Dataflex ViewLite Notebook Arm Zwart

Dataflex ViewLite Notebook Arm - Samengesteld uit een notebookhouder en een monitorarmOm het zo makkelijk mogelijk te maken voor u hebben wij dit product alvast voor u samengesteld, zoals hij op de afbeelding staat krijgt u dit product geleverd. Een extra voordeel, mocht je er uiteindelijk een monitor aan willen bevestigen in plaats van een laptop, dan is dit in een handomdraai gebeurd. Daarbij kun je deze monitorarm ook nog eenvoudig uitbreiden met een extra arm waar je dan weer een monitor aan kunt bevestigen. Zodat je een laptop en een monitor op deze bureausteun heb bevestigt.

€ 239.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Monitorsteun met Gasveer BRC91145 (10 32 inch)

Monitorarm met Gasveer verstellingEen zeer flexibele en fraaie monitorarm met een ongekende prijskwaliteit verhouding. Deze monitor is de ideale monitorarm voor een flexibele werkplek, met een eenvoudige hoogte en diepte verstelling heeft elke gebruiker het scherm met één vinger zo op de ideale positie ingesteld. De monitorarm is geschikt voor monitoren tot maximaal 32 inch en kan een gewicht van maximaal 9 kg dragen. Hij is voorzien van 3 draaipunten en daarmee kun je dus alle kanten op. De hoogte verstelling is eenvoudig met de gasveer, je kunt het hart van het scherm instellen tussen een hoogte van minimaal 170 tot maximaal 505 mm.

€ 79.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Addit Bento® monitorverhoger 113

Addit Bento® monitorverhoger 110Deze monitorverhoger van de Addit Bento lijn, is geschikt voor monitoren tot 20KG is gemaakt van stevig staat en heeft een duurzame, matte poedercoating.De afmetingen zijn (b x d x h): 382 x 260 x 110 mmDe schoonheid van een simpel, maar effectief ontwerp: de Addit Bento® monitorverhoger helpt uw houding te verbeteren doordat uw monitor op ooghoogte komt te staan. De rubberen pootjes zorgen ervoor dat uw monitor volledig stabiel staat en uw bureau krasvrij blijft. Vormgegeven door Robert Bronwasser. • Geschikt voor monitors tot 20 kg • Gemaakt van stevig staal met een duurzame, matte poedercoating • Werkt geweldig in combinatie met de Addit Bento® ergonomische toolbox • Vaste hoogte • Afmetingen (b x d x h): 382 x 260 x 110 mm

€ 48.28

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

bureausteun met 3 draaipunten FPMA D930 (10 30 Inch)

De NewStar FPMA-D930 een bureausteun met 3 draaipunten waardoor de beugel voor vrijwel iedereen in de juiste ergonomische stand gezet kan worden. Ideaal om nek -en rugklachten te voorkomen, bovendien zorgt het meer ruimte op je bureau. Een combinatie van deze factoren zorgt voor meer effectiviteit in het werk. Deze monitor arm is geschikt voor monitoren tot 30 inch met een maximaal gewicht van 10 kg. De diepte kan versteld worden van 19 tot 62 cm en de hoogte kan van 0 tot 50cm hoogte worden ingesteld. Het scherm kan 180° worden gekanteld, 260° zwenken en 270° roteren.

€ 139.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

M Easy Stand Desktop Zit Sta werkplek (13 30 inch) Zilvergrijs

Multibracket Zit Sta werkplekZonder twijfel een van de meest fraaie oplossingen om van je huidige zit werkplek in een handomdraai een sta-werkplek te maken. Met behulp van deze unieke Easy Stand Desktop die zowel in het wit, zwart als het zilver leverbaar is. Zie het filmpje onder het tabblad video's en het zegt genoeg. De bekabeling kan netjes door de buis worden weggewerkt. Dankzij een slim ontwerp is het geheel zeer stabiel bij zowel het zitten, staan als veranderen van zit naar sta werkplek.Geschikkt voor schermen tot max. 30 inch en maximaal 7,5 Kg.

€ 459.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Ewent Monitor Bureausteun (10 27 inch)

Ewent Monitor Bureausteun tot 27 inch, 8 kg.Een eenvoudige, zeer betaalbare monitorsteun geschikt voor monitoren tot 27 inch met een gewicht van maximaal 8 Kg. De monitor is eenvoudig, zonder gereedschap in hoogte te verstellen tot een hoogte van maximaal 45 cm. Ook de diepte is te verstellen tussen de 20 en 44 cm. Naast de eenvoudige diepte en hoogte verstelling, kun je het scherm ook met één handbeweging kantelen, zwenken en roteren. De monitorarm van Ewent wordt geleverd met bladklem en bladdoorvoer.

