Tp link netwerk switch TL SG108E

Wat doet dit product? De TL-SG108 10/100/1000 Mbps Desktop switch met 8 aansluitingen van TP-LINK biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. U kunt de snelheid van uw netwerkserver en backbone verbindingen verhogen, of van gigabit op uw desktop een realiteit maken. De TL-SG108 heeft bovendien een laag energieverbruik. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG108 tot 72% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijfsnetwerk is. Gigabit Switch Met zijn 8 stuks 10/100/1000 Mbps aansluitingen kunt u met de TL-SG108 de capaciteit van uw netwerk flink uitbreiden en direct grote bestanden overbrengen. Dus kunnen gebruikers thuis, op kantoor, in een werkgroep of creatieve werkomgeving grote, bandbreedte-intensieve bestanden sneller verzenden. Afbeeldingen, CGI, CAD, of multimediabestanden kunnen direct via het netwerk worden overgebracht. Zet uw ethernet op groen U hebt nu de keuze om voor groen te gaan bij het upgraden naar een gigabit netwerk! De nieuwe generatie van de TL-SG108 10/100/1000 Mbps desktop switch met 5 aansluitingen is uitgerust met de allernieuwste energiezuinige technieken, die uw netwerkcapaciteit vergroten en het stroomverbruik aanzienlijk reduceren. Het energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de verbindingsstatus en kabellengte, om de CO2-voetafdruk van uw netwerk te beperken. Niet-actieve aansluitingen uitschakelen Als een computer of netwerkapparaat uit staat, blijft de bijbehorende aansluiting van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom verbruiken De TL-SG108 kan de verbindingsstatus van elke aansluiting controleren en het stroomverbruik van aansluitingen die niet actief zijn verlagen, waardoor tot 72% minder stroom wordt verbruikt. Stroombudget naar kabellengte In het ideale geval zou een kortere kabel minder stroom verbruiken en minder vermogensverlies moeten geven. Dit is bij de meeste apparaten echter niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom via de kabel verbruiken. De TL-SG108 analyseert de lengte van de aangesloten ethernetkabel en past het stroomverbuik daar op aan. Eenvoudig te gebruiken De automatische functies van deze gigabit switch maken installatie plug-and-play en zonder enig probleem mogelijk. Configuratie is niet nodig. Dankzij Auto MDI/MDIX zijn er geen crossover kabels nodig. Auto-negotiation op elke aansluiting registreert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100, of 1000 Mpbs) en past zich automatisch aan t.b.v. compatibiliteit en optimale prestaties.

€ 38.95

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Netgear netwerk switch GS108E 300PES

Netgear ProSAFE Unmanaged Plus Switch GS108E De Netgear ProSAFE Gigabit Web Managed (Plus) Switch met 8 Gigabit Ethernet poorten biedt fundamentele netwerkfuncties die de prestaties van zakelijke netwerken helpen optimaliseren. Controle en Configuratie die verder gaat dan Plug-n-Play Connectiviteit 8 poorten leveren tot 2000 Mbps toegewijde, niet-blokkerende bandbreedte per poort. Gigabit snelheid met QoS, VLAN en netwerkmonitoring. VLAN-ondersteuning voor verkeersegmentatie. Quality of Service (QoS) voor verkeersprioritering. Automatische ‘Denial-of-service’ (DoS) preventie. Verbindingsproblemen oplossen door middel van een kabeltest. Luspreventie en ethernetstormcontrole. IGMP-snooping voor multicast-optimalisatie. Snelheidsbeperking voor betere bandbreedteverdeling. Gespiegelde poorten voor netwerkmonitoring. Jumbo frame ondersteuning tot pakketgrootte van 9KB.

€ 44.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

TP Link multiroom Deco M9 PLUS 3 pack

Deco Smart Multiroom Tri-band Wifi Deco M9 Plus Deco gebruikt een systeem van units om in het hele huis een naadloze wifi-dekking te creëren — zwakke signalen zijn verleden tijd! Dankzij de geavanceerde Deco Mesh-technologie werken de units samen om in huis een uniform netwerk te creëren met dezelfde netwerknaam. Apparaten wisselen automatisch tussen Deco-units wanneer u door uw huis loopt om de snelst mogelijke verbindingen te behalen. Met een Deco M9 Plus 3-pack behaalt de wifi een bereik tot wel 600 vierkante meter. En als dat nog niet genoeg is, dan breid u het netwerk eenvoudig uit met meer Deco-units om de dekking te verbeteren. Drie aparte draadloze banden leveren snelle, stabiele verbindingen met snelheden tot wel 2134 Mbps. Deco M9 Plus dient als hub voor al uw smart home-apparaten. Via één platform past u de instellingen aan en brengt u interacties tot stand — het is niet nodig om een speciale smart hub aan te schaffen. Deco kan zelfs het verkeer van drukke netwerken aan voor lag-vrije verbindingen op meer dan 100 apparaten. TP-Link HomeCare bestaat uit een pakket met gepersonaliseerde funcites en beveiligingsfuncties, waaronder ouderlijk toezicht, ingebouwde antivirus en Quality of Service (QoS). De installatie is eenvoudiger dan ooit met de Deco app die u door het installatieproces leidt. Pakketinhoud 3 Deco-units1 RJ45 ethernetkabel3 stroomadapters

