Blood Father

Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen...

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Ted Bundy And The Green River Killer

Geïnspireerd op waar gebeurde feiten. In 1984 onderzoekt de politie in de staat Washington een reeks seriemoorden gepleegd door een mysterieuze man die bekend staat als The Green River Killer. Zonder aanknopingspunten overlegt de verantwoordelijke detective de zaak met psychologen in een poging om The Green River Killer te doorgronden. Maar wanneer dat geen positief resultaat oplevert en het moorden doorgaat, beseft de detective dat de enige manier om te begrijpen wat een seriemoordenaar denkt, is om er een te ontmoeten. In de gevangenis zal hij een van de meest beruchte seriemoordenaars ooit ontmoeten; Ted Bundy. De detective krijgt bizarre inzichten in Bundy's moorddadige en totaal verdraaide geest. De informatie die Bundy prijsgeeft is schokkend maar zal er uiteindelijk voor zorgen dat hij oog in oog komt te staan met het monster waarnaar hij al jaren op zoek is.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

King Arthur Legend Of The Sword (4K Ultra HD En Blu Ray)

Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit tegen wil en dank accepteren.

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

24 Seizoen 3

Eén uur s' middags. Drie jaar na de aanval op David Palmer dumpen drie mannen een lichaam bij de nationale gezondheidsdienst, geïnfecteerd met een mysterieus virus. Jack Bauer, weer werkzaam bij de anti- terroristeneenheid CTU, is terug in Los Angeles en worstelt met persoonlijke problemen na zes maanden undercover te zijn geweest om drugsbaron Ramon Salazar niet binnen zes uur vrijgelaten. Het achtergelaten,geïnfecteerde lichaam is het bewijs dat het virus bestaat. Terwijl CTU een gevecht de klok aangaat om het virus te vinden, realiseert Jack zich dat de terroristen alleen kunnen worden door het vinden van de bron van het virus - waarvoor hij Salazar persoonlijk uit de gevangenis moet helpen ontsnappen.

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

Pathfinders In The Company Of Strangers

Operatie Overlord kan alleen een succes worden als de eerste luchtaanval tijdens D-Day slaagt. Op 5 juni 1944 wordt daarom een groep paramilitairen achter de Duitse linies gedropt. Hun opdracht: ter plekke essentiële navigatieapparatuur plaatsen. Deze militaire specialisten, volstrekte onbekenden van elkaar, moeten onder onmenselijke omstandigheden hun dodelijke missie zien te volbrengen. Hun falen zou leiden tot de zekere dood van vele duizenden geallieerde soldaten. De verfilming van dit waargebeurde verhaal is opgenomen op de grootste en meest gedetailleerde buitenlocatie ooit voor een film gebouwd. De ijzige spanning en strijd waarin de mannen terechtkomen, benaderen mede daardoor de werkelijkheid bijna volledig. Pathfinders is een oorlogsthriller die je gezien moét hebben om het ware verloop van de Tweede Wereldoorlog te kennen.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Terminator Genisys

In de oorlog van mens tegen machine wordt Kyle Reese door verzetsleider John Connor teruggestuurd naar 1984 om er zijn jonge moeder Sarah Connor te beschermen. Dit keer hebben onverwachte gebeurtenissen het verleden echter ingrijpend veranderd en staat de toekomst van de gehele mensheid op het spel. Voor Reese zit er niets anders op dan zijn krachten te bundelen met Sarah en haar “Bewaker” (Arnold Schwarzenegger) om zodoende de wereld te redden en te verhinderen dat de Terminators verder evolueren.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Aquaman (4K Ultra HD En Blu Ray)

Aquaman volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Wild For The Night

Als de zon ondergaat in Hollywood komt een nieuwe wereld tot leven, de wereld van dance, clubs, seks en drugs. In deze wereld, waarin glamour en misdaad hand in hand gaan, probeert Wyatt door te breken als danser. Vanwege zijn criminele verleden wordt hij door de politie onder druk gezet om undercover te gaan in een van de populairste nachtclubs van Hollywood. De politie verdenkt de eigenaar van grootschalige drugshandel. Alles verandert wanneer Wyatt verliefd wordt op de dochter van de eigenaar. Nu staat hij voor een onmogelijke keuze…

