Miele vaatwasser (inbouw) G4380SCVI

De Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI voor een hoge capaciteit In de Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI kun je veel vaat tegelijkertijd kwijt. Zijn Comfort-opties zorgen voor een efficiënte indeling. Zijn slimme sensoren geven je een optimaal schone vaat met zo min mogelijk verbruik van water en energie. Veel ruimte, op maat in te delen Heb je in je nieuwe inbouwkeuken plek voor een vaatwasser? Denk dan eens aan deze mooie Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI. Hij biedt plaats aan 14 complete couverts. Zo kun je nog eens een familiediner organiseren zonder op het eind met veel vaat te blijven zitten. Je ruimt je Miele vaatwasser na de laatste gang helemaal in en je kunt gezellig natafelen. De handige deur kan op elke willekeurige stand open blijven staan, wat zeker bijdraagt aan zijn gebruiksgemak. Moderne opties voor een extra schone vaat Moderne sensoren meten de mate van vervuiling en passen water- en stroomverbruik hierop aan. Je kunt extra besparen door je Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI aan te sluiten op een warmwatervoorziening. Deze ThermoSpaar-optie kan tot wel 40% op je energieverbruik besparen. De handige rekken en bestekkorven deel je zelf in en met de ergonomische handgrepen heb je ze snel verplaatst. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je vaatwasser. Dit levert je veel tijdwinst op. De speciale bestekrekken van Miele zijn zo ontwikkeld dat je bestekonderdelen altijd los van elkaar liggen en zo geen krassen zullen krijgen. Het makkelijk afleesbare bedieningspaneel van Miele zal je veel duidelijkheid en overzicht geven. Weinig geluid en zuinig met water en energie Tijdens gezellig natafelen wil je zo min mogelijk hinder hebben van je vaatwasser die op de achtergrond zijn werk doet. Deze Miele inbouw vaatwasser G4380SCVI produceert een geluidsniveau van 46 dB. Je kunt dit vergelijken met een gesprek op normaal conversatieniveau. Je hoeft dus beslist je stem niet te verheffen om verstaanbaar te zijn. Je inbouw vaatwasser is zuinig met water en energie. Per jaar moet je rekenen op ongeveer 266 kWu aan stroomverbruik. Vergeleken met andere inbouw vaatwassers is dit zeer zuinig. Je Miele verdient dan ook een plek in energie-efficiëntieklasse A++ en helpt je met besparen op je energierekening.

€ 949.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WKIC3C26

Ben je op zoek naar een innovatieve en energiezuinige vaatwasser, dan moet je bij Whirlpool zijn. De WKIC3C26 is een inbouwvaatwasser die over de nieuwste technologieën beschikt en steeds een brandschone vaat garandeert. Je integreert dit toestel perfect in de keuken van je dromen. De slimme sensoren in dit toestel meten de mate waarin je vaat vervuild is en stemmen het wasprogramma hierop af. Je kunt dit toestel naar eigen wens indelen De sensoren registreren deze vuiltegraad op een innovatieve manier. Zowel vloeibare als vaste vervuiling wordt gemeten. Het resultaat van deze technologie? Dat is een perfect wasresultaat voor je borden, glazen, pannen en bestek. Je kunt dit toestel volledig flexibel en naar eigen wens indelen. De modulaire FlexiSpace rekken zijn immers modulair opgebouwd, en hebben neerklapbare steunen. Het bovenrek kunt u trouwens ook in de hoogte verstellen, zodat u beneden grote pannen kunt plaatsen. Dankzij het ExtraSpace systeem plaats je in het benedenrek extra borden als dit nodig is. Energiezuinig en antibacterieel Hygiëne is uiterst belangrijk in de keuken. Daarom is dit toestel uitgerust met een antibacterieel programma. Dit programma verwijdert effectief alle mogelijke bacteriën en staat garant voor een hygiënisch schone vaat. Dankzij de MultiZone-optie bespaar je veel ruimte in je vaatwasser en kun je op een ecologische manier toch een halve belading schoonmaken . Je hoeft dus niet te wachten tot de machine vol is om een programma te laten lopen. Het resultaat is dat je steeds een schone vaat hebt met een heel laag waterverbruik. Ruime vaatwasser voor het hele gezin Keukens zijn de dag van vandaag meer dan ooit echte leefruimtes. Daarom is het geluidsniveau van de vaatwasser heel belangrijk. Gelukkig kan dit toestel van Whirlpool optimale resultaten voorleggen zonder veel geluid te maken.  De vaatwasser biedt plaats aan 14 couverts. De WKIC3C26 is dus uitermate geschikt als je een feest of etentje voor vrienden of familie geeft en de vaat in een keer wel schoonmaken. Kortom, ben je op zoek naar een mooie en handige inbouwvaatwasser die bovendien heel ruim is en energiezuinig werkt, dan is de Whirlpool inbouw vaatwasser WKIC3C26 je volgende toestel.

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6040BB EG

DW60M6040BB/EG Dit is een praktische vaatwasser die zijn werk bijna onhoorbaar doet. Met ruimte voor 13 couverts is dit een goede keus voor een groot huishouden of voor mensen die graag gasten ontvangen. Superstil en ruim van binnen Voor een apparaat dat dagelijks wordt gebruikt zoals een vaatwasser, is het geluidsniveau een belangrijk argument om mee te wegen. Voor deze Samsung DW60M6040BB/EG is een maximaal geluidsniveau van 44 decibel gemeten, en dat is bijzonder stil. Vooral als de vaatwasser in een open ruimte staat is het fijn dat het apparaat niet rumoerig is. Verder is deze vaatwasser berekend op 13 couverts zodat het servies en bestek van vele eters tegelijk in de vaatwasser passen. Dus heb je een groot gezin of eet je vaak met gasten, dan kan deze vaatwasser de hele stapel vuile vaat in één ronde verwerken. Zo blijven er geen vuile borden op het aanrecht staan en ziet je keuken er altijd schoon en opgeruimd uit. Flexibele indeling De ruime inrichting van de vaatwasser is flexibel te gebruiken. Verschillende rekjes zijn inklapbaar en de bovenste korf is in hoogte verstelbaar voor als je een keer grote schalen wilt afwassen. Het bestek gaat in een apart rekje in de onderste korf. Heb je veel borden en schalen, dan kan het bestekrekje verwijderd worden en kun je het bestek bijvoorbeeld ook in de bovenste rekjes leggen. Deze Samsung vaatwasser heeft een indicator voor de resterende tijd, en geeft een geluidssignaal als het programma is afgelopen. Kies je voor Express Wash dan is de vaat binnen een uur gewassen en gedroogd. Met de Hygiëne-functie wordt de laatste spoelgang langer en loopt de temperatuur op tot 70 graden zodat bacteriën definitief verwijderd worden. Zelfs als er iemand ziek is ben je dan zeker dat bekers en bestek veilig door iedereen gebruikt kunnen worden zonder besmettingsgevaar. Dat is een prettig en veilig idee. Naast al deze voordelen scoort de Samsung DW60M6040BB/EG ook nog een A++ energielabel, en kun je desgewenst een halve vaat draaien. Zo heb je gemak van je vaatwasser zonder overdreven gebruikskosten.

