Novus Business Combination

Een optimale werkset, compleet en zonder poespas. Novus heeft een aantal ruimte besparende, kant -en klare sets die op geen enkel kantoor zouden misstaan. In dit geval gaat het om een combinatie beugel voor je monitor en je notebook, die op 1 beugel kunnen worden geplaatst en met een klem aan het bureau kunnen worden bevestigd. Novus beugels zijn zeer stabiel en van een zeer hoge kwaliteit en geven een strakke uitstraling Het gewicht van de monitor kan maximaal 7 Kg zijn en de notebook maximaal 10 Kg. Uiteraard is de hoogte en diepte van beide onderdelen op de juiste ergonomisch verantwoorde stand in te stellen.De producten van Novus zijn volledig onafhankelijk samen te stellen, dit is een standaard samenstelling, zijn er meerdere werkplekken in te richten dan raden wij aan even contact op te nemen.

€ 449.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Werkstation voor wandmontage met gasveer verstelling

Compleet werkstation voor aan de wand, (mini PC, monitor, toetsenbord en muis)Een compleet werkstation voor aan de wand, met een in hoogte verstelbare monitor en toetsenbord / muishouder. De arm voor de monitor en toetsenbord kunnen bij geen gebruik netjes naar de wand worden weggeklapt. Hetgeen dus ook betekend dat de monitor niet alleen van boven naar beneden kan worden gesteld, maar ook kan worden gedraaid.De draagkracht van de monitorbeugel is 3 tot 5 kg, de draagkracht van de keyboard/muisarm ook. De PC houder kan tot 10 kg dragen. De CPU houder is geschikt voor apparaten met een maximale breedte van 100mm en is voorzien van schuimrubber bescherming, tegen het krassen.

€ 364.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Medische Laptop cart NewStar MED M150

MED-M150 van NewStar een Medische laptop cart, de ideale mobiele werkplekDeze medische cart is van alle gemakken voorzien en ideaal voor de medische wereld. Een zeer compacte en mobiele werkplek die in hoogte verstelbaar is van 86cm tot 120cm. Waardoor er zowel staand als zittend goed mee te werken is, voorzien is van een slot waar de laptop of mini PC veilig achter kan worden opgeborgen. Een geintergreerde monitor beugel voor een monitor van 10 t/m 30 inch (max. VESA 100) die ook in hoogte verstelbaar is, ruimte voor een muis en een toetsenbord, stevige wieltjes. Zoals op alle producten van NewStar krijg je ook op dit product 5 jaar Garantie.

€ 999.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Novus Visio Comfort

De Novus Visio comfort, een praktische set met een zeer bewegelijke beugel voor het scherm een achterwand waar het onderste deel geschikt is om enkele accessoires aan te bevestigen, zoals bijvoorbeeld bij deze set geleverd wordt, de beugel voor uw scherm, een postbakje, een pennentray en een handige CD rack, waar je meerdere CD's handig in kwijt kan. De bovenzijde van de achterwand is gestoffeerd en geschikt om bijvoorbeeld met behulp van punaises je notities aan op te hangen.

€ 929.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

NewStar werkplek bureausteun, monitor werkplek combinatie

Nieuw van Newstar is deze bureausteun combinatie voor je werkplek. Een bureausteun voor Monitor, toetsenbord en muis. Geschikt voor monitoren t/m 27inch (69cm).Met de bureauklem monteer je deze bureau combinatie steun erg snel een geheel complete werkplek. Dankzij de ergonomisch zeer handige constructie kun je werken met optimaal comfort, beweging en productiviteit.

€ 169.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

NewStar FPMA D1020KEYB monitor en keyboard muis combinatie beugel

Een redelijk unieke bureaubeugel van NewStar een bureau arm met een toetsnenbord en muishouder, eigenlijk een complete werkplek die met een bureauklem bevestigd kan worden. Deze combinatie beugel biedt optimaal comfort, bewegingsvreiheid en productiviteit. Het instellen is dankzij meerdere draaipunten zeer eenvoudig. Hij kan 16 tot 36cm worden versteld in de diepte en in de hoogte van 0 tot 40cm. Roteren kan 180°, kantelen 180° en zwenken tot maar liefst 260°

€ 264.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Novus Office Professional

