Siemens afzuigkap LU63LCC50

Comfortabel koken met de Siemens LU63LCC50 De Siemens LU63LCC50 onderbouwkap met motor is voorzien van LED verlichting voor een goed zicht tijdens het koken. Hij is voorzien van 3 standen en heeft vaatwasserbestendige filters. Montage en design De Siemens LU63LCC50 is een onderbouwkap met motor. Je monteert hem direct aan je keukenkastje of aan de muur. Deze afzuigkap heeft een capaciteit van 350 m3 per uur. Meer dan genoeg om jouw keuken lekker fris te houden na elke maaltijd! Hij zorgt voor een zuivere lucht tijdens het koken door middel van hercirculatie. Dit doet hij door middel van een motor en een koolstoffilter. De Siemens LU63LCC50 is uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit zorgt voor een mooie, moderne uitstraling en is eenvoudig schoon te houden. Gebruik en onderhoud van de Siemens LU63LCC50 Aan de slag. Je bedient de Siemens LU63LCC50 met de knoppen aan de voorzijde. Om goed zicht te hebben op je maaltijd, is deze afzuigkap voorzien van twee LED lampen. Je kan kiezen uit 3 standen voor de luchtafvoer, waaronder één intensieve. Het is raadzaam om de twee vetfilters van de Siemens LU63LCC50 regelmatig af te wassen. Ze kunnen gewoon mee in je vaatwasser. Heel makkelijk, en je afzuigkap blijft lekker fris. Omdat de LU63LCC50 een hercirculatie afzuigkap is, werkt hij met een koolstoffilter. Deze kan je het beste jaarlijks of halfjaarlijks vervangen, afhankelijk van hoe intensief je kookt. Een oude koolstoffilter die niet wordt vervangen, kan onaangename geurtjes vasthouden. Creëer efficiënt een frisse keuken met de Siemens LU63LCC50 De LU63LCC50 heeft 3 standen voor al jouw kooksessies en is uitgevoerd in mooi roestvrijstaal. Je houdt hem eenvoudig schoon en door de LED verlichting staat je maaltijd handig in de spotlights.

€ 164.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Zanussi afzuigkap ZHT631W

Dé traditionele onderbouwkeuze - past perfect in jouw keuken Onderbouwafzuigkap voor efficiënte afzuiging van keukengeurtjes Sommige klassieke toepassingen verdwijnen nooit omdat ze zo gemakkelijk en handig in gebruik zijn. Neem bijvoorbeeld deze traditionele onderbouwafzuigkap. De afzuigkap zorgt niet enkel voor een efficiënte afzuiging van keukengeurtjes, hij past ook perfect onder een keukenkast. Voor snelle, eenvoudige bediening met de vingers Met deze afzuigkap heb je een schuifregelaar voor supereenvoudige instelling van het vermogen. De hoeveelheid vermogen die een afzuigkap je moet bieden, kan verschillen gedurende de bereiding van een maaltijd. Het aanpassen ervan kan niet eenvoudiger dan dit: schuif gewoon met jouw vingertoppen over de bedieningstoets tot je het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt.

€ 98.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DWB67CM50

Deze schouwafzuigkap uit de Serie|6 is voorzien van een EcisilenceDrive. Dit houd in dat het een efficiënte motor is die bespaart op energie maar niet op kracht. De DirectSelect bediening zorgt er voor dat je met een druk op de knop het gewenste vermogen en het licht kunt instellen. Je hebt keuze uit 3 standen én een intensiefstand. De intensiefstand is voorzien van een automatische terugschakeling na 6 minuten. De kap is geschikt voor zowel luchtafvoer als voor recirculatie. Let wel op dat voor circulatiewerking een recirculatieset of een CleanAir recirculatie-unit nodig is.