€ 436.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N

Bosch SBV68PX01N, stille vaatwasser met EcoSilence DriveTM motor Ben je op zoek naar een vaatwasser die geschikt is om in een open keuken te plaatsen, dan is de Bosch SBV68PX01N een absolute aanrader. De vaatwasser is uitgerust met een EcoSilence DriveTM motor die een geluidsniveau van slechts 42 dB heeft, wat haast geruisloos is. Daarnaast heeft hij een startuitstelfunctie die je toelaat vooraf te bepalen wanneer de machine mag draaien. Wil je dus liever dat de vaat gedaan wordt wanneer je slaapt of niet aanwezig bent, dan kan dat zonder moeite. Omdat elk type vaat een andere hoeveelheid water, temperatuur en tijdsduur vraagt, is de Bosch SBV68PX01N vaatwasser voorzien van 8 verschillende programma's die ingesteld kunnen worden op basis van de aanwezige vaat. Daarnaast zijn er nog 4 extra functies om zowel de reiniging als droging te optimaliseren. Deze functies zijn eveneens ontwikkeld om het waterverbruik te beperken en de Bosch SBV68PX01N zo zuinig mogelijk te maken. Het resultaat is een vaatwasser die binnen een A+++ energie-efficiëntieklasse valt met een jaarlijks energieverbruik van 234 kWu en een jaarlijks waterverbruik van 2660 liter. Bosch SBV68PX01N, indeling van de vaatwasser De Bosch SBV68PX01N vaatwasser biedt ruimte aan 13 couverts en is voorzien van verschillende mogelijkheden om de indeling aan te passen. Zo kunnen ook grote potten en pannen makkelijk ingeladen worden. Voor het bestek zijn er aparte korven die je toelaten om veel bestek in een keer perfect schoon te krijgen. De indeling is flexibel en kan aangepast worden naargelang de vaat die ingeladen moet worden. De Bosch SBV68PX01N kent onderstaande indeling: VarioFlex Pro-servieskorven die voorzien zijn van flexibele onderdelen VarioLade Pro die kan toegevoegd worden op basis van de vaat Zilverkleurige servieskorven met een handgreep die extra ruim zijn RackMatic bovenkorf die in hoogte verstelbaar is op drie verschillende standen Zes neerklapbare bordensteunen aanwezig in de bovenkorf Twee étagères voor kopjes in de bovenkorf en twee in de onderkorf Acht neerklapbare bordensteunen aanwezig in de onderkorf Een steunbeugel voor glazen met een lange steel in de onderkorf Er is tevens een beladingssensor aanwezig die nagaat hoe volgeladen de vaatwasser is en daar de watertoevoer op aanpast.

€ 759.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SR736X10ME

Deze Siemens volledig integreerbare vaatwasser uit de iQ300 serie is ideaal voor de kleinere keuken. Hij is in plaats van 60 maar 45cm breed. Hij is extra snel dankzij de VarioSpeedPlus functie. Innovatieve technologieën voor het beste resultaat De Siemens ST736X70ME is voorzien van allerlei technische snufjes. Zo is een van de nieuwste ontwikkelingen van Siemens de VarioSpeedPlus functie. Deze zorgt er voor dat je vaat in maar liefst een derde van de tijd klaar is. Dit is niet alleen handig voor jou tijdsbesteding maar het scheelt ook nog aanzienlijk in energie en water verbruik. Daarnaast is het apparaat voorzien van verschillende sensoren die het wasproces zo effectief en efficiënt mogelijk maken. Zo meet de vaatwasser door middel van een lichtstraal hoe troebel het water is en dus hoe vuil de vaat is. Hierop wordt vervolgens het wasprogramma aangepast. De doseer assistent zorgt er voor dat het vaatwasmiddel op het juiste moment gelijkmatig door het apparaat wordt verspreid. Ook zijn er twee speciale droogfuncties; een voor glaswerk en een voor moeilijk te drogen servies zoals plastic bakjes. Hiermee krijg je het beste droogresultaat. In de onderkorf vind je de intensieveZone. Hier kan je je echt vuile vaat kwijt. Tijdens het wasproces zal de water druk en temperatuur worden verhoogd, zodat de vaat er weer helemaal schoon uit komt. De twee sproeiarmen aan de bovenkorf zorgen er voor dat het water in alle uithoeken van de vaatwasser komen om alles te reinigen. Duurzaam wassen Niet alleen de VarioSpeedPlus draagt bij aan het besparen op energie en water. Zo ook de functie halve belading; Is je vaatwasser niet helemaal vol, maar heb je toch die schaal nodig en wil je de vaatwasser aanzetten, dan is dit ideaal. Hij past het programma aan de hoeveelheid belading van de machine. De iQdrive motor is zuinig duurzaam en stil. Dankzij de nieuwe technieken die zijn gebruikt in deze motor is hij nog zuiniger. Het apparaat levert dezelfde prestatie alleen dan met minder energie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van materialen die niet slijten waardoor hij een leven lang mee kan gaan.

€ 769.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

AEG FEE63600PM AirDry Inbouwvaatwasser

Je afwas optimaal gereinigd met de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM Het is plezierig als je je dagelijkse afwas kunt toevertrouwen aan een duurzame vaatwasser die zijn werk perfect doet. De AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM is wat dat betreft een uitstekende keuze. Dit duurzame apparaat is als geen ander in staat om jouw vaatwerk optimaal te reinigen. Maar dat mag je dan ook verwachten van een Duitse topfabrikant als AEG. Moeiteloos afwassen door innovatieve techniek De AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM is uitgerust met innovatieve techniek waardoor jij moeiteloos kunt afwassen. Zo is er bijvoorbeeld het GlassCare-systeem dat speciaal ontworpen is om je mooiste glazen op hun plaats én in topconditie te houden. De SoftGrip functie zorgt ervoor dat de stelen en voeten van je glazen tijdens het wassen goed op hun plek gehouden worden. Zo komen je glazen altijd brandschoon en onbeschadigd door iedere wasbeurt heen. Zonder lelijke afdrukken, vlekken of vegen. Dit model beschikt over een baanbrekend technisch hoogstandje met de zeer functionele satellietsproeiarm die tot in alle hoeken van de machine zorgt voor een goede reiniging. Zelfs grote items en maximaal volle ladingen komen daardoor volledig schoon weer uit de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM tevoorschijn. Het speciale glasprogramma kent extra milde instellingen waardoor zelfs je meest kwetsbare serviesgoed als kristal, porselein en glas maximaal beschermd en gereinigd wordt. Ook de SoftSpikes techniek levert een zeer goede bijdrage aan de reiniging van verfijnd glaswerk. De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG. Zo kies je met de fraai in je keuken te integreren AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM voor een apparaat met prima specificaties zoals: Een hypermodern design het unieke GlassCare-systeem een speciale SoftGrip functie voor meer grip op je glazen een satellietsproeiarm voor een groter bereik in de machine extra capaciteit voor meer ruimte dan elke andere vaatwasser een speciaal glasprogramma voor delicaat vaatwerk verschillende efficiënte wasprogramma’s Met de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM kies je voor een volledig integreerbaar model dat qua prestaties je verwachtingen ruimschoots overtreft.

