Zanussi mini vriezer ZFX31401WA

Een kleine vriezer met grote kwaliteiten De Zanussi ZFX31401WA is het kleinste model in de serie vrijstaande vrieskasten van Zanussi. De vriesapparatuur van Zanussi is voorzien van ingenieuze opties om optimaal te kunnen genieten van verse levensmiddelen. Vaker invriezen betekent minder vaak boodschappen doen en minder verspilling van eten. De vriezer heeft een inhoud van 30 liter. De vriesruimte is op te delen in twee helften met een plank. De deur van de vriezer kan aan beide kanten worden bevestigd. Mocht de stroom uitvallen, blijven je etenswaren nog 18 uur ingevroren. Waarom kiezen voor een mini vriezer? Een tafelmodel vriezer is ideaal voor kleine huishoudens. Maar ook als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter formaat vriezer, zoals in een studentenkamer of in een kleine keuken. Dankzij zijn kleine formaat kan deze vriezer gemakkelijk worden meegenomen in de auto. Dit maakt hem uiterst geschikt voor (kampeer)vakanties, bijvoorbeeld om barbecuevlees of ijsjes in te bewaren! De mini vriezer is met 41 decibel ook nog eens erg stil, dus je zult geen geluidsoverlast ervaren. Zuinige energieklasse Met deze A++ klasse mini vriezer maak je een verantwoorde, milieubewuste keuze. De vriezer is geheel conform de EU-wetgeving voor energie-etikettering. Daarmee bespaar je ook nog eens op jouw energierekening! Kortom, met de Zanussi ZFX31401WA ben je verzekerd van een compacte, energiezuinige mini vriezer. Hij is stil en handig in te delen. Een voorraad vriesverse etenswaren is dan altijd binnen handbereik.

€ 249.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vriezer GN1066 20

Ontdooien is verleden tijd met de Liebherr GN1066 20 No-frost, een mooie handgreep en transparante lades. Met deze degelijke vriezer hoef je nooit meer te ontdooien. Hij is daarnaast voorzien van Supervriezen en een ingebouwd display voor bediening. Valt onder zuinige energieklasse A+. Invriezen met de Liebherr GN1066 20 De Liebherr GN1066 20 is een vrijstaande vrieskast met een inhoud van 91 liter. Hij is voorzien van 3 legplateaus met transparante lades. Je ziet altijd meteen welke etenswaren je waar opgeborgen hebt. Met het No Frost systeem heb je geen last meer van ijsvorming. Je hoeft nooit meer te ontdooien en de lades gaan altijd soepel open, zonder ijs. Je bedient de Liebherr GN1066 20 met behulp van knoppen en een digitaal display. Wil je een keer snel invriezen, gebruik dan de Super Frost functie! Het geluidsniveau van de Liebherr GN1066 20 is 39 dB. Je kan hem goed in een open keuken plaatsen. Capaciteit en ergonomie De Liebherr GN1066 20 heeft een vriescapaciteit van 14 kg per 24 uur. Valt de stroom uit, dan kan je je voorraad nog 30 uur veilig bewaren. De deurscharnieren van de deze vriezer zitten aan de rechterkant, maar als je wilt kan je de draairichting verwisselen. Handig zijn ook de verstelbare voeten van deze vriezer, waarmee je de hoogte aan jouw behoefte kan aanpassen. Snel invriezen en nooit meer ontdooien met de GN1066 20 Deze vrijstaande vriezer is oerdegelijk. Je voelt het al aan de handgreep als je hem opent. Het prettigst is misschien wel no frost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien! Snel invriezen? Met de functie supervriezen is het zo voor elkaar.

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GTV15NWEA

Bosch vrieskast GTV15NWEA, compact en handig De Bosch vrieskast GTV15NWEA vrieskast is een compacte vrieskast met een netto inhoud van 82 liter die in iedere keuken past. Met afmetingen van 85 cm hoog, 56 cm breed en 58 cm diep is het toestel geschikt voor mensen met een kleine keuken, op kantoor, als extra vrieskast of voor studenten die graag wat pizza's en diepvriesmaaltijden op voorraad houden.