€ 490.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Whirlpool afzuigkap AKR648 1IX

Kies zelf hoe je de lucht schoon wilt schoonhouden en installeer hem snel. De Whirlpool AKR648/1 IX zorgt voor een schone lucht door afvoeren of filteren. Een flexibele afzuigkap voor een mooie prijs! Design en installatie De roestvrijstalen Whirlpool AKR648/1 IX (schoorsteenmodel) heeft een mooie, moderne uitstraling. Hij is voorzien van twee halogeenlampen en twee roosters (ofwel vetfilters). Je plaatst hem eenvoudig in je keuken door middel van wandmontage. Het handige aan de Whirlpool AKR648IX, is dat hij de lucht kan zuiveren door middel van recirculatie of door rechtstreeks lucht af te voeren. Als je een nieuwe keuken ontwerpt, kan je dus zelf kiezen waar jouw voorkeur ligt. Aan de slag met schone lucht Je kan het prettigst koken als je keuken vrij blijft van doordringende geurtjes. De Whirlpool AKR648/1 IX maakt het je makkelijk. Deze afzuigkap is voorzien van 3 snelheidsstanden, waarvan één intensieve. Je kan de snelheidsstand dus afstemmen op jouw activiteit in de keuken. Aan - en uitschakelen en de snelheid kiezen doe je met de draaiknop. Wanneer de AKR648IX aanstaat ligt het geluidsniveau (afhankelijk van de stand die je gebruikt) tussen de 57 en 67 dB. De maximale afzuigcapaciteit van de Whirlpool AKR648/1 IX is 320 m3 per uur. Tip Kies je voor afzuigen door middel van recirculatie, dan heb je een filter nodig. Zo'n filter kan je gemakkelijk plaatsen en vervangen. Vervang het filter jaarlijks of halfjaarlijks om nare geurtjes in je afzuigkap te voorkomen. De roosters van de AKR648IX hou je schoon door regelmatig af te wassen of in je vaatwasser mee te wassen. Zorg efficiënt voor schone lucht met de Whirlpool AKR648IX Een pluspunt van de Whirlpool AKR648/1 IX is de mogelijkheid om lucht te recirculeren of af te voeren. Dat geeft je de vrijheid om deze afzuigkap aan te passen aan jouw keuken! De AKR648/1 IX is energiezuinig (klasse D) en makkelijk in het gebruik. Kortom, een degelijke afzuigkap voor een bescheiden prijs.

€ 177.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DUL60FA50

Bosch afzuigkap DUL60FA50 Deze motorloze onderbouw afzuigkap sluit je aan op een centraal afzuigsysteem. De kap heeft een elegant design en is voorzien van een rvs behuizing, verstelbare glazen luchtgeleideklep en zeer zuinige led-verlichting. De afzuigkap integreert perfect met het centraal afzuigsysteem De dampkap heeft geen motor en moet op een centraal afzuigsysteem met mechanische ventilatie worden aangesloten. Het vermogen van het afzuigsysteem van je woning bepaalt de afzuigkracht van de kap. Voor het koken open je met een simpele schuifregelaar de luchtklep van de Bosch DUL60FA50, zodat alle damp en kookgeurtjes naar buiten worden geleid. De afzuigkap kan netjes onder je keukenkast(en) worden geplaatst, waardoor de behuizing geen kastruimte inneemt. De Bosch DUL60FA50 kan ook vrijstaand tegen de wand worden bevestigd. Met een breedte van 60 cm en diepte van 48 cm is de kap geschikt voor de meeste kookplaten van 60 cm breed, of smaller. Een glazen luchtgeleideklep zorgt ervoor dat kookdamp niet langs de voorkant ontsnapt. De klep kan traploos in elke gewenste positie worden geplaatst. Overige kenmerken van de Bosch afzuigkap DUL60FA50 Led-verlichting: Een zachtgele led-lamp zorgt voor egale verlichting van je kookplaat. Simpel onderhoud: Het rooster en de behuizing zijn makkelijk te reinigen. De vliesfilter kan snel verwijderd en vervangen worden wanneer de vetaanslag te groot is. Minimaal energieverbruik: Omdat de afzuigkap geen motor heeft, gebruikt hij alleen elektriciteit wanneer je de lamp aandoet. De super zuinige led-lamp verbruikt maar 4 watt per uur (lichtopbrengst = 45 lux). Dankzij een stevige roestvrij stalen behuizing kun je lang genieten van de Bosch DUL60FA50. Met deze fraai uitgevoerde, traditionele onderbouw afzuigkap zorg je voor een aangenaam fris klimaat in je keuken.

