Tile PRO (2020) 2 PACK

Met de Tile Pro raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander ding dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 122 meter. Waterdicht De Tile Pro is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken. In deze verpakking zitten twee Tiles die je aan je dierbare spullen kan hangen. Andersom werkt het ook Laten we eerlijk zijn, je smartphone is ook zo’n apparaat dat makkelijk kwijt is. Gelukkig werkt de Tile Pro ook de andere kant op. Door twee keer op de Tile te drukken zal je telefoon afgaan, zelfs als deze in de stille stand staat.

€ 56.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile MATE SLIM II (2020) 4 PACK

Het is enorm vervelend om je spullen kwijt te zijn. Met deze Tile Slim II en Mate pack is dit verleden tijd. Doe het Slim II in je portemonnee, of hang de Mate+ aan bijvoorbeeld je sleutelbos en via de handige app op je smartphone vind je ze terug tot een afstand van 61 meter. Door hun compacte formaat zijn de Slim II en Mate+ makkelijk mee te nemen en te bevestigen. In deze 4-pack zitten twee Slim II’s en twee Mate+ sleutelhangers. De Tile Slim II is waterproof en heeft een batterij die tot drie jaar meegaat, terwijl de Mate+ waterdicht is en een vervangbare batterij heeft. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij zomaar leeg is.

€ 71.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile STICKER (2020) 2 PACK

Met de Tile Sticker raak jij nooit meer je spullen kwijt. Plak de stickers op de producten die je dierbaar zijn en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 46 meter.   Waterdicht De Tile stickers zijn waterdicht en hebben een batterij die tot wel drie jaar meegaat. In deze verpakking zitten twee Tile stickers die je gemakkelijk op je belangrijkste spullen plakt, om ze vervolgens nooit meer kwijt te raken.

€ 36.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile PRO BLACK AND WHITE 4 P

De nieuwe Tile Pro Met vervangbare batterij Duurzaamheid die tegen alles bestand is. Pas bij elk gelegenheid. Waar het leven je ook brengt, breng een Pro mee. Vervangbare batterij Tile Pro maakt gebruik van een vervangbare CR2032 batterij die een jaar lang zonder onderhoud werkt en dan gemakkelijk zelf te vervangen is.  Meest krachtige Met ons luidste volume en langste bereik, dus waar uw spullen zich ook bevinden, u zult ze vinden. Grondig getest Val tests. Squish testen. Tuimel tests. Onze meest rigoureuze tests betekenen dat uw echte leven meer dan gedekt is. Smart home integratie Mate werkt met Amazon Alexa en Google Assistant om het vinden gemakkelijker dan ooit te maken.   Aan de slag Download de gratis Tile app en volg de eenvoudige in-app stappen om je Tile Pro te activeren. Vind je spullen Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent. Vind je smartphone Dubbelklik op de Tegelknop op uw toestel om uw telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat. Activate community find Met miljoenen gebruikers over de hele wereld kan de Tile community u helpen uw spullen snel te vinden, waar ze ook zijn. Delen Deel het met een huisgenoot of vriend(in) om je Vind kracht te vergroten.

€ 81.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Véritable Smart Garden (Blauw)

Kweek je eigen aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten het hele jaar door zonder moeite. Geen groene vingers? De Véritable Garden doet het allemaal zelf! Geleverd met een gratis Lingot startpakket: Basilicum, Platte Peterselie, Tijm en Bieslook. Het verschil tussen de Classic en de Smart Garden De Smart Garden past de LED lichtintensiteit automatisch op de omgeving aan om nog efficiënter en effectiever te zijn. Hoe werkt het? De Véritable high end LED technologie met een kleurspectrum, speciaal aangepast voor eetbare planten. Zijn specifieke kleur en prestatie zorgen voor een snelle groei en een maximale smaakontwikkeling. Het licht wordt automatisch gecontroleerd: het blijft 16 uur per etmaal actief om de natuurlijke plantcyclus te respecteren. Jouw Smart Garden houdt rekening met de natuurlijke verlichting om de optimale hoeveelheid licht aan jouw planten te geven. Je kan de Véritable Garden overal neerzetten, want hij heeft geen natuurlijk licht nodig. De 2 lichtmastjes zijn in de hoogte verstelbaar voor de beste lichtverdeling. Autonoom De Véritable Garden werkt autonoom. Hij zorgt voor automatisch licht, irrigatie en voeding van de planten. Je hoeft alleen te oogsten! De watertank heeft een autonomie van 2 tot 3 weken. Je kan dus op vakantie terwijl de Véritable garden voor jouw kruiden zorgt. Lingot Véritable Kweek meer dan 30 verschillende planten dankzij de Lingots: aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten. De Lingots zijn de klaar-voor-gebruik navulling gemaakt voor eenvoudig en efficiënt gebruik. Lingots bevatten: organische of biologische zaden; organische grond; essentiële voeding afgestemd op elke plant. Alle parameters zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd: De ruimte tussen de zaden, de diepte van de zaden, zuurstof voor de wortels, de PH waarde. Elke Lingot is 100 procent op maat gemaakt voor elke specifieke plant. De Lingots kunnen 1 jaar bewaard worden op een droge koele plek. Hierna kan het kiemgehalte afnemen. Efficiënt De Véritable Garden is een concentratie van technologieën. Het zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden voor elk type plant en dat resulteert in hoog kwalitatieve en een flinke oogst. Binnen 4 weken kan je jouw eerste oogst doen en daarna kan je gegarandeerd 4 tot 6 maanden regelmatig oogsten. Ecologisch De verpakking is eco designed. Ze bevatten geen pesticides of GGO’s.  Het product kan recycled worden. De grond met zaden is 100 procent biologisch afbreekbaar. De LED verlichting is zeer energiezuinig.

