JVC digitale audiokabel DIGITAL COAXIAL CABLE 3M

Digitale coaxiale audiokabel met 24K vergulde verbindingen. Lengte 3 meter. Te gebruiken voor een verbinding tussen DVD/Blu-Ray speler en een Home Theater Systeem versterker.

€ 24.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audio beugel voor Sonos Beam CFSBB (Zwart)

Dit VESA frame is speciaal ontwikkeld voor de Sonos BEAM. Monteer de Sonos Beam aan een draaibare muurbeugel of TV standaard. Maak van de Sonos BEAM en televisie één combinatie en geniet van het beste beeld en geluid uit dezelfde richting. Het in hoogte en diepte verstelbare ontwerp zorgt er voor dat je volledig toegang houdt tot de (stem)bediening. Beleef het beste en maak van je Sonos BEAM en televisie één perfecte combinatie. Dankzij een hoogte en diepte instelbaarheid behoudt je toegang tot de (stem)bediening. Alle kabels uit het zicht, deze kunnen worden weggewerkt in het Cavus frame. Slimme profielen van 3mm staal geven extra stevigheid aan het frame. Het frame is geschikt voor alle televisies met VESA 100 tot 400. Klaar voor montage, een ruim assortiment aan montagematerialen zijn inbegrepen.

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek bluetooth audio zender ontvanger BOOMBOOM 100

Marmitek BoomBoom 100  Audio receiver & transmitter in één | Bluetooth | AAC, aptX & aptX Low Latency | digitale en analoge in- en uitgangen | Multipair Partymode (2p.) Stream HD audio via Bluetooth naar je audio installatie of hoofdtelefoon. Stream audio van tv of smartphone naar een hoofdtelefoon of audio installatie.In de ontvangst modus (RX) stream je muziek in cd kwaliteit van je smartphone, pc of tablet naar je audio installatie. Geschikt voor alle Bluetooth geluidsbronnen zoals iPhone, Android phones, iPad etc.Luister naar hoge kwaliteit audio door aptX, AAC en digitale audio aansluitingen. In de zender modus (TX) stream je draadloos audio van tv naar je Bluetooth hoofdtelefoon.AptX Low Latency maakt tv kijken/gamen zonder vertraging mogelijk. Mogelijkheid om 2 Bluetooth hoofdtelefoons tegelijkertijd te verbinden. Altijd te gebruiken in combinatie met je bestaande of nieuwe apparaten door zowel analoge als digitale audio in- en uitgangen. De BoomBoom 100 is een Bluetooth audio transmitter (zender) en receiver (ontvanger) in één. In de ontvangst modus (RX) stream je muziek in cd kwaliteit van je smartphone, pc of tablet naar je audio installatie en in de zend modus (TX) stream je draadloos audio van bijvoorbeeld je tv naar je Bluetooth hoofdtelefoon. Wanneer je wilt switchen van de ontvangst (RX) naar de zend (TX) modus hoef je alleen een schakelaar op de BoomBoom 100 om te zetten. De BoomBoom 100 heeft zowel analoge als digitale aansluitingen en ondersteunt aptX, aptX Low Latency en AAC. Als jouw smartphone of tablet ook over aptX (Android) of AAC (iOS) beschikt dan zorgt deze ervoor dat je draadloos kunt streamen in cd kwaliteit (RX). Om te profiteren van aptX Low Latency tijdens het streamen van audio van je tv naar een Bluetooth hoofdtelefoon (TX) dan zal deze laatste óók moeten beschikken over aptx Low Latency. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de BoomBoom 577. Alleen als de zender en de ontvanger beiden beschikken over aptX Low Latency® zullen lip sync problemen worden voorkomen. Dit betekent dat je geen merkbaar verschil ziet tussen het beeld dat je op tv ziet en het geluid wat daarbij hoort. De BoomBoom 100 beschikt over de leuke extra feature om het geluid van bijvoorbeeld je tv naar 2 hoofdtelefoons tegelijkertijd te kunnen sturen.

