JVC digitale audiokabel DIGITAL COAXIAL CABLE 3M

Digitale coaxiale audiokabel met 24K vergulde verbindingen. Lengte 3 meter. Te gebruiken voor een verbinding tussen DVD/Blu-Ray speler en een Home Theater Systeem versterker.

€ 24.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audio beugel voor Sonos Beam CFSBB (Zwart)

Dit VESA frame is speciaal ontwikkeld voor de Sonos BEAM. Monteer de Sonos Beam aan een draaibare muurbeugel of TV standaard. Maak van de Sonos BEAM en televisie één combinatie en geniet van het beste beeld en geluid uit dezelfde richting. Het in hoogte en diepte verstelbare ontwerp zorgt er voor dat je volledig toegang houdt tot de (stem)bediening. Beleef het beste en maak van je Sonos BEAM en televisie één perfecte combinatie. Dankzij een hoogte en diepte instelbaarheid behoudt je toegang tot de (stem)bediening. Alle kabels uit het zicht, deze kunnen worden weggewerkt in het Cavus frame. Slimme profielen van 3mm staal geven extra stevigheid aan het frame. Het frame is geschikt voor alle televisies met VESA 100 tot 400. Klaar voor montage, een ruim assortiment aan montagematerialen zijn inbegrepen.

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek bluetooth audio zender ontvanger BOOMBOOM 100

Marmitek BoomBoom 100  Audio receiver & transmitter in één | Bluetooth | AAC, aptX & aptX Low Latency | digitale en analoge in- en uitgangen | Multipair Partymode (2p.) Stream HD audio via Bluetooth naar je audio installatie of hoofdtelefoon. Stream audio van tv of smartphone naar een hoofdtelefoon of audio installatie.In de ontvangst modus (RX) stream je muziek in cd kwaliteit van je smartphone, pc of tablet naar je audio installatie. Geschikt voor alle Bluetooth geluidsbronnen zoals iPhone, Android phones, iPad etc.Luister naar hoge kwaliteit audio door aptX, AAC en digitale audio aansluitingen. In de zender modus (TX) stream je draadloos audio van tv naar je Bluetooth hoofdtelefoon.AptX Low Latency maakt tv kijken/gamen zonder vertraging mogelijk. Mogelijkheid om 2 Bluetooth hoofdtelefoons tegelijkertijd te verbinden. Altijd te gebruiken in combinatie met je bestaande of nieuwe apparaten door zowel analoge als digitale audio in- en uitgangen. De BoomBoom 100 is een Bluetooth audio transmitter (zender) en receiver (ontvanger) in één. In de ontvangst modus (RX) stream je muziek in cd kwaliteit van je smartphone, pc of tablet naar je audio installatie en in de zend modus (TX) stream je draadloos audio van bijvoorbeeld je tv naar je Bluetooth hoofdtelefoon. Wanneer je wilt switchen van de ontvangst (RX) naar de zend (TX) modus hoef je alleen een schakelaar op de BoomBoom 100 om te zetten. De BoomBoom 100 heeft zowel analoge als digitale aansluitingen en ondersteunt aptX, aptX Low Latency en AAC. Als jouw smartphone of tablet ook over aptX (Android) of AAC (iOS) beschikt dan zorgt deze ervoor dat je draadloos kunt streamen in cd kwaliteit (RX). Om te profiteren van aptX Low Latency tijdens het streamen van audio van je tv naar een Bluetooth hoofdtelefoon (TX) dan zal deze laatste óók moeten beschikken over aptx Low Latency. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de BoomBoom 577. Alleen als de zender en de ontvanger beiden beschikken over aptX Low Latency® zullen lip sync problemen worden voorkomen. Dit betekent dat je geen merkbaar verschil ziet tussen het beeld dat je op tv ziet en het geluid wat daarbij hoort. De BoomBoom 100 beschikt over de leuke extra feature om het geluid van bijvoorbeeld je tv naar 2 hoofdtelefoons tegelijkertijd te kunnen sturen.

