KEM Flex enkelvoudige opbouw doos

KEM Flex, het door Kabels en Meer zelf ontwikkelde systeem. Deze opbouwdoos van KEM Flex is ontworpen om de kabels en aansluitingen makkelijk in weg te kunnen werken. Dankzij de 60 mm diepte heeft u geen problemen om de verbindingen met de modules en de bekabeling te leggen en zullen er dankzij de ruimte niet zo snel kabelbreuken ontstaan omdat de kabels in bochten gewrongen moeten worden om deze in de opbouwdoos kwijt te kunnen. De opbouwdoos van KEM Flex is geschikt voor de enkelvoudige KEM Flex frames.Deze KEM Flex enkelvoudige opbouwdoos is geschikt voor de enkelvoudige KEM Flex frames en heeft aan boven -en onderzijde een break-out punt, uiteraard kan de wanddoos ook zijwaards gemonteerd worden.

€ 15.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM Stanleymes

Stanleymes van de juiste kwaliteit.Meestal voor professioneel gebruik, en ideaal om kabels mee door te snijden.

€ 9.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Gereedschappen
Product
 

KEM Wand aansluitpaneel 01 VGA, 3.5mm audio en HDMI

VGA met audio en HDMI wandplaatje, gemaakt voor de europe 80x80mm inbouw dozen.De nieuwste ontwikkeling van ons KEM systeem. Een wandpaneel met diverse aansluitingen en aan de achterzijde voorzien van +/- 15cm kabel met een female plug. Dus echte plug&play wandpanelen. Geschikt voor 80 x 80 op -en inbouwdozen. Dit wil zeggen, zolang de schroeven van de inbouw -of opbouwdoos 80mm uit elkaar zitten, dat deze inputpanelen er op gemonteerd kunnen worden. Aansluitingen van goede kwaliteit en ideaal voor elk klaslokaal, vergaderzaal of huishouden.

€ 59.96

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM Wand aansluitpaneel 06 VGA, USB B en HDMI

VGA , USB B en HDMI wandplaatje, gemaakt voor de europe 80x80mm op -en inbouw dozen.De nieuwste ontwikkeling van ons KEM systeem. Een wandpaneel met diverse aansluitingen en aan de achterzijde voorzien van +/- 15cm kabel met een female HDMI, VGA en USB A plug. Dus echte plug&play wandpanelen. Geschikt voor 80 x 80 op -en inbouwdozen. Dit wil zeggen, zolang de schroeven van de inbouw -of opbouwdoos 80mm uit elkaar zitten, dat deze inputpanelen er op gemonteerd kunnen worden. Aansluitingen van goede kwaliteit en ideaal voor elk klaslokaal, vergaderzaal of huishouden.

€ 49.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM 2 polig apparaat snoer (zwart) 5.0 meter

Deze witte stroomkabel is geschikt voor apparaten de bekende 8 vormige stekker als aansluiting hebben. Dit kan zijn voor adapters van laptops, LED Tv's, maar ook huishoudelijke keuken apparaten of audio apparaten zijn regelmatig voorzien van deze stroom aansluiting en hebben dus ook deze stroomkabel nodig. Dit netsnoer is uitgevoerd in het wit

€ 4.76

Meerinformatie

Beugels Kabels en meer Kabels
Product
 

Legrand Wandgootdoos Click it enkelvoudig 71x71mm 8510101

Legrand/ Van Geel GWO-4/GWO-5 montagedoos wandgoot open, kunststof, wit, 1 eenheid, montagewijze doos achterwand, apparaattype met draagring/draagbeugel, bevestigingsspoor 83.5mm, installatiewijze klemmen (snap), trekontlastingsmogelijkheid, uitvoering enkelvoudig

€ 6.26

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM Wand aansluitpaneel 02 VGA, USB A en HDMI

HDMI, USB-A en VGA wandplaatje, gemaakt voor de europe 80x80mm op -en inbouw dozen.De nieuwste ontwikkeling van ons KEM systeem. Een wandpaneel met diverse aansluitingen en aan de achterzijde voorzien van +/- 15cm kabel met een female plug. Dus echte plug&play wandpanelen. Geschikt voor 80 x 80 op -en inbouwdozen. Dit wil zeggen, zolang de schroeven van de inbouw -of opbouwdoos 80mm uit elkaar zitten, dat deze inputpanelen er op gemonteerd kunnen worden. Aansluitingen van goede kwaliteit en ideaal voor elk klaslokaal, vergaderzaal of huishouden.

