AEG koelkast (inbouw) SFB51221AS

Energiezuinige koelkast van AEG De AEG SFB51221AS inbouw koelkast is een energiezuinige koelkast met vriesvlak. De koelkast produceert maar 35 decibel en is daarmee erg stil. In deze koelkast kun je al je wekelijkse boodschappen kwijt. De koelkast is net zoals de andere producten van AEG gemaakt met het oog op vorm en functionaliteit. Overzicht in je koelkast In de koelkast zijn diverse stevige plateaus met veiligheidsglas te vinden. Je kunt de plateaus zelf op de voor jou goede hoogte ophangen. Heb je een zware pan met restjes? Geen probleem, het veiligheidsglas kan veel gewicht aan. Het vriesvlak bevindt zich boven aan de koelkast en heeft een netto-inhoud van 14 liter. Een bak ijs, een pizza of wat restjes, het past er prima in. In het 4-sterren vriesvlak kan je ook eten dat heel vers is goed invriezen. Het schoonmaken van de koelkast is met de AEG SFB51221AS eenvoudig. Het intelligente design met speciaal afgeronde hoeken maakt het schoonmaken een stuk efficiënter. Je bent sneller klaar en je koelkast is weer fris. Onder in de koelkast vind je twee vershoudladen waar je groente en fruit in kunt doen. Fijn aan de inbouw koelkast is dat je hem mooi in het design van je keuken integreert. Voordelen aan de AEG SFB51221AS koelkast Koelkast met vriesvak Energiezuinig met energielabel A++ Intelligent design Led-verlichting voor goed zicht in de koelkast Goed voor jezelf en het milieu Ben jij op zoek naar een energiezuinige koelkast mét vriesruimte? Dan is de AEG SFB51221AS een goede keus. Met deze koelkast hou je het overzicht, blijven je producten lang lekker en ben je goed bezig voor het milieu. De koelkast heeft energielabel A++. Apparaten met het A++ label zijn wel 21% zuiniger dan apparaten met het A+ label.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI21RAD40

Siemens KI21RAD40 Dit model is energiezuinig, groot én voorzien van Hydrofresh sensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Daarnaast is de koeler ook nog eens flexibel in te delen, waardoor je kunt rekenen op een apparaat dat van alle gemakken is voorzien. Creëer nog meer ruimte voor al jouw etenswaren De inhoud van de koelkast is met zijn 144 liter vrij groot te noemen. Omdat de inhoud is voorzien van vier legplanken, deurvakken en een royale groentelade, kun je het apparaat geheel naar eigen wensen indelen. VarioShelf maakt het mogelijk om meer ruimte te creëren wanneer je dat nodig hebt. Dankzij VarioShelf is het namelijk een optie om bij het plaatsen van hogere producten, zoals flessen, het glazen legplateau te halveren. Uitblinker in energiezuinigheid Steeds meer apparaten worden geproduceerd met oog op energiezuinigheid. Deze koelkast van Siemens is een echte uitblinker op dit gebied, omdat de koeler een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft. Dit betekent dat het apparaat maar 65 kilowattuur per jaar verbruikt. Waarschijnlijk zullen de kosten voor energie met dit apparaat een stukje lager uitvallen. Sensoren voor een optimale luchtvochtigheid Een innovatieve Hydrofresh sensor zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in het apparaat altijd op de juiste warmtegraad is en ook constant op deze temperatuur blijft. De koeler creëert zelf de ideale omstandigheden om de etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De mogelijkheden beginnen al bij de deur van de koeler SoftClose voorkomt dat de deur van de koeler te hard dichtklapt. Mocht het toch onverhoopt gebeuren dat de deur open blijft staan, dan zal er een alarm afgaan om te waarschuwen dat deze gesloten moet worden. Behalve deze voordelen is ook nog mogelijk om zelf te bepalen welke kant de deur op moet draaien. Deze Siemens KI21RAD40 krijgt eigenlijk alleen maar plussen als het gaat om energie-efficiëntie, verschillende indelingsmogelijkheden en innovatieve oplossingen voor het creëren van de juiste temperatuur. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar en zal het apparaat absoluut niet misstaan in jouw keuken.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI18RV20

Siemens KI18RV20 Deze volledig integreerbare koelkast is met zijn A+ energie-efficiëntieklasse zeer zuinig in gebruik. Het apparaat heeft een inhoud van 151 liter die dankzij de aanwezige elementen, zoals draagplateaus en deurvakken, zeer efficiënt in te delen is. Een nieuwe koelkast én een lagere energierekening Wil je besparen op de kosten voor energie? Dan is het verstandig om een apparaat aan te schaffen dat is gemaakt met oog op zuinigheid. Deze Siemens heeft een energie-efficiëntieklasse van A+ en verbruikt daarmee jaarlijks gemiddeld zo'n 129 kilowattuur. Deze energiezuinigheid levert een mooie kostenbesparing op en daarnaast heeft het apparaat ook nog eens een minder negatieve impact op het milieu. Klein model met diverse componenten Een groot voordeel van dit inbouw apparaat is dat dit kleine model niet veel ruimte in beslag neemt. De beperkte inhoud van 151 liter hoeft ook voor het vullen van de koelkast geen enkel probleem te zijn. Deze Siemens is namelijk in het bezit van verschillende componenten, zoals een groentelade, vier grote deurvakken en vier legplateaus. Van de vier legplateaus zijn zelfs drie legplateus verstelbaar. Dankzij de aanwezigheid van al deze onderdelen kun je vaak meer kwijt dan je in eerste instantie zou denken. De aanwezige legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het altijd fijn om zeker te weten dat er bij breuk alleen kleine, onscherpe glaskorrels ontstaan. Handige extra's De mogelijkheid om de draairichting van de deur te verwisselen, maakt het nog eenvoudiger om een geschikte plek voor het apparaat te vinden. Wanneer je niet voldoende ruimte hebt om de deur open te doen, zorg je er gewoon voor dat deze de andere kant op gaat draaien. Het anti-bacteria systeem geeft de groei van bacteriën aan de binnenzijde van het apparaat geen kans. Hierdoor blijven jouw etenswaren zo lang mogelijk houdbaar. Met een laag energieverbruik, verschillende indelingsmogelijkheden en een deur waarvan de draairichting verwisselbaar is, valt dit compacte model onder de gebruiksvriendelijke koelkasten van dit moment.

