Miele vaatwasser (inbouw) G4380SCVI

De Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI voor een hoge capaciteit In de Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI kun je veel vaat tegelijkertijd kwijt. Zijn Comfort-opties zorgen voor een efficiënte indeling. Zijn slimme sensoren geven je een optimaal schone vaat met zo min mogelijk verbruik van water en energie. Veel ruimte, op maat in te delen Heb je in je nieuwe inbouwkeuken plek voor een vaatwasser? Denk dan eens aan deze mooie Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI. Hij biedt plaats aan 14 complete couverts. Zo kun je nog eens een familiediner organiseren zonder op het eind met veel vaat te blijven zitten. Je ruimt je Miele vaatwasser na de laatste gang helemaal in en je kunt gezellig natafelen. De handige deur kan op elke willekeurige stand open blijven staan, wat zeker bijdraagt aan zijn gebruiksgemak. Moderne opties voor een extra schone vaat Moderne sensoren meten de mate van vervuiling en passen water- en stroomverbruik hierop aan. Je kunt extra besparen door je Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI aan te sluiten op een warmwatervoorziening. Deze ThermoSpaar-optie kan tot wel 40% op je energieverbruik besparen. De handige rekken en bestekkorven deel je zelf in en met de ergonomische handgrepen heb je ze snel verplaatst. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je vaatwasser. Dit levert je veel tijdwinst op. De speciale bestekrekken van Miele zijn zo ontwikkeld dat je bestekonderdelen altijd los van elkaar liggen en zo geen krassen zullen krijgen. Het makkelijk afleesbare bedieningspaneel van Miele zal je veel duidelijkheid en overzicht geven. Weinig geluid en zuinig met water en energie Tijdens gezellig natafelen wil je zo min mogelijk hinder hebben van je vaatwasser die op de achtergrond zijn werk doet. Deze Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI produceert een geluidsniveau van 46 dB. Je kunt dit vergelijken met een gesprek op normaal conversatieniveau. Je hoeft dus beslist je stem niet te verheffen om verstaanbaar te zijn. Je inbouw vaatwasser is zuinig met water en energie. Per jaar moet je rekenen op ongeveer 266 kWu aan stroomverbruik. Vergeleken met andere inbouw vaatwassers is dit zeer zuinig. Je Miele verdient dan ook een plek in energie-efficiëntieklasse A++ en helpt je met besparen op je energierekening.

€ 899.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6040BB EG

DW60M6040BB/EG Dit is een praktische vaatwasser die zijn werk bijna onhoorbaar doet. Met ruimte voor 13 couverts is dit een goede keus voor een groot huishouden of voor mensen die graag gasten ontvangen. Superstil en ruim van binnen Voor een apparaat dat dagelijks wordt gebruikt zoals een vaatwasser, is het geluidsniveau een belangrijk argument om mee te wegen. Voor deze Samsung DW60M6040BB/EG is een maximaal geluidsniveau van 44 decibel gemeten, en dat is bijzonder stil. Vooral als de vaatwasser in een open ruimte staat is het fijn dat het apparaat niet rumoerig is. Verder is deze vaatwasser berekend op 13 couverts zodat het servies en bestek van vele eters tegelijk in de vaatwasser passen. Dus heb je een groot gezin of eet je vaak met gasten, dan kan deze vaatwasser de hele stapel vuile vaat in één ronde verwerken. Zo blijven er geen vuile borden op het aanrecht staan en ziet je keuken er altijd schoon en opgeruimd uit. Flexibele indeling De ruime inrichting van de vaatwasser is flexibel te gebruiken. Verschillende rekjes zijn inklapbaar en de bovenste korf is in hoogte verstelbaar voor als je een keer grote schalen wilt afwassen. Het bestek gaat in een apart rekje in de onderste korf. Heb je veel borden en schalen, dan kan het bestekrekje verwijderd worden en kun je het bestek bijvoorbeeld ook in de bovenste rekjes leggen. Deze Samsung vaatwasser heeft een indicator voor de resterende tijd, en geeft een geluidssignaal als het programma is afgelopen. Kies je voor Express Wash dan is de vaat binnen een uur gewassen en gedroogd. Met de Hygiëne-functie wordt de laatste spoelgang langer en loopt de temperatuur op tot 70 graden zodat bacteriën definitief verwijderd worden. Zelfs als er iemand ziek is ben je dan zeker dat bekers en bestek veilig door iedereen gebruikt kunnen worden zonder besmettingsgevaar. Dat is een prettig en veilig idee. Naast al deze voordelen scoort de Samsung DW60M6040BB/EG ook nog een A++ energielabel, en kun je desgewenst een halve vaat draaien. Zo heb je gemak van je vaatwasser zonder overdreven gebruikskosten.

€ 451.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N

Bosch SBV68PX01N, stille vaatwasser met EcoSilence DriveTM motor Ben je op zoek naar een vaatwasser die geschikt is om in een open keuken te plaatsen, dan is de Bosch SBV68PX01N een absolute aanrader. De vaatwasser is uitgerust met een EcoSilence DriveTM motor die een geluidsniveau van slechts 42 dB heeft, wat haast geruisloos is. Daarnaast heeft hij een startuitstelfunctie die je toelaat vooraf te bepalen wanneer de machine mag draaien. Wil je dus liever dat de vaat gedaan wordt wanneer je slaapt of niet aanwezig bent, dan kan dat zonder moeite. Omdat elk type vaat een andere hoeveelheid water, temperatuur en tijdsduur vraagt, is de Bosch SBV68PX01N vaatwasser voorzien van 8 verschillende programma's die ingesteld kunnen worden op basis van de aanwezige vaat. Daarnaast zijn er nog 4 extra functies om zowel de reiniging als droging te optimaliseren. Deze functies zijn eveneens ontwikkeld om het waterverbruik te beperken en de Bosch SBV68PX01N zo zuinig mogelijk te maken. Het resultaat is een vaatwasser die binnen een A+++ energie-efficiëntieklasse valt met een jaarlijks energieverbruik van 234 kWu en een jaarlijks waterverbruik van 2660 liter. Bosch SBV68PX01N, indeling van de vaatwasser De Bosch SBV68PX01N vaatwasser biedt ruimte aan 13 couverts en is voorzien van verschillende mogelijkheden om de indeling aan te passen. Zo kunnen ook grote potten en pannen makkelijk ingeladen worden. Voor het bestek zijn er aparte korven die je toelaten om veel bestek in een keer perfect schoon te krijgen. De indeling is flexibel en kan aangepast worden naargelang de vaat die ingeladen moet worden. De Bosch SBV68PX01N kent onderstaande indeling: VarioFlex Pro-servieskorven die voorzien zijn van flexibele onderdelen VarioLade Pro die kan toegevoegd worden op basis van de vaat Zilverkleurige servieskorven met een handgreep die extra ruim zijn RackMatic bovenkorf die in hoogte verstelbaar is op drie verschillende standen Zes neerklapbare bordensteunen aanwezig in de bovenkorf Twee étagères voor kopjes in de bovenkorf en twee in de onderkorf Acht neerklapbare bordensteunen aanwezig in de onderkorf Een steunbeugel voor glazen met een lange steel in de onderkorf Er is tevens een beladingssensor aanwezig die nagaat hoe volgeladen de vaatwasser is en daar de watertoevoer op aanpast.