€ 69.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus soundbar beugel voor HEOS HomeCinema

Cavus soundbar beugel voor HEOS HomeCinema De HEOS HomeCinema soundbar is gemaakt om te presteren. Geef deze soundbar de plek die het verdient. Hang deze direct onder de televisie met een adapter frame van Cavus. Dankzij dit frame bespaar je veel ruimte en ligt er geen losse soundbar meer voor de televisie. Dit ziet er niet alleen heel gaaf uit maar zorgt er ook voor dat je het maximale uit de HEOS HomeCinema haalt. Wanneer je de Cavus HEHCF aan een draaibare TV muurbeugel (VESA) monteert dan draait de HEOS HomeCinema soundbar mee. Geniet van je favoriete films en series met het beste beeld en geluid uit dezelfde richting. Dankzij het directe geluid creëer je de perfecte beleving. Frame geschikt voor TV muurbeugel( VESA) Cavus TV voet of TV standaard Het bescheiden ontwerp houdt de focus op de HomeCinema en TV Eenvoudig te bevestigen aan een VESA TV muurbeugel ( zonder boorgaten) Geschikt voor muurbeugels met VESA: 200,300,400 Extra sterk en stijf frame, gefabriceerd uit hoogwaardige materialen Verstelbaar in hoogte en diepte Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd Uniek ontwerp De Cavus HEHCF beugel is speciaal ontworpen voor de HEOS HomeCinema. Omdat dit geen universeel frame is weet je zeker dat je deze zorgeloos kunt monteren. De speciale HEOS bevestiging zorgt ervoor dat de HomeCinema perfect wordt ondersteunt. Dankzij een ruim assortiment aan afstandsbussen kun je de HomeCinema uitlijnen tot de gewenste diepte.

€ 109.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek BOOMBOOM93

- Stream je muziek via Bluetooth naar je hifi-installatie - Beluister muziek of internetradio vanaf je smartphone/tablet op je audio installatie, draadloos. - Geschikt voor alle Bluetooth® geluidsbronnen zoals iPhone, Android phones, iPad etc. - Snelle schakeling tussen max. 2 verbonden smartphones of tablets: Multipair Partymode. - Luister naar muziek van een hoge kwaliteit door aptX®, aptX Low Latency® en digitale optische audio-uitgang. - Werkt met elke audio installatie, sounddock, etc. met analoge of digitale lijningang. - Beschikt over NFC Quick link om snel en eenvoudig te koppelen en te verbinden.

€ 74.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus muurbeugel Harman Kardon Citation 300 CMHKC300W (Wit)

Deze Cavus muurbeugel haalt het beste uit jouw Harman Kardon speaker. Ontworpen om jouw speaker optimaal te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Door de diverse montage mogelijkheden creëer je een perfecte akoestiek. Hoe jij je Citation speaker ook wilt monteren, deze muurbeugel is geschikt voor bijna elke situatie.   Ontwikkeld om het beste uit de Harman Kardon Citation 300 te halen Bescheiden ontwerp om de focus op de speaker te houden 60°Draaibaar ( 30°links / 30°rechts) en 0°-20°neerwaarts kantelbaar Slide-in'' montage en geïntegreerde waterpas voor eenvoudige en precieze montage Incl. alle schroeven en Fischer UX8 pluggen voor massieve en holle wandmontage Leverbaar in zwart en wit

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Hirschmann adapter HIP116

Met de INCA 1G white plug in adapter realiseer je eenvoudig een gigabit internetverbinding over de (bestaande) coaxbekabeling. Door het plaatsen van INCA 1G aan de andere kant van jouw coaxbekabeling heb je beschikking tot betrouwbaar internet tot 1Gbps (Gigabit) en televisie, zonder dat je nieuwe databedrading hoeft te leggen. De INCA stuurt het IP-signaal over de coaxkabel, zonder enig verlies van kwaliteit. De INCA ondersteunt alle gangbare multimedia toepassingen zoals SmartTV, spelcomputers, DVR, NAS (network storage), desktop, VoIP, Video on Demand, laptop, etc. Waarvoor wordt het gebruikt? Sluit de INCA 1G PLUG IN adapter aan op de HMV 41 in home CAI-versterker en realiseer een gigabit internetverbinding over de bestaande coaxkabel. De INCA's worden toegepast op plekken waar er geen utp-bekabeling getrokken kan worden of waar dat te duur is. Daarnaast wordt het toegepast om het signaal over lange afstanden te sturen aangezien utp zeer gelimiteerd is qua lengtes. Het INCA systeem kan uitgebreid worden tot 16 apparaten. De INCA is compatibel met de MOKA 16 (MoCA 1.1) en de MOKA 32 en MA 32 (MoCA 2.0). Sluit de INCA 1G PLUG IN adapter aan op de HMV 41 in home CAI-versterker en sluit de internetverbinding aan op de datapoort van de PLUG IN adapter.