€ 655.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIC 3B16

De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 is makkelijk te integreren en heeft een vrij laag geluidsniveau, waardoor dit apparaat totaal niet op hoeft te vallen. De indeling, starttijd en het schoonmaakprogramma zijn naar wens aan te passen, waarna jij door kan gaan met andere zaken terwijl de vaatwasser voor jou de vaat schoonmaakt. De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 gaat onopvallend aan het werk De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 kan makkelijk geïntegreerd worden in de meeste keukens. Het apparaat is 595 mm breed, 555 mm diep en 820 mm hoog. Dit komt overeen met de afmetingen van een heleboel keukenkastjes, waardoor je de vaatwasser hier prima tussen kunt verwerken. Zodra het apparaat ingebouwd is past het perfect bij de rest van de keuken en lijkt het bijna alsof het er niet is. Doordat deze Whirlpool vaatwasser vrij stil is met een geluidsniveau van 46 dB hoor je er ook weinig van! Zelfs op je energierekening merk je niet veel van dit apparaat, aangezien het energieklasse A+ heeft. Ontdek de handige functies van de Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 Wanneer je kiest voor de Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 kun je verschillende handige opties ervaren. Het apparaat heeft 6 verschillende schoonmaakprogramma’s, waardoor je voor iedere soort vaat de juiste keuze kunt maken. Je kunt ook gebruikmaken van startuitstel, waardoor elke wasbeurt pas begint op de tijd die jou het beste uitkomt. Verder is het apparaat flexibel in te richten met FlexiSpace manden en een optionele bovenkorf, waardoor je er zoveel mogelijk vaat in kwijt kunt. De Whirlpool inbouw vaatwasser WIC 3B16 is mooi weg te werken, doet stil zijn werk en kan naar wens aangepast worden. Je kunt zelf de tijd bepalen met startuitstel en de indeling is flexibel om jou zoveel mogelijk gemak te bieden.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

AEG FEE63600PM AirDry Inbouwvaatwasser

Je afwas optimaal gereinigd met de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM Het is plezierig als je je dagelijkse afwas kunt toevertrouwen aan een duurzame vaatwasser die zijn werk perfect doet. De AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM is wat dat betreft een uitstekende keuze. Dit duurzame apparaat is als geen ander in staat om jouw vaatwerk optimaal te reinigen. Maar dat mag je dan ook verwachten van een Duitse topfabrikant als AEG. Moeiteloos afwassen door innovatieve techniek De AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM is uitgerust met innovatieve techniek waardoor jij moeiteloos kunt afwassen. Zo is er bijvoorbeeld het GlassCare-systeem dat speciaal ontworpen is om je mooiste glazen op hun plaats én in topconditie te houden. De SoftGrip functie zorgt ervoor dat de stelen en voeten van je glazen tijdens het wassen goed op hun plek gehouden worden. Zo komen je glazen altijd brandschoon en onbeschadigd door iedere wasbeurt heen. Zonder lelijke afdrukken, vlekken of vegen. Dit model beschikt over een baanbrekend technisch hoogstandje met de zeer functionele satellietsproeiarm die tot in alle hoeken van de machine zorgt voor een goede reiniging. Zelfs grote items en maximaal volle ladingen komen daardoor volledig schoon weer uit de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM tevoorschijn. Het speciale glasprogramma kent extra milde instellingen waardoor zelfs je meest kwetsbare serviesgoed als kristal, porselein en glas maximaal beschermd en gereinigd wordt. Ook de SoftSpikes techniek levert een zeer goede bijdrage aan de reiniging van verfijnd glaswerk. De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG. Zo kies je met de fraai in je keuken te integreren AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM voor een apparaat met prima specificaties zoals: Een hypermodern design het unieke GlassCare-systeem een speciale SoftGrip functie voor meer grip op je glazen een satellietsproeiarm voor een groter bereik in de machine extra capaciteit voor meer ruimte dan elke andere vaatwasser een speciaal glasprogramma voor delicaat vaatwerk verschillende efficiënte wasprogramma’s Met de AEG vaatwasser (inbouw) FEE63600PM kies je voor een volledig integreerbaar model dat qua prestaties je verwachtingen ruimschoots overtreft.

€ 779.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (inbouw) G 7362 SCVi AutoDos

Deze Miele vaatwasser (inbouw) G 7362 SCVi AutoDos beschikt over tal van functionaliteiten die het reinigen van de vaat extreem gemakkelijk maken. Zo heeft het apparaat een innovatief doseersysteem, waardoor je altijd kunt rekenen op perfect gedoseerd reinigingsmiddel. Bovendien kun je het apparaat via een app programmeren, zodat je de vaatwasser in de toekomst automatisch kunt laten starten.  Het gaat vanzelf Met de AutoStart-functie kan het apparaat via een app worden geprogrammeerd. Het voordeel hiervan is dat je de vaatwasser zo kan instellen dat hij op de tijden start die je vooraf hebt vastgelegd.  Een andere automatische functie is SensorDry. Een sensor controleert de hoeveelheid vaat en de binnen- en buitentemperatuur van de machine. Vervolgens wordt het reinigingsprogramma op deze bevindingen aangepast. Het effect: geen condensdruppels, kortere programma's en minder energieverbruik! Voordelen van AutoDos Het innovatieve doseersysteem genaamd AutoDos werkt met een geïntegreerde PowerDisk. De Powerdisk wordt automatisch afgestemd op het ingestelde programma of op de vuilheid van de vaat. Hierdoor wordt de perfecte hoeveelheid reinigingsmiddel gebruikt; niet te veel, niet te weinig.  Behalve het doseren van het reinigingsmiddel, zorgt de PowerDisk ervoor dat er altijd genoeg reinigingsmiddel is. Er kan wel 20 keer gereinigd worden zonder dat je zelf ook maar een beetje reinigingsmiddel hoeft toe te voegen. Diverse programma's voor een perfect schone vaat Deze Miele heeft 10 wasprogramma's om uit te kiezen. Bijvoorbeeld QuickPowerWash die reinigt en droogt in maar 58 minuten. Brilliant GlassCare reinigt glazen met uiterste behoedzaamheid en de Intensive functie maakt blinkend schoon op 75 graden.  Verschillende indelingsmogelijkheden De FlexCare glashouders zijn gemaakt van siliconen, waardoor jouw mooie wijnglazen stevig en stabiel vastgehouden worden. Bovendien kun je in de De 3D-MultiFlex-besteklade zelfs kleine kopjes plaatsen. Je kunt de besteklade daarnaast op verschillende manieren aanpassen, waardoor je, afhankelijk van de afmetingen van de vaat, veel ruimte kunt creëren.  AutoDos, QuickPowerWash, AutoStart-functie; het is zomaar een opsomming van functionaliteiten die deze innovatieve vaatwasser te bieden heeft. Allemaal functies die het reinigen van de vaat nog gemakkelijker en efficiënter maken, waardoor deze Miele een perfecte toevoeging is voor het bereiken van een ultra schone vaat zonder dat je er zelf nog veel voor hoeft te doen.

