Zanussi mini vriezer ZFX31401WA

Een kleine vriezer met grote kwaliteiten De Zanussi ZFX31401WA is het kleinste model in de serie vrijstaande vrieskasten van Zanussi. De vriesapparatuur van Zanussi is voorzien van ingenieuze opties om optimaal te kunnen genieten van verse levensmiddelen. Vaker invriezen betekent minder vaak boodschappen doen en minder verspilling van eten. De vriezer heeft een inhoud van 30 liter. De vriesruimte is op te delen in twee helften met een plank. De deur van de vriezer kan aan beide kanten worden bevestigd. Mocht de stroom uitvallen, blijven je etenswaren nog 18 uur ingevroren. Waarom kiezen voor een mini vriezer? Een tafelmodel vriezer is ideaal voor kleine huishoudens. Maar ook als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter formaat vriezer, zoals in een studentenkamer of in een kleine keuken. Dankzij zijn kleine formaat kan deze vriezer gemakkelijk worden meegenomen in de auto. Dit maakt hem uiterst geschikt voor (kampeer)vakanties, bijvoorbeeld om barbecuevlees of ijsjes in te bewaren! De mini vriezer is met 41 decibel ook nog eens erg stil, dus je zult geen geluidsoverlast ervaren. Zuinige energieklasse Met deze A++ klasse mini vriezer maak je een verantwoorde, milieubewuste keuze. De vriezer is geheel conform de EU-wetgeving voor energie-etikettering. Daarmee bespaar je ook nog eens op jouw energierekening! Kortom, met de Zanussi ZFX31401WA ben je verzekerd van een compacte, energiezuinige mini vriezer. Hij is stil en handig in te delen. Een voorraad vriesverse etenswaren is dan altijd binnen handbereik.

€ 219.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Siemens iQ300 vrieskast GS36NVI3P

Siemens iQ300 vrieskast GS36NVI3P Deze royale vriezer heeft een inhoud van 242 liter. Het grijze model is voorzien van de noFrost-technologie, waardoor je het apparaat nooit meer hoeft te ontdooien. Bovendien is dit model met een energie-efficiëntieklasse van A++ zeer energiezuinig. Ruime inhoud met efficiënte indelingsmogelijkheden De inhoud van 242 liter is voorzien van verschillende elementen die ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk etenswaren in het apparaat kwijt kunt. Zo bevat het apparaat vier transparante diepvriesladen en heeft de vriezer glasplateaus die uitneembaar zijn. Innovatieve toevoegingen voor nog meer gebruiksgemak Dankzij de noFrost-technologie zal er geen ijsvorming in het apparaat ontstaan, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. De vriezer is voorzien van freshSense sensoren. Deze sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant, zodat je alle producten in het apparaat zo vers mogelijk kunt blijven bewaren. Bovendien zorgen de sensoren er zelfs voor dat de vriezer door blijft gaan met het vriesproces als er tussendoor producten aan het apparaat toegevoegd worden. De vakken in de vriezer hebben een snelvriesfunctie. Dit betekent dat nieuwe producten sneller ingevroren worden, waardoor de versheid van de etenswaren langer behouden kan blijven. Een slim huishoudelijk apparaat Deze Siemens iQ300 vrieskast GS36NVI3P laat een waarschuwingssignaal klinken als de temperatuur in het apparaat te hoog is. Hierdoor kun je meteen actie ondernemen en voorkom je dat de etenswaren in de vriezer bederven. Zelfs als onverhoopt de stroom uitvalt, weet dit apparaat zich te redden. De vriezer heeft namelijk een bewaartijd van maar liefst 25 uur. Hierdoor hoef je niet meteen bang te zijn dat je al jouw etenswaren weg kunt gooien, en heb je nog voldoende tijd om het probleem op te lossen. Alles wat je nodig hebt voor verse etenswaren Eigenlijk kun je wel zeggen dat deze Siemens iQ300 vrieskast GS36NVI3P alles heeft wat je nodig hebt én meer. Zo zorgt het apparaat niet alleen dat jouw etenswaren lekker lang vers blijven, maar is het ook voorzien van allerlei innovatieve toevoegingen, waardoor je bij deze vriezer zeker wat extra luxe kunt verwachten.

