Sanne Wallis De Vries Kaka Passa

In Kaka Passa ( vrij vertaald: Shit Happens), haar vijfde soloprogramma, slaat Sanne wederom vele nieuwe wegen in. Karaoke dansen, in een kast bellen, een vrouwencarrousel verbaal neerzetten, moslimpje fluisteren…… Ondertussen zet ze het verhaal van een moeder - met - obsessie - voor- de Joker uiteen, met Orfeus als een stille getuige en met de dreigende ondergang van de aardkloot op de achtergrond.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Tineke Schouten Het Beste Van

Al jaren behoort ze tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In dertig jaar mocht ze meer dan twintig theatershows, een honderdtal sketches en vele liedjes voor haar enorme schare fans maken. Een grote schatkist vol kunst en kitsch: gekleurde kralen, mooie pareltjes, zilverstukken en gouden juweeltjes. Ze ontstonden vaak vanaf een simpel kladje, geïnspireerd op alledaagse, vaak zo herkenbare situaties. Deze 2-DVD is een bijzondere selectie waarbij een mix is gemaakt van de hoogtepunten uit de afgelopen 30 jaar.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Pablo Francisco Bits And Pieces

'Pablo Francisco-Bits And Pieces' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

The Amazing Stroopwafels Van Blankenburg Tot Zwart Nazareth

Deze dvd bevat 14 liedjes, waaronder een paar nieuwe, zijn heel toepasselijk geillustreerd met foto's, films en animaties. Oud, historisch archiefmateriaal en ook nieuwe opnames zijn gebruikt. Het levert een prachtige combinatie op van beeld en geluid. Maandenlang is er in archieven gespeurd, ook zelfs bij mensen thuis langs gegaan om unieke fragmenten op te diepen. Arthur Bueno zorgde voor een prachtige vloeiende montage. Voornamelijk Rotterdamse onderwerpen, maar ook een nieuw lied over het verdwenen dorp Blankenburg ( bij Rozenburg). Zoals in archieven gebruikelijk, is alles alfabetisch gerangschikt. De titel laat zich raden: "Van Blankenburg tot Zwart Nazareth".

€ 22.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Pablo Francisco Ouch!

'Pablo Francisco - Ouch!' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Jorgen Raymann Even Slikken

Zijn succesvolle theatershow Even Slikken nu op dvd. Opgenomen in het Theater Zuidplein te Rotterdam

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Veldhuis Kemper Tijd Heelt Alle Zonden

In Tijd heelt alle zonden ontmoeten twee vrienden elkaar weer nadat ze elkaar even uit het oog zijn verloren. De een gaat trouwen en de ander heeft pas een kind gekregen. Beiden zijn net zo opgewonden als in de war van hun nieuwe levensfase. Er is dus genoeg te bespreken (noem het biechten), net zo openhartig als vanouds. Naast relaties, kinderen, vriendschap, vrouwen en keuzes maken komen ook Henk Westbroek, Daphne Deckers, een Duitser op zoek naar een nieuwe broek en een geheel nieuwe blik op de zeven hoofdzonden voorbij...

€ 17.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Jasper Van Kuijk apos t Kan Nie Op

'Jasper Van Kuijk - 't Kan Nie Op' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Groot Niet Te Vermijden Take Ten

Take Ten is alweer het tiende theaterprogramma van Het Groot Niet Te Vermijden. Take Ten is een show over spiksplinternieuwe ontmoetingen met wereldburgers en wereldvreemde ontwikkelingen, van Barbapapa tot outer space.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Claudia De Breij Iclaudia

In haar vierde avondvullende theatervoorstelling iClaudia wil Claudia het leven nog één keer ten volle beleven voor we definitief overstappen naar een bestaan met een schermpje ertussen. Prachtige liedjes, hilarische conferences en een spetterende finale. iClaudia; 2008-2009 in het echt in het theater, en nu speciaal voor jou….met een schermpje ertussen.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Bottom Live An Arse Oddity

