Nest Cam IQ Indoor beveiligingscamera

Nest Cam Indoor IQ Weet wat een persoon is. En wat niet. De Nest Cam IQ heeft een 4K-sensor, 12x digitale zoom en levert ongelooflijk scherpe beelden in Full HD (1080p) Dankzij Praten & Luisteren in HD kun je een uitstekend verstaanbaar gesprek voeren. De Nest Cam IQ denkt na over wanneer en hoe hij een melding stuurt. Met zijn geavanceerde algoritmen kan hij personen en voorwerpen van elkaar onderscheiden, je een melding sturen, en automatisch inzoomen en de beweging van een persoon volgen in kristalheldere beelden. En met een abonnement op Nest Aware (apart te koop) kun je zelfs een melding ontvangen als hij een bekend gezicht ziet, of een onbekende. Persoonsmeldingen. Slim genoeg om te weten wat een persoon is, en wat niet. En om je vervolgens een melding te sturen. Supersight. Zoomt automatisch in, volgt de beweging van een persoon en geeft tegelijkertijd het hele gezichtsveld kristalhelder weer. Praten & Luisteren in HD-audio. Dankzij echo- en ruisonderdrukking kun je een uitstekend verstaanbaar gesprek voeren. Dag en nacht live videobeelden. Met de 8-megapixel 4K-beeldsensor met HDR (High Dynamic Range) en 12x zoom zie je alle details in Full HD (1080p). De krachtige infrarood-leds zorgen dat alles in beeld gelijkmatig verlicht is, zodat je zelfs in het donker de hele ruimte kunt zien. Directe meldingen met momentopnamen. Wanneer de Nest Cam IQ een persoon, beweging of geluid detecteert, kan hij een melding met een momentopname naar je mobiel en je e-mailadres sturen. Activiteitsgeschiedenis. Controleer wat er gebeurd is, zelfs als je de melding hebt gemist. Bekijk de drie uur geschiedenis met momentopnamen in de Nest-app. Mis niets met Nest Aware. Met een apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware (vanaf 10 euro per maand) ontvang je meer intelligente meldingen en kun je continu beelden opnemen in de cloud. Je krijgt automatisch een proefperiode cadeau, zodat je de volgende functies kunt uitproberen: Bekend-gezicht meldingen. Met een abonnement op Nest Aware kun je zelfs een melding ontvangen als hij een bekend gezicht ziet, of een onbekende. Videogeschiedenis. Neem tien of dertig dagen videobeelden op en sla ze veilig op in de cloud. Clips maken. Maak je eigen clips en time-lapses om te downloaden en te delen met vrienden en familie.

€ 304.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Smanos alarmsysteem K1 Smart Home DIY Kit

Smanos K1, de slimme hub in huis De K1 is de nieuwste draadloze, geïntegreerde Smart Home alarmsysteem die je huis op een eenvoudige manier beveiligd tegen inbraak. Zowel thuis als elders is het K1 Smart Home systeem makkelijk te bedienen via je smartphone of tablet. De verschillende K1 schijven zijn ook los verkrijgbaar. Met deze complete DIY kit kun jij met een gerust hart het huis verlaten en het thuisfront via app in de gaten houden. Overigens kan het beheer hierover worden gedeeld met familie- of vriendenaccounts met verschillende autorisatieniveaus. Inhoud van de DIY Smart Home kit Smart Hub - Meervoudig bekroond ontwerp voor elk Plug & Play interieur. Verstuurt notificatiemeldingen en e-mailberichten wanneer sensoren worden geactiveerd. Houdt een bedienings- en gebeurtenislogboek bij. Voert een tweewegcommunicatie uit tussen sensoren en K1 hub. Houdt toezicht op de deurbel en camera's vanaf één Smanos app. Is geschikt voor aanpasbare regels voor aangesloten apparaten en geeft tijdelijke toegang met tijdslimieten. Deursensoren (2 stuks) - Detecteert openingen en sluitingen op deuren of ramen. Is gemakkelijk te installeren met 3M dubbelzijdige kleefband. Heeft een batterijlevensduur tot 5 jaar. Indoor Sirene –De SS-20 Indoor Sirene beschikt over een sirenegeluid van 90dB om mogelijke indringers af te schrikken. Dit wordt in werking gesteld als een sensor van het K1 systeem wordt geactiveerd. Batterij-aangedreven, dus geen kabels. Batterijlevensduur tot 2 jaar. Beveiligingstoetsenbord – is een draadloos K1 accessoire met vier ongenummerde toeten die gebruikt kunnen worden om het K1 alarmsysteem in of uit te schakelen of om het systeem in thuismodus te zetten. Batterijlevensduur tot 2 jaar. Diervriendelijke bewegingssensor – Detecteert beweging binnen een straal van 8 meter. Detectiebereik is 90 graden. Heeft een huisdierimmuniteit tot 25 kilogram. En heeft een batterijlevensduur tot 2 jaar. Meegeleverd worden montagebeugels voor aan de wand en de hoeken. Binnenkort beschikbaar Stembesturing via de Google Assistent en Amazon Alexa (commando's: arm away, arm stay, disarm) en in-app besturing voor Nest thermostaten & Philips Hue lights.

