Liebherr koelkast (inbouw) IK2320 20

De Liebherr IK2320 20: details maken het verschil Wil je een wat ruimere inbouwkoelkast die superzuinig is en die perfect in jouw keuken past? De Liebherr IK2320 20 biedt je de nieuwste Liebherr-technologie achter de meubeldeur van jouw keuken. Wat voor keuken je ook hebt, de Liebherr IK2320 20 inbouwkoelkast past er altijd in. Door de handige deur-op-deur techniek integreert hij moeiteloos in elke keuken. Zo ben je altijd verzekerd van een energiezuinige koelkast. Met het flexibele GlassLine interieur, de BioCool-Box en Liebherr’s befaamde deelbare glasplateau kun je de koelkast helemaal naar je eigen hand zetten. En voor de IK2320 20 geldt: de details maken het verschil. Zet het interieur helemaal naar jouw hand Koelkasten van Liebherr zijn populair omdat je de binnenruimte helemaal naar je eigen hand kunt zetten. De GlassLine draagplateaus kun je op elke gewenste hoogte plaatsen. Wil je een karaf in de koelkast zetten? Met het deelbare glasplateau heb je altijd ruimte voor hogere verpakkingen. Je schuift de helft van het glasplateau onder de andere helft. Ook de vakken in de deur kun je in verschillende hoogtes plaatsen. Een superhandig detail is het uitschuifbare eierrek bovenin de deur. Hierin kun je twintig kippeneieren kwijt. Met de BioCool-Box kun je de vochtigheidsgraad in de koelruimte regelen zodat je groente en fruit langer vers blijven. En als je iets snel wilt afkoelen, dan zorgt SuperCool ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2°C wordt verlaagd. Volledig integreerbaar De Liebherr IK2320 20 is volledig integreerbaar in jouw keuken. Je kunt de deur van de ombouw aan de koelkast verbinden door middel van deur-op-deur-bevestiging en door middel van een sleepdeur. Bij deur-op-deur wordt de deur van de keuken op de deur van de koelkast gemonteerd. Bij een sleepdeur wordt de deur van de ombouw door middel van geleiders verbonden aan de deur van de koelkast. Zo past de IK2320 20 altijd in jouw keuken. Ten slotte is de IK2320 20 met een energie-efficiëntieklasse van A++ superzuinig. De Liebherr IK2320 20 is dus ideaal voor het hele gezin!

€ 929.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI21RAD40

Siemens KI21RAD40 Dit model is energiezuinig, groot én voorzien van Hydrofresh sensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Daarnaast is de koeler ook nog eens flexibel in te delen, waardoor je kunt rekenen op een apparaat dat van alle gemakken is voorzien. Creëer nog meer ruimte voor al jouw etenswaren De inhoud van de koelkast is met zijn 144 liter vrij groot te noemen. Omdat de inhoud is voorzien van vier legplanken, deurvakken en een royale groentelade, kun je het apparaat geheel naar eigen wensen indelen. VarioShelf maakt het mogelijk om meer ruimte te creëren wanneer je dat nodig hebt. Dankzij VarioShelf is het namelijk een optie om bij het plaatsen van hogere producten, zoals flessen, het glazen legplateau te halveren. Uitblinker in energiezuinigheid Steeds meer apparaten worden geproduceerd met oog op energiezuinigheid. Deze koelkast van Siemens is een echte uitblinker op dit gebied, omdat de koeler een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft. Dit betekent dat het apparaat maar 65 kilowattuur per jaar verbruikt. Waarschijnlijk zullen de kosten voor energie met dit apparaat een stukje lager uitvallen. Sensoren voor een optimale luchtvochtigheid Een innovatieve Hydrofresh sensor zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in het apparaat altijd op de juiste warmtegraad is en ook constant op deze temperatuur blijft. De koeler creëert zelf de ideale omstandigheden om de etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De mogelijkheden beginnen al bij de deur van de koeler SoftClose voorkomt dat de deur van de koeler te hard dichtklapt. Mocht het toch onverhoopt gebeuren dat de deur open blijft staan, dan zal er een alarm afgaan om te waarschuwen dat deze gesloten moet worden. Behalve deze voordelen is ook nog mogelijk om zelf te bepalen welke kant de deur op moet draaien. Deze Siemens KI21RAD40 krijgt eigenlijk alleen maar plussen als het gaat om energie-efficiëntie, verschillende indelingsmogelijkheden en innovatieve oplossingen voor het creëren van de juiste temperatuur. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar en zal het apparaat absoluut niet misstaan in jouw keuken.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICU3324 20

De aantrekkelijke Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 In de keuken van een modern huishouden kun je niet zonder goede mogelijkheden voor koelen en vriezen. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je wat dat betreft alle tools in handen om je levensmiddelen vers, goed gekoeld en ingevroren te bewaren. Dit ruime topapparaat met zijn innovatieve technische mogelijkheden biedt je veel gemak en efficiënte manieren om al je producten overzichtelijk bij de hand te houden. Ruime inhoud en veel mogelijkheden De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 heeft een ruime inhoud in zowel het koel-, als het vriesdeel. De kastbrede BioCool lade op rolwieltjes is zeer handig in het gebruik en de GlassLine plateaus kun je eenvoudig in verschillende hoogtes verstellen voor optimaal gemak en efficiëntie. De verstelbare deurvakken hebben een uitneembare gehard glazen bodem die gemakkelijk te reinigen is. De energiezuinige en in het interieur geïntegreerde LED verlichting geeft je een goed overzicht van de inhoud van deze koelvriescombinatie. De vriesladen en de glazen plateaus zijn eenvoudig te verwijderen waardoor nog meer praktische binnenruimte ontstaat. Het SmartFrost systeem zorgt voor een betere invriescapaciteit, meer flexibiliteit en de mogelijkheid om de koelkast sneller en gemakkelijker te ontdooien en te reinigen. Levensmiddelen kunnen in iedere lade snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De diepvriesladen met twee handige handgrepen, zijn rondom gelsloten en hebben een transparante voorzijde voor optimaal overzicht. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je de beschikking over moderne specificaties zoals onder meer: Een strak modern design dat in iedere eigentijdse keuken past Uitstekende inbouwmogelijkheden een koelgedeelte met een netto capaciteit van 194 liter een 4 sterren vriesgedeelte met een netto capaciteit van 80 liter een kastbrede BioCool lade op rolwieltjes eenvoudig te reinigen GlassLine plateaus geïntegreerde energiezuinige LED verlichting een uitgekiend SmartFrost systeem voor nog meer efficiëntie diepvriesladen met praktische handgrepen een aantrekkelijke snelvriesfunctie De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 is een waardevolle aanschaf wanneer je wilt beschikken over veel verschillende mogelijkheden en de meest innovatieve techniek voor eigentijds koelen en vriezen.