€ 299.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

D Link multiroom COVR C1202 E 2 pack

Welkom bij de volgende generatie Wi-Fi in je huis. Covr dekt elke vierkante centimeter van je huis met snelle, naadloze, betrouwbare Wi-Fi. Met een pakket van 2 Covr Points, kun je Wi-Fi toegang tot een enorme 300 vierkante meter brengen. Volledige dekking - Ga van kamer naar kamer zonder uw verbinding te verliezen. Razend snel - Gecombineerde draadloze snelheden tot 1,2Gbps Eenvoudige installatie - Reeds gekoppeld en gebruiksklaar uit de doos, in 3 stappen installeren met de app. Ouderlijk toezicht - Maak schema's, blokkeerapparaten, kijk wie er op het netwerk zit. Upgrade je huis - Gebruik waar je maar wilt nieuwe Smart Home-apparaten door ze met Covr Wi-Fi te verbinden.

€ 115.69

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Ubiquiti airFiber AF 2X

De airFiber® 2X heeft tot 17,1 Mbps/MHz toonaangevende spectrum efficiency en maakt gebruik van de gepatenteerde duplex technologie van de hybride divisie om de hoogste TDD-doorvoersnelheid te bereiken die beschikbaar is voor PtP-links over lange afstanden. Ontworpen voor prestaties Ubiquiti's INVICTUS™ gebruikelijke siliconen en gepatenteerde radioarchitectuur zijn speciaal ontworpen voor draadloze buitentoepassingen op lange afstand.

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Ubiquiti airFiber antenne AF 5U

De airFiber5 is speciaal gebouwd voor buiten, PtP overbrugging en carrier-class netwerk backhauls. Innovatief antenne ontwerp Het hoogisolerende, dual-antenne ontwerp is ideaal voor robuuste prestaties in de zwaarste RF-ruis omgevingen. Revolutionaire Optredens De airFiber5 overtreft conventionele bedrade backhauls en levert een werkelijke doorvoer tot 1,2+ Gbps. Langeafstandsverbindingen: 100+ km Ontworpen om een hoogwaardige backhaul, de airFiber5 presteert op een bereik van maximaal 100 + km. Laag latentie vervoerder Backhaul De airFiber5 ondersteunt FDD (Frequency Division Duplexing) in full-duplex modus voor <1 ms latentie, wat resulteert in een verhoogde efficiëntie voor carrier-class netwerk backhauls. 5 GHz Licentievrije Band De airFiber5 werkt in wereldwijde, licentievrije 5 GHz frequenties. Gebruikers kunnen airFiber5 vrijwel overal inzetten (afhankelijk van de lokale regelgeving).

€ 1049.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

TP Link netwerk switch TL SG108

TP-Link TL-SG108 netwerk switch De TL-SG108 10/100/1000 Mbps Desktop switch met 8 aansluitingen van TP-Link biedt een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. Je kunt de snelheid van jouw netwerkserver en backbone verbindingen verhogen, of van gigabit op jouw desktop een realiteit maken. De TL-SG108 heeft bovendien een laag energieverbruik. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG108 tot 72% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor jouw bedrijfsnetwerk is. Gigabit Switch Met zijn 8 stuks 10/100/1000 Mbps aansluitingen kun je met de TL-SG108 de capaciteit van jouw netwerk flink uitbreiden en direct grote bestanden overbrengen. Dus kunnen gebruikers thuis, op kantoor, in een werkgroep of creatieve werkomgeving grote, bandbreedte-intensieve bestanden sneller verzenden. Afbeeldingen, CGI, CAD, of multimediabestanden kunnen direct via het netwerk worden overgebracht. Zet jouw ethernet op groen Je hebt nu de keuze om voor groen te gaan bij het upgraden naar een gigabit netwerk! De nieuwe generatie van de TL-SG108 10/100/1000 Mbps desktop switch met 5 aansluitingen is uitgerust met de allernieuwste energiezuinige technieken, die jouw netwerkcapaciteit vergroten en het stroomverbruik aanzienlijk reduceren. Het energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de verbindingsstatus en kabellengte, om de CO2-voetafdruk van jouw netwerk te beperken. Niet-actieve aansluitingen uitschakelen: Als een computer of netwerkapparaat uit staat, blijft de bijbehorende aansluiting van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom verbruiken De TL-SG108 kan de verbindingsstatus van elke aansluiting controleren en het stroomverbruik van aansluitingen die niet actief zijn verlagen, waardoor tot 72% minder stroom wordt verbruikt. Stroombudget naar kabellengte: In het ideale geval zou een kortere kabel minder stroom verbruiken en minder vermogensverlies moeten geven. Dit is bij de meeste apparaten echter niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom via de kabel verbruiken. De TL-SG108 analyseert de lengte van de aangesloten ethernetkabel en past het stroomverbuik daar op aan. Eenvoudig te gebruiken De automatische functies van deze gigabit switch maken installatie plug-and-play en zonder enig probleem mogelijk. Configuratie is niet nodig. Dankzij Auto MDI/MDIX zijn er geen crossover kabels nodig. Auto-negotiation op elke aansluiting registreert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100, of 1000 Mpbs) en past zich automatisch aan t.b.v. compatibiliteit en optimale prestaties.

