Fibaro Radiator thermostaatknop Starter set Apple HomeKit

De meest intelligente thermostaat Ooit. Een spectaculair scala aan mogelijkheden Zie hoe ongelooflijk eenvoudig en efficiënt verwarmingsbeheer kan zijn. Je kunt de FIBARO-warmtecontroller op een willekeurig aantal radiatoren installeren en zij zullen met elkaar samenwerken om de optimale temperatuur te leveren. Geen enkele andere regelaar biedt een dergelijk niveau aan verwarmingscomfort en zoveel verschillende mogelijkheden. Waar je ook bent, gebruik je hand, stem of de mobiele app om nauwkeurige controle te hebben over de verwarming in elke kamer in je huis. De FIBARO-warmtegeleider is een intelligente radiator-thermostaatkop die de temperatuur in de kamer regelt, met behulp van de ingebouwde en extra sensor. warmteniveau regel afhankelijk je individuele voorkeuren. FIBARO-temperatuursensor is een extra, draadloze temperatuursensor. Door het overal te plaatsen waar je maar wilt, zorg je voor de perfecte temperatuur, precies waar je maar wilt. Het kan dienen als een referentiepunt voor maximaal drie radiator-thermostaatkoppen tegelijk. Energie en geld besparen Vertrouw op de FIBARO-warmtebeheersingssystemen om je gezinsbudget te sparen en zorg te dragen voor het milieu. Werkt met 98% van radiatortypes De radiatorknop werkt met de meest populaire soorten radiatorkranen. Dankzij de speciale adapters die binnen de set vallen, kan deze worden gemonteerd op 98% van de radiatoren die op de markt verkrijgbaar zijn. Eenvoudige installatie Het instellen van de FIBARO-warmtecontroller vereist geen professionele hulpmiddelen en duurt minder dan een minuut. De mobiele app leidt je door de basisconfiguratie en geavanceerde opties zijn beschikbaar via het configuratiescherm van het FIBARO-systeem. Je kunt het smart-apparaat zelf koppelen of een professionele installateur van het FIBARO-partnernetwerk om hulp vragen. Het is altijd klaar voor je stemcommando Als je geen zin heb om op te staan van de bank of zelfs maar naar je telefoon te gaan, kan je de temperatuur regelen met spraakopdrachten. Deze handige functie is beschikbaar binnen het FIBARO-systeem en op het Apple HomeKit-platform via verschillende spraakinterfaces. Waar je ook bent Wil je thuiskomen in een warme omgeving. Door de FIBARO-app te gebruiken, kan je op afstand een hogere temperatuur instellen en worden begroet door een gezellig huis wanneer je thuis komt. Kinderbeveiliging Als de radiator-thermostaatkop zich in de kinderkamer bevindt of waar een kind het kan zien, kan je het beveiligen tegen het per ongeluk veranderen van de instellingen. Schakel de lokale beveiligingsmodus in, waardoor handmatige bediening wordt uitgeschakeld en je kleine ontdekkingsreizigers kunnen spelen met een glimlach op jou gezicht.

€ 94.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Tado° Radiator Quattro pack

Radiator Quattro pack De Slimme Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.  Als je al een Slimme Radiatorknop - Startkerskit of een Slimme Thermostaat - Starterskit van een versie (V2/V3/V3+) hebt, dan kan je deze aanvullen met additionele Slimme Radiatorknoppen om onafhankelijk meerdere radiatoren aan te kunnen sturen. Opstelling De Slimme Radiatorknop bij jou thuis De Slimme Radiatorknop - Starterskit dient als basis van jouw setup, omdat die de Internetbridge voor de verbinding met het internet bevat. Additionele Slimme Radiatorknoppen functioneren met alle Starterskits versies (V2/V3/V3+). Eigenschappen Ideaal bij blok- en stadsverwarming Stuur je radiatoren op intelligente wijze aan als je geen directe toegang tot de verwarmingsketel hebt, zoals dit het geval is bij blok- en stadsverwarming. Meer comfort Rust zoveel radiatoren als je wilt uit met Slimme Radiatorknoppen om een maximaal niveau van comfort te bereiken. Overzicht in één app Beheer alle verwarmingszones via één app en werp op elk gewenst moment een blik op de instellingen.  Compatibiliteit De Slimme Radiatorknop is een aanvulling op de Slimme Radiatorknop - Starterskit of op de Slimme Thermostaat - Starterskit Slimme Radiatorknoppen Stuur de individuele radiatoren in je woning aan als je blok- of stadsverwarming hebt. Slimme Thermostaat + Slimme Radiatorknoppen Als je over je eigen ketel beschikt, dan kun je die, naast de individuele radiatoren, centraal aansturen om nog meer te besparen. Installatie Doe-het-zelf-installatie Je kunt de Slimme Radiatorknop - Starterskit gemakkelijk zelf installeren. Je schroeft simpelweg je oude radiatorknop van de radiator. Met behulp van de meegeleverde adapter schroef je vervolgens de Slimme Radiatorknop erop. Wees gerust: tijdens de installatie kan er geen water lekken.