€ 1199.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK3520 20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

€ 1249.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi LowFrost koelvriescombinatie (inbouw) ZBB24431SA

Stille en zuinige Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA Deze praktische koelvriescombinatie is zuinig in energieklasse A+ en biedt LowFrost en een handige indeling. Daarbij is hij lekker stil en prettig in te delen. Design van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA Deze inbouw koelvriescombinatie is uitgevoerd in wit. Hij wordt gemonteerd met het sleepdeursysteem. De draairichting van de deur is verwisselbaar, zodat je hem altijd aan jouw wensen of situatie kan aanpassen. Zodra je de koeling opent, wordt de ruimte helder en zuinig verlicht met LED verlichting. Met een geluidsniveau van 35 dB is deze koelvriescombinatie stil genoeg om in een open keuken te plaatsen. De koeling heeft een inhoud van 160 liter en de inhoud van de vriezer is 57 liter. Het bedienen van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA doe je met een vertrouwde draaiknop. Het indelen van de koeling In de koeling heb je de beschikking tot 4 uitneembare legplateaus van veiligheidsglas. Van deze legplateaus bepaal je zelf de positie en het aantal dat je wilt gebruiken. Je kan de indeling van de koeling dus altijd veranderen. Omdat je de legplateaus zo makkelijk uitneemt, is schoonmaken zo gebeurd. Verder vind je in de koeling: 2 grote vershoudlades voor groenten en fruit 1 deurvak met flessenrek voor grote flessen en pakken 1 deurvak voor kleinere flessen en potten 2 kleinere deurvakken eierenrekje Met behulp van de degelijke flessenhouder in de deur vallen je flessen nooit meer om. Vriezer De vriezer heeft een capaciteit van 4 kg per 24 uur. In de 2 grote, transparante lades zie je altijd meteen wat je in huis hebt. Door het formaat van de lades kan je ook makkelijk wat grotere producten kwijt. Door de LowFrost technologie ontstaat er weinig ijsvorming in de vriezer. Ontdooien hoeft minder vaak en gaat snel. Dat scheelt tijd! Stil, eenvoudig en praktisch Deze inbouw koelvriescombinatie biedt precies comfort waar je het nodig hebt. De indeling met uitneembare plateaus en handig flessenrek maken het je lekker makkelijk. Door de deur met verwisselbare draairichting is deze koelvriescombinatie extra flexibel en daarbij maakt hij weinig geluid!

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Inventum koelkast (inbouw) K0880

Ben je op zoek naar een kleine koelkast die je eten goed vers houdt? Dan is de Inventum koelkast (inbouw) K0880 misschien wel wat je zoekt. De Inventum koelkast is een inbouw koelkast wat betekent dat hij netjes wordt weggewerkt achter je keukenkastjes. Zo hoeft er niets aan het interieur van je keuken te veranderen. De Inventum koelkast (inbouw) K0880 biedt je 134 liter koelruimte, wat hem perfect maakt voor kleinere huishoudens. Overzichtelijk je etenswaren bewaren Als je net boodschappen gedaan hebt en je koelkast staat vol , kan het lastig zijn te vinden wat je zoekt. De Inventum koelkast (inbouw) K0880 heeft 3 plateaus die je zelf eenvoudig in hoogte kunt verstellen. Daarnaast zit er onderin de koelkast een groentelade, waar de vochtigheidsgraad optimaal is voor het vers houden van groente en fruit. Flessen kun je makkelijk kwijt in de 3 deurrekken en ook is er een speciaal eierrekje zodat je snel bij je eieren kunt. De Inventum koelkast (inbouw) K0880 heeft een nismaat van 88 centimeter en is daarmee aan de kleine kant. Perfect als je een kleinere keuken hebt of niet zoveel koelruimte nodig hebt. Als je de deur open doet, zie je dat er ondanks het kleine formaat verrassend veel etenswaren in de koelkast passen. Dit komt door de efficiënte indeling.  Voordelen van de Inventum koelkast (inbouw) K0880 Compacte koelkast  Energiezuinig met energielabel A+ In hoogte verstelbare plateaus Transparante groentelade Inbouw model Passend bij je keuken Inventum inbouw koelkast kopen bij BCC De inbouwkoelkast  van Inventum krijgt een frontpaneel en past daarom altijd bij je keuken. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de nismaten. Met energielabel  A+ is het een zuinige koelkast. Valt er een potje om in de koelkast en moet je hem schoonmaken? Dan is dat geen probleem. De plateaus, rekken en groentelade zijn er allemaal eenvoudig uit te halen. Zo heb je de koelkast binnen de kortste keren weer schoon. De Inventum koelkast (inbouw) K0880 is een goede keus als je niet veel koelruimte nodig hebt en op zoek bent naar een inbouw model.

€ 238.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ART9811 A SF

Ontdooien in 1 minuut. Vergeet aanvriezing in uw vriezer met StopFrost. Om te ontdooien verwijdert u eenvoudig het ijsopvangbakje en spoelt dit 1 minuut onder de kraan. Vergeet aanvriezing. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond het vriescompartiment in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van aanvriezing. Nog langer vers. De unieke 6TH SENSE Fresh Control technologie past de luchtvochtigheid en temperatuur in uw vriezer automatisch aan voor langdurige versheid (4x langer vers). Sneller koelen. De temperatuur in uw koelkast gaat onmiddelijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

€ 775.78

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG koelkast (inbouw) SFE81221AC