€ 27.49

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

TP Link router Archer C2300

Gamen met het gezin en films kijken met vrienden, kan allemaal met de Archer C2300 Dankzij de NitroQAM-technologie bereikt de Archer C2300 wifi-snelheden tot wel 1625Mbps op de 5GHz-band en 600Mbps op de 2.4GHz-band Hij kan al je favoriete bezigheden gemakkelijk aan zoals online gamen, 4K-films en het delen van grote bestanden. Snellere overdracht De 1.8GHz dual-core processor van Broadcom coördineert ieder proces voor een snellere overdrachtssnelheid en hij kan zelfs meerdere apparaten en supersnelle apps aan. Zonder moeite, verbonden aan meer apparaten tegelijkertijd MU-MIMO staat ook wel voor meerdere gebruikers en meer efficiëntie. Met MU-MIMO kunnen meer apparaten tegelijktijd verbonden zijn, het verbetert de verwerkingscapaciteit en vermindert vertraging. Nu kunnen jij en je vrienden tegelijkertijd online gaan zonder op elkaar te hoeven wachten én ieder apparaat heeft altijd een goede verbinding. Range Boost-technologie voor een geweldige wifi-dekking Hoogwaardige antennes met versterking creëren een sterk wifi-signaal in het hele huis. De Range Boost-technologie zorgt ervoor dat apparaten die verder weg of weinig vermogen hebben worden gedetecteerd, waardoor jouw netwerk nog meer dekking krijgt. Media delen voor meer plezier Met de Link Aggregation-technologie en de 10x snellere usb 3.0 poort (in vergelijking tot usb 2.0), maakt de Archer C2300 het nog eenvoudiger om via wifi bestanden, foto's en video's te delen vanaf externe schijven met alle apparaten die verbonden zijn met het thuisnetwerk. VPN Acceleration voor een snelle en stabiele VPN-verbinding De Archer C2300 ondersteunt niet alleen een veilige en beveiligde OpenVPN- en PPTP VPN-verbinding, maar is ook voorzien van VPN Acceleration om de verbindingssnelheid te verbeteren. Alle data die je verstuurd wordt beschermd via deze VPN-functies. Intuïtieve Tether app voor eenvoudig beheer Beheer en stel je wifi in via de gratis TP-Link Tether app, beschikbaar voor Android en iOS. Dankzij de simpele layout van Tether heb je via je telefoon of tablet snel toegang tot al je wifi-instellingen.

€ 95.95

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

TP Link mobiele router M7350

Geniet onderweg maximaal van Internet met 4G Speeds Mobiele LTE-Advanced Wi-Fi Router. De M7350 ondersteunt 4G/LTE, de nieuwe mobiele standaard, met downloadsnelheden tot 150Mbps. Hiermee kan je ook onderweg HD-films streamen zonder onderbrekingen, probleemloos een video chat houden of genieten van online gamen met vrienden. Eenvoudig delen van Wi-Fi Met een TP-LINK mobiele M7350 router zet je in een handomdraai een Wi-Fi hotspot op. Je hoeft hiervoor alleen maar een geactiveerde simkaart in de router te plaatsen. Volgens kan je met wel 10 draadloze apparaten, zoals tablets, smartphones, laptops, etc gebruik maken van de mobiele 3G/4G verbinding. Grenzeloze mobiliteit Met zijn krachtige 2000mAh batterij kan de M7350 tot wel 8 uur met maximaalvermogen en tot 480 uur in standby-modus gebruikt worden. Daarna kan je de router met een micro-usb kabel aan jouw laptop, computer of powerbank opnieuw opladen. Alle informatie in één overzicht Het praktische TFT-scherm geeft inzicht in jouw dataverbruik, het batterijniveau en netwerktype (3G/4G), signaalsterkte en Wi-Fi status. Met de menuknop kan je het netwerktype, de frequentie of roaming snel en eenvoudig aanpassen - direct op het apparaat, zonder dat je hoeft in te loggen in het webinterface. Eenvoudig beheer Met de tpMiFi app heb krijg je eenvoudig toegang tot de M7350 en kun je deze beheren vanaf je verbonden iOS/Android apparaten. Met de tpMiFi app kun je datalimieten instellen, beheren welke apparaten toegang kunnen krijgen tot jouw wifi-netwerk, berichten versturen, mediabestanden delen naar/vanaf een verwijderbare micro SD-kaart. In de M7350 is plaats voor een micro-SD kaart met een opslag tot 32GB.