Een complete werkset, die meer ruimte geeft op je bureau en een stukje privacy biedt op je werkplek, dankzij een achterwand. Ergonomie, rust en goede verlichting zijn belangrijk om goed en effectief te kunnen werken en met de professionele kantoor oplossingen van Novus kan je dat goed realiseren voor jezelf of voor je werknemers. De Office Professional set van Novus biedt plaats voor 2 monitoren is voorzien van een postvakje en een 18 Watt lamp voor de perfecte verlichting op je werkplek

€ 1195.00

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

NewStar Notebook D300 tablet laptop bureau arm

Een zeer moderne oplossing voor het kantoorwezen, ideaal voor de flexwerk plekken van tegenwoordig. Een beugel geschikt voor je laptop en je tablet, ideaal in de juiste ergonomische houding werken met een opgeruimd bureau. Geschikt voor laptops tot 18 inch en tablets tot en met 10 inch. Zeer ruim verstelbaar in zowel de hoogte als de diepte, dus een juiste kijk en werk hoek is zo geregeld!

€ 139.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Medische Laptop Trolley NewStar MED M100

Medische Laptop Trolley met ruimte voor een keyboard en een muis en af en in hoogte verstelbaar - De ideale trolley voor elk ziekenhuisDe MED-M100 van NewStar heeft alles wat een mobiele werkplek in het ziekenhuis nodig heeft. Geen ziekenhuis die tegenwoordig geen laptop carts in huis hebben en product dat niet gemist kan worden. Voorzien van stevige wielen met een remsysteem, 60cm breed, 42 cm diep en van 86 tot 120cm in hoogte verstelbaar. Uiteraard heeft ook deze medische cart van NewStar 5 jaar garantie.

€ 909.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex Viewmate werkstation met wandbevestiging 732

De Dataflex Viewmate werkstation met wandbevestiging 732 heeft de mogelijkheden om een PC en monitor + muis en toetsenbord op te plaatsen. Je maakt hiermee behoorlijk wat ruimte vrij. Daarnaast kun je het zo makkelijk instellen dat het ergonomisch optimaal werkt. Je kunt het zeer gemakkelijk stellen met een klemhendel. Ook wanneer meerdere mensen er gebruik van willen maken, of je wilt afwisselen tussen zitten en staan is dit een perfecte oplossing. Met name veel magazijnen maken gebruik van dit soort werkstations en in de medische wereld zijn ze al vaak verkocht naar volle tevredenheid.Uiteraard alles weer gemaakt van Staal, prima te vergrendelen, stevig en veilig op te hangen met keibouten. Ook aan het kabelmanagement is goed gedacht doordat dit werkstation gebruik maakt van kabeldeksels.

€ 339.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Flatscreen mobiele werkplek Newstar FPMA MOBILE1800

FPMA-MOBILE1800 NewStar flatscreen mobiele werkplek

€ 399.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Novus Office Max

De unieke more-space-sets van Novus, ideaal voor elk kantoor. Creëer op een ergonomische manier meer ruimte op je bureau met de innovatieve oplossingen van Novus. De Office Max set is een achterwand die met klemmen aan het bureau wordt bevestigd, aan de wand kan de beugel voor de monitor worden bevestigd, maar ook postbakjes en een pennenbak waar deze set standaard mee wordt geleverd, maar er zijn ook meer opties los verkrijgbaar voor deze organisatiewand van Novus.

€ 899.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Viewmate werkstation vloer 702

Viewmate werkstation - vloer 702De ViewMate Combo Data Invoer Trolley is een stevig mobiel werkstation dat eenvoudig verplaatst kan worden. Erg handig voor gegevensinvoer voor zittend en staand werken. Zeer stevig. Individueel verstelbaar. Daarnaast is er rekening gehouden met drempels, deuren etc door grote vergrendelbare zwenkwielen die onder het werktstation zitten.

€ 479.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex Addit toetsenbord muislade 223

Ideaal voor bij je werkstation of onder je bureau. Voor toetsenborden met een max breedte van 520mm een ideale oplossing. Je kunt de muismat links of rechtshandig gebruiken, dus ook aan de linkshandigen is gedacht.

€ 65.84

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex Addit verstelbare voetensteun 513

Deze verstelbare voetensteun van Dataflex kan voor een behoorlijk verbeterd comfort zorgen op een werkplek. Met name de benen en onderrug spieren worden ontlast. Je kunt met gemak de voetensteun stellen, waardoor het praktisch wordt voor mensen van verschillende lengtes.

€ 41.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product