De AEG SFE81221AC, een praktische en zuinige inbouwkoelkast De AEG SFE81221AC inbouwkoelkast heeft een handig display met tiptoetsen waardoor je levensmiddelen op maat kunt koelen. Deze koelkast geeft je veel ruimte die je zelf op een praktische manier indeelt. Zijn prestaties zijn goed en hij is zeer zuinig. Veel ruimte, handig in te delen De AEG SFE81221AC inbouwkoelkast heeft een koelgedeelte met een inhoud van 166 liter en een klein vriesvak waarin je 14 liter aan vlees en vis voor langere tijd kunt bewaren. Groente en fruit verdeel je over twee handige en doorzichtige groentelades. Deze koelkast is voorzien van vier plateaus van veiligheidsglas, die je zelf op verschillende hoogtes kunt indelen, afhankelijk van je behoefte. Zo zorg je zelf voor de meest optimale indeling. Het deurgedeelte heeft ook vier grote kunststof rekken en één kleinere. Ook deze rekken zet je precies op de hoogte die jij wilt. Handige tiptoetsen, zelfsluitende deuren Zelf je optimale koeltemperatuur instellen gaat met deze AEG SFE81221AC inbouwkoelkast erg eenvoudig. Aan de buitenkant zie je een goed afleesbaar display. Alle functies en instellingen zijn zichtbaar en gemakkelijk in te stellen met slechts één vingerbeweging. De tiptoetsen reageren snel en betrouwbaar en je kunt temperatuur en koelprogramma van buitenaf goed in de gaten houden. Het komt wel eens voor dat de deur van je koelkast slecht sluit. Hierdoor wordt de temperatuur binnenin te hoog en gaat je koelkast ook veel meer energie gebruiken om dit te compenseren. Deze AEG koelkast heeft echter zelfsluitende deuren. En mocht je deur toch open blijven, dan geeft je koelkast een alarmsignaal af. Goed voor je elektriciteitsrekening Ook als je AEG SFE81221AC inbouwkoelkast op topsterkte werkt, zul je hem nauwelijks horen. Met een geluidsniveau van slechts 35 dB behoort hij echt tot de stillere apparaten die momenteel verkrijgbaar zijn. Zijn efficiënt koelende motor en compressor gebruiken op jaarbasis ongeveer 172 kWu. Daarmee is deze koelkast ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++. Deze klasse levert een energiebesparing op t.o.v. de eveneens zeer zuinige klasse A+ van wel 21 %. Met deze AEG koelkast heb je dus optimaal gekoelde levensmiddelen en een zo laag mogelijke energierekening.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3560 21

De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale koelgedeelte een deel met 3 BioFresh lades. Dankzij een constante luchtvochtigheid en temperatuur blijven boodschappen hierin langer vers! En door de SoftTelescopic rails van de lades en het SoftSystem van de deur sluit alles ook nog eens makkelijk en zachtjes. Hierdoor wordt het gebruik van je koelkast wel heel fijn! De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 met BioFresh lades voor langere versheid Wanneer je kiest voor de energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 haal je meer dan alleen een standaard koelkast in huis. Het bovenste gedeelte van het apparaat is net als bij andere koelkasten ingericht met legplateaus en deurvakken waar je makkelijk je boodschappen in kwijt kunt. Met het onderste deel van de Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is echter iets bijzonders aan de hand. Hier vind je namelijk 3 BioFresh lades! In deze lades wordt de luchtvochtigheid optimaal gehouden en blijft de temperatuur net boven de 0 graden. Dit zorgt ervoor dat melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer hun vitamines behouden, lekkerder blijven smaken en er beter uit blijven zien. Zo kun je je boodschappen een stuk beter vers houden! Ervaar het gemak van een gedempte sluiting van de deur en lades De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is heel makkelijk in gebruik. Deze inbouw koelkast is namelijk uitgerust met onder andere de SoftSystem deursluiting. Hierdoor wordt het sluiten van de deur gedempt, waardoor zelfs een volgeladen deur nog steeds zachtjes dichtgaat. Daarnaast beschikt dit apparaat over SoftTelescopic rails waardoor ook de lades makkelijk open gaan en zacht sluiten. Aangezien de koelkast op een dag regelmatig open en dicht gedaan wordt, zal je hier veel gemak van ondervinden. De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale, goed werkende koelgedeelte nog wat extra’s te bieden. Onderin de koelkast blijven in de BioFresh lades melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer lekker, mooi en rijk aan vitamines. Wanneer je je spullen in deze lades legt zal je merken dat deze zacht sluiten door de SoftTelescopic rails. Zelfs de deur van de koelkast sluit extra zacht om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

€ 1749.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) Comfort IKP 2320 60

De Liebherr IKP 2320 is een zeer zuinige A+++ koelkast voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. Drie deurvakken zijn in hoogte verstelbaar. BioCool en SuperCool Met de BioCool-Box is het mogelijk om de vochtigheidsgraad in het koelgedeelte te regelen en groente en fruit langer vers te houden. De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2 °C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen. Eierrek Het uitschuifbare ontwerp van het veelzijdige eierrek maakt het geschikt voor veilige opslag van maximaal 20 kippeneieren of 28 kwarteleitjes. Voor een maximale houdbaarheid raden we aan om de eieren met de punt omlaag te bewaren of het eierrek in het FlexSystem van de BioFresh-lade te plaatsen. GlassLine in de binnenruimte De hoogwaardige indruk van de binnenruimte completeert de fraaie GlassLine-inrichting van veiligheidsglas. De elegante GlassLine-legplateaus zijn breukvast, krasvast en gemakkelijk te reinigen. De hoogwaardige lijsten van roestvast staal ronden het harmonieuze totaalplaatje af. Deelbaar glasplateau Eén helft van het deelbare glasplateau glijdt onder de andere voor een flexibele opslag van etenswaren en om plaats te bieden aan hogere verpakkingen. Alle plateaus van veiligheidsglas kunnen op de gewenste hoogte worden geplaatst. Gladde binnenwanden Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn twee elegante steunzuilen aan weerszijden aan de voor- en achterkant. Deze waarborgen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplaten. Een ander voordeel is het zeer gladde oppervlak van het interieur, dat daardoor reinigingsvriendelijk is. Integreerbare inbouwapparaten De apparaten van Liebherr kunnen probleemloos achter de meubeldeur van de ombouw worden ingebouwd en zo perfect in de keuken worden geïntegreerd. Daardoor ontstaat een optisch uniform keukenfront. De montagetechniek van de meubeldeur verdient aandacht. Deur op deurbevestiging: Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, doordat de meubeldeur direct op de apparaatdeur wordt bevestigd. Montage van een sleepdeur: De meubeldeur is direct op de kast bevestigd en wordt via geleiders met de apparaatdeur verbonden. Bij het openen en sluiten glijdt de meubeldeur langs de geleiders. Toetsbediening Het elektronische precisiebedieningssysteem is toegerust met een digitaal temperatuurdisplay en biedt informatie over de instellingen. Het kinderslot voorkomt dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd. Verwisselbare deurscharniering De apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend. Door de voorste in hoogte verstelbare stelpoten kunnen de Liebherr apparaten optimaal worden opgesteld. Hiermee is de werking en de optiek van de apparaten verzekerd.