€ 379.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260135WW EF

De Samsung BRB260135WW/EF koelvriescombinatie voor veel ruimte en een laag energieverbruik De zeer energie-efficiënte Samsung BRB260135WW/EF koelvriescombinatie is geschikt voor gezinnen met kinderen. Zowel het vries- als koelgedeelte geeft je veel handig in te delen opslagruimte . Op de compressor heb je tien jaar fabrieksgarantie. Veel koel- en vriesruimte die je gemakkelijk zelf indeelt Jij zoekt een koelvriescombinatie waar je nooit ruimtegebrek hebt? Dan is de Samsung BRB260135WW/EF koelvriescombinatie voor jouw gezin een uitstekende optie. In het vriesgedeelte onderaan kun je maar liefst 92 liter kwijt, dat bovendien razendsnel op temperatuur wordt gebracht. Je vriesvak is in staat om 9 kg binnen 24 uur volledig in te vriezen, wat je echt een prestatie van formaat mag noemen. In het koelgedeelte heb je 194 liter ruimte om al je verse ingrediënten, conserven en dranken voor langere tijd op de correcte temperatuur te bewaren. Door Samsungs innovatieve SmartSpace technologie heb je tot 30 % meer opslagruimte, vergeleken met andere koelkasten van dit formaat. Jij gaat geen ruimte tekort komen. Een zeer efficiënte koeling met jarenlange garantie De Samsung BRB260135WW/EF koelvriescombinatie is voorzien van een door Samsung ontwikkelde Digital Inverter Compressor. Deze compressor kun je op vijf verschillende standen instellen en zal zorgen voor een zeer gelijkmatige koeling in alle compartimenten van je koelkast. Deze Samsung compressor is kwalitatief zo goed, dat je er standaard tien jaar fabrieksgarantie op krijgt. Deze koelvriescombinatie mag je dus zien als een praktische en gezonde investering voor langere tijd. Aan deze compressor is ook een Multi Airflow-systeem gekoppeld. Dit zorgt voor een ijsvrij vriesgedeelte en een condensvrij koelvak. Handmatig ontdooien behoort dus eindelijk tot het verleden. Heerlijk stil en zuinig met energie Je zult je Samsung BRB260135WW/EF koelvriescombinatie nauwelijks horen als hij je voedsel en drank goed gekoeld en bevroren houdt. Deze koelvriescombinatie produceert slechts 38 dB aan achtergrondgeluid, wat te vergelijken is met het geluidsniveau van een zeer rustig gesprek. Voedsel koelen en invriezen kost energie en dus geld. Jij gaat echter besparen op je energierekening. Deze 177,5 cm hoge koelvriescombinatie verbruikt jaarlijks bij vol bedrijf slechts 240 kWu aan energie en is hierdoor in de A++ klasse ingedeeld, wat een indicatie is voor zijn grote energiezuinigheid.

€ 769.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICU3324 20

De aantrekkelijke Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 In de keuken van een modern huishouden kun je niet zonder goede mogelijkheden voor koelen en vriezen. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je wat dat betreft alle tools in handen om je levensmiddelen vers, goed gekoeld en ingevroren te bewaren. Dit ruime topapparaat met zijn innovatieve technische mogelijkheden biedt je veel gemak en efficiënte manieren om al je producten overzichtelijk bij de hand te houden. Ruime inhoud en veel mogelijkheden De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 heeft een ruime inhoud in zowel het koel-, als het vriesdeel. De kastbrede BioCool lade op rolwieltjes is zeer handig in het gebruik en de GlassLine plateaus kun je eenvoudig in verschillende hoogtes verstellen voor optimaal gemak en efficiëntie. De verstelbare deurvakken hebben een uitneembare gehard glazen bodem die gemakkelijk te reinigen is. De energiezuinige en in het interieur geïntegreerde LED verlichting geeft je een goed overzicht van de inhoud van deze koelvriescombinatie. De vriesladen en de glazen plateaus zijn eenvoudig te verwijderen waardoor nog meer praktische binnenruimte ontstaat. Het SmartFrost systeem zorgt voor een betere invriescapaciteit, meer flexibiliteit en de mogelijkheid om de koelkast sneller en gemakkelijker te ontdooien en te reinigen. Levensmiddelen kunnen in iedere lade snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De diepvriesladen met twee handige handgrepen, zijn rondom gelsloten en hebben een transparante voorzijde voor optimaal overzicht. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je de beschikking over moderne specificaties zoals onder meer: Een strak modern design dat in iedere eigentijdse keuken past Uitstekende inbouwmogelijkheden een koelgedeelte met een netto capaciteit van 194 liter een 4 sterren vriesgedeelte met een netto capaciteit van 80 liter een kastbrede BioCool lade op rolwieltjes eenvoudig te reinigen GlassLine plateaus geïntegreerde energiezuinige LED verlichting een uitgekiend SmartFrost systeem voor nog meer efficiëntie diepvriesladen met praktische handgrepen een aantrekkelijke snelvriesfunctie De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 is een waardevolle aanschaf wanneer je wilt beschikken over veel verschillende mogelijkheden en de meest innovatieve techniek voor eigentijds koelen en vriezen.

€ 999.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK3520 20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

€ 1249.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Whirlpool koelvriescombinatie (inbouw) ART9811 A SF

Ontdooien in 1 minuut. Vergeet aanvriezing in uw vriezer met StopFrost. Om te ontdooien verwijdert u eenvoudig het ijsopvangbakje en spoelt dit 1 minuut onder de kraan. Vergeet aanvriezing. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond het vriescompartiment in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van aanvriezing. Nog langer vers. De unieke 6TH SENSE Fresh Control technologie past de luchtvochtigheid en temperatuur in uw vriezer automatisch aan voor langdurige versheid (4x langer vers). Sneller koelen. De temperatuur in uw koelkast gaat onmiddelijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.