€ 309.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Haier vrieskast H2F 220WAA

De Haier vrieskast H2F-220WAA valt gelijk op door het moderne, strakke design. De vriezer heeft een netto inhoud van 226 liter en is daarmee bijzonder ruim. Aan comfort ontbreekt het niet. Dankzij No Frost is ontdooien verleden tijd en snel invriezen doe je met Super Freezing. Modern, gebruiksvriendelijk design De Haier vrieskast H2F-220WAA is uitgevoerd in wit en past mooi in elke keuken. Het comfort begint al met het openen van de deur, dat soepel aanvoelt door het Easy Handle systeem. De draairichting van de deur is verwisselbaar, om de vriezer zo goed mogelijk aan te passen aan de ruimte die je hebt. Wel zo handig met een groot apparaat! Daarbij helpen de verstelbare voeten je met het creëren van een prettige hoogte. Voor het veranderen van de instellingen beschikt de Haier vrieskast H2F-220WAA over een mooi, extern touch display. Je kan de temperatuur altijd meteen aflezen en wijzigen. Inrichten en gebruik van de Haier vrieskast H2F-220WAA De Haier H2F-220WAA heeft een netto inhoud van 226 liter. De vriezer beschikt over 6 transparante lades. Twee daarvan zijn extra hoog, zodat je ook grotere voedingswaren makkelijk op kan bergen. De vriezer heeft een vriescapaciteit van 18 kg per 24 uur. Gaat je dat nog niet snel genoeg? Dan schakel je Super Freezing in. Dankzij de moderne Fresher Shield technologie ontstaan er tijdens het ontdooiproces geen temperatuurverschillen. Op deze manier verliest de vriezer geen vocht en bespaar je energie. Bovendien wordt je voedsel beter bewaard. Met het No Frost systeem hoef je nooit meer zelf te ontdooien. Dat scheelt je een hoop gedoe. Gemak en ruimte met de Haier vrieskast H2F-220WAA De A+ Haier Haier vrieskast H2F-220WAA voldoet aan alle eisen van een modern en druk leven. Onder meer super Freezing helpt je een handje en de grote lades bieden ook aan grotere voedingswaren zoals pizza's, alle ruimte.

€ 469.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN58DWDV

Deze Bosch GSN58DWDV vriezer heeft een inhoud van maar liefst 365 liter en biedt daarom nog meer ruimte. De extra brede vriezer van 70 cm is voorzien van 5 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox. Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Etenswaren langer vers Het freshSense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A+++ zeer energiezuinig. Gemak met noFrost en superVriezen Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Het zo snel mogelijk invriezen van levensmiddelen zorgt ervoor dat vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in. Deze functie zorgt ervoor dat de ingevroren producten goed bevroren blijven en dat de nieuwe levensmiddelen extra snel invriezen.

€ 899.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vriezer GX823 20

Liebherr vriezer GX823 20 Een vrijstaande compacte vriezer met FrostSafe systeem, 2 vriesladen en VarioSpace inrichting. Voorzien van een Lcd-temperatuurdisplay en toets voor snelvriezen. Dankzij SmartFrost is er weinig ijsvorming op de glad afgewerkte binnenwanden. Compact maar toch ruim Met een inhoud van 69 liter biedt de Liebherr GX823 20 voldoende ruimte om brood, diepvriesgroenten, vleeswaren, ijs en diepvriessnacks voor 1 tot 2 personen te bewaren. De vriesladen zijn voorzien van een transparante voorzijde en 2 solide handgrepen aan de zijkanten. VarioSpace inrichting maakt de laden en het glasplateau eenvoudig verwijderbaar. Zo kun je zelfs voor een hoge taart ruimte creëren in deze compacte vriezer. Optimale koeling en snelvriesfunctie De koelleidingen zijn om het volledige interieur gewikkeld, waardoor alle delen van de vriezer even koud worden. De leidingen zijn onzichtbaar weggewerkt in de isolatie. De 2 vriesladen zijn rondom gesloten, waardoor er nauwelijks koude lucht ontsnapt uit een ingeschoven lade. De Liebherr GX823 20 heeft een erg laag energieverbruik. Met een simpele up/down knop kun je de diepvriezer op 5 koelniveaus instellen. De gekozen instelling, tussen -15 graden en -32 graden Celsius, zie je duidelijk op het Lcd-display. De SuperFrost-functie brengt de temperatuur tijdelijk naar het laagste niveau zodat je boodschappen snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt het apparaat automatisch terug naar de reguliere temperatuurinstelling. Minder rijpvorming dankzij SmartFrost (LowFrost) Het SmartFrost systeem zorgt voor minder ijskristalletjes tegen het interieur van de vriezer. Ontdooien is daarom zelden nodig. Vanwege de gladde afwerking van de binnenwanden is de Liebherr GX823 20 bovendien makkelijk en snel te reinigen. Met een hoogte van 63 centimeter past deze prachtige compacte diepvriezer in vrijwel iedere keuken.