€ 1599.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN535S00DE

Siemens vaatwasser (inbouw) SN535S00DE Deze vaatwasser is uitgerust met een stille, zuinige en duurzame iQdrive-motor. Een doseerAssistent doseert het afwasmiddel en een aquaSensor regelt de temperatuur en het waterverbruik. Flexibele rackMatic-korven maken het inruimen eenvoudig. De Siemens SN535S00DE maakt het je gemakkelijk Met deze vaatwasser van Siemens is het reinigen van je vaat een relaxte klus. Bij het inladen ervaar je enorme flexibiliteit dankzij multi-indeelbare korven en rackMatic techniek, voor het eenvoudig verstellen van de bovenkorf. Je kunt snel ruimte creëren voor speciale potten en schalen of grote borden. Voor wijnglazen met een korte of lange steel zijn er inklapbare houders. De korven bieden plaats aan 13 couverts. De inbouw vaatwasser is voorzien van een overzichtelijk display met aparte toetsen voor de 5 spoelprogramma’s en de speciale functies. Zodra je voor het Auto-programma kiest, verricht de aquaSensor alle denkwerk voor je. De sensor meet de vuilgraad van de lading en zorgt voor de ideale temperatuur, spoelduur en watertoevoer om je vaat perfect te reinigen. Belangrijke eigenschappen van de Siemens SN535S00DE vaatwasser iQdrive-motor: De geavanceerde wrijvingsloze motor opereert in elk programma erg stil. iQdrive zorgt eveneens voor een lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties. DoseerAssistent: Vaatwastabletten (3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1) worden met een gerichte waterstraal snel opgelost en vervolgens evenredig gedoseerd in het spoelwater. Glas 40 °C programma: Een programma ontworpen voor fijn glaswerk, zoals cognacglazen en champagneglazen. Het glaswerk wordt bij lage temperatuur gereinigd en daarna voorzichtig gedroogd. IntensiveZone: Deze functie is handig om extra vuile potten en schalen optimaal te reinigen. In de onderste korf wordt de druk van het sproeiwater en de temperatuur verhoogd, terwijl de condities in de bovenste korf onveranderd blijven. VarioSpeed: Een wereldprimeur van Siemens. Met dezelfde reinigingsresultaten wordt de afwastijd met 50% verminderd.

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46DX05N

De Bosch (inbouw) SMV46DX05N vaatwasser De Bosch SMV46DX05N is een volledig integreerbare vaatwasser. Dankzij de zes wasprogramma's en de EcoSilence drive motor, verzorg je je vaat op de best mogelijke en stille manier. De Doseerassistent verdeelt de zeep gelijkmatig over de hele vaat. Zes programma’s Met Bosch SMV46DX05N kun je maar liefst kiezen tussen zes programma’s: eco, kort, intensief, antibacterieel, behoedzaam, voorspoelen of machine reinigen. Daardoor kun je voor elk type vaat het best mogelijke programma selecteren. De maximale temperatuur van het water is 70°C. Daarmee is zelfs de vuilste pan blinkend schoon. Bovendien is de Bosch SMV46DX05N ook zeer zuinig met de energieklasse A++. Vaatwasser past in elke keuken Deze vaatwasser heeft bovendien nog meer handige kenmerken. Zo is het bovenrek verstelbaar in de hoogte. Daardoor kun je ook grote potten en pannen bovenaan plaatsen of een wasbeurt met enkel grote stukken doen. Het bestek plaats je in een handig mandje. Als het wasprogramma afgelopen is, of als de machine gewoon aan staat, zie je een lichtje onderaan op de vloer geprojecteerd. Geen hinder dus van een lastige pieptoon als het programma afgelopen is en ook onnodig energieverlies behoort tot het verleden. Met zijn afmetingen van 59,8 in de breedte, 55 centimeter in de diepte en 81,5 centimeter in de hoogte is het een toestel dat in elke keuken past. Duurzaam en energiezuinig Met zijn krachtige EcoSilence drive is de Bosch SMV46DX05N een duurzaam toestel ook. De motor is niet gevoelig voor slijtage en gaat jarenlang mee. De Doseerassistent zorgt voor een optimale verdeling van was- en glansmiddel. Het vaatwasmiddel valt niet zomaar op de bodem van de vaatwasser, maar in een speciaal bakje aan het bovenrek, zodat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Kortom, ben je op zoek naar een energiezuinige en technologisch hoogstaande vaatwasser, dan is de Bosch SMV46CX05N het toestel dat je moet hebben.

€ 529.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE

De strak vormgegeven Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE heeft veel ruimte en maakt gebruik van slimme sensoren en speciale op maat gemaakte afwasprogramma's. Deze afwasmachine kan goed overweg met extra vuile vaat en heeft ook maatwerkprogramma's voor je kwetsbare glaswerk. Je vaat komt extra droog uit deze machine, wat je veel tijd scheelt. Hij is zeer zuinig met water en energie. Veel ruimte en een flexibele indeling Ben je voor je inbouwkeuken op zoek naar een mooie en duurzame afwasmachine? De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgevoerd in roestvrij staal dat gemakkelijk te reinigen is lang meegaat. In deze afwasmachine kun je met gemak twaalf complete couverts kwijt. De boven- en onderkorf zijn op maat in te delen zodat je ook extra grote pannen en grote glazen met gemak af kunt wassen. In de VarioFlex bovenkorf vind je kopjeshouders en bordenhouders die je kunt inklappen als je extra ruimte nodig hebt. Organiseer gerust een groot familiediner. Je vaat is in één keer af- en ingeruimd. Slimme sensoren en speciale programma's De slimme sensoren van je Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE meten nauwkeurig de vervuilingsgraad van je vaat en spoelwater. Daardoor geeft elk afwasprogramma je de juiste hoeveelheid water, warmte en afwasmiddel. Dit gaat verspilling tegen en helpt je met besparingen, terwijl je vaat optimaal schoon wordt. Gebruik het speciale glasprogramma voor je kostbare glaswerk en je merkt dat je glazen veel langer in topconditie blijven. Gebruik het extra droge programma als je plastic bakjes, glaswerk of pannen afwast. Je bent geen tijd meer kwijt met handmatig nadrogen. Heb je in het onderste vak extra vuile vaat? Kies dan voor de IntensiveZone-stand. Beneden krijgt je vaat een intensievere wasbeurt, terwijl boven het wasprogramma voorzichtig zijn werk doet. Duurzaam en zuinig met energie De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgerust met een extra duurzame iQDrive-motor die niet onderhevig is aan slijtage. Je Siemens afwasmachine zal hierdoor langer meegaan dan je misschien zou denken. Deze motor is ook bijzonder zuinig met energie. Jaarlijks verbruikt hij ongeveer 258 kWu. Deze prestatie heeft hem een plek opgeleverd in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Met deze Siemens krijg je een zeer schone vaat en bespaar je op je energierekening.

