CablePort standard² 4x 220V Aluminium

Deze tafel inbouw module uit de CablePort standard² series is een module met 4x 220 Volt en heeft verder geen ruimte voor een aansluitmodule. Met behulp van deze tafel inbouwbox kun je dus 2 stroompunten in je bureau of vergadertafel creëren . De behuizing van de module is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een powder-coat RAL 9006 versie en een roestvrijstalen uitvoering. De binnenzijde van de tafel aansluitmodule is echter gewoon wit (RAL 9006)

€ 299.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 1x 220 Volt, 5x leeg (10 halfsize modules)

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met één Stroom aansluiting, deze is aan de achterzijde voorzien van +/-20cm kabel een Wieland GST 18f aansluiting en kan vand aaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.Volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 299.45

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 3x 220 Volt, 1x leeg (2 halfsize modules)

Een tafelbox met 3x 220 Volt aansluitingen en één leeg vlak, geschikt voor 2 module's. Deze tafel inbouwmodule heeft dus 3 stroom aansluitingen, met aan de achterzijde één Wieland aansluiting die je met behulp van een wieland stekker in een wandcontactdoos (stopcontact) kunt aansluiten. De open ruimte kan worden worden gevuld met elke gewenste module. Je kunt maximaal 2 half-size of één fullsize aansluit module in klikken. De aansluitmodules die onderdeel uitmaken van de van de CablePort Standard²

€ 289.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 3x 220 Volt, USB charger, 2x leeg (4 halfsize modules) Roestvrijstaal

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met drie stroom aansluitingen en één dubbele USB lader module, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.USB apparaten direct op te laden dankzij ingebouwde USB lader moduleOpen ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 449.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 2x 220 Volt, 4x leeg (8 halfsize modules) Aluminium

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met twee stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.Open ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 314.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 1x 220V, 2x USB., 2x leeg (4 halfsize modules)

Een tafelbox die voorzien is van één 220 Volt aansluiting en 2 USB aansluitingen met elk (5V/1500 mA) die geschikt zijn voor het opladen van USB apparaten. Daarnaast zijn er nog 2 lege ruimtes heeft. Naast de 220 Volt aansluiting kun je tot maximaal 4 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard². De tafel inbouwbox heeft 2 open ruimtes. Hier kun je 6 full-size modules of 4 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen.

€ 339.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 2x 220V, 3.5mm audio, Cat 6 (RJ45), HDMI en VGA Aluminium

Een kant en klare tafel inbouwmodule met een HDMI, VGA, Cat 6 (RJ45), 3.5mm audio en 2x 220 Volt aansluiting. Onderdeel van het CablePort Standard² systeem van Kindermann. Een systeem waarbij de modules in een tafelmodule geklikt zitten. Het systeem kan zelf worden samengesteld. Om het gemakkelijk te maken heeft Kindermann enkele samengestelde modellen gemaakt waar de meest voorkomende aansluitingen en combinaties voorkomen. Deze module is uitgevoerd in aluminium (RAL9006) of roestvrij staal.

€ 384.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 1x 220V, 3x leeg (6 halfsize modules) Aluminium

Een tafelbox die voorzien is van één 220 Volt aansluiting en 3 lege ruimtes heeft. Naast de 220 Volt aansluiting kun je tot maximaal 6 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard². De tafel inbouwbox heeft 3 open ruimtes. Hier kun je 6 full-size modules of 6 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen.

€ 264.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

Konnect flex 45 click USB 2.0 1mkabel male plug

Konnect flex 45 click USB 2.0 + 1mkabel + male plugKonnect flex 45 klik USB 2.0 1 mVerbinding blind 1 m breakout kabel,USB 2.0 A stekker / A stekker,Half vizier, plastic, RAL 9003 witvoor Kindermann tafel montage oplossingen CablePort flex, manager, standard², bureau, desk² en frame (dia)Eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap door het knippen in de module carrierVerzonken interface-integratie zonder zichtbare schroevenPast 0,45 loopbanen minimaal 60 mm diep

€ 31.94

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 5x 220 Volt, 1x leeg (2 halfsize modules) Aluminium

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met vijf stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

€ 349.94

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort standard² 2x 220V Roestvrijstaal

Deze tafel inbouw module uit de CablePort standard² series is een module met 2x 220 Volt en heeft verder geen ruimte voor een aansluitmodule. Met behulp van deze tafel inbouwbox kun je dus 2 stroompunten in je bureau of vergadertafel creëren . De behuizing van de module is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een powder-coat RAL 9006 versie en een roestvrijstalen uitvoering. De binnenzijde van de tafel aansluitmodule is echter gewoon wit (RAL 9010)

€ 334.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort standard² 1x 220V, 1x leeg (2 halfsize modules

Deze tafel inbouw module uit de CablePort standard² series is een module met 1x 220 Volt en een open ruimte voor 2 half size modules of 1 full size module. Zo is het dus mogelijk om je eigen samenstelling te maken met aansluitingen naar wens. De behuizing van de module is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een powder-coat RAL 9006 versie en een roestvrijstalen uitvoering. De binnenzijde van de tafel aansluitmodule is echter gewoon wit (RAL 9010)

€ 269.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 5x 220 Volt, 2x leeg (4 halfsize modules) Roestvrijstaal

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met vier stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van een stukje kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

€ 399.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 5x 220 Volt, 1x leeg (2 halfsize modules)

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met vijf stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

€ 409.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 1x 220V, 3x leeg (6 halfsize modules) Roestvrijstaal

Een tafelbox die voorzien is van één 220 Volt aansluiting en 3 lege ruimtes heeft. Naast de 220 Volt aansluiting kun je tot maximaal 6 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard². De tafel inbouwbox heeft 3 open ruimtes. Hier kun je 6 full-size modules of 6 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen.