€ 299.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vrieskist ZCAN14FW1

De Zanussi ZCAN14FW1 beschikt over verplaatsbare korven die niet alleen voor extra ruimte zorgen, maar ook dat je makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

€ 329.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Thomson vrieskist TCH 151 E

Thomson vrieskist TCH 151 E: optimale bewaring van je voeding Kook je graag in grote hoeveelheden en bewaar je maaltijden voor later, hou je van ijs en ander lekkers dat ingevroren moet blijven of vind je het zonde om restjes weg te gooien, dan is de Thomson vrieskist TCH 151 E je op het lijf geschreven. Deze grote vrieskist met een inhoud van niet minder dan 146 liter is ideaal om al je etenswaren in op te bergen die je langere tijd wil bewaren. Dankzij de grote netto capaciteit van het toestel kun je niet enkel veel voeding bewaren, het kan ook allemaal geordend en gestructureerd. Een vrieskist is de manier bij uitstek wanneer je graag wat maaltijden in huis hebt die je op ieder gewenst moment kunt uithalen wanneer je niet de tijd hebt om te koken. Met de Thomson vrieskist TCH 151 E ben je er bovendien 100% zeker van dat de voedingswaren op een correcte manier bewaard worden. De vriezer is enerzijds uitgerust met een optimale klimaatbeheersing en anderzijds met een elektronische controle en alarmsysteem. Zodra de temperatuur abnormaal stijgt, worden alarmgeluiden afgespeeld zodat je weet dat je in actie moet komen. zuinig en stil voeding invriezen met de Thomson vrieskist TCH 151 E Naast praktisch is de Thomson vrieskist TCH 151 E ook zuinig. Hij valt binnen een A+ energie-efficiëntieklasse en verbruikt slechts 160 kWu per jaar. Dit is behoorlijk laag wanneer je bedenkt dat hij een vriescapaciteit van 6,5 kilo per 24 uur heeft. Bovendien is het geluidsniveau van de vrieskist amper 41 dB waardoor hij gerust stil genoemd kan worden. Je plaatst hem in de berging zodat hij niet in de weg staat, maar wat betreft het geluid geeft hij in de keuken evenmin overlast. Zoals gezegd is de Thomson vrieskist TCH 151 E niet van een kleintje vervaardigd. Met afmetingen van 85 cm hoog, 73 cm breed en 52,3 cm diep dien je voldoende ruimte te voorzien in huis om de vrieskist te plaatsen.

€ 219.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Zanussi vrieskist ZCAN31EW1

De Zanussi ZCAN31EW1 beschikt over verplaatsbare korven die niet alleen voor extra ruimte zorgen, maar ook dat je makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Met visueel en akoestisch alarm voor te hoge temperaturen. Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

€ 449.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Proline vrieskast TTZ95P

Proline vrieskast TTZ95P, compact en handig De Proline vrieskast TTZ95P is een compacte vrieskast met een netto inhoud van 78 liter die in iedere keuken past. Met afmetingen van 85 cm hoog, 54,5 cm breed en 57 cm diep is het toestel geschikt voor mensen met een kleine keuken, op kantoor, als extra vrieskast of voor studenten die graag wat pizza's en diepvriesmaaltijden op voorraad houden. Zuinig en efficiënt, Proline vrieskast TTZ95P Behalve compact is de Proline vrieskast ook een uiterst zuinige vrieskast. Ze behoort tot een A+ klasse wat wil zeggen dat ze tot 20% minder energie verbruikt dan een gelijkwaardige vrieskast uit een A energie-efficiëntieklasse. Jaarlijks komt dit neer op een energieverbruik van 172 kWu. De statische koeling die gebruikt wordt voor de Proline vrieskast TTZ95P draagt zeker bij aan dit lage verbruik. Dankzij deze technologie zijn de temperaturen gelijkmatig en constant en is de bevriezing in alle laden gelijklopend. Zo ben je er steeds van verzekerd dat al je levensmiddelen optimaal bewaard worden en er nooit sprake is van temperatuurschommelingen. Proline vrieskast TTZ95P, modern toestel met een strak design Om ervoor te zorgen dat de Proline vrieskast TTZ95P makkelijk te integreren is in ieder interieur is er gekozen voor een strak en minimalistisch design in combinatie met een witte kleur. De vrieskast is een vrijstaand model dat zowel op de grond, op een ander toestel als op een stevige kast gezet kan worden. Wanneer je voor een verhoging zorgt, komt de vrieskast op een ergonomische hoogte te staan waardoor het eenvoudiger is om dingen op te bergen of uit te nemen. Indeling van de Proline vrieskast TTZ95P Aan de binnenzijde is de Proline vrieskast TTZ95P voorzien van 2 lades en 1 klep, zodat de ruimte optimaal benut kan worden. Daarnaast laten de lades je ook toe om etenswaren gestructureerd op te slaan. Zo kun je groenten, vlees, soep en kant-en-klaar maaltijden makkelijk gescheiden houden en sneller terug vinden. De lades zijn bovendien vervaardigd uit transparant materiaal zodat je de inhoud kunt zien zonder ze te openen. Een snelle blik vertelt je meteen hoeveel je nog in de vrieskast hebt zitten.

