Raigyo

Tegen de achtergrond van een verlaten mistroostig verdraait en vervreemdend Japan verteld Raigyo het verhaal van een vrouw die een man vermoordt die zij zojuist ontmoet heeft via een telefoon seks club. De door haar uitgekozen locatie voor de executie, waar zij hem zal doodsteken, draagt de naam 'het liefdes hotel' Raigyo versterkt de gebruikte thema's van willekeurige seks, en toevallige liefde door er een flinke dosis willekeurig geweld aan toe te voegen.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Crimes Of Passion

Arturo Bolaña is een verzekeringsagent die veel rondhangt in peperdure hotels en daar de mooiste vrouwen adviseert. Op een of andere manier komt daar altijd wel een liefdesaffaire uit voort. Zo begint hij een vurige affaire met Rebeca, de jonge vrouw van een rijke hoteleigenaar. Rebeca stelt hem voor haar man te vermoorden en zij plannen een schijnbaar perfecte moord. Maar als snel stelt de dochter van de overledene ongemakkelijke vragen. Arturo beseft te laat dat de zaken uit de hand lopen..

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bound Heat Mistress Of Soul 2

Erotische en passionele avonturen in deze nieuwe thriller uit de befaamde “Bound Heat” serie. Na een cataclysmische vulkaanuitbarsting is er niets van de beschaving over. In de verwoeste wildernis geldt het recht van de sterkste. Of de slimste. De doortrapte en meedogenloze Meesteres overleeft in luxe door de diensten van onschuldige, mooie slavinnen te verhandelen. Ze onderwerpt de onderdanige meisjes aan al haar wensen. Maar tussen de nederige dienaressen zit altijd wel een ambitieuze jonge vrouw die haar lichaam en hersenen gebruikt om de Meesteres van haar troon te stoten en haar plaats in te nemen….

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Modern Sex Variations

Erotiek is overal. Je hoeft alleen maar je intuïtie te volgen en…je verbeelding zorgt voor de rest. De serie Moderne Liefdes Variaties toont hoe je op een prettige manier je seksuele relatie kunt verrijken en verlevendigen, via een aantal boeiende erotische scènes uit het leven van elke dag. Een DVD-serie die je op nieuwe ideeën brengt, je fantasie stimuleert en waar je, alleen of samen met je partner, telkens weer met spanning en plezier naar kijkt…om het vervolgens zelf, op je eigen manier in praktijk te brengen. 39 verschillende educatieve onderwerpen komen aan bod in deze erotische serie van 240 minuten.

€ 19.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Sex Lies Death

Twee vrouwen ontmoeten elkaar in een bar. Het onderwerp van gesprek: de liefde. Of liever: hun ongelukkige liefdesleven. Viviana is getrouwd met de brute Gerardo, die haar mishandelt. De lesbische Alicia heeft een vaste relatie met Lorena, die haar dreigt in te ruilen voor een nieuwe vriendin. Na een paar drankjes komen de vrouwen met een stoutmoedig plan: ze vermoorden elkaars partner. Op die manier hebben ze beiden een sluitend alibi. Maar wanneer Viviana 's nachts het huis van Lorena binnensluipt, verandert alles. Ze voelt zich aangetrokken tot de zachtaardige, sensuele vrouw die ze moet vermoorden. Het begin van een spannend spel vol verleiding, misleiding en… moord!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Ambiguous

Vijf suicidale mensen ontmoeten elkaar via het internet en besluiten een 'zelfmoordgroep' te vormen. Ieder heeft zo zijn eigen redenenen om er een eind aan te maken. Ze besluiten hun laatste uren samen door te brengen. E´e´n van de vrouwen voegt direct de daad bij het woord. De overige vier besluiten verder te leven en hun problemen anders op te lossen...

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Caligula Imperial Edition

Dit is het bizarre verhaal van de Romeinse keizer Caligula, wiens krankzinnige levenswijze tot in detail uit de doeken wordt gedaan. Van zijn sadistische martelpraktijken en sexuele uitspattingen tot zijn incestueze relatie met zijn zus. Caligula, een draaikolk van seks en geweld, is het resultaat van een onmogelijke samenwerking tussen het Nude Magazine Penthouse, de Amerikaanse schrijver Gore Vidal, cultregisseur Tinto Brass en beroemde karakter acteurs als Malcom McDowell, Peter O'Toole, Helen Mirren en John Gielgud. Caligula was een schandaalsucces bij de oorspronkelijke release, vooral vanwege de niets verhullende wijze waarop producent(en Penthouseuitgever) Bob Guccione de seksfestijnen van de Romeinse keizer in beeld had gebracht. Ondanks zijn dubieuze reputatie wordt Caligula tegenwoordig op waarde geschat als een wonderlijk epos.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Empty Room

Empty room is een duister maar zeer erotisch verhaal over een echtpaar wiens relatie langzaam maar zeker doodbloedt. Verveeld en seksueel gefrustreerd begint de vrouw affaires met verschillende minnaars, terwijl haar werkloze echtgenoot verveeld door de stad zwerft.