€ 80.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Ubiquiti UniFi access point AP AC EDU

802.11ac Dual-Radio AP met omroepinstallatie De UniFi AC EDU AP is uitgerust met de nieuwste Wi-Fi 802.11ac 3x3 MIMO-technologie en integreert Wi-Fi en public address-mogelijkheden op een handige manier, waardoor hij ideaal is voor inzet op de hele campus. Integratie van Unifi Wifi en Public Address Systeem Mededelingen doen via Wi-Fi - geen aparte hardware nodig. Geavanceerde akoestische prestaties De UniFi AC EDU AP biedt geluid van hoge kwaliteit met nauwkeurige stemweergave. Dubbel-Radio 3x3 MIMO De UniFi AC EDU AP ondersteunt gelijktijdige dual-band, 3x3 MIMO technologie in de 2,4 en 5 GHz radiobanden voor maximaal 1750 Mbps. Mobiele aankondiging App Broadcast aankondigingen met duidelijkheid vanaf uw iOS of Android gebaseerde apparaat met behulp van onze mobiele app.

€ 374.34

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Amplifi multiroom AFI HD

Met het Amplifi systeem voorziet u uw gehele woning of kantoor van één groot dekkend WiFi-netwerk. Het Amplifi systeem wordt ook wel Mesh WiFi genoemd en maakt gebruik van 1 router en 2 extra zenders die onderling met elkaar in verbinding staan.

€ 359.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Google Nest Bundel Multiroom Wifi Router Wifi Punt (Wit)

Heb jij het idee dat je Wifi verbinding niet overal komt in je huis, of niet sterk genoeg is? Had je graag dat je door het hele huis de Google Assistant kon gebruiken? Zoek niet langer verder want deze bundel met Google Nest Router en Google Nest Punt is de keus voor jou. Google Nest Router Het startpunt van jouw smarthome Wifi omgeving is de Google Nest Router. Deze sluit je aan op de router die je al hebt staan. Elke Nest Wifi-router heeft een bereik van 120 m² waarmee je in één keer een groot oppervlak dekt, maar gemakkelijk kan uitbreiden. Eén Nest Wifi-router met één Wifi-punt is sterk genoeg om tot tweehonderd verbonden apparaten te verwerken en snel genoeg om meerdere 4K-video's tegelijk te streamen. Google Nest Punt Vergroot het Wifi bereik door je hele huis met het Google Nest Wifi-Punt; een uitbreiding op jouw Google Nest Wifi Router. Met ieder punt krijg je 148 m² snelle, betrouwbare wifi-dekking extra in je huis. Daarnaast hebben alle Nest Punten ook een speaker voor Google Assistant zodat je stemcommando’s kan geven door je hele huis heen.

€ 259.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Asus multiroom Lyra TRIO 2 pack

AC1750 dual-band mesh wifi-systeem - dekt woningen met meerdere verdiepingen tot 300 vierkante meter, met AiMesh ondersteuning,AiProtection netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en Ouderlijk toezicht ASUS Lyra Trio multiroom mesh wifi routers – 2-pack Reken af met dode wifi-zones - dual-band, mesh wifi-systeem met unieke antenneplaatsing zorgt voor sterke wifi in elke hoek van de woning. Snelle & vloeiende verbindingen, altijd - 3x3 MIMO-technologie en naadloze roaming leveren superieure wifi-snelheid en verbinden je automatisch met het beste signaal, overal in huis. Altijd actuele bescherming - De levenslange gratis cloudgebaseerde beveiliging, aangedreven door Trend Micro, zorgt ervoor dat jouw privacy op aangesloten apparaten wordt beschermd. Ouderlijk toezicht — URL-filter en planning zorgen ervoor dat je jouw gezin beschermt tegen ongepaste inhoud en ongezond internetgebruiksgedrag. AiMesh ondersteund – Mix en match Lyra Trio met AiMesh-compatibele routers om een krachtig en flexibel wifi-systeem voor de hele woning te vormen.

€ 203.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Netgear WiFi systeem Orbi RBK20 100PES

Maximaliseer de WiFi-snelheid waarvoor u betaalt en breid deze uit naar elke centimeter van uw huis en daarbuiten. Fast Home WiFi overal Dit Orbi Whole Home WiFi-systeem (RBK22) heeft een bereik van maximaal 250 vierkante meter met een snelle WiFi-verbinding van 2,2 Gbps. Orbi is het eerste systeem met het innovatieve Tri-Band WiFi en levert de hoogste internetsnelheden, zelfs als er meerdere apparaten zijn aangesloten. Dit Orbi WiFi-systeem omvat een Orbi WiFi-router (RBR20) en één satelliet (RBS20) als vervanging van uw bestaande thuisrouter met extenders. Kan ook eenvoudig met bestaande apparatuur van andere serviceproviders worden gebruikt. Geniet van betere WiFi, overal. Prestaties in stijl Strak, modern ontwerp met vier antennes met versterking vergroot het draadloze bereik op moeilijk bereikbare plaatsen van uw huis. WiFi Tri-Band maximaliseert beschikbare internetsnelheden zodat u overal in huis kunt genieten van naadloze 4K HD-videostreaming en games.