€ 772.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SR736X10ME

Deze Siemens volledig integreerbare vaatwasser uit de iQ300 serie is ideaal voor de kleinere keuken. Hij is in plaats van 60 maar 45cm breed. Hij is extra snel dankzij de VarioSpeedPlus functie. Innovatieve technologieën voor het beste resultaat De Siemens ST736X70ME is voorzien van allerlei technische snufjes. Zo is een van de nieuwste ontwikkelingen van Siemens de VarioSpeedPlus functie. Deze zorgt er voor dat je vaat in maar liefst een derde van de tijd klaar is. Dit is niet alleen handig voor jou tijdsbesteding maar het scheelt ook nog aanzienlijk in energie en water verbruik. Daarnaast is het apparaat voorzien van verschillende sensoren die het wasproces zo effectief en efficiënt mogelijk maken. Zo meet de vaatwasser door middel van een lichtstraal hoe troebel het water is en dus hoe vuil de vaat is. Hierop wordt vervolgens het wasprogramma aangepast. De doseer assistent zorgt er voor dat het vaatwasmiddel op het juiste moment gelijkmatig door het apparaat wordt verspreid. Ook zijn er twee speciale droogfuncties; een voor glaswerk en een voor moeilijk te drogen servies zoals plastic bakjes. Hiermee krijg je het beste droogresultaat. In de onderkorf vind je de intensieveZone. Hier kan je je echt vuile vaat kwijt. Tijdens het wasproces zal de water druk en temperatuur worden verhoogd, zodat de vaat er weer helemaal schoon uit komt. De twee sproeiarmen aan de bovenkorf zorgen er voor dat het water in alle uithoeken van de vaatwasser komen om alles te reinigen. Duurzaam wassen Niet alleen de VarioSpeedPlus draagt bij aan het besparen op energie en water. Zo ook de functie halve belading; Is je vaatwasser niet helemaal vol, maar heb je toch die schaal nodig en wil je de vaatwasser aanzetten, dan is dit ideaal. Hij past het programma aan de hoeveelheid belading van de machine. De iQdrive motor is zuinig duurzaam en stil. Dankzij de nieuwe technieken die zijn gebruikt in deze motor is hij nog zuiniger. Het apparaat levert dezelfde prestatie alleen dan met minder energie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van materialen die niet slijten waardoor hij een leven lang mee kan gaan.

€ 769.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WBC 3C24 P X

Whirlpool WBC 3C24 P X: iedere dag een blinkend schone vaat Wie wil er niet iedere dag een blinkend schone vaat? Het moderne afwassen gebeurt al lang niet meer met de hand. Een goede functionele vaatwasser vind je dan ook in vrijwel ieder eigentijds huishouden terug. Met de praktische Whirlpool WBC 3C24 P X kies je voor een betaalbare afwasmachine met grootse prestaties. Hoogwaardige techniek en optimaal resultaat Hoogwaardige techniek en optimaal resultaat, dát is wat je van de Whirlpool WBC 3C24 P X mag verwachten. Deze integreerbare vaatwasser heeft ruimte voor 14 couverts. Maar liefst 10 verschillende programma's geven je veel mogelijkheden om alle soorten vaatwerk optimaal te reinigen. De PowerClean Pro optie spuit het meest hardnekkige vuil weg. Dankzij de PowerDry optie kun je de vaatwasser aan het einde van een programma openen terwijl er geen stoom uit het apparaat komt. De 6th Sense technologie is een unieke methode waarmee de vuilgraad wordt gedetecteerd en die de benodigde hoeveelheid water, de temperatuur en de programmaduur bepaalt. Hierdoor ontstaan uitstekende afwasresultaten en 50% besparing op water, tijd en energie. De PowerCleanPro zorgt voor veel extra binnenruimte door een geïntegreerd systeem met steunen aan de zijkanten. De semi-ingebouwde Whirlpool WBC 3C24 P X heeft aantrekkelijke specificaties zoals: een stijlvol eigentijds design goed inbouw mogelijkheden ruimte voor 14 couverts 10 moderne wasprogramma's een PowerClean Pro optie voor intensieve reiniging een praktische PowerDry optie 6th Sense technologie voor optimaal zuinig gebruik veel extra binnenruimte door een speciaal geïntegreerd systeem een overzichtelijk LED beeldscherm een stille werking van 44 dB een 24-uur startvertraging voor nog meer efficiëntie energie-efficiëntieklasse A++ Als je een betaalbare vaatwasser zoekt die aan al je wensen en eisen op het gebied van afwassen voldoet, dan sla je met de Whirlpool WBC 3C24 P X een goede slag.

€ 479.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN657X01PN

Dit product was Best Getest door de Consumentenbond (oktober 2019)!   Siemens iQ500 vaatwasser Een goede vaatwasser maakt je keukenapparatuur helemaal compleet. De Siemens SN657X01PN is wat dat betreft absoluut een uitstekende keuze. Dit model biedt ruimte aan voor 13 couverts en zorgt voor een complete probleemloze reiniging van al je vuile vaatwerk. Bovendien is deze vaatwasser met zijn strakke design volledig integreerbaar in iedere moderne keuken. De inbouw vaatwasser is uiterst zuinig en beschikt over energieklasse A+++. Zo bespaar je geld én water! Optimaal resultaat en ultiem gebruikersgemak De Siemens SN657X01PN volledig integreerbare vaatwasser voldoet aan al je verwachtingen qua efficiëntie, wasresultaat en ultiem gebruikersgemak. De zuinige, duurzame en stille iQdrive-motor zorgt voor een jarenlange energiezuinige, slijtvaste en comfortabel stille werking. Dat de resultaten hierbij zeker niet achterblijven is voor een topfabrikant als Siemens een vanzelfsprekendheid. Het brilliantShine systeem met Zeolith-droging draagt zorg voor extra glanzende glazen terwijl deze machine je vaat tot 3x sneller kan reinigen en drogen door de toegepaste varioSpeedPlus techniek. Maar dat is nog niet alles. Deze innovatieve vaatwasser toont met de timeLight functie een lichtprojectie op de vloer waaraan je kunt zien welk wasprogramma er actief is en hoe lang dit nog duurt. Ook wanneer er sprake zou zijn van een foutmelding, kun je dit eenvoudig van je vloer aflezen. Deze vooruitstrevende techniek is weer een flinke stap voorwaarts als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Een schitterende vaat met een druk op de knop: Met iSensoric Dankzij de interactie van sensoren regelt deze Siemens vaatwassers automatisch het gehele afwas- en droogproces en wordt het waterverbruik, de watertemperatuur en cyclusduur aangepast. Met het slimme automatische programma, bepaalt de aquasensor op basis van een lichtmeting de vervuiling van de vaat en past de temperatuursensor de watertemperatuur en de tijd aan voor de beste vaatwasresultaten met een druk op de knop. Zodra het auto-programma is geactiveerd, meet de aquasensor automatisch de troebelheid van het water. En in interactie met andere intelligente sensoren stuurt de iSensoric besturingseenheid het complete afwas- en droogproces aan. Met schitterende resultaten als gevolg. De voordelen op een rijtje Deze geavanceerde Siemens vaatwasser is op alle fronten een aanwinst voor in je keuken. Zowel optisch als technisch is dit model een keuze waarvan je geen spijt zult krijgen. Het eigentijdse ontwerp met de nieuwste technieken aan boord verzekerd je van jarenlang zorgeloos gebruikersgemak en een ultiem gereinigde vaat. Met de Siemens SN657X01PN heb je de beschikking over: Een volledig integreerbare vaatwasser met een modern design Ruimte voor 13 couverts Een zuinige slijtvaste iQdrive-motor Een stil 42 dB geluidsniveau Een efficiënt brilliantShine systeem Rzendsnelle droging door de Zeolith techniek iSensoric technologie Een stroomloos aquaStop-veiligheidssysteem AquaSensor techniek Handige doseerAssistent Een zeer overzichtelijk TFT-display voor optimaal gemak Je kunt de Siemens SN657X01PN snel een eenvoudig online bestellen of persoonlijk aanschaffen in een van de filialen die bij jou in de buurt te vinden zijn.