€ 269.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Nest beveiligingscamera Cam Outdoor 2 pak

Nest Cam Outdoor beveiligingscamera. Machtig. Slim. De Nest Cam Outdoor is een scherpe én scherpzinnige outdoor beveiligingscamera. Deze slimme camera vertelt je wanneer hij een persoon ziet. En met Supersight heeft hij een haarscherpe volgfunctie waarmee hij aanwezigen in close-up kan volgen. Met een abonnement op Nest Aware kan hij zelfs bekende en onbekende gezichten onderscheiden Hij houdt dag en nacht de wacht. Weer of geen weer Je wilt geen beveiligingscamera die niet altijd actief is, je in de steek laat tijdens een storm of je huis er ongastvrij uit laat zien. De Nest Cam Outdoor ziet er goed uit, is weerbestendig en wordt aangesloten op het stopcontact, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lege batterijen. Hoe Next Cam Outdoor werkt Persoonsmeldingen: slim genoeg om te weten wat een persoon is, en wat niet. En om je vervolgens een melding te sturen, via de app op je smartphone of tablet. Supersight: zoomt automatisch in, volgt de beweging van een persoon en geeft tegelijkertijd het hele gezichtsveld kristalhelder weer. Praten en luisteren in HD Indringers kunnen je luid en duidelijk horen. Dag en nacht live videobeelden Met de 8-megapixel 4K-beeldsensor met HDR (High Dynamic Range) en 12x zoom zie je elk detail in Full HD (1080p). En dankzij de krachtige infrarood-leds kun je zien wat er in het donker gebeurt. Drie uur geschiedenis met momentopnamen: wanneer de Nest Cam IQ outdoor camera een persoon, beweging of geluid detecteert, kan hij een melding met een momentopname naar je mobiel en je e-mailadres sturen. Robuust ontwerp: een waterbestendig ontwerp (IP66) waar niet mee geknoeid kan worden.  Bekend-gezicht meldingen: met Nest Aware wordt de Nest Cam IQ outdoor camera nog slimmer. Hij kan een melding sturen als hij een bekende of een gezinslid ziet, of als hij een onbekende detecteert. Dag en nacht continu opnemen. Mis niets meer. Scrol eenvoudig terug door de videogeschiedenis in de Nest-app en bekijk de belangrijkste momenten. Clips en time-lapses: sla belangrijke momenten op door clips en time-lapses te maken. Je kunt ze zelfs delen met familie en vrienden. Activiteitszones: markeer de gebieden die je belangrijk vindt en ontvang meldingen wanneer daar iets gebeurt. Nest Aware Voeg intelligentie en continu opnemen toe met Nest Aware. Voor de Nest Aware-mogelijkheden dien je abonnee te worden van Nest.

€ 378.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Somfy Protect Indoor Camera

Met de Somfy Indoor Camera ontgaat jou niks meer. Want deze Full HD plug en play beveiligingscamera neemt alles op en stuurt jou een pushbericht bij onraad. En het mooie is; je installeert deze camera binnen 10 minuten en laat 'm via de app communiceren met jouw smartphone. Somfy Indoor Camera Alle beelden die deze camera maakt zodra hij beweging detecteert, worden opgeslagen in de cloud. Zodra de camera een beweging signaleert, neemt hij direct op en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Kun je live meekijken en 10 seconden terugkijken. De Somfy Indoor camera werkt samen met verschillende diensten zoals Apple Homekit, IFTTT, Amazon alexa en is hierdoor helemaal klaar voor de toekomst. En dan is er nog de privacy shutter. Op het moment dat jij binnenkomt, gaat de camera letterlijk dicht. Dus is alles wat jij in je eigen huis doet, alleen voor jouw ogen bestemd. Geen beeld, geen cloud, niks. 100 procent privacy gegarandeerd. Tenslotte. Heb je loslopende huisdieren? Deze camera kun je dusdanig instellen dat de camera je huisdieren negeert. Full HD-videocamera: superscherp beeld waardoor jou niks meer ontgaat Bewegingsmelder: de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd Actieve privacy shutter: jouw privé leven is automatisch afgeschermd Plug en play: binnen 10 minuten geïnstalleerd en actief Design: compact, strak en wit Compatible met verschillende diensten zoals TaHoma, IFTTT, Nest, Amazon Alexa en Apple homekit SomfyVision De unieke combinatie van warmtedetectie en beeldanalyse zorgt voor een nauwkeurige detectie Snelle installatie Installer je Camera in een paar minuten installeren via je smartphone. Spreken en luisteren Kijk mee in je huis via de camera en communiceer met je huisgenoten. Zo mis je nooit iets.  Uitzonderlijke kwaliteit camera 3 megapixel-sensor, groothoeklens van 130 graden en Magic Zoom 4x Slimme Activering Somfy herinnert je eraan je de Camera te activeren als je vertrekt Vertrouw familie en vrienden Deel de toegang tot je systeem met familie, vrienden en buren, zodat zij je huis kunnen bewaken als je niet thuis bent. Weten wie er in je huis is Weten wie er in je huis is of op de hoogte worden gebracht als je kinderen thuiskomen met de Kindermodus . Beschermd je privacy De unieke sluiter maakt het mogelijk je intieme momenten ook echt privé te houden. Het bedienen doe je simpel en snel vanuit de app. Blijf in contact De in de indoor camera ingebouwde microfoon en speaker laten je praten en luisteren vanaf je smartphone. Zo blijf je gemakkelijk in contact! Kies wat je wil beveiligen Zoneselectie waarmee je hond het alarm niet af laat gaan maar als een raam of deur ongewenst wordt geopend wel.