€ 775.78

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG koelkast (inbouw) SFE81221AC

De AEG SFE81221AC, een praktische en zuinige inbouwkoelkast De AEG SFE81221AC inbouwkoelkast heeft een handig display met tiptoetsen waardoor je levensmiddelen op maat kunt koelen. Deze koelkast geeft je veel ruimte die je zelf op een praktische manier indeelt. Zijn prestaties zijn goed en hij is zeer zuinig. Veel ruimte, handig in te delen De AEG SFE81221AC inbouwkoelkast heeft een koelgedeelte met een inhoud van 166 liter en een klein vriesvak waarin je 14 liter aan vlees en vis voor langere tijd kunt bewaren. Groente en fruit verdeel je over twee handige en doorzichtige groentelades. Deze koelkast is voorzien van vier plateaus van veiligheidsglas, die je zelf op verschillende hoogtes kunt indelen, afhankelijk van je behoefte. Zo zorg je zelf voor de meest optimale indeling. Het deurgedeelte heeft ook vier grote kunststof rekken en één kleinere. Ook deze rekken zet je precies op de hoogte die jij wilt. Handige tiptoetsen, zelfsluitende deuren Zelf je optimale koeltemperatuur instellen gaat met deze AEG SFE81221AC inbouwkoelkast erg eenvoudig. Aan de buitenkant zie je een goed afleesbaar display. Alle functies en instellingen zijn zichtbaar en gemakkelijk in te stellen met slechts één vingerbeweging. De tiptoetsen reageren snel en betrouwbaar en je kunt temperatuur en koelprogramma van buitenaf goed in de gaten houden. Het komt wel eens voor dat de deur van je koelkast slecht sluit. Hierdoor wordt de temperatuur binnenin te hoog en gaat je koelkast ook veel meer energie gebruiken om dit te compenseren. Deze AEG koelkast heeft echter zelfsluitende deuren. En mocht je deur toch open blijven, dan geeft je koelkast een alarmsignaal af. Goed voor je elektriciteitsrekening Ook als je AEG SFE81221AC inbouwkoelkast op topsterkte werkt, zul je hem nauwelijks horen. Met een geluidsniveau van slechts 35 dB behoort hij echt tot de stillere apparaten die momenteel verkrijgbaar zijn. Zijn efficiënt koelende motor en compressor gebruiken op jaarbasis ongeveer 172 kWu. Daarmee is deze koelkast ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++. Deze klasse levert een energiebesparing op t.o.v. de eveneens zeer zuinige klasse A+ van wel 21 %. Met deze AEG koelkast heb je dus optimaal gekoelde levensmiddelen en een zo laag mogelijke energierekening.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3560 21

De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale koelgedeelte een deel met 3 BioFresh lades. Dankzij een constante luchtvochtigheid en temperatuur blijven boodschappen hierin langer vers! En door de SoftTelescopic rails van de lades en het SoftSystem van de deur sluit alles ook nog eens makkelijk en zachtjes. Hierdoor wordt het gebruik van je koelkast wel heel fijn! De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 met BioFresh lades voor langere versheid Wanneer je kiest voor de energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 haal je meer dan alleen een standaard koelkast in huis. Het bovenste gedeelte van het apparaat is net als bij andere koelkasten ingericht met legplateaus en deurvakken waar je makkelijk je boodschappen in kwijt kunt. Met het onderste deel van de Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is echter iets bijzonders aan de hand. Hier vind je namelijk 3 BioFresh lades! In deze lades wordt de luchtvochtigheid optimaal gehouden en blijft de temperatuur net boven de 0 graden. Dit zorgt ervoor dat melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer hun vitamines behouden, lekkerder blijven smaken en er beter uit blijven zien. Zo kun je je boodschappen een stuk beter vers houden! Ervaar het gemak van een gedempte sluiting van de deur en lades De Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 is heel makkelijk in gebruik. Deze inbouw koelkast is namelijk uitgerust met onder andere de SoftSystem deursluiting. Hierdoor wordt het sluiten van de deur gedempt, waardoor zelfs een volgeladen deur nog steeds zachtjes dichtgaat. Daarnaast beschikt dit apparaat over SoftTelescopic rails waardoor ook de lades makkelijk open gaan en zacht sluiten. Aangezien de koelkast op een dag regelmatig open en dicht gedaan wordt, zal je hier veel gemak van ondervinden. De energiezuinige Liebherr inbouw koelkast IKB 3560-21 heeft naast het normale, goed werkende koelgedeelte nog wat extra’s te bieden. Onderin de koelkast blijven in de BioFresh lades melkproducten, vlees, vis, groenten en fruit langer lekker, mooi en rijk aan vitamines. Wanneer je je spullen in deze lades legt zal je merken dat deze zacht sluiten door de SoftTelescopic rails. Zelfs de deur van de koelkast sluit extra zacht om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

€ 1749.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC

AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC Een energiezuinige deur-op-deur inbouw koelkast met een overzichtelijke temperatuurdisplay. Voorzien van flexibel indeelbare legplateus en deurvakken, led-verlichting en een zelfsluitende deur. De Coolmatic-functie zorgt voor zeer snelle koeling. Een koelkast met een simpele bediening Op het fraai digitaal display lees je de koelinstelling in een oogopslag af. Met elektronische plus/min tiptoetsen kun je de temperatuur vlug aanpassen. Bij het inladen van veel verse producten kun je de Coolmatic-functie activeren. De motor produceert dan tijdelijk het maximaal koelvermogen. Zo worden nieuwe producten snel op de optimale bewaartemperatuur gebracht, zonder dat de temperatuur van andere producten afneemt. De koelkast keert vervolgens automatisch terug naar de normale instelling. Een riante binnenruimte die je flexibel kunt indelen De AEG SKE81221AC biedt een binnenruimte van 202 liter die flexibel in te delen is. De van verstevigd veiligheidsglas vervaardigde legplateus zijn in hoogte verstelbaar. Een van de legplateus is inschuifbaar om ruimte te maken voor flessen, karaffen en hoge opbergbakken. De deurvakken kunnen eveneens naar wens gerangeerd worden. Er zijn 2 lades, om bijvoorbeeld plantaardige producten en dierlijke producten apart te bewaren. Alle binnenhoeken zijn afgerond, waardoor je de koelruimte eenvoudig en efficiënt kunt schoonhouden. De AEG SKE81221AC is ontworpen om energie te besparen: De deur sluit zichzelf wanneer hij per ongeluk op een kier wordt gelaten. Dit gebeurt zachtjes en geruisloos. Staat de deur te lang wijd open, dan krijg je een visuele en akoestische melding. Energiezuinige led-verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting van de binnenruimte. Met een A++ energie-efficiëntie verbruikt de koelkast 21% minder stroom dan een model met een A+ energielabel. De koelkast heeft een hoogte van 1.22 m, waardoor hij met gemak 50 cm tot 70 cm boven de vloer kan worden ingebouwd. Vanwege het deur-op-deur montagesysteem integreert het apparaat excellent met het interieur van je keuken. De motor werkt op een extreem laag geluidsniveau van 35 dB. Stijlvol, zuinig en stil houdt de AEG SKE81221AC inbouw koelkast je levensmiddelen constant op de ideale temperatuur.

