Liebherr koelkast (inbouw) IK2320 20

De Liebherr IK2320 20: details maken het verschil Wil je een wat ruimere inbouwkoelkast die superzuinig is en die perfect in jouw keuken past? De Liebherr IK2320 20 biedt je de nieuwste Liebherr-technologie achter de meubeldeur van jouw keuken. Wat voor keuken je ook hebt, de Liebherr IK2320 20 inbouwkoelkast past er altijd in. Door de handige deur-op-deur techniek integreert hij moeiteloos in elke keuken. Zo ben je altijd verzekerd van een energiezuinige koelkast. Met het flexibele GlassLine interieur, de BioCool-Box en Liebherr’s befaamde deelbare glasplateau kun je de koelkast helemaal naar je eigen hand zetten. En voor de IK2320 20 geldt: de details maken het verschil. Zet het interieur helemaal naar jouw hand Koelkasten van Liebherr zijn populair omdat je de binnenruimte helemaal naar je eigen hand kunt zetten. De GlassLine draagplateaus kun je op elke gewenste hoogte plaatsen. Wil je een karaf in de koelkast zetten? Met het deelbare glasplateau heb je altijd ruimte voor hogere verpakkingen. Je schuift de helft van het glasplateau onder de andere helft. Ook de vakken in de deur kun je in verschillende hoogtes plaatsen. Een superhandig detail is het uitschuifbare eierrek bovenin de deur. Hierin kun je twintig kippeneieren kwijt. Met de BioCool-Box kun je de vochtigheidsgraad in de koelruimte regelen zodat je groente en fruit langer vers blijven. En als je iets snel wilt afkoelen, dan zorgt SuperCool ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2°C wordt verlaagd. Volledig integreerbaar De Liebherr IK2320 20 is volledig integreerbaar in jouw keuken. Je kunt de deur van de ombouw aan de koelkast verbinden door middel van deur-op-deur-bevestiging en door middel van een sleepdeur. Bij deur-op-deur wordt de deur van de keuken op de deur van de koelkast gemonteerd. Bij een sleepdeur wordt de deur van de ombouw door middel van geleiders verbonden aan de deur van de koelkast. Zo past de IK2320 20 altijd in jouw keuken. Ten slotte is de IK2320 20 met een energie-efficiëntieklasse van A++ superzuinig. De Liebherr IK2320 20 is dus ideaal voor het hele gezin!

€ 929.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI18RV20

Siemens KI18RV20 Deze volledig integreerbare koelkast is met zijn A+ energie-efficiëntieklasse zeer zuinig in gebruik. Het apparaat heeft een inhoud van 151 liter die dankzij de aanwezige elementen, zoals draagplateaus en deurvakken, zeer efficiënt in te delen is. Een nieuwe koelkast én een lagere energierekening Wil je besparen op de kosten voor energie? Dan is het verstandig om een apparaat aan te schaffen dat is gemaakt met oog op zuinigheid. Deze Siemens heeft een energie-efficiëntieklasse van A+ en verbruikt daarmee jaarlijks gemiddeld zo'n 129 kilowattuur. Deze energiezuinigheid levert een mooie kostenbesparing op en daarnaast heeft het apparaat ook nog eens een minder negatieve impact op het milieu. Klein model met diverse componenten Een groot voordeel van dit inbouw apparaat is dat dit kleine model niet veel ruimte in beslag neemt. De beperkte inhoud van 151 liter hoeft ook voor het vullen van de koelkast geen enkel probleem te zijn. Deze Siemens is namelijk in het bezit van verschillende componenten, zoals een groentelade, vier grote deurvakken en vier legplateaus. Van de vier legplateaus zijn zelfs drie legplateus verstelbaar. Dankzij de aanwezigheid van al deze onderdelen kun je vaak meer kwijt dan je in eerste instantie zou denken. De aanwezige legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het altijd fijn om zeker te weten dat er bij breuk alleen kleine, onscherpe glaskorrels ontstaan. Handige extra's De mogelijkheid om de draairichting van de deur te verwisselen, maakt het nog eenvoudiger om een geschikte plek voor het apparaat te vinden. Wanneer je niet voldoende ruimte hebt om de deur open te doen, zorg je er gewoon voor dat deze de andere kant op gaat draaien. Het anti-bacteria systeem geeft de groei van bacteriën aan de binnenzijde van het apparaat geen kans. Hierdoor blijven jouw etenswaren zo lang mogelijk houdbaar. Met een laag energieverbruik, verschillende indelingsmogelijkheden en een deur waarvan de draairichting verwisselbaar is, valt dit compacte model onder de gebruiksvriendelijke koelkasten van dit moment.

€ 436.89

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 2360 21

IKB 2360 Premium. Met goed sluiten garantie De Liebherr IKB 2360 is een luxe en energiezuinig inbouwmodel. Achter de SoftSystem deur beschikt u over een door 2 LED zuilen verlichte koelruimte met onderin twee BioFresh 0°C laden op SoftTelescopic rails, ook met LED verlicht. SoftSystem Zacht sluiten garantie. BioFresh 0°C Groente, fruit, vlees en vis tot 3x langer vers. Luxe edelstalen Premium GlassLine deurvakken Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen. LED lichtzuil links en rechts Bij volle koelkast voldoende licht. LC digitaal temperatuurdisplay Temperatuur eenvoudig af te lezen. Uitneembare VarioBox Serveerklaar koelen. GlassLine draagplateaus Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen. SuperCool automaat Snel afkoelen van levensmiddelen. Deel- en onderschuifbaar glasplateau Ruimte voor hoge karaffen of verpakkingen. Deur-op-deur montage Deur wordt vanaf 30° dichtgetrokken. BioFresh (0°C) laden op telescooprails BioFresh lade makkelijk te openen. BioFreshladen met SoftTelescopic Volledig uittrekbaar en zachtsluitend.