€ 700.92

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSV33VWEV

Deze Bosch vrieskast uit de Serie|4 beschikt over 5 transparante lades waarvan 1 BigBox. Hierin kan je al je grotere levensmiddelen gemakkelijk kwijt. Daarnaast beschikt hij over een legplateau met een afsluitbare klep. Hierbij heb je makkelijk toegang tot je bakjes met eten. FreshSense Om je levensmiddelen in perfecte conditie te houden is deze GSV33VWEV vriezer van Bosch uitgerust met FreshSense. Deze technologie zorgt er voor dat er het beste klimaat heerst in jouw vriezer waardoor je voedingsmiddelen nooit te hard of te zacht zijn. Hierbij is het belangrijk dat er een constante temperatuur heerst in je vriezer, daar zorgt deze technologie voor. De sensoren meten en regelen de temperatuur in de vrieskast. Daarnaast beschikt de vriezer over Super-vriezen. Dit draagt bij aan het behouden van die constante temperatuur. Je kan deze functie inschakelen als je nieuwe producten aan de vriezer toevoegt. Het apparaat zorgt er voor dat je producten sneller bevriezen en hierdoor zo min mogelijk effect hebben op de andere producten in de vriezer. Zodra de gewenste temperatuur weer is bereikt schakelt de functie automatisch weer uit. Energiezuinig met A++ Bosch staat bekend om zijn energiezuinige huishoudapparaten. Dit is er ook een van met energielabel A++. Hiermee is hij zuiniger dan een gemiddelde vrieskast.

€ 613.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN33MW3V

Bosch vrieskast GSN33MW3V Deze 225 liter NoFrost vrieskast heeft 5 diepvriesladen, waaronder een BigBox-lade, en 2 diepvriesvakken. FreshSense garandeert een constante diepvriestemperatuur en met TouchControl stel je die tot op de graad in. Supervriezen werkt automatisch. Een ruime binnenkant met VarioZone indeling De vrijstaande diepvriezer is 176 cm hoog, 65 cm diep en 60 cm breed en biedt voldoende diepvriesruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De 5 diepvriesladen met doorzichtige voorkant (4x standaard en 1 BigBox) bieden je een uitstekend overzicht over de inhoud. Producten die je vaak gebruikt kun je bewaren in de 2 handige vriesvakken met een glazen plateau aan de onderkant en een transparante klep voorin. Het VarioZone systeem van de GSN33MW3V maakt het mogelijk om de indeling van de vriesruimte aan te passen. De laden zijn eenvoudig uitneembaar en de plateaus kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst. Kenmerken van de Bosch vrieskast GSN33MW3V TouchControl: De diepvriestemperatuur kun je tot op de graad nauwkeurig instellen met handige up- en down tiptoetsen op het bedieningspaneel. FreshSense: Intelligente sensoren houden de binnentemperatuur constant, waardoor je diepvrieswaren langer houdbaar blijven. Multi Airflow: Een ventilator zorgt voor een evenredige verdeling van de koude lucht. In alle niveaus van de binnenruimte is de diepvriestemperatuur hetzelfde. Automatisch supervriezen: Wanneer je nieuwe boodschappen in de vrieskast plaatst, herkent een sensor de klimaatverandering. Om de temperatuur snel weer op de ingestelde stand te krijgen, wordt de supervriezen-functie automatisch geactiveerd. NoFrost: Dankzij deze technologie is er geen ijsvorming in de vriesruimte. Ontdooien hoeft hierdoor niet meer. De in wit uitgevoerde vrieskast heeft een PerfectFit ontwerp, waardoor je hem direct tegen een zijmuur kunt plaatsen. De deurhendel heeft een comfortabele grip en dankzij het AirChannel ventiel gaat de deur gemakkelijk open. Wanneer de deur niet goed gesloten is of te lang open staat, ontvang je een alarmtoon melding. Dit alarm kun je met één druk op de knop uitschakelen. Bewaar je diepvriesproducten overzichtelijk op een constante temperatuur met de Bosch vrieskast GSN33MW3V.

€ 719.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskast GNP1913 21

Nooit meer ontdooien met de Liebherr vrieskast GNP1913-21 Niets zo vervelend als de jaarlijkse verplichte ontdooiing van je vrieskast. Want waar moet je met al dat eten naartoe in de tussentijd? Bij de Liebherr vrieskast GNP1913-21 is dit niet langer nodig dankzij het NoFrost-systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat in de vrieskast. Niet op het toestel zelf, maar ook niet op je verpakkingen. Het resultaat is een daling van je energieverbruik, geen ontdooiing nodig op jaarbasis en meer ruimte gezien er geen ijs is om deze te beperken. Praktisch en ordelijk invriezen Met een inhoud van 151 liter netto en 5 lades is de Liebherr vrieskast GNP1913-21 ideaal wanneer je eraan houdt om je levensmiddelen ordelijk te bewaren. Je kunt elke lade gebruiken voor een andere voedselgroep of invriezen aan de hand van je gebruik. Zaken die je frequent gebruikt, plaats je in dat geval in de bovenste lade. Daar de lades transparant zijn, heb je trouwens een zicht op wat je nog hebt, zodra je de deur van de vrieskast opent. Liebherr vrieskast GNP1913-21, uiterst zuinig en stil toestel Met een jaarlijks verbruik van 187 kWu valt de Liebherr vrieskast GNP1913-21in een A++ klasse en is het een bijzonder zuinig toestel. De eerder vernoemde NoFRost-technologie draagt hier nog eens aan bij. Ook op vlak van geluid valt er weinig aan te merken op deze vrieskast. Met 41 dB is het zonder twijfel een stil toetel dat niet storend is in de ruimte. Je kunt het dus gewoon in de keuken plaatsen zodat je alles dicht bij de hand hebt. Vrijstaand model met strak design Gezien de Liebherr vrieskast GNP1913-21 een vrijstaand model heeft met een strak en sober design, past het toestel in elk interieur. Wil je het in je open keuken zetten, dan vind je vast een plekje dat geschikt is. Je dient enkel een hoogte van 125cm te voorzien, een breedte van 60 cm en een diepte van 63 cm. De draairichting van de deur is verwisselbaar, dus daar hoef je alvast geen rekening mee te houden.