€ 999.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60

Siemens iQ100 integreerbare koelkast De Siemens KI20RV60 inbouw koelkast met de zuinige energieklasse A++ is geschikt voor kleine huishoudens en heeft een inhoud van 181 liter. De inbouw koelkast is voorzien van 5 legplateaus van veiligheidsglas waarvan 4 in hoogte verstelbaar. De groentelade heeft een gegolfde bodem waardoor groente en fruit tegen condensatie worden beschermd. In de deur zijn 3 kleine vakken en een groot flessenvak aangebracht. Verder is de met vlakschanieren voorziene deur omkeerbaar. De koel-vriescombinaties voor langdurige versheid: Met iSensoric Deze koelvriescombinatie met iSensoric biedt de ideale omstandigheden voor perfecte, langdurige versheid en flexibiliteit. Er is altijd een constante temperatuur in de koelkast zodra de deur wordt geopend, ongeacht de buitentemperatuur. Al jouw etenswaren blijven hierdoor langer vers. Een compacte koelkast van alle gemakken voorzien De koelkast is van alle gemakken voorzien. Zo vind je binnen de koelkast 5 legplateaus, een flessenhouder en een eierbakje. De ruime groentelade heeft een golvende bodem, zodat groente en fruit beschermd blijven tegen condensatie. De platen zijn gemaakt van safetyGlass, waardoor het glas veilig en sterk is. Daarnaast zijn de platen eenvoudig schoon te houden. De koelkast heeft één deur, waarvan je de draairichting kunt veranderen. Zo past de ijskast altijd in je keuken. Verder is de koelkast redelijk compact met een hoogte van ruim 102 centimeter en een breedte van ruim 54 centimeter. Daarnaast behoort deze koelkast tot de op een na zuinigste energieklasse A++.

€ 423.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324 21

De Liebherr ICNS 3324-21 is een inbouw koelvriescombinatie waarvan het diepvriesgedeelte zich onderaan bevindt. Dit toestel met de A++ energieklasse regelt de temperatuur voor het koel- en het vriesgedeelte apart. Dit heeft als voordeel dat u het vriesvak nooit hoeft te ontdooien omdat er geen ijsvorming is. Een andere sterk punt van dit toestel is de GlassLine-plateaus die handig verstelbaar zijn. Ruim en efficiënt vriesgedeelte Het vriesgedeelte van dit toestel is efficiënt en handig. De SuperFrost-technologie zorgt voor een temperatuurdaling naar min 32°C op het moment dat je verse producten in de vriezer inlaadt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de voedingsmiddelen perfect behouden blijft tijdens het ontdooien. Als de gewenste vriesgraad bereikt is, schakelt de SuperFrost-technologie zichzelf uit. En de vriezer heeft nog meer technologische functies. Na een stroomstoring bijvoorbeeld vindt er een kwaliteitscontrole plaats, waarbij het display de hoogste temperatuur toont die het vriesgedeelte tijdens de storing heeft gehaald. Hierdoor kun je goed inschatten of je diepvriesproducten al dan niet ontdooid zijn. De vriezer beschikt over drie aparte lades die rondom gesloten zijn en aan de voorzijde transparant zijn. Zo heb je een goed overzicht over de inhoud van je vrieskast. Perfecte koeling dankzij PowerCooling en de BioCool lade In het koelgedeelte blijven levensmiddelen lang vers dankzij de PowerCooling-technologie. Deze PowerCooling zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in het gehele interieur. Open je de deur, dan schakelt deze functie zichzelf tijdelijk uit, waardoor de koele lucht in de koelkast blijft en er energie bespaard wordt. In de BioCool-lade hou je groenten en fruit apart van andere levensmiddelen. Dit is een lade op rails waarin je de luchtvochtigheid apart kunt regelen. De GlassLine-legplateaus plaats je eenvoudig waar ze het beste passen. Zo kun je extra veel opbergruimte creëren voor grote verpakkingen. Dankzij de VarioSpace richt je ook het vriesgedeelte naar eigen wens in. Voor al je lekkere levensmiddelen is er dus een plaatsje in deze Liebherr. Ben je op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie, twijfel niet langer en kies voor deze Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324-21.

€ 1349.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30

Bescherm je boodschappen in de Bosch KIS87AF30 In de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie kun je met een gerust hart boodschappen bewaren. Je spullen worden in de koelkast en vriezer namelijk beschermd met behulp van verschillende technieken. De VitaFresh plus technologie zorgt ervoor dat levensmiddelen twee keer langer vers blijven door een optimale luchtvochtigheid. Daarnaast hoef je dankzij het LowFrost-systeem een stuk minder vaak te ontdooien. Deze technologie vermindert namelijk de vorming van ijs! Met behulp van Super-vriezen en Super-koelen worden de producten in je diepvries en koelkast nog meer beschermd. Wanneer deze functies zijn ingeschakeld, worden nieuwe producten een stuk sneller gekoeld. Daarnaast kunnen deze functies opwarming van de producten die al in de inbouw koel vries combinatie staan tegenhouden. Hierdoor weet je dat je boodschappen zo goed mogelijk beschermd worden! Extra ruimte in de koelkast en vriezer In deze inbouw koel vries combinatie kun je een heleboel boodschappen kwijt, zowel in de koelkast als in de vriezer. De totale nettocapaciteit van deze combinatie is wel 272 liter. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je gebruikmaken van de flexibele VarioShelf. De ene helft van de plaat van veiligheidsglas kan eenvoudig onder het andere gedeelte geschoven worden. Hierdoor maak je heel makkelijk extra ruimte voor grotere artikelen! Om in de vriezer ook grote producten te kunnen bewaren, kun je gebruikmaken van de BigBox-lade. Deze diepe vrieslade biedt ruimte voor grote producten en extra opslag. Hierdoor kun je zoveel mogelijk bewaren in jouw vriezer! Nog meer gebruiksgemak door extra opties Naast de mogelijkheden op het gebied van bescherming en extra opslag, kun je met de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie profiteren van nog meer opties, zoals: Energiezuinige LED-verlichting die de koelkast en vriezer gelijkmatig verlicht zonder te verblinden Een vakantie-modus waarmee je tijdens de vakantie de koelkast en vriezer koel houdt en tegelijkertijd energie bespaart TouchControl-bediening waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen via duidelijke sensorvelden

€ 789.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelkast (inbouw) KIR20V21FF