€ 261.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Tado° Additionele Slimme Thermostaat

Tado° Additionele Slimme thermostaat Woningen met meerdere zones Indien in uw woning meerdere thermostaten aanwezig zijn of indien er meerdere verwarming zones zijn die u afzonderlijk zou willen bedienen, kunt u aan de slag met de tado° Slimme Thermostaat Starters Kit (inclusief tado ° Bridge) en voor iedere aparte zone een tado° Additionele slimme thermostaat toevoegen. Via de tado ° app heeft u toegang tot de verschillende zones en kunt u deze individueel bedienen. Vloerverwarming Indien u vloerverwarming heeft, functioneert iedere ruimte als een aparte zone. Iedere ruimte heeft een eigen eenvoudige thermostaat die aangesloten is op het overeenkomstige vloerverwarmings-circuit. U kunt op een eenvoudige manier iedere thermostaat van de vloerverwarming vervangen door een tado° Additionele Slimme Thermostaat. tado° leert de speciale karakteristieken van uw vloerverwarming snel kennen en gebruikt tevens de weersvoorspelling en thermische eigenschappen van uw woning om de gewenste temperatuur optimaal voor energiebesparing in te stellen. Geniet van de eenvoudige bediening per ruimte en bedien uw instellingen via de tado ° app.

€ 134.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell slimme thermostaat Lyric T6R (Draadloos)

Deze mobiele, losstaande thermostaat kan perfect gebruikt worden op platte oppervlakken. De T6R communiceert draadloos met de ketelmodule (meegeleverd) — het enige wat hij nodig heeft, is stroom. Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Een periode waarin we het weg- en luchtverkeer veiliger hebben gemaakt en meehielpen een man op de maan te zetten. Ook vandaag de dag kan je vertrouwen op de innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om energie te besparen en jouw huis slimmer maakt. Zodat je de controle kunt nemen over jouw wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent. Maak thuiskomen comfortabel De T6 past zich aan jouw lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing). Met deze functie kunt u energie besparen omdat de thermostaat weet wanneer u afwezig bent en wanneer u weer onderweg naar huis bent. Zo weet u zeker dat uw huis bij binnenkomst aangenaam verwarmd is. De geofencing functie garandeert gemoedsrust en optimaal wooncomfort. Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen. Houd contact met thuis De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst. Neem de controle met de Honeywell Home App Op het strand. In de lucht. Aan jouw bureau. Wees gerust wetende dat je jouw T6 Slimme Thermostaat eenvoudig en gemakkelijk kunt bedienen - overal, op elk moment. Om snel aan de slag te gaan, leidt de Honeywell Home app je stap-voor-stap door het eenvoudige installatieproces. Geschikt voor Android en iOS, de app stelt je in staat jouw T6 Slimme Thermostaat snel en eenvoudig te regelen, zodat je altijd de controle hebt over jouw comfort thuis. Link meerdere smartphones en tablets met jouw thermostaat voor het hele gezin. Slimme functies Honeywell Home weet hoe lang het duurt om jouw huis op de juiste temperatuur te krijgen, zonder giswerk en dat bespaart geld op jouw energierekening. Vraag om 21 graden om 7 uur, geen probleem, de T6/T6R regelt het, ongeacht de buitentemperatuur. De intelligente comfortregeling helpt de gewenste temperatuur te behouden wanneer je dat nodig hebt. Zodat jouw huis altijd comfortabel en aangenaam is, ongeacht het weer.

€ 209.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell Connected Thermostaat Pacl

Zonder enige bedrading tussen je verwarmingsketel en thermostaat, kunt u de thermostaat op elke plek in huis plaatsen, zonder hak- en breekwerk.   Meer controle - op afstand te bedienen via de app! Vroeger moest je eerst naar huis voordat u de verwarming aan kon zetten. Tegenwoordig stel je het wooncomfort gewoon in via je smartphone! De Round Connected van Honeywell is namelijk te bedienen met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app. Een gratis app voor smartphone of tablet waar geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Hiermee kan je de verwarming op elke willekeurige locatie op afstand bedienen. Vanaf het werk, vanuit de auto of vanaf het vakantieadres. Voortaan krijg je bij thuiskomst altijd een warm welkom. Minder energie - de slimste manier om snel te besparen!  Wist je dat tot 66% van de gemiddelde energierekening uit verwarmingskosten bestaat? Honeywell helpt! Door met de Round Connected energiebewuster te stoken en de energiebesparende functies consequent toe te passen, kan een huishouden tot wel 22% op deze kostenpost besparen. Gewoonweg door alleen te verwarmen wanneer dat nodig is. Ook de Total Connect Comfort- app levert hier een behoorlijke bijdrage aan. Je kan immers nooit meer vergeten de verwarming uit te zetten.

€ 179.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Netatmo Additionele Slimme Radiatorknop

Netatmo Additionele Intelligente Radiatorkraan Bespaar gemiddeld 37% energie met het verwarmen van je woning en verklein je ecologische voetafdruk met de Netatmo intelligente radiatorkraan. Met deze slimme radiatorkraan bedien je de temperatuur in je huis centraal vanaf je smartphone. Stel per ruimte de temperatuur in, vanuit je bed of vanaf waar ook ter wereld. Zo stel je heel gemakkelijk de verwarming in voor je thuiskomst van vakantie. Dankzij de nachtmodus bespaar je ook energie wanneer je slaapt. Slaapkamers blijven dan verwarmd, terwijl in de rest van het huis de temperatuur verlaagd wordt. De Netatmo intelligente radiatorkraan analyseert de omgeving realtime en stemt de verwarming in de ruimte af op de hoeveelheid zon en het gebruik van de ruimte. En als de radiatorkraan een open raam waarneemt, schakelt hij de verarming in de ruimte uit om energieverspilling tegen te gaan. Waar nodig kan de temperatuur in een specifieke ruimte tijdelijk 3 uur verhoogd worden.