€ 179.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Inventum vrieskist VK561

De Inventum vrijstaande vrieskist VK561 heeft een netto inhoud 99 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 4,5 kg/24u en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper. energieklasse A+ totale netto inhoud 99 liter geluidsniveau 42 dB 55 cm breed uitneembare opbergkorf

€ 197.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN58AWDP

Optimale vrieskwaliteit met sensoren De Bosch GSN58AWDP is een vrieskast met een riante inhoud van 365 liter. Deze extra brede vriezer van 70 cm is uitgerust met hoogtechnologische functies zoals het MultiAirflow- systeem en FreshSense-sensoren. De indeling is flexibel dankzij de VarioZone-technologie. Constante binnentemperatuur met FreshSense-sensoren De FreshSense-sensoren van de Bosch GSN58AWDP garanderen een constante binnentemperatuur in de diepvriezer. De sensoren meten niet alleen de temperatuur in het toestel, maar ook de omgevingstemperatuur. Open je de deur en is er een temperatuurschommeling, dan werkt de vriezer harder om terug de ingestelde temperatuur in te stellen. Automatische detectie van niet bevroren voedingswaren Het automatische SuperVriezen is ook een handige functie. Wanneer je verse, niet bevroren voedingswaren in het toestel plaatst, gaat de motor tijdelijk harder werken om je voedingswaren sneller in te vriezen. Dit zorgt ervoor dat de textuur en de voedingsstoffen optimaal bewaard blijven. VarioZone: organiseer de bergruimte in je vriezer Het toestel heeft een ruime inhoud van wel 360 liter, die je bovendien ook nog eens flexibel kunt indelen dankzij de VarioZone-technologie. Dit wil zeggen dat je alle lades en de legplateaus uit het toestel kunt nemen. Je kunt dan het toestel indelen zoals jij dit zelf wil. Enkele grote vakken voor verpakkingen van pizza's of taarten? En daarnaast een klein vak voor kruiden of kleine verpakkingen? Het kan allemaal! Er is ook een handige Big Box voor extra grote verpakkingen. MultiAirFlow-systeem koelt hele toestel gelijkmatig af Het MultiAirFlow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus van de vriezer. Het NoFrost-systeem voert bovendien ook warme en vochtige lucht uit het toestel af. Je hoeft je vriezer nooit meer te ontdooien om ijsresten weg te krijgen. IceTwister maakt in een handomdraai 20 ijsblokjes En er zijn nog meer handige functies. In de vriezer heb je steeds een goed overzicht over je etenswaren dankzij de ingebouwde ledverlichting. De IceTwister is handig om verse ijsblokjes te maken. Je vult een reservoir met water en als resultaat krijg je kort daarna twintig verkoelende ijsblokjes. Kortom, zoek je een ruime diepvrieskast met heel wat handige snufjes, dan is de Bosch vrieskast GSN58AWDP jouw vrieskast.

€ 909.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Siemens vrieskast GS54NAWDV

Deze Siemens GS54NAWDV vriezer heeft een inhoud van 327 liter en is 70 cm breed. Dankzij het NoFrost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Wanneer je de deur te lang open laat staan, geeft de vriezer een signaal. Met de elektronische temperatuurregeling kan je eenvoudig en overzichtelijk de gewenste temperatuur instellen. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Bovendien is deze vriezer voorzien van een iceTwister. Etenswaren langer vers De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A+++ zeer energiezuinig. Gemak met noFrost Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.

€ 949.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskast GN 4375 20 Premium

Deze 268 liter NoFrost vrieskast hoef je nooit meer te ontdooien, verpakkingen vriezen niet vast. Ook handig zijn de grote vriesladen op rolwieltjes en de platte lade onderin voor kleine producten en ijsjes. En staat de kast in het donker, dan schijnt er LED verlichting van bovenaf in de uitgetrokken lade. De LED statusindicator geeft zonder de deur te hoeven openen aan of het apparaat naar wens functioneert. Super zuinig. Stil. Grote inhoud. Luxe. Meer netto inhoud in het vriesdeel en 10 tot 20% besparing op het energieverbruik. Unieke voordelen van de innovatieve BluPerformance koeltechniek. Nooit meer ontdooien. NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Geschikt voor SmartHome toepassingen. Dit model is voorbereid om met het WIFI-thuisnetwerk te worden verbonden. Na plaatsing van een SmartDeviceBox (accessoire) wordt bijvoorbeeld SuperFrost (-32°C) automatisch ingeschakeld wanneer je bij jouw favoriete supermarkt bent zodat bij thuiskomst de diepvriesproducten extra snel worden ingevroren. Of wordt je gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan. Diepvriesladen moeiteloos te openen. De op telescopische rails uittrekbare vriesladen kunnen moeiteloos worden geopend. Bij een deuropening van 90° kunnen de laden worden uitgetrokken en indien nodig uitgenomen om schoon te maken. Supersnel en efficiënt invriezen. De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen. Invriezen en bewaren in iedere vrieslade. Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen. 7 jaar zekerheid Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat je, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. Je betaalt uitsluitend voorrijkosten. Het enige wat je hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