€ 60.01

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus soundbar beugel voor HEOS HomeCinema

Cavus soundbar beugel voor HEOS HomeCinema De HEOS HomeCinema soundbar is gemaakt om te presteren. Geef deze soundbar de plek die het verdient. Hang deze direct onder de televisie met een adapter frame van Cavus. Dankzij dit frame bespaar je veel ruimte en ligt er geen losse soundbar meer voor de televisie. Dit ziet er niet alleen heel gaaf uit maar zorgt er ook voor dat je het maximale uit de HEOS HomeCinema haalt. Wanneer je de Cavus HEHCF aan een draaibare TV muurbeugel (VESA) monteert dan draait de HEOS HomeCinema soundbar mee. Geniet van je favoriete films en series met het beste beeld en geluid uit dezelfde richting. Dankzij het directe geluid creëer je de perfecte beleving. Frame geschikt voor TV muurbeugel( VESA) Cavus TV voet of TV standaard Het bescheiden ontwerp houdt de focus op de HomeCinema en TV Eenvoudig te bevestigen aan een VESA TV muurbeugel ( zonder boorgaten) Geschikt voor muurbeugels met VESA: 200,300,400 Extra sterk en stijf frame, gefabriceerd uit hoogwaardige materialen Verstelbaar in hoogte en diepte Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd Uniek ontwerp De Cavus HEHCF beugel is speciaal ontworpen voor de HEOS HomeCinema. Omdat dit geen universeel frame is weet je zeker dat je deze zorgeloos kunt monteren. De speciale HEOS bevestiging zorgt ervoor dat de HomeCinema perfect wordt ondersteunt. Dankzij een ruim assortiment aan afstandsbussen kun je de HomeCinema uitlijnen tot de gewenste diepte.

€ 82.53

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek BOOMBOOM93

- Stream je muziek via Bluetooth naar je hifi-installatie - Beluister muziek of internetradio vanaf je smartphone/tablet op je audio installatie, draadloos. - Geschikt voor alle Bluetooth® geluidsbronnen zoals iPhone, Android phones, iPad etc. - Snelle schakeling tussen max. 2 verbonden smartphones of tablets: Multipair Partymode. - Luister naar muziek van een hoge kwaliteit door aptX®, aptX Low Latency® en digitale optische audio-uitgang. - Werkt met elke audio installatie, sounddock, etc. met analoge of digitale lijningang. - Beschikt over NFC Quick link om snel en eenvoudig te koppelen en te verbinden.

€ 74.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus muurbeugel Harman Kardon Citation 300 CMHKC300W (Wit)

Deze Cavus muurbeugel haalt het beste uit jouw Harman Kardon speaker. Ontworpen om jouw speaker optimaal te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Door de diverse montage mogelijkheden creëer je een perfecte akoestiek. Hoe jij je Citation speaker ook wilt monteren, deze muurbeugel is geschikt voor bijna elke situatie.   Ontwikkeld om het beste uit de Harman Kardon Citation 300 te halen Bescheiden ontwerp om de focus op de speaker te houden 60°Draaibaar ( 30°links / 30°rechts) en 0°-20°neerwaarts kantelbaar Slide-in'' montage en geïntegreerde waterpas voor eenvoudige en precieze montage Incl. alle schroeven en Fischer UX8 pluggen voor massieve en holle wandmontage Leverbaar in zwart en wit

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation 500 (Wit)

De Cavus CSHKC500 vloerstandaard haalt het beste uit de Harman Kardon. Ontworpen om de Harman Kardon Citation 500 speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. De verstelbare voetjes zorgen ervoor dat de vloerstandaard altijd stabiel staat. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving. Eigenschappen Geschikt voor Harman Kardon Citation 500 Ideale luisterhoogte 790mm tot onderkant speaker Kabel management in de buis Trekontlasting onder de voet Hoogwaardig staal met stevige poedercoating In hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Allocacoc reisadapter PowerCube ReWirable BN3051

PowerCube ReWirable is een unieke reisadapter en de enige die je nog nodig zult hebben voor jouw reis. De multi-sockets functie bieden 4 stopcontacten en 2 USB-poorten om al jouw devices tegelijkertijd op te laden. Het beste is dat je het gebruik ervan kunt optimaliseren door het te transformeren naar een gewone stekkerdoos met een IEC-kabel wanneer je niet op reis bent! Deze set bevat 3 reisstekkers voor de meest bereisde bestemmingen wereldwijd.