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Diamond Dolls (Import)

'Diamond Dolls (Import)' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99!

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

My Brother apos s Wife

Mary (vertolkt door de fraaie sexploitation-ster June Roberts) is ongelukkig getrouwd met de dikke, kale sul Bob. Wanneer diens slijmerige broer Frankie opduikt, ruikt deze meteen zijn kans en verzint een plan om Mary in zijn bed te krijgen. Maar eigenlijk heeft Frankie zijn doortrapte hart verpand aan zijn oude vriendin Zena. Wanneer hij met Zena aan de boemel is geweest, probeert hij dezelfde avond nog de lieve Mary te versieren. Na enige aarzeling valt Mary voor de smeerlap en Frankie weet haar ook nog eens zo gek te krijgen om hem geld te lenen. Geld dat-ie nodig heeft om naar Zena te zoeken, die hals over kop de stad moest verlaten. Doris Wishmans kijk op huwelijksgeluk bevat weer alle kenmerken van haar uitzinnige stijl. Een tragisch aflopend pulpplot, gemonteerd met een hakmes en barstensvol bizar camerawerk, zoals het shot waarin Zena op de camera afloopt en haar bevallige achterwerk midden op de lens plant. Welkom in de wondere wereld van Doris Wishman!

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Help Wanted Female

Jo-Jo heeft een karateschool en in haar vrije tijd berooft ze mannen van middelbare leeftijd van hun geld. Haar vriendin Luana is een dure stripper die op een avondje een persoonlijke stripsessie houdt voor meneer Sebastian Gregory. De avond neemt een vreemde wending wanneer Sebastian een klontje LSD naar binnen werkt en Luana vertelt wat er precies gebeurd is met zijn ex-vriendin Barbara, een dame die kickte op een combinatie van seks en geweld. Als duidelijk wordt dat hun sadistische spelletjes uit de hand waren gelopen, moet Luana vrezen voor haar leven. Help Wanted Female bevat alles wat je van een Grindhouse-klassieker mag verwachten. Een wansmakelijke mengeling van zwarte humor, perverse erotiek en een macaber plot, die erop wacht om door u herontdekt te worden. Hierbij is het innemen van een klontje geestverruimende suiker niet per se noodzakelijk.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Fifty Shades Uncovered Shades Of Gray

De 50 tinten boektrilogie bracht voor veel vrouwen SM de huiskamer in. Alleen al van het eerste deel zijn er wereldwijd 60 miljoen exemplaren verkocht, waarvan 1,5 miljoen in Nederland. Fifty Shades of Grey laat de kassa's rinkelen. In de Verenigde Staten heeft de erotische film een record gebroken met de hoogste omzetcijfers ooit in het weekend voorafgaand aan de feestdag President's Day. Deze dubbel dvd bevat de film Shades of Gray en de documentaire Fifty Shades Uncovered. SHADES OF GRAY Passie kent geen zwart of wit, passie kent alleen tinten grijs… Ooit werkte Gray Goodman als tekenares voor de politie. Na jaren de gezichten van moordenaars en verkrachters te hebben getekend, was ze toe aan een nieuw leven. Ze is verhuisd, heeft een nieuwe baan als tekenlerares en heeft zelfs een nieuwe relatie. Haar minnaar sleurt haar mee in een passie-volle affaire waarin ze de duistere kanten van hartstocht en erotiek leert kennen. Wanneer een van haar studentes vermoord wordt aangetroffen, kan Gray het niet laten om zich met de zaak te bemoeien. Ze helpt de politie een profiel samen te stellen van de dader. Maar hoe meer stukjes zij van de puzzel invult, hoe meer Gray zich realiseert dat haar nieuwe vlam wel eens de moordenaar zou kunnen zijn… Deelt zij het bed met een moordenaar? Hoe ver reikt de duistere kant van haar geliefde eigenlijk? FIFTY SHADES UNCOVERED Ervaar de bestseller roman die bondage bespreekbaar heeft gemaakt. Ontdek hoe een project, dat als “erotische fan fictie” begon, snel escaleerde tot een wereldwijd fenomeen dat zowel mannen als vrouwen intrigeerde. Duik in de sexy, taboe wereld van Fifty Shades met exclusieve interviews met auteurs, psychologen, playmates, sterren, dominatrixes en nog vele anderen. Deze documentaire onthult de schemerzone van onderdanige romantiek en brengt een culturele en seksueel levensstijl onder de aandacht die zich niet laat tegenhouden om wereldwijd bekend te worden.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Stormy Daniels In Bad Girls At Play (Import)

'Stormy Daniels In Bad Girls At Play (Import)' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99!