€ 529.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Samsung koelkast (inbouw) BRR20R121WW EF

De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF heeft een inhoud van 195 liter en een erg handige indeling. In iedere keuken is deze koelkast makkelijk in gebruik, dankzij de draairichting van de deur die aangepast kan worden. Het apparaat is echter niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig en brandveilig. Zo weet je zeker dat je een koelkast in huis haalt die je veel voordelen kan bieden. De praktische indeling van de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF Wanneer je de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF in huis haalt  heb je een inhoud van 195 liter tot je beschikking om jouw boodschappen in te koelen. De indeling is zo functioneel mogelijk gemaakt, waardoor je hier heel makkelijk een hoop spullen in kunt bewaren. Het apparaat is onder andere uitgerust met een flessenrek. Je hebt zo minder ruimte nodig en kunt alle flessen makkelijk bereiken. De rest van de boodschappen die je in de groente- en fruitlade of op de legplateaus bewaart kun je  altijd goed zien door de heldere LED-verlichting. Daarnaast is de deur in iedere keuken makkelijk te openen, aangezien de draairichting aangepast kan worden. Dat is wel zo handig! Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF: energiezuinig en brandveilig De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF is een apparaat met veel voordelen. Zo kun je al snel genieten van een meevaller in je portemonnee. Deze koelkast is namelijk erg energiezuinig met energielabel A++. Hierdoor bespaar je op energiekosten, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig. Dit alles zonder in te leveren op prestaties en functionaliteit! Daarnaast is deze koelkast ook nog eens extra veilig. Vanaf 2019 moeten koelkasten voldoen aan de brandveiligheidseisen van de EU. Daarom heeft de Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF een speciale achterwand van metaal die brandvertragend is. De Samsung inbouw koelkast BRR20R121WW/EF is functioneel, energiezuinig en brandveilig waardoor het een prima keuze is!

€ 457.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (onderbouw) ZQA12430DA

Deze Zanussi onderbouwkoelkast is een compacte koelkast met ingebouwde vriezer die ideaal is voor een alleenstaande, een koppel of een klein gezin. De koelruimte heeft een netto capaciteit van 93 liter en de vriesruimte bedraagt 16 liter. Dit is voldoende plaats voor het bewaren van al je verse levensmiddelen en enkele lekkere extra’s zoals pizza, ijsjes, soep of diepvriesmaaltijden. Dankzij haar compacte afmetingen is deze Zanussi ideaal om in een kleine keuken in te bouwen.  Zuinig én stil Behalve handig en compact, is dit een zuinige koelkast die binnen een energie-efficiëntieklasse A+ valt. Ze heeft een verbruik van 184 kWu per jaar. Met een geluidsniveau van slechts 38 dB kan ze perfect in een open keuken geïntegreerd worden. Ze is geruisloos en zal niet storen in de aangrenzende leefruimte. De draairichting in de deur kan je makkelijk aanpassen zodat je de koelkast kan plaatsen waar je zelf wilt. Het enige waar je op moet letten is dat de nis voorzien wordt bij het ontwerpen van de keuken. Berg je levensmiddelen netjes op Aan de binnenzijde van de Zanussi ZQA12430DA vind je 2 glazen legplateaus die je toelaten om je levensmiddelen te sorteren en geordend te bewaren. Onderaan is er een groentelade in helder glas die je een duidelijk beeld geeft van de inhoud zonder dat je ze moet openen. Een eierrekje geeft je plek voor zes eieren en in de deur kun je zowel enkele flessen kwijt als wat kleinere potjes. De LED interieurverlichting laat je toe om ook zonder fel buitenlicht alles te vinden wat je nodig hebt. Het vriesvak bestaat uit één deel en bevindt zich bovenaan in het toestel. Om iets in of uit het vriesdeel te halen, dien je de deur van de koelkast te openen. Een klein toestel dat ideaal is wanneer je een beperkte ruimte beschikbaar hebt.

€ 379.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIV38V50

Ruimte, gemak en overzicht in de Bosch KIV38V50 De Bosch KIV38V50 inbouw koel vries combinatie biedt extra ruimte aan de grotere flessen door de diepe deurlades. Door de eenvoudige indeling met glazen legplateaus en lades hou je altijd het overzicht! De Bosch KIV38V50 valt onder energieklasse A+. Prettige inhoud en indeling van de koelkast De Bosch KIV38V50 inbouw koel vries combinatie heeft een ruime koeling met een inhoud van 217 liter en binnenverlichting. Door maar liefst vijf legplateaus van veiligheidsglas heb je genoeg ruimte om netjes jouw verschillende voedingswaren in te delen. Er is ook een speciale groentelade in de koelkast aanwezig. Deze lade is voorzien van een geribbelde bodem. Met de extra diepe lades in de deur zit je nooit verlegen om extra ruimte voor je grote pakken of flessen! Als je dat prettig vindt, is de draairichting van de deur verwisselbaar. Alles wat je wilt weten over de vriezer De vriezer is onder gepositioneerd in de koel vries combinatie en heeft een netto capaciteit van 59 liter. De vriescapaciteit van de vriezer is 3 kg per 24 uur. Valt de stroom een keer uit? Deze vriezer zorgt dat je etenswaren nog 13 uur bewaard blijven. Door de transparante lades zie je altijd meteen welke producten er waar liggen. Degelijk koelen en vriezen met Bosch KIV38V50 Deze inbouw koel vries combinatie biedt een ruime koeling met de diepe deurlades en de vijf legplateaus. In de vriezer heb je een goed overzicht met de ruime, transparante lades. Met een geluidsniveau van 40 dB is de Bosch KIV38V50 een relatief stille koel vries combinatie.