Ieder huishouden heeft wel een koelkast nodig. Het is ontzettend fijn als de koelkast deel uit kan maken van het keukenblok, zodat er zoveel mogelijk ruimte overblijft in de keuken. Met deze mooie inbouw koelkast van het kwaliteitsmerk Bosch is dit mogelijk. Deze koelkast past qua stijl, techniek en inhoud in ieder huishouden en ieder soort keuken. De kwaliteit van het topmerk Bosch: wederom terug te zien in deze koelkast Bosch is een merk dat zich specialiseert in technische producten zoals koelkasten. Daardoor zijn alle koelkasten van Bosch van goede kwaliteit, dit is overigens ook iets waar BCC zorgvuldig op selecteert. De KIR20V21FF koelkast van Bosch is bijvoorbeeld zeer zuinig: Energieklasse label A+. Ook heeft de koelkast een zeer handig sleepdeursysteem en heeft hij een mechanische temperatuurregeling. Om te zorgen dat je goed kan zien wat er in de koelkast ligt is er uiteraard heldere binnenverlichting aangebracht. Verder heeft deze inbouw koelkast vijf legplateau's, waarvan er vier verstelbaar zijn. Al deze legplateau's zijn gemaakt van veiligheidsglas. Perfecte koelkast voor iedere keuken De KIR20V21FF heeft maar liefst een inhoud van 182 liter. Toch zijn de afmetingen compact. De hoogte van deze koelkast bedraagt 102.1 cm, de breedte bedraagt 54.1 cm en de diepte 54.2 cm. De naam "inbouw koelkast" zegt het eigenlijk al: het is zeer handig om dit exemplaar in een nis te plaatsen. De afmetingen voor de nis dienen als volgt te zijn: 102.5 cm hoog, 56 cm breed en 55 cm diep. Deze koelkast weegt overigens maar 36 kilo. Het is dus zeer eenvoudig om de koelkast de koelkast zelf te monteren. Uiteraard is BCC altijd beschikbaar voor vragen via de klantenservice of live chat.

€ 424.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (onderbouw) ZQA12430DA

Deze Zanussi onderbouwkoelkast is een compacte koelkast met ingebouwde vriezer die ideaal is voor een alleenstaande, een koppel of een klein gezin. De koelruimte heeft een netto capaciteit van 93 liter en de vriesruimte bedraagt 16 liter. Dit is voldoende plaats voor het bewaren van al je verse levensmiddelen en enkele lekkere extra’s zoals pizza, ijsjes, soep of diepvriesmaaltijden. Dankzij haar compacte afmetingen is deze Zanussi ideaal om in een kleine keuken in te bouwen.  Zuinig én stil Behalve handig en compact, is dit een zuinige koelkast die binnen een energie-efficiëntieklasse A+ valt. Ze heeft een verbruik van 184 kWu per jaar. Met een geluidsniveau van slechts 38 dB kan ze perfect in een open keuken geïntegreerd worden. Ze is geruisloos en zal niet storen in de aangrenzende leefruimte. De draairichting in de deur kan je makkelijk aanpassen zodat je de koelkast kan plaatsen waar je zelf wilt. Het enige waar je op moet letten is dat de nis voorzien wordt bij het ontwerpen van de keuken. Berg je levensmiddelen netjes op Aan de binnenzijde van de Zanussi ZQA12430DA vind je 2 glazen legplateaus die je toelaten om je levensmiddelen te sorteren en geordend te bewaren. Onderaan is er een groentelade in helder glas die je een duidelijk beeld geeft van de inhoud zonder dat je ze moet openen. Een eierrekje geeft je plek voor zes eieren en in de deur kun je zowel enkele flessen kwijt als wat kleinere potjes. De LED interieurverlichting laat je toe om ook zonder fel buitenlicht alles te vinden wat je nodig hebt. Het vriesvak bestaat uit één deel en bevindt zich bovenaan in het toestel. Om iets in of uit het vriesdeel te halen, dien je de deur van de koelkast te openen. Een klein toestel dat ideaal is wanneer je een beperkte ruimte beschikbaar hebt.

€ 379.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI81RAD30

Een energiezuinig model met genoeg ruimte voor al jouw boodschappen Kies voor gemak met deze A++ energiezuinige koelkast. De koelkast is voorzien van zes koelvakken en een koelruimte van wel 319 liter. Deze inbouw koelkast zorgt ervoor dat de kwaliteit van het voedsel zo lang mogelijk behouden blijft. Dit model is als beste getest en bestempeld als beste koop door de consumentenbond april 2019. Een inbouw-koelkast voorzien van verschillende technische hoogstandjes Behalve dat deze koelkast energiezuinig is en genoeg ruimte heeft om met gemak grote hoeveelheden boodschappen vers te houden, is het apparaat voorzien van allerlei vooruitstrevende productspecificaties. Zo heeft het apparaat ingebouwde LED verlichting die aanspringt als de koelkast geopend wordt en wordt de temperatuur van de koelkast elektronisch geregeld. Het display aan de bovenzijde van het apparaat toont de exacte temperatuur. De toevoeging van intelligente sensor technologie, ook wel 'freshSensor' genoemd, draagt zorg voor het behouden van een constante temperatuur. Veiligheid staat voorop Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom zijn de zeven plateaus in de koelkast gemaakt van veiligheidsglas. Zes van deze plateaus zijn in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe je jouw inbouw koelkast wilt indelen. En wanneer de koelkast niet goed gesloten wordt, geeft het apparaat uit zichzelf een seintje door middel van een akoestisch alarmsignaal. Een groentelade die producten langer verst houdt Het apparaat is voorzien van een telescopische, hydroFresh groentelade. Het voordeel van deze groentelade is dat de lade groente en fruit tot twee keer langer vers kan houden dan koelkasten met een normale groentelade. Je hoeft dus minder vaak naar de supermarkt, omdat jouw producten langer houdbaar zijn.

