vinden, spring in een videospel om een hondengrijper te stoppen en ontmoet met Perrito zijn tweeling! Heel veel hondjes: Nadat Dora en Boots Benny hebben geholpen bij het in bad doen van 12 puppies ontdekken ze dat er 1 mist - Kleine Boots! Vind hem voordat hij een beer wakker maakt… en zorg dat de andere puppies schoon blijven!

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Standing Up

De 12-jarige Grace en Howie vallen ten prooi aan een wrede grap tijdens een zomerkamp. De twee worden zonder kleren op een verlaten eiland achtergelaten door hun medescholieren. Deze gemeneriken hopen dat Grace en Howie de volgende dag in angst en tranen gevonden worden. Maar vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, besluiten Grace en Howie dat ze niet met zich laten sollen. Met lef en vindingrijkheid slaan de twee op de vlucht voor een 3-daags avontuur.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Briefgeheim

De 11-jarige Eva, heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich bij haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Brandsema vertelt dat Eva's vader voor hem werkt. Eva gelooft daar niks van, maar hoe meer ze op onderzoek uitgaat om de onschuld van haar vader te bewijzen, hoe meer bewijzen zich opstapelen dat het wel zo is.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Samson Gert Zomerpret

Samson en Gert trekken met hun vrienden Alberto, De Burgemeester en Van Leemhuyzen naar camping Zomerparadijs voor een welverdiende vakantie. Daar aangekomen worden ze enthousiast verwelkomd door Jaap Mengelmoes, de eigenaar van de camping. Hun rust wordt echter al snel verstoord door een opeenstapeling van misverstanden die leiden tot dolkomische situaties. Gelukkig weten Samson en Gert altijd raad.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Batman Unlimited Monster Chaos

Het is Halloween in Gotham City en een mysterieuze misdaadgolf brengt Batman op het spoor van zijn tegenstanders: Scarecrow, Clayface, Silver Banshee, Solomon Grundy en Joker! Kunnen the Dark Knight, Green Arrow, Cyborg, Nightwing en Red Robin de stand van de handen van deze vijanden redden? Of zal Jokertown zegevieren?

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Het Geheim

De achtjarige Ben leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Paddington 2

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden. Genomineerd voor 3 BAFTA Awards, waaronder die voor beste film en beste acteur in bijrol (Hugh Grant).

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Diego Magische Missies

Van de hoogste bergen tot de bodem van de oceaan: Diego staat altijd klaar om zijn dierenvriendjes te helpen! Jij ook? Diego, het 8-jarige neefje van Dora, beleeft volop avonturen in de wilde natuur van Latijns Amerika. Op deze DVD staan 4 afleveringen.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Lotte Op Zoek Naar De Draken

Het hondje Lotte krijgt een zusje, genaamd Roosi. Samen beleven ze een heel spannend avontuur. Karl de wasbeer en Viktor de vis zijn twee wetenschappers die naar het dorpje Gadgetville komen. Ze nemen deel aan een belangrijke wedstrijd. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. Lotte en Roosi besluiten de wetenschappers te helpen met het zoeken naar de draken.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Paw Patrol Pups Redden Kerstmis

Ga samen met de Paw Patrol op 6 besneeuwde avonturen, waaronder een extra lange Kerstaflevering! De pups repareren de slee van de Kerstman, brengen pinguïns terug naar hun ijskoude huis, helpen Everest een handje bij reddingen in de sneeuw en nog veel meer!

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Bassie Adriaan En De Verdwenen Kroon

De Baron, B2 en Vlugge Japie zijn uit de gevangenis ontsnapt en houden zich schuil in een verlaten kasteel. Van daaruit beramen ze een plan om een kostbare kroon uit het plaatselijke museum te stelen. Ze willen daar een miljoen losgeld voor vragen en Bassie en Adriaan in de val laten lopen! Voor onze vrienden begint een race tegen de klok om de boeven op te sporen. Ze beleven een spannend avontuur waaraan zelfs helikopters en onderzeeboten te pas komen! Maar zal het hen ook lukken om de kroon te vinden?