€ 329.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort standard² 2x 220V Aluminium

Deze tafel inbouw module uit de CablePort standard² series is een module met 2x 220 Volt en heeft verder geen ruimte voor een aansluitmodule. Met behulp van deze tafel inbouwbox kun je dus 2 stroompunten in je bureau of vergadertafel creëren . De behuizing van de module is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een powder-coat RAL 9006 versie en een roestvrijstalen uitvoering. De binnenzijde van de tafel aansluitmodule is echter gewoon wit (RAL 9010)

€ 299.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 3x 220 Volt, USB charger, 2x leeg (4 halfsize modules)

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met drie stroom aansluitingen en één dubbele USB lader module, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.USB apparaten direct op te laden dankzij ingebouwde USB lader moduleOpen ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 389.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 2x 220 Volt, USB charger, 3x leeg (6 halfsize modules) Aluminium

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met twee stroom aansluitingen en één dubbele USB lader module, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.USB apparaten direct op te laden dankzij ingebouwde USB lader moduleOpen ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 374.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 2x 220V, 2x USB power., 1x leeg (2 halfsize modules)

Een tafelbox die voorzien is van twee 220 Volt aansluiting en 2 USB aansluitingen met elk (5V/1500 mA) die geschikt zijn voor het opladen van USB apparaten. Daarnaast is er nog één lege ruimte en kun je 2 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard².. De tafel inbouwbox heeft 1 open ruimtes. Hier kun je 1 full-size modules of 2 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen.Zowel de dubbele stopcontacten als de dubbele USB lader zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van één enkele kabel van +/- 20cm met een Wieland GST 18f stekker. Deze kan worden velengd en vandaar uit kun je het geheel aansluiten op de netspanning op de locatie.

€ 349.94

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 4x 220 Volt, 2x leeg (4 halfsize modules)

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met vier stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van een stukje kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

€ 339.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 1x 220 Volt, 5x leeg (10 halfsize modules) Roestvrijstaal

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met één Stroom aansluiting, deze is aan de achterzijde voorzien van +/-20cm kabel een Wieland GST 18f aansluiting en kan vand aaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.Volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 359.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort standard² 4x 220V

Deze tafel inbouw module uit de CablePort standard² series is een module met 4x 220 Volt en heeft verder geen ruimte voor een aansluitmodule. Met behulp van deze tafel inbouwbox kun je dus 2 stroompunten in je bureau of vergadertafel creëren . De behuizing van de module is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een powder-coat RAL 9006 versie en een roestvrijstalen uitvoering. De binnenzijde van de tafel aansluitmodule is echter gewoon wit (RAL 9010)

€ 369.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 3x 220 Volt, 3x leeg (6 halfsize modules) Roestvrijstaal

Powerbox voor vergadertafel of bureauJe kunt deze powerbox volledig zelf samenstellen. De tafel inbouwbox wordt geleverd met drie stroom aansluitingen, deze zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van +/-20cm kabel met één Wieland GST 18f aansluiting en kan van daaruit worden verlengd naar het stopcontact. De open ruimtes kunnen worden ingevuld met de gewenste aansluitingen, die onderdeel uitmaken van het Kindermann Konnect Flex 45 Click systeem . VGA, HDMI, audio, netwerk etc. je kunt de tafelbox volledig naar eigen wens invullen. Ideaal voor elke vergadertafel of werkplek, de vaste installatie wordt beter beschermd en de kabelmanagement is volledig geregeld en het geeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.Open ruimte volledig zelf in te vullenElke gewenste aansluiting op elke gewenste plekOptimale kabelmanagementZeer luxe uitstraling

€ 384.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 3x 220V, 3.5mm audio, 3x Cat 6 (RJ45), HDMI en VGA

Een kant en klare tafel inbouwmodule met een HDMI, VGA, 3x Cat 6 (RJ45), 3.5mm audio en 3x 220 Volt aansluiting. Onderdeel van het CablePort Standard² systeem van Kindermann. Een systeem waarbij de modules in een tafelmodule geklikt zitten. Het systeem kan zelf worden samengesteld. Om het gemakkelijk te maken heeft Kindermann enkele samengestelde modellen gemaakt waar de meest voorkomende aansluitingen en combinaties in voorkomen. Deze uitvoering is verkrijgbaar in aluminium (ral 9006) en roestvrij staal.

€ 469.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product
 

CablePort Standard² 2x 220V, 2x leeg (4 halfsize modules)

Een tafel inbouwbox die voorzien is van twee 220 Volt aansluitingen en 2 lege ruimtes heeft. Naast de 220 Volt aansluiting kun je tot maximaal 4 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard².. De tafel inbouwbox heeft 3 open ruimtes. Hier kun je 2 full-size modules of 4 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen. De stroomaansluitingen zijn aan de achterzijde aan elkaar gekoppeld en voorzien van een kabel met een Wieland GST 18-f aansluiting.

€ 278.95

Meerinformatie

Beugels Wegwerken en Aansluiten Tafel aansluitsystemen
Product