In de BOTTOM LIVE theater shows zijn de bekende antihelden Eddie Hitler (Adrian Edmondson) en Richie Rich (Rik Mayall) op hun ongecensureerde best. Niet gehinderd door de restricties van televisie wordt de kijker meegenomen in de explosieve krankzinnige wereld van twee van 's werelds meest kansloze figuren. In AN ARSE ODDITY bevinden zich de twee meest kansloze losers die de wereld ooit gekend heeft op een tropisch eiland. Het duo krijgt te maken met een dode papegaai en helaas heeft de onorthodoxe reanimatiemethode een exploderende effect. Ze belanden uiteindelijk in een vreemde omgeving. Gelukkig vindt Eddie, natuurlijk op zoek naar een café een uitweg... Het is gestoorde, onsmakelijke en ongezonde humor! Je bent gewaarschuwd.

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Veni Vidi Vici

Met zijn avondvullende theaterprogramma Veni Vidi Vici brak Najib Amhali definitief door als cabaretier. In deze theatershow vertelt Najib hoe hij als eenjarige peuter van een Marokkaans migrantengezin naar Nederland kwam. Hij schetst een scherp en vermakelijk beeld van de Nederlandse samenleving en zijn eigen plaats daarin. Daarnaast toont Amhali zich een gedegen grappenmaker in scènes over voetbal, muziek en vriendschap... Tevens bevat deze dvd de registratie van zijn eerste show Vol = Vol, waarmee hij het Leids Cabaret Festival won.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Arie Koomen Uit

Er zijn veel onbeantwoorde vragen als het over Arie gaat. Da's wel zo fijn. Wat wel bekend is, is dat het publiek veel overeenkomsten vertoont met zijn ouders…beiden ontkennen tot op de dag van vandaag zijn bestaan. In ieder geval is hij altijd zichzelf, iets wat hij zelf ook wel graag zou willen veranderen.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Jimmy Carr Telling Jokes Making People Laugh

'Jimmy Carr - Telling Jokes Making People Laugh' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €15.99!

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Piv Huvluv Yolo

YOLO, Wikipedia: een populaire afkorting voor “you only live once” Het mag vreemd klinken, maar af en toe denkt ook Piv Huvluv na over het leven. Het leven van de eendagsvlieg is dan ook dé inspiratiebron voor Yolo!. In Yolo!, Pivs 5e avondvullende voorstelling, confronteert hij zichzelf en het publiek met de miezerige eindigheid van ons bestaan. Hij probeert aan te sturen op een minimale portie zingeving zonder al te grote doelen voor ogen te hebben. Met trefzekere eenvoud en op een innemende manier, want Piv blijft natuurlijk wel Piv. Vanzelfsprekend zijn de onmisbare ingrediënten van Pivs humorcocktail nadrukkelijk aanwezig in Yolo!: persoonsgebonden verhalen, herkenbare situaties, nostalgie, een karrenvracht vinylplaten als soundtrack en een hoop luchtige flauwekul en onzin als toemaatje.

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Nigel Williams Geloof Mij!

TO BOLDLY GO WHERE NO ONE HAS GONE BEFORE. Williams durft het aan en lacht met.... RELIGIE! Nigel Williams, afkomstig uit Bristol in het Zuidwesten van Engeland is terug met een hilarische show waarmee hij fel van leer trekt tegen godsdienstwaanzin, spirituele verzinsels en religieuze voorschiften. Geen enkele godsdienst blijft gespaard van zijn onbevreesde, messcherpe observaties, keiharde analyses en explosieve grappen geênt op de actualiteit.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Dolf Jansen Altijd Verder

Altijd Verder is een voorstelling over waar het leven ons brengt, over durven af te slaan en een spannende route te nemen. Over diep gaan en daardoor veel verder komen dan je ooit had durven dromen. Waarbij ik garandeer dat ik gewoon de kranten heb gelezen. Daar van alles van vind. En een stapel grappen en gedichten meeneem. Altijd Verder is vernoemd naar het boek - 366 goedgeschreven pagina's! - dat ik schreef over hardlopen, zweten, sex, kilometers wind tegen, zon op je bolletje, tranen in je ogen, startschoten en finishlijnen, pasta tot je ploft, sportdrank tot je spuugt, pijn en genot. Over het leven dus eigenlijk. Ik ben een man van 45. Ik loop nu 30 jaar. Hard. Danwel zo hard als mogelijk voor een man van 45. Die er, inderdaad, uitziet als een mild gespierde jonge god van 28. Dankuwel. Deze voorstelling bestaat al 30 jaar, maar ontstaat elke avond in de zaal. Deze voorstelling gaat, inderdaad, altijd verder...

