Universele Soundbar houder 55'' 110'

Universele Soundbar houder 55''-110'' M Universele soundbarbevestiging voor schermen van 55 tot 110'', VESA tot 600x400 mmWanneer je je tv van links naar rechts draait, draait je soundbar met het tv-scherm mee.Deze geweldige ruimtebesparende oplossing is eenvoudig te installeren en vereist geen extra boren. Het universele ontwerp past op de meeste soundbars tot 10kg. Met zijn ingenieuze ontwerp kan het gemakkelijk in hoogte worden aangepast om de luidspreker ten opzichte van het scherm hoger of lager te zetten. Met veel aandacht voor detail en een zware stalen constructie is het zeer sterk en stevig. De M Universal Soundbar Mount is speciaal gemaakt voor draaibare flatscreen-tv. De soundbar is hierdoor altijd naar je toe gericht zodat beeld en geluid en beeld altijd van dezelfde kant komen. Om je soundbar gelijk te houden met je flatscreen-tv, kunnen de hoogte en diepte van de Soundbar-steun worden aangepast aan verschillende maten en vormen van soundbars.De metalen afwerking voegt een stijlvol accent toe aan de beugel van de soundbar en kan worden gebruikt met vrijwel elke tv-muurbeugel.''

€ 59.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

Soundbar Beugel MyWall Universele HZ11

Universele Soundbar beugel voor aan de wand of aan de TV beugelDeze universele Soundbar beugels is ontworpen om je speakers op een simpele manier netjes naast je TV te hangen, het valt onder de noemer soundbar beugel, maar eigenlijk kun je er helemaal geen soundbar aan ophangen. Je kunt alleen de speakers van je naast je TV hangen, zodat je wel het effect van een Soundbar kan creeëren. Deze speakerbeugel kan een gewicht dragen van maximaal 5kg en is in breedte verstelbaar van 960 t/m 1640mm.

€ 19.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

MyWall Universele Soundbar Beugel HZ10

MyWall Universele soundbar beugel - Hang je soundbar onder de TV!Met deze universele soundbar beugel hang je elke soundbar eenvoudig onder vrijwel elke TV. Dankzij de hoogte verstelling die deze beugel heeft (227 - 389mm) en een breedte van 670mm is, kun je eenvoudig de soundbar ophangen aan de beugel van je TV. Ideaal voor bij draai  -en kantelbare beugels. Op de afbeeldingen is goed te zien hoe de beugel gemonteerd kan worden.

€ 24.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

MyWall Universele Soundbar Beugel HZ12

Universele Soundbar bracket - Hang je soundbar onder de TV!Een zeer populaire soundbar beugel die qua installatie gemak, eenvoud en prijs de kroon spant. Het zijn 2 losse beugeltjes die bij elkaar 15kg kunnen dragen en een afmeting hebben van 470 x 230mm. Je hangt de beugel aan de VESA gaten van de TV en de soundbar bevestig je vervolgens aan het andere deel van de soundbar beugel. Je kunt deze soundbar beugel gebruiken met of zonder TV muurbeugel.

€ 19.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product
 

Universele Speaker Muur of TV beugel HZ13

Universele beugel voor speakers aan de wand of TV- Geschikt voor montage aan de wand of aan de TV beugel, uitschuifbaar van 940 t/m 1550mm breedteEen zeer handige en universele Speakerbeugel beugel die je aan de muur kunt monteren of op je TV kunt monteren. Zo kun je de speakers netjes naast je TV monteren of aan de TV direct, of aan de wand, wanneer de TV op de muur is bevestigd. De speakers kunnen bij elkaar max.10 kg zijn.

€ 29.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Speaker
Product