€ 79.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Tado° Thermostaat V3

De nieuwe Slimme Thermostaat - Starterskit (v3+) Meer comfort, eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit. Met individuele ruimteregeling en het nieuwe verwarmingsalgoritme kan tado° nog meer besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. Een verbeterde thermostaatinterface en de nieuwe slimme schema’s in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker.  De Slimme Thermostaat van tado° stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Met de smartphone-app heb je op elk moment controle over je verwarming. Ervaar een nieuw niveau van comfort en bespaar tegelijk energie en tot 31% op je verwarmingskosten. Integraties De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT.  Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten. Thermostaat De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen. Opstelling De verwarming regelen met de Slimme Thermostaat. De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en de Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen. Eigenschappen Meer controle. tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, hoeveel je bespaarde, en staat je toe om je verwarming op afstand te besturen. Locatiegebaseerde sturing. tado° regelt de verwarming op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand naar huis vertrekt. Besparen op verwarmingskosten. tado° bespaart energie en tot 31% op je verwarmingskosten. Compatibiliteit Werkt met 95% van alle verwarmingssystemen. tado° als draadloze kamerthermostaat gebruiken. Als je een draadloze kamerthermostaat gebruikt of geen kamerthermostaat hebt, dan heb je ook de Extensiekit nodig. tado° als bedrade kamerthermostaat gebruiken. Vervang simpelweg de bestaande bedrade kamerthermostaat.  Meer dan één verwarmingscircuit aansturen. Vervang aanvullende kamerthermostaten van de vloerverwarming door Slimme Thermostaten. Installatie Doe-het-zelf-installatie. Je kunt de Slimme Thermostaat gemakkelijk zelf installeren. In de online installatiewizard krijg je gedetailleerde stap-voor-stap-instructies voor jouw specifieke verwarmingssysteem.

€ 199.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest standaard

Nest standaard voor Learning Thermostat 3e generatie Met deze standaard zet je je Nest thermostaat heel gemakkelijk neer, op bijvoorbeeld een plank of tafel. Zo hoef je de thermostaat niet per se aan de muur te hangen, maar kun je hem neerzetten waar je maar wilt. Je kunt kabels gemakkelijk uit het zicht houden en je thermostaat neerzetten op de beste plaats om temperatuur en activiteit te meten. De standaard kan stevig op elk schoon, vlak oppervlak worden bevestigd.

€ 39.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Fibaro Radiator thermostaatknop Apple HomeKit

De meest intelligente thermostaat Ooit. Een spectaculair scala aan mogelijkheden Zie hoe ongelooflijk eenvoudig en efficiënt verwarmingsbeheer kan zijn. Je kunt de FIBARO-warmtecontroller op een willekeurig aantal radiatoren installeren en zij zullen met elkaar samenwerken om de optimale temperatuur te leveren. Geen enkele andere regelaar biedt een dergelijk niveau aan verwarmingscomfort en zoveel verschillende mogelijkheden. Waar je ook bent, gebruik je hand, stem of de mobiele app om nauwkeurige controle te hebben over de verwarming in elke kamer in je huis. De FIBARO-warmtegeleider is een intelligente radiator-thermostaatkop die de temperatuur in de kamer regelt, met behulp van de ingebouwde sensor. warmteniveau regel afhankelijk je individuele voorkeuren. Energie en geld besparen Vertrouw op de FIBARO-warmtebeheersingssystemen om je gezinsbudget te sparen en zorg te dragen voor het milieu. Werkt met 98% van radiatortypes De radiatorknop werkt met de meest populaire soorten radiatorkranen. Dankzij de speciale adapters die binnen de set vallen, kan deze worden gemonteerd op 98% van de radiatoren die op de markt verkrijgbaar zijn. Eenvoudige installatie Het instellen van de FIBARO-warmtecontroller vereist geen professionele hulpmiddelen en duurt minder dan een minuut. De mobiele app leidt je door de basisconfiguratie en geavanceerde opties zijn beschikbaar via het configuratiescherm van het FIBARO-systeem. Je kunt het smart-apparaat zelf koppelen of een professionele installateur van het FIBARO-partnernetwerk om hulp vragen. Het is altijd klaar voor je stemcommando Als je geen zin heb om op te staan van de bank of zelfs maar naar je telefoon te gaan, kan je de temperatuur regelen met spraakopdrachten. Deze handige functie is beschikbaar binnen het FIBARO-systeem en op het Apple HomeKit-platform via verschillende spraakinterfaces. Waar je ook bent Wil je thuiskomen in een warme omgeving. Door de FIBARO-app te gebruiken, kan je op afstand een hogere temperatuur instellen en worden begroet door een gezellig huis wanneer je thuis komt. Kinderslot Als de radiator-thermostaatkop zich in de kinderkamer bevindt of waar een kind het kan zien, kan je het beveiligen tegen het per ongeluk veranderen van de instellingen. Schakel de lokale beveiligingsmodus in, waardoor handmatige bediening wordt uitgeschakeld en je kleine ontdekkingsreizigers kunnen spelen met een glimlach op jou gezicht.