€ 35.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex Viewgo monitor arm Desk 123 zwart

Monitor arm Dataflex Viewgo 120 / 122 / 123Een supersterke monitorarm met een fraai design en een zeer aantrekkelijke prijs voor een beugel met deze mogelijkheden. Een monitorarm die eenvoudig in diepte te verstellen is en de hoogte ook vrij eenvoudig instelbaar. Een speels en fraai ontwerp, waarbij de bekabeling netjes via de armen naar het bureau kunnen worden gebracht. Goed voor schermen met een maximale monitor hoogte van 900mm, grof gezegd schermen tot 32 inch met een maximaal gewicht van 8 Kg en een VESA gatenpatroon van minimaal 75 x 75 mm tot maximaal 100 x 100 mm.

€ 79.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Monitorstand 502

Deze monitorstandaard van Dataflex is leverbaar in 3 kleuren en is een monitor standaard waarmee je eenvoudig de juiste ergonomische houding vind. De monitor is in in hoogte verstelbaar van 24 tot 39cm en kan kantelen, draaien en roteren. Deze bureau standaard is geschikt voor schermen van maximaal 30 inch en tot 15 Kg.

€ 79.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dual Monitor wandbeugel NewStar (10 27 inch)

NewStar FPMA-W960D een unieke TV muurbeugel voor 2 monitoren tot maximaal 27 inch van max. 6 kg per schermDeze NewStar muurbeugel is uniek in zijn soort. Geschikt voor montage aan de wand en voor 2 monitoren tot maximaal 27 inch. Ideaal voor situaties waarbij je wel 2 monitoren op je werkplek wilt hebben, maar deze niet aan het bureau met een monitorarm kunt plaatsen. Natuurlijk kun je met deze beugel de schermen kantelen, draaien, roteren en heb je zoals op alle producten van NewStar ook nog eens 5 jaar garantie.

€ 107.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

NewStar flatscreen bureausteun monitorarm NM D135BLACK

Monitorarm Bureausteun Neomounts NM-D135 geschikt voor Flatscreens tot 30 inch met een max. gewicht van 8kgEen eer stabiele en flexibele monitorarm die zeer eenvoudig in diepte verstelbaar is. De monitorbeugel wordt geleverd inclusief bladklem en bladdoorvoer montage systeem. De lengte van de arm is van 4 tot maximaal 43 cm vanaf de paal waarbij de hoogte ingesteld kan worden van 0 tot maximaal 40 cm. Zo ben je dus verzekerd dat het scherm altijd in een ideale postie ingesteld kan worden om een optimale werkhouding te creëren.

€ 84.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewLite Monitoram 10. (10 32 inch)

Dataflex ViewLite Monitorarm - Bureau 10Een zeer compacte monitor arm toch wel met aardig wat mogelijkheden. Deze monitorarm wordt geleverd met zowel een bureaudoorvoer en een bladklem,Je kunt het scherm +65°/-65° kantelen, al zal uiteraard daarbij de paal wel in de weg zitten.  Daarnaast is het scherm tot 360° te draaien en 360°  roteren. De afstand tot de paal is verder een vaste afstand, Dat maakt deze monitorsteun ideaal voor werkplekken waar diepte verstelling niet nodig is. . De hoogte is traploos te verstellen over 35cm. Deze monitor beugel is geschikt voor schermen van 10 tot 32 inch met een maximaal gewicht van 8kg. De bekabeling kan door de buis naar beneden worden gebracht, wanneer je kiest voor een bladdoorvoer, kan de bekabeling door de paal naar de onderkant van het bureau. Zo is alles netjes uit zicht weggewerkt.Deze monitorarm is zowel in het zwart, als zilvergrijs leverbaar.Afmetingen MonitorMaximaal Draagvermogen: 8 kg.Maximale hoogte scherm 816mm. Maximale Breedte (niet van belang)

€ 129.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Addit monitorverhoger verstelbaar 550

Nek -of rugklachten? Een monitor stand of een bureau monitor arm kunnen de kans op deze problemen voorkomen. Dit is een Acryl monitor verhogen ie in 5 stappen van 15mm in hoogte verstelbaar is van 70 tot 130mm. Voor elke gebruiker snel en eenvoudig op de juiste hoogte is in te stellen. Geschikt voor monitoren tot 15kg. Gemaakt van 5mm dik acryl dat een zeer stevig en helder materiaal is. Een ergnomisch verantwoorde oplossing die niet alleen ruimte creëert op het bureau, maar dankzij zijn glasheldere transparante kleur ook niet opvalt. De afmeting van deze monitor stand is (bxdxh) 320 x 256 x 107/130 mm