€ 1329.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK3520 20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

€ 1249.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3560 21

De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale koelgedeelte een deel met 3 BioFresh lades. Dankzij een constante luchtvochtigheid en temperatuur blijven boodschappen hierin langer vers! En door de SoftTelescopic rails van de lades en het SoftSystem van de deur sluit alles ook nog eens makkelijk en zachtjes. Hierdoor wordt het gebruik van je koelkast wel heel fijn! De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 met BioFresh lades voor langere versheid Wanneer je kiest voor de energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 haal je meer dan alleen een standaard koelkast in huis. Het bovenste gedeelte van het apparaat is net als bij andere koelkasten ingericht met legplateaus en deurvakken waar je makkelijk je boodschappen in kwijt kunt. Met het onderste deel van de Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is echter iets bijzonders aan de hand. Hier vind je namelijk 3 BioFresh lades! In deze lades wordt de luchtvochtigheid optimaal gehouden en blijft de temperatuur net boven de 0 graden. Dit zorgt ervoor dat melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer hun vitamines behouden, lekkerder blijven smaken en er beter uit blijven zien. Zo kun je je boodschappen een stuk beter vers houden! Ervaar het gemak van een gedempte sluiting van de deur en lades De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is heel makkelijk in gebruik. Deze inbouw koelkast is namelijk uitgerust met onder andere de SoftSystem deursluiting. Hierdoor wordt het sluiten van de deur gedempt, waardoor zelfs een volgeladen deur nog steeds zachtjes dichtgaat. Daarnaast beschikt dit apparaat over SoftTelescopic rails waardoor ook de lades makkelijk open gaan en zacht sluiten. Aangezien de koelkast op een dag regelmatig open en dicht gedaan wordt, zal je hier veel gemak van ondervinden. De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale, goed werkende koelgedeelte nog wat extra’s te bieden. Onderin de koelkast blijven in de BioFresh lades melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer lekker, mooi en rijk aan vitamines. Wanneer je je spullen in deze lades legt zal je merken dat deze zacht sluiten door de SoftTelescopic rails. Zelfs de deur van de koelkast sluit extra zacht om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

€ 1749.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) Comfort IKP 2320 60

De Liebherr IKP 2320 is een zeer zuinige A+++ koelkast voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. Drie deurvakken zijn in hoogte verstelbaar. BioCool en SuperCool Met de BioCool-Box is het mogelijk om de vochtigheidsgraad in het koelgedeelte te regelen en groente en fruit langer vers te houden. De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2 °C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen. Eierrek Het uitschuifbare ontwerp van het veelzijdige eierrek maakt het geschikt voor veilige opslag van maximaal 20 kippeneieren of 28 kwarteleitjes. Voor een maximale houdbaarheid raden we aan om de eieren met de punt omlaag te bewaren of het eierrek in het FlexSystem van de BioFresh-lade te plaatsen. GlassLine in de binnenruimte De hoogwaardige indruk van de binnenruimte completeert de fraaie GlassLine-inrichting van veiligheidsglas. De elegante GlassLine-legplateaus zijn breukvast, krasvast en gemakkelijk te reinigen. De hoogwaardige lijsten van roestvast staal ronden het harmonieuze totaalplaatje af. Deelbaar glasplateau Eén helft van het deelbare glasplateau glijdt onder de andere voor een flexibele opslag van etenswaren en om plaats te bieden aan hogere verpakkingen. Alle plateaus van veiligheidsglas kunnen op de gewenste hoogte worden geplaatst. Gladde binnenwanden Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn twee elegante steunzuilen aan weerszijden aan de voor- en achterkant. Deze waarborgen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplaten. Een ander voordeel is het zeer gladde oppervlak van het interieur, dat daardoor reinigingsvriendelijk is. Integreerbare inbouwapparaten De apparaten van Liebherr kunnen probleemloos achter de meubeldeur van de ombouw worden ingebouwd en zo perfect in de keuken worden geïntegreerd. Daardoor ontstaat een optisch uniform keukenfront. De montagetechniek van de meubeldeur verdient aandacht. Deur op deurbevestiging: Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, doordat de meubeldeur direct op de apparaatdeur wordt bevestigd. Montage van een sleepdeur: De meubeldeur is direct op de kast bevestigd en wordt via geleiders met de apparaatdeur verbonden. Bij het openen en sluiten glijdt de meubeldeur langs de geleiders. Toetsbediening Het elektronische precisiebedieningssysteem is toegerust met een digitaal temperatuurdisplay en biedt informatie over de instellingen. Het kinderslot voorkomt dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd. Verwisselbare deurscharniering De apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend. Door de voorste in hoogte verstelbare stelpoten kunnen de Liebherr apparaten optimaal worden opgesteld. Hiermee is de werking en de optiek van de apparaten verzekerd.

€ 999.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Samsung koelkast (inbouw) BRR20R121WW EF

De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF heeft een inhoud van 195 liter en een erg handige indeling. In iedere keuken is deze koelkast makkelijk in gebruik, dankzij de draairichting van de deur die aangepast kan worden. Het apparaat is echter niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig en brandveilig. Zo weet je zeker dat je een koelkast in huis haalt die je veel voordelen kan bieden. De praktische indeling van de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF Wanneer je de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF in huis haalt  heb je een inhoud van 195 liter tot je beschikking om jouw boodschappen in te koelen. De indeling is zo functioneel mogelijk gemaakt, waardoor je hier heel makkelijk een hoop spullen in kunt bewaren. Het apparaat is onder andere uitgerust met een flessenrek. Je hebt zo minder ruimte nodig en kunt alle flessen makkelijk bereiken. De rest van de boodschappen die je in de groente- en fruitlade of op de legplateaus bewaart kun je  altijd goed zien door de heldere LED-verlichting. Daarnaast is de deur in iedere keuken makkelijk te openen, aangezien de draairichting aangepast kan worden. Dat is wel zo handig! Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF: energiezuinig en brandveilig De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF is een apparaat met veel voordelen. Zo kun je al snel genieten van een meevaller in je portemonnee. Deze koelkast is namelijk erg energiezuinig met energielabel A++. Hierdoor bespaar je op energiekosten, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig. Dit alles zonder in te leveren op prestaties en functionaliteit! Daarnaast is deze koelkast ook nog eens extra veilig. Vanaf 2019 moeten koelkasten voldoen aan de brandveiligheidseisen van de EU. Daarom heeft de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF een speciale achterwand van metaal die brandvertragend is. De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF is functioneel, energiezuinig en brandveilig waardoor het een prima keuze is!

€ 457.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK1620 20

Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, comfort en gebruiksgemak De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 is een toestel dat ontworpen is met de focus op gebruiksgemak en comfort op nagenoeg elk vlak. Dit merk je aan het lage verbruik, de vele praktische extra's, het lage geluidsniveau en de vlotte installatie. Het toestel is daarnaast ook nog eens compact en kent een strak design dat binnen elke keuken past. Zeker mensen met een kleine keuken zullen deze handige inbouwkoelkast kunnen waarderen. Stille en zuinige inbouwkoelkast De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 heeft een geluidsniveau van amper 33 dB. Hiermee is het toestel nagenoeg geluidloos en merk je amper dat het in je keuken staat wanneer het in de voorziene nis bevestigd is. Omdat zuinigheid ook een belangrijke factor is bij het ontwerp van een inbouwkoelkast, werken de designers met LED-verlichting die een minimale afgifte van warmte heeft en een uiterst lange levensduur. Het toestel valt binnen een A++ klasse en een optimale werking en een laag verbruik is dus verzekerd. De deur is zelfsluitend zodat je ze niet per ongeluk kunt laten open staan. Ze wordt geleverd met een verwisselbaar deurscharnier. Je kiest zelf of je de deur naar rechts of links wil laten draaien bij het openen. Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, hoogwaardig en knap interieur Het interieur van de Liebherr inbouwkoelkast is hoogwaardig en voorzien van de luxueuze GlassLine uitrusting. De draagplateaus zijn stuk voor stuk vervaardigd uit veiligheidsglas en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn krasbestendig en afgewerkt met een lijst uit edelstaal en aan de achterzijde is een afneembare strip voorzien. Je plaatst ze op de hoogte die je zelf het handigste vindt in functie van je voedingswaren zonder dat je ze eerst uit de koelkast moet nemen. Wil je dit wel doen omdat je ze bijvoorbeeld eens grondig wil poetsen, dan is een deuropening van amper 90° nodig om aan de slag te kunnen.Onderaan is de inbouwkoelkast van Liebherr voorzien van twee transparante glazen bakken waarin je zaken als fruit of groenten kunt plaatsen of levensmiddelen naar keuze. Doordat je in de bakken kunt zien, zelfs wanneer ze gesloten zijn, weet je in een oogopslag welke voedingswaren je nog in de koelkast hebt staan.