€ 24.94

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation One (Wit)

De Cavus CSHKCO vloerstandaard haalt het beste uit de Harman Kardon. Ontworpen om de Harman Kardon Citation ONE speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. De verstelbare voetjes zorgen ervoor dat de vloerstandaard altijd stabiel staat. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving. Helemaal wanneer je deze als surround speakers gebruikt. Eigenschappen Geschikt voor Harman Kardon Citation ONE Ideale luisterhoogte 790mm tot onderkant speaker Kabel management in de buis Trekontlasting onder de voet Hoogwaardig staal met stevige poedercoating In hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 79.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Bose audiobeugel WALL BRACKET (Wit)

Bose Soundbar Wall Bracket Elke kamer is weer anders en we begrijpen dat ruimte waardevol is. Dus als je als de trotse eigenaar van een Bose-soundbar geen waardevolle ruimte wilt opofferen, gebruik je gewoon de Bose Soundbar Wall Bracket om je soundbar plat op de muur te bevestigen. Deze hoogwaardige stalen beugel is ontworpen als optioneel accessoire voor de Bose Soundbar 500 en Bose Soundbar 700 en combineert maximale ruimtebesparing met een slanke en onopvallende look.

€ 39.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CFSARCW voor Sonos Arc (Wit)

Design ontworpen voor de Sonos Arc Het ontwerp van het frame loopt parallel met het stijlvolle en herkenbare design van de Sonos Arc. Het bovenste gedeelte van het frame is in alle gevallen zwart zodat deze perfect matcht met de donkere achterkant van de televisie. Het middenstuk en de bevestigingsplaat waar de Sonos Arc op wordt gemonteerd is te bestellen in de kleuren van de Sonos Arc, namelijk in het wit of in het zwart. Ontworpen voor een muurbeugel Dit frame is speciaal ontworpen voor de Sonos Arc die in combinatie met de televisie aan de muur hangt. Het frame wordt gemonteerd aan de muurbeugel en biedt hierdoor een geheel met de televisie en is in zijn totaliteit draaibaar. Ontworpen voor een TV standaard Dit frame is niet alleen te gebruiken in combinatie met een tv muurbeugel, maar ook ontworpen voor de TV vloerstandaard. Het frame wordt hierbij aan de achterkant van de TV gemonteerd aan de Vesa en de Sonos Arc is naar wens uit te lijnen onder de televisie. De Sonos Arc is hierdoor samen met de televisie een geheel en in zijn totaliteit draaibaar.

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Bose UB20 ZWART

Muur-/plafondbeugel van hoge kwaliteit, ontworpen voor onopvallende montage van BOSE® cube/array luidsprekers op de muur of aan het plafond. Met deze beugels kunt u zowel de horizontale als de verticale positie van luidsprekers aanpassen voor het gewenste geluid. Per stuk.

€ 39.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek audio transmitter BoomBoom 55

Marmitek BoomBoom 55 - Luister naar muziek of TV audio met je Bluetooth hoofdtelefoon. - Haal meer uit je Bluetooth hoofdtelefoon. - Geniet van je favoriete TV programma of muziek, zonder iemand tot last te zijn. - Beschikt over digitale audio-ingangen en aptX® technologie voor superieure muziekbeleving. - De beste oplossing voor luisteren naar je TV: geen merkbaar verschil tussen beeld en geluid dankzij de nieuwste aptX low latency ® technologie *. - Unieke mogelijkheid om 2 hoofdtelefoons tegelijkertijd te gebruiken. * Gebruik voor het beste resultaat ook een koptelefoon met aptX low latency ® technologie. AptX low latency werkt alleen in single-mode.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Oehlbach digitale audiokabel Opto Star 2.0 meter (Zwart)

Hoge kwaliteit optische kabel van het op kabelgebied gerenommeerde merk Oehlbach. Geniet van optimale geluidsweergave en basklanken dankzij de hoogwaardige verbinding die deze kabel je digitale verbinding geeft. Dankzij de meegeleverde 3,5mm adapter sluit je bovendien eenvoudig apparaten aan die over een AUX poort beschikken.

€ 44.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CMSOW

Cavus CMSOW Muurbeugel Sonos Play 1 (Wit) Hang jouw Sonos Play 1 eenvoudig op aan de muur met deze beugels van Cavus. Het is mogelijk om de beugels te stellen zodat je de speaker kunt richten en je altijd geniet van het beste geluid.