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Give Em Hell Malone

Thomas “The Punisher” Jane is Malone, een detective met een keiharde reputatie. Hij krijgt als opdracht om een koffertje op te halen in een hotel, echter hij loopt in een val. Hiervoor verantwoordelijk is gangsterbaas Whitmore. Malone zweert wraak en schiet zich een weg door de gangsters, huurmoordenaars en criminelen die Whitmore op hem afstuurt. Deze groep wordt geleid door Boulder en heeft maar 1 doel: Het uitschakelen van Malone en het koffertje. Maar Malone is één van de hardste motherfuckers op aarde en zal niet zomaar opgeven zonder te weten wat de betekenis is van het koffertje en waarom hij in de val gelokt is... Give 'm Hell Malone is geregisseerd door Russell Mulcahy die eerder films als Resident Evil: Extinction en Highlander heeft gemaakt. De film combineert een explosief actievol verhaal en met het visuele spektakel van “Sin City

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Retreat

In een poging hun relatie te redden vertrekken Kate en Martin naar een eiland langs de kust van Engeland. Het is een plek waar ze vroeger hele fijne weken hebben doorgebracht met elkaar. De eenzaamheid moet hen helpen elkaar terug te vinden. Maar wanneer een bebloede vreemdeling bij hun bungalow aanklopt, verandert hun vakantie in een nachtmerrie. De vreemdeling beweert dat een dodelijk virus is uitgebroken in Europa en dat het eiland weldra overspoeld zal worden door vluchtelingen die het virus dragen. Hun enige hoop is het huis te barricaderen en zich te verdedigen met alle mogelijke middelen. Maar vertelt de geheimzinnige vreemdeling wel de waarheid? Een superspannende thriller vol verrassende wendingen!

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

One

Politierechercheur Gabriel wordt geconfronteerd met zijn meest gevreesde tegenstander: zichzelf. De duistere en sinistere versie van Gabriel is ontsnapt uit een veel verder ontwikkelde, parallelle wereld en is naar aarde gekomen om Gabriel te doden. De jacht op het kwaad is geopend...

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Reservation Road

Een fataal verkeersongeluk verwoest het leven van twee mannen. De één overmand door schuldgevoelens, de ander gedreven door wraakzucht en uiteindelijk tot elkaar veroordeeld. Op een warme nazomeravond worden de levens van twee gezinnen volledig op z'n kop gezet. Advocaat Dwight rijdt laat op de avond per ongeluk de zoon van Ethan aan. Het jongetje overlijdt ter plekke. Dwight beseft niet wat hij heeft gedaan en rijdt door… Het leven van de ouders van het slachtoffertje is in een genadeloze klap veranderd. Ethan en zijn vrouw gaan alleen op een totaal andere manier met het verlies om. Hij kan het verlies niet verwerken zolang de dader nog vrij rondloopt. Als de politie hem niet snel genoeg antwoorden kan geven, besluit hij zelfs een eigen advocaat op de zaak te zetten. En dat brengt hem bij Dwight… Niet wetend hoe dicht hij bij de waarheid is, ontstaat er een psychologisch kat-en-muisspel.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

One Way

Eindelijk heeft reclameprofessioneel Eddie Schneider het voor elkaar: hij kan partner bij het reclamebureau worden en zijn huwelijk met de dochter van zijn baas staat voor de deur. Alles lijkt perfect maar dan verkracht zijn toekomstige zwager Anthony op brute wijze een medewerkster en dwingt Eddie om een valse getuigenis af te leggen. Als Anthony kort daarna wordt vermoord, valt de verdenking op Eddie... Deze filmische interpretatie van een bekend thema is vakkundig gemaakt en het verhaal van 'liegen loont niet' wordt als een knap geconstrueerde geschiedenis verteld. Ook de rechtbankscènes zijn interessant, geloofwaardig en boeiend, waarbij steeds weer nieuwe aanwijzingen de spanningsboog tot aan het verrassende einde hoog weten te houden. De grandioos acterende internationale cast geeft de kijker een genadeloze inkijk in de duisternis van de menselijke ziel. De oorspronkelijke geweldscènes en de beklemmende onmacht van de slachtoffers zorgen ervoor dat het de kijker niet meer loslaat.