€ 1399.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Proline vriezer TTZ 71

Met een capaciteit van 60 liter biedt deze vriezer van Proline voldoende ruimte voor het invriezen van verse etenswaren en verschillende diepvriesproducten. Het apparaat is zuinig met energie en heeft daardoor dan ook het energielabel A+. Bovendien is het apparaat met een hoogte van 85 centimeter niet heel hoog, waardoor de vriezer doorgaans goed past onder de meeste werkbladen in de keuken. Prima energielabel Met een energielabel van A+ verbruikt dit apparaat maar 164 kilowattuur per jaar. De vriezer is hierdoor een milieuvriendelijkere optie en daarnaast zorgen de lagere energiekosten ook nog eens voor een beter gevulde portemonnee! 3 verschillende vakken Het apparaat beschikt over drie vriesvakken. De vriesvakken zijn transparant, waardoor je kunt zien welke etenswaren er in de vakken liggen.  Doe het zelf De draairichting van de deur van deze Proline vriezer TTZ 71 is verwisselbaar. Dankzij deze mogelijkheid bepaal je zelf welke kant de deur op moet draaien. Ideaal wanneer je niet veel ruimte hebt en je daardoor de deur maar in 1 richting kunt laten draaien. Zelf ontdooien Deze vriezer heeft geen automatisch ontdooisysteem. Hierdoor is het belangrijk dat je het apparaat minimaal elke 6 maanden handmatig laat ontdooien. Je houdt hierdoor de vriezer in optimale staat. Als extra functie heeft deze Proline bij stroomuitval een bewaartijd van maar liefst 15 uur. Je hebt dus voldoende tijd om de producten in de vriezer elders onder te brengen, of om de energievoorziening weer te laten werken. Dit apparaat is goed te omschrijven als een no-nonsense vriezer die precies doet wat het moet doen. De energiezuinigheid, verwisselbare draairichting van de deur en bewaartijd bij stroomuitval zijn fijne extra's die het gebruik van de vriezer nog prettiger maken.

€ 169.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskast GNP2313 21

Liebherr GNP2313 21 combineert strak design en zuinigheid Ben je toe aan een nieuwe vrieskast? De Liebherr GNP2313 21 is een vrieskast met een mooi strak design en royaal veel opbergruimte voor al je heerlijke etenswaren. FrostSafe voor het bewaren van alle voedingsstoffen De Liebherr GNP2313 21 heeft heel wat handige functies. Met het VarioSpace-systeem kun je bijvoorbeeld de vrieskast volledig naar eigen wens indelen. Grote verpakkingen of een koninklijke ijstaart geef je zodoende de plaats die ze verdienen. De vriezer heeft vier sterren, waardoor het toestel niet alleen geschikt is om diepvriesproducten te bewaren, maar ook om eigen bereidingen in te vriezen voor later gebruik. Het FrostSafe-systeem is nog zo’n interessante functie. Dit systeem houdt in dat je de lades telkens volledig kunt afsluiten. Zodoende blijven de vitamientjes en alle andere goede eigenschappen in je producten bewaard. De lades zijn transparant en hebben twee handgrepen waarmee je zelfs een volledig gevulde lade veilig uit het toestel kunt nemen. Zuinig en goed geïsoleerd In totaal zijn er maar liefst zes lades voorzien in de Liebherr GNP2313 21. Daarbij is er een lade geschikt voor kruiden of bessen en andere kleine verse voedingswaren. Zo kun je in totaal maar even 16 kilogram invriezen op 24 uur tijd. Als het al eens gebeurt dat de stroom volledig wegvalt, bewaar je je etenswaren nog 14 uur in je toestel. Het energieverbruik van de Liebherr GNP2313 21 is uiterst zuinig. Het toestel is uitgerust met het A++ label. Daardoor verbruik je op jaarbasis slechts 206 kWh en dit voor een totale inhoud van 185 liter. De isolatie en afsluiting van de deur is perfect. Als de temperatuur te veel stijgt op korte tijd, krijg je een geluidssignaal te horen. Grote hoeveelheden invriezen met SuperFrost Dankzij het NoFrost-systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien om ijsresten weg te schrapen. Met de SuperFrost-functie kun je de temperatuur dan weer tot -32°C laten zakken. Daardoor kun je grote hoeveelheden etenswaren snel invriezen en behouden ze optimaal hun voedingswaarde. Kortom, wil je graag investeren in een kwalitatieve vrieskast om voedingswaren voor het hele gezin te bewaren, dan is de Liebherr GNP2313 21 een uitstekende aankoop!