€ 729.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG SKB68821AF Koelkast inbouw A

De AEG SKB68821AF inbouwkoelkast is met zijn compacte afmetingen en zijn 141 liter inhoud zeer geschikt voor kleine gezinnen of alleenstaanden. De ruimte is gemakkelijk aan te passen aan persoonlijke wensen en zijn energieverbruik is zeer zuinig. Handig op maat in te delen Het Duitse topmerk AEG heeft een reputatie hoog te houden en met deze compacte inbouwkoelkast doen ze dat beslist. Deze kleine koelkast geeft je een nettoruimte van 141 liter, die je verdeelt over 2 groentelades, drie verstelbare legplanken en vier zelf te rangschikken ruimtes aan de binnenkant van de deur. Met deze afmetingen is deze AEG erg geschikt voor een klein gezin of voor eenpersoonshuishoudens. Verwacht je veel bezoek en wil je drank goed gekoeld houden? Je verplaatst eenvoudig een aantal legbladen en creëert zo meer ruimte voor pakken en flessen. Overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik Ook de twee groentelades bieden je veel plek om altijd voldoende verse groenten en fruit in te slaan. Ze zijn volledig transparant zodat je altijd in één oogopslag kunt zien hoeveel voorraad je nog hebt. De drie in hoogte verstelbare legplanken zijn gemaakt van veiligheidsglas met een grote draagkracht. Je mag er dus op vertrouwen dat ze ook het gewicht van veel zware flessen probleemloos kunnen dragen. AEG hecht veel waarde aan voedselhygiëne en daarom zijn alle lades en vakken eenvoudig los te koppelen en in de afwasmachine te reinigen. Zo hou je jouw koelruimte netjes en verminder je de kans op kruisbesmetting en bederf. Dat scheelt je uiteindelijk ook veel geld. Efficiënt en energiezuinig Deze inbouwkoelkast geeft je een betrouwbare koeling op alle plekken in je koelkast. Je houdt je voeding langer vers en bespaart daarmee op de kosten van je boodschappen. De energiezuinige LED-verlichting is zo geplaatst dat je altijd duidelijk zicht hebt als je jouw koelkast opent. Het jaarverbruik van deze AEG inbouwkoelkast is berekend op 95 kWu. Deze prestatie heeft gezorgd voor indeling in energie-efficiëntieklasse A++. De koelkast is hierdoor 21% zuiniger dan een vergelijkbare koelkast in klasse A+. Je kunt dus je voedsel langer vers houden met minder energieverbruik met deze voordelige en compacte koelkast.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG SDB41611AS Koel vrieskast inbouw A

Compact en volledig Als je niet veel ruimte hebt kun je toch een complete koelkast in je keuken hebben. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS is groot genoeg voor de voorraad van een gemiddeld gezin, en past in een nisbreedte van 56 centimeter. Fijne combinatie Met een viersterren vriesvak van 50 liter en een royale koelruimte van 210 liter is de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS beslist geen kleine koelkast. Toch zijn de buitenmaten slechts 54 centimeter bij 157,5 centimeter, en dat is minder dan bij de meeste koelvriescombinaties. De indeling van het interieur maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden. Een ruime groentelade over de volle breedte, vier deurcompartimenten en vijf verstelbare plateaus bieden je flexibiliteit en opbergruimte voor elk formaat. Dus je enorme watermeloen of die grote verjaardagstaart passen ook gewoon in je koelkast. Natuurlijk zijn de plateaus van robuust veiligheidsglas en is de LED binnenverlichting energiezuinig. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS is afgewerkt met een hoog kwaliteitsniveau zoals je van een gerenommeerd merk als AEG mag verwachten. Stil en zuinig De draairichting van de deur is naar wens aan te passen, en deze koelkast heeft een sleepdeursysteem zodat je de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS moeiteloos in elke keuken kunt integreren. Ook in een open ruimte is dit de ideale koelkast, want je hoort hem nauwelijks met maximaal 36 decibel. De vriezer kan 4 kilo verse producten per 24 uur invriezen en houdt je diepvriesvoorraad bij stroomstoring nog 20 uur goed bewaard. De temperatuur kun je met een draaiknop instellen. Het energieverbruik scoort een A+ label en dat is slechts 276 kilowatt per jaar aan stroomverbruik. Daarvoor kun je een jaar lang verse groenten, fruit, zuivel en drankjes koel bewaren en een voorraad snacks en ijs in huis hebben. Net als alle apparatuur van AEG gaat de AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS gegarandeerd lang mee. Efficiënt energieverbruik is daarom een groot voordeel voor een koelvriescombinatie die elke dag in gebruik is. De AEG inbouw koelvriescombinatie SDB41611AS neemt weinig ruimte in en geeft je veel gemak voor een acceptabele prijs.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelkast (inbouw) KIL18V51