€ 599.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6040SS EG

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6040SS/EG Een stille inbouw vaatwasser met een makkelijk afleesbaar LED-display. 6 programma's en 5 speciale opties, waaronder Hygiënische Spoeling, Halve Belading en Multi-in 1. De flexibel indeelbare binnenruimte heeft een derde rek voor kleinere items. Sensorgestuurde spoelprogramma's Met de Samsung DW60M6040SS/EG kun je kiezen voor een korte Express Wash (60 min) wanneer de vaat niet erg vuil is. Voor dagen dat je serviesgoed, schalen en pannen zwaar besmeurd zijn is er een Intensief spoelprogramma. De vaatwasser biedt verder nog de programma's Eco, Delicaat, Voorwas en Automatisch. Bij elk programma meten sensoren hoe vuil het eerste spoelwater is. Het waterverbruik en de dosering van reinigingsmiddelen wordt hierop ingesteld. De inbouw vaatwasser is aan de voorzijde voorzien van een groot LED-display met elektronische toetsen. Voor de verschillende programma's zijn er heldere ijsblauwe icoontjes. Een aantal extra instellingen bieden je de mogelijkheid om de programma's te personaliseren. Half Load is ideaal om een kleine vaat te draaien. Bij deze instelling wordt alleen het onderste compartiment gebruikt, waardoor je water, energie en tijd bespaart. De Hygiëne-functie zorgt voor een diepere reiniging. Om bacteriën en ziektekiemen de kleinste kans op overleving te ontnemen, wordt de laatste spoelgang verlengt en de temperatuur van het water naar 70C verhoogd. Ervaar de flexibel indeelbare binnenruimte van de Samsung DW60M5040BB/ET Je vaat kun je met gemak sorteren in de overzichtelijke korven. Met een simpele aanraking kan de bovenkorf 5 cm omhoog en omlaag worden gebracht. Zo kun je in de onderkorf extra ruimte creëren voor grotere borden en voor pannen en schalen in allerlei afmetingen. De bovenkorf en onderkorf bieden samen ruimte aan 13 setjes eetgerei (aantal couverts). Voor bestek en andere kleinere items is er een derde laadrek. Met een geluidsniveau van 44 decibel mag de inbouw vaatwasser extra stil worden genoemd. Het energieverbruik is A++, de op één na zuinigste klassering. Om van voordelige energietarieven te profiteren, kun je de startuitstel functie inschakelen. De Samsung DW60M6040SS/EG is een stille, zuinige en veelzijdige vaatwasser die stijlvol integreert met je keukenkasten.

€ 479.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV25AX01N

Bosch SMV25AX01N Het waterverbruik van deze vaatwasser wordt dankzij de AquaSensor aangepast aan de vuilheid van de vaat. Andere pluspunten, zoals automatische programma's, een glasbeschermingssysteem én het kinderslot, maken van deze vaatwasser een fijn apparaat. De voordelen van AquaSensor en automatische programma's De ingebouwde AquaSensor herkent het vuil op de vaat en past het waterverbruik hieraan aan. Bovendien maakt de AquaSensor gebruik van lichtstralen om het spoelproces in goede banen te leiden. De AquaSensor bepaalt ook of het wel of niet nodig is om het spoelproces te stoppen of om het voort te zetten. Tijdens het gebruik van de automatische programma's wordt de watertemperatuur, het waterverbruik en de spoeltijd aangepast aan de hoeveelheid vuil op de vaat. Met deze automatische aanpassingen wordt er zowel op energie als op water bespaard. Optimale bescherming van al jouw glaswerk De hardheid van het water heeft invloed op de glazen die in de vaatwasser gereinigd worden. Wanneer het water aan de zachte kant is, bestaat er een grotere kans op corrosie van het glas. Bij deze Bosch vaatwasser hoef je gelukkig niet bang te zijn voor glascorrosie, omdat het ingebouwde glasbeschermingssysteem de hardheid van het water voor zijn rekening neemt. Hierdoor blijft het glaswerk en porselein dat in de vaatwasser gereinigd wordt in optimale staat. Integreerbaar design: mooi én veilig De vaatwasser is integreerbaar in het keukenblok, waardoor er een mooi geheel gecreëerd kan worden. Het Infolight, een rode stip op de vloer, laat zien of het apparaat nog bezig is met het reinigingsproces of al klaar is om uitgeruimd te worden. Veiligheid staat natuurlijke altijd voorop. Hierdoor is de vaatwasser voorzien van een kinderslot, waardoor het apparaat niet zomaar opengemaakt kan worden tijdens het reinigingsproces. De AquaStop-functie biedt bescherming tegen het ontstaan van waterschade. Mocht er onverhoopt water lekken, dan wordt de toevoer van het water automatisch afgesloten. De Bosch SMV25AX01N is met zijn automatische reinigingsprogramma's, AquaSensor, AquaStop en volledige integreerbare design een apparaat met veel mogelijkheden. Dit maakt van deze vaatwasser een fijne aanwinst voor jouw huishouden.