€ 169.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Yale beveiligingscamera CCTV SV ABFX B

Deze CCTV-camera van Yale kun je als extra accessoire toevoegen aan jouw Smart Home CCTV-kit om deze nog verder aan te passen aan je wensen en behoeftes. Voortaan kun je met een gerust hart de deur uit en erop vertrouwen dat jouw huis goed wordt beveiligd. De Full HD 1080p camera van Yale is een accessoire voor het CCTV-assortiment van Yale Smart Home om livebeelden van je woning te bekijken en op te nemen. Voeg deze bekabelde camera toe aan je huidige Yale Smart Home CCTV-kit voor extra bereik. Eigenschappen Live-weergave - bekijk live camerabeelden wanneer deze is aangesloten op de Yale DVR Nachtzicht – scherpe beelden dag en nacht, tot 30m Full HD1080p High Definition-kwaliteit - heldere gedetailleerde beelden Uitbreidbaar - accessoire voor Yale Smart Home CCTV-kit (niet stand alone te gebruiken) Weerbestendig – scherpe beelden ondanks regen of zonneschijn 24/7 helpdesk

€ 49.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Dometic kluis MD390

Dometic kluis MD390 De kluizen van Dometic worden wereldwijd onder andere gebruikt voor hotels en ziekenhuizen vanwege hun stijlvolle ontwerp, toonaangevende technologie en eenvoudige bediening. De kluis heeft een formaat van 200 x 390 x 480 mm (h x b x d) ruimte genoeg voor een laptop tot 17 inch. Daarnaast heeft de elektronische kluis een mastercode en ook een zwaarbeveiligde mastersleutels voor eventuele noodgevallen.

€ 152.41

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Hombli Smart Outdoor Camera

Hou alles in de gaten met de Hombli Smart Outdoor Camera Installeer de beveiligingscamera op elke muur en stel de perfecte hoek in met de flexibele muurbevestiging. Vereist installatie met de meegeleverde schroeven en wordt via bedrading van stroom voorzien. Veilige data opslag Jouw privacy is onze topprioriteit. Opgenomen videobeelden worden veilig opgeslagen op een MicroSD of in de cloud (betaalde dienst). Persoonsgegevens zijn altijd versleuteld en beschermd en alleen door jou in te zien! Wees altijd op de hoogte Ontvang meldingen op je smartphone wanneer de slimme beveiligingscamera beweging detecteert. De camera verstuurt automatisch een screenshot naar je smartphone zodat je in een oogopslag ziet wat er aan de hand is. Ook wanneer het donker is met infrarood nachtzicht tot 15 meter Neem waar je ook bent een kijkje in huis! Met de gratis Hombli app bekijk je op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug. Via de ingebouwde microfoon en speakers communiceer je direct met wie er voor de camera staat! Spraakassistent ondersteuning De Hombli Smart Outdoor Camera ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Slimme scenario's instellen Met de handmatige scenario-functie bedien je meerdere Smart Indoor Camera’s en andere Hombli-apparaten tegelijk met slecht één tik of stemcommando. Creëer ook eenvoudig automatische scenario’s met voorwaarden zoals: tijd, zonsondergang/zonsopgang, temperatuur en nog veel meer. Kenmerken: Full HD 1080p video opname 90° kijkhoek Bewegingsdetectie Infrarood nachtzicht tot 15m Communicatie via 2-weg audio IP66 waterproof Opslag via microSD (max 128GB) of optionele Cloud service

€ 79.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Elgato EVE DOOR WINDOW

Verbeter uw comfort Slimmer leven door meer weten over de plaats waar u het meest in bent geïnteresseerd. Met Eve Door & Window begrijpt Eve of uw deur/raam open of gesloten is. Inzicht krijgen Uw huis in één oogopslag zien, middels mooie grafieken per dag, maand of jaar. Verbeter uw comfort en maak uw huis slimmer.

€ 49.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Ring IP camera Spotlight Cam Batterij Duopack (Wit)