Degelijk koelen met de Bosch KIL18V51 Met Bosch kies je voor kwaliteit. Deze inbouwkoelkast valt onder energieklasse A+ en heeft altijd een gelijkmatig klimaat met FreshSense. De Bosch KIL18V51 is zeer gebruiksvriendelijk met safetyglass plateaus en een automatisch ontdooisysteem! Inhoud en ergonomie van de Bosch KIL18V51 De Bosch KIL18V51 is een compacte inbouw koelkast met een vriesvak boven. Hij is voorzien van het deur-op-deursysteem om extra makkelijk in te bouwen. Als je wilt, is de draairichting van de deur verwisselbaar. Zo kan je de ruimte die je hebt, altijd maximaal benutten. De vriezer aan de bovenzijde bereik je door de deur van de koeling te openen. Een voordeel van het vriesvak boven, is dat je niet hoeft te bukken om de vriezer te openen. Je hebt al je etenswaren vlak bij elkaar liggen. De netto inhoud van de koeling is 112 liter en de netto inhoud van de vriezer is 17 liter. Met een geluidsniveau van 39 dB is dit een relatief stille koelkast die je ook in een open keuken kan plaatsen. Inrichting en gebruik van de Bosch KIL18V51 Open de Bosch KIL18V51 en je ziet 3 uitneembare plateaus van veiligheidsglas. SafetyGlass is stevig, en makkelijk schoon te houden. Onderin de koeling vind je de Multibox, speciaal voor het opbergen van groente en fruit. De geribbelde bodem beschermt je groente en fruit tegen condensatie, waardoor deze langer vers blijven. In de deur van deze inbouw koelkast vind je vier vakken, waarvan er één geschikt is voor (grote) flessen. In het 4-sterren vriesvak aan de bovenzijde (binnen) kan je kleinere voedingswaren en ijsjes bewaren. Altijd vers met FreshSense Door het speciale FreshSense systeem van Bosch blijft de temperatuur in de koeling en vriezer altijd constant. De sensoren van dit systeem meten de temperatuur voortdurend op, om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft. Je zult dus nooit te hard bevroren ijsjes in de vriezer vinden. Betrouwbaar en compact koelen De Bosch KIL18V51 biedt een praktische inrichting, zonder fratsen. Je voedingswaren blijven altijd vers met FreshSense en hij is energiezuinig. Zoals je van Bosch gewend bent, voelt deze koelkast degelijk en stevig aan.

€ 399.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelkast (inbouw) KIR20V21FF

Ieder huishouden heeft wel een koelkast nodig. Het is ontzettend fijn als de koelkast deel uit kan maken van het keukenblok, zodat er zoveel mogelijk ruimte overblijft in de keuken. Met deze mooie inbouw koelkast van het kwaliteitsmerk Bosch is dit mogelijk. Deze koelkast past qua stijl, techniek en inhoud in ieder huishouden en ieder soort keuken. De kwaliteit van het topmerk Bosch: wederom terug te zien in deze koelkast Bosch is een merk dat zich specialiseert in technische producten zoals koelkasten. Daardoor zijn alle koelkasten van Bosch van goede kwaliteit, dit is overigens ook iets waar BCC zorgvuldig op selecteert. De KIR20V21FF koelkast van Bosch is bijvoorbeeld zeer zuinig: Energieklasse label A+. Ook heeft de koelkast een zeer handig sleepdeursysteem en heeft hij een mechanische temperatuurregeling. Om te zorgen dat je goed kan zien wat er in de koelkast ligt is er uiteraard heldere binnenverlichting aangebracht. Verder heeft deze inbouw koelkast vijf legplateau's, waarvan er vier verstelbaar zijn. Al deze legplateau's zijn gemaakt van veiligheidsglas. Perfecte koelkast voor iedere keuken De KIR20V21FF heeft maar liefst een inhoud van 182 liter. Toch zijn de afmetingen compact. De hoogte van deze koelkast bedraagt 102.1 cm, de breedte bedraagt 54.1 cm en de diepte 54.2 cm. De naam "inbouw koelkast" zegt het eigenlijk al: het is zeer handig om dit exemplaar in een nis te plaatsen. De afmetingen voor de nis dienen als volgt te zijn: 102.5 cm hoog, 56 cm breed en 55 cm diep. Deze koelkast weegt overigens maar 36 kilo. Het is dus zeer eenvoudig om de koelkast de koelkast zelf te monteren. Uiteraard is BCC altijd beschikbaar voor vragen via de klantenservice of live chat.

€ 357.64

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (onderbouw) ZQA12430DA

Deze Zanussi onderbouwkoelkast is een compacte koelkast met ingebouwde vriezer die ideaal is voor een alleenstaande, een koppel of een klein gezin. De koelruimte heeft een netto capaciteit van 93 liter en de vriesruimte bedraagt 16 liter. Dit is voldoende plaats voor het bewaren van al je verse levensmiddelen en enkele lekkere extra’s zoals pizza, ijsjes, soep of diepvriesmaaltijden. Dankzij haar compacte afmetingen is deze Zanussi ideaal om in een kleine keuken in te bouwen.  Zuinig én stil Behalve handig en compact, is dit een zuinige koelkast die binnen een energie-efficiëntieklasse A+ valt. Ze heeft een verbruik van 184 kWu per jaar. Met een geluidsniveau van slechts 38 dB kan ze perfect in een open keuken geïntegreerd worden. Ze is geruisloos en zal niet storen in de aangrenzende leefruimte. De draairichting in de deur kan je makkelijk aanpassen zodat je de koelkast kan plaatsen waar je zelf wilt. Het enige waar je op moet letten is dat de nis voorzien wordt bij het ontwerpen van de keuken. Berg je levensmiddelen netjes op Aan de binnenzijde van de Zanussi ZQA12430DA vind je 2 glazen legplateaus die je toelaten om je levensmiddelen te sorteren en geordend te bewaren. Onderaan is er een groentelade in helder glas die je een duidelijk beeld geeft van de inhoud zonder dat je ze moet openen. Een eierrekje geeft je plek voor zes eieren en in de deur kun je zowel enkele flessen kwijt als wat kleinere potjes. De LED interieurverlichting laat je toe om ook zonder fel buitenlicht alles te vinden wat je nodig hebt. Het vriesvak bestaat uit één deel en bevindt zich bovenaan in het toestel. Om iets in of uit het vriesdeel te halen, dien je de deur van de koelkast te openen. Een klein toestel dat ideaal is wanneer je een beperkte ruimte beschikbaar hebt.

€ 379.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Samsung koelkast (inbouw) BRR13R121WW EF