€ 14.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Indecent Desires

De kruiperige griezel Zeb vindt een pop en een ring in een vuilnisbak. Thuis doet hij de ring aan zijn vinger en kan de vreemde neiging niet weerstaan om de pop te betasten. Verderop in de stad kleedt de mooie blondine Anne zich aan om naar haar werk te gaan. Plots voelt ze onzichtbare handen over haar lichaam gaan! Over haar borsten, over haar dijen, over heel haar weelderige lichaam! Anne gaat toch maar naar haar werk en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat er niets aan de hand is. Ook wanneer de ongewenste, onzichtbare intimiteiten door blijven gaan. Haar leven wordt echt ondraaglijk als onze smeerlap Anne over straat ziet lopen met haar vriendje en haar uit jaloezie gaat pijnigen, via de pop! Doris Wishman (The Amazing Transplant, Bad Girls Go To Hell) strikes again!

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bound Heat Submission Of Sophie

Erotische en passionele avonturen in deze nieuwe thriller uit de befaamde "Bound Heat" serie. Het 21-jarige model Sophie wordt als vermist opgegeven, onderweg naar een auditie. Men vermoedt vuil spel. En men heeft gelijk! De prachtige jonge vrouw wordt gevangen gehouden om gehersenspoeld te worden tot blanke seksslavin. Maar Sophies naïeve voorkomen is niet echt, en al snel weet zij haar wrede meesteressen te onderwerpen aan haar eigen wensen…

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Another Day Another Man

De pasgetrouwde Ann en Steve verhuizen naar een prachtig appartement wanneer manlief een fikse salarisverhoging heeft gekregen. Aan hun geluk komt al snel een einde als Steve zwaar ziek wordt en verplicht aan het bed is gekluisterd. Zonder een cent te makken ziet Ann maar één mogelijkheid om aan geld te komen: ze gaat tippelen voor de morsige "Bertje De Pooier". Naar verloop van tijd en na vele seksuele escapades van Annie raakt Steve echter weer aan de betere hand en komt tot een schokkende ontdekking over zijn vrouw. Another Day Another Man biedt u weer een heerlijk uitje in Doris Wishmanland. De thema's ontrouw en ongeluk komen weer ruimschoots aan bod in een verhaal dat opgesierd wordt met het nodige onnodige naakt en bizar camerawerk.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Smoke And Flesh

Hippe vogel Turk geeft thuis een wild feestje met veel drugs en seks. De hasj gaat rond in een zelfgemaakte bong, vriend Walter krijgt een jongeman zo ver om zijn vrouw van dienst te zijn en een topless meisje speelt een stripspelletje met raceautootjes. De fuif lijkt te ontsporen wanneer Skiff en zijn maten binnen komen en ontdekken dat de nieuwe vriendin van Turk een ex van één van hen is. Om een ruzie te voorkomen stopt Turk dan maar snel wat LSD in de wijn, hetgeen resulteert in één van de bizarste acidtrips uit de filmgeschiedenis. Smoke And Flesh mag dan ook gerekend worden tot één van de meest ultieme drugsfilms ooit: weinig plot, maar vet trippy en zo creatief gefilmd dat regisseur Mangine voor een hele rits cultfilms (Alone In The Dark, Mother's Day, Squirm, I Drink Your Blood) het camerawerk mocht gaan verzorgen. Far out!

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Shades Of Gray Inside The Fifty Shades

SHADES OF GRAY Passie kent geen zwart of wit, passie kent alleen tinten grijs… Ooit werkte Gray Goodman als tekenares voor de politie. Na jaren de gezichten van moordenaars en verkrachters te hebben getekend, was ze toe aan een nieuw leven. Ze is verhuisd, heeft een nieuwe baan als tekenlerares en heeft zelfs een nieuwe relatie. Haar minnaar sleurt haar mee in een passie-volle affaire waarin ze de duistere kanten van hartstocht en erotiek leert kennen. Wanneer een van haar studentes vermoord wordt aangetroffen, kan Gray het niet laten om zich met de zaak te bemoeien. Ze helpt de politie een profiel samen te stellen van de dader. Maar hoe meer stukjes zij van de puzzel invult, hoe meer Gray zich realiseert dat haar nieuwe vlam wel eens de moordenaar zou kunnen zijn… Deelt zij het bed met een moordenaar? Hoe ver reikt de duistere kant van haar geliefde eigenlijk? INSIDE THE FIFTY SHADES De romantrilogie Fifty Shades of Grey zijn niet alleen bestsellers, de boeken hebben ook de interesse aangewakkerd voor seksuele relaties die gebaseerd zijn op dominantie, onderwerping, en sadomasochisme. Wat weinig mensen weten, is dat deze zogenaamde BDSM-relaties veel vaker voorkomen dan wordt aangenomen. In deze documentaire komen echte vrouwen aan het woord die hun ervaringen en verlangens op het gebied van BDSM delen met de kijker, in openhartige interviews en niets verhullende reconstructies. Ook komen experts aan het woord die uitleggen waarom BDSM zo populair is, en waarom de boeken Fifty Shades of Grey een gevoelige snaar raken bij een hedendaags lezerspubliek. De boeken waren fictie, dit is werkelijkheid…