€ 794.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU68MS02E

De Bosch SMU68MS02E: een vaatwasser met de technologische VarioSpeed functie De Bosch SMU68MS02E is een vaatwasser met een capaciteit van 14 couverts. Het A++ label maakt het een uiterst zuinig toestel. Dankzij het supersilence programma heb je geen last van omgevingsgeluid. Technologische functies De Bosch SMU68MS02E is een onderbouw-vaatwasser met heel wat handige functies. Zo heeft dit toestel een besteklade, waarmee je bestek telkens mooi schoonmaakt en ook op een hygiënische manier uitlaadt. Nog een handige functie is de optie extra droog. Daardoor is zelfs plastic helemaal droog na het wassen en hoef je je vaatdoek niet bij de hand te houden als het programma voltooid is. De beladingssensor zorgt voor een waterverbruik dat aangepast is aan de hoeveelheid vaat. VarioSpeed verkort wasprogramma met 66% De vaatwasser is heel zuinig. Op jaarbasis betaal je gemiddeld 61,18 euro voor energie. Dit is te danken aan de VarioSpeed-functie. Deze technologie verkort het wassen met maar liefst 66%, met alle positieve gevolgen voor het verbruik. Met een maximaal geluidsniveau van 42 dB is de Bosch SMU68MS02E ook een heel stil toestel. Het supersilence-programma is zelfs nog een stuk stiller. Past onder elk werkblad De inoxkleurige vaatwasser Bosch SMU68MS02E past netjes onder het werkblad van je keuken. Met een afmeting van 82 centimeter in de hoogte, 60 centimeter in de breedte en 53,3 centimeter in de diepte is het toestel voor elke keuken geschikt. Het snoer van deze vaatwasser is 1,75 meter lang. Dit geeft je ook de mogelijkheid om de vaatwasser op de meest ideale locatie te plaatsen. Verstelbare lade Met de Bosch SMU68MS02E kun je elk type vaat optimaal schoonmaken. Zo is er een speciaal glasprogramma dat wijnglazen uit je mooiste servies doet glanzen. Ook is er een delicaat programma voor breekbare kopjes en schoteltjes. De lade kun je verstellen zodat ook alle pannen en bijvoorbeeld hoge vergieten gemakkelijk in het toestel passen. Kortom, ben je op zoek naar een echte topper binnen het segment van de grote vaatwassers, dan is de Bosch SMU68MS02E een uitstekende keuze!

€ 699.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3B16

De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 is makkelijk te integreren en heeft een vrij laag geluidsniveau, waardoor dit apparaat totaal niet op hoeft te vallen. De indeling, starttijd en het schoonmaakprogramma zijn naar wens aan te passen, waarna jij door kan gaan met andere zaken terwijl de vaatwasser voor jou de vaat schoonmaakt. De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 gaat onopvallend aan het werk De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 kan makkelijk geïntegreerd worden in de meeste keukens. Het apparaat is 595 mm breed, 555 mm diep en 820 mm hoog. Dit komt overeen met de afmetingen van een heleboel keukenkastjes, waardoor je de vaatwasser hier prima tussen kunt verwerken. Zodra het apparaat ingebouwd is past het perfect bij de rest van de keuken en lijkt het bijna alsof het er niet is. Doordat deze Whirlpool vaatwasser vrij stil is met een geluidsniveau van 46 dB hoor je er ook weinig van! Zelfs op je energierekening merk je niet veel van dit apparaat, aangezien het energieklasse A+ heeft. Ontdek de handige functies van de Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 Wanneer je kiest voor de Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 kun je verschillende handige opties ervaren. Het apparaat heeft 6 verschillende schoonmaakprogramma’s, waardoor je voor iedere soort vaat de juiste keuze kunt maken. Je kunt ook gebruikmaken van startuitstel, waardoor elke wasbeurt pas begint op de tijd die jou het beste uitkomt. Verder is het apparaat flexibel in te richten met FlexiSpace manden en een optionele bovenkorf, waardoor je er zoveel mogelijk vaat in kwijt kunt. De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 is mooi weg te werken, doet stil zijn werk en kan naar wens aangepast worden. Je kunt zelf de tijd bepalen met startuitstel en de indeling is flexibel om jou zoveel mogelijk gemak te bieden.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (inbouw) G 7362 SCVi AutoDos

Deze Miele vaatwasser (inbouw) G 7362 SCVi AutoDos beschikt over tal van functionaliteiten die het reinigen van de vaat extreem gemakkelijk maken. Zo heeft het apparaat een innovatief doseersysteem, waardoor je altijd kunt rekenen op perfect gedoseerd reinigingsmiddel. Bovendien kun je het apparaat via een app programmeren, zodat je de vaatwasser in de toekomst automatisch kunt laten starten.  Het gaat vanzelf Met de AutoStart-functie kan het apparaat via een app worden geprogrammeerd. Het voordeel hiervan is dat je de vaatwasser zo kan instellen dat hij op de tijden start die je vooraf hebt vastgelegd.  Een andere automatische functie is SensorDry. Een sensor controleert de hoeveelheid vaat en de binnen- en buitentemperatuur van de machine. Vervolgens wordt het reinigingsprogramma op deze bevindingen aangepast. Het effect: geen condensdruppels, kortere programma's en minder energieverbruik! Voordelen van AutoDos Het innovatieve doseersysteem genaamd AutoDos werkt met een geïntegreerde PowerDisk. De Powerdisk wordt automatisch afgestemd op het ingestelde programma of op de vuilheid van de vaat. Hierdoor wordt de perfecte hoeveelheid reinigingsmiddel gebruikt; niet te veel, niet te weinig.  Behalve het doseren van het reinigingsmiddel, zorgt de PowerDisk ervoor dat er altijd genoeg reinigingsmiddel is. Er kan wel 20 keer gereinigd worden zonder dat je zelf ook maar een beetje reinigingsmiddel hoeft toe te voegen. Diverse programma's voor een perfect schone vaat Deze Miele heeft 10 wasprogramma's om uit te kiezen. Bijvoorbeeld QuickPowerWash die reinigt en droogt in maar 58 minuten. Brilliant GlassCare reinigt glazen met uiterste behoedzaamheid en de Intensive functie maakt blinkend schoon op 75 graden.  Verschillende indelingsmogelijkheden De FlexCare glashouders zijn gemaakt van siliconen, waardoor jouw mooie wijnglazen stevig en stabiel vastgehouden worden. Bovendien kun je in de De 3D-MultiFlex-besteklade zelfs kleine kopjes plaatsen. Je kunt de besteklade daarnaast op verschillende manieren aanpassen, waardoor je, afhankelijk van de afmetingen van de vaat, veel ruimte kunt creëren.  AutoDos, QuickPowerWash, AutoStart-functie; het is zomaar een opsomming van functionaliteiten die deze innovatieve vaatwasser te bieden heeft. Allemaal functies die het reinigen van de vaat nog gemakkelijker en efficiënter maken, waardoor deze Miele een perfecte toevoeging is voor het bereiken van een ultra schone vaat zonder dat je er zelf nog veel voor hoeft te doen.