€ 69.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Monster overspanningsbescherming EXP 400 USB

Bescherm jouw computer apparatuur tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 USB biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.USB oplaadfunctieVoorzien van twee USB oplaadpunten (samen 2,1 A) die ruimschoots geschikt zijn voor de meest stroom-eisende USB apparaten, zoals tablets en smartphones. Ook deze USB poorten zijn beschermd tegen bliksem en overspanning, en daarmee wordt dus ook het apparaat beschermd dat wordt opgeladen!Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 34.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation 500 (Wit)

De Cavus CSHKC500 vloerstandaard haalt het beste uit de Harman Kardon. Ontworpen om de Harman Kardon Citation 500 speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. De verstelbare voetjes zorgen ervoor dat de vloerstandaard altijd stabiel staat. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving. Eigenschappen Geschikt voor Harman Kardon Citation 500 Ideale luisterhoogte 790mm tot onderkant speaker Kabel management in de buis Trekontlasting onder de voet Hoogwaardig staal met stevige poedercoating In hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Allocacoc reisadapter PowerCube ReWirable BN3051

PowerCube ReWirable is een unieke reisadapter en de enige die je nog nodig zult hebben voor jouw reis. De multi-sockets functie bieden 4 stopcontacten en 2 USB-poorten om al jouw devices tegelijkertijd op te laden. Het beste is dat je het gebruik ervan kunt optimaliseren door het te transformeren naar een gewone stekkerdoos met een IEC-kabel wanneer je niet op reis bent! Deze set bevat 3 reisstekkers voor de meest bereisde bestemmingen wereldwijd.

€ 24.94

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Bose audiobeugel WALL BRACKET (Wit)

Bose Soundbar Wall Bracket Elke kamer is weer anders en we begrijpen dat ruimte waardevol is. Dus als je als de trotse eigenaar van een Bose-soundbar geen waardevolle ruimte wilt opofferen, gebruik je gewoon de Bose Soundbar Wall Bracket om je soundbar plat op de muur te bevestigen. Deze hoogwaardige stalen beugel is ontworpen als optioneel accessoire voor de Bose Soundbar 500 en Bose Soundbar 700 en combineert maximale ruimtebesparing met een slanke en onopvallende look.

€ 39.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Bose UB20 ZWART

Muur-/plafondbeugel van hoge kwaliteit, ontworpen voor onopvallende montage van BOSE® cube/array luidsprekers op de muur of aan het plafond. Met deze beugels kunt u zowel de horizontale als de verticale positie van luidsprekers aanpassen voor het gewenste geluid. Per stuk.

€ 39.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek audio transmitter BoomBoom 55

Marmitek BoomBoom 55 - Luister naar muziek of TV audio met je Bluetooth hoofdtelefoon. - Haal meer uit je Bluetooth hoofdtelefoon. - Geniet van je favoriete TV programma of muziek, zonder iemand tot last te zijn. - Beschikt over digitale audio-ingangen en aptX® technologie voor superieure muziekbeleving. - De beste oplossing voor luisteren naar je TV: geen merkbaar verschil tussen beeld en geluid dankzij de nieuwste aptX low latency ® technologie *. - Unieke mogelijkheid om 2 hoofdtelefoons tegelijkertijd te gebruiken. * Gebruik voor het beste resultaat ook een koptelefoon met aptX low latency ® technologie. AptX low latency werkt alleen in single-mode.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation One (Zwart)

Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt, zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. Dankzij de verstelbare voetjes staat deze speaker standaard altijd stabiel. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving.   Ontworpen om het beste uit je Harman Kardon Citation ONE te halen Ideale luisterhoogte op 790 mm tot onderkant speaker Geen zichtbare kabels, verberg deze in de holle aluminium buis Kabeltrekontlasting onder de voet Altijd stabiel dankzij de in hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 79.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CMSOW

Cavus CMSOW Muurbeugel Sonos Play 1 (Wit) Hang jouw Sonos Play 1 eenvoudig op aan de muur met deze beugels van Cavus. Het is mogelijk om de beugels te stellen zodat je de speaker kunt richten en je altijd geniet van het beste geluid.