€ 103.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AP260RVS

Deze 60 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 120.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

AEG afzuigkap DKB2930M

Krachtige AEG afzuigkap DKB2930M De AEG DKB2930M is met zijn breedte van 90 cm geschikt voor bredere fornuizen en kookplaten. Hij heeft een capaciteit van 420 m3 per uur, zodat jouw keuken gegarandeerd fris blijft. Design en bediening De AEG afzuigkap DKB2930M is uitgevoerd in roestvrijstaal en past daarmee mooi in elke keuken. Het is een schouwmodel dat je op de muur boven je kookplaat monteert. Deze afzuigkap heeft twee mogelijkheden voor luchtafvoer. Je kan kiezen tussen hercirculatie of afvoer naar buiten. Als je de AEG DKB2930M gaat gebruiken voor recirculatie, heb je een vetfilter nodig. Vervang het vetfilter jaarlijks of halfjaarlijks om nare geurtjes te voorkomen. Het bedienen van de AEG afzuigkap DKB2930M doe je met behulp van de knoppen aan de voorzijde. Voor optimaal zicht tijdens het koken zet je de zuinige LED verlichting aan. Zo zie je precies of jouw gerecht er al goed uitziet. Koken met de AEG afzuigkap DKB2930M De AEG DKB2930M is met een capaciteit van 420 m3 per uur een krachtige afzuigkap. Je kan daarbij kiezen uit 3 snelheidsstanden. Hij hoeft dus niet meer geluid te maken of energie te verbruiken dan nodig is. De afzuigkap is voorzien van 3 uitneembare aluminium vetfilters. Deze kan je zonder problemen afwassen of mee laten wassen in de vaatwasser. Doe dit regelmatig om vervelende luchtjes te voorkomen. Bescheiden prijs, grote capaciteit De AEG afzuigkap DKB2930M zorgt met een grote capaciteit voor een lekker frisse keuken. Je kan daarbij kiezen uit verschillende standen. Extra praktisch aan deze afzuigkap is de mogelijkheid om tussen 2 manieren van luchtafvoer te kiezen: recirculatie en afvoer naar buiten. Dit alles in een modern design en voor een bescheiden prijs.

€ 171.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Inventum afzuigkap AKV6004RVS

Vlakscherm afzuigkap De Inventum vlakscherm afzuigkap AKV6004RVS heeft één motor en een maximale luchtstroom van 330 m³/h. De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheden. Met deze afzuigkap blijft je huis tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. De 2 energiezuinige LED spots zorgen voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. Kenmerken: • 3 instelbare snelheden• 2 x 3 watt energiezuinige LED spots• 1 motor met 120 watt vermogen• 330 m3/h luchtstroom

€ 139.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Siemens afzuigkap LC97BCP50

Zorg ervoor dat de geuren van het koken geen kans krijgen om zich door jouw woning te verspreiden met deze wandschouwkap van Siemens. De LC97BCP50 heeft namelijk een maximale luchtafvoercapaciteit van maar liefst 718 m3 per uur. Bovendien is de wandschouwkap zeer gemakkelijk in het onderhoud. De drie aluminium filters kun je namelijk eenvoudig losklikken wassen onder een hete kraan of in de vaatwasser. Mooi design, krachtig resultaat Iedereen die van lekker koken houdt weet ook dat daar geuren bij vrijkomen. En hoe lekker die ook soms kunnen ruiken, je wilt daar niet de rest van de avond in zitten. De wandschouwkap LC97BCP50 geeft jou daarbij de perfecte oplossing dankzij de zeer krachtige motor. Stille motor De wandschouwkap heeft 5 snelheden, inclusief 2 intensiefstanden voor wanneer je net dat beetje extra nodig hebt. Je bedient de LC97BCP50 gemakkelijk via het touch-paneel op de voorzijde van de wandschouwkap. De LC97BCP50 maakt gebruik van een koolborstelloze iQdrive motor. Hierdoor is de wandschouwkap niet alleen zuinig, maar ook nog eens extra stil in gebruik ook. Zo produceert hij gemiddeld maar 55 dB. Strakke afwerking De LC97BCP50 is 90 cm breed en is daardoor perfect geschikt om te monteren boven brede fornuizen en kookplaten. De wandschouwkap is afgewerkt in roestvrijstaal, wat zorgt voor een strak en tijdloos design. De C97BCP50 is aan te sluiten op een bestaande afvoer, of te gebruiken voor recirculatie. Houdt bij de laatste optie wel rekening dat er dan nog een los koolstoffilter bij nodig is.