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Once Upon A Time Seizoen 6

Nadat Regina eindelijk het hart van haar Duistere Helft heeft gebroken lijkt de rust wedergekeerd te zijn in Storybrooke. Dit blijkt echter maar van korte duur te zijn want de Evil Queen is terug en zint op wraak zo extreem dat dit al haar eerdere daden doet verbleken. Vastberaden om haar tegenhanger's gruweldaden recht te zetten gaat Regina de ultieme strijd aan tegen haar aartsvijand maar kan het één overleven wanneer het ander is verwoest? Ondertussen hebben Gold's pogingen om Belle voor zich terug te winnen hartverscheurende gevolgen; hangt er een nieuwe, nog verraderlijkere vloek boven het hoofd van Snow en David; en net wanneer Emma een 'happy ending' met Hook voor zich ziet, ontdekt ze dat ze als Savior is voorbestemd om te sterven door het zwaard van een moordenaar, tenzij ze haar lot kan veranderen.

€ 16.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

American Warships 2

Een missie om de reddingsboei van een neergestorte Air Force One terug te vinden ontaardt in een strijd met een oerkracht in de Bermudadriehoek. Nadat het presidentiële vliegtuig Air Force One neerstort tijdens een storm boven de Bermuda Driehoek, wordt een marinevloot er op uit gestuurd om de ontsnappingscapsule met daarin de president aan wal te brengen. De crash heeft echter een prehistorisch monster doen ontwaken op de bodem van de oceaan dat het reddingsteam aanvalt. Zijn vernuftigheid, strategie en moderne wapens genoeg om het wezen te verslaan en veilig terug te keren met de president?

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Executor

Priesters zijn doorgaans vredelievende mensen. Dat geldt duidelijk niet voor eerwaarde Antonio, een creep die wil bepalen wie recht heeft op leven. Hij heeft daarvoor zijn leerling Kyle gehersenspoeld en een ijskoude moordenaar van hem gemaakt. Kyle straft zijn doelwitten meedogenloos af en maakt daarbij een kleine jongen tot weeskind. Hij neemt het jong mee naar huis waar zijn knappe buurvrouw helpt om het ventje een nieuw thuis te geven. Dat geeft Kyle te denken: liever een fijn gezinnetje dan een bestaan als killer. Het gevolg is een keiharde strijd tussen Kyle en de waanzinnige priester met meer dood en verderf tot gevolg. Deze bloedstollende thriller toont dat de duivel misschien wel écht bestaat, maar zich heel goed kan vermommen.

€ 13.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Brake

Jeremy Reins (Stephen Dorff) is een agent van de geheime dienst die gevangen wordt gehouden in de kofferbak van een auto door een terroristische organisatie. Hij ondergaat zowel mentaal als fysiek immense martelingen wanneer de terroristen informatie los proberen te krijgen voor hun sinistere plan.

€ 5.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Saints And Soldiers

December 1944. Het Duitse leger richt een waar bloedbad aan tijdens de executie van gevangen genomen geallieerde soldaten, in de Belgische Ardennen, nabij Malmedy. Een aantal Amerikaanse soldaten weet echter te ontsnappen. Zonder wapens en zonder eten en verkleund door de kou, proberen de mannen terug te geraken naar hun eigen frontlinie. Hun tocht eist echter haar tol en hun loyaliteit wordt zwaar op de proef gesteld. Gebaseerd op ware feiten, vertelt “Saints en Soldiers” het verhaal van doodgewone mannen die door hun missie helden werden.

€ 11.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

TJ Hooker Seizoen 1 2

William Shatner is brigadier T.J. Hooker. Hij is een doorgewinterde smeris die, na de dood van zijn partner, een benoeming als rechercheur afwijst om terug te gaan naar de straat. Adrian Zmed is Vince Romano, een jonge Vietnam-veteraan die een nieuw thuis heeft gevonden bij de politie als de partner van Hooker. Richard Herd is korpscommandant Dennis Sheridan, een zeer politiek bewust politieman. Hij is getrouwd met de sexy officier Stacy wat voor veel complicaties zorgt. Heather Locklear is Stacy Sheridan en deze serie lanceerde meteen haar carrière. Op straat is Hooker groot voorstander van een lik-op-stuk-aanpak en vaak ligt hij overhoop met Sheridan, die het korps juist een wat zachter imago wil bezorgen. T.J. en zijn partner Romano staan elke dag bloot aan gevaren die even verschillend van aard zijn als de misdaden die ze manmoedig bestrijden.