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN58DWDV

Deze Bosch GSN58DWDV vriezer heeft een inhoud van maar liefst 365 liter en biedt daarom nog meer ruimte. De extra brede vriezer van 70 cm is voorzien van 5 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox. Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Etenswaren langer vers Het freshSense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A+++ zeer energiezuinig. Gemak met noFrost en superVriezen Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Het zo snel mogelijk invriezen van levensmiddelen zorgt ervoor dat vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in. Deze functie zorgt ervoor dat de ingevroren producten goed bevroren blijven en dat de nieuwe levensmiddelen extra snel invriezen.

€ 925.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vrieskist ZCAN14FW1

De Zanussi ZCAN14FW1 beschikt over verplaatsbare korven die niet alleen voor extra ruimte zorgen, maar ook dat je makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

€ 329.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vrieskist ZCAN31EW1

De Zanussi ZCAN31EW1 beschikt over verplaatsbare korven die niet alleen voor extra ruimte zorgen, maar ook dat je makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Met visueel en akoestisch alarm voor te hoge temperaturen. Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

€ 449.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Inventum vrieskist VK561

De Inventum vrijstaande vrieskist VK561 heeft een netto inhoud 99 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 4,5 kg/24u en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper. energieklasse A+ totale netto inhoud 99 liter geluidsniveau 42 dB 55 cm breed uitneembare opbergkorf

€ 199.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN58AWDP

Optimale vrieskwaliteit met sensoren De Bosch GSN58AWDP is een vrieskast met een riante inhoud van 365 liter. Deze extra brede vriezer van 70 cm is uitgerust met hoogtechnologische functies zoals het MultiAirflow- systeem en FreshSense-sensoren. De indeling is flexibel dankzij de VarioZone-technologie. Constante binnentemperatuur met FreshSense-sensoren De FreshSense-sensoren van de Bosch GSN58AWDP garanderen een constante binnentemperatuur in de diepvriezer. De sensoren meten niet alleen de temperatuur in het toestel, maar ook de omgevingstemperatuur. Open je de deur en is er een temperatuurschommeling, dan werkt de vriezer harder om terug de ingestelde temperatuur in te stellen. Automatische detectie van niet bevroren voedingswaren Het automatische SuperVriezen is ook een handige functie. Wanneer je verse, niet bevroren voedingswaren in het toestel plaatst, gaat de motor tijdelijk harder werken om je voedingswaren sneller in te vriezen. Dit zorgt ervoor dat de textuur en de voedingsstoffen optimaal bewaard blijven. VarioZone: organiseer de bergruimte in je vriezer Het toestel heeft een ruime inhoud van wel 360 liter, die je bovendien ook nog eens flexibel kunt indelen dankzij de VarioZone-technologie. Dit wil zeggen dat je alle lades en de legplateaus uit het toestel kunt nemen. Je kunt dan het toestel indelen zoals jij dit zelf wil. Enkele grote vakken voor verpakkingen van pizza's of taarten? En daarnaast een klein vak voor kruiden of kleine verpakkingen? Het kan allemaal! Er is ook een handige Big Box voor extra grote verpakkingen. MultiAirFlow-systeem koelt hele toestel gelijkmatig af Het MultiAirFlow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus van de vriezer. Het NoFrost-systeem voert bovendien ook warme en vochtige lucht uit het toestel af. Je hoeft je vriezer nooit meer te ontdooien om ijsresten weg te krijgen. IceTwister maakt in een handomdraai 20 ijsblokjes En er zijn nog meer handige functies. In de vriezer heb je steeds een goed overzicht over je etenswaren dankzij de ingebouwde ledverlichting. De IceTwister is handig om verse ijsblokjes te maken. Je vult een reservoir met water en als resultaat krijg je kort daarna twintig verkoelende ijsblokjes. Kortom, zoek je een ruime diepvrieskast met heel wat handige snufjes, dan is de Bosch vrieskast GSN58AWDP jouw vrieskast.