Ben je toe aan een nieuwe inbouwkoelkast? De Samsung inbouw koelkast BRR13R121WW/EF voldoet aan al jouw wensen. De koelkast heeft energielabel A++ en is dus goed voor je portemonnee én voor het milieu. Hij is bewezen energiezuinig, zonder daarbij in te leveren op prestaties en functionaliteit. En je deelt hem natuurlijk in zoals jij wilt! Meer flessen bewaren in minder ruimte De Samsung inbouw koelkast BRR13R121WW/EF is een perfecte koelkast voor kleine tot middelgrote huishoudens. Ondanks zijn compacte formaat beschikt hij toch over een inhoud van 128 liter. Je kunt al je koelverse producten bewaren op vier draagplateaus van extra stevig glas. Daarnaast heeft de koelkast een flessenrek, waarin je vijf tweeliterflessen liggend kunt bewaren. Dat is wel zo prettig, want zo kunnen ze nooit gaan rollen of kapot vallen. De indeling van de koelkast bepaal je zelf, want zowel de draagplateaus als het flessenrek zijn in hoogte verstelbaar. De transparante groentelade onderin biedt je in een oogopslag overzicht op al je verse groenten en fruit. De geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat de gehele koelkast van binnen is verlicht. In de deur bevinden zich nog twee extra vakken waar je kleine potjes, eieren en dergelijke kunt bewaren, evenals een flessenrek waarin je flessen staand kunt bewaren. Optimale koeling met Direct Cooling De Samsung inbouw koelkast BRR13R121WW/EF is uitgerust met Direct Cooling. Dat is een technologie die gebruikmaakt van natuurlijke convectie. Hierbij is het ene deel van het compartiment iets koeler dan het andere, zodat je pas gekochte producten in de koele zone kunt plaatsen. Hierdoor zijn ze sneller op temperatuur en blijven ze langer vers. Niet alleen de indeling van de koelkast is flexibel,ook de buitenkant kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Zo kun je zelf de draairichting van de deur bepalen en door het deur-op-deursysteem gaat hij naadloos op in je keuken. Ten slotte is de koelkast uitgerust met een brandvertragende achterkant van metaal. Deze is niet ontvlambaar, dus de kans dat vuur zich verspreidt via de achterkant van de koelkast is aanzienlijk kleiner. Daarmee is de Samsung inbouw koelkast BRR13R121WW/EF een koelkast waarvan je jarenlang plezier beleeft.

€ 348.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK 2720 21

BioFresh Bij een temperatuur net boven 0 °C en de ideale luchtvochtigheid behouden groenten en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitamines, hun smakelijke aroma en hun appetijtelijke uiterlijk duidelijk langer dan in een gewone koeling. Laden op telescooprails De schuifladen kunnen op lichtlopende telecooprails worden uitgetrokken en bij een openingshoek van 90° van de deur gemakkelijk worden uitgenomen. Eierrek Het uitschuifbare ontwerp van het veelzijdige eierrek maakt het geschikt voor veilige opslag van maximaal 20 kippeneieren of 28 kwarteleitjes. Voor een maximale houdbaarheid raden we aan om de eieren met de punt omlaag te bewaren of het eierrek in het FlexSystem van de BioFresh-lade te plaatsen. Vochtregulering DrySafe/HydroSafe De vochtigheidsreguleringsplaten maken een individuele instelling van de luchtvochtigheid in de BioFresh-laden mogelijk. De DrySafe in het BioFresh-gedeelte met lage luchtvochtigheid is ideaal voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Fruit en groente blijven onverpakt optimaal langer vers in de gevulde BioFres-HydroSafe met een luchtvochtigheid tot wel 90%. GlassLine in de binnenruimte De hoogwaardige indruk van de binnenruimte completeert de fraaie GlassLine-inrichting van veiligheidsglas. De elegante GlassLine-legplateaus zijn breukvast, krasvast en gemakkelijk te reinigen. De hoogwaardige lijsten van roestvast staal ronden het harmonieuze totaalplaatje af. Stelpoten Door de voorste in hoogte verstelbare stelpoten kunnen de Liebherr apparaten optimaal worden opgesteld. Hiermee is de werking en de optiek van de apparaten verzekerd. PowerCooling-systeem Het krachtige PowerCooling-systeem zorgt ervoor dat verse producten in de koelkast snel afkoelen en dat de koeltemperatuur in de gehele binnenruimte constant blijft. Een deurcontactschakelaar schakelt de ventilator bij het openen van de deur uit.Daardoor wordt kostbare energie bespaard. SuperCool automaat De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2 °C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen. Deuralarm Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat. Nivelleringsstrips Apparaten met een nishoogte vanaf 140 cm hebben links- en rechtsonder een nivelleringsstrip. Hiermee is het mogelijk om de koelkast waterpas te installeren, zodat de deur perfect sluit voor optimale koelprestaties. Deelbaar glasplateau Eén helft van het deelbare glasplateau glijdt onder de andere voor een flexibele opslag van etenswaren en om plaats te bieden aan hogere verpakkingen. Alle plateaus van veiligheidsglas kunnen op de gewenste hoogte worden geplaatst. Deur op deurbevestiging Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, de meubeldeur wordt direct op de apparaatdeur bevestigd. Gladde binnenwanden Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn twee elegante steunzuilen aan weerszijden aan de voor- en achterkant. Deze waarborgen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplaten. Een ander voordeel is het zeer gladde oppervlak van het interieur, dat daardoor reinigingsvriendelijk is. Integreerbare inbouwapparaten De apparaten van Liebherr kunnen probleemloos achter de meubeldeur van de ombouw worden ingebouwd en zo perfect in de keuken worden geïntegreerd. Daardoor ontstaat een optisch uniform keukenfront. De montagetechniek van de meubeldeur verdient aandacht. Deur op deurbevestiging: Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, doordat de meubeldeur direct op de apparaatdeur wordt bevestigd. Montage van een sleepdeur: De meubeldeur is direct op de kast bevestigd en wordt via geleiders met de apparaatdeur verbonden. Bij het openen en sluiten glijdt de meubeldeur langs de geleiders.

€ 1129.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI21RAD40

Siemens KI21RAD40 Dit model is energiezuinig, groot én voorzien van Hydrofresh sensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Daarnaast is de koeler ook nog eens flexibel in te delen, waardoor je kunt rekenen op een apparaat dat van alle gemakken is voorzien. Creëer nog meer ruimte voor al jouw etenswaren De inhoud van de koelkast is met zijn 144 liter vrij groot te noemen. Omdat de inhoud is voorzien van vier legplanken, deurvakken en een royale groentelade, kun je het apparaat geheel naar eigen wensen indelen. VarioShelf maakt het mogelijk om meer ruimte te creëren wanneer je dat nodig hebt. Dankzij VarioShelf is het namelijk een optie om bij het plaatsen van hogere producten, zoals flessen, het glazen legplateau te halveren. Uitblinker in energiezuinigheid Steeds meer apparaten worden geproduceerd met oog op energiezuinigheid. Deze koelkast van Siemens is een echte uitblinker op dit gebied, omdat de koeler een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft. Dit betekent dat het apparaat maar 65 kilowattuur per jaar verbruikt. Waarschijnlijk zullen de kosten voor energie met dit apparaat een stukje lager uitvallen. Sensoren voor een optimale luchtvochtigheid Een innovatieve Hydrofresh sensor zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in het apparaat altijd op de juiste warmtegraad is en ook constant op deze temperatuur blijft. De koeler creëert zelf de ideale omstandigheden om de etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De mogelijkheden beginnen al bij de deur van de koeler SoftClose voorkomt dat de deur van de koeler te hard dichtklapt. Mocht het toch onverhoopt gebeuren dat de deur open blijft staan, dan zal er een alarm afgaan om te waarschuwen dat deze gesloten moet worden. Behalve deze voordelen is ook nog mogelijk om zelf te bepalen welke kant de deur op moet draaien. Deze Siemens KI21RAD40 krijgt eigenlijk alleen maar plussen als het gaat om energie-efficiëntie, verschillende indelingsmogelijkheden en innovatieve oplossingen voor het creëren van de juiste temperatuur. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar en zal het apparaat absoluut niet misstaan in jouw keuken.