€ 39.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Vogel apos s soundbar montagekit SOUND3400

Wilt u uw soundbar naadloos op uw flatscreen-TV aanbrengen? De SOUND 3400 is een stijlvolle manier om een soundbar aan te brengen op flatscreen-TV's die plat op de wand bevestigd zijn met een Vogel's kabelkolom. Deze soundbar beugel met kabelgeleidsysteem zorgt voor een strakke afwerking van uw entertainmentcenter omdat de kabels op onzichtbare wijze worden verwerkt. De soundbar beugel kan worden gebruikt in combinatie met Vogel's kabelkolommen (CABLE 10 of NEXT 7840) om uw kabels probleemloos en uit het zicht aan te brengen en naar de juiste plaats te leiden. De hoogte van de sound bar steun kan worden aangepast aan de hoogte van de kolom en soundbar. De beugel ondersteunt een maximaal gewicht van 10 kg en zorgt dat uw soundbar goed vast zit.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Hirschmann huisversterker HIP117

Met de INCA 1G plug in in combinatie met de HMV 41 in home versterker realiseer je op eenvoudige wijze een supersnelle gigabit internetverbinding over de (bestaande) coaxbekabeling. Deze set bevat zowel de HMV 41 als de INCA 1G plug in. Door het plaatsen van INCA 1G aan de andere kant van jouw coaxbekabeling heb je beschikking tot betrouwbaar internet tot 1 Gbps en televisie, zonder dat je nieuwe databedrading hoeft te leggen. Geen verlies van kwaliteit De INCA stuurt het IP-signaal over de coaxkabel, zonder enig verlies van kwaliteit. De INCA ondersteunt alle gangbare multimedia toepassingen zoals SmartTV, spelcomputers, DVR, NAS (network storage), desktop, VoIP, Video on Demand, laptop, etc. De INCA's worden toegepast op plekken waar er geen utp-bekabeling getrokken kan worden of waar dat te duur is. Daarnaast wordt het toegepast om het signaal over lange afstanden te sturen aangezien utp zeer gelimiteerd is qua lengtes. Het INCA systeem kan uitgebreid worden tot 16 apparaten. De INCA is compatibel met de MOKA 16 (MoCA 1.1) en de MOKA 32 en MA 32 (MoCA 2.0).

€ 159.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CMST10W

Muurbeugel Bose Soundtouch 10 De Cavus CMST10 muurbeugel haalt het beste uit jouw Bose SOUNDTOUCH 10. Ontworpen om jouw Bose speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Met het sterke stalen ontwerp is jouw Bose speaker in goede handen. Dankzij de diverse montage mogelijkheden creëer je altijd de perfecte beleving. Hoe jij je Bose speaker ook wilt monteren, de muurbeugel voor Bose Soundtouch 10 is geschikt voor bijna elke situatie. De muurbeugel wordt geleverd met alle benodigde montage materialen en is eenvoudig te installeren. Full-motion muurbeugel voor Bose Soundtouch 10 Draaibaar 30° links / 30° rechts en 0° - 20° kantelbaar Geschikt voor hoekmontage Extra onderdeel meegeleverd voor montage dicht tegen de muur (34mm) Klaar voor montage , alle benodigdheden zijn inbegrepen Eenvoudig te installeren dankzij slide-in design en een geïntegreerde waterpas Leverbaar in zwart en wit Je Bose Soundtouch 10 ophangen is heel eenvoudig. Dankzij een geïntegreerde waterpas hangt jouw Bose speaker altijd kaarsrecht. In de verpakking vind je alles om jouw Bose speaker eenvoudig aan de muur te bevestigen. De meegeleverde Fischer pluggen zijn geschikt voor holle en massieve wanden.