€ 539.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AO160WIT

Etna onderbouw afzuigkap AO160WIT Deze motorloze Etna AO160WIT onderbouw afzuigkap is uitstekend geschikt om aan te sluiten op een centraal afzuigsysteem. En beschikt over een elektrisch bedienbare klep om hem open of dicht te zetten. Door zijn strakke uitstraling past hij in iedere keuken.

€ 56.95

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DWB64BC50

Bosch afzuigkap DWB64BC50, knap blok-design De Bosch afzuigkap DWB64BC50 kent een knap blok-design dat in de meeste moderne keukens past. Met zijn zilveren kleur, strakke lijnen en minimalistische vormgeving is de afzuigkap een pareltje om boven het vuur te hangen. De LED verlichting met een sterkte van 99lx integreert feilloos met de moderne look en zorgt bovendien voor een helder licht dat koken op ieder uur van de dag tot een feest maakt. Hoge afzuigcapaciteit met de Bosch afzuigkap DWB64BC50 Omdat niet elke maaltijd dezelfde afzuigcapaciteit vraagt, kan je bij de Bosch afzuigkap DWB64BC50 kiezen uit 3 verschillende standen. De hoogste stand kent een capaciteit van 340 m³/uur wat ruim voldoende is om de keuken in een mum van tijd lekker fris te krijgen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat je uren na de maaltijd nog steeds kunt ruiken wat er op tafel stond, ook niet wanneer het erg lekker was. Het maximale recirculeringsvermogen van het toestel bedraagt 190 m³/uur. De stand kiezen doe je aan de hand van knoppen die zich op de afzuigkap bevinden. Koken in stilte met de Bosch afzuigkap DWB64BC50 Op lage snelheid heeft de Bosch afzuigkap DWB64BC50 een geluidsniveau van 51 dB, op hoge snelheid wordt dit 66 dB. Dit houdt in dat de afzuigkap op elke snelheid gebruikt kan worden zonder geluidsoverlast. Vooral handig wanneer je over een open keuken beschikt en de mensen die in de woonkamer zitten niet wil storen. Een rustig gesprek is zeker mogelijk wanneer de afzuigkap aan staat. Bosch afzuigkap DWB64BC50 voor een gemiddeld vuur Met een breedte van 60 cm en een diepte van 50 cm is de Bosch afzuigkap DWB64BC50 perfect om boven een vuur van gemiddelde grootte te installeren. Alle luchtjes worden moeiteloos door de afzuigkap opgevangen en gerecirculeerd of naar buiten geblazen. De aluminium vetfilter die bij de afzuigkap hoort, kan losgemaakt worden en gewassen wanneer nodig zodat het toestel optimaal blijft functioneren. Hoe vaak of hoe geurrijk je ook kookt, eens deze afzuigkap aanwezig is in je keuken ruik je er na de maaltijd niets meer van.

€ 339.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AP290RVS

Deze 90 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters. Koolstoffilter (set van 2 stuks) REC10.