€ 709.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Electrolux koelkast (inbouw) ERN2001BOW

Electrolux ERN2001BOW: een praktisch en functioneel inbouwtoestel De Electrolux ERN2001BOW is een inbouwkoelkast met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel heeft een vriesvak en is voorzien van het A+ label, wat zorgt voor een verbruik van 215 kWh op jaarbasis. Drie legplateaus waarvan je het oppervlak maximaal benut Dit inbouwtoestel van Electrolux is 121,8 centimeter hoog, 54 centimeter breed en 54,9 centimeter diep. Je monteert het toestel gemakkelijk in een standaard-keukenkast. Het snoer is 2,4 meter lang en daardoor kun je het ook op een flexibele manier een plaats geven in een bestaande keuken. Ook binnenin is het toestel interessant. Zo zijn er drie legplateaus die zo ontworpen zijn dat je het volledige oppervlak maximaal kunt benutten. De indeling bepaal je helemaal zelf. Ook kun je deze leggers makkelijk uit de koelkast nemen om ze schoon te maken of om de indeling binnenin het toestel te veranderen. De koelkast heeft een inhoud van 173 liter. Dat is voldoende voor een klein gezin. Optimale luchtvochtigheid dankzij "automatisch ontdooien" De Electrolux ERN2001BOW heeft onderaan twee lades om groenten en fruit in op te bergen. Deze lades zijn gemaakt uit stevig en transparant plexiglas, waardoor je altijd goed ziet wat er in ligt. De energiezuinige LED-verlichting verlicht de binnenkant van het toestel zodat je goed ziet wat je bewaart. Met de functie "automatisch ontdooien" blijven voedingswaren optimaal bewaard. Dankzij dit systeem verdampt het dooiwater buiten het apparaat. Het is dus niet nodig om nu en dan vocht weg te nemen met een handdoek. Het geluidsniveau is beperkt tot maximaal 35 dB, waardoor je in alle rust in je keuken kunt eten en genieten. Vriesvak met 15 liter inhoud De Electrolux ERN2001BOW heeft een vriesvak met een inhoud van 15 liter. Dit maakt dit vriesvak geschikt om enkele diepvriesmaaltijden of porties bereide groenten te bewaren en natuurlijk om een voorraad ijsblokjes te maken. De temperatuur is standaard ingesteld op -18 graden Celsius. Kortom, met de Electrolux ERN2001BOW haal je een praktisch en functioneel inbouwtoestel in huis!

€ 549.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520 21

De praktisch ingerichte Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 beschikt over BioFresh-lades, PowerCooling en SuperCool om jouw boodschappen zo goed mogelijk te koelen. De producten die je in dit apparaat met 301 liter inhoud plaatst kunnen hierdoor langer vers blijven. Zo helpt deze koelkast je om verspilling te voorkomen en dus geld te besparen! Optimale koelresultaten in de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 In de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 weet je zeker dat jouw boodschappen optimaal gekoeld worden. Dit apparaat met een inhoud van 301 liter is namelijk uitgerust met de speciale BioFresh-lades. Hierin wordt een constante temperatuur van net boven de 0 graden Celsiuis behouden en heerst een ideale luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat groenten en fruit tot wel 3 keer langer vers kunnen blijven! In de rest van de koelkast wordt ook goed voor je producten gezorgd. Dankzij PowerCooling blijft de koeltemperatuur gelijkmatig. Zodra de deur opengaat, wordt deze functie even uitgeschakeld om zo min mogelijk energie te verspillen. De boodschappen die je dan nieuw in de koelkast plaatst worden extra snel gekoeld met behulp van SuperCool. Zo heb je altijd perfect gekoelde producten in jouw Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21! Pas de koelkastindeling aan jouw wensen aan De Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 is speciaal ingericht om er zo makkelijk mogelijk veel boodschappen in te kunnen bewaren. Het apparaat is ingedeeld met GlassLine-legplateaus die verstelbaar zijn en tot wel 30 kg kunnen dragen. De deurvakken zijn ook extra sterk en flexibel in te delen, waardoor zelfs grote 2 liter verpakkingen hier prima bewaard kunnen worden. Al deze onderdelen zijn makkelijk te verwijderen vanaf een deuropening van 90 graden en kunnen heel eenvoudig gereinigd worden. Met de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 heb je een praktisch ingedeelde koelruimte met 301 liter inhoud tot je beschikking waarin je boodschappen perfect gekoeld worden.

€ 1599.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens Premium koelkast (inbouw) KI39FP60

Met de Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 blijft je voedsel langer vers De Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 is een zeer zuinige koelvriescombinatie en biedt voldoende ruimte voor een heel gezin. Hij is gemakkelijk in- en uit te ruimen en door de speciale groentelades blijven je groente en fruit veel langer vers. Veel ruimte en makkelijk in te delen Als je voor je inbouwkeuken op zoek bent naar een zeer efficiënte koelvriescombinatie, kijk dan eens naar deze Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60. Hij heeft een netto koelinhoud van 189 liter en een vriezer met een capaciteit van 62 liter. Je kunt gerust je boodschappen in het groot inkopen. De vriezer is in staat om binnen 24 uur 12 kg volledig in te vriezen, zeker als je de handige snelvriesfunctie inschakelt. Mocht de stroom onverhoopt uitvallen, dan is je ingevroren voedsel zeker 16 uur lang veilig. Je koelgedeelte heeft vier legplateaus van veiligheidsglas. Twee plateaus kun je gemakkelijk in hoogte verstellen. Ook heb je de beschikking over twee handige deurvakken. Speciale aandacht voor verse groente en fruit Verse groente en fruit plaats je het beste in de speciale hyperFresh Premium 0°C lades. In deze lade zijn de omstandigheden voor fruit en groente optimaal, zodat je ze tot driemaal langer kunt bewaren, zonder aantasting of verlies van voedingswaarde. Deze groentelade heeft een netto-inhoud van 56 liter. Je kunt dus voor langere tijd groente en fruit inkopen, wat vaak goedkoper is. Hou je van variatie in je eetpatroon en van verse groente? Deze Siemens biedt je meer dan voldoende ruimte. Ook in je vriezer hou je goed overzicht als je vlees en vis overzichtelijk verdeelt over de twee transparante diepvriesladen. Je vriezer beschikt over NoFrost-technologie. Hierdoor behoort ijsvorming en tijdrovend handmatig ontdooien voorgoed tot het verleden. Zuinig met energie De Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 produceert een achtergrondgeluid van slechts 40 dB, wat te vergelijken is met een gesprek op zachte toon. Dat geeft je rust als je in je keuken aan het werk bent. Je energieverbruik is laag te noemen. Deze Siemens verbruikt per jaar 250 kWu en is daardoor geplaatst in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Dit gaat je zeker een besparing op je energierekening opleveren.