Ring Spotlight Cam Batterij Duopack Beveilig jouw huis met de Ring Spotlight Cam Battery, een bewegingsgestuurde beveiligingscamera met LED-spots, een sirenealarm en een oplaadbare accu. Gewapend met HD-video, instelbare bewegingssensoren en directe mobiele waarschuwingen houdt de Ring Spotlight Cam Battery elke plek van jouw woning in de gaten.   Makkelijk instelbaar Met de Ring Spotlight Cam Battery kunt u uw bewegingssensoren aanpassen. Wanneer iemand op jouw terrein stapt en de bewegingssensoren activeert, krijg je direct een waarschuwing op jouw telefoon, tablet en PC. Beantwoord de waarschuwing en je kunt overal mensen op jouw terrein zien, horen en spreken.   Mis niks meer Met Ring Spotlight Cam Battery kun je jouw eigen bewegingszones maken en aanpassen. Wanneer iemand de bewegingssensoren activeert, krijg je direct een waarschuwing op jouw telefoon, tablet en PC. Met Ring kun je ook altijd inchecken met Live View, waarbij je via smartphone, tablet of computer snel kunt zien wat er thuis allemaal gaande is. Met het ingebouwde nachtzicht en de LED-spots houd jij je huis dag en nacht in de gaten in hoge HD-kwaliteit. En als je bij jouw thuis een verdachte opneemt, kun je het 110-decibel-alarm laten klinken om hen weg te jagen.   Oplaadbare accu Ring Spotlight Cam Battery wordt geleverd met een handige snel oplaadbare accu, zodat u uw camera kunt opladen zonder het apparaat te verplaatsen. Het wordt ook geleverd met alle tools die je nodig hebt om het in te stellen in slechts een paar minuten. Bij uw aankoop krijgt u ook een gratis proefperiode van 30 dagen met Ring Video Recording, zodat u al uw video's op elk moment kunt bekijken, opslaan en delen.   - Waak over jouw huis in HD-video. - Hoor en spreek met de mensen op jouw terrein met tweerichtingsaudio. - Bescherm uw huis - dag of nacht - met ingebouwde nachtzicht- en LED-spots. - Ontvang on-demand video en audio met Live View. - Laat het 110dB-alarm afgaan op verdachte activiteit. - Voorzie het apparaat eenvoudig van stroom met de snel oplaadbare accu. - Wi-Fi-verbinding vereist. - Levenslange bescherming bij aankoop: Als uw Ring Spotlight Cam wordt gestolen, wordt deze gratis door Ring vervangen.

€ 389.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Somfy Outdoor Camera (Wit)

Schrik inbrekers af met slimme detectie en sirene Somfy outdoor camera Het idee dat er iemand bij je heeft ingebroken. Door jouw huis heeft gelopen, op zoek naar waardevolle zaken. Je moet er niet aan denken. Eigenlijk wil je dat dieven of inbrekers jouw huis gewoon met rust laten. Dan hebben we goed nieuws voor je. Want met onze nieuwste innovatie is dat heel goed te realiseren. De Somfy buitencamera doet namelijk meer dan alleen een oogje in het zeil houden. Zodra iemand in de buurt van jouw woning komt, krijgt jij direct een melding op je smartphone. Je kunt zelfs, via je smartphone, de indringer aanspreken. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan je via de app de zeer luide sirene activeren voor de nodige afschrikking. En als er wel onraad is, start de camera meteen met beeldopname. De beelden worden direct veilig opgeslagen in de cloud. En het maakt niet uit of het dag of nacht is. Deze camera doet onder alle omstandigheden zijn veilige werk. Daarnaast is de camera te koppelen aan je buitenverlichting, ziet de camera? iets dan gaat direct je verlichting aan. De camera beschikt bovendien over een slimme activeringsfunctie. Als je thuiskomt, word je herkend en schakelt het systeem zichzelf uit. Ga je de deur weer uit, dan krijg je via de app op je smartphone een herinnering om de camera weer te activeren. Wel zo makkelijk. De Somfy buitencamera is onderdeel van het zeer complete Somfy Plug en Play beveiligingsassortiment en is compatibel met belangrijke Smart Home-systemen zoals Works With Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google. Full HD camera met nachtzicht Krachtige sirene (110dB) Praat tegen Indringers via de ingebouwde speaker Bewegingsdetectie: neemt direct op bij beweging Beeldopslag in de cloud Direct aan te sluiten op het stroomnet of buitenverlichting Compatible met de bekende Smart Home Systemen Let op: wordt geleverd zonder stroomtoevoer. De Outdoor Camera kan op drie manieren worden geïnstalleerd: Direct aangesloten op het stroomnet (kabel niet meegeleverd) Aangesloten op een bestaand stroompunt (Bijvoorbeeld door het vervangen van een lamp) Gekoppeld aan de stroomtoevoer van een bestaande lamp. Let op: Maximaal 500W (Halogeen) of 100W (LED)

€ 221.85

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Eminent BEWEGINGSMELDER 868MHZ ALARM

PIR bewegingsmelder De EW8750 Draadloze Bewegingsmelder is geschikt voor het Eminent EM8710 Draadloos GSM Alarmsysteem. De bewegingsmelder detecteert beweging met een hoek van 110 graden binnen een bereik van 10 meter. De EM8750 wordt gevoed door 3 AA batterijen en geeft een melding wanneer de batterijen vervangen moeten worden en wanneer de bewegingsmelder gesaboteerd wordt. - Draadloze bewegingsmelder geschikt voor het EM8710 Draadloze Alarmsysteem - Werkt via de lange afstandsfrequentie 868MHz - Detectiebereik: 10 meter/110 graden - Tweeweg communicatie: waarschuwing wanneer de batterijen leeg zijn en bij sabotage - Voeding door 3 AA batterijen (meegeleverd)