€ 229.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Devolo homeplug Magic 1 WiFi Network Kit 1200 Mbit s

Overal WiFi zonder grenzen – dat is devolo Magic 1 WiFi. Surf overal in huis met hoge snelheden van 1200 Mbps. Upgrade uw kantoor aan huis en ga aan de slag met betoverende veiligheid en stabiliteit. Profiteer van streamen in HD op uw tablet, zonder lags of crashes. Of verlies u op uw smartphone in online games, zonder onderbrekingen. Met de devolo Magic 1 WiFi draadloze LAN-versterker is het verrassend eenvoudig. Dit pakker bevat 3 multiroom adapters. De eerste sluit je aan op de router en de andere twee kun je vervolgens in elke kamer gebruiken waar jij WiFi wilt hebben.

€ 219.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Tp link router ARCHER A7

De nieuwe wifi-standaard voor een geavanceerde online-ervaring TP-Link Archer A7 AC1750 Draadloze Dual-band Gigabit Router De Archer A7 is een snelle 802.11ac-router met een ongelooflijk bereik. Hij is sneller dan veel routers van een hogere prijsklasse. Deze geavanceerde wifi is ontwikkeld voor online-activiteiten op een druk netwerk en helpt om toepassingen drie keer sneller te laten draaien dan bij de vorige 802.11n-standaard. Twee banden werken samen voor lag-vrije verbindingen De Archer A7 gebruikt de 2.4 GHz-band en de 5 GHz-band voor geweldige draadloze prestaties. Eenvoudige taken zoals het versturen van e-mails of surfen op internet worden verwerkt door de 2.4 GHz-band, terwijl tegelijkertijd intensieve taken zoals online gamen of het streamen van HD-video's worden verwerkt door de 5 GHz-band. Externe antennes met dual-band wifi breiden het draadloze bereik enorm uit De drie externe antennes met geavanceerde verbindingstechniek zorgen voor indrukwekkende snelheden. De antennes gebruiken de 2.4 Ghz-band en de 5 GHz-band, zodat u kunt genieten van een indrukwekkend en betrouwbaar draadloos bereik in uw ruime woning of kantoor. Creëert een supersnel netwerk en is perfect voor het streamen van HD-films, gamen en surfen. Veelzijdige USB-aansluitingen Dankzij de USB 2.0-poort is de Archer A7 een vindingrijke gateway. Deel de media op uw harde schijf via het thuisnetwerk of een FTP-server. Volledige bedrade gigabit-verbindingen voor een supersnelle gegevensoverdracht Met één gigabit WAN-poort en vier gigabit LAN-poorten zijn de verbindingen tot wel tien keer sneller dan bij standaard ethernetverbindingen.

€ 89.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Netgear netwerk switch GS316 100PES

Netgear Unmanaged Switch GS316 The Netgear 16-Poort Gigabit Ethernet Switch met eenvoudige plug-and-play, een compact desktop ontwerp en automatisch detecterende poorten biedt eenvoudige, betrouwbare en betaalbare connectiviteit voor jouw thuis- of kleine kantoornetwerk. Een robuuste metalen behuizing, een geruisloos ontwerp zonder ventilatoren en een muurbevestigingskit zorgen voor gemakkelijke implementatie om jouw SOHO (Small Office / Home Office) netwerk uit te bouwen. Eenvoudige, Betrouwbare, Betaalbare Netwerkconnectiviteit 16 koperen 10/100/1000 Mbps RJ-45 Ethernet poorten Plug-and-play; geen installatie nodig Ontwerp zonder ventilatoren voor geruisloze werking 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) conformiteit Bureaublad- of muurbevestiging (kit inbegrepen) Automatische onderhandeling voor automatische verbinding (Auto MDI/MDI-X) Niet-blokkerend schakelsysteem 802.1p QoS (Quality of Service) LED-indicatoren Ideaal voor thuis- of kleine kantoornetwerken

€ 74.95

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Tp link router EAP225

TP-LINK EAP225 draadloze router Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz) : - Gelijktijdige 300Mbps op 2,4GHz en 867Mbps op 5GHz bedraagt de in totaal 1200Mbps Wi-Fi-snelheden voor gelijktijdig gebruik.- Gratis EAP Controller Software stelt beheerders in staat om eenvoudig honderden EAP's te beheren.- Steunmacht over Ethernet (802.3af) voor gemakkelijke en betaalbare installatie- Captive portal biedt een handige methode voor de authenticatie van gasten- Bandbesturing verstuurt automatisch dual-band apparaten naar de bredere 5GHz-band voor snellere verbindingen.