€ 889.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN54DWDV

De 70 centimeter brede Bosch vrieskast GSN54DWDV heeft maar liefst een totale inhoud van 327 liter. Deze vrieskast is een extra breed model met meer ruimte voor etenswaren. De indeling van de koelkast is makkelijk te veranderen doormiddel van de in hoogte verstelbare plateaus. Topniveau tot in elk detail De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te regelen met TouchControl bediening. De deur gaat zonder inspanning open dankzij het Air Channel System en het interieur wordt verlicht met heldere en zuinige LED-lampjes. In de BigBox-lade kun je grote dozen kwijt, handig voor een ijstaart of een grote bout vlees. Als je nog grotere formaten wilt invriezen kun je de glazen plateaus en lades uit de vrieskast halen. De Bosch GSN54DWDV is voorzien van VarioZone. Hierdoor is er meer flexibiliteit en ruimte dankzij de uitneembare glazen plateaus. De Bosch GSN51DWDV staat voor gemak De Bosch vrieskast GSN54DWDV blijft altijd optimaal presteren. Het Fresh Sense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Het Multi Airflow-systeem draagt bij aan een langere versheid omdat de koude lucht gelijkmatig over elk niveau van de vriezer wordt verdeeld.

€ 819.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vrieskist ZCAN10FW1

De Zanussi ZCAN10FW1 beschikt over praktische interieurverlichting, waardoor je je in de royale diepvriesruimte makkelijker kunt oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

€ 299.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Siemens vrieskast GS54NAWDV

Deze Siemens GS54NAWDV vriezer heeft een inhoud van 327 liter en is 70 cm breed. Dankzij het NoFrost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Wanneer je de deur te lang open laat staan, geeft de vriezer een signaal. Met de elektronische temperatuurregeling kan je eenvoudig en overzichtelijk de gewenste temperatuur instellen. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Bovendien is deze vriezer voorzien van een iceTwister. Etenswaren langer vers De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A+++ zeer energiezuinig. Gemak met noFrost Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.

€ 949.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Haier vrieskast H3F 320WSAAU1

Goed voor jouw portemonnee en milieuvriendelijk. Een apparaat van energieklasse A+++ verbruikt tot 40 procent minder energie dan een Haier model van energieklasse A. Top LED in de koelkast en LED-lichtkolom in de vriezer. Zuinig, helder en duurzaam. De Haier InstaSwitch-serie biedt maximale flexibiliteit bij het bewaren van jouw levensmiddelen: de Haier InstaSwitch-serie kan op elk moment worden omgebouwd van vriezer naar koelkast en weer terug. Temperatuuralarm Je hoort een akoestisch signaal en het alarm verschijnt op het display als de binnentemperatuur in jouw vriezer plotseling stijgt. Super diepvriezer functie Een zeer praktische functie die je na de aankoop van jouw voedsel kunt gebruiken om jouw diepvriesvoedsel ingevroren te houden en om snel bederfelijke voedingsmiddelen in te vriezen die je voor een lange tijd wilt bewaren. Verse zone De Freshness Zone Tray stelt je in staat om voedsel in te vriezen tot -26°C, voedingsstoffen te bewaren en het langer vers te houden in de schokvriesmodus. In de koelmodus heeft het compartiment een temperatuur van 4°C. Gemakkelijk te hanteren Moeiteloos openen van de deur door middel van een vacuümklink en 90°C deuropening. Bovendien voorkomt het ook dat er te veel kou ontsnapt en dat jouw diepvriesproducten beschadigd raken. Kortom, een praktische en innovatieve deurklink, met een eenvoudige bediening in een hoogwaardig design. Smart Home Sluit de vriezer gemakkelijk aan op de smartphone-app om onmiddellijk op de hoogte te worden gesteld van abnormale temperatuurstijgingen, zoals stroomuitval.

€ 699.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Indesit vrieskist OS 1A 300 H

Met de Indesit OS 1A 300 H haal je een vrieskist in huis met een ruime capaciteit van 311 liter. Zo weet je zeker dat je altijd de ruimte hebt om etenswaren in te vriezen. Clean Back Met het Clean Back-ontwerp kan de vriezer strak tegen de achterwand geplaatst worden, waardoor de voorkant een strakke uitstraling in uw keuken krijgt en er geen stof meer achter de koelkast kan komen. Gebalanceerde scharnieren Gebalanceerde scharnieren zijn ontworpen om jouw vriezer te beschermen, en te voorkomen dat de deur gevaarlijk of abrupt sluit.