€ 17.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Ken Davis Fully Alive

Veel mensen gaan dood als ze 25 zijn maar worden pas begraven op hun 75ste. Ze doen maar wat. Herken jij dit? Ken Davis ging op zoek naar het echte leven. 'Ik was een fossiel op een fiets!' zegt Ken terwijl hij nu iedere dag beseft: ik leef! Voluit! En dat is ook precies hoe God het bedoeld heeft: je bent geboren om voluit te leven. Om vandaag in het hier en nu een leven te leiden vol avontuur, geestelijke vernieuwing en gezondheid. In FULLY ALIVE neemt Ken je met veel humor en geestkracht mee op zijn zoektocht: van doffe berusting naar een leven in de kracht van Christus' opstanding.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Theo Maassen Zonder Pardon

Zonder Pardon is de eerste cabaretvoorstelling die in november en december 2009 in de bioscoop draait en op 2 januari 2010 zal worden uitgezonden op Nederland 1 om 20.25 uur. Opgenomen met maar liefst 10 camera's. Zonder Pardon is een schaamteloze en hilarische tirade over de tegenwoordige tijd. Maassen ijsbeert over het podium en denkt hardop na over zijn leven, over Nederland, over de wereld en de mensheid in het algemeen. Door zijn gitzwarte humor en zelfspot blijft hij de wanhoop een stap voor. Anderhalf uur lang sleept hij de toeschouwer meedogenloos mee. Ontsnappen is onmogelijk. Extra's: - Trailer Zonder Pardon - 24 uur met... (Theo Maassen en Wilfied de Jong) Theo Maassen is een verbale sloopkogel die zekerheden tot gruzelementen ramt. Gevoelig en lomp, hoogdravend en banaal, stelt hij alles en iedereern ter discussie.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

David Galle Overleven In De Chaos

Chaos. Het leven is er vol van. In onze kop is het chaos. In uw kast en uw garage. U moet dringend eens orde scheppen in die warboel. Maar de agenda zit ook al vol. Structuur, dat hebben we nodig. Een oplossing. En David Galle heeft de oplossing. Heeft hij dan structuur? Neen, hij is zelf ook een groot warhoofd, dus hij kan er wel over meespreken. En misschien kunnen jullie samen wat opruimen. In z'n tweede avondvullende show gaat David op zoek naar de oorzaak en de oplossingen voor de chaos die ons omringt. Geniet tijdens de drukte van de Gentse Feesten van deze verhelderende voorstelling. David Galle is al en hele tijd actief als comedian in kleine en grote zalen in heel het land. Hij won in 2009 de comedy casino cup op Canvas. Hij tourde daarna met z'n eerste show 'D' door Vlaanderen en was te zien als vaste teamkapitein in het VRT programma De Kazakkendraaiers.

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Johan Petit Klein Jowanneke Gaat Dood

"op nen dag wordt ge wakker en ineens zijt ge zo oud geworden dat ge zegt huren dat is weggegooid geld en dan koopt ge een huis" Vanaf zijn afstuderen in '97 keek Klein Jowanneke naar de wereld rondom zich. Dat resulteerde in vier voorstellingen waarin zijn blik steeds scherper werd. De wereld steeds groter. Zijn vertelling steeds intenser. Klein Jowanneke Gaat Dood is tegelijkertijd het eindpunt en het hoogtepunt van de Klein Jowanneke-cyclus. Een eindpunt omdat het een beetje belachelijk is om uzelf Klein Jowanneke te blijven noemen als ge intussen ongemerkt 34 jaar oud zijt geworden, een schuldsaldoverzekering hebt afgesloten en een half jaar geleden nen tweede kleine hebt gekregen. Een hoogtepunt omdat pas na een wervelende vertelling van drie uur een vijf kwartier duidelijk wordt waarom de dood van Klein Jowanneke onvermijdelijk was. En hoe daar niks maar dan ook niks aan te doen is. En waarom wij allen dat trieste lot met hem delen.

