TV TAFELSTANDAARD TV VOET HP2DR (32 t m 65 inch)

Draaibare TV tafel standaard - een oplossing voor meerdere toepassingen! Deze TV standaard van MyWall is vrijwel identiek aan de vaste TV Tafel standaard, de MyWall HP2D.Echter met één extra functie;Dde TV standaard voorzien is van een draaiplateau. Hierdoor kun je eenvoudig de TV in elke gewenste hoe draaien. De tafel stand -standaard is geschikt voor schermen van 32 t/m 65 inch met een maximaal gewicht van 50 kg. Het VESA gatenpatroon is minimaal 75 x 75 mm tot maximaal 600 x 400mm. De totale hoogte is 697mm (incl. armen) en de admeting van de glazen voet is 650 x 370mm. Te plaat is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas.

€ 94.95

Meerinformatie

Beugels Beugels op Merk MyWall beugels
Product
 

Videoconference meubel voor dubbele display (52 55 inch)

Videoconference meubel voor dubbele display (52-55 inch)Deze videoconference meubel wordt geleverd inclusief 1 plateau voor de camera.Deze conference oplossing heeft een kast met ruimte voor een pc, mediaplayer e.d. Steeds meer wordt er gevraagd naar de Conference Cam oplossingen. Vergaderingen, werkbesprekingen, Video Presentaties, Youtube uitzendingen, zonder beeld en geluid systemen kom  je tegenwoordig ook niet ver. De hoogwaardig geselecteerde TV Standaards, Videowalls, en de Videoconference oplossingen zullen steeds meer uitgebreid worden. Wij zoeken daarom altijd naar AV resellers, Installateurs en resellers om onze speficieke produkten te promoten.

€ 1829.00

Meerinformatie

Beugels Merken Smart Metals Pro AV
Product
 

Vesa Mounting set voor de HP1D standaard

Vesa Mounting set voor de HP1D standaard

€ 47.70

Meerinformatie

Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

Speaker set standaard wit

Omschrijving: Telescopische standaard voor luidsprekerboxenBeschrijving: Hoogte: 700-1050 mmVoet: Ø 236 mmdraagt tot 2 kg u ontvangt dus 2 standaards wanneer u dit besteld.

€ 47.70

Meerinformatie

Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

SmartMetals V400 TV standaard

Smart Metals Professioneel vloerstandaard, licht van gewicht en toch zeer stabiel. Geschikt voor schermen tot 30 Kg en een gaten patroon van minimaal 200x200mm en maximaal 400x400mm. Het gewicht van het statief is slechts 21,5 Kg en speciaal ontwikkeld voor de lichtere schermen, wat de LED schermen tegenwoordig vaak ook zijn. LED schermen t/m 55 inch kan dit verrijdbare statief eenvoudig aan. Fraai van design en zeer hoog van kwaliteit, de bekabeling kan uiteraard, netjes via een klep aan de achterzijde van de pilaar naar beneden worden gebracht zodat alles netjes uit het zicht is.

€ 585.00

Meerinformatie

Beugels Merken Smart Metals Pro AV
Product
 

TV Tafelstandaard MyWall HP2B (32 55 inch)

TV Tafelstandaard, een voet geschikt voor vrijwel elke (Flatscreen) TV van 32 t/m 55 inchEen eenvoudige, maar netjes afgewerkt TV standaard voor op de tafel, TV meubel of dressoir. Met een TV beugel met minimaal VESA 100 x 100 tot maximaal VESA 400x400 mm, een draagvermogen van maximaal 40 kg en een totale breedte van 460mm is deze TV beugel geschikt voor zo goed als elke TV van 32 inch tot maximaal 50 inch. De hoogte is instelbaar van minimaal 480mm tot maximaal 650mm hoog (hart scherm). Hoever de TV dan aan de onderkant vanaf de voet komt, hangt af van de hoogte van het scherm. U kunt dit zelf berekenen, hoe leest u in de volledige omschrijving.

€ 44.95

Meerinformatie

Beugels Beugels op Merk MyWall beugels
Product
 

TV Tafelstandaard MyWall HP36 (37 70 inch)

TV voet voor TV's tot 70 inchEenvoud siert de mens, een eenvoudige maar als de TV is gemonteerd een chique ogende TV standaard. Het zijn 2 losse TV voeten die zeer eenvoudig te monteren zijn. Geschikt voor schermen van 37 t/m 70 inch. De hoogte tot een bepaald niveau zelf bepalen. De diepte van de voet is 423 mm, hetgeen betekend dat het TV meubel of dressoir bijvoorbeeld waar u de TV plaatst toch minimaal 423 mm diep moet zijn. Deze TV tafelstandaard is geschikt voor schermen van maximaal 35 Kg.Deze TV voeten zijn voorzien van schuimrubber die het krassen op het meubilair helpen voorkomen.

