MyWall Design Speakerstandaard HS19 voor Sonos (set van 2 stuks)

MyWall Sonos Speakerstand- Luxe design geschikt voor Sonos One, One SL en Play:1 - Set van 2 stuks in één verpakking Een luxe speakerstandaard met een zeer elegante uitstraling. Met een hardhouten kolom met een walnoot kleur en een mat zwarte voet en zwarte speakerhouder, intergreert deze fraaie Sonos speaker standaard in vrijwel elke ruimte. De afmetingen van deze Sonos standaard is 288 x 288 x 793 mm. Dus de speaker zal op ongeveer 80 cm hoogte komen. In veel gevallen ligt dit op ongeveer oor hoogte en daardoor sowieso ideaal voor achterspeakers, maar ook prima te gebruiken om naast de TV te plaatsen.

€ 99.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

MyWall Design Speakerstandaard HS20 (set van 2 stuks)

MyWall Speakerstand- Luxe design - Set van 2 stuks in één verpakking Een luxe speakerstandaard met een zeer elegante uitstraling. Met een hardhouten kolom met een walnoot kleur en een mat zwarte voet en zwarte speakerhouder, integreert deze fraaie speakerstandaard in vrijwel elke ruimte. De afmetingen van deze standaard is 338 x 338 x 781 mm. Dus de speaker zal op ongeveer 80 cm hoogte komen. In veel gevallen ligt dit op ongeveer oor hoogte en daardoor sowieso ideaal voor achter speakers, maar ook prima te gebruiken om naast de TV te plaatsen.Het oppervlakte waar je de speaker op zet, is 200 x 200 mm groot en voorzien van een adhesief schuimkussen, waarmee krassen en schuiven wordt voorkomen. Het schuimkussen zal de speaker goed op zijn plaats houden en de tonen goed in balans.

€ 99.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

Sonos Standaard voor Play 3 Wit (per stuk)

Statief voor Sonos Play:3 - op de ideale luisterhoogte en bekabeling door de buisDeze speakerstandaard is geschikt voor de Sonos Play:3 en ideaal wanneer je een surroundsound opstelling heb waarbij de Sonos Play:3 speaker als achterluidspreker wordt gebruikt. Dankzij een strakke vormgeving past deze speakerstandaard in elke woonomgeving. De bekabeling kan netjes door de buis en je kunt de speaker zowel horizontaal als verticaal bevestigen. De hoogte is zo gemaakt dat de center van de speaker op de ideale luisterhoogte van +/- 80cm zal komen. Deze speakerstandaard is leverbaar in het zwart en in het wit.

€ 74.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product