€ 76.50

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest Thermostat 3rd Gen (Wit)

Nest Learning Thermostaat 3e generatie Nest Learning Thermostat Programmeert zichzelf. Helpt energie besparen. De derde generatie Nest Thermostat leert je favoriete temperaturen kennen, schakelt zichzelf uit wanneer je weg bent en maakt verbinding met je mobiel. Zo kan hij je huis comfortabel houden en je helpen energie te besparen. Niet meer zelf programmeren. Zet hem gewoon hoger of lager. Met Auto-Schema leert Nest van je aanpassingen: hij programmeert zichzelf. Bespaar als je niet thuis bent. Je gaat toch geen leeg huis verwarmen? De Thuis/Afwezig-functie past de temperatuur aan wanneer je de deur uit bent. Bedien hem op afstand. Pas de temperatuur in huis aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of computer. Werkt met OpenTherm. Nest maakt nu gebruik van OpenTherm-technologie om je compatibele condensatieketel te moduleren. Bekijk je Energiegeschiedenis. Zie hoeveel energie je voor verwarmen hebt verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen. Nooit meer raden. Zeker weten. True Radiant zet de verwarming precies op tijd aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het moment dat jij dat wilt. Laat hem installeren. We raden je aan de Nest Thermostat door een Nest Pro te laten installeren. Vind een professional bij jou in de buurt op nest.com/install Energiebesparing is niet gegarandeerd en hangt af van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Meer informatie op nest.com/eu/savings

€ 216.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell EvoHome Radiatorthermostaat 4 Pack

Deze thermostaat is een draadloze radiatorregelaar met een modern ergonomisch design met functies voor meer comfort, temperatuurregeling en energiebesparing. Deze verpakking komt met vier exemplaren. De radiatorregelaar communiceert op een frequentie van 868 MHz en kan eenvoudig in het evohome-verwarmingssysteem worden geïntegreerd. Het grote, verlichte display en de verstelbare schermpositie zorgen voor betere leesbaarheid. Met de meegeleverde displayhouder blijft het display in de gewenste stand staan. Het display wordt ingeschakeld als op een toets wordt gedrukt of als de wielknop wordt gedraaid. Handmatige wijziging van de temperatuur in de ruimte is altijd mogelijk. Dankzij de herkenning voor open ramen gaat het verwarmingsventiel dicht als de ruimte wordt gelucht. Dankzij de snelle en eenvoudige montage hoeft geen verwarmingswater te worden afgetapt.

€ 259.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest Thermostat 3rd Gen (Zilver)

Nest Learning Thermostaat 3e generatie Nest Learning Thermostat Programmeert zichzelf. Helpt energie besparen. De derde generatie Nest Thermostat leert je favoriete temperaturen kennen, schakelt zichzelf uit wanneer je weg bent en maakt verbinding met je mobiel. Zo kan hij je huis comfortabel houden en je helpen energie te besparen. Niet meer zelf programmeren. Zet hem gewoon hoger of lager. Met Auto-Schema leert Nest van je aanpassingen: hij programmeert zichzelf. Bespaar als je niet thuis bent. Je gaat toch geen leeg huis verwarmen? De Thuis/Afwezig-functie past de temperatuur aan wanneer je de deur uit bent. Bedien hem op afstand. Pas de temperatuur in huis aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of computer. Werkt met OpenTherm. Nest maakt nu gebruik van OpenTherm-technologie om je compatibele condensatieketel te moduleren. Bekijk je Energiegeschiedenis. Zie hoeveel energie je voor verwarmen hebt verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen. Nooit meer raden. Zeker weten. True Radiant zet de verwarming precies op tijd aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het moment dat jij dat wilt. Laat hem installeren. We raden je aan de Nest Thermostat door een Nest Pro te laten installeren. Vind een professional bij jou in de buurt op nest.com/install Energiebesparing is niet gegarandeerd en hangt af van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Meer informatie op nest.com/eu/savings

€ 239.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Netatmo Slimme Radiatorknop Startpakket

Netatmo Intelligente Radiatorkranen Bespaar gemiddeld 37% energie met het verwarmen van je woning en verklein je ecologische voetafdruk met de Netatmo intelligente radiatorkranen. Met deze slimme radiatorkranen bedien je de temperatuur in je huis centraal vanaf je smartphone. Stel per ruimte de temperatuur in, vanuit je bed of vanaf waar ook ter wereld. Zo stel je heel gemakkelijk de verwarming in voor je thuiskomst van vakantie. Dankzij de nachtmodus bespaar je ook energie wanneer je slaapt. Slaapkamers blijven dan verwarmd, terwijl in de rest van het huis de temperatuur verlaagd wordt. De Netatmo intelligente radiatorkraan analyseert de omgeving realtime en stemt de verwarming in de ruimte af op de hoeveelheid zon en het gebruik van de ruimte. En als de radiatorkraan een open raam waarneemt, schakelt hij de verarming in de ruimte uit om energieverspilling tegen te gaan. Waar nodig kan de temperatuur in een specifieke ruimte tijdelijk 3 uur verhoogd worden.