€ 629.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI21RAD40

Siemens KI21RAD40 Dit model is energiezuinig, groot én voorzien van Hydrofresh sensoren die zorgen voor een constante temperatuur. Daarnaast is de koeler ook nog eens flexibel in te delen, waardoor je kunt rekenen op een apparaat dat van alle gemakken is voorzien. Creëer nog meer ruimte voor al jouw etenswaren De inhoud van de koelkast is met zijn 144 liter vrij groot te noemen. Omdat de inhoud is voorzien van vier legplanken, deurvakken en een royale groentelade, kun je het apparaat geheel naar eigen wensen indelen. VarioShelf maakt het mogelijk om meer ruimte te creëren wanneer je dat nodig hebt. Dankzij VarioShelf is het namelijk een optie om bij het plaatsen van hogere producten, zoals flessen, het glazen legplateau te halveren. Uitblinker in energiezuinigheid Steeds meer apparaten worden geproduceerd met oog op energiezuinigheid. Deze koelkast van Siemens is een echte uitblinker op dit gebied, omdat de koeler een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft. Dit betekent dat het apparaat maar 65 kilowattuur per jaar verbruikt. Waarschijnlijk zullen de kosten voor energie met dit apparaat een stukje lager uitvallen. Sensoren voor een optimale luchtvochtigheid Een innovatieve Hydrofresh sensor zorgt ervoor dat de binnentemperatuur in het apparaat altijd op de juiste warmtegraad is en ook constant op deze temperatuur blijft. De koeler creëert zelf de ideale omstandigheden om de etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De mogelijkheden beginnen al bij de deur van de koeler SoftClose voorkomt dat de deur van de koeler te hard dichtklapt. Mocht het toch onverhoopt gebeuren dat de deur open blijft staan, dan zal er een alarm afgaan om te waarschuwen dat deze gesloten moet worden. Behalve deze voordelen is ook nog mogelijk om zelf te bepalen welke kant de deur op moet draaien. Deze Siemens KI21RAD40 krijgt eigenlijk alleen maar plussen als het gaat om energie-efficiëntie, verschillende indelingsmogelijkheden en innovatieve oplossingen voor het creëren van de juiste temperatuur. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar en zal het apparaat absoluut niet misstaan in jouw keuken.

€ 739.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20

Elegante koel vries combinatie van Siemens Bij Siemens weten ze hoe je een inbouw koel vries combinatie ontwerpt die er elegant uitziet en waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Ook de Siemens KI34VX20 is weer een topproduct van deze fabrikant witgoed. Zuinige, ruime koel vries combinatie De Siemens KI34VX20 is een inbouw koel vries combinatie met een aantal prettige specificaties. Waar je ongetwijfeld blij van zult worden is de zuinigheid van dit product. Hij is namelijk dusdanig ontworpen dat hij zijn werk doet zonder hier veel stroom bij te verbruiken. De koel vries combinatie is ingeschaald in energieklasse A+. Genoeg ruimte voor grote gebruikers Als je op zoek bent naar een inbouw koel vries combinatie waar je flink wat spullen in kwijt kunt, dan is de Siemens KI34VX20 ook een goede keuze. De inhoud is namelijk maar liefst 274 liter. 203 liter hiervan is dan ingeruimd voor het koelen van producten, terwijl 71 liter ingezet kan worden voor het vriezen. De koelruimte wordt verdeeld door 5 planken en een speciale crisperbox. Je groenten langer vers en knapperig met de crisperbox De ontwerpers van Siemens hebben nagedacht over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw groenten langer lekker vers en knapperig blijft. De oplossing is een speciale ruimte in je koelkast, die door Siemens is gedoopt tot crisperbox. Binnen dit gedeelte gaan groente en fruit langer mee en kun je blijvend genieten van de echte versheid die bij deze etenswaren hoort. Een stille, complete koel vries combinatie Met haar Siemens KI34VX20 heeft dit bedrijf een koeler en vriezer ontworpen die elegant in te bouwen is en die geheel compleet wordt geleverd. Zo vind je binnenin handige rekken voor eieren en flessen, waarbij er meerdere planken zijn om je etenswaren te plaatsen. De Siemens KI34VX20 is ook behoorlijk stil. Het geluidsniveau komt namelijk niet boven de 40 dB uit.

€ 556.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (inbouw) ZBA22021SV

De Zanussi ZBA22021SV koelkast, erg zuinig en op maat in te delen De Zanussi ZBA22021SV koelkast is 122 cm hoog en heeft vier legplanken en vijf deurbalkons die je op veel verschillende manieren op maat kunt plaatsen. De handige flessendragers voorkomen morsen en het energieverbruik van deze Zanussi is zeer zuinig. Aan te passen aan jouw behoeftes Deze moderne Zanussi ZBA22021SV koelkast heeft een breedte van 54 cm en een diepte van 54,9 cm. Hij geeft je een nettoinhoud van 207 liter, wat ruim voldoende is voor een alleenstaande of een klein gezin. Al je groente en fruit plaats je in de grote transparante groentelade. In je koelkast zie je een vaste legplank en vier legplanken die je op tien verschillende hoogtes kunt instellen. Ze zijn gemaakt van robuust veiligheidsglas met een grote draagkracht en zijn gemakkelijk uit te nemen voor snelle reiniging. Wat je ook wilt koelen, je deelt je koelruimte geheel zelf in. Nooit meer lekkende flessen In de deur zie je drie instelbare deurbalkons, naast een flessenrek en een bovenste, vaste rek. De deurbalkons zijn zo gemaakt dat je er veel flessen rechtop in kwijt kunt. Ze staan dan stevig en stabiel en hierdoor is de kans dat ze lekken of morsen nagenoeg nihil. Dit scheelt je veel vervelend schoonmaakwerk en houdt je Zanussi ZBA22021SV koelkast hygiënisch. Omdat je de deurbalkons op verschillende hoogtes kunt instellen, maakt het niet uit welke maat flessen je erin zet. In deze Zanussi passen ze allemaal. Zuinig met energie en makkelijk schoon te houden Alle losse plateaus en deurbalkons van de Zanussi ZBA22021SV koelkast zijn snel en eenvoudig te verwijderen en kunnen in de afwasmachine een goede schoonmaakbeurt krijgen. Nooit meer etensresten, waardoor je koelkast schoon blijft en je voedsel veel minder kans loopt om te bederven. De comfortabel sluitende deur garandeert dat je koelruimte altijd op temperatuur blijft en als je koelkast aanslaat, is hij met zijn geluidsniveau van 35 dB nauwelijks hoorbaar. Deze koelkast geeft je niet alleen veel ruimte, maar ook een besparing op je energiekosten. Zijn jaarverbruik is 132 kWu, waardoor hij is ingedeeld in de zeer zuinige A++ energie-efficiëntieklasse.