€ 26.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Somfy One

Somfy One+ All-In-One alarmsysteem met HD-camera en sirene. Met Somfy One+ ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat. En dat is wel zo makkelijk. Somfy One+ werkt helemaal stand alone. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en klaar is kees! Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Kun je live meekijken en 10 seconden terugkijken. De sirene die afgaat zal al voor de nodige afschrikking zorgen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen de politie waarschuwen. En als je even niet bereikbaar bent? Geen probleem. Je kunt verschillende mensen aan de app toevoegen die bij onraad een pushbericht krijgen. Zodat zij direct maatregelen kunnen treffen. De sirene kun je trouwens via de app weer uitzetten. En heb je huisdieren? Je kunt de Somfy One+ zodanig instellen dat de camera niet reageert als jouw lievelingsdier door het beeld scharrelt. Ben je gesteld op je privacy? Somfy One+ houdt er rekening mee. Want zodra jij binnenkomt, schuift de shutter van de camera dicht. Kan niemand meer meekijken. En Somfy One+ kun je heel eenvoudig uitbreiden met extra Somfy Protect accessoires zoals een raam of deursensor. Je huis altijd goed beschermt, ook tijdens de stroomuitval. De Somfy One + beschikt over een sterke ingebouwde batterij die blijft werken tot wel 6 uur lang. Hierdoor blijft de Somfy One+ je huis beschermen ook als de stroom uitvalt. Mocht er tijdens de stroomuitval iets gebeuren slaat de Somfy One + gewoon alarm met zijn ingebouwde sirene en begint hij direct op te nemen. De Somfy One + wordt geleverd inclusief éèn deur/raamcontact en een key fob. Somfy One+ is eenvoudig uit te breiden met extra Somfy Protect accessoires zoals een raam of deursensor. Full HD video camera; haarscherp beeld waardoor jou niets meer ontgaat 90 DB sirene: volledig geïntegreerd en luid genoeg om indringers af te schrikken Bewegingsmelder: de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd Actieve privacy shutter: jouw privéleven automatisch afgeschermd Plug en Play: binnen 10 minuten is

€ 327.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Smanos BM 20 IR Bewegingssensor

Detecteert indringers die door de onzichtbare infraroodstralen tussen de twee sensoren lopen (T voor zender, R voor ontvanger); kunnen maximaal 6m / 20 ft uit elkaar staan Draadloos, zonder zorgen 4 actieve onzichtbare infraroodstralen Weerbestendig ontwerp voor gebruik buitenshuis Ideaal voor balkons, achtertuinen, hekken, raam- / deurzijden Sabotage bescherming Compatibel met K1 & K2

€ 137.10

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Klikaanklikuit draadloze waterlekdetector ZWLD 100 NL

KlikAanKlikUit ZWLD-100 Draadloze Waterlekdetector Bescherm je huis tegen schade door lekkages met de Zigbee waterlekkagedetector. Voeg deze detector toe aan je KlikAanKlikUit netwerk en je ontvangt pushnotificaties op je smartphone of tablet wanneer er water wordt gedetecteerd. Je kunt nu snel actie ondernemen om waterschade en dure reparaties te voorkomen! Ontworpen voor detectie Lekkages komen vaak voor op plekken waar ze moeilijk op te merken zijn. Bijvoorbeeld achter apparaten of op plekken in je huis waar je niet vaak komt zoals de kelder. Je kunt nu waterschade voorkomen door de detector te plaatsen op deze risicoplekken zoals naast (af)wasmachines, centrale verwarming of bij spoelbakken. Pushnotificaties Dat geruste gevoel neem je overal ter wereld met je mee. Door de detector te koppelen aan de Z1 of de ICS-2000 control station, wordt een pushnotificatie verstuurd wanneer er water wordt gedetecteerd. In de app kun je de sensor- en batterijstatus bekijken in de app. Hierdoor kun je altijd snel actie ondernemen, waar je ook bent. Slimme plaatsing Het ontwerp bestaat uit twee onderdelen, de sensor en de zender. Je kunt de sensor direct plaatsen op het oppervlak waar lekkages kunnen optreden. Wanneer deze water signaleert, stuurt het een signaal naar de zender. Installeer de zender eenvoudig op een plat oppervlak en deze verzendt de informatie draadloos naar je control station. Op deze manier ontvang je direct een pushmelding op je smartphone of tablet als er water wordt gedetecteerd. Je kunt snel actie ondernemen en schade voorkomen! Kenmerken: Plaats nabij (vaat)wasmachines, centrale verwarming, in gootsteenkast enz. Ontvang een melding en onderneem snel actie om waterschade en kostbare reparaties te voorkomen. Controle van sensor en batterijstatus op uw smartphone/tablet. Compact, draadloos ontwerp dat gemakkelijk op elk plat oppervlak (binnen) kan worden gemonteerd.

€ 29.95

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Nuki elektronisch deurslot Combo 2.0

Nuki Combo 2.0 Jouw elektronisch deurslot voor thuis Het elektronisch deurslot van Nuki ontgrendelt automatisch de deur als je thuiskomt en sluit veilig weer af als je vertrekt. De smartphone kun je daarbij gewoon in je zak houden! Eenvoudige Installatie Het Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Volledig zonder schroeven en boren. Veiligheid Behoud altijd de regie door de status van jouw Smart Lock op jouw smartphone te bekijken en toegangsrechten voor familie en vrienden te beheren. Slimme toegang voor familie, vrienden en dienstverleners Of je jouw woning nu huurt of eigenaar bent: maak van je smartphone een sleutel en nodig familieleden, vrienden en bijv. ook de schoonmaakster uit om met Nuki jouw deur af te sluiten. Er kunnen maximaal 200 toegangsrechten eenmalig, aanhoudend of tijdelijk begrensd worden toegewezen. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat iemand een sleutel kwijtraakt. Sleuteloverdracht? Alleen nog maar digitaal! Voor verhuurders van vakantiewoningen is de sleuteloverdracht altijd het proces dat de meeste tijd in beslag neemt. Met Nuki krijgen gasten en dienstverleners slimme toegang via de Nuki-app of Nuki Fob. Een combinatie die je geweldig zult vinden. Jouw Smart Lock met de Nuki Bridge en krijg volledig online toegang. Op elk moment, waar dan ook. Compatibel met: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT, Apple Homekit