€ 1899.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (inbouw) ZBA14441SA

Deze Zanussi inbouw koelkast is een compact toestel dat zowel een koel- als vriesgedeelte bevat en ideaal is wanneer je alleen bent of met twee. Ook in een kleinere keuken is deze Zanussi koelkast een aanrader. De koelruimte van 112 liter is voldoende ruim voor al je beleg, sausjes, melk en dergelijke meer en in het vriesgedeelte van 15 liter kan je een pizza, wat ijs of diepvriesmaaltijden kwijt. Om het toestel te plaatsen, dien je een nis te voorzien met een hoogte van 87,4 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 55 cm. Uiterst zuinige inbouw koelkast De Zanussi inbouw koelkast ZBA14441SA heeft een verbruik van slechts 152 kWu op jaarbasis. Voor een toestel dat zowel een koel- als vriesruimte bevat is dit zeer weinig en de Zanussi koelkast valt dan ook in een energieklasse A++. Dit wil zeggen dat het tot 20% minder verbruikt dan een identiek toestel in een A+ klasse wat een aanzienlijk verschil geeft in je jaarlijkse energiekosten. Handige indeling In de koelruimte beschik je over twee legplateaus en een lade. In de deur heb je twee vaste en twee variabele vakken. Ook de legplateaus zijn verstelbaar. Op deze manier deel je de koelkast in zoals het jou het beste uitkomt. Je maakt de vakken groter of kleiner in functie van je levensmiddelen en wanneer je extra ruimte nodig hebt, kan je een plateau uit de koelkast halen. In de lade kan je groenten en fruit kwijt zodat deze langer vers blijven. De lade is transparent zodat je alles ziet en een LED verlichting zorgt voor een helder licht wanneer je de koelkast opent. Onderhoudsvriendelijk en stil toestel Met 38 dB is dit apparaat een zeer stil toestel dat geen storende geluiden met zich meebrengt. Dit maakt het geschikt voor een open keuken. Wat onderhoud betreft, kan je het toestel met een natte doek poetsen. Verwijder je eerst de legplateaus en deurvakken, dan is dit in een handomdraai gedaan.

€ 399.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG SFB51221AS Koelkast inbouw A

Energiezuinige koelkast van AEG De AEG SFB51221AS inbouw koelkast is een energiezuinige koelkast met vriesvlak. De koelkast produceert maar 35 decibel en is daarmee erg stil. In deze koelkast kun je al je wekelijkse boodschappen kwijt. De koelkast is net zoals de andere producten van AEG gemaakt met het oog op vorm en functionaliteit. Overzicht in je koelkast In de koelkast zijn diverse stevige plateaus met veiligheidsglas te vinden. Je kunt de plateaus zelf op de voor jou goede hoogte ophangen. Heb je een zware pan met restjes? Geen probleem, het veiligheidsglas kan veel gewicht aan. Het vriesvlak bevindt zich boven aan de koelkast en heeft een netto-inhoud van 14 liter. Een bak ijs, een pizza of wat restjes, het past er prima in. In het 4-sterren vriesvlak kan je ook eten dat heel vers is goed invriezen. Het schoonmaken van de koelkast is met de AEG SFB51221AS eenvoudig. Het intelligente design met speciaal afgeronde hoeken maakt het schoonmaken een stuk efficiënter. Je bent sneller klaar en je koelkast is weer fris. Onder in de koelkast vind je twee vershoudladen waar je groente en fruit in kunt doen. Fijn aan de inbouw koelkast is dat je hem mooi in het design van je keuken integreert. Voordelen aan de AEG SFB51221AS koelkast Koelkast met vriesvak Energiezuinig met energielabel A++ Intelligent design Led-verlichting voor goed zicht in de koelkast Goed voor jezelf en het milieu Ben jij op zoek naar een energiezuinige koelkast mét vriesruimte? Dan is de AEG SFB51221AS een goede keus. Met deze koelkast hou je het overzicht, blijven je producten lang lekker en ben je goed bezig voor het milieu. De koelkast heeft energielabel A++. Apparaten met het A++ label zijn wel 21% zuiniger dan apparaten met het A+ label.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIV34X20

Een innovatieve inbouw koel vriescombinatie van een topfabrikant In deze moderne tijd ben je eraan gewend om al je levensmiddelen goed gekoeld of ingevroren eenvoudig te kunnen bewaren. Zo leg je een praktische voorraad aan en hoef je niet dagelijks nieuwe boodschappen te halen. Zeker in een gezin met kinderen is het handig om diverse diepvriesproducten onder handbereik te hebben en je dagelijkse groenten, vlees en zuivelproducten goed gekoeld te houden. Met de Bosch KIV34X20 inbouw koel vriescombinatie kies je voor de innovatieve technologie van een topfabrikant. In dit ruime apparaat met zijn handige indeling, vier verstelbare plateaus met onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas, een apart flessenrek en het sleepdeursysteem, kun je veel producten kwijt. Maximaal rendement op alle fronten Met de Bosch KIV34X20 kies je voor een inbouw koel vriescombinatie die op alle fronten maximaal rendement biedt. Dit model is zeer energiezuinig, heeft een duurzame constructie en een fluisterstille motor voor optimaal comfort en eigentijds gebruikersgemak. Bovendien kan de KIV34X20 volledig geïntegreerd worden in je keuken voor een fraai optisch resultaat. Met dit apparaat heeft u onder andere de beschikking over: drie gegolfde lades met veel ruimte een handige ontdooifunctie een vershoud zone een praktisch sleepdeursysteem een totale netto capaciteit van 274 liter uitstekende binnenverlichting een ingebouwde 4 sterren vriezer drie transparante vriesladen een speciale ijsblokjeslade 16 uur bewaartijd na stroomuitval De invriescapaciteit van 3,5 kg in 24 uur maakt deze inbouw koel vriescombinatie van Bosch nog eens extra aantrekkelijk. Extra diepe deurvakken leveren veel extra ruimte voor pakken sap en grote flessen. Zo weet je dat je met de Bosch KIV34X20 kiest voor veel bruikbare mogelijkheden en maximale technische functionaliteit. De Bosch KIV34X20 inbouw koel vriescombinatie kopen bij BCC Als de Bosch KIV34X20 voor jou de ideale aanschaf is, dan kun je dit combi apparaat snel en eenvoudig aanschaffen ia de overzichtelijke online winkel of bij een vestiging van BCC. In beide gevallen kun je rekenen op maximale service, uitstekende voorwaarden, een klantvriendelijke bendering, deskundige adviezen van onze professionele medewerkers en een scherpe prijs.