€ 1599.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46DX05N

De Bosch (inbouw) SMV46DX05N vaatwasser De Bosch SMV46DX05N is een volledig integreerbare vaatwasser. Dankzij de zes wasprogramma's en de EcoSilence drive motor, verzorg je je vaat op de best mogelijke en stille manier. De Doseerassistent verdeelt de zeep gelijkmatig over de hele vaat. Zes programma’s Met Bosch SMV46DX05N kun je maar liefst kiezen tussen zes programma’s: eco, kort, intensief, antibacterieel, behoedzaam, voorspoelen of machine reinigen. Daardoor kun je voor elk type vaat het best mogelijke programma selecteren. De maximale temperatuur van het water is 70°C. Daarmee is zelfs de vuilste pan blinkend schoon. Bovendien is de Bosch SMV46DX05N ook zeer zuinig met de energieklasse A++. Vaatwasser past in elke keuken Deze vaatwasser heeft bovendien nog meer handige kenmerken. Zo is het bovenrek verstelbaar in de hoogte. Daardoor kun je ook grote potten en pannen bovenaan plaatsen of een wasbeurt met enkel grote stukken doen. Het bestek plaats je in een handig mandje. Als het wasprogramma afgelopen is, of als de machine gewoon aan staat, zie je een lichtje onderaan op de vloer geprojecteerd. Geen hinder dus van een lastige pieptoon als het programma afgelopen is en ook onnodig energieverlies behoort tot het verleden. Met zijn afmetingen van 59,8 in de breedte, 55 centimeter in de diepte en 81,5 centimeter in de hoogte is het een toestel dat in elke keuken past. Duurzaam en energiezuinig Met zijn krachtige EcoSilence drive is de Bosch SMV46DX05N een duurzaam toestel ook. De motor is niet gevoelig voor slijtage en gaat jarenlang mee. De Doseerassistent zorgt voor een optimale verdeling van was- en glansmiddel. Het vaatwasmiddel valt niet zomaar op de bodem van de vaatwasser, maar in een speciaal bakje aan het bovenrek, zodat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Kortom, ben je op zoek naar een energiezuinige en technologisch hoogstaande vaatwasser, dan is de Bosch SMV46CX05N het toestel dat je moet hebben.

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Indesit vaatwasser (inbouw) DIF04B1EU

INDESIT DIF04B1EU Met ruimte voor 13 couverts, een aanwezig bovenrek dat in hoogte verstelbaar is en vier verschillende wasprogramma's, heeft deze vaatwasser van Indesit alles wat je nodig hebt om jouw vaat weer te laten blinken. Genoeg ruimte voor al jouw vuile vaat De mogelijkheid om 13 couverts in het apparaat te plaatsen, wil zeggen dat je elke keer de vuile vaat van wel 13 mensen in het apparaat kwijt kunt. Het in hoogte verstelbare bovenrek is een zeer prettige oplossing als je het niet zit zitten om pannen en schalen alsnog met de hand af te wassen. Kies het juiste wasprogramma Als je het apparaat wilt laten draaien, heb je de keuze uit vier verschillende wasprogramma's, zoals: eco, normaal, intensief en voorwas. Dankzij de diverse programma's heb je elke dag weer de keuze om het programma te kiezen dat het beste past bij jouw vuile vaat. Is de vaat erg vuil? Kies dan voor intensief. Het eco programma komt zeer goed van pas als je graag energie wilt besparen en het prettig vindt om rekening te houden met het milieu. Een zuinig en veilig apparaat Omdat de vaatwasser extra zuinig omgaat met energie heeft het apparaat een energie-efficiëntieklasse van A+ gekregen. De vaatwasser verbruikt jaarlijks 295 kilowattuur. Dit heeft als voordeel dat je kunt genieten van een lagere energierekening. Daarnaast is het lage energieverbruik ook beter voor het milieu. Dankzij de aanwezige AquaStop-functie is er een beveiligingsklep aanwezig die de watertoevoer afsluit bij een eventuele lekkage. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de omgeving rondom de vaatwasser kan beschadigen door een lekkage. Maak het jezelf gemakkelijker Ben je het zat om alle vaat met de hand af te wassen? En lijkt het soms wel alsof er geen einde komt aan al die afwas? Dan is deze Indesit zeker een aanrader. Met voldoende ruimte voor de vaat van maar liefst 13 personen en vier handige wasprogramma's, heb je in een handomdraai weer een blinkend schone vaat.

€ 363.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE

De strak vormgegeven Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE heeft veel ruimte en maakt gebruik van slimme sensoren en speciale op maat gemaakte afwasprogramma's. Deze afwasmachine kan goed overweg met extra vuile vaat en heeft ook maatwerkprogramma's voor je kwetsbare glaswerk. Je vaat komt extra droog uit deze machine, wat je veel tijd scheelt. Hij is zeer zuinig met water en energie. Veel ruimte en een flexibele indeling Ben je voor je inbouwkeuken op zoek naar een mooie en duurzame afwasmachine? De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgevoerd in roestvrij staal dat gemakkelijk te reinigen is lang meegaat. In deze afwasmachine kun je met gemak twaalf complete couverts kwijt. De boven- en onderkorf zijn op maat in te delen zodat je ook extra grote pannen en grote glazen met gemak af kunt wassen. In de VarioFlex bovenkorf vind je kopjeshouders en bordenhouders die je kunt inklappen als je extra ruimte nodig hebt. Organiseer gerust een groot familiediner. Je vaat is in één keer af- en ingeruimd. Slimme sensoren en speciale programma's De slimme sensoren van je Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE meten nauwkeurig de vervuilingsgraad van je vaat en spoelwater. Daardoor geeft elk afwasprogramma je de juiste hoeveelheid water, warmte en afwasmiddel. Dit gaat verspilling tegen en helpt je met besparingen, terwijl je vaat optimaal schoon wordt. Gebruik het speciale glasprogramma voor je kostbare glaswerk en je merkt dat je glazen veel langer in topconditie blijven. Gebruik het extra droge programma als je plastic bakjes, glaswerk of pannen afwast. Je bent geen tijd meer kwijt met handmatig nadrogen. Heb je in het onderste vak extra vuile vaat? Kies dan voor de IntensiveZone-stand. Beneden krijgt je vaat een intensievere wasbeurt, terwijl boven het wasprogramma voorzichtig zijn werk doet. Duurzaam en zuinig met energie De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgerust met een extra duurzame iQDrive-motor die niet onderhevig is aan slijtage. Je Siemens afwasmachine zal hierdoor langer meegaan dan je misschien zou denken. Deze motor is ook bijzonder zuinig met energie. Jaarlijks verbruikt hij ongeveer 258 kWu. Deze prestatie heeft hem een plek opgeleverd in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Met deze Siemens krijg je een zeer schone vaat en bespaar je op je energierekening.