€ 39.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM USB A male USB B male (USB 3.0) 5.0 meter

USB 3.0 aansluitkabel - Data transfer snelheden tot 5 Gb per secondeUSB 3.0 één van de nieuwste standaarden van USB het verschil met de voorganger USB 2.0 is dat deze veel hogere snelheden aankan in het verzenden van de data. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld films of foto's vanaf je computer naar je harde schijf wilt sturen of een film of muziek vanaf je harde schijf naar je TV wilt streamen. Doordat dit allemaal veel sneller gaat, zal je ook minder snel problemen hebben met de grote van de data die je verstuurd. Deze USB kabel is uitgevoerd met een USB A male en een USB A female aansluiting.

€ 7.95

Meerinformatie

Beugels Kabels en meer Kabels
Product
 

KEM Premium HDMI High Speed met Ethernet kabel (4K, HDMI 2.0v) 3.0 meter

HDMI kabel High Speed met Ehternet geschikt voor 4K resoluties (HDMI 2.0v)Deze HDMI kabel is kwalitatief vergelijkbaar met de beste HDMI kabels in de wereld, geschikt voor Full HD, 3D en 4K resoluties. Deze HDMI kabel voldoet aan alle eisen van de HDMI 2.0 standaarden. Een kabel waar je zonder enige twijfel nooit problemen mee zult onderviden, of het nu gaat om 3D signalen, 4K films met hoge bit-rates of 3D of 4K gaming. Deze HDMI kabel zal zonder moeite alle beeldsignalen en audiosignalen vlekkeloos en onvervormd doorgeven.Op zoek naar één van de beste HDMI kabels tegen de meest betaalbare prijs? Stop maar met zoeken, je hebt hem gevonden!

€ 9.95

Meerinformatie

Beugels Kabels en meer Kabels
Product
 

KEM Wand aansluitpaneel 09 VGA, 3.5mm Audio USB A en HDMI

HDMI, USB-A, VGA en 3.5 mm wandplaatje, gemaakt voor de europe 80x80mm op -en inbouw dozen.De nieuwste ontwikkeling van ons KEM systeem. Een wandpaneel met diverse aansluitingen en aan de achterzijde voorzien van +/- 15cm kabel met een female plug. Dus echte plug&play wandpanelen. Geschikt voor 80 x 80 op -en inbouwdozen. Dit wil zeggen, zolang de schroeven van de inbouw -of opbouwdoos 80mm uit elkaar zitten, dat deze inputpanelen er op gemonteerd kunnen worden. Aansluitingen van goede kwaliteit en ideaal voor elk klaslokaal, vergaderzaal of huishouden.

€ 64.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Wand aansluitsystemen
Product
 

KEM Premium HDMI High Speed met Ethernet kabel (4K, HDMI 2.0v)

HDMI kabel High Speed met Ethernet geschikt voor 4K resoluties (HDMI 2.0v)Deze HDMI kabel is kwalitatief vergelijkbaar met de beste HDMI kabels in de wereld, geschikt voor Full HD, 3D en 4K resoluties. Deze HDMI kabel voldoet aan alle eisen van de HDMI 2.0 standaarden. Een kabel waar je zonder enige twijfel nooit problemen mee zult ondervinden, of het nu gaat om 3D signalen, 4K films met hoge bit-rates of 3D of 4K gaming. Deze HDMI kabel zal zonder moeite alle beeldsignalen en audiosignalen vlekkeloos en onvervormd doorgeven.Op zoek naar één van de beste HDMI kabels tegen de meest betaalbare prijs? Stop maar met zoeken, je hebt hem gevonden !

€ 9.95

Meerinformatie

Beugels Kabels en meer Kabels
Product