€ 138.99

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Siemens afzuigkap LC87KHM60

Krachtige afzuigkap De dampen die vrij komen tijdens het koken, trekken al snel door het hele huis heen. Zo kun je de volgende dag nog ruiken wat je vandaag gegeten had, niet fijn. Met een afzuigkap verwijder je kookdampen gemakkelijk uit je keuken. Dit maakt het huis weer fris én is een stuk beter voor je gezondheid. De Siemens LC87KHM60 is een krachtige afzuigkap die de lucht in je keuken binnen no-time weer fris krijgt. Wandschouw afzuigkap van Siemens De Siemens LC87KHM60 is een wandschouw afzuigkap. Dit betekent dat de kap aan de muur vast wordt gemaakt. De afzuigkap is schuin, zodat je je hoofd niet stoot. Met een zuigkracht van 680 m³/uur is de afzuigkap ideaal voor grote keukens. De motor zuigt op twee verschillende plekken af, waardoor de dampen snel worden opgenomen. De afzuigkap heeft verschillende standen. Zo kun je kiezen om de intensief stand te gebruiken als je veel pannen op het vuur hebt staan. Het filter van de afzuigkap kun je wassen en hergebruiken. Handig aan de Siemens LC87KHM60 is dat het apparaat aangeeft wanneer de filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Ben je bang dat een afzuigkap je zorgvuldig ingerichte keuken verpest? Daar heb je met de Siemens LC87KHM60 geen last van. De kap heeft een mooi modern design en is een stijlvolle toevoeging voor iedere keuken. Voordelen aan de Siemens LC87KHM60 afzuigkap Modern design Krachtige motor met veel zuigkracht Energiezuinig met energielabel A Filter vaker te gebruiken Diverse standen voor variërende zuigkracht Zuinig de lucht weer schoon Als je een zuinige afzuigkap zoekt die je keuken een moderne look geeft, is de Siemens LC87KHM60 een goede optie. Het design, de opties en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat het een fijn apparaat is dat zijn werk goed doet. Met de Siemens LC87KHM60 kun je ook net na het koken weer genieten van een frisse keuken. De afzuigkap voorkomt zonder lawaai een naar bloemkool ruikende huiskamer en dat is fijn voor jezelf én je medebewoners.

€ 654.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Siemens afzuigkap LC67BCP50

Deze krachtige Siemens afzuigkap uit de iQ500 serie is van Roestvrij staal. Hij is indrukwekkend stil met 60 dB en heeft een hoge zuigkracht (674 m3/h). De afzuiger beschikt over 5 standen waarvan 2 intensieve standen. Staat je keuken blauw? Schakel dan deze functie in. De afzuiger zal gedurende 6 minuten het vermogen verhogen en schakelt daarna automatisch weer terug in de normale stand. De afzuiger is makkelijk te bedienen met de elektronische touchControl met LED-aanduiding. De metalen filters zijn uitwasbaar, en de verlichting is te dimmen. * Voor recirculatie is een koolfilter startset of een cleanAir koolfilter unit (optioneel accessoire) nodig.

€ 539.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Siemens afzuigkap LC67BCP50

Deze krachtige Siemens afzuigkap uit de iQ500 serie is van Roestvrij staal. Hij is indrukwekkend stil met 60 dB en heeft een hoge zuigkracht (674 m3/h). De afzuiger beschikt over 5 standen waarvan 2 intensieve standen. Staat je keuken blauw? Schakel dan deze functie in. De afzuiger zal gedurende 6 minuten het vermogen verhogen en schakelt daarna automatisch weer terug in de normale stand. De afzuiger is makkelijk te bedienen met de elektronische touchControl met LED-aanduiding. De metalen filters zijn uitwasbaar, en de verlichting is te dimmen. * Voor recirculatie is een koolfilter startset of een cleanAir koolfilter unit (optioneel accessoire) nodig.

€ 539.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DFL064A50

De vlakschermkap verdwijnt volledig onder de bovenkast. - Afzuigcapaciteit: 420 m³/h, zorgt voor een optimaal klimaat van de keuken. - LED-verlichting: voor perfecte, zeer energiezuinige verlichting van de kookplaat. - Intensiefstand met automatische terugschakeling: na 9 standen met temperatuuraanduiding schakelt de afzuigkap automatisch terug naar normaalstand. Let op: De afwerkstrip voor de voorzijde wordt niet meegeleverd.Bijpassende afwerkstrip van Bosch zijn de DSZ4655 & DSZ4656.