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

The Flicka Collection (3 DVD)

Deze filmbox bevat de volgende 3 films: - Flicka: De 16-jarige Katy McLaughlin (Alison Lohman) droomt ervan het erfgoed van haar ouders voort te zetten door op haar vaders ranch in het moderne Wyoming te gaan werken. Katy vindt een wilde mustang die ze Flicka noemt, en neemt zich voor om van haar een rijpaard te maken. Maar Flicka en Katy lijken meer op elkaar dan ze had kunnen bedenken. Net als Katy heeft Flicka een hekel aan gezag en ze is niet van plan om haar vrijheid zonder slag of stoot op te geven in dit ingrijpende, hartverwarmende epos waar het hele gezin van zal genieten. Gebaseerd op de klassieker van Mary O'Hara. - Flicka 2: Het leven van Carrie wordt overhoop gehaald als ze moet verhuizen van de grote stad naar het platteland van Wyoming, een klein afgelegen plaatsje waar haar vader woont. Maar alles verandert als Carrie Flicka ontmoet; een wild zwart paard dat net zo eigenwijs en vurig is als zij. Als een gemene rivaal het leven van Flicka bedreigt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden… Flicka 2 is een heerlijke familiefilm over doorzettingsvermogen, familiebanden en de kracht van vriendschap. - Flicka 3: Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt.

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Barbie In Video Game Hero

Zet je schrap voor het volgende level! Barbie komt terecht in haar favoriete videospel en daar is zij getransformeerd tot een rolschaatsend karakter. In het spel ontmoet ze Cutie, een schattige nieuwe vriend in wolkvorm, en Bella, de rolschaats prinses. Samen ontdekken ze al snel dat er een ondeugende emoji is die probeert het spel over te nemen. Ze gaan van level naar level en Barbie moet op haar fantastische spelervaring en haar instinct vertrouwen om zo haar team en de game te redden!

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

Masha apos s Sprookjes Deel 2

Masha, dat vrolijke en avontuurlijke meisje uit de serie Masha en de Beer, is terug! Dit keer vertelt ze allerlei bekende sprookjes, waarbij ze haar eigen fantasie de vrije loop laat. Masha geeft haar eigen draai aan de gebeurtenissen in de sprookjes en gooit verschillende sprookjesfiguren door elkaar. Dat mag de pret niet drukken! Sterker: de verhalen worden er alleen maar leuker door! Luister naar hoe Masha verhalen vertelt over een keur aan lieve, moedige en vrolijke figuren!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Dirk Scheele Op Stap Met Dirk Scheele DVD 2

In de nieuwe kindertelevisieserie “Op Stap met Dirk Scheele” beleeft Dirk leuke, leerzame en grappige avonturen en zingt veel nieuwe liedjes. In de afleveringen op deze DVD ontmoet Dirk in een sprookjesbos o.a. Roodkapje en Sneeuwwitje. Hij gaat varen met een echte waterprinses en heeft een bijzondere ontmoeting met dolfijnen. Daarnaast gaat hij samen met Joes schaatsen en sleeën en leert een taartje maken bij de bakker. Als dat allemaal maar goed gaat……

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Brammetje Baas

De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten. Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

DC Super Hero Girls Intergalactic Games

Maak je klaar voor een felle strijd in de Intergalactic Games! Verovert team Super Hero High de titel als ze het opnemen tegen Korugar Academy en de Female Furies? In deze splinternieuwe DC Super Hero Girls animatiefilm sta je ook in de arena met Wonder Woman, Supergirl en Batgirl voor een duistere uitdaging.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product
 

De Kleine Prins Seizoen 3 Deel 1

De kleine prins, een prestigieuze internationale animatieserie gebaseerd op het beroemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. De reeks vertelt meer verhalen dan het boek, maar blijft trouw aan de grote kracht van de novelle. Het heelal is in groot gevaar! De slang wil ster na ster vernietigen en veroorzaakt overal waar hij gaat chaos en duisternis. De Kleine Prins verlaat zijn eigen planeet en zijn vriendin Roos om de planeten uit de handen van de Slang te houden en het universum te redden van de ondergang. Samen met zijn trouwe vriend, de Vos, reist de Kleine Prins van planeet naar planeet waar hij veel gevaren moet doorstaan maar ook verschillende betoverende werelden ontdekt. Zal de Kleine Prins elke planeet kunnen redden? En zal hij ooit zijn weg naar huis terug vinden?

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Tekenfilms Animatie
Product