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI

Kwaliteit, energiezuinigheid en een brandschone vaat: daar staat de Miele G 7152 SC VI voor. Zoals je van een Miele mag verwachten, beschikt dit toestel over heel wat vernieuwende technologieën. Nadat het wasprogramma voltooid is, opent de deur zich bijvoorbeeld vanzelf tot op een kleine kier, waardoor het laatste restje vocht op een natuurlijke manier verdampt. Met een maximaal geluidsniveau van 43 dB is dit een van de stilste vaatwassers die er bestaat. Grote keuze aan vaatwasprogramma’s De G 7152 SC VI zou geen Miele zijn als het toestel niet was uitgerust met verschillende handige en energiezuinige snufjes. Bij dit toestel meten sensoren bij het begin van een vaatwasprogramma bijvoorbeeld de graad van bevuiling. Het toestel past daarop het water- en het energieverbruik aan. Er zijn diverse wasprogramma’s. Zo heeft de Miele G 7152 SC VI een programma dat zelfs de meest delicate glazen met zorg behandelt. Een ander handig programma heeft een watertemperatuur van 70°C. Je gebruikt dit voor sterk vervuilde pannen of ovenschalen. Wil je snel even kopjes en schoteltjes schoonmaken? Dan laat je een QuickPowerWash van 58 minuten lopen. Is een vaatwasprogramma afgelopen, dan hoor je een akoestisch eindsignaal.  Miele G 7152 SC VI: de stille kracht in je keuken Het bedieningspaneel van deze vaatwasser bevindt zich aan de binnenkant van de deur, waardoor je keuken een strak en sober uiterlijk heeft. Het deurpaneel monteer je met het deur-op-deur systeem, met extra veel plaats voor het toestel als resultaat. Maar ook als je in het toestel kijkt, sta je versteld. De vaatwasser is bijvoorbeeld uitgerust met een riante besteklade, wat handig is omdat je zo het bestek steeds aan het handvat kunt vastnemen. Daarnaast is het interieur van de vaatwasser ook voorzien van heldere ledverlichting, met een goed overzicht over de inhoud van het toestel als gevolg. Dankzij het A+++ label, is dit toestel bijzonder energiezuinig. De vaatwasser verbruikt dan ook maar 0,73 kWh per wasbeurt. Je kunt het toestel ook nog eens op de warmwaterleiding aansluiten om extra energie te besparen. Kortom, ben je op zoek naar een hoogtechnologische en energiezuinige vaatwasser als stille kracht in je keuken, dan is de Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI jouw volgende aanwinst!

€ 1399.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE Dankzij VarioSpeed Plus kan de reinigingstijd van de vaatwasser met 66 procent verkort worden. Het apparaat combineert deze functie met een zuinige, duurzame en stille motor, verschillende reinigingsprogramma's en diverse beveiligingssystemen. Ervaar de efficiëntie van Siemens De VarioSpeed Plus knop is een technisch hoogstandje dat deze vaatwasser uitermate geschikt maakt voor consumenten die graag hun tijd zo efficiënt mogelijk benutten. Alleen het activeren van de VarioSpeed Plus knop is al voldoende om dit versnelde programma te starten. Waarom lang wachten op een vaatwasser als het drie keer sneller kan? Behalve VarioSpeed Plus, zijn er verschillende programma's die jouw vaat zo efficiënt mogelijk kunnen reinigen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Glass/delicate programma voor fijn glaswerk of het extraDroog programma waarmee je zelfs kunststof serviesgoed droog uit de vaatwasser haalt. Het is maar net welk programma je op dat moment nodig hebt om jouw vaat volledig naar jouw wensen te laten reinigen. Aanpasbaar interieur De inhoud van de vaatwasser is aan te passen aan de afmetingen van de vaat die je wilt reinigen. Dankzij de verstelbare bovenkorf kun je de vaatwasser zo efficiënt mogelijk indelen en bovendien zijn ook de bordenhouders inklapbaar. De bestekmand kan ook uit het apparaat gehaald worden, zodat je extra ruimte hebt. Efficiënt met energie We gaan steeds meer beseffen dat er stappen ondernomen moeten worden om zuiniger om te gaan met de wereld om ons heen. Gelukkig zorgt dit apparaat met zijn energie-efficiëntieklasse van A++ voor een lager energieverbruik dan de meeste reguliere vaatwassers. Nog meer gemak dankzij handige extra's Extra functies, zoals de uitgestelde start timer die het mogelijk maakt om het apparaat vooraf al in te stellen en een waarschuwingssignaal als de vaatwasser klaar is met reinigen, dragen bij aan een huishouden dat nog meer op rolletjes loopt. Als je het hebt over de Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X03JE heb je het over een apparaat dat op alle vlakken vooral erg efficiënt te noemen is. De vaatwasser doet wat je ervan mag verwachten, maar dankzij de extra functies zal dit apparaat van Siemens de verwachtingen hoogstwaarschijnlijk overtreffen.

€ 649.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10JE

De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser Deze zuinige A++ vaatwasser integreer je volledig in het design van je keuken en is met een capaciteit van 13 couverts ruim geschikt voor huishoudens van vier of vijf personen. Met varioSpeedPlus is je vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat je de programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten. Optimaal resultaat Je hebt de keuze uit zes automatische instellingen zodat je de tijd en intensiteit eenvoudig aanpast op bijvoorbeeld zeer vuile vaat of een halve lading met licht vuile vaat. Het glasbeschermingssysteem voorkomt dat je glaswerk beschadigd wordt en laat je glazen er lang mooi uit zien. Handige opties De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser heeft een slimme AquaSensor die continu de vervuilingsgraad van het spoelwater meet. Hierdoor gebruikt hij alleen die hoeveelheid water die ook echt nodig is. Uiteindelijk levert je dat een besparing op, zowel op water als afwasmiddel. Deze vaatwasser is voorzien van AquaStop, die je tegen elke vorm van waterschade beschermt. Daarnaast beschikt deze vaatwassen over infoLight, dit projecteert een blauw licht op de keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt zodra de vaat klaar is. Duurzaam, stil en zuinig met energie De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser heeft een duurzame en stille iQdrive-motor, een nieuwe innovatie van Siemens. Een iQdrive-motor is bijzonder stil en doet jaren lang ongestoord zijn werk. Het achtergrondgeluid bedraagt slechts 46 dB, dus je kunt je machine gerust laten draaien als iedereen al slaapt.

€ 599.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X01GE

Deze Siemens inbouw vaatwasser uit de iQ300 serie is voorzien van alle gemakken. De innovatieve technologieën van Siemens reinigen en drogen sneller met het optimale resultaat wat je gewend bent. Zuinig, krachtig en duurzaam Het apparaat is uitgerust met verschillende innovatieve technologieën en snufjes om er voor te zorgen dat hij zuinig en duurzaam is, maar het zelfde perfecte resultaat blijft leveren zoals je gewend bent van Siemens. De iQdrive-motor zorgt er voor dat het apparaat minder energie verbruikt, stiller is en daarnaast ook nog eens duurzaam is Automatisch programma; bij dit programma controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Innovatieve oplossingen De vaatwasser is voorzien van een aantal handige snufjes en oplossingen om het beste resultaat te leveren en een zo grootmogelijk gebruiksgemak te garanderen. varioFlex-korven; De boven- en onderkorf beschikt over allemaal handige snufjes zodat hij kan worden ingedeeld naar jouw eigen wensen. Ook is de bovenkorf eenvoudig in hoogte te verstellen dankzij de speciale hendels ExtraDroog: Deze functie zorgt er voor dat zelfs jouw plasticbakjes droog worden in de vaatwasser. Glasbeschermingssysteem; is opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar. Het wast uw glaswerk met uiterste zorg. Intensive Zone: in de onderkorf is een intensief zone waar de temperatuur en waterdruk wordt verhoogd om zelfs de meest vuile vaat schoon te krijgen. doseerAssistent: zorgt er voor dat de vaatwastabletten snel oplossen en gelijkmatig door het apparaat worden verspreid voor het optimale resultaat.