€ 349.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vriezer GP1476 20

Lekker makkelijk vriezen met de Liebherr GP1476 20 Deze degelijke Liebherr vriezer is voorzien van alle comfort. Door Smartfrost ontstaat er geen ijs, dus je ontdooit extra makkelijk. Met Superfrost kan je indien nodig extra snel invriezen. Voorzien van een mooie handgreep en diepe lades. Inhoud en gebruik van de Liebherr GP1476 20 De Liebherr GP1476 20 heeft een inhoud van 104 liter en 4 opberglades. De vriescapaciteit is 11 kg per 24 uur. Voor extra snel invriezen heeft deze vriezer een Superfrost functie. Door de handige ontdooifunctie kost ontdooien weinig tijd. Door het SmartFrost systeem gaat ook het schoonmaken lekker makkelijk! Omdat de 4 lades transparant zijn, heb je altijd meteen het overzicht welke etenswaren je waar hebt opgeborgen. Er ontstaat geen ijsvorming in deze vriezer, dus de lades gaan altijd soepel open. De Liebherr GP1476 20 heeft een mooi ingebouwd display waarop je de temperatuur kan instellen en aflezen. Dit display is ook in het donker uitstekend te zien. Energie en veiligheid De Liebherr GP1476 20 valt onder energie efficiëntieklasse A++ en is daarmee een zuinige keuze. Bij stroomuitval is de bewaartijd van deze vriezer 30 uur, een prettig idee! De GP1476 20 is voorzien van een kinderslot, dus jouw ijsjesvoorraad wordt niet zomaar geplunderd. De standaard draairichting van de deur is rechts, maar je kan deze draairichting verwisselen. Handig als je niet alle ruimte hebt! De gebruiksvriendelijke Liebherr GP1476 20 Mooie diepe lades, makkelijk ontdooien én Superfrost! De Liebherr GP1476 20 is comfortabel in het gebruik. Daarbij is hij zuinig en voorzien van kinderslot.

€ 399.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskast GNP2313 21

Liebherr GNP2313 21 combineert strak design en zuinigheid Ben je toe aan een nieuwe vrieskast? De Liebherr GNP2313 21 is een vrieskast met een mooi strak design en royaal veel opbergruimte voor al je heerlijke etenswaren. FrostSafe voor het bewaren van alle voedingsstoffen De Liebherr GNP2313 21 heeft heel wat handige functies. Met het VarioSpace-systeem kun je bijvoorbeeld de vrieskast volledig naar eigen wens indelen. Grote verpakkingen of een koninklijke ijstaart geef je zodoende de plaats die ze verdienen. De vriezer heeft vier sterren, waardoor het toestel niet alleen geschikt is om diepvriesproducten te bewaren, maar ook om eigen bereidingen in te vriezen voor later gebruik. Het FrostSafe-systeem is nog zo’n interessante functie. Dit systeem houdt in dat je de lades telkens volledig kunt afsluiten. Zodoende blijven de vitamientjes en alle andere goede eigenschappen in je producten bewaard. De lades zijn transparant en hebben twee handgrepen waarmee je zelfs een volledig gevulde lade veilig uit het toestel kunt nemen. Zuinig en goed geïsoleerd In totaal zijn er maar liefst zes lades voorzien in de Liebherr GNP2313 21. Daarbij is er een lade geschikt voor kruiden of bessen en andere kleine verse voedingswaren. Zo kun je in totaal maar even 16 kilogram invriezen op 24 uur tijd. Als het al eens gebeurt dat de stroom volledig wegvalt, bewaar je je etenswaren nog 14 uur in je toestel. Het energieverbruik van de Liebherr GNP2313 21 is uiterst zuinig. Het toestel is uitgerust met het A++ label. Daardoor verbruik je op jaarbasis slechts 206 kWh en dit voor een totale inhoud van 185 liter. De isolatie en afsluiting van de deur is perfect. Als de temperatuur te veel stijgt op korte tijd, krijg je een geluidssignaal te horen. Grote hoeveelheden invriezen met SuperFrost Dankzij het NoFrost-systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien om ijsresten weg te schrapen. Met de SuperFrost-functie kun je de temperatuur dan weer tot -32°C laten zakken. Daardoor kun je grote hoeveelheden etenswaren snel invriezen en behouden ze optimaal hun voedingswaarde. Kortom, wil je graag investeren in een kwalitatieve vrieskast om voedingswaren voor het hele gezin te bewaren, dan is de Liebherr GNP2313 21 een uitstekende aankoop!