€ 77.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Linksys router MR8300 EU

Upgrade uw WiFi-thuisnetwerk en profiteer van extreem hoge draadloze snelheden met de Linksys Max-Stream AC2200 tri-band Mesh WiFi-router (MR8300). Deze tri-band router is perfect voor huishoudens waarin entertainment een grote rol speelt en ondersteunt gegevensoverdracht met tot wel 2,2 Gbps voor superieure snelheden in uw hele huis. De MR8300 levert een afzonderlijk signaal aan elk verbonden apparaat met behulp van MU-MIMO-technologie, zodat het hele gezin kan genieten van gelijktijdig streamen in 4K-kwaliteit, online gamen en meer. De router is ook toekomstbestendig dankzij de ingebouwde Mesh WiFi-technologie: voeg simpelweg een Velop Mesh WiFi-node toe om ergens in uw huis de dekking te vergroten. Supersnelle WiFi voor al uw verbonden apparaten Met behulp van tri-band en MU-MIMO-technologie (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output) levert de MR8300 high-speed WiFi aan meerdere apparaten tegelijk. U kunt 4K-mediamateriaal streamen, op het internet surfen en online gamen, waarbij het lijkt alsof elk van uw apparaten zijn eigen WiFi-router heeft.

€ 142.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Devolo homeplug Magic 2 LAN Starter Kit 2400 Mbit s

Met devolo Magic 2 LAN heeft multimedia de toekomst. Stream de nieuwste blockbuster in 8K, surf op het internet met verbluffende snelheid, speel online games met uw vrienden – alles is mogelijk met de simpele, elegante devolo Magic 2 LAN Powerline-adapter. Via onzichtbare wegen zorgt de adapter voor internet overal waar u het nodig heeft. Verbind ieder apparaat dat u maar wilt – uw smart-tv, gameconsole of pc bijvoorbeeld – met uw thuisnetwerk en ervaar nieuw, sprookjesachtig internet via uw stopcontact. Dit pakket bevat twee Powerline adapters om jouw apparaten via het stroomnetwerk met een ethernet aansluiting van internet te voorzien.

€ 125.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Tp link router ARCHER AX6000

De Archer AX6000 is eerste router van TP-Link met de volgende generatie 802.11ax wifi-technologie. Til de wifi naar een nieuw niveau. Bovendien is deze standaard achterwaarts compatibel met de 802.11a/b/g/n/ac wifi-standaard. 4x krachtigere prestaties De nieuwe downlink en uplink MU-MIMO en OFDMA zorgen voor 4 keer betere prestaties dan 802.11ac 4x grotere capaciteit OFDMA zorgt dat er veel meer apparaten kunnen worden verbonden door kanalen aan meer apparaten toe te wijzen 3x sneller 1024-QAM en Long OFDM Symbol zorgen voor indrukwekkende snelheden tot 6000 Mbps Betere dekking BSS Color-technologie garandeert naadloze en stabiele verbindingen door interferentie van het signaal te voorkomen, terwijl Beamforming en Rangeboost zorgen voor een krachtiger netwerk met een groter bereik.

€ 289.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Linksys netwerk switch LGS108P EU

Linksys 8-poorts Gigabit PoE - desktopswitch Met deze 8-poorts Gigabit PoE-switch tovert u de datapaden van uw lokale bedrade netwerk om in informatiesnelwegen. Gigabit - Prestaties Kortere overdrachtstijden en een betere streaming van bestanden die veel bandbreedte gebruiken naar verbonden apparaten, zonder storing. Plug-&-Play gemak Vergroot uw kantoornetwerk via een snelle en eenvoudige installatie. Quality of service (QOS) voor verkeersprioritering Geef voorrang aan bepaalde apparaten of activiteiten zodat de doorvoer van bedrijfskritische gegevens niet nadelig beïnvloedt wordt door drukte op het netwerk. Poorten met automatische detectie Automatische optimalisatie van de snelheid voor elk aangesloten apparaat. Geïntegreerde power over Ethernet Plus (POE+) Maakt installatie eenvoudiger en goedkoper aangezien er geen extra voedingskabels en stopcontacten nodig zijn. Backwards-compatible met de 802.3af (PoE)-standaard. Kenmerken: - Bedrade verbindingssnelheid tot 1000 Mbps- 8 Gigabit Ethernet-poorten met automatische detectie- Quality of Service (QoS) voor verkeersprioritering- Ondersteuning voor PoE (Power over Ethernet)- Eenvoudige Plug-and-Play-verbinding

€ 74.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Linksys router EA8300 EU