€ 59.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Monitor bureau standaard FPMA D850BLACK (10 27 inch)

Newstar flatscreen bureausteun. Maximale gewichtscapaciteit: 10 kg, Minimumafmetingen schermcompatibiliteit: 25,4 cm (10"), Maximumafmetingen schermcompatibiliteit: 68,6 cm (27"), Montage interface compatibiliteit (min): 75 x 75 mm, Montage interface compatibiliteit (max): 100 x 100 mm. In hoogte verstelbaar, Hoek schuine stand bereik: 0 - 30°. Kleur van het product: Zwar

€ 47.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Wandbeugel voor een laptop, TV of ander apparaat

TV Wandbeugel voor een "ouderwetse" beeldbuis TV of andere apparatenOfficieel gemaakt voor de beeldbuis TV's, maar tegenwoordig meer dienst doende als een wandbeugel voor een DvD speler, Laptop, Speaker of andere apparaten. De afmeting van het plateau is 373 x 297 mm (B x D) en draagvermogen van maximaal 35 Kg, waardoor het uitermate stevig is. Je kunt het plateau volledig van links naar rechts draaien en naar voren en naar achter kantelen +/-10°.

€ 29.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Monitor arm met gasveer Mywall HL16 (13 27 inch)

MyWall monitor arm, Full motion monitorarm met gasveer voor LCD scherm displays, van 13 inch tot 27 inch (33-69cm)Een zeer flexibele arm met een gasveer voor een extreem scherpe prijs, waar nog eens 20 jaar garantie op gegeven wordt ook. Dit is gedaan om je te overtuigen dat de kwaliteit gewoon meer dan voldoende is. Geschikt voor schermen tussen de 2.0 en de 6.5 Kg van maximaal 27 inch. De bekabeling kan grotendeels gewoon door de arm.Je kunt het scherm na montage eenvoudig draaien, kantelen en roteren en dankzij de gasveer dus in hoogte verstellen. Zo kun je als gebruiker zeer snel en eenvoudig de ideale werkpositie vinden.

€ 44.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex Addit toetsenbord muisplatform

Addit Dataflex toetsenbord en muisplatform, verstelbaar (zwart)Dit platform voor een toetsenbord en muis is ideaal om de voor jou of voor je personeel zo een ergonomisch optimale werkplek te maken. Er zit een zacht pols steun in geintegreerd, en je kunt het platform makkelijk onder je bureau schuiven (tot 365mm). De meeste toetsenborden zijn hiervoor geschikt, en het stellen gaat erg handig.

€ 145.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewLite Plus Monitorarm 623 (10 27 inch)

Bureausteun met dynamische hoogte verstelling over 240mm Deze Dataflex ViewLite Plus monitor arm 622 is een vrij unieke beugel die zeer veel mogelijkheden biedt. Ideaal voor flexwerplekken of ruimtes waar in teamverband wordt gewerkt. Geschikt voor schermen tot 24 inch tot maximaal 7kg, voorzien van en dynamische hoogte verstelling over 240mm, traploze diepte verstelling van 543mm. Daarnaast kan het scherm 360° draaien, +90°/55° kantelen en 360° roteren. Geleverd met een bureauklem en een bladdoorvoer systeem, die keuze kan later worden bepaald.

€ 239.96

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Bureausteun Monitorarm Newstar FPMA D1330Silver

Deze monitor arm / bureausteun van Newstar heeft 3 draaipunten. en is te bevestigen aan het bureau met een klem of via bladdoorvoer. Het instellen werkt eenvoudig, en je kunt de monitor-arm makkelijk in hoogte en diepte verstellen. Het draaien, kantelen en zwenken werkt goed dankzij de 3 draaipunten. Vooral goed natuurlijk om te zorgen voor een zo optimaal mogelijke werkhouding.De bureausteun is geschikt voor schermen tm 30inch met VESA maten van 75x75mm of 100x100mm

€ 89.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewMate Monitorarm 662 (10 32 Inch)