€ 39.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Vogel apos s soundbar montagekit SOUND3400

Wilt u uw soundbar naadloos op uw flatscreen-TV aanbrengen? De SOUND 3400 is een stijlvolle manier om een soundbar aan te brengen op flatscreen-TV's die plat op de wand bevestigd zijn met een Vogel's kabelkolom. Deze soundbar beugel met kabelgeleidsysteem zorgt voor een strakke afwerking van uw entertainmentcenter omdat de kabels op onzichtbare wijze worden verwerkt. De soundbar beugel kan worden gebruikt in combinatie met Vogel's kabelkolommen (CABLE 10 of NEXT 7840) om uw kabels probleemloos en uit het zicht aan te brengen en naar de juiste plaats te leiden. De hoogte van de sound bar steun kan worden aangepast aan de hoogte van de kolom en soundbar. De beugel ondersteunt een maximaal gewicht van 10 kg en zorgt dat uw soundbar goed vast zit.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CMST10W

Muurbeugel Bose Soundtouch 10 De Cavus CMST10 muurbeugel haalt het beste uit jouw Bose SOUNDTOUCH 10. Ontworpen om jouw Bose speaker te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Met het sterke stalen ontwerp is jouw Bose speaker in goede handen. Dankzij de diverse montage mogelijkheden creëer je altijd de perfecte beleving. Hoe jij je Bose speaker ook wilt monteren, de muurbeugel voor Bose Soundtouch 10 is geschikt voor bijna elke situatie. De muurbeugel wordt geleverd met alle benodigde montage materialen en is eenvoudig te installeren. Full-motion muurbeugel voor Bose Soundtouch 10 Draaibaar 30° links / 30° rechts en 0° - 20° kantelbaar Geschikt voor hoekmontage Extra onderdeel meegeleverd voor montage dicht tegen de muur (34mm) Klaar voor montage , alle benodigdheden zijn inbegrepen Eenvoudig te installeren dankzij slide-in design en een geïntegreerde waterpas Leverbaar in zwart en wit Je Bose Soundtouch 10 ophangen is heel eenvoudig. Dankzij een geïntegreerde waterpas hangt jouw Bose speaker altijd kaarsrecht. In de verpakking vind je alles om jouw Bose speaker eenvoudig aan de muur te bevestigen. De meegeleverde Fischer pluggen zijn geschikt voor holle en massieve wanden.

€ 38.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus vloerstandaard voor Harman Kardon Citation 300 (Wit)

Ervaar de voordelen van een vloerstandaard. Deze plaats je waar jij wilt, zonder boorgaten in de muur en kabels om weg te werken. De stroomkabel past eenvoudig door de buis en dankzij de trekontlasting blijft deze netjes zitten. Dankzij de verstelbare voetjes staat deze speaker standaard altijd stabiel. De ideale luisterhoogte van 790mm zorgt voor een perfecte beleving.   Ontworpen om het beste uit je Harman Kardon Citation 300 te halen Ideale luisterhoogte op 790 mm tot onderkant speaker Geen zichtbare kabels, verberg deze in de holle aluminium buis Kabeltrekontlasting onder de voet Altijd stabiel dankzij de in hoogte verstelbare voetjes Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd

€ 76.57

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Bose SoundLink Revolve laadstation

Je wilt er niet constant aan moeten denken om je speaker op te laden. Nu hoeft dat ook niet meer. Zet hem thuis op het station en hij wordt opgeladen. Je kunt muziek afspelen tijdens het opladen en je speaker is altijd klaar om mee te nemen. Verkrijgbaar in zwart.

€ 39.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Allocacoc PowerCube Extended USB BN3001 1,5 meter (Grijs)

Het kubusvormig ontwerp voorkomt dat volumineuze adapters en stekkers elkaar blokkeren. Dit betekent dat alle extra stopcontacten op de PowerCube tegelijkertijd kunnen worden gebruikt, zodat het eenvoudig en efficiënt blijft. U krijgt tot 3 extra stopcontacten en 2 USB-poorten om uw apparaten tegelijkertijd op te laden. Het wordt ook geleverd met een uniek dockingsysteem waarmee u het apparaat op elk vlak oppervlak kunt monteren, zodat het altijd binnen handbereik is. Het unieke docking systeem maakt gebruik van sterk plakband dat geen residu achterlaat op het oppervlak wanneer het wordt verwijderd. U kunt de tape altijd vervangen door nieuwe om de PowerCube op een ander oppervlak te monteren. Organiseer uw kabels met de bijgeleverde ingebouwde CableFix.

