Addit beamerbevestiging 582

Met zijn vrij verstelbare beugels maakt deze beamer- bevestiging vrijwel alle beamers of projectoren aan een plafond vast. U kunt deze samenstellen als een in de hoogte verstelbare variatie of een variatie met vaste hoogte, zodat deze vrijwel overal gemonteerd kan worden. Meerdere verbinding- en draaipunten op beide variaties maken een nauwkeurige verstelling mogelijk.

€ 95.59

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Beamer Beugels
Product
 

MyWall Beamer plafondbeugel H162 Wit

BeamerplafondbeugelEen korte en eenvoudig te installeren beamer plafondbeugel met een afstand van 14.5 of 21.0 cm vanaf het palfond een draagvermogen van 10 Kg. De spanwijdte van de armpjes is maximaal 32 mm, dit betekend dat de beugel geschikt is voor alle beamers waarbij de afstanden van de ophanggaten aan de onderzijde van de beamer niet meer dan 32mm uit elkaar zitten. De kabels kunnen netjes door de buis worden weggewerkt en de beugel is leverbaar in het zilvergrijs of wit.

€ 34.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Beamer Beugels
Product
 

MyWall Beamer plafondbeugel H162 Zilvergrijs

Een korte en eenvoudig te installeren beamer plafondbeugel met een afstand van 14.5 of 21.0 cm vanaf het palfond een draagvermogen van 10 Kg. De spanwijdte van de armpjes is maximaal 32 mm, dit betekend dat de beugel geschikt is voor alle beamers waarbij de afstanden van de ophanggaten aan de onderzijde van de beamer niet meer dan 32mm uit elkaar zitten. De kabels kunnen netjes door de buis worden weggewerkt en de beugel is leverbaar in het zilvergrijs of wit.

€ 34.94

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Beamer Beugels
Product
 

MyWall Beamer plafondbeugel H162 (13 of 20 cm)

Beamer plafondbeugel voor beamers van max. 10kg, afstand van het plafond 13 of 20 cm.Korte en eenvoudig te installeren projectorbeugel, zeer scherp in prijs en de laatste modellen. Op = Op. Profiteer nu van de extra lage prijs. De beugel wordt geleverd met 2 tussenstukken. Een buis van waarmee de gehele lengte 13cm wordt of een buis waar de gehele lengte 20cm mee wordt. De spanwijdte van de "spin" is maximaal 320mm en het draagvermogen 10kg. Hiermee is deze projectorbeugel geschikt voor de meeste kleinere projectoren.

€ 24.95

Meerinformatie

Beugels Beugels en meer Beamer Beugels
Product