€ 389.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520 21

De praktisch ingerichte Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 beschikt over BioFresh-lades, PowerCooling en SuperCool om jouw boodschappen zo goed mogelijk te koelen. De producten die je in dit apparaat met 301 liter inhoud plaatst kunnen hierdoor langer vers blijven. Zo helpt deze koelkast je om verspilling te voorkomen en dus geld te besparen! Optimale koelresultaten in de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 In de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 weet je zeker dat jouw boodschappen optimaal gekoeld worden. Dit apparaat met een inhoud van 301 liter is namelijk uitgerust met de speciale BioFresh-lades. Hierin wordt een constante temperatuur van net boven de 0 graden Celsiuis behouden en heerst een ideale luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat groenten en fruit tot wel 3 keer langer vers kunnen blijven! In de rest van de koelkast wordt ook goed voor je producten gezorgd. Dankzij PowerCooling blijft de koeltemperatuur gelijkmatig. Zodra de deur opengaat, wordt deze functie even uitgeschakeld om zo min mogelijk energie te verspillen. De boodschappen die je dan nieuw in de koelkast plaatst worden extra snel gekoeld met behulp van SuperCool. Zo heb je altijd perfect gekoelde producten in jouw Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21! Pas de koelkastindeling aan jouw wensen aan De Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 is speciaal ingericht om er zo makkelijk mogelijk veel boodschappen in te kunnen bewaren. Het apparaat is ingedeeld met GlassLine-legplateaus die verstelbaar zijn en tot wel 30 kg kunnen dragen. De deurvakken zijn ook extra sterk en flexibel in te delen, waardoor zelfs grote 2 liter verpakkingen hier prima bewaard kunnen worden. Al deze onderdelen zijn makkelijk te verwijderen vanaf een deuropening van 90 graden en kunnen heel eenvoudig gereinigd worden. Met de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 heb je een praktisch ingedeelde koelruimte met 301 liter inhoud tot je beschikking waarin je boodschappen perfect gekoeld worden.

€ 1599.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens Premium koelkast (inbouw) KI39FP60

Met de Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 blijft je voedsel langer vers De Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 is een zeer zuinige koelvriescombinatie en biedt voldoende ruimte voor een heel gezin. Hij is gemakkelijk in- en uit te ruimen en door de speciale groentelades blijven je groente en fruit veel langer vers. Veel ruimte en makkelijk in te delen Als je voor je inbouwkeuken op zoek bent naar een zeer efficiënte koelvriescombinatie, kijk dan eens naar deze Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60. Hij heeft een netto koelinhoud van 189 liter en een vriezer met een capaciteit van 62 liter. Je kunt gerust je boodschappen in het groot inkopen. De vriezer is in staat om binnen 24 uur 12 kg volledig in te vriezen, zeker als je de handige snelvriesfunctie inschakelt. Mocht de stroom onverhoopt uitvallen, dan is je ingevroren voedsel zeker 16 uur lang veilig. Je koelgedeelte heeft vier legplateaus van veiligheidsglas. Twee plateaus kun je gemakkelijk in hoogte verstellen. Ook heb je de beschikking over twee handige deurvakken. Speciale aandacht voor verse groente en fruit Verse groente en fruit plaats je het beste in de speciale hyperFresh Premium 0°C lades. In deze lade zijn de omstandigheden voor fruit en groente optimaal, zodat je ze tot driemaal langer kunt bewaren, zonder aantasting of verlies van voedingswaarde. Deze groentelade heeft een netto-inhoud van 56 liter. Je kunt dus voor langere tijd groente en fruit inkopen, wat vaak goedkoper is. Hou je van variatie in je eetpatroon en van verse groente? Deze Siemens biedt je meer dan voldoende ruimte. Ook in je vriezer hou je goed overzicht als je vlees en vis overzichtelijk verdeelt over de twee transparante diepvriesladen. Je vriezer beschikt over NoFrost-technologie. Hierdoor behoort ijsvorming en tijdrovend handmatig ontdooien voorgoed tot het verleden. Zuinig met energie De Siemens Premium inbouw koelkast KI39FP60 produceert een achtergrondgeluid van slechts 40 dB, wat te vergelijken is met een gesprek op zachte toon. Dat geeft je rust als je in je keuken aan het werk bent. Je energieverbruik is laag te noemen. Deze Siemens verbruikt per jaar 250 kWu en is daardoor geplaatst in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Dit gaat je zeker een besparing op je energierekening opleveren.

€ 1899.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Zanussi koelkast (inbouw) ZBA14441SA

Deze Zanussi inbouw koelkast is een compact toestel dat zowel een koel- als vriesgedeelte bevat en ideaal is wanneer je alleen bent of met twee. Ook in een kleinere keuken is deze Zanussi koelkast een aanrader. De koelruimte van 112 liter is voldoende ruim voor al je beleg, sausjes, melk en dergelijke meer en in het vriesgedeelte van 15 liter kan je een pizza, wat ijs of diepvriesmaaltijden kwijt. Om het toestel te plaatsen, dien je een nis te voorzien met een hoogte van 87,4 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 55 cm. Uiterst zuinige inbouw koelkast De Zanussi inbouw koelkast ZBA14441SA heeft een verbruik van slechts 152 kWu op jaarbasis. Voor een toestel dat zowel een koel- als vriesruimte bevat is dit zeer weinig en de Zanussi koelkast valt dan ook in een energieklasse A++. Dit wil zeggen dat het tot 20% minder verbruikt dan een identiek toestel in een A+ klasse wat een aanzienlijk verschil geeft in je jaarlijkse energiekosten. Handige indeling In de koelruimte beschik je over twee legplateaus en een lade. In de deur heb je twee vaste en twee variabele vakken. Ook de legplateaus zijn verstelbaar. Op deze manier deel je de koelkast in zoals het jou het beste uitkomt. Je maakt de vakken groter of kleiner in functie van je levensmiddelen en wanneer je extra ruimte nodig hebt, kan je een plateau uit de koelkast halen. In de lade kan je groenten en fruit kwijt zodat deze langer vers blijven. De lade is transparent zodat je alles ziet en een LED verlichting zorgt voor een helder licht wanneer je de koelkast opent. Onderhoudsvriendelijk en stil toestel Met 38 dB is dit apparaat een zeer stil toestel dat geen storende geluiden met zich meebrengt. Dit maakt het geschikt voor een open keuken. Wat onderhoud betreft, kan je het toestel met een natte doek poetsen. Verwijder je eerst de legplateaus en deurvakken, dan is dit in een handomdraai gedaan.