€ 299.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Somfy Protect Rookmelder

Breid je Somfy Protect alarmsysteem of intelligente beveiligingscamera uit met de Somfy Protect rookmelder voor nog meer veiligheid en zekerheid. Zodra de sensor rook detecteert gaat de luide 85dB sirene af en wordt er direct een notificatie naar je smartphone gestuurd. Als je meerdere Somfy Protect rookmelders in huis hebt zullen deze allemaal afgaan. Ook kan de sirene van je Protect alarmsysteem worden geactiveerd door de rookmelder en gaat de camera direct opnemen en beelden opslaan. Ook kan je direct via de livestream bekijken wat er aan de hand is. De rookmelder kan eenvoudig worden toegevoegd aan je Somfy Protect alarm of intelligente beveiligingscamera en via de Protect app worden bediend.

€ 49.99

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Ring VIDEO DOORBELL 3 PLUS SATIJN NIKKEL

Video Doorbell 3 Plus De gloednieuwe deurbel op batterijen met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verbeterde bewegingsdetectie, de close-up-zone, en Pre-Roll-technologie. Met een extra videopreview van 4 seconden van elke bewegingsgebeurtenis begint de Ring Video Doorbell automatisch met opnemen - zelfs al voordat een melding krijgt. Zie meer van alles wat echt belangrijk is Verbeterde beveiliging van je huis begint bij de voordeur. Video Doorbell 3 Plus biedt verbeterde bewegingsdetectie in vergelijking met Video Doorbell 2, de close-up-zone, en verbeterde wifi. Het beste van alles is dat je het hele plaatje ziet met Pre-Roll - de eerste keer dat we deze functie introduceren bij deurbellen van Ring. de eerste dergelijke functie voor deurbellen op batterijen, uniek en exclusief bij Ring. Een nieuwe manier om alles in de gaten te houden Dankzij verbeterde sensoren en scherper beeld mis je geen detail meer. Je kunt dankzij de 4 seconden Pre-Roll zelfs zien wat er gebeurde voordat er beweging werd gedetecteerd. Kleine terugblik. Groots effect Bekijk de Pre-Roll-video's als preview op de tijdlijn van je Ring-app, of - als je geabonneerd bent op Ring Protect - in je geschiedenis. Doordat de Pre-Roll in zwartwit is, bespaar je batterij. Je kunt ook de 4 seconden voorafgaand aan een melding bekijken in je livebeeld op het moment dat je de melding beantwoordt. Volledige bediening via de Ring-app Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Haal meer uit je Ring-apparaten Ring Protect is een uitgebreide service die video-opnamen en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert voor slechts €3 maand. En dat is slechts het begin. Bovendien zijn de eerste 30 dagen kosteloos dankzij de gratis proefperiode. Verbind je Ring van beveiliging Bedien de Video Doorbell 3 Plus en verbind deze met al je Ring-apparaten via de Ring-app. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde standen. Zo bepaal je wanneer het apparaat beweging detecteert en begint met opnemen. “Alexa, show me my front door.” Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

€ 229.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Ring IP camera Spotlight Cam Bedraad (Zwart)

Ring Spotlight Cam Wired Krijg non-stop beveiliging met Ring Spotlight Cam Wired, een bewegingsgestuurde beveiligingscamera met tweeweg audio, LED spots en een sirene alarm. Gewapend met 1080HD-video, aangepaste bewegingszones en eenvoudige plug-and-play-installatie, voegt Ring Spotlight Cam Wired slimme beveiliging toe aan elke hoek van jouw huis. Mis niks meer Met Ring Spotlight Cam Wired kun je jouw eigen bewegingszones maken en aanpassen. Wanneer iemand de bewegingssensoren activeert, krijg je direct een waarschuwing op jouw telefoon, tablet en PC. Met Ring kun je ook altijd inchecken met Live View, waarbij je via smartphone, tablet of computer snel kunt zien wat er thuis allemaal gaande is. Met het ingebouwde nachtzicht en de LED-spots houd jij je huis dag en nacht in de gaten in hoge HD-kwaliteit. En als u bij u thuis een verdachte opneemt, kunt u het 110-decibel-alarm laten klinken om hen weg te jagen. Altijd beveiligd De Spotlight Cam Wired kan worden aangesloten op standaard stopcontacten voor continue stroom, zodat je nooit meer de batterij hoeft op te laden. De Spotlight Cam wordt geleverd met diverse tools en gereedschap zodat je de camera binnen een paar minuten kunt installeren. Bij aankoop krijg je ook een gratis proefperiode van 30 dagen met Ring Video Recording, zodat je alle video’s ook kunt opslaan en delen.   - Bekijk uw huis in 1080HD video. - Hoor en spreek met de mensen op jouw terrein met tweerichtingsaudio. - Bescherm je huis - dag of nacht - met ingebouwde nachtzicht- en LED-spots. - Ontvang on-demand video en audio met Live View. - Laat het 110dB-alarm afgaan op verdachte activiteit. - Stekkers in standaard stopcontacten. - Maak je nooit zorgen over het opladen van een batterij. - Wi-Fi-verbinding vereist. - Levenslange bescherming bij aankoop: Als uw Ring Spotlight Cam wordt gestolen, vervangt Ring hem gratis.