Bureau Monitorarm met stijl en kwaliteit!Deze monitorarm uit de ViewMate Style serie is net als alle andere producten uit de serie van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Goed voor schermen van 10 tot 32 inch tot een gewicht van 15kg. Snel en eenvoudig in hoogte verstelbaar van 155 t/m 430mm jart scherm en een diepte verstelling van maar liefst 480mm. Deze bureausteun wordt geleverd met een bladdoorvoer en een bladklem. De wijze van monteren is dus volledig uw keuze. De bekabeling kan met behulp van de kabelklemmen netjes langs de arm naar de paal worden gebracht.Let op: Op deze monitorarm kun je een scherm hangen met een maximale hoogte van 820mm. De breedte is verder niet van belang. Dit komt in de meeste gevallen neer op een scherm van max. 32 inch, afhankelijk van de rand rondom het beeldscherm

€ 119.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Monitorstand 500 502 503 (10 32 inch)

Deze monitorstandaard van Dataflex is leverbaar in 3 kleuren en is een monitor standaard waarmee je eenvoudig de juiste ergonomische houding vind. De monitor is in in hoogte verstelbaar van 24 tot 39cm en kan kantelen, draaien en roteren. Deze bureau standaard is geschikt voor schermen van maximaal 32 inch en tot 15 Kg.Let op: De hoogte van het scherm mag niet hoger zijn dan 780mm, de breedte maakt in dit geval niet uit. Uiteraard dienen bij de grotere schermen, wel het gatenpatroon overeen te komen. Anders zal er een VESA adapterplaat gebruikt moeten worden

€ 72.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Bureau standaard voor 2 schermen FPMA D700DD

Met deze bureaustandaard van NewStar kan je 2 schermen van 19 tot 27 inch met een maximaal totaal gewicht van 17 Kg netjes op je bureau neerzetten. Daarnaast wordt er ook nog een grommet meegeleverd waarmee je de beugel in het bureau kunt plaatsen. De monitoren zijn eenvoudig in hoogte, diepte en breedte te verstellen.

€ 174.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Bureau Monitor Arm Viewmate plus bureau 832

Viewmate plus monitorarm - bureau 832- Makkelijk verstelbaar Deze nieuwe monitor arm van de Viewmate Plus serie van Dataflex is speciaal gemaakt om vaak te verstellen. Iedereen kan deze monitor arm met gemak verstellen. In een handomdraai heb je jouw scherm zo omhoog en omlaag. De bureau monitor arm wordt geleverd inclusief kabelmanagement systeem, zodat de kabels niet zichtbaar zijn en netjes zelf verwerkt kunnen worden in de onderhoudsvrije robuuste stalen constructie.Ergonomisch, gebruikersvriendelijke topkwaliteit monitor arm, bureau 832. De enige kleur is momenteel de zilveren kleur.Bijna elke monitor past op deze robuuste, mooie design monitor arm. Braca Europe is al jaren leverancier van dit gerennomeerde merk, en heeft voor nagenoeg elke situatie een mooie oplossing. Deze bureau arm kan max 8KG dragen.

€ 169.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

M Easy Stand Desktop Zit Sta werkplek (13 30 inch) Wit

Multibracket Zit Sta werkplekZonder twijfel een van de meest fraaie oplossingen om van je huidige zit werkplek in een handomdraai een sta-werkplek te maken. Met behulp van deze unieke Easy Stand Desktop die zowel in het wit, zwart als het zilver leverbaar is. Zie het filmpje onder het tabblad video's en het zegt genoeg. De bekabeling kan netjes door de buis worden weggewerkt. Dankzij een slim ontwerp is het geheel zeer stabiel bij zowel het zitten, staan als veranderen van zit naar sta werkplek.Geschikt voor schermen tot max. 30 inch en maximaal 7,5 Kg.

€ 459.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Dataflex ViewLite Notebook Arm

Dataflex ViewLite Notebook Arm - Samengesteld uit een notebookhouder en een monitorarmOm het zo makkelijk mogelijk te maken voor u hebben wij dit product alvast voor u samengesteld, zoals hij op de afbeelding staat krijgt u dit product geleverd. Een extra voordeel, mocht je er uiteindelijk een monitor aan willen bevestigen in plaats van een laptop, dan is dit in een handomdraai gebeurd. Daarbij kun je deze monitorarm ook nog eenvoudig uitbreiden met een extra arm waar je dan weer een monitor aan kunt bevestigen. Zodat je een laptop en een monitor op deze bureausteun heb bevestigt.

€ 249.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Monitor Bureausteun FPMA D875BLACK (10 27 inch)

NewStar bureau voet zwart.Deze monitor standaard voor op je bureau is te roteren, kantelen en zwenken.

€ 66.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product