Linksys EA8300 Max-Stream AC2200 tri-band Wi-Fi-router In één oogopslag De nieuwste generatie AC Wi-Fi met MU-MIMO-technologie levert Wi-Fi-signalen aan alle apparaten tegelijk, met dezelfde snelheid. Intelligente tri-band-technologie verdubbelt de prestaties ten opzichte van een dual-band router Quad-core-processor Wi-Fi-snelheden van tot 2,2 Gbps Eenvoudig te installeren via browser en Linksys-app Twee keer zo snel als een dual-band-router Verdubbel de prestaties van een dual-band-router met de Linksys MAX-STREAM AC2200 MU-MIMO Wi-Fi tri-band-router (EA8300). De MAX-STREAM AC2200-router werkt met tri-band-technologie en is daarmee ideaal voor het streamen van videomateriaal in 4K- en HD-kwaliteit. Huishoudens waarin intensief van Wi-Fi gebruikgemaakt wordt, profiteren van gegevensoverdracht met hoge snelheden dankzij deze gigabit-Wi-Fi-router die een gecombineerde snelheid van 2,2 Gbps biedt en werkt met een quad-core-processor. Mu-mimo voor extreem goede prestaties voor meerdere apparaten tegelijk Apparaten als 4K-televisies, HD-streaming mediaspelers, tablets en gameconsoles verbruiken veel bandbreedte. Maar met MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output)-technologie stuurt de EA8300-router Wi-Fi-signalen naar meerdere apparaten tegelijk, met constante, hoge snelheden, zodat het lijkt alsof al jouw apparaten hun eigen Wi-Fi-router hebben. Seamless roaming-technologie Bij traditionele routers en range-extenders moet je handmatig verbinding maken met het netwerk van de range-extender of dat van de router om van het beste Wi-Fi-signaal te kunnen profiteren wanneer jij je in jouw woning verplaatst. Dankzij Seamless Roaming (naadloos roamen) is dat bij de EA8300-router anders: jou apparaten maken automatisch verbinding met het sterkste Wi-Fi-signaal doordat je router en range-extender gebruikmaken van dezelfde netwerknaam. Gebruik de router in combinatie met een compatibele range-extender om van een sterk, naadloos Wi-Fi-signaal in elke ruimte in jouw woning te kunnen profiteren. USB- en ethernet-poorten voor het aansluiten van meer apparaten Vier Gigabit Ethernet-poorten om meer apparaten aan te sluiten en bestanden tien keer sneller te delen dan met standaard Ethernet. De razendsnelle USB 3.0-poort is ideaal voor het aansluiten van opslagapparaten en veel andere randapparatuur die je in jou netwerk wilt delen. Krachtige antennes voor maximale dekking De EA8300 draadloze router heeft vier externe verstelbare antennes voor vier krachtige gegevensstromen naar jouw apparaten ten behoeve van een complete dekking in jouw woning. Betere dekking betekent overal in huis hogere internetsnelheden. SPI-firewall en DoS-beveiliging voor optimale internetbeveiliging De Linksys firewall herkent legitieme pakketten voor verschillende verbindingstypen. Alleen pakketten die corresponderen met een bekende actieve verbinding worden door de firewall geaccepteerd, andere pakketten worden geweigerd. Een DoS-aanval is een poging om een computer of netwerkbron onbeschikbaar te maken voor de beoogde gebruikers. Met Linksys DoS-beveiliging worden alle mogelijke DoS-aanvallen geblokkeerd zodat je netwerk naadloos blijft werken.

€ 123.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Netgear router RAX80 100EUS