€ 136.49

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile STICKER (2020) 4 PACK

Met de Tile Sticker raak jij nooit meer je spullen kwijt. Plak de stickers op de producten die je dierbaar zijn en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 46 meter. Waterdicht De Tile stickers zijn waterdicht en hebben een batterij die tot wel drie jaar meegaat. In deze verpakking zitten vier Tile stickers die je gemakkelijk op je belangrijkste spullen plakt, om ze vervolgens nooit meer kwijt te raken

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile PRO (2020) 4 PACK

Met de Tile Pro raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander ding dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 122 meter. Waterdicht De Tile Pro is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken. In deze verpakking zitten vier Tiles die je aan je dierbare spullen kan hangen. Andersom werkt het ook Laten we eerlijk zijn, je smartphone is ook zo’n apparaat dat makkelijk kwijt is. Gelukkig werkt de Tile Pro ook de andere kant op. Door twee keer op de Tile te drukken zal je telefoon afgaan, zelfs als deze in de stille stand staat.

€ 87.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile PRO (2020) 1 PACK

Met de Tile Pro raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander ding dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 122 meter. Waterdicht De Tile Pro is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken. In deze verpakking zit één Tile die je aan je dierbare spullen kan hangen. Andersom werkt het ook Laten we eerlijk zijn, je smartphone is ook zo’n apparaat dat makkelijk kwijt is. Gelukkig werkt de Tile Pro ook de andere kant op. Door twee keer op de Tile te drukken zal je telefoon afgaan, zelfs als deze in de stille stand staat.

€ 34.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Véritable Smart Garden (Wit)

Kweek je eigen aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten het hele jaar door zonder moeite. Geen groene vingers? De Véritable Garden doet het allemaal zelf! Geleverd met een gratis Lingot startpakket: Basilicum, Platte Peterselie, Tijm en Bieslook. Het verschil tussen de Classic en de Smart Garden De Smart Garden past de LED lichtintensiteit automatisch op de omgeving aan om nog efficiënter en effectiever te zijn. Hoe werkt het? De Véritable high end LED technologie met een kleurspectrum, speciaal aangepast voor eetbare planten. Zijn specifieke kleur en prestatie zorgen voor een snelle groei en een maximale smaakontwikkeling. Het licht wordt automatisch gecontroleerd: het blijft 16 uur per etmaal actief om de natuurlijke plantcyclus te respecteren. Jouw Smart Garden houdt rekening met de natuurlijke verlichting om de optimale hoeveelheid licht aan jouw planten te geven. Je kan de Véritable Garden overal neerzetten, want hij heeft geen natuurlijk licht nodig. De 2 lichtmastjes zijn in de hoogte verstelbaar voor de beste lichtverdeling. Autonoom De Véritable Garden werkt autonoom. Hij zorgt voor automatisch licht, irrigatie en voeding van de planten. Je hoeft alleen te oogsten! De watertank heeft een autonomie van 2 tot 3 weken. Je kan dus op vakantie terwijl de Véritable garden voor jouw kruiden zorgt. Lingot Véritable Kweek meer dan 30 verschillende planten dankzij de Lingots: aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten. De Lingots zijn de klaar-voor-gebruik navulling gemaakt voor eenvoudig en efficiënt gebruik. Lingots bevatten: organische of biologische zaden; organische grond; essentiële voeding afgestemd op elke plant. Alle parameters zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd: De ruimte tussen de zaden, de diepte van de zaden, zuurstof voor de wortels, de PH waarde. Elke Lingot is 100 procent op maat gemaakt voor elke specifieke plant. De Lingots kunnen 1 jaar bewaard worden op een droge koele plek. Hierna kan het kiemgehalte afnemen. Efficiënt De Véritable Garden is een concentratie van technologieën. Het zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden voor elk type plant en dat resulteert in hoog kwalitatieve en een flinke oogst. Binnen 4 weken kan je jouw eerste oogst doen en daarna kan je gegarandeerd 4 tot 6 maanden regelmatig oogsten. Ecologisch De verpakking is eco designed. Ze bevatten geen pesticides of GGO’s.  Het product kan recycled worden. De grond met zaden is 100 procent biologisch afbreekbaar. De LED verlichting is zeer energiezuinig.

€ 149.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile SLIM II (2020) 1 PACK

Het is enorm vervelend om je portemonnee kwijt te zijn. Met de Tile Slim II is dit verleden tijd. Doe het pasje in je portemonnee of paspoorthouden en via de handige app op je smartphone vind je ze terug tot een afstand van 61 meter. Doordat hij de grootte heeft van slechts twee creditcards op elkaar past hij gemakkelijk in je portemonnee, maar kan hij ook op ieder plat oppervlakte neergelegd worden. De Tile Slim II is waterproof en heeft een batterij die tot drie jaar meegaat, zo hoef je niet bang te zijn dat hij zomaar leeg is.

€ 30.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile MATE (2020) 4 PACK

Met de Tile Mate+ raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander apparaat dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 61 meter.   Waterdicht De Tile Mate+ is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken. In deze verpakking zitten vier Tiles die je aan je dierbare spullen kan hangen.

€ 65.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product
 

Tile MATE (2020) 1 PACK

Met de Tile Mate+ raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander apparaat dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 61 meter.   Waterdicht De Tile Mate+ is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken. In deze verpakking zit één Tile die je aan je dierbare spullen kan hangen.

€ 27.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Gadgets en trackers
Product