€ 595.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FSS5360XZ

Een stille en zuinige vaatwasser van het topmerk AEG die meer doet dan simpelweg afwassen, dat is de AEG FSS5360XZ VOL GEI A. Dankzij de meest innovatieve techniek is de machine niet alleen zuinig maar levert hij ook nog eens verbluffende resultaten.  De volledig integreerbare vaatwasser is perfect op zijn plek in de moderne keuken. AEG heeft een aantal belangrijke innovaties op zijn naam staan als het gaat om vaatwassers, waarvan er een groot aantal in dit apparaat zijn doorgevoerd. Hierdoor wast de machine niet alleen schoon, maar gebruikt hij aanzienlijk minder water en stroom dan de meeste andere afwasmachines. Moderne sensortechnologie voor een optimaal resultaat De vaatwasser is uitgerust met een groot aantal sensoren die gedurende het gehele wasproces de staat van het water controleren. Afhankelijk van de vervuiling die in het water wordt aangetroffen, past het apparaat automatisch de temperatuur, hoeveelheid water en programmaduur aan. Dit betekent dus dat je nooit meer water, tijd en energie nodig hebt voor een schone vaat dan absoluut noodzakelijk is. De uitgestelde starttijd maakt het bovendien mogelijk om de machine op een tijdstip te laten draaien dat jou het best uitkomt. Of dat nou 's nachts is, of nadat iedereen in huis naar werk of school is vertrokken. Extra zuinig op al je glaswerk Het speciaal ontwikkelde bovenrek is voorzien van een groot aantal rubberen noppen. Deze noppen houden je delicate glaswerk tijdens het wasprogramma perfect op hun plaats en zorgen ervoor dat je kostbare servies niet beschadigt in de vaatwasser. Wil je weten wanneer je vaat weer helemaal schoon is voor gebruik? AEG heeft een uniek projectiesysteem ontwikkeld, dat aangeeft in welke fase van het programma de machine zit. Is de machine nog in de wascyclus, dan wordt een bescheiden rood licht op de vloer geprojecteerd. Zo gauw de machine klaar is, zal het licht groen worden. Zo kun je zonder hinderlijke piepjes of het openen van de deur toch precies zien wanneer je de machine open kunt maken. Een duurzame motor met betere prestaties De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

€ 649.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST met praktische besteklade In tegenstelling tot de meeste vaatwassers is de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST uitgerust met een besteklade in plaats van een bestekmandje. Hierdoor komt al je bestek los van elkaar in de vaatwasser te liggen. Dit vermijdt krassen en zorgt ervoor dat het bestek grondiger gereinigd kan worden. Ook het droogproces verbetert met een bestek lade. Kies voor een optimale ruimte met de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST Niet enkel het bestek, maar ook de rest van de vaat kan moeiteloos in de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST geplaatst worden zonder dat de verschillende stukken elkaar aanraken. Het unieke MultiComfort-gedeelte biedt ruimte aan borden van verschillende maten. Ze kunnen verdeeld worden over 3 rijen met softpinnen. Deze softpinnen kunnen naar beneden geklapt worden wanneer je potten of pannen in de machine wil laden. Bovenaan heb je ruimte voor glazen of kopjes. In totaal is er plek voor niet minder dan 14 couverts in de vaatwasser. Integreer de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST moeiteloos in je keuken Dankzij het onderbouwmodel kan de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST perfect geïntegreerd worden in elke keuken. Je dient alleen een nis te voorzien met een hoogte van 87 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 55,5 cm. Zo is je vaatwasser onopvallend aanwezig. Bovendien heeft deze vaatwassen een geluidsniveau van slechts 46 dB waardoor hij ook geschikt is voor een open keuken. Je hebt geen last van een storend geluid op de achtergrond wanneer hij draait. Kies voor een zuinige machine met de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST Met zijn verbruik van 266 kWu op jaarbasis kan je de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUCLST gerust een zuinige vaatwasser noemen. Hij valt binnen een A++ klasse en verbruikt tot 20% minder energie dan machines met dezelfde capaciteit die in een hogere energie-efficiëntieklasse vallen. Wat het waterverbruik betreft, mag je rekenen op 3360 liter per jaar, aangenomen dat je de vaatwasser op regelmatig basis laat draaien. Met dit toestel kan je na het eten dadelijk genieten en hoef je geen uur meer bezig te zijn met de vaat.

€ 730.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SPI25CS03E

De Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E heeft een hoge capaciteit en een aantal handige opties waarmee je niet alleen een schonere vaat krijgt, maar ook bespaart op energie en water. Deze afwasmachine is extra veilig voor kwetsbaar glaswerk en geeft door zijn goed functionerende sensoren altijd een optimaal schone vaat met zo min mogelijk verspilling van water, afwasmiddel en energie. Veel ruimte en handig in te delen In de strak vormgegeven Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E kun je zonder moeite negen complete couverts kwijt. Organiseer gerust een diner voor familie of vrienden. Je keuken en eettafel is snel opgeruimd. Door zijn speciale DuoPower sproeiarmen weet je afwasmachine elk hoekje van zijn binnenruimte optimaal te bereiken. Ook als je afwasmachine helemaal vol zit, wordt alles snel en volledig gereinigd. Deze afwasmachine heeft vijf temperatuurinstellingen en vijf voorgeprogrammeerde afwasprogramma's. Extra vuile vaat of even snel iets afwassen, deze Bosch kan het allemaal. Handige sensoren en maatwerkprogramma's Door de moderne Aquasensor en de beladingssensor van je Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03Ezul je geen water, afwasmiddel of energie verspillen. De beladingssensor meet het gewicht en volume van je vaat en stelt daar het verbruik op af. De Aquasensor meet met laserlicht de mate van vervuiling van het spoelwater. Is je spoelwater niet vervuild, dan heeft een volgende spoelcyclus geen toegevoegde waarde. Heb je veel glaswerk dat je graag schoon, maar niet dof wilt hebben? Deze Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E beschikt over een speciaal programma voor glaswerk. Je glazen worden glanzend schoon en komen droog uit je machine. Duurzaam in het gebruik en zuinig met energie Wat gebeurt er als je filter verstopt raakt? Bij veel ouderwetse afwasmachines loop je een risico op overstroming. Deze Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E heeft echter een Aquastop-functie. Wateroverlast is daardoor uitgesloten. Je Bosch afwasmachine mag je zien als investering voor langere tijd. Zijn zeer efficiënte EcoSilence DriveTM is een motor die niet alleen zuinig en stil is, maar nauwelijks last heeft van slijtage. Als je afwasmachine ook moet helpen om te besparen op je energierekening, maak je met de Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E een goede keuze. Jaarlijks verbruikt hij slechts 220 kWu, wat hem een plek opleverde in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+.