€ 29.95

Meerinformatie

Beugels Beugels op Merk MyWall beugels
Product
 

TV Tafelstandaard MyWall HP35 (13 37 inch)

TV voet voor TV's tot 37 inchEenvoud siert de mens, een eenvoudige maar als de TV is gemonteerd een chique ogende TV standaard. Het zijn 2 losse TV voeten die zeer eenvoudig te monteren zijn. Geschikt voor schermen van 13 t/m 37 inch. De hoogte tot een bepaald niveau zelf bepalen. De diepte van de voet is 323 mm, hetgeen betekend dat het TV meubel, balie of dressoir bijvoorbeeld waar u de TV plaatst toch minimaal 323 mm diep moet zijn. Deze TV tafelstandaard is geschikt voor schermen van maximaal 35 Kg.Deze TV voeten zijn voorzien van schuimrubber die het krassen op het meubilair helpen voorkomen.

€ 24.95

Meerinformatie

Beugels Beugels op Merk MyWall beugels
Product
 

SmartMetals TV standaard (video conferencing)

SmartMetals VideoConferencing statief-trolley t/m 65 inch incl. codec en camera plateau (economy uitvoering)Videoconferencing oplossingen van SmartMetals, betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit. Dit statief is uitgevoerd met een plateau voor een codec en een plateau voor een camera. Geschikt voor schermen tot 65 inch en kan een totaal gewicht aan van maximaal 85kg. De hoogte van het scherm is met deze TV standaard in te stellen tot maximaal 160cm (hart scherm)

€ 949.95

Meerinformatie

Beugels Merken Smart Metals Pro AV
Product
 

SmartMetals verrijdbaar Podium statief 350mm (t m 65 inch)

PodiumStatief 350 mm op wielen voor schermen t/m 65 inch, max. 65 kgEen verrijdbaar podium TV standaard, een standaard die je voornamelijk tegenkomt in het Theater of TV studio's, maar ook prima ingezet kan worden bij podium presentaties of op de beurs. Het scherm staat eigenlijk altijd in een hoek omhoog. De hoogte van het scherm is bij dit podiumstatief 533mm (hart scherm). Je kunt het scherm kantelen in een hoek van +35° tot +55°.  Dit podiumstatief kan een gewicht dragen van maximaal 65kg en is geschikt voor schermen tot 65 inch.Dit podiumstatief wordt geleverd exclusief TV bracket, deze dient los besteld te worden. Rede hiervoor is dat elke TV of monitor een ander gatenpatroon heeft. Doordat de TV bracket er los bij gekozen kan worden, is het podiumstatief universeel en voor elke TV of monitor te gebruiken. De bijpassende TV beugels voor deze podiumstandaard zijn de SmartMetals Professionele Muurbeugel S1000 en de SmartMetals Professionele Muurbeugel S2000

€ 674.95

Meerinformatie

Beugels Merken Smart Metals Pro AV
Product
 

TV Standaard wielenset MyWall HP1D, HP1C en de HP100

Wielen set van 4 wielen - 2 met remsysteem, 2 onder remsysteemDeze wielenset is geschikt voor de MyWall LCD TV Standaard - HP1D (hoogte 120-180cm) en de MyWall LCD TV Standaard - HP1C (hoogte 73-120cm). Zijn de wieltjes in de loop van tijd stroef geworden, dan kun je deze eenvoudig vervangen met deze wielenset.

€ 34.94

Meerinformatie

Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

AV Plateau voor TV Standaard HP 1 C en HP 1 D

AV-Plateau voor TV standaard HP 1 D of HP 1 CWil je meer dan één plankje bij de HP 1 D. Bijvoorbeeld omdat je kort onder het scherm een camera wilt zetten en daaronder een laptop of mini PC? Dat kan, je kunt het aantal plateau's tot maximaal 3 uitbreiden. Ze zijn op elke gewenste hoogte in te stellen op de pilaar van de TV standaard.Afmetingen: 420 x 350 mmDraagvermogen: 5 Kg

€ 39.95

Meerinformatie

Beugels Merken MyWall beugels
Product