€ 229.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Yale afstandsbediening SR KF

Met de SR-KF afstandsbediening kan je makkelijk en snel je Yale Smart Living alarmsysteem in- of uitschakelen. Altijd bij je Door de ring is de afstandsbediening gemakkelijk aan je sleutelbos te hangen zodat je hem altijd bij de hand hebt. De SR-KF is ook voorzien van een paniekbutton waardoor je met een druk op de knop het alarm kan activeren.

€ 27.88

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

Nest Protect rook en koolmonoxidemelder (batt)

De gloednieuwe Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij heeft een robuuste rooksensor, kan worden uitgezet vanaf je mobiel, controleert zichzelf automatisch en heeft een levensduur van tot wel 10 jaar. Hij vertelt je ook wat het probleem is en stuurt een melding naar je mobiel.De rookmelder waar andere melders naar opkijkenBlijf op de hoogte, waar je ook bentWanneer er iets mis is, stuurt de Nest Protect een melding naar je mobiel.Hij speurt naar snel en langzaam brandend vuurDe Split-spectrumsensor gebruikt twee verschillende golflengten van licht om rook te detecteren.Zet het alarm uit met de Nest-appJe tosti laten aanbranden? Zet een vals alarm af met je mobiel.Hij vertelt je of er sprake is van rook of koolmonoxideDe Nest Protect laat horen dat er rook of koolmonoxide is en waar dat is, zodat je weet wat je moet doen.Blijf altijd op de hoogteHij beschermt je tot wel 10 jaarDe duurzame sensoren van de Nest Protect waken tot wel 10 jaar over je veiligheid.Hij controleert zichzelf, zodat jij dat niet hoeft te doenDe Nest Protect controleert zichzelf meer dan 400 keer per dag en laat het je weten als er iets aan de hand is.Hij zorgt dat je minder vaak last hebt van een vals alarm door alert te zijn op stoomDe Nest Protect speurt met zijn luchtvochtigheidssensor en een geavanceerd algoritme naar stoom, zodat jij ontspannen kunt douchen.Hij verlicht 's nachts de ruimte waar je looptWanneer je 's nachts uit bed gaat laat Lichtpad je zien waar je loopt. Je kunt de helderheid van het licht aanpassen in de Nest-app.Hij zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt gaan slapenTraditionele melders geven aan dat hun batterijen bijna leeg zijn door midden in de nacht te gaan piepen. De Nest Protect laat je weten dat alles in orde is door kort groen op te lichten wanneer je het licht uitdoet. Slaap lekker.Uniek aan Nest ProtectMobiele meldingen voor:-Batterijniveau laag-Rook en koolmonoxide-SensorstoringSplit-spectrumsensorSpraakalarm metaangepaste locatieNest-appAfzetten met appDetecteert koolmonoxideProductlevensduur tot tien jaar'Let op' -meldingenGeluidscheckZelfcontroleNachtwachtLichtpadStoomcontroleDraadloze Onderlinge VerbindingVeiligheidsgeschiedenisWat te doenNest-rapportNoodstop met Nest Learning Thermostat (niet meegeleverd)Video-opname van noodgeval met Nest Cam (niet meegeleverd)

€ 119.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

EZVIZ IP camera C3W ezGuard (1080p)

Met de EZVIZ Husky Air heeft u altijd een gerust gevoel. De Husky Air is een buitencamera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel, parkeerterrein of voordeur als u er niet bent. De camera is voorzien van een ingebouwde flitslamp en sirene om ongewenste indringers weg te jagen. Het apparaat beschikt over twee antennes voor optimale wifi en tweeweg audio. Dankzij het nachtzicht kunt u zelfs in het donker zien wat er gebeurt. Controleer gewoon de app op uw smartphone, waar u ook bent en wanneer. Full-HD resolutie Actieve verdediging Stabiele wifi Tweeweg audio Water- en stofdicht Nachtzicht tot 30 meter Gratis lokale opslag Directe meldingen Eenvoudig te installeren Gebruiksvriendelijke app

€ 89.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

FIBARO bewegingssensor Motion Sensor met Apple HomeKit

Een extra oog in jouw huishouden De FIBARO Motion Sensor (HomeKit) is een compacte multi-sensor. Het extra oog in huis heeft meerdere ingebouwde sensoren, onder andere voor temperatuur, beweging, lichtsterkte en trilling. Ter voorkoming van valse meldingen is de gevoeligheid naar persoonlijke wens aan te passen. De LED indicator van de FIBARO Motion Sensor lijkt op een kattenoog. De kleur van de indicator is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en/of de instellingen. De FIBARO Motion Sensor werkt op een batterij en is volledig draadloos. FIBARO Motion sensor kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering. Het minimalistische en schitterende ontwerp zorgen ervoor dat er geen afbreuk wordt gedaan aan het interieur, een must voor liefhebbers van Apple design. Belangrijkste kenmerken: Compatibel met Apple HomeKit technologie “Bluetooth low energy” technologie voor draadloze communicatie Detecteert beweging door middel van een passieve IR sensor Meet de omgevingstemperatuur Meet de lichtintensiteit Detecteert manipulatie door middel van een accelerometer Gemakkelijk te installeren – op een muur of elk ander oppervlak Werkt op batterijspanning (ongeveer 2 jaar) Met behulp van een LED indicator wordt de status weergegeven Draadloze firmware updates