€ 599.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN51DWDV

Topniveau tot in elk detail Bosch is een gerenommeerd merk in de witgoedwereld en dat bewijst ook deze vriezer. De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te regelen met TouchControl bediening. De deur gaat zonder inspanning open dankzij het Air Channel System en het interieur wordt verlicht met heldere en zuinige LED-lampjes. In de BigBox-lade kun je grote dozen kwijt, handig voor een ijstaart of een grote bout vlees. Als je nog grotere formaten wilt invriezen kun je de glazen plateaus en lades uit de vrieskast halen. Dankzij dat flexibele interieur kun je met de Bosch vrieskast GSN51DWDV alles invriezen. Deze extra brede vriezer van 70 cm heeft een inhoud van 286 liter. De Bosch GSN51DWDV staat voor gemak Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Bovendien blijft de Bosch vrieskast GSN51DWDV altijd optimaal presteren. Het Fresh Sense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. Sensoren spelen in op temperatuurschommelingen en zo nodig wordt de AutoFreeze gestart. Met de Supervriesfunctie zorgt Bosch dat je levensmiddelen niet ontdooien als er veel verse producten in de vriezer komen. Ook het Multi Airflow-systeem draagt bij aan een langere versheid omdat de koude lucht gelijkmatig over elk niveau van de vriezer wordt verdeeld. De Bosch vrieskast GSN51DWDV zorgt in alle opzichten voor een perfect ijskoude voorraad, dus gun jezelf de luxe van zo'n vriezer. Je levensmiddelen blijven hun verse smaak houden, je ijs is nooit te hard of te zacht, en je energierekening blijft laag. De Bosch vrieskast GSN51DWDV maakt het allemaal mogelijk, dus zoek niet verder.

€ 839.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vriezer ZFC51400WA

De eenvoudig te openen Zanussi vriezer ZFC51400WA Een vriezer is iets dat in ieder huishouden thuishoort. Op deze manier kun je levensmiddelen lang bewaren en heb je altijd iets lekkers op voorraad. De meeste vriezers zijn echter erg moeilijk te openen. Dat geldt niet voor de ZFC51400WA. De moderne toepassingstechnologie van een vacuümklep zorgt er namelijk voor dat het deksel altijd moeiteloos te openen en te sluiten is. Doordat er zoveel ruimte in de Zanussi vriezer ZFC51400WA is, kan deze in veel huishoudens gebruikt worden. Ruim en voorzien van de nieuwste snufjes De Zanussi vriezer ZFC51400WA heeft een inhoud van 495 liter is is daarmee ruim genoeg voor een groot gezin. Natuurlijk kun je deze handige vriezer ook voor een meer bescheiden huishouding gebruiken om voedingsmiddelen lang te bewaren. Met zoveel ruimte kun je heel gemakkelijk een voorraad aanleggen, zodat je minder vaak de deur uit hoeft om boodschappen te doen. Behalve een deksel dat moeiteloos opengaat, heeft deze vriezer ook een condensatieschild. De vrieskist kan dus probleemloos overal worden geplaatst. Het is altijd even veilig en efficiënt. Om het overzicht van de inhoud voor jou te verbeteren is er een goede binnenverlichting en heeft de ZFC51400WA een zelfbalancerend deksel. Deze blijft in dezelfde positie staan als je de vriezer openzet, zodat je op je gemak op kunt opzoeken wat je nodig hebt. Uiteraard is deze functie ook heel praktisch wanneer je spullen in de diepvries wilt opruimen. Efficiënt energiegebruik en fluisterstil Natuurlijk is invriezen van voedingsmiddelen een manier om geld te besparen, omdat je daardoor de bewaartijd enorm kunt verlengen. De vriezer moet dan niet te veel energie verbruiken om efficiënt te blijven. De ZFW51400WA heeft een klimaatklasse van A+. Het geluidsniveau van deze vrieskist is 47 dB, hierdoor heb je geen last van storend geluid. Zelfs niet als de vriezer in een kamer of keuken is geplaatst waar je ook andere activiteiten verricht. De Zanussi vriezer ZFC51400WA is een handige vrieskist die dankzij het vernuftige systeem heel gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Het speciale condensatorschild maakt dit apparaat veilig en geschikt voor allerlei locaties.