€ 18.99

Meerinformatie

Film Film TV series
Product
 

De Avonturen Van Kuifje Het Geheim Van De Eenhoorn (Steelbook Blu Ray)

De over de hele wereld geliefde reporter Kuifje en zijn trouwe hond Bobbie, personages gecreëerd door Hergé, komen tot leven in deze wereldwijde bioscoophit De Avonturen van Kuifje. Na de ontdekking van een schip, met aan boord een explosief geheim, krijgen Kuifje en zijn vrienden met een duivelse schurk te maken. Van de hoge zeeën tot het woestijnzand van Noord-Afrika, wordt de kijker steeds verder meegesleept in een spannend avontuur, waar jong en oud van zullen genieten.

€ 12.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Best Laid Plans

Danny is een boefje van het type 'wie niet sterk is, moet slim zijn'. Met zijn iele postuur valt hij in het niet bij Joseph, een gigantische krachtpatser met de verstandelijke vermogens van een kind van zeven. De twee wonen samen in een armzalig flatje in de binnenstad. Ze kunnen niet zonder elkaar en vormen al jaren een uniek duo in een gewelddadige wereld. Maar nu wordt hun vriendschap op de proef gesteld, want Danny is in grote moeilijkheden geraakt. De plaatselijke topcrimineel Curtis heeft nog drugsgeld van hem tegoed. Maar Danny besteedt iedere cent die hij op zak heeft altijd direct aan drank, drugs of hoeren. Curtis biedt Danny een andere manier aan om zijn schulden te vereffenen: Joseph zal als vechter in de ring moeten treden bij keiharde illegale bokswedstrijden...

€ 10.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

The Legend Of Tarzan (4K Ultra HD En Blu Ray)

In deze brullende actiefilm, gebaseerd op Edgar Rice Burroughs' legendarische werk, speelt Alexander Skarsgård de rol van Tarzan, die de Afrikaanse jungle heeft verlaten om bij zijn geliefde vrouw Jane (Margot Robbie) te gaan wonen onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke. Maar hij wordt weer uitgenodigd om naar de Congo te reizen, niet wetende dat hij wordt gebruikt voor een complot dat is beraamd door kapitein Leon Rom (Oscar-winnaar Christoph Waltz). Tarzan belandt tussen hebzucht en wraak in, maar de bedenkers van de samenzwering beseffen niet wat ze met hun acties ontketenen.

€ 29.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Assassination Island

Een beveiliger moest één laatste opdracht vervullen voordat hij met pensioen zal gaan. De klus bestaat uit het beveiligen van een jong stel. Wat hij niet weet is dat dit stel miljoenen dollars heeft gestolen van een genadeloze crimineel.

€ 9.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Dirty Carnival

Regisseur Ha Yu brengt met DIRTY CARNIVAL een fascinerend gangsterdrama à la Martin Scorsese. Hij toont een meedogenloze, realistische kijk op de intriges en het gebrek aan loyaliteit in gangsterkringen. Met het verhaal over de opkomst en ondergang van een gangster levert Yu een zeer interessante film af die absoluut overtuigend te noemen is. De gangstercarrière van Byung-doo Kim (Zo In-sung) loopt vast. Onderbaas Sang-chul (Yoon Jae-moon) incasseert het meeste geld van de opdrachten en houdt de jonge opkomende gangster in toom. Als de baas Hwang (Chun Ho-jin) op een dag Byong-doo opmerkt, vindt hij hem getalenteerder dan Sang-chul. Hij ruimt de voor baas Hwang gevaarlijke openbare aanklager Park uit de weg en doodt Sang-chul tijdens de bruiloft van zijn zus. Als nummer twee binnen het syndicaat, breidt hij met zijn adjudant Jong-su (Ku Jin) zijn macht uit en probeert het hart van zijn vroegere collega van school Hyun-ju (Bo-young Lee) voor zich te winnen. Alles wordt opgetekend door Min-Hi Kim (Gung-min Nam), eveneens een vroegere collega, die een gangsterfilm wil maken…

€ 7.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product
 

Venom

Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

€ 8.99

Meerinformatie

Film Film Speelfilm
Product