De voorloper in het nieuwe WiFi-tijdperk Verbeterde netwerkcapaciteit voor meer WiFi-apparaten De NETGEAR® Nighthawk® 8-Stream AX6000 WiFi-router (RAX80) ondersteunt de nieuwe 802.11ax WiFi-standaard (ook bekend als Wi-Fi 6). AX WiFi is gemaakt om maximaal vier keer meer gegevenscapaciteit te leveren dan vorige standaarden en beschikt over geavanceerde technologieën zoals OFDMA, MU-MIMO, 160 MHz kanaalondersteuning en 1024 QAM om de efficiëntie van het netwerk te verbeteren. De Nighthawk AX8 beschikt over een 64-bits 1,8 GHz quad core-processor die is ontworpen om Gigabits bijna zonder CPU-belasting over te brengen. 160 MHz Channel Support verdubbelt de snelheid van 80 MHz kanalen en biedt Gigabitsnelheid aan compatibele apparaten. Deze router is de eerste router voor thuisgebruik met Multi-Gig internetondersteuning. Dat wordt bereikt door twee Gigabit Ethernet-poorten samen te voegen. Deze router is klaar voor de Multi-Gig Internet-golf van DOCSIS® 3.1. Snelheid Profiteer van supersnelle draadloze verbindingen voor betere 4K- en 8K UHD-streaming, games en videoconferencing. Snelheden tot maximaal 6 Gbps—1,2 en 4,8 Gbps met 8-Stream verbinding.  4x4 MU-MIMO—alles gaat sneller door het gelijktijdig streamen naar meerdere apparaten.  Krachtige quad core-processor—een robuuste 1,8 GHz-processor optimaliseert draadloze, bekabelde en WAN-naar-LAN-prestaties.  1024 QAM—25% meer gegevensefficiëntie en hogere snelheden dan een 256-QAM-router.  160 MHz Channel Support—verdubbelt de snelheid van 80 MHz kanalen en biedt Gigabitsnelheid aan compatibele mobiele apparaten en laptops. Twee USB 3.0-poorten—tot 10 x sneller dan USB 2.0.  Zes Gigabitpoorten—meer bekabelde apparaten voor snellere bestandsoverdracht en ononderbroken verbindingen.  Poortaggregatie—combineer twee Gigabit-LAN-poorten voor een snellere bestandsoverdracht en twee Gigabitpoorten voor internetverbindingen. 8-Stream WiFi—een efficiënt netwerk en hogere snelheden 8 WiFi-streams (vier op de 2,4 GHz band en vier op de 5 GHz band) zodat u vier keer zoveel apparaten kunt gebruiken als bij gewone 2x2 AC WiFi. Meer WiFi-streams per band zorgen dat de router aanzienlijk meer gegevens kan verzenden naar en ontvangen van apparaten, omdat er meer bandbreedte beschikbaar is en er minder opstoppingen optreden voor alle apparaten op het netwerk. Met betrouwbare verbindingen naar alle aangesloten apparaten kunnen er nu meer apparaten dan ooit tegelijk op uw netwerk aangesloten zijn. Gigabit WiFi naar mobiele apparaten De Nighthawk AX8 is ideaal voor Gigabit WiFi. Dit is een van de eerste routers die WAN-poortaggregatie ondersteunt. Daarmee kunnen twee Gigabit Ethernet-poorten worden gecombineerd, zodat ze internetsnelheden van meer dan één Gigabit in uw huis kunnen leveren. Koppel met compatibele NETGEAR-kabelmodems die Multi-Gig internetsnelheden ondersteunen. De AX8 biedt ondersteuning voor 160 MHz mobiele apparaten en laptops (Intel® Gigabit WiFi-apparaten), en kan daardoor met Gigabitsnelheden naar deze apparaten streamen. Stream uw favoriete tv-programma's en films in HD, naar meer apparaten. Verbeterde netwerkcapaciteit voor meer WiFi-apparaten Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA) zorgt voor een efficiënte gegevensplanning zodat meerdere overdrachten tegelijk kunnen worden verzonden, waardoor de capaciteit van uw netwerk aanzienlijk toeneemt. Door deze toename van beschikbare bandbreedte kunt u meer apparaten aan uw netwerk toevoegen. De Nighthawk AX8 ondersteunt uplink en downlink OFDMA en maakt daardoor efficiënt gebruik van airtime met een beter hergebruik van frequenties, een lagere latentie en een verhoogde efficiëntie van het netwerk. Dit is bijzonder nuttig voor latentiegevoelige toepassingen zoals virtual reality (VR), augmented reality (AR) en sensoren voor het internet der dingen (Internet of Things, ofwel

€ 359.00

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product
 

Tp link dongel ARCHER T2U V3

Archer T2U V3 - AC600 Draadloze Dual-band USB-adapter Verbeter de wifi-verbinding De Archer T2U ontvangt de wifi-signalen op twee verschillende banden. Doordat de adapter 256-QAM-technologie ondersteunt, neemt de datasnelheid van de 2.4GHz-band toe van van 150 Mbps tot 200Mbps. Hij levert daardoor tot wel 33% snellere prestaties.433 Mbps op de 5GHz-band is ideaal voor het streamen van HD-video's en lagvrij online gamen, terwijl 200 Mbps op de 2.4GHz-band geschikt is voor dagelijks gebruik, zoals internetten op oudere apparaten. Klein design is handig om mee te nemen De Archer T2U is kleiner dan de meeste 11ac wifi usb-adapters die op de markt verkrijgbaar zijn. Door het compacte en slanke design kun je de adapter gemakkelijk meenemen. Gebruikers kunnen de mini-adapter in een usb-poort steken en laten zitten. Spuitgietproces voor een stijlvolle uitstraling De Archer T2U heeft een kristalhelder oppervlak dankzij onze geavanceerde giettechniek. Bovendien is het oppervlak gepolijst, zodat het zacht en soepel aanvoelt. Deze praktische en modieuze adapter maakt het leven een stuk eenvoudiger! Kenmerken: 5GHz-band) draadloze snelheid met de laatste wifi-standaard: 802.11ac Draadloze dual-band – mogelijkheid om de dual-band verbinding te kiezen voor lag-vrij gamen en streamen van HD-beelden Zeer klein – een klein apparaat om snelle wifi-verbindingen tot stand te brengen Ondersteunde besturingssystemen – Windows 10/8.1/8/7/XP, Mac OS X Geavanceerde beveiliging – ondersteunt 64/128-bits WEP, WPA/WPA2, en WPA-PSK/WPA2-PSK-versleutelingsstandaarden

€ 22.99

Meerinformatie

BCC Computer Netwerk
Product