€ 571.20

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi LowFrost koelvriescombinatie (inbouw) ZBB25431SA

Ruim en zuinig Met 72 liter vriesruimte, 160 liter koelruimte en een A+ energielabel is de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB25431SA een prima keuze voor elk gemiddeld huishouden. Helder overzicht Orde en overzicht houden is met deze koelkast geen enkel probleem. Als je de deur van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB25431SA opent zie je in één oogopslag wat je in voorraad hebt. De vriezer heeft drie transparante laden van verschillende afmetingen, dus stapel je pizza's in de ene lade en bewaar je zakken diepvriesgroente en frietjes in de andere lade. Zoeken hoeft niet, want je ziet direct waar alles te vinden is. De deur van de diepvries hoeft dus niet langer open dan nodig is en dat voorkomt verspilling van energie en nodeloze kosten. Ook het interieur van het koelgedeelte is ontworpen met aandacht voor detail. In de deur zijn een flessenrek, en drie andere verstelbare compartimenten te vinden. Voor eieren, boter, aangebroken pakjes, kleine potjes en tubes is altijd een geschikte plaats. Verder heeft de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB25431SA twee diepe groentelades, twee verstelbare plateaus en heldere binnenverlichting. Stil en compact De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB25431SA is bij uitstek geschikt om in een open ruimte in te bouwen, want het geluidsniveau is maximaal 36 decibel en dat is het best haalbare resultaat. Deze stille koelvriescombinatie past al in een nisbreedte van 56 centimeter en de draairichting van de deur is naar wens aan te passen. Inbouwen kan met het sleepdeursysteem en het koel- en vriesgedeelte hebben elk een deur, zodat je zo min mogelijk met temperatuutschommelingen te maken krijgt. Dankzij het LowFrost systeem blijft de ijsafzetting in de vriezer beperkt en hoef je minder vaak te ontdooien dan in een koelkast met conventionele techniek. Dat scheelt niet alleen tijd maar ook energie, want een schone vriezer werkt efficiënter. Het A+ energielabel dat de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB25431SA verdiend heeft, betekent een jaarlijks gemiddeld energieverbruik van 278 kilowatt, en dat is beslist niet veel voor een apparaat dat continu in gebruik is. Kies voor compact, stil en zuinig.

€ 589.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koel vriescombinatie KIV38X20

Bosch KIV38X20, inbouw koelvriescombinatie met veel ruimte De Bosch KIV38X20 is met een totaalinhoud van niet minder dan 277 liter niet voor een kleintje vervaardigd en geschikt voor zowel grote gezinnen als vrienden die een huis delen. Het koelkastgedeelte van de Bosch KIV38X20 bedraagt 217 liter netto inhoud en het vriesgedeelte 60 liter. In deze koelvriescombinatie kun je dan ook meer opbergen dan een enkele pizza of wat beleg. Bovendien is de Bosch KIV38X20 voorzien van een handige indeling met verschillende legplanken, een flessenrek, groentebak en extra uitschuiflade zodat de beschikbare ruimte optimaal gebruikt kan worden. Zuinige en stille koelvriescombinatie voor een moderne keuken Behalve groot en praktisch is de Bosch KIV38X20 ook een zuinige en stille koelvriescombinatie. Zo behoort hij tot een A+ energieklasse en verbruikt hij slechts 276 kWu/jaar. Voor een koelkast van dit formaat is dat zeker niet veel. Er is een automatische ontdooiing mogelijk en het vriesgedeelte is uitgerust met een EtagenFrost-systeem, wat inhoudt dat invriezen op alle niveaus mogelijk is. Het geluidsniveau van de koelvriescombinatie bedraagt amper 40 dB wat heel weinig is voor een grote koelkast en dus ideaal voor een keuken waarin geleefd wordt of een open keuken die deel uitmaakt van de woonruimte. De koelvriescombinatie is geruisloos en gezien hij daarnaast ook ingebouwd is, merk je hem niet op in de ruimte. Om hem te plaatsen moet je een nis voorzien met een hoogte van 177.5 cm, een breedte van 56.2 cm en een diepte van 55 cm . De grootste voordelen van de Bosch KIV38X20 De Bosch KIV38X20 is voorzien van een waaier aan handige extra's en voordelen die hem een absolute must have maken. Eerst en vooral is er de verwisselbare draairichting van de deur in combinatie met de onderhoudsvriendelijke wanden. Dit laat je toe om de koelkast op elke plek in je keuken te installeren. Als tweede zijn er de vele extra's aan de binnenzijde van de koelkast. Er zijn maar liefst vijf legplateaus uit veiligheidsglas, waarvan je er vier in de hoogte kunt verstellen. Verder krijg je een extra uitschuiflade, een flessenhouder, een groentelade, drie diepvrieslades en een heldere binnenverlichting zoals het hoort.

€ 608.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG SKE81811DS Koelkast inbouw A

AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS Geavanceerde aanraakknoppen, gecontroleerde opslagomstandigheden en optimale bewaartemperaturen; deze koelkast heeft het allemaal. Gecombineerd met efficiënte indelingsmogelijkheden en energie-efficiëntieklasse A+ creëert garantie voor optimale luxe. Snel koelen en op temperatuur houden Tijdens het openen en vullen van de koelkast moet deze hard werken om de temperatuur optimaal te houden. Dit lukt meestal niet bij de reguliere koelkasten, waardoor de kwaliteit van de etenswaren in de koelkast sneller achteruit kan gaan. Gelukkig heeft AEG een oplossing bedacht voor dit probleem. De Coolmatic-functie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur na het bijvullen van de koelkast automatisch lager wordt, waardoor de juiste temperatuur weer sneller bereikt kan worden. Wanneer de optimale temperatuur bereikt is, schakelt de functie automatisch weer uit. Als de koelkast eenmaal op temperatuur is, zorgt de DynamicAir-technologie ervoor dat de temperatuur gelijkmatig blijft in het gehele apparaat. Flexibel in te delen Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 310 liter en is ingedeeld met zes glazen legplateaus en een royale groentelade. Aan de binnenzijde van de deur zijn zes legbakjes gevestigd waarvan één legbakje afsluitbaar is. Al met al voldoende ruimte voor al jouw weekboodschappen. Milieuvriendelijk apparaat De duurzame LED-verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting in het gehele apparaat. Behalve dat de LED-verlichting een milieuvriendelijke oplossing is, heeft het apparaat ook nog eens een energie-efficiëntieklasse van A+. Dit betekent dat de koelkast maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 142 kilowattuur heeft. Deze inbouw koelkast van AEG heeft alles wat je nodig hebt en nog een beetje meer. Er is voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en deze worden dankzij de Coolmatic-functie en DynamicAir-technologie zo lang mogelijk vers gehouden. En dat allemaal met oog op energiebesparing en het creëren van een beter milieu.

€ 929.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product