€ 49.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation 300 (Wit)

Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt, zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. Dankzij de verstelbare voetjes staat deze speaker standaard altijd stabiel. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving.   Ontworpen om het beste uit je Harman Kardon Citation 300 te halen Ideale luisterhoogte op 790 mm tot onderkant speaker Geen zichtbare kabels, verberg deze in de holle aluminium buis Kabeltrekontlasting onder de voet Altijd stabiel dankzij de in hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Allocacoc PowerCube Extended USB BN3001 1,5 meter (Grijs)

Het kubusvormig ontwerp voorkomt dat volumineuze adapters en stekkers elkaar blokkeren. Dit betekent dat alle extra stopcontacten op de PowerCube tegelijkertijd kunnen worden gebruikt, zodat het eenvoudig en efficiënt blijft. U krijgt tot 3 extra stopcontacten en 2 USB-poorten om uw apparaten tegelijkertijd op te laden. Het wordt ook geleverd met een uniek dockingsysteem waarmee u het apparaat op elk vlak oppervlak kunt monteren, zodat het altijd binnen handbereik is. Het unieke docking systeem maakt gebruik van sterk plakband dat geen residu achterlaat op het oppervlak wanneer het wordt verwijderd. U kunt de tape altijd vervangen door nieuwe om de PowerCube op een ander oppervlak te monteren. Organiseer uw kabels met de bijgeleverde ingebouwde CableFix.

€ 24.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek adapter optisch coax Connect TC22

Digital Audio Converter Toslink to Coaxial Converteer uw digitale Toslink audio signaal naar een digitaal Coaxiaal audio signaal (of andersom) Ideaal wanneer uw audiobron een andere digitale audio uitgang heeft dan bijvoorbeeld uw Audio Versterker. Twee-weg conversie; optisch naar coaxiaal of coaxiaal naar optisch. Versterkt het digitale audio signaal en verlengt daarmee maximale kabel lengte (optisch/ coaxiaal). Ondersteunt de meest voorkomende 2 tot 5.1 kanaals digitale audio signalen. Het aangeboden digitale audio signaal wordt op beide uitgangen (zowel Toslink als Coaxiaal) gelijktijdig weergegeven.

€ 34.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Hyperwire voorversterker MD001

Platenspeler of microfoon voorversterker, ze kunnen eenvoudig worden aangesloten via de aux ingang van de hifi set.

€ 42.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek Connect DA21

Digital to Stereo Audio Converter Converteer uw digitale audio signalen (Toslink of Coaxiaal) naar een links/rechts stereo audio signaal. Ideaal wanneer uw Audio versterker geen of te weinig digitale audio ingangen heeft. Met verbeterde 192kHz sample rate voor de beste geluidsweergave. Ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereo signalen Ondersteunt 16 of 24bit; 8, 32, 44.1, 48, 96, 176.4 en 192kHz sample frequenties

€ 49.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus CSSOB

Cavus CSSOB Sonos Voetsteun   Met deze voetsteun van Casus plaats je jouw Sonos 1 speaker eenvoudig op de juiste luisterhoogte in jouw woning. Zonder boorgaten in de muren kun je de Sonos speakers op elke gewenste plek in de woning neerzetten en geniet je van prachtig geluid. De Sonos Play 1 heeft ook een surround-functionaliteit en deze steunen van Cavus helpen jou om het optimale geluid uit jouw Sonos-systeem te halen.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Oehlbach overspanningsbeveiliging Powersocket 905 (Zwart)

De Oehlbach Powersocket 905 is een stekkerdoos die aan zeer hoge eisen voldoet en die zelfs aan de eisen voldoet van het home-audio en home-video segment. Deze stekkerdoos heeft in totaal acht individuele stopcontacten, die met een netschakelaar kunnen worden in- of uitgeschakeld. De Powersocket 905 beschikt ook over twee USB-aansluitingen voor het opladen van multimedia-apparatuur, zoals MP3-spelers en tablet-pc's. De Powersocket 905 heeft ook twee USB-aansluitingen voor het opladen van multimedia-apparatuur, zoals MP3-spelers en tablet-pc's. De twee USB-aansluitingen worden ook bestuurd door de netschakelaar. Een stabiele stroomvoorziening is altijd gegarandeerd - ook voor componenten met een hoog stroomverbruik - dankzij de goed gedimensioneerde binnenkabel met een doorsnede van 2,1 mm².

€ 129.00

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product