€ 439.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vriezer GP1486 20

Liebherr GP1486 20: veel extra ruimte in een compact tafelmodel vriezer Extra vriesruimte is bijzonder handig. Als jij in jouw keuken wilt kunnen beschikken over ruim voldoende mogelijkheden om al je producten vers in te kunnen vriezen, dan zit je met de aanschaf van de Liebherr GP1486 20 helemaal goed. Dit tafelmodel vriezer met zijn compacte afmetingen verschaft je veel handige bergruimte en maximaal gebruikersgemak. Overzichtelijk en goed ingevroren al je levensmiddelen bewaren Over het ontwerp van de Liebherr GP1486 20 vriezer met zijn fraaie eigentijdse design is goed nagedacht. In de 4 grote lades kun je veel producten kwijt. De hoeveelheidgestuurde SuperFrost techniek maakt het mogelijk om extra snel je diepvriesproducten in te vriezen. De besturing van dit model wordt geregeld met een overzichtelijk MagicEye met lcd display en een digitaal temperatuurdisplay die je eenvoudig met degelijke toetsen kunt bedienen. Deze vriezer van topproducent Liebherr heeft je zodoende op alle fronten veel te bieden qua techniek en efficiëntie. In een modern huishouden is een functionele vriezer onmisbaar. Met de Liebherr GP1486 20 met zijn vrijstaande kastontwerp kies je voor een handig model dat ook in kleine ruimtes gemakkelijk geplaatst kan worden. De in draairichting verwisselbare deur levert daar nog eens een extra goede bijdrage aan. De nettocapaciteit van 103 liter is ten opzichte van de compacte buitenmaten verrassend ruim te noemen. En dan valt deze vriezer ook nog eens in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A+++, waarmee je veel geld op je energierekening kunt besparen. Met de Liebherr GP1486 20 maak je de keuze voor aantrekkelijke specificaties zoals onder andere: een fraai eigentijds design geschikt voor kleinere ruimtes door compacte afmetingen 4 grote lades hoeveelheidgestuurde SuperFrost techniek MagicEye met lcd display en een digitaal temperatuurdisplay een nettocapaciteit van 103 liter een in draairichting verwisselbare deur een vriescapaciteit van 11 kg/24u energie-efficiëntieklasse A+++ 23 uur bewaartijd bij stroomuitval De Liebherr GP1486 20 is een betaalbare moderne vriezer waaraan je langdurig veel plezier kunt beleven.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskast GP1213 20

Liebherr GP1213 20 Deze vriezer is voorzien van drie vrieslades waar je jouw etenswaren netjes in kunt bewaren. Het apparaat is met zijn energie-efficiëntieklasse van A++ zeer energiezuinig te noemen en heeft maar liefst 26 uur opslagtijd bij stroomstoringen. Extra ingevroren voorraden in jouw garage of bijkeuken Het apparaat is met zijn nettocapaciteit van 98 liter een mooi model om te gebruiken als extra vriezer. Er is voldoende ruimte om verschillende etenswaren op te bergen, zodat je altijd genoeg voorraden achter de hand hebt. De vriezer is uitgerust met de FrostProtect-functie. Deze functie houdt in dat het apparaat prima blijft functioneren bij omgevingstemperaturen van min 15 graden of hoger. Je kunt deze Liebherr dus prima in de winter in de schuur of garage laten staan. Gebruiksgemak staat voorop Behalve de FrostProtect-functie heeft het apparaat nog meer handige functies die het gebruiksgemak positief beïnvloeden. SmartFrost zorgt er bijvoorbeeld voor dat er minder rijp in de vriezer ontstaat en dat het apparaat makkelijker te ontdooien is. Dankzij de SuperFrost functie wordt de temperatuur in de vriezer automatisch naar min 32 graden gebracht, waardoor net toegevoegde etenswaren sneller op de juiste temperatuur komen. Het voordeel hiervan is dat vitamines beter behouden blijven. Zelfs wanneer onverhoopt de stroom uitvalt, is de vriezer in staat om nog 26 uur te koelen. Je hebt dus ruim voldoende tijd om de stroomstoring op te lossen. Spaarzaam voor het milieu De energie-efficiëntieklasse van A++ houdt in dat de vriezer een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 149 kilowattuur heeft. Het stroomverbruik per dag komt neer op 0.407 kilowattuur. Met deze gegevens kun je wel zeggen dat het apparaat behoort tot de meest energiezuinige varianten. Het milieu wordt dus minder belast en de energiekosten zullen minder hoog zijn dan bij de meeste reguliere vriezers. De Liebherr GP1213 20 is een prima apparaat als je graag een extra vriezer wil in de garage, bijkeuken of schuur. De vriezer maakt het mogelijk om lekker veel etenswaren op voorraad te hebben, zodat je nooit mis hoeft te grijpen. De extra functies maken het apparaat nog prettiger in gebruik.

€ 329.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskist GT 3032 23 Comfort

De Liebherr GT 3032 is een zuinige vrieskist met balansdeksel. Het StopFrost systeem vermindert ijsvorming op de verpakkingen en zorgt dat het deksel moeiteloos kan worden geopend. Bij plaatsing in een koudere ruimte voorkomt het warmewand systeem condensvorming. Geschikt voor schuur of garage (> -15°C). Alle diepvrieskisten en diepvrieskasten met FrostProtect zijn geschikt voor plaatsing in ruimtes met omgevingstemperaturen vanaf -15°C. Ideaal voor het invriezen van fruit. Vruchten en kruiden laten zich eenvoudig invriezen op het invriesplateau. Hiermee wordt voorkomen dat ze aan elkaar vastvriezen, blijft de vorm behouden en wordt het portioneren een eenvoudig werkje. Bij het ontdooien kan het invriesplateau worden gebruikt als wateropvangschaal. Wanneer het niet wordt gebruikt kan het plateau eenvoudig als scheidingswand worden gebruikt. Optimaal zicht ook in het donker. De geïntegereerde verlichting zorgt er voor dat je altijd goed zicht hebt op de ingevroren voorraad. De voorraadmanden zijn in te hangen of stapelbaar, dankzij de keerbare tilgrepen. Moeiteloos kort na elkaar te openen. StopFrost, een innovatie van Liebherr, biedt twee doorslaggevende voordelen: minder vaak ontdooien en moeiteloos kort na elkaar openen en sluiten van de diepvrieskist. Supersnel invriezen. De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Altijd in de hand. Voor een comfortabele bediening is de temperatuurregelaar in de ergonomische handgreep geïntegreerd. Geen condensvorming op de behuizing. Ook alle diepvrieskisten hebben een warme wandsysteem. De condensor, voor de afgifte van warmte, is rondom vlak tegen de 4 buitenwanden ingeschuimd; elke kist functioneert trillingvrij en stil. Op de behuizing ontstaat geen condens en de gladde buitenwand is gemakkelijk te reinigen.