€ 243.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AO460WIT

Houd jouw keuken vrij van geurtjes met deze afzuigkap van Etna. De AO460 heeft een afzuigvermogen van 285 m3 per uur en heeft aluminium vetfilters. Hierdoor maak je de filters ook gemakkelijk schoon en blijft het afzuigvermogen optimaal.   Dit model is geschikt om zowel op een luchtafvoer aan te sluiten, als ook om al recirculatie-afzuigkap te worden gebruikt. Houdt er dan wel rekening mee dat je bij recirculatie nog een extra koolstoffilter dient aan te schaffen.

€ 54.95

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

AEG afzuigkap DBE0900M

De AEG DBE0900M afzuigkap: genieten van een geurvrije én rustige keuken Wil je een hygiënische en geurvrije keuken, maar hecht je ook veel belang aan rust en stilte? Dan is de AEG DBE0900M echt een afzuigkap voor jou. Het mooie design is een streling voor het oog. Bovendien is deze afzuigkap aangesloten op het centrale afvoersysteem van je woning, wat voor minder geluid zorgt. Daardoor kun je tijdens het koken ongedwongen praten of muziek beluisteren. Aansluiting op het centrale afvoersysteem van de woning Wie droomt er nu niet van een keuken die geruisloos is? En waar je niet gestoord wordt door het geluid van de afzuigkap? Je weet dat een afzuigkap noodzakelijk is om vet en allerlei geurtjes te verhinderen, maar toch is het over het algemeen wel een luid toestel. Met een systeem zoals dit van de AEG-afzuigkap DBE0900M is dit niet het geval. Het toestel is aangesloten op het centrale afvoersysteem van je woning. Daardoor heb je geen extra opening naar buiten speciaal voor je afzuigkap nodig. En ook heb je minder last van het geluid dat het toestel produceert. Stijlvol design voor jouw interieur De AEG afzuigkap DBE0900M is bovendien ook een mooi element in je keuken. De afzuigkap en de bijhorende schouw zijn uitgevoerd in roestvrij staal. Dit geeft een mooie en moderne touch aan je interieur. De vetfilters zijn uitneembaar. Je kunt ze heel eenvoudig in de vaatwasser plaatsen om ze terug schoon en vetvrij te maken. Met een breedte van 89,8 cm is deze afzuigkap geschikt om in combinatie met brede kookplaten te gebruiken. De hoogte van de schouw pas je bovendien aan de specifieke situatie in je keuken aan. Goed overzicht over je pannen Je bedient het toestel met slechts drie handige drukknoppen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting heb je steeds een goed overzicht over je pannen tijdens het koken. AEG zorgt niet alleen voor een geurvrije keuken, maar ook springt het toestel in het oog. Kortom, ben je op zoek naar een innovatieve afzuigkap om van je keuken een echte cosy leefkeuken te maken? Dan is de AEG afzuigkap DBE0900M met Duitse technologie jouw toestel.

€ 339.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AP360ZT

Deze nostalgische schouwkap is net als de andere rustique-producten van ETNA in smaakvol zwart uitgevoerd. De schouwkap is echt een blikvanger in de keuken. Hij is voorzien van 2 stijlvolle LED spots en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en metalen cassettefilters.   Specificaties max. afzuigcapaciteit 380 m³/h geluidsniveau 53 - 64 dB(A) LED verlichting

€ 143.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Samsung afzuigkap NK24N5703BS UR