€ 504.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Zanussi AirDry vaatwasser (inbouw) ZDI22003XA

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is zuinig en efficiënt De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is gemakkelijk in te delen en biedt je veel ruimte. Met weinig energie en waterverbruik was je alles in zo kort mogelijke tijd af. Deze afwasmachine zorgt bovendien voor een extra droge vaat, Veel ruimte, op maat in te delen De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is in veel inbouwkeukens gemakkelijk in te bouwen. In deze afwasmachine vind je voldoende ruimte voor dertien complete couverts. Hij is voorzien van makkelijk op maat in te delen rekken, zodat je optimaal gebruik van je ruimte kunt maken. Met zijn AirDry-technologie zorgt deze machine ervoor dat je vaat zo droog mogelijk uit de machine komt. Je zult nooit meer last hebben van vochtrestjes of hinderlijke watervlekken op je borden en bestek. Handige opties om je vaat sneller schoon te krijgen Als je weinig vaat te wassen hebt, maar je hebt het wel snel nodig, kies dan voor het handige Quick 60°-programma. In een mum van tijd is alles schoon en kun je verder. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een aantal handige voorgeprogrammeerde functies. Een hiervan is de speciale stand voor extra vuile vaat. In deze stand verwijderen speciaal gerichte waterstralen met een temperatuur van 70° C zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen. Aan het eind van een cyclus gaat de deur van je machine een beetje open, zodat de AirDry-technologie zijn werk kan doen. Je glaswerk en bestek berg je meteen op, zonder de noodzaak alles eerst te poleren. Weinig geluid en zuinig met water en energie De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een ingebouwde startvertrager. Je kunt de start van elke afwascyclus 3 uur uitstellen, bijvoorbeeld om gebruik te maken van goedkope nachtstroom. Als je op bed ligt, zal zijn geluid je niet wakker houden. Met een geluidsniveau van slechts 49 dB is deze Zanussi een stille machine. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 295 kWu aan stroom. Vergeleken met andere afwasmachines in zijn klasse is dit beslist zuinig. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is ingedeeld in de extra zuinige energie-efficiëntieklasse A+. Je kunt met deze Zanussi aardig besparen op je energierekening.

€ 439.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16

De Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16, flexibel en betrouwbaar De Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16 geeft je flexibiliteit, een grote ruimte en efficiënte en energiezuinige afwasprogramma's. Hij is beveiligd tegen overstromen, heeft zes afwasprogramma's, handige verstelbare rekken en is nagenoeg stil. Op je eigen manier in te delen Je wilt een schone keuken en eettafel, op normale dagen, maar ook op dagen dat je veel bezoek krijgt. De Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16 heeft de ruimte om in één afwasbeurt dertien complete couverts schoon te krijgen. De verstelbare bovenkorf, de inklapbare randen en de handige indeling van deze machine zorgen ervoor dat je ook hoog glaswerk en grote pannen op een efficiënte manier in je afwasmachine kunt plaatsen. Je hebt geen last van onnodig gepuzzel en je vaat is in korte tijd weer helemaal schoon. Op maat afwassen Niet elke vaat heeft hetzelfde intensieve afwasprogramma nodig. Je bespaart graag op tijd, energie en water. Deze Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16 is uitgerust met zes standaard afwasprogramma's die je veel flexibiliteit geven. Aan de hand van de vervuilingsgraad van je vaat bepaal je zelf welk programma het beste resultaat geeft. Voor glaswerk dat nauwelijks vervuild is, kies je een veel minder intensief programma dan voor aangekoekte pannen. De moderne FlexiSpace manden zorgen ervoor dat je je glaswerk of bestek veilig in kunt ruimen en het efficiënte sproeisysteem van deze Whirlpool garandeert een uitstekend resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Geen water- of geluidsoverlast en zuinig in het gebruik Wat je nooit mee wilt maken is een lekkende afwasmachine, op momenten dat je niet in de buurt bent. Waterschade op een mooie houten vloer in je keuken kan immers aardig in de papieren lopen. De Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B16 heeft een waterslot. Als lekkage dreigt, sluit hij de watertoevoer automatisch af. Je kunt hem dus met een gerust hart 's nachts laten draaien als je slaapt. Hij profiteert dan van voordelige nachtstroom, wat je geld zal schelen. Je zult hem met zijn geluidsniveau van slechts 46 dB ook niet horen. Zijn jaarverbruik bedraagt ongeveer 293 kWu, wat hem een plaats in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+ heeft opgeleverd.

€ 399.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE Dankzij VarioSpeed Plus kan de reinigingstijd van de vaatwasser met 66 procent verkort worden. Het apparaat combineert deze functie met een zuinige, duurzame en stille motor, verschillende reinigingsprogramma's en diverse beveiligingssystemen. Ervaar de efficiëntie van Siemens De VarioSpeed Plus knop is een technisch hoogstandje dat deze vaatwasser uitermate geschikt maakt voor consumenten die graag hun tijd zo efficiënt mogelijk benutten. Alleen het activeren van de VarioSpeed Plus knop is al voldoende om dit versnelde programma te starten. Waarom lang wachten op een vaatwasser als het drie keer sneller kan? Behalve VarioSpeed Plus, zijn er verschillende programma's die jouw vaat zo efficiënt mogelijk kunnen reinigen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Glass/delicate programma voor fijn glaswerk of het extraDroog programma waarmee je zelfs kunststof serviesgoed droog uit de vaatwasser haalt. Het is maar net welk programma je op dat moment nodig hebt om jouw vaat volledig naar jouw wensen te laten reinigen. Aanpasbaar interieur De inhoud van de vaatwasser is aan te passen aan de afmetingen van de vaat die je wilt reinigen. Dankzij de verstelbare bovenkorf kun je de vaatwasser zo efficiënt mogelijk indelen en bovendien zijn ook de bordenhouders inklapbaar. De bestekmand kan ook uit het apparaat gehaald worden, zodat je extra ruimte hebt. Efficiënt met energie We gaan steeds meer beseffen dat er stappen ondernomen moeten worden om zuiniger om te gaan met de wereld om ons heen. Gelukkig zorgt dit apparaat met zijn energie-efficiëntieklasse van A++ voor een lager energieverbruik dan de meeste reguliere vaatwassers. Nog meer gemak dankzij handige extra's Extra functies, zoals de uitgestelde start timer die het mogelijk maakt om het apparaat vooraf al in te stellen en een waarschuwingssignaal als de vaatwasser klaar is met reinigen, dragen bij aan een huishouden dat nog meer op rolletjes loopt. Als je het hebt over de Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE heb je het over een apparaat dat op alle vlakken vooral erg efficiënt te noemen is. De vaatwasser doet wat je ervan mag verwachten, maar dankzij de extra functies zal dit apparaat van Siemens de verwachtingen hoogstwaarschijnlijk overtreffen.