€ 679.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Proline vrieskast UFZ168

De Proline UFZ 168 vrieskast onderscheidt zich door zijn kleine afmetingen, hij past perfect in kleine ruimtes. Het is uitgerust met 6 opberglades. Deze vrijstaande vriezer biedt daardoor alle ruimte om jouw etenswaren in te vriezen en veilig te bewaren. Kenmerken De totale inhoud van de vrieskast UFZ 168 is 168 liter, verdeelt over 6 lades. Door middel van de draaiknop kun je de vrieskist eenvoudig instellen op de gewenste temperatuur. Omdat het model zeer compact is, is hij gemakkelijk te plaatsen. Hij is namelijk maar 143 centimeter hoog. Gematigde klimaatklasse Deze vriezer werkt normaal bij een omgevingstemperatuur variërend van + 16 ° tot + 38 ° C.

€ 269.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Siemens vrieskast GS58NAWEV

Deze Siemens GS58NAWEV vriezer heeft een inhoud van 365 liter en is 70 cm breed. Dankzij het NoFrost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Wanneer je de deur te lang open laat staan, geeft de vriezer een signaal. Bovendien is deze Siemens vrieskast GS58NAWEV erg stil met 39 dB. Met de elektronische temperatuurregeling kan je eenvoudig en overzichtelijk de gewenste temperatuur instellen. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Gemak met noFrost Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Etenswaren langer vers De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A++ zeer energiezuinig.

€ 879.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Salora vrieskast FRB3200BL

Ben je op zoek naar een compacte vrieskast? Dan is de Salora vrieskast FRB3200BL misschien wel wat je zoekt. De vrieskast van Salora is met zijn unieke zwarte kleur een opvallende verschijning. De vrieskast heeft een inhoud van 31 liter wat hem geschikt maakt als extra vriezer of als vriezer voor een klein huishouden. Handig aan deze vrieskast is dat je hem alleen op het stopcontact hoeft aan te sluiten en je kunt hem gebruiken. Je hebt dus geen gedoe met inbouwen, passen of meten. Altijd wat te eten in huis Drankjes snel koud maken, pizza's bewaren of ijs klaarleggen voor de warme zomerdagen? In de Salora vrieskast FRB3200BL kan het allemaal. Daarnaast vries je eten wat je niet meer op kunt eenvoudig in. Zo kun je het langer bewaren en verspil je minder eten. Er ligt altijd wat klaar en na lange werk- of schooldag hoef je dit alleen nog maar op te warmen. De vriezer bestaat uit twee gedeeltes die van elkaar gescheiden zijn door een rooster.  Binnenin de vrieskast vind je de regelbare thermostaat. De Salora vrieskast FRB3200BL vriest 2 kilo voedsel in per 24 uur. Dit is voldoende als je niet dagelijks dingen in hoeft te vriezen. Valt de stroom een keer uit? Geen ramp. Na een stroomuitval blijft het voedsel nog 8 uur goed. Voordelen van de Salora vrieskast FRB3200BL Compact formaat Unieke zwarte kleur Regelbare thermostaat Vrijstaand model 8 uur bewaartijd bij stroomuitval Energiezuinig met energielabel A+ Verstelbare voetjes Aanpasbare draairichting deur Salora vrieskast kopen bij BCC Als je een goede vrieskast wil, maar niet al te veel ruimte hebt, is de Salora vrieskast FRB3200BL een goede keus. Het compacte model zorgt ervoor dat jij altijd wat te eten in huis hebt. De draairichting van de deur is aanpasbaar wat extra handig is als je weinig ruimte hebt. Zo verander je de deur naar een voor jou efficiënte draairichting. Met energielabel A+ is de vrieskast van Salora zuinig. Dit betekent dat je goed bezig bent voor het milieu en tegelijkertijd geld gaat besparen op je energierekening.

€ 129.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product