€ 599.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSN51DWDV

Topniveau tot in elk detail Bosch is een gerenommeerd merk in de witgoedwereld en dat bewijst ook deze vriezer. De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te regelen met TouchControl bediening. De deur gaat zonder inspanning open dankzij het Air Channel System en het interieur wordt verlicht met heldere en zuinige LED-lampjes. In de BigBox-lade kun je grote dozen kwijt, handig voor een ijstaart of een grote bout vlees. Als je nog grotere formaten wilt invriezen kun je de glazen plateaus en lades uit de vrieskast halen. Dankzij dat flexibele interieur kun je met de Bosch vrieskast GSN51DWDV alles invriezen. Deze extra brede vriezer van 70 cm heeft een inhoud van 286 liter. De Bosch GSN51DWDV staat voor gemak Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Bovendien blijft de Bosch vrieskast GSN51DWDV altijd optimaal presteren. Het Fresh Sense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is. Sensoren spelen in op temperatuurschommelingen en zo nodig wordt de AutoFreeze gestart. Met de Supervriesfunctie zorgt Bosch dat je levensmiddelen niet ontdooien als er veel verse producten in de vriezer komen. Ook het Multi Airflow-systeem draagt bij aan een langere versheid omdat de koude lucht gelijkmatig over elk niveau van de vriezer wordt verdeeld. De Bosch vrieskast GSN51DWDV zorgt in alle opzichten voor een perfect ijskoude voorraad, dus gun jezelf de luxe van zo'n vriezer. Je levensmiddelen blijven hun verse smaak houden, je ijs is nooit te hard of te zacht, en je energierekening blijft laag. De Bosch vrieskast GSN51DWDV maakt het allemaal mogelijk, dus zoek niet verder.

€ 829.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vrieskist GT 3032 23 Comfort

De Liebherr GT 3032 is een zuinige vrieskist met balansdeksel. Het StopFrost systeem vermindert ijsvorming op de verpakkingen en zorgt dat het deksel moeiteloos kan worden geopend. Bij plaatsing in een koudere ruimte voorkomt het warmewand systeem condensvorming. Geschikt voor schuur of garage (> -15°C). Alle diepvrieskisten en diepvrieskasten met FrostProtect zijn geschikt voor plaatsing in ruimtes met omgevingstemperaturen vanaf -15°C. Ideaal voor het invriezen van fruit. Vruchten en kruiden laten zich eenvoudig invriezen op het invriesplateau. Hiermee wordt voorkomen dat ze aan elkaar vastvriezen, blijft de vorm behouden en wordt het portioneren een eenvoudig werkje. Bij het ontdooien kan het invriesplateau worden gebruikt als wateropvangschaal. Wanneer het niet wordt gebruikt kan het plateau eenvoudig als scheidingswand worden gebruikt. Optimaal zicht ook in het donker. De geïntegereerde verlichting zorgt er voor dat je altijd goed zicht hebt op de ingevroren voorraad. De voorraadmanden zijn in te hangen of stapelbaar, dankzij de keerbare tilgrepen. Moeiteloos kort na elkaar te openen. StopFrost, een innovatie van Liebherr, biedt twee doorslaggevende voordelen: minder vaak ontdooien en moeiteloos kort na elkaar openen en sluiten van de diepvrieskist. Supersnel invriezen. De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Altijd in de hand. Voor een comfortabele bediening is de temperatuurregelaar in de ergonomische handgreep geïntegreerd. Geen condensvorming op de behuizing. Ook alle diepvrieskisten hebben een warme wandsysteem. De condensor, voor de afgifte van warmte, is rondom vlak tegen de 4 buitenwanden ingeschuimd; elke kist functioneert trillingvrij en stil. Op de behuizing ontstaat geen condens en de gladde buitenwand is gemakkelijk te reinigen.

€ 679.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Salora vrieskast FRB3200BL