€ 22.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

The Amazing Stroopwafels The Amazing Stroopwafels 25 Jaar

Op " The Amazing Stroopwafels 25 Jaar",een drie kwartier durend optreden in de Schiecentrale. De Wafels Arie, Rien en Wim worden ondersteund door Koos Pakvis, Hans Greeve, Johan Jansen en Jan de Ligt. Verder een film van Huib Maaskant uit 1992, "Stroopwafels-The Movie" met zeer herkenbare beelden en een kijkje achter de schermen, en tot slot 9 videoclips uit het rijke verleden. Zelfs de credits worden muzikaal begeleid.

€ 22.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Het Voetbal Cabaret Van Studio Spaan (2DVD)

Deze unieke dubbel-DVD staat bol van hilarisch voetbalcabaret van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten in de stijl van Kopspijkers. De cabaretiers persifleren onder leiding van Henk Spaan vele bekenden uit de Nederlandse sportwereld, waaronder Willem van Hanegem, Ruud Gullit, Ronald Koeman, oud PSV voorzitter van Raay en Jan Mulder. Tevens vormen de DVD's een unieke terugblik op alle WK's waarop Oranje uitkwam. In een combinatie van cabaret en schitterende WK voetbalbeelden (o.a. de sublieme goal van Dennis Bergkamp tegen Argentinië in 1998!) passeren alle hoogte- en dieptepunten van het Nederlands Elftal op de WK's van 1934 en '38, 1974, 1978, 1990, 1994 en 1998 de revue. Met verder nog: Coken met Maradona, Rinus en Tinus, Het WK van Boudewijn Büch en De Penalty Kliniek. Incl. speciale WK disc met ruim 75 minuten aan WK cabaret en hoogtepunten (o.a. goals van Cruijff, Haan, Bergkamp) van de WK's van 1934 t/m 1998.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

Dolf Jansen Echt

Eindelijk: de vierde solo van Dolf Jansen. Eindelijk op dvd! Irak is nu een democratie. Er is geen klimaatveranderering. De mens is gemaakt om monogaam te zijn. Ik bel je snel terug! Wilders is geen bange populist. Alle profvoetballers zijn heteroseksueel. Het is al overgemaakt. Borsato = poëzie. Kernenergie is de oplossing. John de Mol maakt kwaliteits-tv. Aan het eind van de regenboog ligt een pot met goud. We voeren geen oorlog. Vrouwen denken maar aan een ding. Zonder geloof kan ik niet functioneren. Dolf Jansen speelt Geen Oudejaarsvoorstelling. Met extra's. Omdat stand up, gedichten en improvisatie elke keer weer Geen Oudejaarsvoorstelling oplevert.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product
 

An Nelissen De Mannenmonologen

Binnen 5 miljoen jaar zijn mannen helemaal uitgestorven! Daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan? Of wat zouden we niet doen, als er geen mannen meer zijn? Ja, mannen: het is zover, een feministe neemt het voor jullie op. Dat we dat nog mogen meemaken! Deze show is een registratie van e´e´n van die heerlijke avonden, in een volle Arenbergschouwburg. Met haar spraakmakende “Vaginamonologen”, “Menopauzemonoloog” en “Moedermonoloog” lokte An tienduizenden toeschouwers naar de zalen en deed ze de mensen lachen met taboe-onderwerpen en situaties. Dankzij herkenbare en persoonlijke verhalen slaagt zij er in om een verrassende kijk op het leven te bieden.

€ 15.99

Meerinformatie

Film Film Cabaret Theater
Product