€ 799.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelkast (inbouw) KIR31VF30

Met de Bosch KIR31VF30 gaat geen spatje energie verloren Toe aan een nieuwe energiezuinige inbouwkoelkast? De Bosch KIR31VF30 benut alle energie optimaal. En je verse producten blijven langer vers dankzij de nieuwste Bosch-technologie! Krijg je een nieuwe keuken? Daar hoort natuurlijk een koelkast in die helemaal van deze tijd is. De Bosch KIR31VF30 inbouwkoelkast behoort tot de zuinigste in zijn klasse, dankzij de slimme FreshSense-technologie van Bosch. Die zorgt voor een constant perfect klimaat in de koelkast doordat FreshSense continu de temperatuur meet en regelt. Zo blijven je verse producten niet alleen goed bewaard, ze blijven ook langer vers. Deze slimme koelkast is uitgerust met nog een paar handige snufjes die bijdragen aan een optimale koeling van je koelverse producten en aan de energiezuinige prestaties. Ontdek de voordelen van Super-koelen De Bosch KIR31VF30 is letterlijk een supercoole koelkast! Als je je net gekochte verse producten sneller wilt koelen, dan schakel je namelijk heel eenvoudig de Super-koelen functie in. Deze functie zorgt er bovendien voor dat je producten die al in de koelkast staan, niet opwarmen. Zo kun je met een gerust hart een kliekje in de koelkast neerzetten. Je hoeft er niet aan te denken om Super-koelen weer uit te schakelen, dat gebeurt na zes uur automatisch. Zo gaat er geen spatje energie verloren! Je verse producten langer vers De FreshSense-technologie zorgt al voor een optimale bewaartemperatuur voor je etenswaren, voor je verse groenten en fruit heeft de Bosch KIR31VF30 extra aandacht. Onderin de koelkast bevindt zich de MultiBox groentelade. Deze heeft een gegolfde bodem. Die vormt luchtsleufjes, die zorgen voor een betere luchtcirculatie in de MultiBox. Zo kunnen je groenten ademen en blijven ze langer vers. Ideaal voor grote gezinnen Met een inhoud van 172 liter is de Bosch KIR31VF30 inbouwkoelkast ideaal voor grote gezinnen. Binnenin zitten vier draagplateaus van veiligheidsglas, waarvan je er drie in hoogte kunt verstellen. Zo creëer je ruimte voor hogere schalen. In de deur zitten vier vakken, waarvan er een geschikt is voor het bewaren van flessen. Met deze flexibele indeling en energieklasse A++ is de Bosch KIR31VF30 de ideale koelkast voor grotere gezinnen!

€ 469.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI18RV20

Siemens KI18RV20 Deze volledig integreerbare koelkast is met zijn A+ energie-efficiëntieklasse zeer zuinig in gebruik. Het apparaat heeft een inhoud van 151 liter die dankzij de aanwezige elementen, zoals draagplateaus en deurvakken, zeer efficiënt in te delen is. Een nieuwe koelkast én een lagere energierekening Wil je besparen op de kosten voor energie? Dan is het verstandig om een apparaat aan te schaffen dat is gemaakt met oog op zuinigheid. Deze Siemens heeft een energie-efficiëntieklasse van A+ en verbruikt daarmee jaarlijks gemiddeld zo'n 129 kilowattuur. Deze energiezuinigheid levert een mooie kostenbesparing op en daarnaast heeft het apparaat ook nog eens een minder negatieve impact op het milieu. Klein model met diverse componenten Een groot voordeel van dit inbouw apparaat is dat dit kleine model niet veel ruimte in beslag neemt. De beperkte inhoud van 151 liter hoeft ook voor het vullen van de koelkast geen enkel probleem te zijn. Deze Siemens is namelijk in het bezit van verschillende componenten, zoals een groentelade, vier grote deurvakken en vier legplateaus. Van de vier legplateaus zijn zelfs drie legplateus verstelbaar. Dankzij de aanwezigheid van al deze onderdelen kun je vaak meer kwijt dan je in eerste instantie zou denken. De aanwezige legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het altijd fijn om zeker te weten dat er bij breuk alleen kleine, onscherpe glaskorrels ontstaan. Handige extra's De mogelijkheid om de draairichting van de deur te verwisselen, maakt het nog eenvoudiger om een geschikte plek voor het apparaat te vinden. Wanneer je niet voldoende ruimte hebt om de deur open te doen, zorg je er gewoon voor dat deze de andere kant op gaat draaien. Het anti-bacteria systeem geeft de groei van bacteriën aan de binnenzijde van het apparaat geen kans. Hierdoor blijven jouw etenswaren zo lang mogelijk houdbaar. Met een laag energieverbruik, verschillende indelingsmogelijkheden en een deur waarvan de draairichting verwisselbaar is, valt dit compacte model onder de gebruiksvriendelijke koelkasten van dit moment.

€ 379.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIV38V50

Ruimte, gemak en overzicht in de Bosch KIV38V50 De Bosch KIV38V50 inbouw koel vries combinatie biedt extra ruimte aan de grotere flessen door de diepe deurlades. Door de eenvoudige indeling met glazen legplateaus en lades hou je altijd het overzicht! De Bosch KIV38V50 valt onder energieklasse A+. Prettige inhoud en indeling van de koelkast De Bosch KIV38V50 inbouw koel vries combinatie heeft een ruime koeling met een inhoud van 217 liter en binnenverlichting. Door maar liefst vijf legplateaus van veiligheidsglas heb je genoeg ruimte om netjes jouw verschillende voedingswaren in te delen. Er is ook een speciale groentelade in de koelkast aanwezig. Deze lade is voorzien van een geribbelde bodem. Met de extra diepe lades in de deur zit je nooit verlegen om extra ruimte voor je grote pakken of flessen! Als je dat prettig vindt, is de draairichting van de deur verwisselbaar. Alles wat je wilt weten over de vriezer De vriezer is onder gepositioneerd in de koel vries combinatie en heeft een netto capaciteit van 59 liter. De vriescapaciteit van de vriezer is 3 kg per 24 uur. Valt de stroom een keer uit? Deze vriezer zorgt dat je etenswaren nog 13 uur bewaard blijven. Door de transparante lades zie je altijd meteen welke producten er waar liggen. Degelijk koelen en vriezen met Bosch KIV38V50 Deze inbouw koel vries combinatie biedt een ruime koeling met de diepe deurlades en de vijf legplateaus. In de vriezer heb je een goed overzicht met de ruime, transparante lades. Met een geluidsniveau van 40 dB is de Bosch KIV38V50 een relatief stille koel vries combinatie.