€ 191.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest Thermostat 3rd Gen (Zwart)

Nest Learning Thermostaat 3e generatie Nest Learning Thermostat Programmeert zichzelf. Helpt energie besparen. De derde generatie Nest Thermostat leert je favoriete temperaturen kennen, schakelt zichzelf uit wanneer je weg bent en maakt verbinding met je mobiel. Zo kan hij je huis comfortabel houden en je helpen energie te besparen. Niet meer zelf programmeren. Zet hem gewoon hoger of lager. Met Auto-Schema leert Nest van je aanpassingen: hij programmeert zichzelf. Bespaar als je niet thuis bent. Je gaat toch geen leeg huis verwarmen? De Thuis/Afwezig-functie past de temperatuur aan wanneer je de deur uit bent. Bedien hem op afstand. Pas de temperatuur in huis aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of computer. Werkt met OpenTherm. Nest maakt nu gebruik van OpenTherm-technologie om je compatibele condensatieketel te moduleren. Bekijk je Energiegeschiedenis. Zie hoeveel energie je voor verwarmen hebt verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen. Nooit meer raden. Zeker weten. True Radiant zet de verwarming precies op tijd aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het moment dat jij dat wilt. Laat hem installeren. We raden je aan de Nest Thermostat door een Nest Pro te laten installeren. Vind een professional bij jou in de buurt op nest.com/install Energiebesparing is niet gegarandeerd en hangt af van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Meer informatie op nest.com/eu/savings

€ 239.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell Smart EvoHome Wi Fi BDR

Met evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. Slimme zoneregeling voor uw huis Met evohome kunt u tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat u de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kunt u comfortabel genieten in de kamers die u gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die u niet gebruikt.   Controle waar u het wilt Regel uw comfort waar en wanneer u maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals u dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.   Energie-efficiënt Wist u dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? evohome helpt. Verlaag uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.   Draadloze aan/uit-module - BDR91A1000 De BDR91A1000 heeft een draadloze communicatie met de evotouch of Chronotherm Wireless en schakelt het cv-toestel of een zone-afsluiter in bij warmtevraag. De BDR91A1000 is het ketelrelais, waarmee het evohome klimaatsysteem of de Chronotherm Wireless draadloze klokthermostaat een cv-ketel kan inschakelen bij warmtevraag vanuit de woning of een van de kamers. De BDR91A1000 wordt aangesloten op het aan/uit contact van het cv-toestel, maar is ook geschikt om de stadsverwarmingsafsluiter Y-VC8015 of de zoneregelafsluiter Y-VC8615 aan te sturen. De BDR91A1000 wordt gevoed met 220V via het stroomnet.

€ 289.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell Evohome Console BDR91 2 HR92 Radiatorknoppen

Met deze handige Honeywell evohome pack heeft u direct alles in huis om er deze winter warm bij te zitten. Hij bestaat uit het Evohome paneel, een draaithermostaat voor aan de muur en twee draadloze radiatorregelaars. Met evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. Vroeger moest je eerst naar huis voordat u de verwarming aan kon zetten. Tegenwoordig stel je het wooncomfort gewoon in via je smartphone! De Round Connected van Honeywell is namelijk te bedienen met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app. Een gratis app voor smartphone of tablet waar geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Hiermee kan je de verwarming op elke willekeurige locatie op afstand bedienen. Vanaf het werk, vanuit de auto of vanaf het vakantieadres. Voortaan krijg je bij thuiskomst altijd een warm welkom. De draadloze radiatorregelaar is er een met een modern ergonomisch design met functies voor meer comfort, temperatuurregeling en energiebesparing.

€ 381.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Tado° Radiator starter kit V3

Slimme Radiatorknop - Starterskit V3+ Onze nieuwe Slimme radiatorknoppen zijn er: meer comfort, eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit. Je hebt geen eigen ketel, maar enkel radiatoren?  Met de individuele ruimteregeling van tado° kun je nog meer besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. De intuïtieve interface van de Slimme Radiatorknoppen en de nieuwe slimme schem’as in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker.  De Slimme Radiatorknop - Starterskit bevat één Slimme Radiatorknop, dat jou radiator zal aansturen op basis van je locatie. Zo keer je altijd terug naar een aangenaam warm huis en bespaar je energie en verwarmingskosten als je van huis bent. Integraties De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT.  Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten. Opstelling Regel je verwarming met de Slimme Radiatorknop - Starterskit, De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge. Eigenschappen Locatiegebaseerde sturing, tado° regelt de radiatoren op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is. Meer controle tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen. Verwarmingskosten besparen tado° bespaart energie en verwarmingskosten. Compatibiliteit Slimme Radiatorknoppen, Stuur de individuele radiatoren in je woning aan als je blok - of stadsverwarming hebt.  Slimme Thermostaat + Slimme Radiatorknoppen, Als je over je eigen ketel beschikt, dan kun je die, naast de individuele radiatoren, centraal aansturen om nog meer te besparen. Installatie Doe-het-zelf-installatie, Je kunt de Slimme Radiatorknop - Starterskit gemakkelijk zelf installeren. Je schroeft simpelweg je oude radiatorknop van de radiator. Met behulp van de meegeleverde adapter schroef je vervolgens de Slimme Radiatorknop erop. Wees gerust: tijdens de installatie kan er geen water lekken.