€ 507.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV88UX36E

PerfectDry vaatwasser van Bosch SMV88UX36E Deze Bosch vaatwasser uit de 8 Serie is volledig integreerbaar en op afstand te bedienen met Home Connect. De vaatwasser is extra stil dankzij het Silence programma en maakt zelfs plastic vaat droog dankzij het Zeoliet-droogsysteem. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaard couverts en is voorzien van 8 programma’s en 5 speciale functies waaronder een Stil-programma die werkt met een geluidsniveau van slechts 42 dB. De Bosch SMV88UX36E is voorzien van het zuinige energielabel A+++. De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie geeft je de beste reinigingsprestaties met minder water- en energieverbruik waardoor deze vaatwasser zeer zuinig is in gebruik. Daarnaast heeft de vaatwasser de AquaSensor technologie waarmee met vuilherkenning automatisch het waterverbruik wordt aangepast op het type en de hoeveelheid vuil op je vaat. Verder is de SMV88UX36E voorzien van een beladingssensor die de hoeveelheid vaat meet voor een optimaal waterverbruik. Ook heeft de vaatwasser een AquaStop-systeem, een EcoSilence Drive-motor en startuitstel. TimeLight geeft een projectie van de resterende tijd op de vloer en EmotionLight verlicht de binnenkant van de vaatwasser. Bij einde programma geeft de vaatwasser een akoestisch signaal. Dankzij de glazenhouder is de vaatwasser is ideaal geschikt om hoge glazen, flessen en vazen in te plaatsen. Vaatwasser met Home Connect De vaatwasser is op afstand te bedienen met HomeConnect. Via je smartphone kun je met de Home Connect App eenvoudig van een afstand bedienen. Ben je met haast de deur uit gegaan zonder de vaatwasser aan te zetten dan kan dit alsnog met de Home Connect App. Zo is je vaat altijd schoon als je weer thuis komt. Daarnaast blijft het uiteraard ook mogelijk om de vaatwasser te bedienen via het heldere TFT-kleurendisplay (met afbeeldingen en uitleg). Deze app beschikt ook over een tablettenteller. Zelfs plastic wordt droog met deze Bosch vaatwasser Al jouw vaat komt droog uit de vaatwasser dankzij het Zeoliet-droogsysteem. Zeoliet-mineralen absorberen vocht en zetten dit om in energie en warmte. Hierdoor wordt zelfs jouw plastic lunchbox goed droog. Ook beschikt de vaatwasser over een automatische programma die het waterverbruik, de temperatuur en de spoeltijd exact afstemt op de hoeveelheid vuil. Je gebruikt dus niet meer water of energie dan nodig. 5 speciale functies Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om je vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Ook beschikt deze vaatwasser over IntensiveZone, Halve Belading, HygiënePlus en Shine&Dry. Indeling van de vaatwasser VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood VarioLade Pro: de meest flexibel in te delen korven Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen) 6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) en onderkorf (2x) 8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie Kinderbeveiliging door toetsvergrendeling en EasyLock deursluiting

€ 919.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (inbouw) G 5077 SC VI XXL

G 5077 SCVi XXL Selection Volledig integreerbare vaatwasser XXL in bewezen Miele kwaliteit tegen een voordelige instapprijs. Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten U kunt allerlei servies- en bestekonderdelen altijd goed kwijt. De mogelijkheden zijn ongekend. Met de elegante, opvallende greep kunt u de korf er vanuit iedere positie eenvoudig en veilig uittrekken. De kopjes staan stevig door de nopjes in het FlexCare kopjesrek. U kunt schaaltjes optimaal plaatsen door het in twee delen opklapbare rek. En mooie wijnglazen worden voorzichtig behandeld in de zachte siliconen FlexCare glashouders. Een deurconcept, dat van alle markten thuis is Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Bovendien blijft de deur in elke gewenste stand staan. De zuinigste Miele-vaatwasser ooit Miele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6 liter waterverbruik, dat is duidelijk minder dan wanneer u het vaatwerk met de hand zou afwassen. Daarmee heeft Miele het waterverbruik in de laatste 30 jaar met 85% naar beneden gebracht. Ook het stroomverbruik is verlaagd tot nieuwe optimale waarden: in het ECO-programma behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,67 kWh. Gedekt bij waterschade Hier kunt u op vertrouwen: ter bescherming tegen waterschade1 zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Als dit toch een keer defect is en er materiële schade ontstaat, bent u voor gevolgschade gedekt. Wij nemen, binnen het kader van de garantievoorwaarden van het waterbeveiligingssysteem, de kosten op ons van de schade die hierdoor ontstaat. Voorwaarde is dat het systeem correct is geïnstalleerd. Beste reiniging binnen een uur Met het nieuwe reinigingsprogramma QuickPowerWash en de daarop exact afgestemde UltraTabs All in 1 worden er maximale reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild serviesgoed bereikt binnen 58 minuten, evenals met de PowerDisk. De speciaal ontwikkelde tabs hebben een gereduceerde oplostijd van slechts 2–3 minuten. Daardoor is de reinigingscapaciteit meteen aan het begin van het programma al beschikbaar. Beste resultaten voor glazen en kunststof vaatwerk Door een verlengde droogfase en de verhoging van de temperatuur voor het glansspoelmiddel wordt alles perfect gedroogd, zelfs glazen en kunststof onderdelen.

€ 999.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

AEG FSE63727P QuickSelect AirDry Inbouwvaatwasser

QuickSelect maakt een optimale bediening van deze AEG FSE63727P vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met één tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment, én een vlekkeloze vaat. Deze vaatwasser heeft een uitstekende reiniging met een minimaal energieverbruik. Dit zal je gelijk gaan zien in je energierekening! Het bereik is optimaal Zelfs dicht op elkaar geplaatste of grotere voorwerpen worden met de techniek van SatelliteClean van hoek tot hoek gereinigd. De innovatieve sproeiarm garandeert dat het water overal komt voor een grondige reiniging. Met een drie keer beter sproeibereik zorgt hij voor de beste resultaten waar de vaat zich ook bevindt. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Zo heb je nooit meer vieze restjes aan je bestek zitten. Natuurlijk drogen De nieuwe Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt de vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Heel fijn dat je jouw tupperware niet meer hoeft na te drogen.