Geniet van het ultieme gemak wanneer jouw afzuigkap automatisch wordt ingeschakeld zodra je begint te koken, wat zorgt voor een aangename en gezonde kookomgeving. Auto Connectivity verbindt de kookplaat en de afzuigkap draadloos met elkaar voor een gecombineerde controle, zodat je ze onmiddellijk samen aan en uit kunt schakelen voor meer gemoedsrust. Vermogensventilatiesysteem Zorg voor een comfortabele en gezonde kookomgeving met goede ventilatie. Een vrijwel geruisloos Power Ventilation System verfrist de lucht in een handomdraai. Met behulp van de Booster heeft het een verbazingwekkende zuigcapaciteit van 722 kubieke meter per uur. Zo wordt stoom, dampen en geuren zeer snel en geruisloos afgevoerd. LED-licht Geef jouw keuken een luxueuze uitstraling en zie wat je kookt gemakkelijker met een briljante LED-verlichting. Het verspreidt het licht gelijkmatig over het gehele kookveld. Je kunt de helderheid regelen en de dimfunctie gebruiken voor maximaal comfort. LED-verlichting verbruikt ook veel minder energie en gaat veel langer mee. Touch Control Geniet van een veel eenvoudigere bediening met een Full Touch Display. Het heldere LED-paneel is duidelijk en gemakkelijk af te lezen en heeft dezelfde intuïtieve touchscreenbediening als een smartphone. Je kunt de instellingen snel aanpassen met een zachte aanraking en de stijlvolle en exclusieve uitstraling zal jouw keuken verrijken. Wasbaar aluminium filter Zorg ervoor dat jouw kap langer een krachtige ventilatieprestatie levert. Een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden aluminium filter vangt olie en stof op voordat het de motor verstopt of de luchtstroom belemmert. Het hoeft slechts om de 3-4 weken gereinigd te worden. En het is afwasbaar en klein genoeg om in de vaatwasser te gaan.

€ 499.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DWB94BC50

Fraaie afzuigkap met modern uiterlijk De Bosch afzuigkap DWB94BC50 straalt kwaliteit uit met zijn strakke design. Deze afzuigkap van roestvrijstaal heeft bovendien een afzuigcapaciteit van 330 m³/uur, dus hij houdt je keuken fris. Krachtig en overal toepasbaar Heb je een hekel aan etensluchtjes die lang blijven hangen? Kies dan voor een krachtige afzuigkap zoals de Bosch afzuigkap DWB94BC50. Met een afzuigcapaciteit van 330 m³ per uur krijgen luchtjes geen kans, ook al kook je graag met knoflook en kruiden. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 kan gebruikt worden met directe luchtafvoer naar buiten of in de recirculatiestand. Dus ook als je geen buitenmuur hebt in je keuken is dit een geschikte afzuigkap. Met druktoetsen kun je het juiste vermogen instellen, en je hebt daarbij de keuze uit drie mogelijkheden. In de hoogste stand zuigt de kap 330 m³ lucht per uur weg, en in die stand wordt maximaal 66 decibel aan geluid geproduceerd. Op een lage snelheid hoor je niet meer dan 49 decibel en dat is een bescheiden geluidsniveau voor een afzuigkap. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 wordt gemonteerd aan de wand. Het is een afzuigkap die goed in een moderne keuken past vanwege de strakke vormgeving. De zuinige ingebouwde LED-verlichting zorgt ervoor dat je prettig licht hebt op je pannen. De verlichting kan ook ingeschakeld worden als de afzuigkap niet in werking is zodat je een extra lichtpunt in je keuken hebt. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 heeft een gemiddeld energieverbruik van 53 kilowatt op jaarbasis en heeft daarmee energie-efficiëntieklasse D. Het aluminium vetfilter kan eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, dus dat is snel en zonder moeite schoon. De Bosch afzuigkap DWB94BC50 is 90 centimeter breed en is zeer geschikt om boven een extra brede kookplaat toe te passen. Bosch levert duurzame kwaliteit en ook van deze Bosch afzuigkap DWB94BC50 zal je zeker lang genieten.

€ 380.00

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Bosch afzuigkap DWB97CM50

Deze schouwafzuigkap uit de Serie|6 is 90 cm breed waardoor hij geschikt is voor alle brede fornuizen en kookplaten. De kap is voorzien van een EcisilenceDrive. Dit houd in dat het een efficiënte motor is die bespaart op energie maar niet op kracht. De DirectSelect bediening zorgt er voor dat je met een druk op de knop het gewenste vermogen en het licht kunt instellen. Je hebt keuze uit 3 standen én een intensiefstand. De intensiefstand is voorzien van een automatische terugschakeling na 6 minuten. De kap is geschikt voor zowel luchtafvoer als voor recirculatie. Let wel op dat voor circulatiewerking een recirculatieset of een CleanAir recirculatie-unit nodig is.