€ 388.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Liebherr koelkast (inbouw) IK1920 20

Liebherr koelkast (inbouw) IK 1920-20 Deze inbouwkoelkast heeft een verfijnd afgewerkte binnenruimte met luxe GlassLine interieur. Het apparaat is uitgerust met een digitale temperatuurmeter en handige SuperCool functie. In de BioCool lades blijven je producten tot 2 keer langer vers. Fraai, hoogwaardig interieur De volledige Glassline uitrusting geeft de binnenruimte een overzichtelijke en esthetische aanblik. Zuilvormige houders aan beide zijden zorgen ervoor dat de draagplateaus in hoogte kunnen worden versteld zonder dat ze eerst moeten worden uitgenomen. De van gesatineerd veiligheidsglas verwaardigde draagplateaus zijn sterk (tot 20 kg belastbaar), krasbestendig en zeer makkelijk te reinigen. De Glassline deurvakken met gehard glazen bodem zijn eveneens flexibel indeelbaar. Een energiezuinige led lamp zorgt voor verlichting in alle hoeken van de Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20. Elektronische temperatuurregeling en SuperCool functie De koeltemperatuur wordt elektronisch geregeld en digitaal weergegeven. Met een simpele up/down toets kun je de temperatuur aanpassen. Wanneer je veel nieuwe, ongekoelde levensmiddelen of flessen in de koelkast stopt, kun je de SuperCool functie inschakelen. Hiermee wordt gedurende twaalf uur de temperatuur naar +2 °C verlaagt. Verse producten zoals groente en fruit bewaar je in de BioCool lades onderin de koelkast. De luchtvochtigheid is instelbaar, waardoor de levensmiddelen hun vitaminen en mineralen tot 2 keer langer kunnen behouden. Garantie voor een gezonde maaltijd! Perfecte integratie met je keuken interieur De Liebherr IK1920-20 koelkast heeft een deur-op-deur montage en laat zich naadloos in je meubelkast inbouwen: Afstandhouders bij de vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat het apparaat op de juiste diepte in de nis wordt geplaatst. Dankzij een inbouw bevestigingsplaat kan het deurpaneel in hoogte, breedte en diepte worden bijgesteld. De draairichting van de deur kan veranderd worden (rechtsdraaiend af fabriek). De pootjes onder de koelkast zijn in hoogte verstelbaar. De Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20 heeft een laag A++ energieverbruik en een zelfsluitende deur. De binnenruimte met een inhoud van 181 liter biedt je flexibele mogelijkheden om levensmiddelen op te slaan en op de juiste temperatuur te bewaren.

€ 829.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (inbouw) KI42LVF30

Siemens koelkast (inbouw) KI42LVF30 Een fraaie, flexibel in te delen koeler uitgerust met verstelbare glazen legplateus, een doorzichtige Fresh-lade en heldere led-verlichting. Intelligente sensoren houden de temperatuur constant. Het 4-sterren vriesgedeelte biedt ruimte aan 15 liter. Elektronische temperatuurregeling met freshSense technologie Intelligente freshSense sensoren houden de temperatuur in het koelgedeelte constant op het door jou gekozen niveau. Hierdoor blijven je levensmiddelen altijd even koel en kunnen ze langer in optimale conditie bewaard worden. In het vriesvak is de temperatuur van -18 °C en kouder ideaal voor je diepvriesproducten. De indeling van de Siemens KI42LVF30 kun je makkelijk afstemmen op de behoefte van je huishouden. 4 van de 5 legplateus zijn in hoogte verstelbaar. Zo creëer je in een handomdraai ruimte voor een karaf limonade of een grote pot soep. De flexibiliteit biedt ook mogelijkheden om meer producten die je vaak gebruikt op ooghoogte en binnen handbereik te plaatsen. Onderin de koeler zit een ruime Fresh-lade, waarbinnen de luchtvochtigheid lager is. Groente en fruit blijven er langer mooi en vers. Bijzondere kenmerken van de Siemens KI42LVF30 Het display met led-indicatie maakt het beheer van de temperatuur in de koelruimte eenvoudig. Met een handige toetsknop kun je 5 koelniveaus selecteren. De superKoelen functie verlaagt de temperatuur tijdelijk. Zo komen net ingeruimde boodschappen snel op temperatuur. Led-verlichting zorgt voor een heldere lichtbundel in alle hoeken van de koeler. De inbouwkoel-vriescombinatie heeft een A++ classificatie, het op een na zuinigste energielabel. Met een geluidsniveau van 38 decibel is de koelmotor nauwelijks hoorbaar. De Siemens KI42LVF30 heeft een stijlvol ontwerp. De glazen plateaus en kunststof deurvakken zijn fraai afgewerkt met metaal. Langs de deurrand zit eveneens een solide, decoratieve metalen band. Dankzij de deur-op-deur montage integreert het apparaat volledig met je keukenmeubel. Met een inhoud van 180 liter voor het koelgedeelte en 15 liter voor het vriesvak is deze prachtige inbouwkoelkast zeer geschikt voor huishoudens van 2 tot 4 personen.

€ 598.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Siemens koelkast (onderbouw) KU15LA60

De Siemens KU15LA60: een compacte en handige onderbouwkoelkast De Siemens KU15LA60 is een inbouwkoelkast met vriesvak. Het toestel is ontworpen om onder je keukenwerkblad te plaatsen. Zo heb je steeds je verse ingrediënten bij de hand terwijl je kookt. Bovendien kun je verse groenten opbergen in een transparante opberglade. Multifunctioneel en zuinig Deze inbouwkoelkast van Siemens wordt deur-op-deur ingebouwd. Dit betekent dat je de draaicirkel van de deur beperkt. Zodoende heb je zelfs in een kleine keuken voldoende circulatieruimte als de deur openstaat. Met zijn groentelade en flessenvak is het een multifunctionele koelkast. Twee legplateaus gemaakt uit veiligheidsglas vervolledigen het interieur van deze koeler. Deze legplateaus kun je heel eenvoudig wegnemen om ze met een sopje schoon te maken. Ook plaats je ze desgewenst op de hoogte die je zelf wil. Ideaal voor een studio of appartement Met een totale inhoud van 110 liter is de koelkast perfect voor een appartement of studio. Het maximale geluidsniveau van 38 dB is ideaal voor het gebruik in een open keuken die overgaat in de leefruimtes. Je zult immers niet opschrikken van het geluid van de motor. Met een snoer van 2,3 meter ben je voor de installatie bovendien niet beperkt tot de plaats waar er een stopcontact in de buurt is. Steeds ijsblokjes bij de hand dankzij compact vriesvak Het vriesvak is met zijn inhoud van 15 liter ideaal om enkele diepvriesmaaltijden op te bergen en natuurlijk steeds een voorraad ijsblokjes bij de hand te hebben. En waarom niet bijvoorbeeld een voorraadje fijngehakte peterselie invriezen, zodat je je kookcreaties in een handomdraai wat kunt bijkruiden? Dit alles dankzij de handige Siemens KU15LA60. Om de vriezer schoon te maken, kun je hem enkele keren per jaar eens laten ontdooien. Daarna maak je met een doek alles vochtvrij, waarna je de vriezer terug inschakelt. Zo verzeker je een lange levensduur voor dit hele zuinige en handige toestel. Kortom, ben je op zoek naar een compacte inbouw- en onderbouwkoelkast voor jouw leefkeuken, dan is de Siemens KU15LA60 een prima keuze!