€ 999.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (inbouw) G6060SCVI

Een zuinige vaatwasser met topprestaties Koop je de Miele G6060SCVI, dan heb je een energiezuinige vaatwasser die je vaat mooi schoon wast. De indeling van de vaatwasser kun je zelf bedenken, alle rekken zijn er makkelijk uit te halen. De Miele G6060SCVI beschikt over verschillende programma's, zodat je het programma aan kunt passen aan de afwas die je wil doen. Volledig geïntegreerde vaatwasser Er zijn verschillende inbouwvaatwassers. Dit is een vaatwasser die volledig geïntegreerd is in de keuken. Met een volledig geïntegreerde vaatwasser kun je van de buitenkant niet zien dat er een vaatwasser staat. Ook het paneel waarmee je de vaatwasser kan bedienen zit aan de binnenkant en is van buitenaf niet te zien. Een groot voordeel hiervan is dat de keuken mooi strak blijft en niet rommelig wordt door de vele apparaten. De Miele vaatwasser heeft AutoOpen-droging. Als de afwas klaar is, opent de deur automatisch en kan het drogen direct beginnen. Heel handig als je de machine aan doet voordat je naar je werk gaat. Gebruik je het Automatic programma? Dan verbruik je maar 6,5 liter water en krijg je toch een schone vaat. De voordelen van de Miele G6060SCVI op een rijtje Zuinig met energielabel A+++ Flexibel in te richten 3D besteklade voor stralend schoon bestek Perfect GlassCare zorgt voor een langdurige glans van je glazen Zoek je een goede en betrouwbare inbouwvaatwasser, die je afwas met gemak schoon wast? Dan is de Miele G6060SCVI een goede keus. Geniet van je eten en maak je geen zorgen om de afwas die daarna komt. Met de Miele G6060SCVI is dit namelijk geen probleem!

€ 1399.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Whirlpool vaatwasser (inbouw) WIE 2B19

Snel en zuinig de afwas klaar Is afwassen niet je grootste hobby? Dan ben je vast niet de enige. Voor veel mensen blijft het een vervelend klusje. Een goede vaatwasser biedt uitkomst. De Whirlpool WIE 2B19 is een energiezuinige inbouwvaatwasser die het werk voor je uit handen neemt. Zo kun jij weer genieten van het eten, zonder je druk te maken om de afwas. Aan te passen aan ieder type vaat De afwasmachine heeft modulaire rekken en inklapbare tanden die er voor zorgen dat je hem op elke manier in kunt richten. Zo kunnen de grote pannen in de afwasmachine maar kan er ook een hele lading kleine schoteltjes in. Voor iedere afwas, pas je hem makkelijk aan. Ook het bovenkorf van de afwasmachine is in hoogte verstelbaar. Daardoor biedt de afwasmachine ruimte aan de hoogste pannen. Het grote voordeel van een inbouw vaatwasser is dat deze netjes is weggewerkt in de keuken. Er komt niet nog een apparaat in het zicht en dat zorgt ervoor dat je keuken mooi strak blijft. Voordelen van de Whirlpool WIE 2B19 op een rijtje Zuinig met energielabel A+ Flexibel in te richten Veilig dankzij het waterslot De afwasmachine biedt ruimte aan 13 couverts De Whirlpool WIE 2B19 bij BCC Zoek je een goede inbouw vaatwasser die ook nog eens zuinig is? Dan is de Whirlpool WIE 2B19 een uitstekende keus. Zuinig, efficiënt en betrouwbaar, deze afwasmachine heeft het allemaal.

€ 378.30

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS

Duurzaamheid en ergonomie gaan hand in hand bij de Miele 4310SCUBRWS Die Miele 4310SCUBRWS is een onderbouw of vrijstaande vaatwasser. De duurzame motor en de ergonomische functies maken van deze vaatwasser een toestel waar je jarenlang plezier van hebt. Een vaatwasser is een toestel dat je dagelijks opent en sluit. Daarom is een goede afsluiting en een sterk deurmechanisme belangrijk. Miele heeft hieraan gedacht met het Comfort Close-systeem. De deur openen en sluiten gaat heel soepel, maar tegelijk sluit je het toestel perfect af als je de deur sluit. Bovendien heeft de deur een ergonomische handgreep. De rekken schuif je ook gemakkelijk in en uit het toestel aan de hand van ergonomische handgrepen. MultiComfort-indeling met drie rijen borden Grote potten, snijplanken, plateaus en borden geef je allemaal hun plaats dankzij de MultiComfort-functie van dit toestel. Hiermee kun je borden over maar liefst drie rijen verdelen in het onderrek. Het bovenrek kun je verstellen in de hoogte. Daarnaast is er ook nog eens een vaste servieshouder voor delicate kopjes en schoteltjes. Het leegmaken van je vaatwasser is een echt plezier dankzij de MultiComfort-functie. Het bestek geef je een aparte plaats in de uitschuifbare besteklade van dit toestel. Vorken, messen of lepels plaats je er vlak in, waardoor elk stuk apart ligt en alle vuil weggespoeld wordt. Bij het uitruimen neem je het bestek vast aan het handvat, wat van deze besteklade een meerwaarde biedt op het vlak van hygiëne en veiligheid. Beladingssensor en SensorDry-functie De Miele 4310SCUBRWS is uitgerust met een beladingssensor. Daardoor bepaalt de vaatwasser op basis van het gewicht autonoom de hoeveelheid water die nodig is. Dit zorgt voor een besparing op je energiefactuur. Bovendien hoef je ook niet te wachten tot je vaatwasser helemaal gevuld is om een programma te laten lopen. De SensorDry-functie van dit toestel is innovatief en energiebesparend. De temperatuur in de keuken bepaalt mee hoe lang de vaat moet drogen. Om elk type vaat optimaal te behandelen, maak je een keuze uit een intensief, een kort of een ecologisch programma. Ook een automatisch wasprogramma en een programma specifiek voor glas is mogelijk. Kortom, ben je op zoek naar een vrijstaande vaatwasser van topkwaliteit, dan is de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310SCUBRWS echt een toestel voor jou.

€ 599.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product
 

AEG FSE63707P QuickSelect SprayZone AirDry Inbouwvaatwasser

Met de SprayZone-functie kan je buitengewone resultaten verwachten. Deze optie garandeert tot wel drie keer betere wasprestaties in vergelijking met standaardprogramma's. Met een intensieve reiniging binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste resten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen. Intensieve reiniging. Met SprayZone Ervaar intensieve reiniging met SprayZone. Het reinigt tot drie keer beter dan standaard programma´s zonder vooraf te laten weken of voor te spoelen. Zelfs aangebrande voedselresten worden in deze zone verwijderd. Om de meest hardnekkige vlekken zonder moeite te verwijderen. Krachtig vaatwassen. Met SatelliteClean Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging. Natuurlijk drogen De nieuwe Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt de vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Moeiteloze cyclusinstelling met QuickSelect QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat. De status van de afwas in een oogopslag Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om jou over de status van de vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.

€ 849.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw vaatwasser
Product