€ 551.03

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AO660RVS

Deze onderbouw afzuigkap is geschikt voor afvoer naar buiten en met behulp van een koolstoffilter REC80 geschikt voor recirculatie (optioneel). Afvoer is mogelijk naar boven of achter. Met 2 aluminium cassettefilters en glazen dampscherm. Verder heeft deze afzuigkap 1 thermisch beveiligde motor. Diameter afvoer is 120 – 125 mm met een aansluitwaarde van 133 Watt.

€ 98.95

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Zanussi afzuigkap ZHT631W

Dé traditionele onderbouwkeuze - past perfect in jouw keuken Onderbouwafzuigkap voor efficiënte afzuiging van keukengeurtjes Sommige klassieke toepassingen verdwijnen nooit omdat ze zo gemakkelijk en handig in gebruik zijn. Neem bijvoorbeeld deze traditionele onderbouwafzuigkap. De afzuigkap zorgt niet enkel voor een efficiënte afzuiging van keukengeurtjes, hij past ook perfect onder een keukenkast. Voor snelle, eenvoudige bediening met de vingers Met deze afzuigkap heb je een schuifregelaar voor supereenvoudige instelling van het vermogen. De hoeveelheid vermogen die een afzuigkap je moet bieden, kan verschillen gedurende de bereiding van een maaltijd. Het aanpassen ervan kan niet eenvoudiger dan dit: schuif gewoon met jouw vingertoppen over de bedieningstoets tot je het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt.

€ 99.95

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product
 

Etna afzuigkap AO660WIT

De Etna afzuigkap AO660WIT is een onderbouw model dat geschikt is voor een vuur met een grootte tot 60 cm. De afzuigkap is uitgevoerd in een witte kleur en kent een strak design wat het toestel makkelijk integreerbaar maakt in de keuken. Gezien de afzuigkap zowel geschikt is voor afvoer naar buiten als recirculatie, past ze nagenoeg altijd in je woning. De afvoer gaat bovendien zowel naar boven als naar achter. Vieze geurtjes maken geen kans met de Etna afzuigkap AO660WIT Met 2 aluminium cassettefilters ben je er met de Etna afzuigkap van verzekerd dat vieze luchtjes geen kans krijgen wanneer je aan het koken bent. Zeker in een open keuken is dit erg belangrijk gezien je liever niet dagenlang blijft ruiken wat je klaargemaakt hebt. De filters kunnen makkelijk schoongemaakt of vervangen worden wanneer dat nodig is. Etna afzuigkap AO660WIT, handige bediening van de snelheden De Etna afzuigkap AO660WIT is voor zien van enkele knopjes aan de voorzijde die je toelaten om de LED balk te bedienen en de snelheden. De LED balk heeft een warm wit licht en zorgen ervoor dat je precies ziet wat je aan het doen bent. De 3 snelheden maken het mogelijk om de afvoer van lucht aan te passen aan de maaltijd die je op het vuur hebt staan. Dit draagt bij tot de zuinigheid van de Etna afzuigkap AO660WIT gezien je nooit meer afvoer creëert dan nodig is. Stille en krachtige afzuigkap, de Etna afzuigkap AO761WIT De afzuigcapaciteit van de Etna afzuigkap varieert van 175 tot 285 m³ per uur, afhankelijk van de gekozen snelheid. Ook het geluidsniveau wordt bepaald door de snelheid. Op de laagste stand is dit slechts 56 dB, op de hoogste snelheid loopt dit op tot 69 dB. Met deze waarden op vlak van geluid is de Etna afzuigkap AO660WIT een stil toestel te noemen wat het eveneens ideaal maakt voor de open keuken. Een gesprek voeren, een vrolijk deuntje luisteren tijdens het kokkerellen of tv kijken in de aansluitende woonkamer zullen zeker geen probleem vormen. met behulp van koolstoffilter REC80 geschikt voor recirculatie (los te bestellen, 1 filter benodigd)

€ 78.95

Meerinformatie

BCC Inbouw apparatuur Afzuigkap
Product