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIV34X20

Een innovatieve inbouw koel vriescombinatie van een topfabrikant In deze moderne tijd ben je eraan gewend om al je levensmiddelen goed gekoeld of ingevroren eenvoudig te kunnen bewaren. Zo leg je een praktische voorraad aan en hoef je niet dagelijks nieuwe boodschappen te halen. Zeker in een gezin met kinderen is het handig om diverse diepvriesproducten onder handbereik te hebben en je dagelijkse groenten, vlees en zuivelproducten goed gekoeld te houden. Met de Bosch KIV34X20 inbouw koel vriescombinatie kies je voor de innovatieve technologie van een topfabrikant. In dit ruime apparaat met zijn handige indeling, vier verstelbare plateaus met onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas, een apart flessenrek en het sleepdeursysteem, kun je veel producten kwijt. Maximaal rendement op alle fronten Met de Bosch KIV34X20 kies je voor een inbouw koel vriescombinatie die op alle fronten maximaal rendement biedt. Dit model is zeer energiezuinig, heeft een duurzame constructie en een fluisterstille motor voor optimaal comfort en eigentijds gebruikersgemak. Bovendien kan de KIV34X20 volledig geïntegreerd worden in je keuken voor een fraai optisch resultaat. Met dit apparaat heeft u onder andere de beschikking over: drie gegolfde lades met veel ruimte een handige ontdooifunctie een vershoud zone een praktisch sleepdeursysteem een totale netto capaciteit van 274 liter uitstekende binnenverlichting een ingebouwde 4 sterren vriezer drie transparante vriesladen een speciale ijsblokjeslade 16 uur bewaartijd na stroomuitval De invriescapaciteit van 3,5 kg in 24 uur maakt deze inbouw koel vriescombinatie van Bosch nog eens extra aantrekkelijk. Extra diepe deurvakken leveren veel extra ruimte voor pakken sap en grote flessen. Zo weet je dat je met de Bosch KIV34X20 kiest voor veel bruikbare mogelijkheden en maximale technische functionaliteit. De Bosch KIV34X20 inbouw koel vriescombinatie kopen bij BCC Als de Bosch KIV34X20 voor jou de ideale aanschaf is, dan kun je dit combi apparaat snel en eenvoudig aanschaffen ia de overzichtelijke online winkel of bij een vestiging van BCC. In beide gevallen kun je rekenen op maximale service, uitstekende voorwaarden, een klantvriendelijke bendering, deskundige adviezen van onze professionele medewerkers en een scherpe prijs.

€ 521.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

Bosch koelkast (onderbouw) KUR15A65

Een handzame koelkast voor het optimaal behouden van al jouw etenswaren Deze koelkast is voorzien van alles wat je nodig hebt. Een grote groentelade met gegolfde bodem zorgt voor optimale bescherming tegen condensatie van het groente en fruit. De volledige koelkast beschikt over goede luchtcirculatie, zodat producten zo lang mogelijk vers blijven. De drie verstelbare planken zijn gemaakt van stevig veiligheidsglas waardoor veiligheid optimaal gewaarborgd wordt. De planken kunnen naar eigen wens in het apparaat geplaatst worden. Daarnaast is het glas gemakkelijk en hygiënisch te reinigen. Ook de draairichting van de deur van het apparaat is verwisselbaar, waardoor je ook hierin zelf kunt bepalen welke richting de deur op moet draaien. Bij de aanschaf van het apparaat hoef je hier dus geen rekening mee te houden. Een handig apparaat dat is voorzien van verschillende functies Het apparaat beschikt over een ontdooifunctie, waardoor ontdooien en schoonmaken van deze onderbouw koelkast een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. De SoftClosing-deur zorgt bij een openingshoek van 20 graden of minder voor een automatische en zachte sluiting. Je hoeft dus een handeling minder uit te voeren wanneer je iets pakt uit deze koelkast. Deze functie is ook ideaal voor gebruikers die soms vergeten om de koelkast te sluiten. Om de ruimte optimaal te benutten kun je bovenop dit apparaat van Bosch nog een ander apparaat plaatsen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een handige vriezer. Al met al is deze witte koelkast een prima apparaat dat zeker gezien mag worden in jouw keuken of bijkeuken.

€ 449.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product
 

AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS

AEG koelkast (inbouw) SKE81811DS Geavanceerde aanraakknoppen, gecontroleerde opslagomstandigheden en optimale bewaartemperaturen; deze koelkast heeft het allemaal. Gecombineerd met efficiënte indelingsmogelijkheden en energie-efficiëntieklasse A+ creëert garantie voor optimale luxe. Snel koelen en op temperatuur houden Tijdens het openen en vullen van de koelkast moet deze hard werken om de temperatuur optimaal te houden. Dit lukt meestal niet bij de reguliere koelkasten, waardoor de kwaliteit van de etenswaren in de koelkast sneller achteruit kan gaan. Gelukkig heeft AEG een oplossing bedacht voor dit probleem. De Coolmatic-functie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur na het bijvullen van de koelkast automatisch lager wordt, waardoor de juiste temperatuur weer sneller bereikt kan worden. Wanneer de optimale temperatuur bereikt is, schakelt de functie automatisch weer uit. Als de koelkast eenmaal op temperatuur is, zorgt de DynamicAir-technologie ervoor dat de temperatuur gelijkmatig blijft in het gehele apparaat. Flexibel in te delen Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 310 liter en is ingedeeld met zes glazen legplateaus en een royale groentelade. Aan de binnenzijde van de deur zijn zes legbakjes gevestigd waarvan één legbakje afsluitbaar is. Al met al voldoende ruimte voor al jouw weekboodschappen. Milieuvriendelijk apparaat De duurzame LED-verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting in het gehele apparaat. Behalve dat de LED-verlichting een milieuvriendelijke oplossing is, heeft het apparaat ook nog eens een energie-efficiëntieklasse van A+. Dit betekent dat de koelkast maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 142 kilowattuur heeft. Deze inbouw koelkast van AEG heeft alles wat je nodig hebt en nog een beetje meer. Er is voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en deze worden dankzij de Coolmatic-functie en DynamicAir-technologie zo lang mogelijk vers gehouden. En dat allemaal met oog op energiebesparing en het creëren van een beter milieu.

€ 868.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Inbouw koelkast
Product