Verstelbare Tablet Laptop standaard (tot max 11 inch)

Geventileerde verstelbare laptop / TabletstandaardCompact en eenvoudig, maar zeer functioneel. Gemaakt van staal, goed voor een gewicht van maximaal 5kg en voorzien van gaatjes, zodat de laptop of tablet optimaal kan koelen. Je kunt je laptop in verschillende hoeken plaatsen, zodat je altijd de meest confortabele stand krijgt. Dat is ideaal voor een betere werkhouding en zo voorkom je nek en rug klachten, bovendien creeër je er meer ruimte op je werkplek door.

€ 14.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

MyWall Tablet Standaard Hi8 Multi Use

MyWall Tablet Standaard Hi8 - Multi inzetbaar dankzij een innovatief en slim design net flexibele poten!Dankzij een uniek design met flexibele poten van een soort ijzerdraad, kunt je deze Tabletsteun bijvoorbeeld vastzetten om een metalen buis, zo kun je hem bijvoorbeeld ook klemmen om de auto hoofdsteunen, of om de paal van je montiorarm om maar iets te noemen. De tweede foto maakt duidelijk wat de mogelijkheden zijn, je kunt zelf wel verzinnen of dit uitkomst kan bieden voor jouw situatie.Deze tabletstandaard is geschikt voor vrijwel alle tablets van 8.9 t/m 10.4 inch.

€ 24.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Vogel's tablethouder Autopakket voor Tablets

Vogel's tablethouder - Autopakket voor TabletsMet de kinderen op vakantie met de auto gaat tegenwoordig vrijwel niet meer zonder tablet. De tablet is toch een uitermate handig apparaat om de kinderen gedurende lange autoritten te vermaken. Vaak is een tablet in de handen van kinderen niet altijd veilig en wanneer je de tablet met een auto hoofdsteun houder monteert is dit wel handig voor de eerste (teken) film, maar wanneer deze is afgelopen en je een 2e moet gaan zoeken, of je wilt zelf even iets opzoeken is dit bij veel systemen een heel gedoe om de tablet er weer af te krijgen, zodat je op je gemak zonder je in vreemde bochten te wringen een nieuw filmpje kan opzetten of kan opzoeken wat je wilt. Bij de Vogel's TMS 1020 Auto hoofsteun houder die onderdeel is van het Vogel's RingO systeem zijn deze problemen verleden tijd, je klikt de tablet heel eenvoudig aan de houder en haalt deze er net zo makkelijk weer af.

€ 69.99

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Vogel's TMS 1010 Muurpakket voor tablets

Je wilt graag ontspannen TV kijken in bad, maar niet in de tegels boren? Dan heb je altijd het gevaar dat de tablet in het bad valt, maar dankzij deze oplossing van Vogel's niet meer. De ontwerpers hebben een sterke en flexibele oplossing weten te maken waarbij je niet hoeft te boren! Dit pakket bestaat uit een tablet houder en twee muurbeugels, met 2 adhesieve bevestigingsschijven. Dankzij de RingO techniek kun je de tablet eenvoudig 360° draaien. De tablet houder en tablet muurbeugels zijn geschikt voor tablets van 7 t/m 12 inch tablets met een maximaal gewicht van 1kg. De afstand tot de wand is 5mm.

€ 54.45

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Vogel's TMS 1050 Dashboardpakket voor tablets

Gebruik je, je tablet ook in de auto voor navigatie en muziek? Vervelend wanneer je hem dan op de stoel naast je moet neerleggen of niet? Dankzij de Vogel's TMS 1050 Tablet dashboard houder hoeft dat nu niet meer, je kan hem net als een navigatie systeem met behulp van een zuignap op je dashboard of aan het raam bevestigen. Bang dat het niet gaat houden? Geen vrees, de ontwerpers van Vogel's zijn zeer ervaren en hebben deze tablethouder zo ontworpen dat het niet zal gebeuren, bovendien is er uiteraard uitgebreid mee getest. De tablethouder is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12 inch en 0,2 t/m 0,5 inch dik. Uiteraard is ook deze Tablethouder onderdeel van het Vogel's Ringo Systeem.

€ 39.99

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Dataflex viewmate Tablet Houder (universeel) zilver

Op een moderne werkplek kan een tablet houder bijna niet meer ontbreken. Deze Universele tablet houders houdt je tablet makkelijk op de door jou gewenste hoogte boven je werkplek. De tablet kun je dan ook heel makkelijk uitlijnen, bijvoorbeeld, met je tweede scherm.

€ 45.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product
 

Vogel's TMS 1030 Flexpakket voor Tablets

Kook je ook wel eens met een recept vanaf de tablet? Dan zal je ook bekend zijn met het feit dat de tablet nogal wat ruimte in beslag neemt op het aanrecht, waardoor het een stuk minder prettig voorbereiden is. En je bent zeker ook bekend met het fenomeen vet spetters op de tablet. Dankzij deze handige tablet muurbeugel van Vogel's wordt dit verleden tijd en kun je op een vrij aanrecht aan het werk en koken zonder dat er spetters op de tablet komen. De tablet is met deze tablet muursteun eenvoudig in de juiste stand te stellen. Dankzij het innovatieve RingO bevestigingssysteem van Vogel's klik je de tablet zo aan de tablet beugel en haal je hem er ook zo weer af. Bij geen gebruik klap je de tablet wandbeugel weer netjes in. Elke tablet van 7 t/m 12 inch (15 t/m 22cm) met een dikte van 0,2 t/m 0,5 inch (0,5 cm t/m 1,3cm) past op deze tablethouder.Dit product wordt gratis bezorgd!

€ 79.99

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Tablet en PC Beugels
Product