€ 6.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Woman Scorned

Een man wil graag promotie maken en besluit om zijn vrouw naar zijn baas toe te sturen. Ondertussen gaat hij aan de haal met zijn vrouwelijke collega. Zijn vrouw besluit om wraak op hem te nemen voor de vernederingen die ze moest ondergaan.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bound Heat Betrayed Cargo

Verraden, gevangen, verkocht. En nu worden ze verscheept als menselijke vracht. Meer erotische en passionele avonturen in deze nieuwe film uit de befaamde “Bound heat” serie.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bound Heat Sold At Dawn

In een geïsoleerd gebied heeft een sexy meesteres haar hoofdkwartier, waar zij mooie, jonge vrouwen gevangen houdt en verkoopt als slavin. Om hun wil te breken onderwerpt ze hen aan sadistische en erotische spelletjes en dwingt ze hen om haar lesbische verlangens te bevredigen. De meisjes volgen haar gedwee, maar in het geheim maken ze een plan om te ontsnappen aan de wrede klauwen van hun meesteres. Ze moeten zeer voorzichtig te werk gaan, want ongehoorzaamheid wordt streng gestraft….

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Bound Heat No Escape 2

Nieuwe film in de bekende erotische thriller reeks. Tijdens de nadagen van de Tweede Wereldoorlog worden twee jonge verleidelijke zusjes gekidnapt en gevangen gehouden op de Balkan, door de prachtige maar wrede Meesteres. Maar de doortrapte zusjes blijken niet zo onschuldig te zijn als ze lijken. Ze zijn ervaren in de kunst van exotische verleiding en manipulatie. Met geveinsde onderdanigheid proberen ze de Meesteres van de troon te stoten. Maar die probeert met haar sadistische en erotische spelletjes de twee tegen elkaar op te zetten. Er ontstaat een dodelijke en sensuele machtsstrijd…

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Sex By Advertisement

Een vroege klassieker van de maker van het memorabele Bloodsucking Freaks. Weliswaar zonder de overvloedige gore uit die film, maar minstens zo gestoord! Dokter Joanne Ridgefield geeft u uitleg bij de meest bizarre seksadvertenties: vogelspotters die naast het bekijken van onze gevederde vrienden ook het vrouwelijk schoon in zicht willen hebben, rariteiten in een ”porno club”, een masochistische bejaarde, een idioot die in urinoirs rondhangt en nog veel meer. U zult er niet opgewonden van raken, maar uw mond zal gedurende negentig minuten open staan van verbazing!

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Cheeky

Van de Meester van de Klassieke Erotiek, Tinto Brass. Carla is een bloedmooie, spontane, jonge meid uit Venetië. Ze gaat voor een jaar stage lopen in een hotel in Londen. Haar vriend Matteo maakt zich grote zorgen, hij is bang dat ze de verleidingen van de grote stad niet zal kunnen weerstaan. Carla zweert dat ze Matteo nooit zal bedriegen. Maar haar aantrekkelijke innerlijk en uiterlijk maken haar een prooi voor veel wellustige aanbidders. Knappe kerels en mooie vrouwen willen niets liever dan Carla's schitterende naakte lichaam in hun bed. Ze moet wel heel sterk in haar pumps staan om Matteo trouw te blijven.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Hardcore Collection

In de 80-er jaren zien we de snelle opkomst van de The Cinema of Transgression ("grensoverschrijdende film") deze kunstbeweging legt zich toe op het laten zien van seks en geweld aan de vervreemde Amerikaanse jeugd. Ontstaan in New York City, diep geworteld in de avantgarde muziek cultuur (Sonic Youth, Jim Thirlwell (Foetus), Dream Syndicate, etc) sluiten artiesten zoals Nick Zedd, Lydia Lunch, Beth B, Leg Lung en in het bijzonder Richard Kern zich aan bij de beweging en illustreren deze sub-cultuur. The Hardcore Collection omvat vroeg werk van Kern, zoals The Right Side of My Brain, You Killed Me First en Fingered met Henry Rollins en punk rock diva Lydia Lunch.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product