€ 629.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI21RAD40

Siemens KI21RAD40 Dit model is energiezuinig, groot én voorzien van Hydrofresh sensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Daarnaast is de koeler ook nog eens flexibel in te delen, waardoor je kunt rekenen op een apparaat dat van alle gemakken is voorzien. Creëer nog meer ruimte voor al jouw etenswaren De inhoud van de koelkast is met zijn 144 liter vrij groot te noemen. Omdat de inhoud is voorzien van vier legplanken, deurvakken en een royale groentelade, kun je het apparaat geheel naar eigen wensen indelen. VarioShelf maakt het mogelijk om meer ruimte te creëren wanneer je dat nodig hebt. Dankzij VarioShelf is het namelijk een optie om bij het plaatsen van hogere producten, zoals flessen, het glazen legplateau te halveren. Uitblinker in energiezuinigheid Steeds meer apparaten worden geproduceerd met oog op energiezuinigheid. Deze koelkast van Siemens is een echte uitblinker op dit gebied, omdat de koeler een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft. Dit betekent dat het apparaat maar 65 kilowattuur per jaar verbruikt. Waarschijnlijk zullen de kosten voor energie met dit apparaat een stukje lager uitvallen. Sensoren voor een optimale luchtvochtigheid Een innovatieve Hydrofresh sensor zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in het apparaat altijd op de juiste warmtegraad is en ook constant op deze temperatuur blijft. De koeler creëert zelf de ideale omstandigheden om de etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De mogelijkheden beginnen al bij de deur van de koeler SoftClose voorkomt dat de deur van de koeler te hard dichtklapt. Mocht het toch onverhoopt gebeuren dat de deur open blijft staan, dan zal er een alarm afgaan om te waarschuwen dat deze gesloten moet worden. Behalve deze voordelen is ook nog mogelijk om zelf te bepalen welke kant de deur op moet draaien. Deze Siemens KI21RAD40 krijgt eigenlijk alleen maar plussen als het gaat om energie-efficiëntie, verschillende indelingsmogelijkheden en innovatieve oplossingen voor het creëren van de juiste temperatuur. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar en zal het apparaat absoluut niet misstaan in jouw keuken.

€ 709.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20

Elegante koel vries combinatie van Siemens Bij Siemens weten ze hoe je een inbouw koel vries combinatie ontwerpt die er elegant uitziet en waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Ook de Siemens KI34VX20 is weer een topproduct van deze fabrikant witgoed. Zuinige, ruime koel vries combinatie De Siemens KI34VX20 is een inbouw koel vries combinatie met een aantal prettige specificaties. Waar je ongetwijfeld blij van zult worden is de zuinigheid van dit product. Hij is namelijk dusdanig ontworpen dat hij zijn werk doet zonder hier veel stroom bij te verbruiken. De koel vries combinatie is ingeschaald in energieklasse A+. Genoeg ruimte voor grote gebruikers Als je op zoek bent naar een inbouw koel vries combinatie waar je flink wat spullen in kwijt kunt, dan is de Siemens KI34VX20 ook een goede keuze. De inhoud is namelijk maar liefst 274 liter. 203 liter hiervan is dan ingeruimd voor het koelen van producten, terwijl 71 liter ingezet kan worden voor het vriezen. De koelruimte wordt verdeeld door 5 planken en een speciale crisperbox. Je groenten langer vers en knapperig met de crisperbox De ontwerpers van Siemens hebben nagedacht over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw groenten langer lekker vers en knapperig blijft. De oplossing is een speciale ruimte in je koelkast, die door Siemens is gedoopt tot crisperbox. Binnen dit gedeelte gaan groente en fruit langer mee en kun je blijvend genieten van de echte versheid die bij deze etenswaren hoort. Een stille, complete koel vries combinatie Met haar Siemens KI34VX20 heeft dit bedrijf een koeler en vriezer ontworpen die elegant in te bouwen is en die geheel compleet wordt geleverd. Zo vind je binnenin handige rekken voor eieren en flessen, waarbij er meerdere planken zijn om je etenswaren te plaatsen. De Siemens KI34VX20 is ook behoorlijk stil. Het geluidsniveau komt namelijk niet boven de 40 dB uit.

€ 556.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG LowFrost koelvriescombinatie (inbouw) SCB61821LF

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB61821LF Een flexibel indeelbare koelvriescombi uitgerust met TouchControl temperatuurregeling, led display en led binnenverlichting. ProFresh technologie reguleert de luchtvochtigheid in de koelruimte en de Frostmatic-functie genereert maximale vrieskracht. Een zuinige, praktische koelvriescombinatie De AEG SCB61821LF heeft een A++ energie-efficiëntie en verbruikt dus 21% minder stroom dan een kast met een A+ energielabel. Voor maximaal resultaat is de koel- en vriescombinatie uitgerust met hoogwaardige kenmerken: Met TouchControl temperatuurregeling is het binnenklimaat eenvoudig aan te passen. Gemakkelijke aanraakknoppen bieden je keuze uit 5 koel- en vriesniveaus. Een helder led-display geeft de gekozen instelling aan. ProFresh technologie zorgt voor de juiste luchtvochtigheid in de koelkast, waardoor je levensmiddelen langer vers blijven en hun voedingsstoffen en vitamines behouden. Met de Frostmatic-functie activeer je tijdelijk de maximale vrieskracht om vers voedsel snel in te vriezen. De vriezer keert vervolgens automatisch terug naar de normale instelling. Dankzij LowFrost-technologie is er minieme aanslag van ijs in de vriesruimte. Ontdooien is minder vaak nodig en verloopt veel sneller. Gemak bij het ordenen van de vriezer en koelkast De vriezer is ingericht volgens het FlexiSpace principe van AEG. De lades en legplanken zijn lichter dan normaal en eenvoudig verwijderbaar. Zo kun je voor grotere diepvriesproducten snel een plekje maken. De koelruimte is voorzien van verstelbare legplateaus van veiligheidsglas. Ook de transparante deurvakken kunnen op verschillende posities geplaatst worden. Voor verse producten zijn er 2 lades, en omdat de koelkast aan de bovenkant van de combi zit hoef je niet te bukken om groente en fruit te pakken. Led-verlichting zorgt voor felle, gelijkmatige en energiezuinige verlichting in elke hoek van de kast. Dankzij de deur-op-deur-montage integreert het apparaat prachtig met je interieur. De draairichting van de deuren kan eenvoudig aangepast worden aan de opstelling van de keukenkasten. De AEG SCB61821LF is een mooie inbouw koelvriescombi die met verbruik van weinig energie je producten voortreffelijk gekoeld en ingevroren houdt. Bekijk alle producten van AEG