€ 110.50

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest Thermostat 3rd Gen (Koper)

Nest Learning Thermostaat 3e generatie Nest Learning Thermostat Programmeert zichzelf. Helpt energie besparen. De derde generatie Nest Thermostat leert je favoriete temperaturen kennen, schakelt zichzelf uit wanneer je weg bent en maakt verbinding met je mobiel. Zo kan hij je huis comfortabel houden en je helpen energie te besparen. Niet meer zelf programmeren. Zet hem gewoon hoger of lager. Met Auto-Schema leert Nest van je aanpassingen: hij programmeert zichzelf. Bespaar als je niet thuis bent. Je gaat toch geen leeg huis verwarmen? De Thuis/Afwezig-functie past de temperatuur aan wanneer je de deur uit bent. Bedien hem op afstand. Pas de temperatuur in huis aan, waar je ook bent, vanaf je mobiel, tablet of computer. Werkt met OpenTherm. Nest maakt nu gebruik van OpenTherm-technologie om je compatibele condensatieketel te moduleren. Bekijk je Energiegeschiedenis. Zie hoeveel energie je voor verwarmen hebt verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen. Nooit meer raden. Zeker weten. True Radiant zet de verwarming precies op tijd aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het moment dat jij dat wilt. Laat hem installeren. We raden je aan de Nest Thermostat door een Nest Pro te laten installeren. Vind een professional bij jou in de buurt op nest.com/install Energiebesparing is niet gegarandeerd en hangt af van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Meer informatie op nest.com/eu/savings

€ 239.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Tado° Extension kit

Extensiekit Je hebt de Extensiekit nodig om de Slimme Thermostaat van tado° aan te sluiten op een weersafhankelijk verwarmingssysteem zonder kamerthermostaat of wanneer je een draadloze kamerthermostaat wilt vervangen. De Extensiekit wordt via een kabel rechtstreeks aangesloten op de ketel en werkt vervolgens als een draadloze ontvanger.  Je kunt de Extensiekit alleen als aanvulling op de Slimme Thermostaat - Starterskit gebruiken. Opstelling De tado° Extensiekit wordt via een kabel rechtstreeks aangesloten op de ketel. De Slimme Thermostaat communiceert via radiosignalen draadloos met de Extensiekit om de ketel aan te sturen.  Eigenschappen Voor weersafhankelijke verwarmingssystemen. Kosten- en energie-efficiënte regeling van de verwarming op basis van de buitentemperatuur en de locatie van de bewoners. Draadloze verbinding met de ketel. Installeer je Slimme Thermostaat draadloos door de Extensiekit aan te sluiten op je ketel.   Compatibiliteit In de volgende gevallen heb je een Extensiekit nodig: Geen of draadloze kamerthermostaat. Naast de Slimme Thermostaat - Starterskit heb je de Extensiekit nodig. Die wordt via een kabel rechtstreeks aangesloten op de ketel en communiceert met behulp van radiosignalen draadloos met de Slimme Thermostaat. Installatie Doe-het-zelf-installatie. Je kunt de Extensiekit en de Slimme Thermostaat gemakkelijk zelf installeren. In de online installatiewizard krijg je gedetailleerde stap-voor-stap-instructies die aangepast zijn aan jouw specifieke verwarmingssysteem.

€ 99.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Nest Thermostat E

Zo eenvoudig is energie besparen. Met de Nest Thermostat E. Zet je de verwarming hoger of lager. Waar je ook bent. Pas de temperatuur aan met de Nest-app op je telefoon, tablet of laptop.* Of gebruik gewoon je stem met je thuisassistent.** “Hey Google, zet de verwarming op 20 graden.” De Nest Thermostat E werkt samen met Google Home. Heb je het koud? Vraag dan of de Google Assistent de verwarming een graadje hoger kan zetten. Binnenkort beschikbaar.** Hij bespaart energie en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. De Nest Thermostat E is al ingesteld met een eenvoudig schema waarmee je onmiddellijk kunt gaan besparen***. Hij weet wanneer iedereen weg is en zet de verwarming dan lager zodat je geen leeg huis verwarmt. En wanneer je een energiebesparende temperatuur kiest, krijg je het Nest Blaadje te zien. De Heat Link E wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Nest Thermostat E om de verwarming aan en uit te zetten of te moduleren. Hij kan ook de temperatuur in de kamer meten. Hij sluit naadloos aan op je decor. Het matte scherm toont de temperatuur als je vlakbij bent en vervaagt weer als je wegloopt. En je kunt de Nest Thermostat E op een tafel of bureau in een van de kamers plaatsen. Hij is gemakkelijk zelf te installeren. De meeste mensen hebben maar een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren, omdat je niets met je verwarmingssysteem hoeft te doen. Voor de Heat Link E kies je dezelfde plek als je huidige bedrade thermostaat. En je kunt de Nest Thermostat E waar je maar wilt installeren. Hulp nodig? Een Nest Pro kan de installatie voor je uitvoeren. De Nest Thermostat E is compatibel met de meeste verwarmingssystemen. *Voor mobiele meldingen en bediening op afstand heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig. **Voor spraakbediening heb je een compatibele thuisassistent nodig. ***Energiebesparingen worden niet gegarandeerd en zijn afhankelijk van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Meer informatie op nest.com/eu/savings.