Ben je op zoek naar een compacte vrieskast? Dan is de Salora vrieskast FRB3200BL misschien wel wat je zoekt. De vrieskast van Salora is met zijn unieke zwarte kleur een opvallende verschijning. De vrieskast heeft een inhoud van 31 liter wat hem geschikt maakt als extra vriezer of als vriezer voor een klein huishouden. Handig aan deze vrieskast is dat je hem alleen op het stopcontact hoeft aan te sluiten en je kunt hem gebruiken. Je hebt dus geen gedoe met inbouwen, passen of meten. Altijd wat te eten in huis Drankjes snel koud maken, pizza's bewaren of ijs klaarleggen voor de warme zomerdagen? In de Salora vrieskast FRB3200BL kan het allemaal. Daarnaast vries je eten wat je niet meer op kunt eenvoudig in. Zo kun je het langer bewaren en verspil je minder eten. Er ligt altijd wat klaar en na lange werk- of schooldag hoef je dit alleen nog maar op te warmen. De vriezer bestaat uit twee gedeeltes die van elkaar gescheiden zijn door een rooster.  Binnenin de vrieskast vind je de regelbare thermostaat. De Salora vrieskast FRB3200BL vriest 2 kilo voedsel in per 24 uur. Dit is voldoende als je niet dagelijks dingen in hoeft te vriezen. Valt de stroom een keer uit? Geen ramp. Na een stroomuitval blijft het voedsel nog 8 uur goed. Voordelen van de Salora vrieskast FRB3200BL Compact formaat Unieke zwarte kleur Regelbare thermostaat Vrijstaand model 8 uur bewaartijd bij stroomuitval Energiezuinig met energielabel A+ Verstelbare voetjes Aanpasbare draairichting deur Salora vrieskast kopen bij BCC Als je een goede vrieskast wil, maar niet al te veel ruimte hebt, is de Salora vrieskast FRB3200BL een goede keus. Het compacte model zorgt ervoor dat jij altijd wat te eten in huis hebt. De draairichting van de deur is aanpasbaar wat extra handig is als je weinig ruimte hebt. Zo verander je de deur naar een voor jou efficiënte draairichting. Met energielabel A+ is de vrieskast van Salora zuinig. Dit betekent dat je goed bezig bent voor het milieu en tegelijkertijd geld gaat besparen op je energierekening.

€ 129.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Bosch vrieskast GSV29VWEV

Deze GSV29VWEV Bosch vrieskast uit de Serie|4 beschikt over 5 transparante lades waarvan 1 BigBox. Hierin kan je al je grotere levensmiddelen gemakkelijk kwijt. Daarnaast beschikt hij over een legplateau met een afsluitbare klep. Hierbij heb je makkelijk toegang tot je bakjes met eten. FreshSense Om je levensmiddelen in perfecte conditie te houden is deze vriezer van Bosch uitgerust met FreshSense. Deze technologie zorgt er voor dat er het beste klimaat heerst in jouw vriezer waardoor je voedingsmiddelen nooit te hard of te zacht zijn. Hierbij is het belangrijk dat er een constante temperatuur heerst in je vriezer, daar zorgt deze technologie voor. De sensoren meten en regelen de temperatuur in de vrieskast. Daarnaast beschikt de vriezer over Super-vriezen. Dit draagt bij aan het behouden van die constante temperatuur. Je kan deze functie inschakelen als je nieuwe producten aan de vriezer toevoegt. Het apparaat zorgt er voor dat je producten sneller bevriezen en hierdoor zo min mogelijk effect hebben op de andere producten in de vriezer. Zodra de gewenste temperatuur weer is bereikt schakelt de functie automatisch weer uit. Energiezuinig met A++ Bosch staat bekend om zijn energiezuinige huishoudapparaten. Dit is er ook een van met energielabel A++. Hiermee is hij zuiniger dan een gemiddelde vrieskast.

€ 569.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Liebherr vriezer GP1486 20

Liebherr GP1486 20: veel extra ruimte in een compact tafelmodel vriezer Extra vriesruimte is bijzonder handig. Als jij in jouw keuken wilt kunnen beschikken over ruim voldoende mogelijkheden om al je producten vers in te kunnen vriezen, dan zit je met de aanschaf van de Liebherr GP1486 20 helemaal goed. Dit tafelmodel vriezer met zijn compacte afmetingen verschaft je veel handige bergruimte en maximaal gebruikersgemak. Overzichtelijk en goed ingevroren al je levensmiddelen bewaren Over het ontwerp van de Liebherr GP1486 20 vriezer met zijn fraaie eigentijdse design is goed nagedacht. In de 4 grote lades kun je veel producten kwijt. De hoeveelheidgestuurde SuperFrost techniek maakt het mogelijk om extra snel je diepvriesproducten in te vriezen. De besturing van dit model wordt geregeld met een overzichtelijk MagicEye met lcd display en een digitaal temperatuurdisplay die je eenvoudig met degelijke toetsen kunt bedienen. Deze vriezer van topproducent Liebherr heeft je zodoende op alle fronten veel te bieden qua techniek en efficiëntie. In een modern huishouden is een functionele vriezer onmisbaar. Met de Liebherr GP1486 20 met zijn vrijstaande kastontwerp kies je voor een handig model dat ook in kleine ruimtes gemakkelijk geplaatst kan worden. De in draairichting verwisselbare deur levert daar nog eens een extra goede bijdrage aan. De nettocapaciteit van 103 liter is ten opzichte van de compacte buitenmaten verrassend ruim te noemen. En dan valt deze vriezer ook nog eens in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A+++, waarmee je veel geld op je energierekening kunt besparen. Met de Liebherr GP1486 20 maak je de keuze voor aantrekkelijke specificaties zoals onder andere: een fraai eigentijds design geschikt voor kleinere ruimtes door compacte afmetingen 4 grote lades hoeveelheidgestuurde SuperFrost techniek MagicEye met lcd display en een digitaal temperatuurdisplay een nettocapaciteit van 103 liter een in draairichting verwisselbare deur een vriescapaciteit van 11 kg/24u energie-efficiëntieklasse A+++ 23 uur bewaartijd bij stroomuitval De Liebherr GP1486 20 is een betaalbare moderne vriezer waaraan je langdurig veel plezier kunt beleven.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Exquisit vrieskist GT200 1A