€ 638.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIS87AF30

Bescherm je boodschappen in de Bosch KIS87AF30 In de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie kun je met een gerust hart boodschappen bewaren. Je spullen worden in de koelkast en vriezer namelijk beschermd met behulp van verschillende technieken. De VitaFresh plus technologie zorgt ervoor dat levensmiddelen twee keer langer vers blijven door een optimale luchtvochtigheid. Daarnaast hoef je dankzij het LowFrost-systeem een stuk minder vaak te ontdooien. Deze technologie vermindert namelijk de vorming van ijs! Met behulp van Super-vriezen en Super-koelen worden de producten in je diepvries en koelkast nog meer beschermd. Wanneer deze functies zijn ingeschakeld, worden nieuwe producten een stuk sneller gekoeld. Daarnaast kunnen deze functies opwarming van de producten die al in de inbouw koel vries combinatie staan tegenhouden. Hierdoor weet je dat je boodschappen zo goed mogelijk beschermd worden! Extra ruimte in de koelkast en vriezer In deze inbouw koel vries combinatie kun je een heleboel boodschappen kwijt, zowel in de koelkast als in de vriezer. De totale nettocapaciteit van deze combinatie is wel 272 liter. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je gebruikmaken van de flexibele VarioShelf. De ene helft van de plaat van veiligheidsglas kan eenvoudig onder het andere gedeelte geschoven worden. Hierdoor maak je heel makkelijk extra ruimte voor grotere artikelen! Om in de vriezer ook grote producten te kunnen bewaren, kun je gebruikmaken van de BigBox-lade. Deze diepe vrieslade biedt ruimte voor grote producten en extra opslag. Hierdoor kun je zoveel mogelijk bewaren in jouw vriezer! Nog meer gebruiksgemak door extra opties Naast de mogelijkheden op het gebied van bescherming en extra opslag, kun je met de Bosch KIS87AF30 inbouw koel vries combinatie profiteren van nog meer opties, zoals: Energiezuinige LED-verlichting die de koelkast en vriezer gelijkmatig verlicht zonder te verblinden Een vakantie-modus waarmee je tijdens de vakantie de koelkast en vriezer koel houdt en tegelijkertijd energie bespaart TouchControl-bediening waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen via duidelijke sensorvelden

€ 789.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324 20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 geeft je veel extra's De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is ruim van inhoud en geeft je veel mogelijkheden de schapruimte naar eigen inzicht in te delen. Met deze koelvriescombinatie hoef je nooit meer te ontdooien en vries je alles razendsnel in. Koelen en vriezen met kwaliteitsonderdelen Als je voor je nieuwe inbouwkeuken een koelvriescombinatie zoekt die je meer dan voldoende ruimte geeft, kijk dan eens in het assortiment van Liebherr. Wil je ook een apparaat dat gebruik maakt van de modernste snufjes, dan is de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 voor jou een goede optie. Hij geeft je 62 liter vriesruimte en een koelgedeelte met een nettocapaciteit van 194 liter. Heb je veel tegelijk in te vriezen? Deze Liebherr heeft binnen 24 uur 4 kg vlees of vis volledig ingevroren. Met een dergelijke vriescapaciteit blijft je voedsel langer vers en zorg je voor een goede voedselkwaliteit. Flexibel in te delen en gebruiksvriendelijk Het vriesvak van de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is onderaan geplaatst en bevat drie transparante deurvakken. In één oogopslag zie je wat je bewaard hebt en waar nog plaats is. De vakken zijn snel en gemakkelijk te reinigen. Je kunt de glazen VarioSpace plateaus van je vriesvak naar eigen inzicht indelen om bijvoorbeeld extra ruimte te krijgen voor een ijstaart. In het koelgedeelte heb je vijf GlassLine draagplateaus van veiligheidsglas. Elke glasplaat is belastbaar tot 20 kg. Je kunt de legplateaus om de 4,5 cm verplaatsen in de handige zuilvormige plateauhouders. De binnenkant van deze koelkast is glad, wat je veel tijd scheelt bij het schoonhouden. Stil en goed voor je portemonnee Door zijn moderne NoFrost-functie heb je geen last van condensvorming in je koelgedeelte. De lucht in je koelkast is droger en micro-organismen krijgen daardoor minder kans om te woekeren. In je vriesvak zal de droge lucht veel minder ijsvorming geven zodat handmatig ontdooien niet meer nodig is. De deur kun je zowel rechtsdraaiend als linksdraaiend plaatsen en zelfs als je Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 op volle toeren werkt, is hij bijzonder stil. Deze koelvriescombinatie is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++ en gebruikt jaarlijks slechts 230 kWu aan energie. Dat scheelt je jaarlijks vele euro's op je energieafrekening.

€ 1199.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW

Electrolux ERN2001BOW: een praktisch en functioneel inbouwtoestel De Electrolux ERN2001BOW is een inbouwkoelkast met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een vriesvak en is voorzien van het A+ label, wat zorgt voor een verbruik van 215 kWh op jaarbasis. Drie legplateaus waarvan je het oppervlak maximaal benut Dit inbouwtoestel van Electrolux is 121,8 centimeter hoog, 54 centimeter breed en 54,9 centimeter diep. Je monteert het toestel gemakkelijk in een standaard-keukenkast. Het snoer is 2,4 meter lang en daardoor kun je het ook op een flexibele manier een plaats geven in een bestaande keuken. Ook binnenin is het toestel interessant. Zo zijn er drie legplateaus die zo ontworpen zijn dat je het volledige oppervlak maximaal kunt benutten. De indeling bepaal je helemaal zelf. Ook kun je deze leggers makkelijk uit de koelkast nemen om ze schoon te maken of om de indeling binnenin het toestel te veranderen. De koelkast heeft een inhoud van 173 liter. Dat is voldoende voor een klein gezin. Optimale luchtvochtigheid dankzij "automatisch ontdooien" De Electrolux ERN2001BOW heeft onderaan twee lades om groenten en fruit in op te bergen. Deze lades zijn gemaakt uit stevig en transparant plexiglas, waardoor je altijd goed ziet wat er in ligt. De energiezuinige LED-verlichting verlicht de binnenkant van het toestel zodat je goed ziet wat je bewaart. Met de functie "automatisch ontdooien" blijven voedingswaren optimaal bewaard. Dankzij dit systeem verdampt het dooiwater buiten het apparaat. Het is dus niet nodig om nu en dan vocht weg te nemen met een handdoek. Het geluidsniveau is beperkt tot maximaal 35 dB, waardoor je in alle rust in je keuken kunt eten en genieten. Vriesvak met 15 liter inhoud De Electrolux ERN2001BOW heeft een vriesvak met een inhoud van 15 liter. Dit maakt dit vriesvak geschikt om enkele diepvriesmaaltijden of porties bereide groenten te bewaren en natuurlijk om een voorraad ijsblokjes te maken. De temperatuur is standaard ingesteld op -18 graden Celsius. Kortom, met de Electrolux ERN2001BOW haal je een praktisch en functioneel inbouwtoestel in huis!

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product