€ 188.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell EvoHome Radiatorthermostaat

De thermostaat is een draadloze radiatorregelaar met een modern ergonomisch design met functies voor meer comfort, temperatuurregeling en energiebesparing. De radiatorregelaar communiceert op een frequentie van 868 MHz en kan eenvoudig in het evohome-verwarmingssysteem worden geïntegreerd. Het grote, verlichte display en de verstelbare schermpositie zorgen voor betere leesbaarheid. Met de meegeleverde displayhouder blijft het display in de gewenste stand staan. Het display wordt ingeschakeld als op een toets wordt gedrukt of als de wielknop wordt gedraaid. Handmatige wijziging van de temperatuur in de ruimte is altijd mogelijk. Dankzij de herkenning voor open ramen gaat het verwarmingsventiel dicht als de ruimte wordt gelucht. Dankzij de snelle en eenvoudige montage hoeft geen verwarmingswater te worden afgetapt.

€ 79.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Netatmo slimme thermostaat 2 slimme radiatorkranen

Netatmo ontwerpt eenvoudige en slimme producten voor een veiliger en comfortabeler huis. Het doel is om het welzijn in huis te verbeteren en het dagelijks leven te vergemakkelijken door nuttige, betrouwbare en toegankelijke producten aan te bieden. Verwarm jouw huis tot precies de juiste temperatuur en alleen als jij het nodig heeft. De Netatmo Smart Thermostat heeft de antwoorden op slechts vijf vragen nodig om een verwarmingsschema te maken dat past bij jouw levensstijl. Zo eenvoudig is het! Hij schakelt de verwarming uit terwijl je op het werk bent en zorgt ervoor dat het warm is als je thuiskomt. Het schema bevat de opties Absent en Frost Protection om de verwarming aan te passen als je voor langere tijd afwezig bent. Auto-Adapt functie De Auto-Adapt functie past jouw verwarming aan op basis van de buitentemperatuur en de isolatie van de huis. Het doel is om de juiste temperatuur op het juiste moment te garanderen. De Smart Thermostat geeft jou alles wat je nodig heeft om jouw verwarmingsgewoonten te begrijpen en het energieverbruik in de gaten te houden. Energy-app Bedien jouw radiatoren met de Energy-app op jouw smartphone, tablet of computer. Ga je sneller naar huis dan dacht? Herprogrammeer jouw verwarming om aan te zetten voordat je instapt. Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit, Alexa en Google Assistant kan je de radiatorknoppen met jouw stem bedienen. Het is niet eerder gezegd dan gedaan! Netatmo's Smart Thermostats en Radiator Valves zijn compatibel met de meeste ketels en 90% van alle radiatoren. Het duurt minder dan een uur om de Smart Thermostaat te installeren en minder dan 20 minuten voor elke radiatorkraan. Monteer jouw eigen slimme verwarmingssysteem en wees in een mum van tijd comfortabel en gezellig. Op afstand bediende slimme verwarming Blijf de controle houden over jouw Netatmo smart heating system, waar je ook bent, met behulp van de Energy app op jouw smartphone, tablet of computer. Op weg naar huis? Voor een warm welkom zet je de verwarming aan voordat je aankomt. Jouw thermostaat- en radiatorkleppen kunnen ook direct thuis worden ingesteld met behulp van handmatige bediening. Verwarmingsschema: energie besparen kost geen moeite Verwarm jouw huis tot precies de juiste temperatuur en alleen als het nodig is met de functie verwarmingsschema's. Het stelt vijf vragen over jouw dagelijks gebruik om het aan te laten passen aan jouw levensstijl. Het is eenvoudig! Het schakelt de verwarming uit terwijl je aan het werk bent en zorgt ervoor dat je 's avonds weer in een warm huis komt. Het schema bevat de opties Absent en Frost Protection om de verwarming aan te passen als je voor langere tijd afwezig bent. Verbruiksinformatie en advies Alles wat je nodig heeft om jouw warmteverbruik te begrijpen en jouw energieverbruik in één oogopslag te kunnen volgen. Je kan uw gegevensgeschiedenis - binnentemperatuur, verwarmingsschema, fases van de ketelactiviteit - bekijken op jouw smartphone of computer, en jouw gepersonaliseerde maandelijkse energiebesparingsrapport bekijken op basis van de metingen van jouw Smart Thermostat. Optimaliseer jouw energieverbruik volledig! Ideale temperatuur in elke kamer Je wilt een lege slaapkamer niet oververhitten, maar je wilt wel graag douchen in een warme badkamer? We voelen hetzelfde, en we hebben goed nieuws: Netatmo's Smart Radiator Valves kunnen de verwarming automatisch inschakelen met behulp van de Comfort Priority functie. Zodra je jouw verwarmingsschema hebt uitgewerkt, kan je de temperatuur kamer per kamer instellen. Verwarm alleen waar en wanneer jij het nodig vind, tot de temperatuur die jij wilt. Regel de verwarming met jouw stem Is het badtijd voor de kinderen? "Siri, zet de temperatuur in de badkamer op 22°C!" Hebben jouw gasten het te warm? "Oké Google, zet de temperatuur in de woonkamer neer op 18°C." Heb je het koud? "Alexa, warm de slaapkamer op met twee graden!" Dankzij de compatibiliteit van Apple HomeKit, Alexa en Google Assist

€ 229.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Honeywell slimme thermostaat Lyric T6