€ 24.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek adapter optisch coax Connect TC22

Digital Audio Converter Toslink to Coaxial Converteer uw digitale Toslink audio signaal naar een digitaal Coaxiaal audio signaal (of andersom) Ideaal wanneer uw audiobron een andere digitale audio uitgang heeft dan bijvoorbeeld uw Audio Versterker. Twee-weg conversie; optisch naar coaxiaal of coaxiaal naar optisch. Versterkt het digitale audio signaal en verlengt daarmee maximale kabel lengte (optisch/ coaxiaal). Ondersteunt de meest voorkomende 2 tot 5.1 kanaals digitale audio signalen. Het aangeboden digitale audio signaal wordt op beide uitgangen (zowel Toslink als Coaxiaal) gelijktijdig weergegeven.

€ 34.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Marmitek Connect DA21

Digital to Stereo Audio Converter Converteer uw digitale audio signalen (Toslink of Coaxiaal) naar een links/rechts stereo audio signaal. Ideaal wanneer uw Audio versterker geen of te weinig digitale audio ingangen heeft. Met verbeterde 192kHz sample rate voor de beste geluidsweergave. Ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereo signalen Ondersteunt 16 of 24bit; 8, 32, 44.1, 48, 96, 176.4 en 192kHz sample frequenties

€ 49.95

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus CSSOB

Cavus CSSOB Sonos Voetsteun   Met deze voetsteun van Casus plaats je jouw Sonos 1 speaker eenvoudig op de juiste luisterhoogte in jouw woning. Zonder boorgaten in de muren kun je de Sonos speakers op elke gewenste plek in de woning neerzetten en geniet je van prachtig geluid. De Sonos Play 1 heeft ook een surround-functionaliteit en deze steunen van Cavus helpen jou om het optimale geluid uit jouw Sonos-systeem te halen.

€ 59.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Oehlbach overspanningsbeveiliging Powersocket 905 (Zwart)

De Oehlbach Powersocket 905 is een stekkerdoos die aan zeer hoge eisen voldoet en die zelfs aan de eisen voldoet van het home-audio en home-video segment. Deze stekkerdoos heeft in totaal acht individuele stopcontacten, die met een netschakelaar kunnen worden in- of uitgeschakeld. De Powersocket 905 beschikt ook over twee USB-aansluitingen voor het opladen van multimedia-apparatuur, zoals MP3-spelers en tablet-pc's. De Powersocket 905 heeft ook twee USB-aansluitingen voor het opladen van multimedia-apparatuur, zoals MP3-spelers en tablet-pc's. De twee USB-aansluitingen worden ook bestuurd door de netschakelaar. Een stabiele stroomvoorziening is altijd gegarandeerd - ook voor componenten met een hoog stroomverbruik - dankzij de goed gedimensioneerde binnenkabel met een doorsnede van 2,1 mm².

€ 129.00

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product
 

Cavus audiobeugel CFSARCB voor Sonos Arc (Zwart)

Design ontworpen voor de Sonos Arc Het ontwerp van het frame loopt parallel met het stijlvolle en herkenbare design van de Sonos Arc. Het bovenste gedeelte van het frame is in alle gevallen zwart zodat deze perfect matcht met de donkere achterkant van de televisie. Het middenstuk en de bevestigingsplaat waar de Sonos Arc op wordt gemonteerd is te bestellen in de kleuren van de Sonos Arc, namelijk in het wit of in het zwart. Ontworpen voor een muurbeugel Dit frame is speciaal ontworpen voor de Sonos Arc die in combinatie met de televisie aan de muur hangt. Het frame wordt gemonteerd aan de muurbeugel en biedt hierdoor een geheel met de televisie en is in zijn totaliteit draaibaar. Ontworpen voor een TV standaard Dit frame is niet alleen te gebruiken in combinatie met een tv muurbeugel, maar ook ontworpen voor de TV vloerstandaard. Het frame wordt hierbij aan de achterkant van de TV gemonteerd aan de Vesa en de Sonos Arc is naar wens uit te lijnen onder de televisie. De Sonos Arc is hierdoor samen met de televisie een geheel en in zijn totaliteit draaibaar.

€ 99.99

Meerinformatie

BCC Beeld en geluid Audio en video accessoires
Product