€ 649.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU46JS03E

Bosch (onderbouw) vaatwasser SMU46JS03E   Deze stille vaatwasser is dankzij het geluidsniveau van 44 decibel zeer geschikt voor in een open keuken. Verschillende reinigingsprogramma's, zoals het extra droog programma en glas 40°C programma, maken deze vaatwasser nog luxer in gebruik.   Diverse reinigingsprogramma's voor optimaal gebruiksgemak   Omdat de vaatwasser is uitgerust met zes reinigingsprogramma's is er voor elke vaat wel een geschikt programma beschikbaar. Zo kan het extra droog programma ingezet worden voor moeilijk te drogen vaat en zorgt het glas 40°C programma ervoor dat glazen uitermate schoon en vrij van vlekken uit de vaatwasser komen. De ingebouwde AquaSensor maakt het mogelijk om het apparaat zelf de vuilheid van de vaat te laten bepalen. Hierdoor kan de vaatwasser zelf inschatten hoelang er gespoeld moet worden. Bovendien wordt ook het waterverbruik en de temperatuur van het water afgestemd op de hoeveelheid vuil.   Krachtig en toch duurzaam   Dankzij de innovatieve spoeltechnologie wordt de vuile vaat optimaal gereinigd, terwijl er minder energie en water nodig is dan bij reguliere vaatwassers. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt doordat het apparaat het water sneller kan verwarmen en laten circuleren. Innovatieve toepassingen, zoals de spoeltechnologie en AquaSensor, houden het waterverbruik en energieverbruik van het apparaat laag. Hierdoor heeft de vaatwasser een energie-efficiëntieklasse van A++ en een jaarlijks waterverbruik van ongeveer 2660 liter.   Maak het jezelf nog gemakkelijker   Met plaats voor 13 couverts en verstelbare VarioFlex korven wordt het nog eenvoudiger om het apparaat zo efficiënt mogelijk in te delen. De uitgestelde start timer functie kan de vaatwasser tot wel 24 uur in de toekomst in werking zetten. Ideaal wanneer de rest van het gezin altijd vergeet de vaatwasser op tijd aan te zetten en je toch graag de touwtjes in handen wilt houden. Met het ingebouwde AquaStop-systeem hoef je nooit meer bang te zijn voor eventuele waterschade. Niet alleen de veiligheidsklep geeft water geen kans, ook de opvangschaal en dubbelwandige toevoerslang geven levenslange garantie tegen waterschade. Deze innovatieve en opmerkelijk stille vaatwasser is een zeer luxe apparaat te noemen dat zelfs de vuilste vaat weer blinkend schoon krijgt. Laat je verrassen en ervaar de voordelen van deze Bosch SMU46JS03E.

€ 599.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60R7040BB EG

Gebruik minder energie om de vaat effectief te doen met een A+++-energielabel, de zuinigste energieklasse. De vaatwasser verbruikt minder energie zonder concessies te doen aan de wasprestaties. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over energieverspilling of over hoe schoon je vaat wordt. Extra Silence-programma De vaatwasser draait zijn programma’s efficiënt en extra stil met maar 42 decibel. Het apparaat heeft ook een Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma. Zo is het in je huis nog stiller dan in een bibliotheek. Speed Booster Hygiënisch schone en droge vaat, maar dan in minder tijd. Selecteer de Speed Booster voor een veel sneller reinigingsproces en bespaar hiermee tot wel 50 minuten op een wasprogramma. De functie is beschikbaar op verschillende programma’s. Dit is een ideale oplossing als je snel wat schalen of borden nodig hebt voor de maaltijd of een feestje. Auto Open-functie Met de Auto Open-functie krijg je elke keer weer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, gaat de deur automatisch 10 cm open zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen. In hoogte verstelbaar Borden en schalen van verschillend formaat kun je gemakkelijk kwijt. Het bovenste rek is zeer makkelijk in hoogte verstelbaar. Wanneer je meer ruimte hebt in het onderrek, kun je daar vaat van verschillend formaat kwijt, zoals hoge pannen, brede schalen en grote borden. Aqua Stop Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de vaatwasser meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.

€ 649.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10IE

Siemens iQ300 vaatwasser Deze zuinige A++ vaatwasser integreer je volledig in het design van je keuken en is met een capaciteit van 13 couverts ruim geschikt voor huishoudens van vier of vijf personen. Je hebt de keuze uit zes automatische instellingen zodat je de tijd en intensiteit eenvoudig aanpast op bijvoorbeeld zeer vuile vaat of een halve lading met licht vuile vaat. Het glasbeschermingssysteem voorkomt dat je glaswerk beschadigd wordt en laat je glazen er lang mooi uit zien. Met varioSpeedPlus is je vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat je de programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten. Een schitterende vaat met een druk op de knop: Met iSensoric Dankzij de interactie van sensoren regelt deze Siemens vaatwassers automatisch het gehele afwas- en droogproces en wordt het waterverbruik, de watertemperatuur en cyclusduur aangepast. Met het slimme automatische programma, bepaalt de aquasensor op basis van een lichtmeting de vervuiling van de vaat en past de temperatuursensor de watertemperatuur en de tijd aan voor de beste vaatwasresultaten met een druk op de knop. Zodra het auto-programma is geactiveerd, meet de aquasensor automatisch de troebelheid van het water. En in interactie met andere intelligente sensoren stuurt de iSensoric besturingseenheid het complete afwas- en droogproces aan. Met schitterende resultaten als gevolg. Optimaal resultaat met doseerAssistent Eén van de geheimen van het perfecte afwasresultaat van de Siemens SN636X10IE is de doseerAssistent. Het afwasblokje wordt namelijk extra snel opgelost met een gerichte waterstraal. Hierdoor wordt het vaatwasmiddel gelijk verdeeld over de gehele vaat zodat al het serviesgoed optimaal wordt gereinigd. Berg je vaat perfect droog op in de kast Wie ervaring heeft met een vaatwasser weet dat sommige items minder snel drogen. Met het extraDroog-programma wordt de vaat langer en op hogere temperatuur gedroogd. Zo komen ook kunststof bakjes en deksels met diepe randen volledig gedroogd uit de vaatwasser zodat je ze direct kunt opbergen in de kast zonder dat er een theedoek aan te pas komt. Flexibele indeling voor alle soorten vaat De Siemens SN636X10IE is door de in hoogte verstelbare bovenkorf zeer flexibel in te delen. Door de bovenkorf op de hoogste positie te plaatsen ontstaat er extra ruimte voor grote schalen en pannen. Daarnaast pas je de ruimte ook gemakkelijk aan dankzij flexibele opklapbare schapjes. Met de energiezuinige Siemens SN636X10IE geniet je elke dag weer van een perfect schone en droge vaat!