De T6 is een thermostaat voor wandmontage en zo ontworpen dat hij perfect opgaat in je huis. Hij kan gemonteerd worden op de plek van je traditionele thermostaat. Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Een periode waarin we het weg- en luchtverkeer veiliger hebben gemaakt en meehielpen een man op de maan te zetten. Ook vandaag de dag kan je vertrouwen op de innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om energie te besparen en jouw huis slimmer maakt. Zodat je de controle kunt nemen over jouw wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent. Maak thuiskomen comfortabel De T6 past zich aan jouw lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing). Met deze functie kunt u energie besparen omdat de thermostaat weet wanneer u afwezig bent en wanneer u weer onderweg naar huis bent. Zo weet u zeker dat uw huis bij binnenkomst aangenaam verwarmd is. De geofencing functie garandeert gemoedsrust en optimaal wooncomfort. Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen. Houd contact met thuis De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst. Neem de controle met de Honeywell Home App Op het strand. In de lucht. Aan jouw bureau. Wees gerust wetende dat je jouw T6 Slimme Thermostaat eenvoudig en gemakkelijk kunt bedienen - overal, op elk moment. Om snel aan de slag te gaan, leidt de Honeywell Home app je stap-voor-stap door het eenvoudige installatieproces. Geschikt voor Android en iOS, de app stelt je in staat jouw T6 Slimme Thermostaat snel en eenvoudig te regelen, zodat je altijd de controle hebt over jouw comfort thuis. Link meerdere smartphones en tablets met jouw thermostaat voor het hele gezin. Slimme functies Honeywell Home weet hoe lang het duurt om jouw huis op de juiste temperatuur te krijgen, zonder giswerk en dat bespaart geld op jouw energierekening. Vraag om 21 graden om 7 uur, geen probleem, de T6/T6R regelt het, ongeacht de buitentemperatuur. De intelligente comfortregeling helpt de gewenste temperatuur te behouden wanneer je dat nodig hebt. Zodat jouw huis altijd comfortabel en aangenaam is, ongeacht het weer.

€ 196.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Netatmo Thermostaat

Netatmo Intelligente Thermostaat Bespaar gemiddeld 37% energie met het verwarmen van je woning en verklein je ecologische voetafdruk met de Netatmo intelligente thermostaat. Met deze slimme thermostaat bedien je de temperatuur in je huis centraal vanaf je smartphone. Stel per ruimte de temperatuur in, vanuit je bed of vanaf waar ook ter wereld. Zo stel je heel gemakkelijk de verwarming in voor je thuiskomst van vakantie. De thermostaat gebruikt jouw antwoorden op 5 vragen voor de instellingen die gebaseerd zijn op jouw gewoonten en leefstijl, zodat het huis alleen verwarmd wordt wanneer het nodig is. De Netatmo Auto-Adapt functie bepaalt aan de hand van de isolatie van jouw huis en de buitentemperatuur wanneer de verwarming moet worden ingeschakeld. Zo heeft jouw huis altijd de gewenste temperatuur. En dankzij de Auto-Care functie kan de Netatmo thermostaat je waarschuwen wanneer de batterijen leeg zijn of wanneer de verwarming niet goed functioneert.

€ 179.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product
 

Mill kachel smartplug WIFISOCKET

Mill WiFi Socket maakt jouw oude kachel smart en verbindt het met WiFi en de Millheat-app. Mill WiFi Socket is in deze zin speciaal bedoeld voor kachels en werkt op dezelfde manier als een Mill-verwarmer met geïntegreerde WiFi. De temperatuursensor laat je de temperatuur in de kamer op de Millheat-app zien. Je kan het bovendien gebruiken op jouw oude en "niet smart" kachel, zodat je geen nieuwe hoeft te kopen. Zo let je niet alleen op jouw portemonnee, maar ook het milieu! Anders dan andere Het verschil tussen Mill WiFi Socket en andere smart plugs is dat het een geïntegreerde temperatuursensor heeft, waarmee je de temperatuur van je verwarming in de Millheat-app overal kunt aanpassen. Met traditionele smart plugs kan je alleen de verwarming in- en uitschakelen. Millheat app De Millheat app geeft je de vrijheid om je verwarmingstoestellen overal ter wereld met één druk op een knop te bedienen. Met de app kan je verschillende locaties beheren en zoveel kachels als je wilt. De app is gratis en er zijn geen verborgen kosten. Zoek naar "Millheat" in Google Play of Appstore. Te gebruiken met welke kachels? Mill WiFi Socket is van toepassing op alle verwarmers met een mechanische thermostaat en de meeste verwarmers met elektronische thermostaten (dit zijn verwarmers die de laatste ingestelde temperatuur onthouden na een stroomstoring). Mill WiFi Socket is compatibel met alle Millheaters, met uitzondering de verwarmingsseries die niet zonder toezicht mag worden gebruikt, bijvoorbeeld de ventilatiekachels. De Mill smartplug kan ook andere elektronische apparaten dan heaters aansluiten op jouw WiFi-netwerk en de Millheat-app, door de temperatuursensor in de Millheat-app uit te schakelen. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding. Veiligheid Voor een veilig gebruik van dit product, moet je ervoor zorgen dat jouw type verwarming zonder toezicht kan worden gebruikt. Raadpleeg ook hiervoor de gebruikershandleiding van jouw verwarming voordat je deze aansluit op Mill WiFi smart plug. Systeem vereisten App naam: Millheat WiFi-specificaties: 802.11 b/g IOS: Versie 8 en nieuwer Android: Versie 4.2 en nieuwer

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Verwarming en klimaat
Product