Klimaatklasse: SN/N/ST/T Met controlelampje en voorraadkorf Afvoergaatje is afsluitbaar Compacte vrijstaande vriezer met een inhoud van 194 liter Energieklasse: A+ Verbruik per jaar: 219 kWh

€ 249.99

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Whirlpool vrieskast W55ZM 111 W

Compacte vriezer Dankzij het kleine formaat (hoogte tot 85 cm) en afneembaar bovenblad kun je het apparaat onder het aanrecht plaatsen. Milieubewuste keuze Zeer goede energie-efficiëntie. Met de energieklasse A+ biedt dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een efficiënt energieverbruik. Draairichting verwisselbaar De draairichting van de deur is verwisselbaar zodat je deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deur rechts of links te openen. Drie transparante lades Ideaal ruimtegebruik. Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met drie handige laden om bevroren voedsel in pakjes, doosjes of zakjes praktisch op te bergen. Door de transparante laden zie je onmiddellijk wat er in de laden ligt zonder dat je de laden telkens hoeft te openen.

€ 229.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Haier vrieskast H2F 220WSAA

Ben je op zoek naar een grotere vrieskast voor je hele gezin? Dan zit je goed met de Haier vrieskast H2F-220WSAA. Deze vrieskast heeft een inhoud van maar liefst 226 liter. Hier bewaar je al je diepvriesproducten onder optimale omstandigheden. En voor pizzaliefhebbers beschikt de vrieskast over een leuk extraatje in de deur! Extra veel vriescapaciteit Met de Haier vrieskast H2F-220WSAA beschik je over extra veel vriescapaciteit, handig voor als je eens een feestje geeft. De vrieskast beschikt over zes lades, waarin je al je ingevroren producten kunt bewaren. De lades zijn niet alleen transparant, zodat je altijd ziet waar je iets kunt vinden. Ze hebben bovendien verschillende hoogtes. Dat is handig voor als je eens wat hogere producten wilt invriezen, zoals een ijstaart. Dankzij de No Frost-functie behoort het ontdooien van je vrieskast tot de verleden tijd. Bovendien zorgt No Frost voor een continue luchtcirculatie, zodat de lucht in de vriezer altijd vers is. Met het Haier Fresher Shield kun je met een gerust hart iets invriezen dat je net hebt bereid. Dit schild voorkomt namelijk temperatuursveranderingen als er iets nieuws wordt ingevroren. Reeds ingevroren voedsel blijft hierdoor beter bewaard. Zuinig in het verbruik De Haier vrieskast H2F-220WSAA hoort tot ee van de zuinigste in zijn soort. Hij heeft energie-efficiëntieklasse A++, de op een na zuinigste energieklasse. Een extra snufje dat hem zo zuinig maakt, is het open deur-alarm. Mocht je vergeten om de deur te sluiten, dan klinkt er een signaal om je te waarschuwen. De temperatuur stel je eenvoudig in met het bedieningspaneel in de deur. Omdat je de deur hiervoor niet hoeft te openen, blijft de koude binnen. En als je van pizza’s houdt, dan heeft deze vrieskast nog een leuke verrassing aan de binnenkant van de deur: een speciaal vak waar precies een pizzadoos in past! Als je graag een voorraadje pizza’s in huis hebt, kun je natuurlijk altijd een stapeltje in een van de laden leggen. Met al die ruimte en Haiers nieuwste vriestechnologie heb je met de Haier vrieskast H2F-220WSAA een vrieskast waar je jarenlang plezier van hebt!

€ 599.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product
 

Inventum vrieskist VR1680

De Inventum vrijstaande vriezer VR1680 heeft een netto inhoud van 186 liter. Het is een hoge en zuinige vriezer met energieklasse A++. Deze 4 sterren, No-Frost vriezer heeft een invriesvermogen van 15 kg/24u. In de vijf transparante lades en vriesvak met klep berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden. energieklasse A++ totale netto inhoud 186 liter geluidsniveau 43 dB No-Frost digitale thermostaat

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Keuken Vriezer
Product