€ 579.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV68MX00N

Afwassen met de ultrastille Bosch SMV68MX00N Deze Bosch vaatwasser heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en valt onder energieklasse A++. Hij is bescheiden aanwezig én bescheiden voor je energierekening. Daarbij is hij flexibel tijdens het inruimen met de VarioFlex korven en de VarioLade. Ergonomie en veiligheid De Bosch SMV68MX00N is een inbouw vaatwasser, geschikt voor maximaal 14 couverts. Door zijn stille motor kan je hem plaatsen waar je maar wilt. Met een zacht geluid (het stilste programma is 44 dB) is de Bosch SMV68MX00N ideaal voor een open keuken of een gezin met jonge kinderen. De afwas kan beginnen wanneer jij dat wilt met de uitgestelde start timer. Je kan de start uitstellen met maximaal 24 uur. Met de VarioFlex korven en de Vario Lade ruim je lekker makkelijk in. Hoge glazen of grote borden? Deze vaatwasser biedt altijd wel een oplossing door de flexibele opbergmogelijkheden. Afwassen met de Bosch SMV68MX00N De Bosch SMV68MX00N biedt maar liefst 8 verschillende programma's, waaronder een speciaal programma voor glas. Je fijne glaswerk blijft altijd mooi in deze vaatwasser. Handig na een feestje met je beste glazen! De SMV68MX00N heeft de volgende programma's: Intensief Auto Eco Stil Glas 1 uur Snel Voorspoelen Voor alle automatische programma's geldt dat de hoeveelheid water precies wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat en de vuilgraad. Dit wordt geregeld door de Bosch AquaSensor. Met de AquaSensor wordt er nooit water verspild. Afwassen wordt nog makkelijker met de volgende functies: VarioSpeed, om de wasprogramma's te verkorten HygiënePlus IntensiveZone Glansdroog Deze programma's maken het reinigen van extra vuile vaat, of het drogen van je vaat extra makkelijk! Zorgeloos afwassen met de Bosch SMV68MX00N Na makkelijk inruimen met de flexibele varioLade, kan je vertrouwen op een efficiënte wasbeurt. Lekker snel met VarioSpeed of voorzichtig met het glasprogramma. Ideaal voor een druk huishouden! Door de ActiveWater technologie van Bosch wordt deze vaatwasser snel warm en wordt er efficiënt gefilterd. Je vaat wordt optimaal gereinigd met een minimum aan water en energie.

€ 699.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B19

Snel en zuinig de afwas klaar Is afwassen niet je grootste hobby? Dan ben je vast niet de enige. Voor veel mensen blijft het een vervelend klusje. Een goede vaatwasser biedt uitkomst. De Whirlpool WIE 2B19 is een energiezuinige inbouwvaatwasser die het werk voor je uit handen neemt. Zo kun jij weer genieten van het eten, zonder je druk te maken om de afwas. Aan te passen aan ieder type vaat De afwasmachine heeft modulaire rekken en inklapbare tanden die er voor zorgen dat je hem op elke manier in kunt richten. Zo kunnen de grote pannen in de afwasmachine maar kan er ook een hele lading kleine schoteltjes in. Voor iedere afwas, pas je hem makkelijk aan. Ook het bovenkorf van de afwasmachine is in hoogte verstelbaar. Daardoor biedt de afwasmachine ruimte aan de hoogste pannen. Het grote voordeel van een inbouw vaatwasser is dat deze netjes is weggewerkt in de keuken. Er komt niet nog een apparaat in het zicht en dat zorgt ervoor dat je keuken mooi strak blijft. Voordelen van de Whirlpool WIE 2B19 op een rijtje Zuinig met energielabel A+ Flexibel in te richten Veilig dankzij het waterslot De afwasmachine biedt ruimte aan 13 couverts De Whirlpool WIE 2B19 bij BCC Zoek je een goede inbouw vaatwasser die ook nog eens zuinig is? Dan is de Whirlpool WIE 2B19 een uitstekende keus. Zuinig, efficiënt en betrouwbaar, deze afwasmachine heeft het allemaal.

€ 359.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Beko vaatwasser (inbouw) DIN28427

Beko inbouw vaatwasser DIN28427, zuinig en ruim toestel Met ruimte voor maar liefst 14 couverts kan je de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 zeker als een ruim toestel klasseren. Het is een machine die volledig ingebouwd wordt in je keuken. Hiervoor voorzie je een nis van 82 cm hoog, 60 cm breed en 55 cm diep. Dankzij de schuifdeurfunctie schuift het deurpaneel langs de vaatwasser deur zodat er geen kieren meer ontstaan tussen deur en plint. Dit zorgt voor een perfecte integratie van het toestel in je keuken. Op vlak van verbruik is er bij de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 sprake van 1800 W netbelasting en 266 kWu jaarlijks energieverbruik. Hiermee valt het binnen een A++ klasse. Dit wil zeggen dat het een zuinige machine is die je met een gerust hart voor elke vaat kan gebruiken. Fast+ functie van de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 Hou je ervan om dinnerparty’s te organiseren, dan weet je als geen ander dat een snel programma onontbeerlijk is in je vaatwasser. Soms dien je tijdens het etentje zelf al een machine te draaien om aan het einde van de maaltijd voldoende bestek en borden te hebben. De Fast+ functie biedt je de oplossing. Met dit programma is je vaat stralend schoon in een mum van tijd. Zo zit je niet met de handen in het haar en heb je tijd voor een leuk gesprek met je gasten. LEDspot als indicator bij de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 Vanzelfsprekend is het fantastisch wanneer je vaatwasser haast geruisloos is, maar hoe weet je dan of de vaat al klaar is? Een indicator met een rood lichtje op de vloer zorgt ervoor dat je altijd weet of de machine nog aan het draaien is. Zo moet je niet steeds controleren en de deur onnodig vaak open en dicht doen. Kies zelf de deurstand van de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 Dankzij de SelFit functie kan je de deur van de Beko inbouw vaatwasser DIN28427 in elke gewenste positie laten staan. Half open, open, dicht of iets er tussenin, aan jou de keuze.

€ 367.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X00JE

Siemens SN636X00JE: stil, energiezuinig en duurzaam De Siemens SN636X00JE is een vaatwasser om in je keuken in te bouwen. Het toestel is uitgerust met een iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur. 13 couverts Met de Siemens SN636X00JE heeft het Duitse merk een echt toptoestel op de markt gebracht. Niet alleen is het toestel zeer duurzaam, het is ook zeer ruim aan de binnenkant. Omdat je alle vaat heel efficiënt kunt inladen, is het toestel maar liefst geschikt voor 13 couverts. Je kunt dus de borden, glazen en bestek van 13 mensen tegelijk schoonmaken. De Doseerassistent zorgt hierbij voor een optimale verspreiding van het zeepblokje. Zeer energiezuinig De Siemens SN636X00JE is zeer energiezuinig. De inverter motor is op dat vlak een goud waard. Ook zorgt de VarioSpeed-functie ervoor dat er minder energie verbruikt wordt en de wasprogramma’s sneller voltooid zijn. Je kunt kiezen tussen zes verschillende programma’s om je vaat helder en glanzend te maken: eco, intensief, automatisch, behoedzaam, nacht en machinereiniging. Deze programma’s maken gebruik van een waaier aan vijf verschillende temperaturen, met als maximum 70°C. Aansluiting op de warmwaterleiding Zeer handig is de mogelijkheid om het toestel direct op je warmwaterleiding aan te sluiten. Daardoor is er minder tijd en energie nodig om water in het toestel zelf op te warmen. De twee grote sproeiarmen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het water. Het waterverbruik past zich trouwens automatisch aan op basis van de mate van bevuiling van de vaat. Goed droogresultaat Ook is het droogresultaat bij deze vaatwasser uitstekend. Bij de Siemens SN636X00JE hoef je niet te wachten tot het toestel helemaal vol is om de vaat te doen. Op halve belading past de hoeveelheid water zich automatisch aan. Licht- en akoestisch signaal Is het wasprogramma voltooid, dan krijg je een geluidje te horen. Een lichtsignaal op de vloer vertelt je dat de machine al dan niet ingeschakeld is. Kortom, ben je op zoek naar een handige en zeer ruime vaatwasser om in je keuken in te bouwen, dan is de Siemens SN636X00JE een schot in de roos.

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product