€ 59.58

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

EZVIZ IP beveiligingscamera C3A (2 Pack WD2 basisstation)

De C3A is een draadloze, standalone beveiligingscamera met een accu. Door het ontbreken van kabels kan je deze binnen- en buitencamera overal plaatsen. Grotere oplaadbare Accu 5500 mAh oplaadbare lithium-accu. Een volledig opgeladen C3A-camera werkt tot 3 maanden waardoor de downtime van de camera tot een minimum wordt beperkt. Als je het EZVIZ W2D-basisstation gebruikt, wordt de accuduur van de C3A effectief verlengd tot 8 maanden. (Werkomstandigheden: Normale temperatuur en omgeving, waarschuwingen 10 keer per dag geactiveerd. Sommige thuisrouters die op de C3A zijn aangesloten, kunnen de batterij sneller gebruiken.) Een breder beeld De C3A heeft een kijkhoek van 126°. Hierdoor kunt u alle hoeken van uw kamer of tuin zien en controleren of alles in orde is. Ontworpen voor alle weersomstandigheden De C3A is IP65-geclassificeerd. Dit betekent dat de camera water- en stofdicht is en te gebruiken is in de meest extreme omstandigheden of temperaturen, van -25°C tot 45°C. Tweeweg audio Dankzij de ingebouwde tweeweg audio kan je niet alleen observeren, maar ook communiceren. Open de EZVIZ-app, start de communicatie en bepaal of je een indringer wilt wegjagen of iets wilt zeggen tegen de bezoeker aan de deur. Twee manieren om je opnamen op te slaan De EZVIZ C3A ondersteunt een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB. Elke C3A is een onafhankelijke unit voor de opname en opslag van video. We werken aan een plan voor optionele cloudopslag zodat al je opnamen veilig worden bewaard. Slimme beveiliging, altijd en overal. Full HD (1080p) binnen- en buitencamera 100% draadvrij Nachtzicht Real-time tweerichtings audio

€ 299.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

FIBARO deur raamsensor met Apple HomeKit (Wit)

Een HomeKit compatibele magneet sensor  FIBARO Door/Window Sensor (HomeKit) is een compacte magnetische contact- en temperatuur sensor die werkt met Apple HomeKit. De FIBARO Door / Window Sensor maakt het mogelijk om verlichting, scenes, of andere slimme apparaten automatisch te activeren. De sensor past eenvoudig in ieder interieur en is verkrijgbaar verschillende kleuren. De FIBARO Door / Window Sensor 2 werkt op een batterij en is volledig draadloos. Belangrijkste kenmerken: Compatibel met Apple HomeKit “Bluetooth® low energy” technologie voor draadloze communicatie Detecteert het openen of sluiten door middel van een HALL effect sensor Meet de omgevingstemperatuur Detecteert sabotage van het apparaat Gemakkelijk te monteren op deuren, ramen, garagedeuren en rolluiken Via een LED indicator wordt de status weergegeven Werkt op batterijspanning (ongeveer 2 jaar) 7 kleur variaties Draadloze firmware updates

€ 52.57

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product
 

D Link IP camera DCS 8300LH

Of je nu thuis of onderweg bent, met de mydlink Full HD WiFi Camera en de gratis mydlink app kun je jouw woning dag en nacht in de gaten houden via duidelijke, gedetailleerde 1080pbeelden. Bescherm een groter deel van je huis met een 137° groothoeklens, gebruiksvriendelijke geluids en bewegingsdetectie, gratis cloudopslag en heldere 2weg audio. Full HD 1080p, dag en nacht Bekijk foto’s en video’s in hoge resolutie en kom dichterbij met 4x digitale zoom. Dankzij ingebouwd infrarood nachtzicht zie je ook tot wel 5 meter ver in het donker. Flexibiliteit met cloudopname Sla foto’s en video’s op in de beveiligde mydlink cloud, lokaal op een microSD kaart, of op je telefoon of tablet. Zo heb je altijd toegang tot jouw opgenomen beveiligingsbeelden. Geluids- en bewegingsdetectie De DCS-8300LH scant op bewegings- en geluidsveranderingen, waarschuwt via een melding op je mobiele telefoon of tablet en begint automatisch met opnemen. Pas instellingen aan en werk samen met andere mydlink apparaten. 2-weg audio Praat en luister via in het ontwerp geïntegreerde luidsprekers en een ingebouwde microfoon om geluiden te detecteren. Zo communiceer je bijvoorbeeld met je kinderen of huisdieren als je niet thuis bent. Compacte Smart Home compatibel IP camera Discreet klein formaat, lichtgewicht, met een witte voet. Werkt met mydlink Smart Home apparaten, Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

€ 79.00

Meerinformatie

BCC Smart Home Bewaking en veiligheid
Product