Digitel Panel mount carrier VGA Zwart

Digitel Panel mount carrier- VGA Bij de tafel aansluitoplossingen van Digitel zoals odner andere de Flip Up, kun je de lege ruimtes invullen met Panel mounts, waar je dan weer een connector in kunt plaatsen. Er zijn verschillende panel mounts beschikbaar, voor onder andere 1 of 2 Keystones, maar ook voor een VGA of DisplayPort Panel mount of uiteraard een Blind paneel, waarmee je de lege ruimte blanco kunt laten om eventueel later in te vullen. Zowel de Keystones als de panel mounts zijn constant in ontwikkeling en zal worden uitgebreid. Vooralsnog zijn de meest belangrijke aansluitingen wel verkrijgbaar in een Keystone of in een panel mount aansluiting.Deze specifieke Panel mount carrier is geschikt voor het plaatsen van een VGA panelmount, je kunt de Digitel VGA panelmount direct in deze Panel mount carier monteren de achterkant van de VGA panelmount van Digitel is voorzien van 15 cm kabel en een Female VGA aansluiting. Naast de VGA aansluiting zijn er ook nog mogelijkheden voor Displayport.

€ 2.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten In het Tafelblad
Product
 

Digitel Flip Up 5 Voudig, 4x stroom, 1x USB lader (2 ingangen)

Digitel Flip Up - In the DeskEen zeer fraaie look, een zeer degelijke kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. De Digitel Flip Up serie een ideale oplossing voor werkplekken, vergaderzalen, directiekantoren, conferentiezalen etc. kortom ze zijn eigenlijk overal inzetbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, een 3-voudige, 4-voudige of 5-voudige uitvoering. Vooraf bepaal je hoeveel stroom aansluitingen je wilt en of je er wel of geen USB lader in wilt hebben. Vervolgens bepaal je of en hoeveel en welke Keystone aansluitingen je er in wilt plaatsen. Op elke positie past 1x Stroom, 1x USB Lader (2 ingangen) of 1 Keystone frame met plek voor 2 keystones.5-Voudig - 4x Stroom, 1x USB lader (2 ingangen)Deze specifieke uitvoering is voorzien van 5 plaatsen, waarbij er op 4 posities een stroom aansluiting is ingebouwd en de 5e positie een USB lader met 2 ingangen. De stroom aansluitingen en het USB laadstation zijn aan elkaar gekoppeld en aan de achterzijde voorzien van één korte kabel van 40 cm met een Wieland connector, welke eenvoudig verlengd kan worden. Er zijn bij deze unit geen posities meer over, wil je naast de 2 stroom aansluitingen en USB lader nog wel ruimte voor diverse aansluitingen, dan zul je een uitvoering met minder stroom aansluitingen moeten kiezen.

€ 209.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten In het Tafelblad
Product
 

Delock Ty raps kabel bundelaars 100 stuks

Delock Ty-raps kabel bundelaars 100 stuksSet van 100 stuks ty-raps bundelaars van 100x2,5mm in de kleuren 10xgeel 10xzwart 10xgroen 10xrood 10xblauw 50xtransparant

€ 2.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Kabel bundelaars
Product
 

Dataflex VIewMaster bureaudoorvoer bevestiging 963

Bladdoorvoer bevestiging voor Dataflex ViewMaster M serie multi monitorarmenEen bladdoorvoer of bureaudoorvoer bevestigingsysteem is de sterkste en waarschijnlijk ook de mooiste manier om je monitorbeugel te bevestigen. Deze bureaudoorvoer kan ook op de meeste kabeluitsparingen die je in bureau's vind worden bevestigd. Voor de exacte afmetingen van het bladdoorvoer systeem vind je onder het tabblad brochures de pdf met de maatvoeringen. Het bladdoorvoer systeem is in iedergeval geschikt voor bureau's van 5 tot 70mmDe Viewmaster monitorarm systeem bevestigingen kun je apart erbij bestellen. Er zijn hiervoor 3 keuzes, die je kunt vinden bij de Dataflex Accessoires

€ 67.95

Meerinformatie

Beugels Merken Dataflex beugels
Product
 

CablePort Standard² 3x 220 Volt, USB charger, 2x leeg (4 halfsize modules) Aluminium

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met drie stroom aansluitingen en één dubbele USB lader module, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.USB apparaten direct op te laden dankzij ingebouwde USB lader moduleOpen ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 389.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

Computer Houder Uitschuifbaar

Computerbeugel UitschuifbaarEigenlijk één van de idealere computerbeugels, deze beugel is voorzien van een uitschuif mechanisme en daardoor kun je dus heel eenvoudig bij de aansluitingen die aan de achterzijde van de PC zitten, een puntje waar veel mensen niet bij nadenken, stel dat dit regelmatig nodig is, omdat je een hoofdtelefoon of een USB apparaat moet aansluiten, dan is het toch erg makkelijk als je niet helemaal onder het bureau hoeft te kruipen, maar gewoon de PC naar je toe kunt halen en er een stuk makkelijker bij komt, want naast het naar voren halen, kun je hem ook nog eens draaien, zodat je er nog makkelijker bij komt.

€ 49.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Dataflex Viewmaster bureauplaat 12 voor monitor arm

Dataflex Viewmaster bureauplaat (verzwaard) 12 voor de monitorarm (bureau 122). Gemaakt van massief staal. Dus veel extra gewicht en stabiliteit, en ook nog makkelijk te verplaatsen.

€ 119.95

Meerinformatie

Beugels Merken Dataflex beugels
Product
 

Digitel Desk Up Module 4 voudig 3x Stroom, 1x Leeg

De Desk Up Module De Desk Up Modules (UPD) zijn er in diverse uitvoeringen. Je kiest tussen een unit die 2-voudig, 3-voudig of 4-voudig is. Je kiest daarbij of je een uitvoering wilt met stroom en of stroom en een USB lader en hoeveel lege ruimtes je erbij wilt hebben.De lege ruimtes kun je zelf invullen met zogenoemde “Keystone Carrie / Keystone Panel-Mounts” en daarmee kun je dus in elke “lege” ruimte één of 2 Keystones naar keuze plaatsen, bijvoorbeeld een HDMI, Cat 6 of USB 3.0 Keystone.Deze Digitel Desk Up Module is een  4-voudige unit, uitgevoerd met 3x Stroom en 1 lege ruimtes welke je zelf in kunt vullen met behulp van de Keystone Panel-Mounts.* Let op, de schets is de originele unit. De overige afbeeldingen wijken af van het origineel en zijn van de grotere units.

€ 59.96

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Op het Tafelblad
Product